Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv. mindenkinek. NCC ha jól emlékszem nálad láttam egy képen, hogy a dinók neve alatt kiírja a mutációk számát. Mi az addon neve, mert nem találtam meg?

Bakker. Tapasztalat: baryonyx csak halat eszik. 😊
Most breedelek oda baryonyxot. Az simán átfér, fene sem érti. Thylo már az elején elakad, szomorú voltam miatta.

lammaer: Nagyon +1.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.04.15. 13:25:58
Én ott békával sem tudtam átmenni,meg Thylacoleo. De vagy 3-4 hónapja nem próbáltam,hogy változott-e.
Nem akarok konzol vs pc háborút kirobbantani, de úgy gondolom csúnya világ lenne az a konzolosoknak - legalábbis a PVP oldalon.
Én is használok kontrollert, mert bizonyos játékok (klasszikusan a dark souls jellegű "verekedős" cucok) jobban játszhatóak vele, de FPSben szerintem nagy hátrányban vannak a konzolos kontrollert használók. Egyszerűen az fix kitérési sebességű karral nem lehet értelmesen célozni.

Talán ezért is van, én még nem láttam olyan PVP játékot ahol a konzolosokat bármikor is összeengedték volna a PCsekkel.
Persze ha van ilyen szóljatok, nem ez lenne az első hogy nem tudok vmit jól.

Nem, és jó eséllyel sosem lesznek azok.
Upper south cave-be mióta nem fér be a saber? Itt akad el 20 perc 40 másodpercnél, ahol a farkas átfér.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.04.15. 08:44:06
Ombika
udv. Jelenleg atjarhatoak a serverek, azaz pc vs xbox kozott?

Van ilyen, h despawnol az orrod elött, ha sokat pöcsölsz vele. 😊
A tanácsokat köszönöm.
Szint feltéve 180ra.
Most már érezhető a kicsik nevelésének hatása.

Más téma:
Pár hete egy alfa rexre szerettem volna ráugrani.
Előtte napokig kerülgettem.
Mikor rákészültem odavonultam mindennel fele életénél egyszer csak eltűnt.
Időlimites talán?
Barlangban már láttam, h vki csordával megy, maximum utánuk megyek. Mindenhol van feljáró, az a barlang direkt úgy van megcsinálva, h nagy állatokkal járható legyen.
Egyelőre a theri a nyerő, mert ők jobban tetszenek. 😊
Barlangba falkát nem vinnék azt tuti... garantátan beesnek/beszorulnak a követő állatok valahova.... bár szó se róla, azért a követő/útkereső algoritmus határozottan javult, szóval nyilt terepe már egész pöpec.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.04.09. 13:02:16

Srácok, island snow cave-be mit vigyek? Theri, vagy allosaurus? Mondjuk 5-5 darabra gondoltam. Theri elvileg nagyobbat sebez, allosaurusnak viszont ott van a falka buffja.
En officialon jatszom. Ott valaki mindig gyilkolja oket. Igy eleg surun rak be ujjabbakat. Nekem es masoknak is ezen spawn pontok kozeleben le van teve 1x1-es epulet. Agyon jarok tojast keresni. Akik olik oket haragszanak is. 😊 ez az 5 spawn pont garantalt. A legtobbszor a 37,7 / 65,0 kordin talalok. Ez egy kidolt ureges torzsu fa mellett van. A vekonyabbik vegenel.
Gameusersettings.ini -be kell beirni
<-- ez a sor alá
OverrideOfficialDifficulty=17.000000 - Az itt megadott számot 30-al kell szorozni. Én szerveremen ez level 510. De ez csak a vadon élö dinók szintjét szabályozza és elöfordulhatnak ettöl valamivel nagyobbak is. Föképpen dungiban.
A szerver konfighoz ha kérdésed van tedd fel bátran.
Ha ezt a sor beirtad a helyére szükség lesz egy szerver restartra. Az igazi az lenne a szerver restart elött beirnád a konzolba
admincheat destroywilddinos - ezzel megölnél minden vadon élö dinót és restart után újra spawnolnának de már az új konfig szerint.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.04.06. 23:36:36

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Szia
Megnéztem a 47.1/51,7 itt szoktak lenni.De amióta átadták a sivatagos részt fészket nem találok,igaz néha arra kószál egy két jégsárkány.A 37,7/65,0 ezt a helyet nem ismertem,de eddig még ott sem találtam fészket.
Viszont nem tudom neked van-e már jégsárkányod,mert ha néha el szoksz menni egy körre körülnézni,ide elnézhetnél 35,6/61,4 ez egy erdős rész,Nem kell pontosan ezt követned,mert az egész erdőre gondolok,egy befagyott tó mellett van.Nálam ott meg szók jelenni egy jégsárkány de fészke sehol sincs. Egyébként köszi.
Ha ránézel a modos távcsővel az állatra, akkor látsz egy ehhez hasonlót. Itt a bal oldal az, amit örökölt, az alap statja, a jobb oldali szám az általad, szint lépésnél rárakott. Utóbbi szaporításnál nem számít. Plö ha van egyállatod magas hp-val, meg egy másik, magas sebzéssel, akkor ha breedeles őket (és nyilván ha ellenkező neműek), akkor azt az utódot tartod meg, amelyik örökölte mindkettőt. Utána ezt breedeled a harmadikkal, aminek nagy a staminája, majd azt az utódot, ami a három tulajdonságot megkapta, breedeled azzal, amelyiknek magas a súlya.
És mikor megvan a leges leges legjobb, és abból van fiú, és lány, őket lelakkozod, és nem viszed sehová ki a bázisodról, hanem csak az utódait, mert a két alap állatban benne van x óra munkád. És ezért számít az, h ne 30-as szintű (bocs, de) hulladékokba tedd bele az x órát, hanem az official mondjuk 135-150-es szintűekbe.
Ja, mert ha 150 a max lvl, akkor mondjuk 135-től felfelé érdemes befogdosni őket, de super spy glassal úgyis látod, ha egy állatnak van magas statja. Ha vadon 30, vagy afeletti pont van egy fontos staton, azt érdemes befogni, mert tamelés után lehet abból 40 feletti is.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.04.06. 20:04:41
Tehát ha befogok egy hímet mellé teszek egy háremnyi csajt tojást tojnak éjjel nappal mint a csirkék majd kikeltetem őket.
Ami jobb lett meghagyom ami nem az mehet a levesbe?
Tehát java részt a véletlen meg egy kicsit az alap stat számít?
Tippeket köszönöm.
Mód hozzátéve.
Nehezen de megtaláltam hol kell hozzátenni a módokat. Legalább ennyivel előrébb vagyok.
Azt még hogy hol kell emelni a szerver beállításokon a szinteket meg majd kisilabizálom valahogy.
Random. De 70% esélyed van 1 jó stat öröklésére. Ezt úgy szokták csinálni, h szaporítod őket, ami jó lett, az megmarad, ami nem, azt legyilkolod. Nagyjából 3-4 generáció után lehet olyan állatod, ami mindkét szülőtől a jobb statot örökölte.
Ja, és azok a pontok nem számítanak, amiket te nyomtál rá. Az a stat számít, amikor betémelődött, illetve ha breedelt, akkor tojásból kikelt.
Javaslom a super spy glass modot.
PiszkosFred
Szerintem o arra gondolt, hogy ne 30-as legyen (difficulty 1) a szerver beallitasnal a nehezseg (es igy a max 30-as szint), hanem eleve vegyetek fel difficulty 5-re (150-es dinok), mint officialon, mert a legtobb ismerteto, tanacs es guide valoszinuleg diff 5-os beallitasok mellett lesz konnyen kovetheto es (meg)ertheto.

Termeszetesen az 5-os beallitas mellett is tele lesz a szerver lowlvl dinoval, igy tanulni ugyanugy lehet veluk.

(de lehet, hogy tevedek es nem erre gondolt) 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.04.06. 13:37:45

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nagyokkal sem lennék előbbre ha nem tudom hogy mit örököl melyik szülőtől.
Az alacsony szintű dínókkal hosszabb távon csak magatokat opatjátok.
Ezt a szervert ismerősöm hozta létre.
Privát szerver Ark szerver Managerrel tudom állogatni a dolgokat több kevesebb sikerrel 😊
Ténylegesen max szint a dinóknak a 30. Játékosnál 100.
Mivel nagyon kevés a jelenlegi tudásunk a játékról jó ötlet volt létrehozni hogy tanuljunk ezt azt.
Az hogy rengeteg meló van egy ilyen rex létrehozásában én azt gondolom de ha a szaporítás minimális szabályaival sem vagyok tisztában így a sötétben bóklászok.
A puszta kezes módszerrel legyűrhető jó pár dinó de azt hogy napi párszor bedobom a kulcsot az nem ritka.
Mendel-szabályok a dinóra is lehet használni vagy erre külön szabályok érvényesek?
Ha lv 30 a max dinó szint, mennyi a player max lv szint ? Mert ha player level 100 a wild dinó meg csak 30 akkor még tamelt dinó se kell mert pusztakézzel elrendezhetö bármilyen konfliktus a dinókkal. Vagy nem lehetséges hogy nagyobb szintü dinók is lennének csak még nem találkoztál velük ? Egyébként ez melyik szerver ?

Köszi megnézem őket,hogy melyik az amit még nem ismertem "Ezekre a helyekre rakja, de le kell ölni a jegeseket, hogy új fészek spawnoljon."Ezt is köszi bár ezt tudtam,még az elején fura is volt,hogy nem jelennek meg újak,mert sajnáltam őket megölni,inkább gyorsan elmenekültem.De már levadászom őket,hogy újra spawnoljanak. Viszont ha sokáig csinálom akkor egy idő után nem jelenik meg egy se.
Több ezer %-os sebzésű állat csak úgy lehet, h unofficial szeró, és meg van piszkálva a témelt állat statja szerver beállításból. Rexnél plö ott az enyém, 50k hp, és 1350% sebzés, vanilla beállítások mellett, jó sok meló van benne.
Szép estét.
Szeretnék infót kérni a teremtmények szaporításához.
Magyarán hogy a fenébe érik el mások hogy több 10 ezer életes és több ezer %os sebzésű lényeket sikerül felnevelniük?
Nem vagyok rutinos játékos.
Legnagyobb sikerem idáig egy 167%os rex.
A szerveren amin vagyok max 30as vadak szaladgálnak.
Az alapoktól kezdve szájbarágós stílusba kérnék bármilyen tippet ötletet, tutoriált, videót.
Angolul nem tudok sajnos.
Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Vassas, 2018.04.05. 20:53:56
1) 47,1 51,7
2) 42,7 55,2
3) 44,4 58,9
4) 33,5 68,8
5) 37,7 65,0
Ezekre a helyekre rakja, de le kell ölni a jegeseket, hogy új fészek spawnoljon.
Sziasztok!
Én nem tudom mi van ezzel a játékkel,de érdekes.Ma észre vettem hogy eltűnt egy állatom,és akár hol kerestem nem találtam,tudni kell én szeretem ha bizonyos állataim mászkálnak a területen,és így nem olyan unalmas a bázis.Viszont mászkálás közben néha belesüllyednek az alapba.Ha nem veszem fel a tek sisakot,és nem állítom át,hogy a szelídített állataimat pl zöldnek mutassa,nem találtam volna meg,elkezdtem visszaszedni az alapokat de rájöttem ez nem jó játék,mert leszakadhat a felső színt.
.......................................................................................................................................................
Felneveltem egy jégsárkányt mondanom sem kell színileg megváltozott,várom mikor változik vissza mint a griffek.
Átadták már nem most a Ragnarokon a sivatagos részt,viszont volt egy hely ahol szokott lenni jégsárkány tojás a havason,de így hogy megnyílt a sivatagos rész,és mintha egy kicsit bejeb lenne a havas,és így mintha oda már nem rakna fészket.Legalább is 2-3 napja nézem de ott tojást nem találok,se fészket.
Szeretnék olyanoktól kérdezni akiknek van sárkánya,de nem 1 hanem több.A ragnarokon vagyok jelenleg volt valami változás a sárkányoknál?Azért kérdezem mert a jégsárkányokon kívül a többi sárkányok ahol vannak 2 tojás szók lenni a fészekbe,de nem egyforma.Igaz kétszer mentem oda,és mind a kétszer volt némelyik fészekbe 2 tojás.
........................................................................................................................
Végre találtam egy tiszta fekete farkast,egy bajom van vele 119-es szintű,meg amit kapott pluszba a kibblétől. Utána másnapra találtam még egyet 182-est de annak a lába világos barna.Én bele vagyok szeretve a szintekbe,nem tudom miért de tetszik ha egy állat 300 fölötti a szintje.Négyszáz alatt legyen,de 300 fölött.
Köszi,majd meglátom ha eljutok odáig.Most még csak az előkészületek zajlanak.
Akkor van egy jó hírem, illetve kettő. Lónak répa kell, fele idő alatt megvan vele, mint a kibblével, ugyanúgy 99% feletti hatásfokkal. A másik jó hír, h a joan egg collectorban mindíg van troodon egg is. 😊
Mondjuk ló szelidítés vége nálam mindíg az, h kinyírom, mert állandoan ledob, és kiüt. Rohadjanak meg. Hétvégén láttam unikornist, de már le sem szálltam érte, úgysem tudom témelni.
Már azt hittem,hogy benéztem,de megtaláltam mihez kell ezekhez Equus,mert őket mindenféleképpen táppal szeretném szelídíteni,hogy ne veszítsenek sok szintet.
Nekem csak a tojása miatt.

Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.04.03. 19:13:26
Igazából a troodon mire jó? Mert még pvp-ben megértem, de amúgy kell a fenének. Pvp-re is inkább dilókat, meg pegókat szoktak tucatjával tenyészteni, és agresszívra rakni bent a bázisban.
Köszi.Ilyen hülyén megcsinálni,nem is mindegy milyen szintű,ráadásul én verjem szinte majdnem halálra az állatot,hogy ő meg megegye.Ezt jól kitalálták ám a fejlesztők.
Nagy szintű állat kell neki, és éjjel kell témelni. A nagy szintű állatot passzívra teszed, majdnem teljesen kinyírod, majd átteszed naturálra, mikor már alig van élete, és odaadod a troodonnak éjjel.
Kérni szeretnék egy kis segítséget,néztem róla videót de nem akar működni.Egy ilyen állatot Troodon szeretnék szelídíteni,megetettem vele egy dodot,2 db kedvencet,egy teknőst,2 db Phiomia. De semmi és csak 28-as az állat.Nem értem mi lehet a gond,igaz a videóban amit néztem 2,azokban sárkányt adtak neki.De nem hiszem,hogy csak azzal lehet szelídíteni.Egyet már próbáltam szelídíteni,a végén már ráuntam és elkábítottam,de elpusztult.
Kicsit fura ez az ARK játék,némelyik állatot olyan hülye helyekre rakták be.Például ,mit keres egy ovisz a sivatagba?Tegnap keselyű keresés közben megjelent egy giga a sivatagba,csak néztem.Régen mikor le volt zárva a ragnarokon a sivatagos rész,elég sok Thylacoleo volt,most nem találok egyet sem.Igaz nem is nagyon kell,csak fura,hogy nincs,meg farkasok a sivatagba,így is vastag a bundájuk.
Nem is mondtam találtam olyan jó bundás ruhát,ami véd még - 54 foknál is.Nem kell nyomatnom a gyógyítót,meg hasonló főzeteket.
Köszi,én csak kétszer mentem haza a 40 db állat alatt.
Igen de az se segített!
Bár tudom te nem szereted a modokat,de erre is lenne megoldás. A homing pigeon. Ez sajnos csak a repülő dinókra érvényes. De raksz gyürüket rájuk majd leraksz egy zászlót a terminál mellett. Rákattintasz a zászlón a returning home funkcióra és az összes meggyürüzött madaraid oda fognak repülni és nem kell haza mászkálni.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.04.02. 09:35:17

Üdv szombat-vasárnap,igen mozgalmas egy napom volt,mármint úgy értendő több mint 40 db keselyűt szelídítettem meg.Nem is gondoltam volna hogy a tek adóba többet lehet rakni mint a megengedett 21/20 többet nem mertem hátha eltűnik az a plusz állat.Kíváncsi lennék vajon egy másik pályára ha átmennék akkor lenne-e 21/20,mert úgy csináltam,szelídítettem egy jó csomó keselyűt,majd elkezdtem feltölteni őket,és a bázison meg letöltöttem.Nem fogok velük egyesével rohangálni haza.Vagy lehet be kellene ruháznom egy tek teleportra,ha még lesz ilyen 140-szinttől 210-szintig szelídítettem.
Próbáltad azt, h adminból destroywilddinos parancs?
Sziasztok!

Valaki helpelne kérem a következő a szitu saját szerver map váltás történt The Centere minden rendeb van game ini nincs módosítva és nincsenek állatok és nem találok rá megoldást. Másik mapon nincs ez a hiba!
Válaszokat előre is köszi!
Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de úgy rémlik, hogy a mobok spawnját a foundation nem csak a bekerített terület blokkolja.
Az normális, h gamma-beta broodmother nem ad trófeát, mikor elhal? Element az megvan.
Hajó látom, barlangba letett foundation rohadtul nem blokkolja a mobok spawnját.
Köszi. Vak is vagyok. 😊