Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én régen töröltem adminból, de az s+ óta az sem kell, mert van rá pisztoly. 😊 A magas szintű állat megtalálása pedig benne van a játékban. Türelem.
Éppen pont forditva. A sárkány 5 db tejet ad. Ez az én inventorimban 2 óra alatt megromlik. Ha a baby sárkány inventorijába rakom akkor 6 óra. A baby sárkány 36 percenként kér ölelgetést,amiböl kb 2x kér tejet 1x sétálni akar. Vagyis kb 1 óránként kell neki 2 db tej. Bőven belefér mert ami eddig nem tünt fel,hogy nem issza meg a tejet az inventorijából. Igy, nála van és ha ölelgetésnél kéri hogy adjak neki a kezemből kiveszek 1 üveggel. De igy is elfogyott az 5 tej. Vissza is mentem a sárkányokhoz de sajnos találkoztam egy kisebb problémával ott. Egyik az hogy a ketrecből eltünt a sárkány. Ez lett volna a kisebbik gond. A szerveremen fent van a classic flyer mod. Az segitségével betudok rakni a szerverre rock drake-t. A konfigba én 5 db ot irtam be. Ennyinek kellett volna lennie. Ehelyett 120 rock drake garázdálkodott azon az egy kicsi szigeten.Nem kis laggot okozva.Igy ki kellett vennem a konfigból. Azota meg még nem tudtam vissza lépni a szerverre mert a gépemmel is van egy apró gond. Elöbányásztam a régi játékaimat, felraktam a call of duty, amihez egy keresés alkalmával a google egy virusos honlapra vitt fel. Most kb minden második weblap megnyitáskor szexpartner keresö oldalak jönnek be vagy éppen szexjátékok. A gép pucolása még folyamatban van. abban csak bizni tudok túl éli a baby sárkány mire fellépek. Bár a daeodon ott van mellette de annak sincs kajája.
Az adminról utószó. Igen megtehetném,de ennyi erövel summolhatnák magamnak egy lv 4000 szintü sárkányt is. Már jó ideje ismertek. Azt hittem már ismertek annyira hogy számomra nem az a fontos hogy mim van hanem az az út ami oda vezet. 😊

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Ja igen, tlc2 óta a raptorra vigyázzatok, kissebb állatról le tud ütni, és le tud szorítani a földre x másodpercig. Nem túl vicces egy raptor csorda...
Kár hogy nem tudod miről van szó,én nem írtam,hogy ezt csinálnám.Igaz én két dologban szoktam adminolni.Ha keresek egy állatot,akkor a dinó törlés parancsot,a másik amit sajnos kell alkalmaznom mert iszonyatosan gyorsan fogy az elemet a tek ruhához,hogy használni tudjam.Meg egy kétszer volt a napszakba nyúlás mikor szelídítettem,és nem akartam hogy vadállat bántsa a szelídítendő állatot.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.03.25. 10:28:05
Én azért mondtam az admint mivel Apofisznak sok idő egy sárkány felnevelése,és valószínű amit előtte összegyűjt tejet az megromlik mire kellene.Nem azért adtam az ötletet,hogy a könnyebb módját válassza.Én nem egyszer elmentem mikor neveltem állatokat,és sajnos nem egynek nem lett 100°-os bevésődése.
Hagyd. A saját játékát könnyíti meg. Mindenkinek más fér bele, ezért is jó, ha az ember nem admin, mert nem tud csalni, nincs csábítás.
Ha nem muszály nem használok admint. De bevallom férfiasan, olyankor igen, mint például egyik nap egy bronto beleakadt a házamba.Vártam hátha despawnol vagy elmegy,de ott maradt és rohadt idegesitő volt hogy az egyik lába bent volt a házamban és rohadtul zavart a dübörgése ahogy sántikál. Ha megütöm letarolja az egész házat. Nem maradt más mint adminból eltüntetni. Tej megszerzése nem jelent túl nagy gondot, csak az oda-vissza mászkálás. De azt is megoldottam steam punkos teleport kapszulával. Viszont jó lenne valahogy rávenni a már tamelt sárkányt hogy tejeljen. Az elözö karimról megtalált sárkány nöstény. Ha felnő ez a poisonos ismét törlöm ezt a régit.
Addig disz a vendég háznál. Erröl jut eszembe.,.. A steam punkban ugye van a teleport kapu. Azt bárki bármelyiket használhatja aki engedélyezi a lerakása után. Egyik ifjú padavan gépágyukat telepitett a teleport kapszulája köré. Én viszont azt találtam ki épitettem egy nagyobbacska csupaüveg házat. Oda raktam be a nyilvános teleportomat. Egy kisebb vendég ház. Egy storage box megpakolva mindenféle jóval, még tartositó szekrény is van, ha valaki megéhezne. Ez köré raktam le a lényeimet. Igy bárki láthatja milyen dinóim vannak. 😊 De van benn orgona, dob ha zenélni lenne kedve 😊 A vendég onnan csak teleporton tud távozni. Igy nincs össze-vissza mászkálás, nincs esetleges lopkodás, viszont van vendéglátás 😊

De annak mi értelme van? Akkor be lehetne spawnolni egy 500-as felnőttet is, vagy bármi mást...
Vagy ha nagyon muszáj,adminból tejet.
36 perc alatt megy fel 1%-ot. Hétfön délutánra talán felnötté válik. Tejet meg kell szereznem mert ölelgetéshez gyakran kéri.

Mert elfogy a foodja. Enyém most vmi 300-as szintű (max vad dínók nálam 150-esek lehetnek), neki van 100000 foodja. Ugye ennél az állatnál foodra kell rakni a pontokat.
Ez a Daenodon egy igazi trágya gyártó gép 😊 Csak lv 25-öst sikerült találnom de healeli a sárkányt. De azt nem tudom hogy amgától is fogja e csinálni mert engedélyeztem,de egy idö múlva megáll a healingal.

Szerintem jó a méregsárkány.
Köszönöm, ezt kipróbálom.

PvP-ben szeretik használni.

Amúgy éhen halt. Ha nem akarsz tejjel pöcsölni, akkor daeodonnal tudod healelni, hacsak ki nem patchelték ezt belőle.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.03.24. 13:01:03
Nekem van 2 db méreg sárkányom,de nekem nem tetszenek,és nem is nagyon használom.Mivel ők csak egy méreg gólyot,vagy méreg labdát köpnek,és elég nehéz vele célozni.
A sárkány miután kikel nem kell neki hogy meleg helyen legyen,én nem tartottam a tűz közelében,valószínű vagy éhen halt,vagy megette valami,tegyél a tárhelyébe tejet,nem csak akkor kel adni neki ha kér.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.03.24. 12:26:41
Elpusztult az lv 17-es kis sárkányom <#zavart2> Kialudtak a tüzek és valoszinüleg megfagyott. Vagy éhen halt,.. nem tudom. Kezdhetem újra.
Remélem ez a 544-es szintü tojás már jobb lesz. Csak nem tudom a méreg sárkány jó-e valamire vagy inkább lopjak másik tojást ? Mielött meghaltam mintha láttam volna valami pirosat egy másik fészekben.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.03.24. 12:19:39

Nekem nem csak az építő anyaghoz kell a csiga paszta,hanem polimert is abból csinálok.Nincs kedvem polimerért pingvinekre vadászni.
Én arra az állatra gondolok akit fel szeretnél nevelni,hogy az ahogy nöl,úgy süllyed bele az alapba,ha nincs megmozgatva.Ha te is arra gondolsz akkor ok.Mondjuk kipróbálni nem hiszem,hogy kifogom,mert én ki szoktam vezetni a talajra,ahol nincs építve semmi,így nem tud mibe belesüllyedni.
Hidd el, én is erősem párhuzamosítok mindent. Nálam islanden 8 csiga van, centeren csak 6, de így is tele van cp-vel egy s+-os vault (600 stack). Islanden nincs tele, csak félig. Igazából bármire elegendőek.
Nálam a rex volt az alap, 2 óra, 4 imprint kérés kell neki, így lesz 100%-os. Aztán az s+ nanny-ja óta már olyan mindegy, mert az 1%-onként adja neki.
Ha beragad lepj ki a jatekbol, utana vissza. Altalaban kidobja az alapbol. Ez valoszinü rossz grafikai megjelenites. Abbol gondolom, hogy mikor a fiam is belep, akkor többnyire egyikünknel normalisan alap fölött van a masikunknal meg besüllyedve. De ez latszik is mikor mind a ket kepernyot nezem. Az az erdekes, hogy amelyikünknel be van süllyedve az nem tudja arrebb vinni a masik viszont igen.
Hát valamennyire meglett birizgálva, egy minimális szinten. Csak az volt a gond,hogy ezt a baby nevelési idöt beállitani kicsit összetett mert ha megváltoztatom a növekedési idöt hozzá kell igazitani a ölelgetési idöt is. Mert eleinte túl gyorsan felnött lett és nem volt idö a bevésödésekre.
A másik gondom az volt hogy ez minden lénynél más, nem egyformák a növekedési idök. Választanom kellett hogy melyik lényhez állitsam be. Én a dilot választottam. Egy lv 100 as dilophosaurus esetében 3x 33 perces az ölelgetés és azzal lesz 100% a bevésödés. Ennek függvényében más lénynél vagy kevesebb vagy több. Igy például egy kb lv 1000 szintü rex már csak 22% bevésödésü lehet. Volt aki ehhez a lényhez volt aki ahhoz a lényhez kérte. Mindenkinek nem tudtam a kedvére tenni igy én választottam, olyan lényt amit általában nem szoktak keltetni. Hogy hiba vagy sem,... ilyen lett és ezen nem változtatok. Másrészröl én szeretem ha valamiért megkell dolgozni, ha valamit nehéz megszerezni. Mert ugy van értéke. Számomra legalábbis. Az már milyen lenne ha mindenki sárkányokkal repkedne.
Viszont az érdekes a tej esetében,hogy amit megszerzek tej, nálam 2 óra múlva megromlik. Ugyanaz a sárkány inventorijában 6 óra.Tartositó szekrényben kb 4 óra.Ugyhogy most egy ideig ingázok. Menet közben loptam egy másik tojást is. Ez már 544-es szintü.poison sárkányé ( a mostani lightinges) a tartositó szekrényben 34 napig áll el. Nem merem elkezdeni a keltetését, pont a tej miatt. 😊

Mást nem kér,csak tejet,vagy sétálj vele,vagy öleld meg.Néha járasd meg mert én jártam úgy hogy beragadt az alapba,és ki kellett bontanom az alapot,hogy ki tudjam hozni.Főleg akkor a rossz a közben azt kéri sétálj vele,de nem tud utánad menni mert beragadt.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.03.24. 10:11:15
Én a gépben értettem a csiga paszta gyűjtést,ami a tojást is szedi ott gyűjt 6 db,nem is tudom talán 20 mp-en ként.A 18 csiga,és az szerintem egy adagra kevés.
Szerintem nem sok a 18 csiga.Én mindent nagyban szeretek csinálni,gyűjtögetni,legyártani,stb.
Ha nem birizgálod a breedelési szorzókat, akkor ez ilyen. Officialon is egy giga felnövése volt 1 hét, és közben 100 imprint ~4 óránként.

Sárkány nem fog kibblét kérni, helyette tejet.
Az első szelfi. Hát nem cuki ? <#eplus2>
https://www.kephost.com/image/JaAj
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.03.24. 00:45:22

Ma délelött kamikáze stilusban loptam egy sárkányt tojást. Mázlim is volt mert pont egy nöstény sárkány nézett reggelinek engem de a közelben ott volt valakinek a sárkány csapdája, igy tejem is lett. Nosza, keltessük ki, gondoltam. Nem győztem pakolni a tüzeket mire végre kikelt. Éppen kikelt a tojásból, nekem rohannom kellett buszra. Arra tippeltem meghal mire haza érek. Fél 1-kor 0,1 % volt. Most, melo után belépek, 15% -on a fejlettsége és ölelgetést akart. Elvileg mivel 33 perceként akar törödést, már lekelett volna telnie, mind a 3 törödésnek.
A tejen kivül, amikor törödést akar, kér valami más kaját is majd ? Vagy csak olyasmit hogy sétáljunk ? Azért az elég durva, 8 óra alatt mindössze 15% ot fejlödött. És csak lv 17 -es.

Ne túl gyorsan ? Nálam olyan lassan mozognak szinte egyhelyben állnak, pedig erre nincs semmi a konfigban.

Amúgy 18 csiga, hacsak nem polymer miatt csinálod, brutális sok.
Á, percenként ad 1-et, azaz 100 perc alatt teli van mind.

Más. Megint legyaktam egy alpha tusót, de ez elég kis kihívás volt, mert sebzett a basilómon vagy 4-5k-t. Viszont adott 9 szintet, megérte a kergetőzés. 😊
Elméletileg percenként készít 1 pastát
NCC1701 BÁTYJA!
Nekem van 18 csigám átraktam őket egy olyan zárt helyre ahol tudnak mászkálni,és kivettem belőlük a kövek egy részét,hogy mozogni tudjanak,de ne túl gyorsan.Az normális,hogy 18 csiga 6 pasztát ad le,egy alkalommal?
Ettől még a Florensia nevü játék is jobb 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

PiszkosFred
En mar tulvagyok az elso sokkon 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

...és megszületett az ARK,és a Minecraft kereszteződése:

Ide katt!

Március 27-től a steamen!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Kipróbáltam, kiváncsi lettem én is erre a bugra. Ha felülök az Ankylora és azonnal leszállok róla gyors egymás után egy két alkalommal, egyszer csak láthatatlan leszek. De úgy tünik csak én nem látom magam.
A videóból kihagytam hogyan csináltam, mert nem szeretnék másoknak ötletet adni.

1989 óta van számitógépem. Azóta napi szinten használom de még ilyen soha nem történt....
Ma játék közben valami zavarni kezdett, a kép egyik sarkában. Egy furcsa apró fekete pont. Azt gondoltam maszatos a monitor, próbáltam letörölni de nem jött le. Elkedvtelenedtem, talán pixel hiba. 😞 Végül is nem nagy, attol még müködik. De aztán feltünt az az apró kicsi pont mozog. Hát valami kis tűhegynyi rovar alá mászott a monitor üvege alá és mászkál össze vissza. Próbáltam összenyomni de nem merem nagyon erösen megnyomni hátra tönkre megy a monitorom. Szétszedni se igazán szeretném. Van valakinek valami ötlete ?

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.03.22. 23:11:54

Hát, attól függ, mennyire van töltve 😛
Heavy turretből pláne. 😊
Hát, ez az ARK, szóval ki tudja... 😄
Meg aztán egy pajzzsal láthatatlanul kiszedni a lőszert elég menő már
Lehet a turret látta volna 😄

Ezért pvp-ben ölnének. 😊
Nem tudom másnál is jelentkezett-e ez a hiba, de a steam punkos változatával, volt amikor leszáltam róla és láthatatlan volt a karim. Minden megvolt, tudtam mozogni stb csak nem látszodott a karim.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.03.22. 12:18:31

Ha valakit erint, tegnap este ota az argy nyergeben lehet kraftolni.
PiszkosFred
Lehet a regi bug, amikor ha foundation felett fekszel le/logolsz ki, es nem a puszta anyafoldon, akkor a render kozben fentrol pottyansz lefele 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hm. Bázisom tetején spawnoltam, törött lábbal.
Ugye? Én is néztem már, h az argy milyen korrekt már, a régi modell az inkább galamb volt.
Milyen fickosan nez mar ki az argy. Most mar nem egy Gombocartur. Kigyurta magat rendesen. De a Trike tegnap este beszaratott. Azt hittem, hogy egy alfa olalkodik az allataim koru
Ja pesze, mindig elfelejtem hogy te a magad ura vagy 😄