Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom, nagy kaland, anglerrel 10 perc alatt annyi pearlt szedek, h bele sem fér a vaultba. És mint írtad, a kollektor nem szedi össze, én meg nem fogok alatta gubbasztani.
-50 dínót vihetsz, de egyedül esélytelen, h le tudd vinni őket, mert lepotyognak a lávába, több emberes munka egy karavánnal lemenni.
-A gamma ad +5 szintet, a beta +10-et, az alpha max 15-öt adja meg.
-Klasszik boss állatokkal szoktak menni, azaz sok rex, plusz a support dínók, yuty, és a deaodon
-Ha meghalsz, ugyanaz van, mint boss fight esetén: halnak a dínóid is
A jó tanácsom az, h egyedül bele se kezdj.
-Sehogy. 😊
-A gamma ad +5 szintet, a beta +10-et, az alpha max 15-öt adja meg.
-Klasszik boss állatokkal szoktak menni, azaz sok rex, plusz a support dínók, yuty, és a deaodon
-Ha meghalsz, ugyanaz van, mint boss fight esetén: halnak a dínóid is
A jó tanácsom az, h egyedül bele se kezdj.
-Sehogy. 😊
NCC1701
Azt mondtad,a főnix annyira nem hasznos,vagy valami hasonló lehet nem szó szerint idéztelek.Azt tudtad,hogy ad szilíciumot?Na most oké,hogy vannak helyek ahol dögig meg tudja magát szedni az ember vele,csak mondtam.Kár,hogy nem szedi össze a tojásgyűjtő.Mint a csiga pasztát.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.03.12. 17:44:20
Azt mondtad,a főnix annyira nem hasznos,vagy valami hasonló lehet nem szó szerint idéztelek.Azt tudtad,hogy ad szilíciumot?Na most oké,hogy vannak helyek ahol dögig meg tudja magát szedni az ember vele,csak mondtam.Kár,hogy nem szedi össze a tojásgyűjtő.Mint a csiga pasztát.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.03.12. 17:44:20
Szerintem értem,tehát a mentés visszarakása előtt kell a módot berakni,és utána a save (mentést).
Az üveggel lehet én értettem félre valamit.Így már értem,ha a mód által felhasznált üveget üvegháznak használom,mármint azt amibe pl nincs az a fém kereszt.Akkor is megkapom a 300%-os üvegház hatást.Én azt hittem akkor van gond,ha épületre használom,mert én csak arra szeretném használni,magát az üvegházat azt nem bántom,de gondolkodtam is előtte,mielőtt belevágtam a módba,és ez egy nagy szó😊.A viccet félretéve,mindent ami variálni szeretnék,előtte visszaszedek ha valami gond beütne,visszarakom a régit.Mondjuk kettő üvegház falat le kéne gyártanom előtte mert,nem tudtam visszaszedni,és mérgembe puskával kilőttem a francba.Utólag rájöttem azért,mert meg kellett volna javítanom,használom azt a módot is,amibe vagy egy sárga sisak,és azzal visszatudom venni a dolgokat.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.03.12. 17:32:05
Az üveggel lehet én értettem félre valamit.Így már értem,ha a mód által felhasznált üveget üvegháznak használom,mármint azt amibe pl nincs az a fém kereszt.Akkor is megkapom a 300%-os üvegház hatást.Én azt hittem akkor van gond,ha épületre használom,mert én csak arra szeretném használni,magát az üvegházat azt nem bántom,de gondolkodtam is előtte,mielőtt belevágtam a módba,és ez egy nagy szó😊.A viccet félretéve,mindent ami variálni szeretnék,előtte visszaszedek ha valami gond beütne,visszarakom a régit.Mondjuk kettő üvegház falat le kéne gyártanom előtte mert,nem tudtam visszaszedni,és mérgembe puskával kilőttem a francba.Utólag rájöttem azért,mert meg kellett volna javítanom,használom azt a módot is,amibe vagy egy sárga sisak,és azzal visszatudom venni a dolgokat.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.03.12. 17:32:05
Üdv.
Az ascendeléshez szeretnék kérni pár tanácsot. Valószinüleg nem fogja birni a gépem,de szeretném megpróbálni.
A házamat csak annyira épitem ki amennyire szükséges.Inkább most a dinókra koncentrálnák. Ha jól tudom összesen 10 dinót vihetek be magammal. Csak nem tudom például azt, ha legkisebb nehézségi szintü tek barlangba megyek be az is teljes értékü ascendnek számit vagy végig kell csinálnom mind a 3 -at ?
Milyen dinót érdemes vinnem magammal ? Én 5 rexre gondoltam, és mellé valami olyant ami például mérgez, 2 skorpiót, kéne még 1 valami amit jól megpakolhatok cuccokkal meg 2 ami ad nekem vagy a dinóimnak valami buffott.
Más mmo-ban ha ascendelek csak a level szintem vesztem el. Itt ark-ban elbukok valami mást is ? Megmaradnak a dinóim, házam, vagy mi fog történni utána ? Szivesen fogadnák minden jó tanácsot.Például level hányas dinókkal menjek be minimum ?
A másik kérdésem az lenne, ha van kész cuccom, azokból hogyan tudok tervrajzot csinálni mod nélkül ?
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.03.12. 16:07:46
Az ascendeléshez szeretnék kérni pár tanácsot. Valószinüleg nem fogja birni a gépem,de szeretném megpróbálni.
A házamat csak annyira épitem ki amennyire szükséges.Inkább most a dinókra koncentrálnák. Ha jól tudom összesen 10 dinót vihetek be magammal. Csak nem tudom például azt, ha legkisebb nehézségi szintü tek barlangba megyek be az is teljes értékü ascendnek számit vagy végig kell csinálnom mind a 3 -at ?
Milyen dinót érdemes vinnem magammal ? Én 5 rexre gondoltam, és mellé valami olyant ami például mérgez, 2 skorpiót, kéne még 1 valami amit jól megpakolhatok cuccokkal meg 2 ami ad nekem vagy a dinóimnak valami buffott.
Más mmo-ban ha ascendelek csak a level szintem vesztem el. Itt ark-ban elbukok valami mást is ? Megmaradnak a dinóim, házam, vagy mi fog történni utána ? Szivesen fogadnák minden jó tanácsot.Például level hányas dinókkal menjek be minimum ?
A másik kérdésem az lenne, ha van kész cuccom, azokból hogyan tudok tervrajzot csinálni mod nélkül ?
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.03.12. 16:07:46
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Nem, hanem a növények megkapják alatta a 300%-s üvegház hatást.
Ha egy modot beteszel, építesz rá, akkor azt a mentést már csak úgy indítsd el, h bent van a mod. Plö én most már olyan épületet építettem, aminek az alapja az s+ alap, mert egymásra stackelhető. Ha most levenném a modot, akkor eltűnne az alap, ha pedig eltűnne az alap, akkor összeomlana az épület.
Ha egy modot beteszel, építesz rá, akkor azt a mentést már csak úgy indítsd el, h bent van a mod. Plö én most már olyan épületet építettem, aminek az alapja az s+ alap, mert egymásra stackelhető. Ha most levenném a modot, akkor eltűnne az alap, ha pedig eltűnne az alap, akkor összeomlana az épület.
Kérdezni szeretnék tőletek valami.Amit berakok dolgokat a mód által,mennyezet,korlát,üvegfal,rámpa,stb.Az az után is meg maradna,ha újra raknám a játékot,és a mentést is visszaraknám,és mielőtt belépnék a játékba újra magát a módot is visszaraknám?
Ha jól fordítottam le.Az üvegházhatás .Mármint arra gondolsz,hogy meleg lesz benn az épületben?
És megadja rá a greenhouse effektet is amúgy. 😊
Köszönöm megnézem.
Ez az üveg benne nagyon tetszik.Csak most nem szabad el felejtenem,hogy ott nem tudok bemenni,és ki jönni.😊
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.03.11. 21:02:46
Ez az üveg benne nagyon tetszik.Csak most nem szabad el felejtenem,hogy ott nem tudok bemenni,és ki jönni.😊
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.03.11. 21:02:46
Ha hasznalsz S+ Wood/Stone/Metal, stb Ramp-t (vagyis feljarot), akkor arra illeszkedik az S+ wood/stone/metal Railing (korlat) es az is ferde lesz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Beraktam az s+ módot,de nem találom,hogyan tudnám megdönteni a korlátot.Meg nálam kő tetőt is használok feljárónak,és vajon arra is lehetne rakni ferde korlátot,vagy azért nem engedi?Minden módból kell felépíteni,hogy működjön?Mert én csak azt szeretném megépíteni a mód által ami tényleg muszáj,pl a falakat ami a játék ad.
Sziasztok URAK!
Van némi fejleményem,kb 4 napja vagyok a sivatagi pályán,nyilván ez annak szól aki szeretne menni a sivatagi pályára,vagy csak ötleteket gyűjt.De eddig nem volt kedve,bizonyos dolgok miatt átmenni.A sima generátor azt alkalmanként meg kell javítani,mert romlik.Ha tek generátort raksz le az nem romlik,és nem is kell javítani,viszont sajnos ez is leáll az elektromos viharnál.Most vagy megszerzed a bossok elleni küzdelemben,mint én,vagy létrehozod adminból.És még valami a tek ruha nagyon jól véd szinte minden időjárásban.Igaz a homokviharban egy madár hátán voltam mikor elért,és elfogyott a kitartásom,de nem dobott le a hátáról.
Van némi fejleményem,kb 4 napja vagyok a sivatagi pályán,nyilván ez annak szól aki szeretne menni a sivatagi pályára,vagy csak ötleteket gyűjt.De eddig nem volt kedve,bizonyos dolgok miatt átmenni.A sima generátor azt alkalmanként meg kell javítani,mert romlik.Ha tek generátort raksz le az nem romlik,és nem is kell javítani,viszont sajnos ez is leáll az elektromos viharnál.Most vagy megszerzed a bossok elleni küzdelemben,mint én,vagy létrehozod adminból.És még valami a tek ruha nagyon jól véd szinte minden időjárásban.Igaz a homokviharban egy madár hátán voltam mikor elért,és elfogyott a kitartásom,de nem dobott le a hátáról.
Szia.
Belenéztem pár videódba. Jó látni,hogy nem csak raidról készülnek videók hanem mint kezdö játékos is megosztasz infókat.
Ahogy néztem helyi játékot játszol és a csúszkákat nem állitottad át az inditási lapon. Ha gondolod gyere fel a szerveremre. Szerintem tetszene neked. Azt a képrázkódást, amikor ütöd például a fát a beállitásokban ki lehet kapcsolni.
A steamban nézet lapfülön szerverek. Ott add hozzá kedvencekhez ezt az ip cimet.
37.221.209.129:27625
Belenéztem pár videódba. Jó látni,hogy nem csak raidról készülnek videók hanem mint kezdö játékos is megosztasz infókat.
Ahogy néztem helyi játékot játszol és a csúszkákat nem állitottad át az inditási lapon. Ha gondolod gyere fel a szerveremre. Szerintem tetszene neked. Azt a képrázkódást, amikor ütöd például a fát a beállitásokban ki lehet kapcsolni.
A steamban nézet lapfülön szerverek. Ott add hozzá kedvencekhez ezt az ip cimet.
37.221.209.129:27625
Bevezeted a vizet, és iszol? Irrigation szó a kulcs az engramok között. Ha nincs közelben folyó, akkor tudsz letenni water reservoir bigyókat.
Mondjuk így: (lényeg a videó vége felé van).
[...][...][...]
Állandóan szomjazik a karakterem, ezt hogy lehetne megoldani?
Ami fontos hogy ne kelljen kimenni a házból.
Még kő eszközöknél tartok (30-as szintű vagyok).
Ami fontos hogy ne kelljen kimenni a házból.
Még kő eszközöknél tartok (30-as szintű vagyok).
??
Hát szerintem nem kell igy túlbonyolítani. Ha admin vagy vagy esetleg singleplayerben játszol, addold be magadnak mondjuk ezzel a paranccsal:
cheat gmsummon "Phoenix_Character_BP_C" 150
Gondolom ugyanezen a módon lehet vadat is spawnolni (a megfelelő parancs segitségével). Nem kell hozzá mod, hiába DLCs a lény, az alapjáték is tartalmazza a szükséges fájlokat hiszen a nem DLCs térképeken is lehet használni.
cheat gmsummon "Phoenix_Character_BP_C" 150
Gondolom ugyanezen a módon lehet vadat is spawnolni (a megfelelő parancs segitségével). Nem kell hozzá mod, hiába DLCs a lény, az alapjáték is tartalmazza a szükséges fájlokat hiszen a nem DLCs térképeken is lehet használni.
Shigoisland pályán játszok. Ma vissza mentem, gondoltam megnézem közelebbről és levideózom de nem találtam.
Viszont van a classic flyer modhoz egy pár soros parancs a gameusersettings.ini be. Ezzel ki/be lehet kapcsolni néhány repülő lényt,hogy megjelenjen-e és hány db. Valami nem tökéletes benne mert sose annyi van mint amennyit megadok. Ugyanakkor a rock drake tudtommal abberationos lény. Ehhez a modhoz van egy szobor, ami segitségével ki lehet iratni hogy melyik repülő lényből éppen mennyi van jelen a pályán. 50 db van beirva. Ehhez képest például quetzából volt 56 fönix egy db se, rock drake meg 3 db.Elkezdtem körözni, keresni,hogy hol jelenhet meg a rock drake. Gondoltam felszállok magasra és körülnézek. Aztán fent egészen a plafonnál, valami füst szerü dolgot szúrtam ki. Felrepültem és egy félig láthatatlan rock drake csüngött a felsö pajzson, mintha bele akadt volna. Feltételezem nincs spawn pontja azért ragadt fennt. Amugy ennél a classic flyer admin szobornál meglehet csinálni azt is, hogy ott a szobor körül jelenjenek meg a lények.
Viszont van a classic flyer modhoz egy pár soros parancs a gameusersettings.ini be. Ezzel ki/be lehet kapcsolni néhány repülő lényt,hogy megjelenjen-e és hány db. Valami nem tökéletes benne mert sose annyi van mint amennyit megadok. Ugyanakkor a rock drake tudtommal abberationos lény. Ehhez a modhoz van egy szobor, ami segitségével ki lehet iratni hogy melyik repülő lényből éppen mennyi van jelen a pályán. 50 db van beirva. Ehhez képest például quetzából volt 56 fönix egy db se, rock drake meg 3 db.Elkezdtem körözni, keresni,hogy hol jelenhet meg a rock drake. Gondoltam felszállok magasra és körülnézek. Aztán fent egészen a plafonnál, valami füst szerü dolgot szúrtam ki. Felrepültem és egy félig láthatatlan rock drake csüngött a felsö pajzson, mintha bele akadt volna. Feltételezem nincs spawn pontja azért ragadt fennt. Amugy ennél a classic flyer admin szobornál meglehet csinálni azt is, hogy ott a szobor körül jelenjenek meg a lények.
Egyébként jó ez a főnix,és ami fontos környezet barát,nem gázolajjal működik.😄😄
Az érdekes volna,egy másik állatban van a fém,és azon keresztül kiégeti egy másik állat.
De stattól függ
Hát, ha ankyt felemeli és súlyra húzzuk, akkor hasznos lehet, egyből égetett fémmel hazaérni
Szia igen az főnix,nem is egy.Milyen mappon vagy?Ez a center?Lehet,hogy a módtól van,mert én hiába kerestem a sivatagi pályán nem találtam,kóddal hoztam létre az sem volt.Miután bekapcsoltam,adminnal hogy nagyon meleg legyen akkor jelent meg.
Ez nem vicces 😄 Szereted ha beszólhatsz mi?😄 😊
Szép állat,és tényleg akkor jelenik meg ha nagyon meleg van.Viszont van benne egy nagyon idegesítő tulajdonsága,Egy nem szál le,nem lehet vele leszállni.Kettő ha leszállok róla mintha el akarna repülni.
Szép állat,és tényleg akkor jelenik meg ha nagyon meleg van.Viszont van benne egy nagyon idegesítő tulajdonsága,Egy nem szál le,nem lehet vele leszállni.Kettő ha leszállok róla mintha el akarna repülni.
Szerintem Fönixet láttam. Ha jól gondolom akkor a classic flyer moddal meglehet oldani.
A videó elején van. Kristályért indultam csak elbambultam 😊 A bénázást ne nézd 😊
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.03.09. 10:11:54
A videó elején van. Kristályért indultam csak elbambultam 😊 A bénázást ne nézd 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.03.09. 10:11:54
Na, szuper. Nálad akár még hasznos is lehet, gondolom elbír 6-10000 súlyt témelés után. 😊
Sikerült.Köszi ncc1701
Ipari kohóban is kiég. Super heat akkor van, mikor a durván meleget jelző ikon piros. Amúgy nyiván erre is lelsz spawn parancsot.
Úgy tudom a fémet is ki lehet benne égetni.
super heat=(szuper hő) Ezt hogy érted?Ok nincs haszna,de kép alapján szép,és kell egy.😊
Nincs, mivel tudomásom szerint nincs semmilyen haszna. Csak super heat event alatt spawnol amúgy, lehet itt a bibi.
Ez érdekes,hiába próbálom adminból létrehozni,nem jelenik meg.
Nektek van már Főnix állatotok?Én nem találok egyet sem,olyan ritka mint a giga.Pedig töröltem a dinókat is már.
Látod. Én eleve kikommentelem a gyári beállításokat, meghagyva azt, í]y tudom, mit állítottam.
Azért az mellettem szól,ha előröl kezdeném a játékot teljesen.Telepítéssel meg minden,már lehet én se tudnám mit hova állítsak,hogy ugyan ez az eredmény legyen.😊
Ja, pár .ini beállítás módosítása, és meg is van. 😊
Összejön az,a türelem rózsát terem 😊
Nekem a rommá mutált boss rexemnek elég jó statjai vannak, de a 2800%-tól marha messze vagyok. 😊
Amúgy láttam olyan unofficial szerót, ahol a témelt 10-20 körüli rex szintezés után 100khp/4-5000dmg-t kapott, szóval már nem lepődöm meg semmin.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.03.08. 12:44:51
Amúgy láttam olyan unofficial szerót, ahol a témelt 10-20 körüli rex szintezés után 100khp/4-5000dmg-t kapott, szóval már nem lepődöm meg semmin.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.03.08. 12:44:51
NCC1701 ÚR!!!!!!!!!
Ez kész,látom ez benned marad ez a stat. Ha máskor csinálok videót,megpróbálom nem mutatni,remélem nem felejtem el 😊
Ez kész,látom ez benned marad ez a stat. Ha máskor csinálok videót,megpróbálom nem mutatni,remélem nem felejtem el 😊
Azért írtam csak 2000-et, és nem 2800-at. 😊
Olyan pterára gondoltam nálam amit előtte szelídítettem meg,és nem raktam rá plusz statot,csak amik a szelídítéstől kapott.
Köszönöm a válaszokat.
Csak a piros gombába ne lépj bele és akkor nincs gond. Ha mindenáron be szeretnél menni, az egyik gomba a 4 közül amikor megeszed védelmet ad (megjelenik egy pajsz ikon alul egy számlálóval hogy mennyi ideig vagy védett).
A vegyvédelmi ruha is véd, ha betette a mod készítője.
Amúgy állatháton 99% esetben védett vagy. Én egy medvével szoktam gombát szedni, amig a hátán vagyok nem hallucinálok be a pirostól sem.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.03.08. 07:04:02
A vegyvédelmi ruha is véd, ha betette a mod készítője.
Amúgy állatháton 99% esetben védett vagy. Én egy medvével szoktam gombát szedni, amig a hátán vagyok nem hallucinálok be a pirostól sem.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.03.08. 07:04:02
Pteránál a kis sebzés az mondjuk 300-350%. Nálad a 2500%. 😊
Bementél a gombásba. Az az ellenszer, h ne menj bele. 😊
Sziasztok.
Egy kérdést szeretnék feltenni. A minap shigoislandon a fenyves erdöben gombákat szedtem. Meglepödve vettem észre hogy valamikor valamelyik patchban berakott Exilog (Shigoisland készitője) a shigoislandra új, szerintem aberrationos gombákat. Nem erre voltam készülve igy kapkodva hamar gyorsan megszedtem magam. Veszélyes környék. Dolgom végeztével elindultam, majd hirtelen valami effekt jött rám. Bocs, nem tudom a nevét,de ezt abberationos videóban láttam. Minden szivárvány szinü lett és fuldokoltam( az erdöben). Mintha valamitől elkábultam volna. Ezt az effektet mi okozza ? Valami növény mellett mentem el, vagy a felszedett, inventorimban lévő gombák okozták ? Van ez ellen ellenszer ?
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.03.07. 23:37:08
Egy kérdést szeretnék feltenni. A minap shigoislandon a fenyves erdöben gombákat szedtem. Meglepödve vettem észre hogy valamikor valamelyik patchban berakott Exilog (Shigoisland készitője) a shigoislandra új, szerintem aberrationos gombákat. Nem erre voltam készülve igy kapkodva hamar gyorsan megszedtem magam. Veszélyes környék. Dolgom végeztével elindultam, majd hirtelen valami effekt jött rám. Bocs, nem tudom a nevét,de ezt abberationos videóban láttam. Minden szivárvány szinü lett és fuldokoltam( az erdöben). Mintha valamitől elkábultam volna. Ezt az effektet mi okozza ? Valami növény mellett mentem el, vagy a felszedett, inventorimban lévő gombák okozták ? Van ez ellen ellenszer ?
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.03.07. 23:37:08
Bocs de nem,én olyan pterát választottam ami kicsit sebez.Mondom hogyan,becéloztam a kast,volt amikor pörögve,volt amikor beleharapva mentem neki,és mentem egy kört a kis méhek nem tudtak utolérni,és mire visszaértem a kashoz eltűntek.
Ha alap, nem módosított statú pterával próbálod, akkor simán kiütnek a nyeregből, mert nagyon pici a sebzése.