Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hasznos trükk, mert igy fel tudok menni a szerverekre akkor is ha az admin még nem frissítette őket de a patch már kinn van tehát a játékosoknál már elvben frissitene. EGyszer igy mentettem meg egy tribetag gigáját, etetni/imprintelni kellett volna de ő már nem tudodd felmenni, én még igen 😊
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.03.21. 00:26:50
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Aztán megkért hogy adnák-e neki pár db elementet tek cuchoz. Hát én néztem az engramokban a tek ruháknak például 180 a páncél szintje, a steam punkos ruháknak meg 300.(Isteni) Majdnem a duplája a tekesnek. Dee. legyen boldog, ha az a kivánsága megadtam neki az elementeket.
Eddig soha senki nem mondta hogy valéamilye eltünt volna. Szerintem nem jellemzö ez esetben.Sem a konfig sem más nem indokolná.
A pterája meg tamelés után tünt el, lehagyta, mire megállt hogy bevárja nem volt sehol. Ma pedig azt mondta valami hiba van mert áll egy helyben és ugrál a karija. Szerver restartot kért, ami ezt javitotta. Hogy kamuzik -e vagy sem... nem tudom. Hogy öszinte legyek egyikre se merek már voksolni. Hol ezzel hol azzal égettem meg már magam.Én általában segítőkész vagyok, egy bizonyos szintig.
Azért köszönöm a figyelmeztetést. Odafigyelek erre is.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.03.21. 00:11:20
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nekem a dodi a cementing pastehez kellett (az ugye kitin + kő, nem akarok csigákkal küszködni, elég volt fél évig), illetve elég sok kő épitőanyagot használok, pl taming ketrecekhez, befogó tutajokhoz, térképen 1x1es spanpontokhoz, paracerek hátán kuckóhoz stb..... illetve nekünk a házunkis olyan hogy belül fém, kívül kő, jobban tetszik igy 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.03.20. 16:55:03
Ahogy ezeken agyaltam,eszembe jutott NC1701 amit írt,hogy dupla falat szók lerakni,vagy akár többet vagy valami hasonló,mert ő nézi a HP is a falaknál.Amit nem értek,én leraktam dupla falat azon a kis mellék bázison ahol az ereklyéket tartom,meg ahol tek dolgokat tudok gyártani.Leraktam fémből is dupla fém ajtót,de nem tudok kimenni rajta,csak akkor ha lehajolok,ha valaki lerak nem duplát hanem akár többet is.Az hogyan tud kimenni?
Állatoknál meg pont azt mondom hogy nem n+1. értelmetlen/használhatatlan állat 😄
Amúgy farmolás szempontjából pl a Karkinos pl jobb követ gyűjteni mint a Quetz, mert a dodik akkor is ütik a követ ha nem űl rajtuk senki (sajnos csak addig amiga teherbírásuk felét el nem érik). Szóval követ egyedül farmolok, a melós Karkinos neve Sanyi, van Sanyi jobb és bal keze (2 dodi), velük kimegyek a kövesbe és pikkpakk egyedül kifarmolom a kavicsot, mint egy westernhős 2 pisztollyal 😄
Tudom quetzel is lehet ilyesmit, igaz ha leesik a dofi akkor babrálni kell hogy visszarakjuk, itt meg a rák ollójában van 😄
Kár hogy az anky még nem megy igy, reélem azt is megszerelik majd amikor eljutnak az átdolgozáshoz...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.03.20. 14:28:58
Néha meséli az admin hogy mikkel jönnek a t. játékosok admin segitségért... kedvencem az volt, amikor beküldte a gyerek a fotót a kőházáról amin egy bazi nagy lyuk volt, körben megfeketedve a fal (aki lőtt már rakétával kőházra az tudja hogy néz ki 😄 ) és közölte hogy az biztos a szerver restarrtól lett olyan és követelte hogy az admin állitsa vissza a házát.
Simán lehet hogy a csávó pl a pterát neutralon hagyta esetleg véletlenül fügyült egy agresszivat chatelésközben, azt elszállt, és a ládából meg kilopta valaki a fémet vagy kivette a haverja.
El ne hidd már nekik az ilyen alibi dumát.... legjobb setben csak ügyetlenek/figyelmetlenek, rosszabb esetben még át is akarnak verni, hogy potyázzanak egy kicsit....
Ilyen bug nincs hogy csak úgy eltűnnek a tárgyak a ládából, és nagyon rég nem tapasztaltam állateltünést se.... és különben is, max rendes bizonyítékok mellett szabad bármit "visszaadni", mert mindenki azt mond amit akar. Ma visszaadod neki a pterát ami lehet nem is volt soha, holnap meg a 180as wyvernjét kéri vissza.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.03.20. 12:37:57
https://ark.gamepedia.com/259.0
"Fixed issue where stasis was reducing the food consumption of dinos."
Volt is népharag akkoriban, döglöttek a gigák rendesen....
3-4 hete tolom aberrationon (0-ról kezdve), és azt kell mondjam, a wildcard nagyon ügyesen megoldotta hogy nincs benne gyárilag repülő állat és ettől SOKKAL JOBB lett mint az összes többi térkép.
Az állatok is változatosak, és minden új állatnak van konkrét funkciója, nem csak értelmetlen kópiái egymásnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyrészt sokkal jobb a játékélmény hogy számít a domborzat - sőt az aberration pont erre van kihegyezve, hogy nemcsak egy "lapos" térkép mint mondjuk a center vagy az island, hanem szerkezetileg függőlegesen is nagyon szét van tagolva (nem akarok spoilerezni, de ennek fontos szerepe van az aberrationban).
A repülés ezt KOMPLETTEN megölné és kiherélné az egész térképet (ezért határoztuk el a törzstagokkal hogy csak és kizárólag az aberration által nyújtott állatokat/eszközöket használjuk)
Természetesen vannak alternativák, amelyek szintén nagyonérdekesek: ott van a drótkötélpálya (amelyen kezdetben csak lefelé lehet közlekedni, de van motoros csörlő amit kitanulva már felfelé is lehet, az ultimate megoldás pedig a drótkötélen is közlekedni képes ravager). Ami pluszba jó hogy a drótkötélpályákat telepiteni is lehet, tehát oda rakja az ember ahova akarja,igy teljesen új útvonalakat kialakitva.
Aztán ugye van a siklás, mint repülési alternativa - kezdetben a páncélra szerelhető szárny, később pedig a rockdrake (mi mostszereztük meg az elsőt, szintén nagy élmény volt már a megszerzése is - képzeld el azt hogy wyvern tojást lopsz CSAK földi állatokat használva ráadásul már lejutni arra a helyre jópár komoly expedíció volt, a használata pedig új dimenziókat nyitott meg a játékban). A siklás önmagában egy rohadt jó funkció, megint csak a saját élményét teszi tönkre aki aberrationra pteranodonnal megy... (sajnos a szerveren többen igy kezdték, mert tojást lehet áthozni aberrationra, szóval majd minden ember wyvernekkel meg argentákkal kezdett neki az aberrationnak)
Van még ugye az érv: hogy a "farmolás nehezebb quetz nélkül" - nos erre két megoldást hoztak be aberrationon: először is, szarásig van fémmel a pálya (nem a kezdőrészen, hanem egy picit beljebb, a kék zónában), de komolyan, a center hozzá képest kutyafüle. Minimálisan kell utazni hogy fémet szerezzen az ember, polymert bányászni nem kell (mert mindenhol vannak rákok akik organicot adnak), a többi farmolás meg nem jelentős (szikrapor meg fa, azt nem tétel ugye)
Másrészt a quetz helyett ott van a rák, ami egy ugróképes földi lény, viszont az ollóival fel tudja kapni az ankyt/dodit, statilag a quetzhez hasonlóan nagy teherbírású.. tehát farmra tökéletes.
Szóval összességében: az aberrationnal szerintem nagyot alkotot a wildcard, és ügyes megoldásokat találtak ki arra, hogy a repülés helyett valami sokkal izgalmasabbat adjanak az embereknek.
Ha valaki már unja az islandod/centert/ragnát, adjon egy sanszot az aberrationnak, de CSAK ÉS KIZÁRÓLAG repülés nélkül. Az ugyanis hazavágja az egészet. Eddig minden 2-4 napra jutott vmi nagy áttörés, ami új szintre emelte a játékélményt, de ezt csak akkor tudja megélni az ember ha úgy játssza a játékot ahogy a wildcard kitalálta. Ha rögtön bejön a wyvernnel akkor az aberration csak egy szimpla új térkép lesz pár új állattal... (lásd.. hú rockdrake, de érdekes, aztán 10 pec múlva félredobja mert a wyvern jobb)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.03.20. 12:25:35
A sárkány alapból nagyon keveset eszik, amikor jött ez a sztázis "bugfix" változás, lemértem hogy a különböző állatok mennyit esznek.
Egy 22 órás időszak alatt ez volt a kajafogyasztás:
Quetz: 278
Giga: 550
Sárkány: 15
Medve: 250
Teknös: 250
Delfin: 151
Polip: 391
Mosa: 394
Több állatot is mérem, ezek átlagértékek, mindegy hogy hol voltak (egy messzi bázison ahol senki nem jár vagy a népszerü helyünkön), nem számított.
Amúgy a fentiek alapján van nálunk heti 1x etetés, mivel a quetzek és a gigák sokkal tovább nem bírják.
Amúgy látható a fentiekből hogy az állat "méretével" kb arányos a kajafogyasztás, a wyvern viszont egy kakuktojás, ő gyárilag jelképesen fogyaszt, ráadásul marha sk a kaja statja alapból is.
Vannak sárkányaink amiket töb mint egy hónapja nem etetttünk, ött repkednek a bázis körül és vígan elvannak...
Csak most ismét jött egy kisebb rejtély. Megtaláltam még az elözö karakteremnél lévö sárkányt. A fura az egyszer már megölettem más dinókkal és kb 1 hónapja már új karim van. Viszont a kaja szintje még félig volt. Tök olyan mintha a szerver csinált volna valami vissza állitást de csak bizonyos dolgokban.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.03.20. 10:03:43
Egy jól összeszokott társaság keres új tagot/tagokat ARK:The-EU-OfficialServerXXX(on Nitrado) Szerverre.
Jelenleg 4 en vagyunk, régről ismerjük egymást, játékidő: 500+ óra.Mind 30+ osak vagyunk.
Aktuális helyzet:
Jelenlegi szerveren 2 hete vetettük meg a lábunkat itt van a fő bázisunk, egy másik szerveren van egy másik tartalék bázisunk.Ezeken a szervereken a helyiekkel barátilag lépünk fel.Itt nem raildelünk, a helyi törzsek szövetségesek, ezeken a szervereken védünk.
Jelenleg sárkányokat nevelünk és a többi szerverre járunk át pvp-zni railedlni 123 névvel.
Szóval a szokásos taktika..😊
Téged keresünk ha:
- 25+ os vagy.
- Online vagy akkor feljössz TS-re.
- PVP szerveren akarsz játszani egy jól szervezett csapatban.
Bőrt szoktam úgy farmolni, h yutyra rá van fügyülve 5 ilyen, és irtom a népet.
Ha feliratkozol a classic flyerre van hozzá egy pteranodon alakú szobor, amivel megtudod nézni miből éppen hány repülő dinó van a pályán. De v an egy olyan funkciója is amivel engedélyezni tudod az "egzotikus" lényeket és ott a szobor környékén gyülekeznek a szárnyas lények. Shigoislandon ez praktikus annyiből hogy a pálya egy 5 szigetből áll. Igy a középsö szigeten tudom tartani például ezt a rock draket. Ha valakinek igénye lenne rá csak áthajózik és bepróbálkozik a tameléssel. Aberrationból mást is átlehetne hozni, hiszen az engramok is megvannak hozzá. Csak sajnos néhány tárgy hiányzik mert van ami pálya függö, illetve olyan tárgy ami más pályán nem létezik. Ilyen például a red gem vagy a gombaszár fa. Bocsi ezért a hülye megnevezésért de magyar klienst használok és az valami ilyesmit ir. De például a kedvencem a vitorlázó ruha viszont elérhetö. Nekem ez a rock drake csak addig tetszik amig vadászok rá. Tisztára olyan mint a predator filmben, amikor láthatatlan de ha mozog és erösen figyelsz lehet látni. 😊
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.03.20. 00:09:41
arkflag_NoTransferFromFiltering=""
#ark_PreventDownloadSurvivors=False
#ark_PreventDownloadItems=False
#ark_PreventDownloadDinos=False
#ark_PreventUploadSurvivors=False
#ark_PreventUploadItems=False
#ark_PreventUploadDinos=False
#ark_noTributeDownloads=False
EGY ÓRIÁSI KÖSZÖNÖM JÁR NEKED,MINT MINDIG.Üvegnél láttam lehet ilyet csinálni,de erre nem gondoltam.
Amikor csináltál nekem egy fénykép sorozatot,hogyan lehet feltölteni a profilt,egy másik pályára,és ott letölteni,majd vissza.Közben észrevettem a bázisodon,egy nagyon hosszú egyenes lépcsőt.Ha az emlékezetem nem csal azt írtad az s+ mód van fent.Most ezekből több van?Én nem találom az enyémben,csiga lépcsőből elég sok van,meg kötél létra,de olyat nem találok ami szín egyenes volna.Tudod a nevét?Jó nekem az Angol is,majd beírom magyarul is,meg ha kell Angolul is.
Meg ezt rá lehet tenni egy kő rámpára?
De jó neked hogy megvan.Nekem is tetszik,de csak két állat,az egyik az a kutya ami tud menni a kötélen,meg a sárkány ami láthatatlan tud lenni.Benne azt sajnálom,hogy csak magas helyről tud repülni.Végül is csak siklani,mert úgy mint egy tűz sárkány úgy nem tud repülni.
Ha megcsinálnák azt az állatot ami mindenben jó, a többinek nem lenne értelme.
Elöször azt gondoltam a helyet akarja foglalni de más dolgot is észre vettem. A dinók simán neki mennek és van amelyik támadja a tüskefalat viszont a dinó hal meg. De van amelyik pusztán fennakad benne és azért hal meg. Egyfajta csapda.
Bónuszként a hátáról lehet fegyvert használni, tehát egy magasabb szintű maci ideális befogó állat is - gyakorlatilag én azzal farmoltam a rexeket, amikor találtam egy nagyob szintűt akkor meg a maci hátán ülve biztonsággal kialtattam, a maci tankolta a rexet 😊
Az egyetlen amiben gyengébb a rexnél az a HP, de hát valamit valamiért....
Nemrég kezdtem aberrationon, az első volt egy medvevérvonal kialakitása, azzal gyakorlatilag mindent levertem ami szembejön. Sajnos a sugárzást nem bírja, szóval a piros zónába már megalosaurusokat kellett szerezni és nemesíteni.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.03.19. 09:56:44