Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az adminról utószó. Igen megtehetném,de ennyi erövel summolhatnák magamnak egy lv 4000 szintü sárkányt is. Már jó ideje ismertek. Azt hittem már ismertek annyira hogy számomra nem az a fontos hogy mim van hanem az az út ami oda vezet. 😊
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.03.25. 10:28:05
Addig disz a vendég háznál. Erröl jut eszembe.,.. A steam punkban ugye van a teleport kapu. Azt bárki bármelyiket használhatja aki engedélyezi a lerakása után. Egyik ifjú padavan gépágyukat telepitett a teleport kapszulája köré. Én viszont azt találtam ki épitettem egy nagyobbacska csupaüveg házat. Oda raktam be a nyilvános teleportomat. Egy kisebb vendég ház. Egy storage box megpakolva mindenféle jóval, még tartositó szekrény is van, ha valaki megéhezne. Ez köré raktam le a lényeimet. Igy bárki láthatja milyen dinóim vannak. 😊 De van benn orgona, dob ha zenélni lenne kedve 😊 A vendég onnan csak teleporton tud távozni. Igy nincs össze-vissza mászkálás, nincs esetleges lopkodás, viszont van vendéglátás 😊
Amúgy éhen halt. Ha nem akarsz tejjel pöcsölni, akkor daeodonnal tudod healelni, hacsak ki nem patchelték ezt belőle.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.03.24. 13:01:03
A sárkány miután kikel nem kell neki hogy meleg helyen legyen,én nem tartottam a tűz közelében,valószínű vagy éhen halt,vagy megette valami,tegyél a tárhelyébe tejet,nem csak akkor kel adni neki ha kér.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.03.24. 12:26:41
Remélem ez a 544-es szintü tojás már jobb lesz. Csak nem tudom a méreg sárkány jó-e valamire vagy inkább lopjak másik tojást ? Mielött meghaltam mintha láttam volna valami pirosat egy másik fészekben.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.03.24. 12:19:39
A másik gondom az volt hogy ez minden lénynél más, nem egyformák a növekedési idök. Választanom kellett hogy melyik lényhez állitsam be. Én a dilot választottam. Egy lv 100 as dilophosaurus esetében 3x 33 perces az ölelgetés és azzal lesz 100% a bevésödés. Ennek függvényében más lénynél vagy kevesebb vagy több. Igy például egy kb lv 1000 szintü rex már csak 22% bevésödésü lehet. Volt aki ehhez a lényhez volt aki ahhoz a lényhez kérte. Mindenkinek nem tudtam a kedvére tenni igy én választottam, olyan lényt amit általában nem szoktak keltetni. Hogy hiba vagy sem,... ilyen lett és ezen nem változtatok. Másrészröl én szeretem ha valamiért megkell dolgozni, ha valamit nehéz megszerezni. Mert ugy van értéke. Számomra legalábbis. Az már milyen lenne ha mindenki sárkányokkal repkedne.
Viszont az érdekes a tej esetében,hogy amit megszerzek tej, nálam 2 óra múlva megromlik. Ugyanaz a sárkány inventorijában 6 óra.Tartositó szekrényben kb 4 óra.Ugyhogy most egy ideig ingázok. Menet közben loptam egy másik tojást is. Ez már 544-es szintü.poison sárkányé ( a mostani lightinges) a tartositó szekrényben 34 napig áll el. Nem merem elkezdeni a keltetését, pont a tej miatt. 😊
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.03.24. 10:11:15
Szerintem nem sok a 18 csiga.Én mindent nagyban szeretek csinálni,gyűjtögetni,legyártani,stb.
Sárkány nem fog kibblét kérni, helyette tejet.
https://www.kephost.com/image/JaAj
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.03.24. 00:45:22
A tejen kivül, amikor törödést akar, kér valami más kaját is majd ? Vagy csak olyasmit hogy sétáljunk ? Azért az elég durva, 8 óra alatt mindössze 15% ot fejlödött. És csak lv 17 -es.
Más. Megint legyaktam egy alpha tusót, de ez elég kis kihívás volt, mert sebzett a basilómon vagy 4-5k-t. Viszont adott 9 szintet, megérte a kergetőzés. 😊
Nekem van 18 csigám átraktam őket egy olyan zárt helyre ahol tudnak mászkálni,és kivettem belőlük a kövek egy részét,hogy mozogni tudjanak,de ne túl gyorsan.Az normális,hogy 18 csiga 6 pasztát ad le,egy alkalommal?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
En mar tulvagyok az elso sokkon 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A videóból kihagytam hogyan csináltam, mert nem szeretnék másoknak ötletet adni.
Ma játék közben valami zavarni kezdett, a kép egyik sarkában. Egy furcsa apró fekete pont. Azt gondoltam maszatos a monitor, próbáltam letörölni de nem jött le. Elkedvtelenedtem, talán pixel hiba. 😞 Végül is nem nagy, attol még müködik. De aztán feltünt az az apró kicsi pont mozog. Hát valami kis tűhegynyi rovar alá mászott a monitor üvege alá és mászkál össze vissza. Próbáltam összenyomni de nem merem nagyon erösen megnyomni hátra tönkre megy a monitorom. Szétszedni se igazán szeretném. Van valakinek valami ötlete ?
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.03.22. 23:11:54
Meg aztán egy pajzzsal láthatatlanul kiszedni a lőszert elég menő már
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.03.22. 12:18:31
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”