Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem nagyon jártam az islandos barlangokban sajnos.

Most töltök fel egy videó,de majd csinálok akit érdekel.Arról pl hogy hiába fütyülök az állatok nem is foglalkoznak velem,pl erre gondoltam nálatok a szerveren probléma nélkül követik a parancsokat,és ide vehetném azt is,hogy amit írtam nálam át változik a sárkány színe miután kikel,kilépek,és újra belépek.Én ilyen dolgokra gondoltam,jobban meg van csinálva a szerveres,vagy nem tudom miért vannak hibák,és nem egységes.
Nekünk a ragnás caveben a dire bear és a tapi vált be, talán az islandosra is jó
Island snow cave solo artifact gyűjtésre nincs vmi tanácsod? Milyen állatot kellene bent kikeltetnem, h meg tudjam csinálni egyedül? Asszem allosaurust is láttam már itt bent keltetni/használni. Therezino hitboxa sokkal nagyobb tán?

A plafonon végig grapling hookolós taktikát ismerem, legyen az a B terv. Ez a sok purlovia idegesít.

Van egy C terv is, nálam a cave flyers engedélyezve van, egy kört a pteranodon is megérhet. Ahogy elnézem, szép nagy nyitott terek vannak.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.03.28. 13:39:45
Hát jó 😛

Nem dízel, benzin. 😊
Ilyen jellegű különbségek biztosan nincsenek. Olyasmi van, hogy pl a bossok nehézsége egyjátékosban alacsonyabb mint dedikált szerveren, más a generátorok üzemanyagogyasztása (dízel TEk egyaránt) - de elvben ez is konfigrálható hogy azonos legyen, csak az alapbeállítás tér el.

Ezért szoktam pl bossokat saját gépen futtatott dedikált szerveren tesztelgetni mielőtt a szerveren ahol játszunk nekiesek.

Én igaz nem vagyok olyan profi mint ti,de szerintem van különbség a szerveres ark,és a sima single player játék közt.Mármint beállítás szempontjából.A szerveresen mintha jobban működnének a dolgok.És amit láttam az arkról videókat ott is ez jött le.
PiszkosFred
Jaja, a funkcio billentyuk is jo, csak nekem oda mas van bindelve, de azok is instant reagalnak.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nálam F1-F4, és mindíg működik (attack my target, natural, passive, aggressive). Az attack this target pedig az egéren van bindelve.
Volt itt az oldalon valami változás,frissítési vagy valami?Régen ha valaki új hozzászólást,ír mikor nem töltöttem be az oldalt újra kiírta új hozzászólás,vagy új üzenet.Most pontosan nem tudom mit írt ki,de valamelyiket a kettő közül,de most semmit.Volt olyan frissítettem és volt már vagy 6 hozzászólás amit két órája írt valaki.
Köszönöm előre is,meg fogom nézni.
Én már kitaláltam hogyan fogok sok állatot egyszerre megszerezni a keselyűből,van a tek cuccok között a tek adó.Viszek egyet magammal,vagy a ragnarokra,vagy a sivatagosba.amint megvan egy jó pár darab keselyű feltöltöm,és nem kell egyesével ide oda hordanom.Átmegyek a másik pályára elviszem a tek adót a barlangba,vagy a barlang elé,és lekérem mindet de nem egyszerre,mert nálam el szoknak tűnni állatok.Arrébb viszem majd lekérem a következőt.
Angol neve:Tek Transmitter
PiszkosFred
Igen. Nalam oda rakva a futtyok midnig mukodtek, a billentyuzet tobbi reszen mar nem mindig.

Megnézem,de most hirtelen megfogtál melyik is az a numpad?A jobb oldalon igaz ahol a -+ és az enter gomb van?
Najó, fütyülgetni sem kell. Szimplán aggresszívra teszem őket, és sétálok lefele, amit lelnek, azt legyakják. Legkönnyebb cave run, behalok.

Ha teliszpemmelem a barlangot foundationnal, akkor vajon nem spawnolnak vissza a mobok?
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.03.27. 14:26:37
Most jut eszembe. Ha daeodon beférne a barlangba, akkor a drónok kb halhatatlanok lennének.
Van vmi olyan is, h attack this target. Nálam ez egér gombon van, az állatok pedig attack my targeten. Amire ráfütyülök, azt megjelöli egy bazi peros nyíl, és letarolják döbbenetes módon. Kicsit még szintezem őket, de kb 3k életük, és 650% sebzésük van már most is. És őket pedig a válladon be tudod vinni simán egyenként. Csak a bejárat szokott szűk lenni, low követési távra teszed, akkor körülötted repkednek. Barlangban pedig mehet az aggresszív is akár.
Arra vigyázni kell, h mindenféle item/kaja gyűjtést le kell tiltani, mert nehezek lesznek. Tenni kell beléjük csata elött rendesen kaját, és kész. Most van kb 30 darabom, nagyon durván hatékonyak, irreálisan sokat sebeznek szerintem. Breedeltek, 242-es szinten bújnak ki a tojásból, van rajtuk 4hp, és 1 dmg mutáció. És lilák. 😊
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.03.26. 22:16:42
PiszkosFred
Tedd a numpadra a futtyoket, ott mindig mukodnek, barmi mas billentyukombo nalam sem mindig akarta az igazsagot!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.03.26. 21:12:19

" persze én nem üttetem meg magam, hanem parancsal ráuszítom az ellenre a dimorphodonaimat. A videó készítője ezt vmiért nem tudta."Vagy lehet ő is úgy van mint én nálam se csinálnak semmit F11 az agresszív,F1 meg a passzív.És meg se mozdulnak.
Ez volt a tervem nekem is,mert Ragnarokon már csináltam.Itt Izlandon nekem csak ahol jetik vannak ott nem tudok életben maradni,meg lehet a vállamon kérne bevinnem más állatokat.
Holnap kipróbálom ezt a fajta artifactolást. Valahogy megtetszett, persze én nem üttetem meg magam, hanem parancsal ráuszítom az ellenre a dimorphodonaimat. A videó készítője ezt vmiért nem tudta.
A sült én is ugy szoktam enni 😊
----
Letöltöttem, telepitettem az a malvarebytes dolgot. Kb éjfélkor elinditottam és hagytam a gépet had menjen. Reggel 4 óra 20p.-kor még mindig a frissitést próbálta leszedni. A gépet ha újra inditom, vagy kikapcsolom bedobja a kék halált. Hogy most ez tápegység vagy mi nem tudom. Most,hogy bekapcsoltam a gépet, miközbe ezt az üzenetet irtam, bedobta az üzenetet, 48 fenyegetést talált. <#miaz>
De legalább végre valami talált valamit. Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.03.26. 16:44:21

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Kikeltettem vagy 30db dimorphodont egyszerre, apám, hogy ezek mit zabálnak, szemmel látható, ahogy fogy a kaja az etetőből. Még jó, h van jó pár frigó tele sült husival. 😊
Míg ezt leírtam, 5 stack husi tűnt el.
APOFISZ BÁTYJA!!!
Figyelj köszi a videót.Nem tudom ha valaki ír valamit azt miért kifordítva olvassátok,és néha rossz felől közelítitek meg.
Nekem van 3 db villám sárkányom,2 db méreg sárkányom,4-vagy 5 tűz sárkányom,és van vagy 6 db jégsárkány tojásom.Mindegyiket úgy neveltem fel,hogy előtte szereztem tejet,az hogy feljebb állítottam az eltarthatóságát,az végül is rám tartozik,ez mindenkinek adott aki él vele,él,aki nem nem.Engem sem foglalkoztat,hogy nálad 1000 nagyságú az állatok szintje.Ez a te dolgod neked így tetszik ezért el van fogadva.Viszont,én nem írtam,(és tudom te se írtad)Én nem azt mondtam,hogy adminnal szerzem a tejet,hanem neked akartam jót,csak jó indulatból írtam,mert azt hittem azért halnak meg a sárkányaid,mert tönkre megy a tej,vagy elszaladtál tejet szerezni,és közben halt meg mert nem értél vele vissza időbe.
Köszönöm.
Ennek egy régebbi változatával néztem, de megnézem ezzel is.

T62.
Nem kevés idöbe telt mire ezt a 4 videót ide linkelhetem. Mindössze 4x10 perc. Talán megnézed. Nem kell admin, annélkül is meglehet oldani pár perc alatt. Igyekeztem a 10 percbe bele süriteni amit csak lehet. Nem minden úgy sikerült ahogyelterveztem de végül meglett.
Sajnos a videó sokat veszit a minöségből youtubra való feltöltés után. Sajnos az a valami nem kicsi laggot csinált. Egyrészt a sok rock drake másrészt a virus. Azota töröltem a firefoxot és a játékot. Mindkettöt újra raktam. A firefox ugy tünik megjavult, a játék még hátra van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Használd ezt, nekem ez az egyvált be az ilyen problémáknál...

https://www.malwarebytes.com/

Nem lehet, hogy hibás a config beállítása? Kérdezz rá hivatalos vagy híresebb topicokban (steamcommunity.com, survivetheark.com, reddit.com stb.)
Ez is elpusztult, már a teteme sincs meg 😞 Viszont rock drakek a konfig ellenére is hemzsegnek. Lehet búcsut mondok a classic flyernek
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.03.25. 15:18:55

A témelt állat szintje nem számít abban, h milyen gyorsan kapja az xp-t. Illetve nagyobb szintű állatot gyorsabban felnevelsz, mert erősebb, és gyorsabban gyak.
Gyenge, kis szintű állat tojás farmnak való.
Prime-t legjobban a leölt baby állatok adják. Annyi van, h szórom elfele.
ÉS ugyebár egy adware nem a Steam-re nézve van. Mert ki rakna bele egy adware-be pont egy ARK cheatet, hogy kibannoljon? Az adware-nek nem ez a célja
Szerintem felmehetsz, az adware-ben ha nincs olyan, nem bannolnak ki.

Amúgy hogyha ezek nem mennek fel, másokat is megpróbálhatsz. Nekem pl. ESET NOD32 van évek óta, és nagyon jó. Bár vannak még ajánlottak (Avast, Norton, Avira stb.) Ezeket is próbáld ki sztem
Valami adaware lesz. Gyakorlatilag minden második kattintásomra valami spam oldal jön be. Az adaware nem talált semmit. Avg nem akar feltelepülni valamiért. A kis sárkányom éhen fog halni megint <#zavart2>

Bannolni nem hiszem, de lehet hogy kickel (de attól függ, milyen vírus)
A battle eye kibannol ha úgy lépek be egy szerverre hogy virus van a gépemen ?
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.03.25. 13:53:14

Speed esetében classic flyer mod. De csak példa a speed. Mert ez ugye mod nélkül nem növelhetö.A szerveremen egy fickó például rexeket nevelt. Mindegyiknél más statot növelgetve

PiszkosFred
> Ez igaz, de például ha egy olyan lényt szeretnél aminek mondjuk csak a speedet szeretnéd növelni

Es azt hogyan csinalod? 😊 Illetve minek, ha lowlvl?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.03.25. 13:17:24

Ez igaz, de például ha egy olyan lényt szeretnél aminek mondjuk csak a speedet szeretnéd növelni.Nekem gyakran a nagy szintü lénynek is tameléskor mindössze 100% a speedje. Viszont idöben hosszabb folyamat a nagy szintü lényt kigyurni spedre mintegy kisebb szintüt.

PiszkosFred
Ugyanannyi pontot oszthatsz el lvl10-es lenyt befogva, mint egy lvl150-est. Az adott dino maximum szintje az a befogas+71, es abban a 71 darab szintlepesben ugyanugy eloszthatod a pontokat. Csak a 10-esbol lesz egy 81-es, a 150-esbol meg 221-es. Nyilvan tojasfarmon nem szamit, de minden masnal azert lenyegesen jobb egy magasabb szintu dino. Foleg, ha az altalaod celkent megfogalmazott acensionrol beszelunk.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.03.25. 12:58:41

Az ark játéknak alapvetöen a végcélja szerintem, a tek barlangban az ascendelés. Ha ezt vesszük alapúl szerintem tök mindegy hogy kacsalábon forgó palotában lakik az ember vagy szalma kunyhóban. Minden fejlesztés, tamelés, épitkezés az ahhoz vezetö út kéne a célja legyen. Hogy végig tudja csinálni a player. Tek barlangban értelmetlet a quetza és sok más lény és tárgy. Minden más ezt a cél szolgálja.
Mondok példát. A horgászás. Elmész keresel méh kast, kirabolod. Ha túl éleled lesz pár db mézed. Ezzel tusz pecázni. Amit kifogsz halat, az adhat például puskaport, keratint, kiváló hal húst. És még egy lényt nem kellett megölnöd sem tamelned és már van puskaporod, keratinod cement pasztához, stb. Csinálsz bolát, elfogsz egy pterát, akár pusztakézzel letudod ütni, a kiváló halhússal tamelheted. És mindezt elérheted egy szál gatyában. Az egész olyan mint egy láncolat. Mindennek van kapcsolata mindennel. Én például tamelés elött megnézem gamepediában az adott lényt, mit ir róla. Milyen kaját prefelál jobban. Ha nem túl macerás hozzá a kibble akkor elötte megcsinálom, azt a mennyiséget amit feltételezek hogy elég lesz. Ha nem, sima hússal tamelek. Egyébként meg a tamelésről a véleményem szerint nem feltétlen jó dolog nagy szintü lényre utazni. Tegyük fel tamelsz egy lv 100 as lényt. Annak több exp kell hogy szintet lépjen, kevesebb pontot tudsz te magad elosztani a statjaira. Mig ha egy lv 10-est tamelsz elviszed szintezni és egy rakás pontot te tudsz elosztani a statjain.

PiszkosFred
De ha nincs quetz vagy hutod a dinod hatan, akkor raksz a zsebedbe 1-2 tabortuzet (vagy alapanyagot hozza), levadaszod a nagyobb vadat, lerakod a tabortuzet, fogod a nyers prime meateket belerakod, megsutod, mindjart 45 perces lesz a decomp ideje, annyi ido alatt meg azt csinalsz vele, amit akarsz. Jo, nyilvan nem fogod tudni az osszeset megsutni amit a dinod begyujtott, de hat majd folytatod.

Arrol nem is beszelve, hogy a dinoban hagyva is nagyobb, talan duplara vagy triplara no a decomp ideje, igy akar gyors madarral meg vissza is erhetsz a bazisra a hutodhoz,
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.03.25. 12:27:32

Jaj NC és a kibbléhet nem kell szárított hús?De,és miből van a szárított hús?Valamelyik kiváló húsból is.
A másik nem mindig quetzával vadászik az ember,és van,hogy nem kiváló húsért mész,de oda keveredik olyan állat ami azt ad.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.03.25. 12:21:33
Én a tranq turretet sem használom, mert csítnek érzem. De ha bekapcsolja az ember azt, h lehessen platformra turretet rakni, rárak egy ilyen turretet, meg egy simán, és csókolom, mobil tame platform. 😊
Amúgy megint írom, az a legjobb, ha beírsz vmi hosszú krixkrax jelszót adminnak, amit ha akarnál, se tudnád megjegyezni. Oszt levan a gond.

Ja, elkezdtem dimorphodonokkal foglalkozni. Mit mondjak, 8-10db már brutális, alpha raptort-carnót úgy kapnak szét, döbbenet.
Primeot beteszed a platós quetzen levő hűtőbe, és máris eláll negyed órát officialon is. Mellesleg egy idő után az ember nem prime hússal tamel, hanem kibblével, az meg jó soká eláll.
Valamit összekeversz. Valóban sétálok a levegöben. Például amikor az arénát épitettem és azt is valoban admin segitségével épitettem. Akkor is a levegöben sétáltam amikor a dungeonnak szánt kastélyt épitettem. Ezek mind olyan esetek amikor a szerver müködésével illetve más játékosok megsegitéséhez kell valami amit csak admin segitségével tudok megoldani. ilyen volt például amikor egy 3 fös csapat bent rekedt a lava cave-ban. Ilyen volt amikor egy player quetzaja fent maradt a felső energia pajzsnál. (Nem mondtam neki tamelj barátom egy pterát és repülj fel hanem használtam az admint) És valoban számtalan számomra új dolog volt amit admin nélkül hónapok múlva vagy soha nem tudtam volna kiprobálni. Nincs pénzem az aberrationra de ha lenne se biztos hogy megvenném mert a gépem egy hulladék. Ennek ellenére igen kiváncsi voltam hogy néz ki a buldog, a rock drake, vagy más. Mindent összegezve szerinted miért van a szerveremen 2x szorzó ? Azért mert én még ezt is gyorsnak , soknak tartom. Folyamatosan csökkentem a harvest mennyiségét. Kivágok 1 db fát kapok kb 20 fát ha másik szerszám van kezemben meg 120 at. Még ezt is soknak érzem.
Vannak páran akik a szó láttán, a tudat hogy valaki admin irritálja öket. Már sokszor leirtam, nem fogom újra. Sajnálom ha félre értetek pár dolgot. Én 14 éve internetezek, ebből kb 10 évet töltöttem el mmo játékokban. Az első a sikroad volt. Abban skileknek nevezik ami itt engram. Ahhoz hogy megtudjak tanulni egy skilt amik sok esetben 10-12 szintig lehetett huzni 1 skilt, több millio skil pont kellett. Vol idö amikor 1 hónapon keresztül egy dungeonban egy helyben áltam és napi 8-10 órán keresztül ugyanazokat a szöürnyeket öltem, hogy megtudjak tanulni 1 skilt. A lényeg, ezekben a játékokban is vannak adminok, gm-ek ahogy ott nevezik. Ök csinálnak eventet, fejlesztéseket. kb 10 ből 1 esetben játszik is egy külön accountal. Egy bérelt szerveren én vagyok az admin, nem fogja helyettem senki megcsinálni amit kell. Ebből nyilván mások annyit látnak sétálok a levegöben. FÚJ VISSZA ÉL AZ ADMINNAL, SÉTÁL A LEVEGÖBEN...

És még valamit. Számtalan esetben az admin segitségével szereztem valamilyen információt, amit közzé tettem. Vajon milyen statjai lehetnek egy lv 1000 quetzanak ?
Megosztottam az információt. Érdekel valakit a statok mértéke ? Vagy az hogy egy player maximum meddig tudja növelni a speed statját ? Ezeket is megosztottam.
Mi lett belölle ? Addolok meg vissza élek az adminnal. Na az ilyenek miatt nem osztok meg már semmiféle információt.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.03.25. 11:23:50

Caliph
Ha fentvan az s+ mod,akkor tejet könnyű szerezni már: méghozzá a s+ tranq turrettel.
leraksz egy kőházat,generátor,heavy turret male wyvernre állítva,tranq turret femele wyvernre állítva,aztán csak húzgálni kell oda a sárkányokat valami gyors pterával pl. A hímet lelövi a heavy , a nőstényt bekábítja a tranq.
igaz ehhez ez már endgame,meg kell basilo a biotoxinhoz is...

korai játékra még mindig ottvan a régi csapdás módszer ha tej kell

ja és s+ hűtőben sokáig megmarad a tej
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.03.25. 11:12:58

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Akkor csinálj amit akarsz,engem nem érdekel.Mindenki maga tudja.Én csak azért tanácsoltam mert az írtad,hogy Hétfőre talán felnő a sárkány addig meg nem áll el a tej akár hova rakod,nálam is úgy áll el kb másfél napig mivel feljebb állítottam az eltarthatóság csuszkát.Mivel sose értem haza a kiváló hússal.
Másrészt régen folyamatosan az admint használtad,levegőbe sétálás,quetza szelídítés,kőfalat is te tanácsoltad nekem,minek vesződök az alapagyag gyűjtésével,mikor adminból pik pak meg lehet oldani,mikor átköltöztem a Ragnarókra.Érdekes ez a nagy változás,na mindegy.Részemről OFF a téma.