Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feltöltés az úgy ment, h 4db basilóval mentem, egyik maradt, amivel hazamentem. Islanden építettem egy motor boatot, aminek alulra a víz alatt lebegő foundationra tettem 8 turretet, all target, max range beállítással, a felszín fölé csak 4-et. Kifigeyeltem, h a lost faith víz alatti barlang közelében van egy számomra megfelelő, víz alatt végződő air drop, odahajóztam a koordinátákra (~51-14.5), és vártam kb 1 órát. A turretek legyaktak mindent, így egy szál búvárruhában lemerültem, és letöltöttem az állatokat. Öröm, és boldogság. 😊
Sajna rájöttem, h a basiló követ engem a mély víz alá, de ott hiába utasítom, h támadjon meg vmit, nem teszi, csak lebeg egy helyben. Márpedig az alpha víz alatti állatok lent vannak, úgyhogy marad a szóló módszer black pearl szedésre..
Farkas nekem kimaradt, cicára lehet tenni nyerget, az rengeteget számít.
Meg egy Tapejara 203-210 hímet.De mind 100-as szintű alattiak,pedig be van állítva,hogy nagyok jelenjenek meg.Érdekes mert a többi pályán sokkal többször látok nagy szintű állatokat.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.03.18. 14:17:04
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Ez a steam punk túl jónak tünt. 1 ütésre leütni dinókat, nulla sebzést kapni.... gondoltam kicsit megpiszkálom a konfigot, aminek részeként megemeltem a vad dinók level szintjét lv 500-ról lv 900-ra. Aztán meg is feledkeztem erröl. Egész nap trófeákat gyüjtöttem mire végre meglett a gamma belépö a tek barlangba. Volt egy lv 630-as rexem, gondoltam azt is elviszem, mert miért is ne. Felpakoltam plusz fegyó, plusz ruha, ha esetleg eltörne, legyen nálam. Felpakoltam kaját, vizet, a rexinek kaját,. nyilvesszöket, meg mindent ami kellhet. Eljött a nagy pillanat.
Kicsit megszeppentem amikor a barlangban lv 1000 pluszos lények fogadtak. A rexem kb azonnal én meg ugy 2 perc alatt meghaltam <#nyes>#nyes>. De meglesz az <#bee1>#bee1>
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.03.18. 11:14:01
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.03.18. 11:03:43
Bocs,de nekem nem ilyen a stílusom,szerintem ez túl van csicsázva.Meg szeretek úgy építeni,hogy amit építek annak haszna is legyen,azért nem raknék le 30 db esztergagépet,mert jól mutat.Ne értsd félre a videóban nem láttam,csak egy példa volt.Ilyen bázisom ha volna nem mernék elmenni a bázisról,hátha betörnének a réti négerek a rézért.Jobb úgy felépíteni egy bázist,hogy jól nézzen ki de szegényes.
Én mondjuk most megint nagyon élvezem a játékot annyi ötletet adott az S+mód.Kettő dologgal nem tudom mit csináljak,kell az ihlet majd.
Engem egyszerüen lenyügöz. Ez inspirál.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Van közöttetek olyan,aki gyűjti az arany tojást?
Néztem róla videót,amikor szelídítettem az állatokat,adták is egy darabig.Láttam a videóba,hogy halakat kell odacsalni ,és majd ők megeszik,majd tojnak tojást.Ezzel az állattal lehet odacsalni Pachyrhinosaurus. De nem tojnak,csak a sima tojásokat Hesperornis.
Az aberration kiegészítő tartalmazza a scorched Earth kiegészítőt is?
A "Caverns of Lost Faith" barlangban lőttem egy 45-ös Mosasaurus-t..... kérdés: Mikor óhajt enni?? A 12.000-es kajaszintjéből már lecsökkent 2000-et de még mindig nem eszik. Mit adjak neki? Quetzal tojásom nincs. Adtam neki sima halat, kiváló halat, sima húst, kiváló húst.... de semmi... de a mérget azt zabálja m,int a veszett.... Vagy ott a barlangban nem lehet szelídíteni?
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2018.03.15. 15:47:44
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na ez elég vicces,föleg hogy úgy tünik bugos. A leirása szerint ha lerakom a bombát és bekapcsolom a vissza számlálást 30 sec múlva robban és a környezetében 90 sec ideig kiüt minden elektromos készüléket. Ehhez képest még 15 perc múlva se indul el egyetlen egy árammal müködö eszköz sem a generátorok. Köllött nekem kipróbálni <#vigyor5>#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.03.14. 20:00:33
akkor.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.03.14. 18:23:00
Amit kiégetsz fémet az nem tűnik el ha kiveszed az ipari kohóból,ha kivennéd a módot?Például ha átpakolod egy páncélszekrénybe?
Tudtok abban segiteni, ha ujra szeretnem tenni a jatekot, akkor hogyan tudom visszaallitani a letezo karakteremet nem hivatalos szerverre?
Koszonom elore is!
A fő bázisom a centeren van, az akkora, hogy ha az egyik végére megyek, kitölt a másik, de teljesen komolyan, és csak repülő állaton közlekedek rajta, mert hatalmas. Jelenleg islanden építettem egy 20x20 piramist, 5 turret towerral, üvegházzal, csak a bossok, és a tek barlang miatt jöttem vissza erre a mapra. A régi bázisom a két torony egyikén volt, amin a vasak is voltak (az obszidián hegynél), de túl kicsi lett volna a sok rexnek. Úgyhogy kellett egy olyan bázis, ami körül nagy föld van, és körbe tudom keríteni. De itt már közel nem lesz annyi állatom, mint a centeren, csak az alap kibble dínók vannak. Plusz islanden olyan nyomi kis szintű állatok vannak a centerhez képest, h elszomorító. De ki akarom épíeni korrekten. 😊
Az S+ mód hűtőbe belehet tenni a tejet?Ha nem akkor nem nyitom meg az emlék képet,igaz nem kerül pontba.
Nekem vagy egy nagy bázis Izlandon,ha költözök egy másik pályára,akkor csak azt viszem mai szükséges.Minden más marad Izlandon,jelenleg 3 pályán vagyok Izland,Sivatagos,és Ragnarok. Már csak a Center van vissza.Az Aberration az nincs meg nekem.Minden ,legalábbis ami nagyon fontos azt Izlandon gyártok,és viszem a másik pályára,lehet idő pocsékolás,de én ide oda szállítok.
Én is bicajoztam volna a spanokkal... De vasárnapra már havat is mondanak, addig csak esőt, jövő hét elején visszajönnek a hajnali fagyok.
Hosszú hétvégén, mivel ilyen pocsék idő lesz, visszamászok a centerre, kellene fogni macikat, őket breedelni, illetve thylokat breedelni islandes bosshoz kapcsolódó feladatokra. Plusz ha már centeren vagyok, és van időm, pár boss fightot is beterveztem.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.03.14. 08:39:35
Nem tudom mikor beszéltünk róla,hogy rengetek fémet hoztam haza.Igaz kihagytam majdnem,vagy talán volt is annyi 1 hónapot.Ma lettem vele kész,és folyamatosan ment az ipari kohó.
Szerintem a kihagyást,ha nem számolom,és a napokat durván összeadom,szerintem 1 hónapig biztos égettem.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.03.13. 17:32:55
A szerveremen level 1000 a maximum szint. A stat pontok elosztását már leteszteltem. A pontok mennyisége elegendö arra hogy a hp, súly és sebzést kilehet maxolni. A speed, kitartás és szivósság is szépen felhúzható, egyedül a gyártási képesség amire már nem elenegendő. A steam punkos ruha és fegyver a level 1000 szintel kombinálva az eredményezi hogy 1-2 ütéssel leütök egy 4-500 szintü dinót. Kivéve ha mérgez valami debuffal. Például a tengerben a zizis halak simán megbénitanak, vagy a skorpió, pók, .. pillanatok alatt leverik rólam a ruhát, onnantól pedig csak másodpercek kérdése. Szerintem ha lenne egy fürge nagy szintü erös dinóm simán végig mennék. Csak a végén az a rombusz alakú izével van baj,de odáig sima az út. legalábbis ezt feltételezem.
És mi lesz ha sikerülne végig csinálni ? Nekem a videókban úgy tünt ez olyan mintha feltölteném a karakterem. Új karaktert kell csinálnom és ezzel elvesztek mindent amim volt ?