Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap, 3db basilót sikerrel átköltöztettem centerről islandre. Annyi a trükk, h olyan air dropot kell keresni, amelyik vízbe ér le. Marha közel kell hozzá lennie a bálnának, úgyhogy vízhez közeli, parton levő nem jó.
Feltöltés az úgy ment, h 4db basilóval mentem, egyik maradt, amivel hazamentem. Islanden építettem egy motor boatot, aminek alulra a víz alatt lebegő foundationra tettem 8 turretet, all target, max range beállítással, a felszín fölé csak 4-et. Kifigeyeltem, h a lost faith víz alatti barlang közelében van egy számomra megfelelő, víz alatt végződő air drop, odahajóztam a koordinátákra (~51-14.5), és vártam kb 1 órát. A turretek legyaktak mindent, így egy szál búvárruhában lemerültem, és letöltöttem az állatokat. Öröm, és boldogság. 😊
Sajna rájöttem, h a basiló követ engem a mély víz alá, de ott hiába utasítom, h támadjon meg vmit, nem teszi, csak lebeg egy helyben. Márpedig az alpha víz alatti állatok lent vannak, úgyhogy marad a szóló módszer black pearl szedésre..
Islanden nem érdemes témelni, állatot keresni, mert nagyon alacsony szintűek spawnolnak.
Képzeljétek el felneveltem Izlandon kettő,tűz sárkányt.Hoztam át tejet a sivatagi pályáról.A két sárkányból egy úgy néz ki mint amit először felneveltem hímet,ez meg nőstény igaz a hasa az szürkés,az elsőnek meg barna.De a feje az tök egyforma.
Ott az alap, max 150lvl szinten is vmi 690-es mobok vannak.

Farkas nekem kimaradt, cicára lehet tenni nyerget, az rengeteget számít.
Én mondjuk egy farkasra vadászok.Úgy szeretnék egy 203-210-es szintűt elkapni,de tiszta feketében,de a legtöbb az tarka színű.Van már 5 db,de az nem egyszínű.Átfesteni nem szeretném.
Meg egy Tapejara 203-210 hímet.De mind 100-as szintű alattiak,pedig be van állítva,hogy nagyok jelenjenek meg.Érdekes mert a többi pályán sokkal többször látok nagy szintű állatokat.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.03.18. 14:17:04
A macikat valahogy én is kihagytam eddig 😊

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Maci minden bántódás nélkül tudja lopni az utóbbi tlc patch óta. Jobb egérgomb. 😊
Eredetileg videóra vettem, de annyira ciki inkább fel sem töltöm sehova <#nyes>
Ez a steam punk túl jónak tünt. 1 ütésre leütni dinókat, nulla sebzést kapni.... gondoltam kicsit megpiszkálom a konfigot, aminek részeként megemeltem a vad dinók level szintjét lv 500-ról lv 900-ra. Aztán meg is feledkeztem erröl. Egész nap trófeákat gyüjtöttem mire végre meglett a gamma belépö a tek barlangba. Volt egy lv 630-as rexem, gondoltam azt is elviszem, mert miért is ne. Felpakoltam plusz fegyó, plusz ruha, ha esetleg eltörne, legyen nálam. Felpakoltam kaját, vizet, a rexinek kaját,. nyilvesszöket, meg mindent ami kellhet. Eljött a nagy pillanat.
Kicsit megszeppentem amikor a barlangban lv 1000 pluszos lények fogadtak. A rexem kb azonnal én meg ugy 2 perc alatt meghaltam <#nyes>. De meglesz az <#bee1>
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.03.18. 11:14:01

A támadó méhek ellen egy apró trükk. Ha menekülőre kell fogni a dolgot egyik lehetöség ha viz alá tudunk bújni mig elmennek a méhek. Ha viszont nincs víz a környéken az is segit ha lerakunk pár tábortüzet és meggyújtjuk. Például 4 tábortűz és közéje hasalni. Én elötte az egész kast körbe épitettem,hogy ne tudjon elrepülni majd a királynő. Mondjuk shigoislandon ez könnyü mert vannak szigetek ahol a földön vannak a méh kasok.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.03.18. 11:03:43

Nem, a bázisom egy szikla párkány szélén van, és ennek a sziklának az oldalában vannak a méhkasok. Amúgy csak építeni kell rámpát, és odasétálok a macival. 😊
Hogy éred el vele a méhkast?Fel tudsz vele mászni a fára is?
Sosem volt macim, valahogy kimaradt. Most a méz lopás miatt befogtam, breedeltem egy párat. Oszt kiderült, mekkora király egy állat, mocsárban simán szed rare flowert, plant-x magot, szép a sebzése, jó az élete, mokány kis jószág, és még elég gyors is tud lenni. 😊
Igen emlékszek.
Bocs,de nekem nem ilyen a stílusom,szerintem ez túl van csicsázva.Meg szeretek úgy építeni,hogy amit építek annak haszna is legyen,azért nem raknék le 30 db esztergagépet,mert jól mutat.Ne értsd félre a videóban nem láttam,csak egy példa volt.Ilyen bázisom ha volna nem mernék elmenni a bázisról,hátha betörnének a réti négerek a rézért.Jobb úgy felépíteni egy bázist,hogy jól nézzen ki de szegényes.
Én mondjuk most megint nagyon élvezem a játékot annyi ötletet adott az S+mód.Kettő dologgal nem tudom mit csináljak,kell az ihlet majd.
A bázis épitkezésről eszembe jutott egy videó. Emlékszel amikor játszani hivtalak a szerveremre ? Bár ilyen mint a videóban van soha nem lesz mert ehhez én kevés vagyok, de valami hasonlót képzeltem el.
Engem egyszerüen lenyügöz. Ez inspirál.

Ja, azt. Praktikus. 😊
PiszkosFred
Tegyel le egy agyat is melle, gyors teleport "korut" es kesz is! 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Én még nem csináltam meg,de lehet megfogom.Gondolom ezt állítottad át CollectDistance ?
Configban megemeltem 40000-re a hatósugarát. Mondjuk az állatok csak akkor tojnak, mikor arra jársz, szóval néha arra kell kanyarodnod.
PiszkosFred

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nem is rossz ötlet.Ügyes!!
Én paraszt vagyok, mert a költő helyükre letettem a joan féle egg collectorból egyet, és mikor arra repülök, akkor mindig van benne 1-2 arany tojás.
Sziasztok!
Van közöttetek olyan,aki gyűjti az arany tojást?
Néztem róla videót,amikor szelídítettem az állatokat,adták is egy darabig.Láttam a videóba,hogy halakat kell odacsalni ,és majd ők megeszik,majd tojnak tojást.Ezzel az állattal lehet odacsalni Pachyrhinosaurus. De nem tojnak,csak a sima tojásokat Hesperornis.
Nem, két külön fizetendő DLC.
Sziasztok.
Az aberration kiegészítő tartalmazza a scorched Earth kiegészítőt is?
Sziasztok!
A "Caverns of Lost Faith" barlangban lőttem egy 45-ös Mosasaurus-t..... kérdés: Mikor óhajt enni?? A 12.000-es kajaszintjéből már lecsökkent 2000-et de még mindig nem eszik. Mit adjak neki? Quetzal tojásom nincs. Adtam neki sima halat, kiváló halat, sima húst, kiváló húst.... de semmi... de a mérget azt zabálja m,int a veszett.... Vagy ott a barlangban nem lehet szelídíteni?
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2018.03.15. 15:47:44
Egy videó az új bombáról.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Köszönöm szépen rendes vagy!!!
Csak egy apróság: hogy ments elég egy saveworld konzol parancs, alt tabbal kilépsz és tudod menteni a friss fjlokat, megspórolhatod a kilépést/újrainditást.

Ma beraktak egy frissitést a steam punkba. Az egyik egy sorozat lövö nyilpuska a másik egy elektromágneses impulzus bomba.
Na ez elég vicces,föleg hogy úgy tünik bugos. A leirása szerint ha lerakom a bombát és bekapcsolom a vissza számlálást 30 sec múlva robban és a környezetében 90 sec ideig kiüt minden elektromos készüléket. Ehhez képest még 15 perc múlva se indul el egyetlen egy árammal müködö eszköz sem a generátorok. Köllött nekem kipróbálni <#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.03.14. 20:00:33

Nekem ilyen nem volt, mondjuk én külön szervert futtatok direkt. De nagyon néha előfordul, h elszáll a szerver is.
Dehogy. Kivéve ha stack modot veszel ki, vagy kiveszed a spec páncélszekrényt, amibe betetted. Akárhol égeted ki, az a metal ingot ugyanaz marad.
Nem ez már a gépben sem volt benn,mert úgy volt,és ez kimaradt.Mikor beléptem a játékba ki volt jelölve Izland,és le kellett újra töltenem magam,majd újra éledtem az ágyon,és mentem a géphez.És valamiért már a gépben sem volt benn.Egyszer már jártam így,mondjuk az sem teljesen ugyan az volt ott egyszerre kértem le az össze állatot,valószínű,hogy azért tűnt el a
akkor.
Nézz körül a környéken. Ha wanderingen volt talán csak elcsavargott. Ha meghalt, kéne lennie a földön a batyujának.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.03.14. 18:23:00

Mivel nem része egy módnak sem, igy nem tünhet el. Talán, esetleg, abban az esetben ha stack mod van, ami segitségével 1 slotban 5000 db egybe rakható. De amugy szerintem nem.

Ncc
Amit kiégetsz fémet az nem tűnik el ha kiveszed az ipari kohóból,ha kivennéd a módot?Például ha átpakolod egy páncélszekrénybe?
Nem hiszem el,hogy ez a rohadt szájb@ b@szott k@rva játék nem tud megrohadni azzal együtt aki ilyen hülyén kitalálta a játékot.Mindig mentek,de tényleg minden utazás előtt.Most az egyszer mondom megspórolom az az időt amíg kilépek,mentek,és újra belépek.Átmentem Izlandra megszelídítettem egy állatot 210-es volt szelídítéssel 314.Lekérem lejött odajön hozzám,nyomok egy ESC-et. Mondom bekapok egy két falatot,rá szerettem volna nyomni folytatás,vagy újra ESC nem csinál semmi,hibaüzenet kilépek,mondom f@[email protected]épek újra ébredés az ágynál,mint amikor átmegy az ember egy másik pályára,szaladok ,hogy lekérem a cuccokat,az állat sehol nincs benn a gépben,de a cuccaim igen.
Ha eleve azon a szerveren játszottál, akkor simán ott marad a karaktered, mert az ott tárolódik. Ha local single playert játszottál, akkor azt kb sehogy nem fogod tudni felvinni egy unofficial szeróra sem.
Sziasztok!
Tudtok abban segiteni, ha ujra szeretnem tenni a jatekot, akkor hogyan tudom visszaallitani a letezo karakteremet nem hivatalos szerverre?
Koszonom elore is!
Tejes kérdést passzolom, sosem volt még sárkányom. De elképzelhető simán, hiszen belemegy az organic polymer is.

A fő bázisom a centeren van, az akkora, hogy ha az egyik végére megyek, kitölt a másik, de teljesen komolyan, és csak repülő állaton közlekedek rajta, mert hatalmas. Jelenleg islanden építettem egy 20x20 piramist, 5 turret towerral, üvegházzal, csak a bossok, és a tek barlang miatt jöttem vissza erre a mapra. A régi bázisom a két torony egyikén volt, amin a vasak is voltak (az obszidián hegynél), de túl kicsi lett volna a sok rexnek. Úgyhogy kellett egy olyan bázis, ami körül nagy föld van, és körbe tudom keríteni. De itt már közel nem lesz annyi állatom, mint a centeren, csak az alap kibble dínók vannak. Plusz islanden olyan nyomi kis szintű állatok vannak a centerhez képest, h elszomorító. De ki akarom épíeni korrekten. 😊
NCC ÚR!
Az S+ mód hűtőbe belehet tenni a tejet?Ha nem akkor nem nyitom meg az emlék képet,igaz nem kerül pontba.
Nem okoskodás,de hogyhogy nincs egy nagy bázisod,és több kicsi amik a másik pályán vannak?
Nekem vagy egy nagy bázis Izlandon,ha költözök egy másik pályára,akkor csak azt viszem mai szükséges.Minden más marad Izlandon,jelenleg 3 pályán vagyok Izland,Sivatagos,és Ragnarok. Már csak a Center van vissza.Az Aberration az nincs meg nekem.Minden ,legalábbis ami nagyon fontos azt Izlandon gyártok,és viszem a másik pályára,lehet idő pocsékolás,de én ide oda szállítok.
OFF:
Én is bicajoztam volna a spanokkal... De vasárnapra már havat is mondanak, addig csak esőt, jövő hét elején visszajönnek a hajnali fagyok.
"Hosszú hétvégén, mivel ilyen pocsék idő lesz," - nemáááááá! 😞

Nekem kb 2 hét volt a csúcs úgy, h minden nap félig tettem 2db s+ ipari kohót, gyakorlatilag összeraktam az islandes bázisom alkatrészeit, de olyan szinten, h 4 kohó, 2 grinder, 64 heavy turret (még kell ugyanennyi). Most végzek lassan islanden a költözéssel, kb ma fogom tudni befejezni a régi bázis elbontását. Kb 20x100db metal wall lett lebontva, 6000 súlyt bír a quetzem, 4500-al még van sebessége is. Csak a tojások súlya volt vmi 58000, fordultam párat. Plusz az állatok, a már nem kellőket kiiktattam...
Hosszú hétvégén, mivel ilyen pocsék idő lesz, visszamászok a centerre, kellene fogni macikat, őket breedelni, illetve thylokat breedelni islandes bosshoz kapcsolódó feladatokra. Plusz ha már centeren vagyok, és van időm, pár boss fightot is beterveztem.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.03.14. 08:39:35
Most van átalakításon a ház/bázisom.
Arra nem gondoltál, épits még ipari kohót ? De gondolom élvezted a dolgot, külömben nem csináltad volna.

Sziasztok!
Nem tudom mikor beszéltünk róla,hogy rengetek fémet hoztam haza.Igaz kihagytam majdnem,vagy talán volt is annyi 1 hónapot.Ma lettem vele kész,és folyamatosan ment az ipari kohó.
Szerintem a kihagyást,ha nem számolom,és a napokat durván összeadom,szerintem 1 hónapig biztos égettem.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.03.13. 17:32:55
Köszönöm.

Ja. Akkor én vinnék 2 b@szó rexet, és 1db yutyt, amin ülök, és kb annyi. 😊 És ha nyersz, nem veszik el semmid.
Köszönöm,hogy leirtad.
A szerveremen level 1000 a maximum szint. A stat pontok elosztását már leteszteltem. A pontok mennyisége elegendö arra hogy a hp, súly és sebzést kilehet maxolni. A speed, kitartás és szivósság is szépen felhúzható, egyedül a gyártási képesség amire már nem elenegendő. A steam punkos ruha és fegyver a level 1000 szintel kombinálva az eredményezi hogy 1-2 ütéssel leütök egy 4-500 szintü dinót. Kivéve ha mérgez valami debuffal. Például a tengerben a zizis halak simán megbénitanak, vagy a skorpió, pók, .. pillanatok alatt leverik rólam a ruhát, onnantól pedig csak másodpercek kérdése. Szerintem ha lenne egy fürge nagy szintü erös dinóm simán végig mennék. Csak a végén az a rombusz alakú izével van baj,de odáig sima az út. legalábbis ezt feltételezem.
És mi lesz ha sikerülne végig csinálni ? Nekem a videókban úgy tünt ez olyan mintha feltölteném a karakterem. Új karaktert kell csinálnom és ezzel elvesztek mindent amim volt ?