Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Tedd at, de ne az inventoryban legyen, hanem onnan huzd at a "nyereg" helyere 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.03.31. 10:47:12

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Srácok, az mitől van, h beteszem az artifactot a tartóba, ott van az inventoryjában, de nem látszik a tartó felett?
Izlandon szoktam látni,de állandóan nekem jön.
Ja, igen, és láttam egy Liopleurodon-t. Nem túl sűrűn találkozik az ember vele, sajna egy squid kinyíta.
Szerintem nyugodtan szelídíts, csak ne töröld le a modot.
Vagy teszteld először egy ilyen kis szintű/lényegtelen állattal, esetleg adminolj le egyet a teszt kedvéért
Értem és köszi.Akkor lehet,hogy csak nézegelödni megyek fel de nem szelídítek állatot.
Ezt lehet elkapkodtam írtad ha van rajta új,de ha pl ankyt,vagy Rexet szelídítek ami pl van Izlandon akkor az szerinted megmarad?De úgy hogy áthozom Izlandra.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.03.30. 18:53:24
Sziasztok!
Igaz ma már írtam.Tudom vannak olyanok akik bizonyos dolgok nem érdeklik mert az adott játék működését nem befolyásolják.De mikor netalántán neki is keletkezik valamilyen hiba,igaz nem ismerem az illetőt de megsajnálom.Pedig érintett nem vagyok benne,ezt azért írtam mert nem tudom mi lett az ARK játékkal,úgy döntöttem egy kicsit elfelejtem Izlandot,átmegyek a Ragnarokra,keselyűre vadászni szelídítés gyanánt.Először átmentem a sivatagosra,ott lepakoltam a tűz sárkányt amit oda neveltem fel direkt.Majd irány a Ragnarok. Kegyetlen meglepetés fogadott mikor ébredtem az ágynál,és lekezdtem bejárni a területemet,és meglepődtem mikor a giffekhez értem,mind a kettőnek vissza jött az eredeti színe,szelídítés után megváltozott,és mind a kettő egyforma lett.Lehet sajnos,lehet hogy nem,de a munkámból adódóan észreveszek szinte majdnem minden változást.Remélem a jég sárkányok is így lesznek,bár igaz ők még várnak a kikelésre a hűtőben.Lehet fel kellene nevelnem őket aztán majd visszaváltoznak,ha kijön valami hasonló frissítés.De iszonyatosan örül a szám ennek most.
Igazából átvihető az állat (ha van rajta új), de ha a modot törlik, uninstallálod, akkor eltűnik sztem az állat, mert már nem ismeri a géped (már ha Single player)
Tök jó, alpha tusó, és alpha mosa egymás után 5 percen belül. A 175 black pearl be is lett húzva. 😊

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Az ugyanolyan pálya mint akár az island vagy center. Annyi külömbséggel hogy azt nem a hivatalos játék készitői készitették hanem valaki más, akár egy sima player. Akár te vagy akár én vagy bárki készithetne. Bár valóban a steam felületen modnak tünteti fel de az egy térkép. De nyilván a készitője más eltérö dolgokat is berakhat mint ami megszokott a hivatalos térképeken. Akár dinókat, vagy a környezetbe valamit.
Például rengeteg ott a szabadban a hatalmas kristály, vagy például van egy hely ahol folyamatosan tombol valamilyen vihar. (Ha jól tippelem mágneses vihar) Hatalmas pálya telis-tele különféle zugokkal, fensik, sikság, völgyek, mocsarak.... Szinte túl nagy is single playerhez.

Á, elég karaj egy állat, két rexemmel már letúrtam 100 feletti vad gigát, de ezek már jobb rexek (50k hp, és 1350-1400% dmg). A giga sebzése ellen jó az ascendant nyereg, de ez a vérzéses vmi ez elég genyó cucc.
Apofisz nagyon szépen köszönöm!
A videóból ítélve nagyon szép pálya.Viszont bocs neked is meg ha más válaszolna rá.De ez egy mód akkor,igaz?Azért kérdezem mert nekem van egy nem is tudom minek hívjam,birtoklási függőségem,vagy birtoklási zavarom.Ezt ne úgy értsétek hogy ami nekem van ahhoz nem nyúlhat hozzá senki,mondjuk van amihez nem 😊 Visszatérve ha én megszelídítek ott egy állatot,egyrészt a mód által elérhető a pályák közti utazás,és az állatot át tudom-e hozni?Majd a mód kivétele után megmarad-e maga az állat?Tudom ez az egész játék nem valóságos,de mégis annyira meg tudok szeretni egy állatot,és sajnálnám ha eltűnne.
Itt egy példa,mikor megmutatta piszkosfred a profil feltöltést másik pályára.Átköltözök Ragnarokra,először csináltam egy sima profil feltöltés nélküli játék indítást,megnézni,hogy hol lesz értelme kezdeni,hogy minél közelebb legye az obeliszkhez,miután meglett akkor feltöltöttem a profilomat,és vagy 2-3 szór megismételtem mert 3 állatomból egy eltűnt lekérésnél,mire rájöttem nem jó mind az összes állatot lekérni egyszerre.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.03.30. 11:11:58
Hát, ha fixen leviszi 5%-át, akkor bármilyen nyerged lehet...
Ugy emlékszem, 50%-ot nerfeltek a tűz sebzésén. Amúgy a gigával is ez van, ez a kivérzéses harapása elviszi a megharapott élete 5%-át vmi 10 másodperc alatt. A harapása ellen egy jó nyereggel simán tudsz védekezni.
Ja, ezt is majd meg kell próbálnom, de asszem 1vs1 esetén is nyerne vad giga ellen egy rexem.
Kattints a feliratkozás gombra és meglesz 😊
Shigoislands
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=661564024
Crystalisles
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=804312798

A crytalisles szerintem nagyon szép pálya, és hatalmas. Csak sajnos gyenge hozzá az én gépem.

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.03.29. 22:14:26

Köszi!
Az egyik nálam akkor 30 percenként ment,gondolom ez nem játékbeli perc.Akkor át lehet állítani 10-re igaz,gondot nem okozna?
A másik,írtad a pályákat,én nem szerveresen játszok.Mikor elindítom a játékot,helyi játék ott: The Island,scorched earth,aberration ezek a történet ark-ok meg van a the center ragnarok egyéni arkok.Amit te írtál az nekem nincs is.
Az autosave parancsban hogy hány tizedesig van nulla szerintem mindegy. A lényeg az egész szám, ami nálad 30 perc.
Próbáld ki. Lépj be a játékba. Tegyél le egy köalapot és lépj ki. Aztán lépje be újra és nézd meg ott van-e a köalap.
Én a helyedben valami egyéni pályán játszanák. Ha birja a géped próbáld ki a Crystalisles pályát. Vagy a shigoislandot.Itt is van sivatag, van benne olaj, só, kén, kaktusz nedv, fa nedv, kék és zöld gem. Vannak sárkányok, dungeonok, mély tenger és szinte minden ami kell. Tán egyedül a piros gem ami jól jönne, mert az még nincs. Sőt, még unikornis is van. Vannak méh kaptáral megtömött szigetek, vannak pingvinek, .... Shigoislandon még obeliszk is van a tenger fenekén. Lehet vinni-hozni tengeri lényeket.

Hát nemtom hogy mennyire nerfelték, amikor én csináltam akkor még úgy volt hogy 20% HPt vitt el ha felgyújtott, szóval bármely állat 5 fújásba belehalt, legyen az 20K vagy 60K HPs rex. Ezért nem is húztuk nagyn HPra hanem damagera őket.

Most pedig már nerfelték felére a sárkányt, úgyhogy nem kell theri. 😊
Hát, lekapcsolod a harvestet a therinél azt volt fa nincs fa.

Amúgy nem is a PVP miatt tudtam ezt a sütis dolgot, hanem a bossolás miatt - sokat nézelődtem a sárkánnyal kapcsoatban (az adta a legjobban az elementet) és akkor olvastam erről a gyógyítási módról. Plusz emlitették többen is, hogy a növényevők kevésbé érzékenyek a tűzsebzésre (a sárkány bossnak az a legnagyobb veszélye, mert az %ban sebez), ig került képbe sokaknál aTheri rexek helyett.

Viszont mire lett volna rendes theri állomány, befejeztük abossolást rexekkel...

NC ÚR
Nem jó mindig ahhoz nyúlni.Legalább is szerintem,csak ami nagyon muszáj.
Az s+ fába való sap tap nem 1 slotos, hanem asszem 5. Azaz egy fába bemegy 4, akkor el tudsz hozni 20 slotnyit a 4 helyett. Van pályánként 8db-om, ami bőven túl sok sap-ot ad.
Amit berakott linket lammaer. Gondolom nem a videó miatt,hanem amit ír róla,viszont a videóról eszembe jutott valami.
Azok akik szeretnek a pályák között ingázni a sivatagos pályán ha fát vágsz ad fanedvet,de iszonyatosan sokat összelehet szedni,pláne láncfűrésszel.Már ha nem elég ami Izlandon tud az ember gyűjteni,mert itt várni kell,hogy újra termelődjön.Ott meg nem,igaz utána át kell hozni,de az megy hamar.
Bakker, valóban, látszik, h nem vagyok egy nagy pvp-s. Kipróbálom mindkettőjüket, mikor oda jutok. Egyelőre nehézségi sorrendben haladok, hétvégén meglesz az a 3 artifact, ami kell a pókhoz. Igaz, rögtön 4db-ot szoktam mindből elhozni, de utána már marha lassan spawnol vissza, az ötödiket már nem várom meg. SZerintem bedarálom rögtön mindhárom nehézségen, nagy gondot nem okozhat.
Ugye therezinót azért nem szeretem, mert 2 csapás az erdőben, és megteltek fával. 😊 De a snow cave-ben nincs fa.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.03.29. 11:25:20
A játékból levő kidobálásra értettem. Az, h milyen az állat színe, azt gyakorlatilag tök magasról lesz@rom a kidobáláshoz képest. 😊
"nc Á. Többek szerint az elavult grafikus motor hibájából jön, de azt tuti nem fogják cserélni."
Arra írtad,hogy nálam átváltozik a sárkány színe?Meg végül is a griffé is.
Apofisz!
Amit írtam AutoSavePeriodMinutes=30.000000 ez jól van így,vagy vegyek el belőle nullát?
"Esetleg therezino, de ő meg sajna növényevő, így nem lehet healelni."

Nem tudom healelés alatt mit értesz (a malacokat?) de a növényevők normál esetben jobban gyógyulnak mint a húsevők, a sütivel (veggie cake). Lásd a leírást itt az overview alatt

Nem tudom akkor. Lehet, hogy beállításban van valami.
Megtaláltam a "bünöst"
https://www.kephost.com/image/Jkoy

PiszkosFred
Akkor passz. Nalam ma frissult (kb harmadik napja mar folyamatosan) a kliens, vagyis naprakesz, de nem marad ugy. TAB-ra van nalam berakva, csak akkor jelenik meg, ha lenyomom a gombot.

Csak az S+ modot hasznalom localban, semmi mast.
Lenyomva - nem nyomva az extra info billentyu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nekem mod nélküli, és úgy marad
PiszkosFred
Mondjuk a nyilak meg a nameplatek a dinok felett nem kellenek, de az info panel a bal felsoben maradhatna - de nem marad, igy nalad lehet valami gebasz. Vagy a modod csinalja, az is lehet.

Részint örülök neki én is. Csak az már zavaró hogy megjelennek a buffokon a feliratok, a zöld nyil a tamelt dinok felett.
Biztam benne ez a mai patchban volt. Mert tegnap nem tünt fel hogy ilyen lenne, ma viszont valamit letöltött a kliensem de a feliratkozott elemekben nincs mára semmi. Akkor lehet hogy a steam punkos gépeken azok a zöld felületek is valami bug és nem a videó karim haldoklik...

PiszkosFred
Bug lehet, nalam csak lenyomasra jelenik meg. Viszont spec en orulnek neki, ha allandora be lehetne kapcsolni 😊

Üdv.
Eddig ha megnyomtam a H betüt, bal felsö sarokban ki irta hány fok van, hányadik nap stb. Ha el engedtem a gombot, eltünt ez a felirat. Most ha megnyomom gombnyomás nélkül kint marad a felirat mintha folyamatosan nyomva tartanám. Ez nálatok is megváltozott vagy ez nálam valami újjabb bug ?

Á. Többek szerint az elavult grafikus motor hibájából jön, de azt tuti nem fogják cserélni.
Megtaláltam ezt írja: AutoSavePeriodMinutes=30.000000
Itt a videó,akit érdekel.Amit csináltam kaput még régebben ez onnantól folytatódik,nagyjából.Mert azóta lett egy két változás.
A másik írtam is a videó alá,bocs véletlenül azt mondom a videóban a méreg sárkányra,hogy villámsárkány de nem vettem észre a videó készítés közben.A videó az 33 perces.
ARK
Nem gondoltam volna,én azt hittem a szervereseknek nincs gondjuk az ark játékkal.Hát tévedtem.Köszönöm mindenkinek.
Még most, miközben az alábbi kommentet irtam, a képfeltöltéshez egy másik képfeltöltö oldalt választottam elsöre. A Mlavrebyte blokkolta és virussal fertözött oldalnak mutatja.

Bocsi 1 kommentben válaszolok több személynek.

Ez nem csak a tárgyak eltünésére vonatkozik hanem minden amit csinálsz. Például a sárkányok szine is talán ez miatt...
--------
Engem olyankor dob ki a játék ha valami olyant akarok csinálni amikor két különféle dolog ellentéses egymással. Olyasmikre gondolok mint például a mod-ok van vannak. De okozója lehet az is ha valaki más játékkal játszik amihez egy másik directx-et telepit. Én ha felrakom akár a call of duty-t akár a sniper ghost warriort vagy ezek közöl az egyik fut vagy az ark. Egyik a másik után elsem indul. Például a cod után nem indul az ark, és forditva.-
----------
Lammaer, köszönöm azt a malvarebytes linket. Meg gyógyult a gépem. Újra raktam a teljes arkot, a videó kari drivert, c++ okat, directx-et stb. Arra tippelek azok a virúsok közt lehetett olyan ami túlhajtotta a vga karimat. A felbontást lejjebb vettem, most nem 10-14 fps-el fút hanem 18-24 fps.en. De még igy is van grafikai hiba. A steam punkos gépek, amik réz lemezből vannak, van benne olyan részlet amit nem jelenit meg rendesen. De ezt leszámitva müködik minden.Máshol egyenlőre nem találtam hibát. Gondolkodok azon megvásárlom ezt a malvarebyte cuccot....
https://www.kephost.com/image/Jklr
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.03.28. 19:33:00

Igen. Szép nagy fehér ablak, sok szöveg, és egy OK gomb. Többek között ezért van óránkénti mentésem. Ha barlangban dob ki, akkor xarban vagyok, de nyakig, visszatöltöm, és nem érzem csítnek.
Vagy ami fura, ha levegőben ér quetzen, akkor random a dolog, h mikor belépek a quetz nyergében spawnolok, vagy a földön, törött csontokkal.
Maci elférne, de keveslem a hp-ját. Ott lent nagyon sok, brutál szintű vad maci van. Allosaurus hordán filózom, 3-5db-on. Falka buff elég kemény rajta.
Esetleg therezino, de ő meg sajna növényevő, í]y nem lehet healelni.
Nekem már nem lépked/dob ki.

Régen csinálta, olyankor többféle módon akadályoztuk meg:
-Csak az ARK és Steam fut, többit leállítani feladatkezelőből
-Grafikai opciók lejjebb vétele
-Launch Options beállítás (Steamen belül)
(-Valamennyi plusz RAM berakása)

Ezek közül sztem az első hármat érdemes megnézni, azok ingyenesek, és nagyrészt működnek
Bocs ha már kérdeztem!
Nálatok ki szók lépni a játék,vagy inkább lefagy hibával?Nálam kb minden 2-3 naponta.És nincs olyan hét,hogy ne fagyna le,hiba üzenet,és kidob.Miután kilép,és elindítom újra,be tudok lépni.Néztem a régebbi hozzászólásaimat,már ami elérhető,ott nem láttam olyan kérdést mint amit ide írtam.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.03.28. 17:51:35
Köszönöm.Eddig még nem tűnt el semmim,mert csak ágynál lépek ki.Akkor szokott eltűnni,ha lefagy a játék és hibával kidob.
Ha szabad tippelni, a gameusersettings.ini fájlodban keresd meg ezt a sort
AutoSavePeriodMinutes=
Elméletileg ez a sor tartalmazza azt az utasitást hogy a szerver hány percenként készitsen mentést. Ha mondjuk leraksz egy kőalapot és hamarabb kilépsz a játékból mint az bekerülne a mentésbe, a köv játékba lépésedkor lehet nem lesz ott a kőalap.
De ez csak tipp, single modban lehet másként van.Nem próbáltam még ki.

Oszt a végén lehet a heavy turret, és a plant-x lesz a nyerő páros. 😊