Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még szebb: centeren termelik, islanden nem. 😊
Egy ideje a basilóim nem termelnek olajat. Másnak is így van?
hali.valaki le tudná írni.hogy a s+ mutátort hogy kell beállítani?dragont akarok párosítani.nemtelenek
Gépem még van, és lesz is, remélhetöleg. Nem a játékot hagytam abba csak a szerver bérlést. Bár igaz, egy ideje nincs annyi idöm rá mint szeretném.

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Apofisz
Még elérhető vagy?Vagy már nincs meg a géped?
Pláne, h nekem anno 9 volt. 😊 De ár/értékben világbajnok lenne nálam a 60 is amúgy.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.04.24. 14:11:17
Nagyon köszönöm a segítségeteket!
Türelmetlenül várja már, úgyhogy szétnézek a szürke helyeken. A 60 EURt én is túlzásnak érzem.
Köszi!
PiszkosFred
Ha dobozos verziot veszel (boltban, fizikai hordozon - cd/dvd tokost), akkor is 99%, hogy egy Steam kulcsot kapsz egy ures dvd tokban.

Ha nem surgos annyira a gyerkocnek, akkor erdemes varni egy akciot Steamen vagy mas boltban, es ott beszerezni, akar 30-40-50% kedvezmennyel. Ha surgos (meg tudom erteni 😊), akkor steamrol vedd meg kozvetlenul, vagy esetleg a lentebb ajanlott szurkezonas helyekrol.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Felejtsd el a DVDt...

Vedd csak meg steamen, ha van lehetőség várjatok ki egy akciót amikor töredék áron (akár 50+ % kedvezménnyel is) megvehetitek, mert alapáron szerintem irreálisan drága. Bár végülis 2000 órát "elcsesztem" benne, szóval az ár/érték arány még igy is jó.

(zárójelben: ha bátrabb róka vagy és nagyon sürgős, itt olcsóbban is megveheted. Ez szürke piac, ahol magánemberektől lehet kulcsokat venni - eddig nekem 100%ban bevált, és sose hallottam olyanról hogy bárkinek problémája lett volna vele (rákérdezhetsz a steam topikban is)).

Azért nem mindegy hogy 35 euró vagy 60...

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.04.24. 09:50:07

Ezt találtam neten: https://www.konzolvilag.hu/pc/ark-survival-evolved.
Pl. innen http://store.steampowered.com/app/346110/ARK_Survival_Evolved/?l=hungarian megvehetem?

Tekintve, h mekkora, erős a gyanúm, h ez nem jött ki CD-n. Kicsit olyan fílingem van, mint anno a floppys w95 telepítő, a 45 lemezzel. 😊
Amúgy plö steamen meg tudod venni online.
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Kisfiam ezt a játékot kérte a születésnapjára.
A játékot tartalmazó cd megvásárlásán kívül van lehetőség rá, hogy teljesítsem a kívánságát?
Köszönöm, ha válaszoltok.
Imádok windowst frissíteni. Azóta rendszeresen elszáll az ark alap órajelek mellett is.
Fertilized tojást és kibblet csak egyszer mozgathatsz át. Ha átvitted azután már sem vissza, sem máshová nem tudod vinni. Ha a kibbléből veszel el vagy teszel hozzá úgy nem tudom. Még nem próbáltam.
Amúgy majd egyszer centeren témelek egy legalább 145-ös tusót, kíváncsi vagyok. De a 280-as basilómmal 20k hp vesztés mellett legyaktam egy 135-os alpha tusót egy ütemben, úgyhogy annyival nem lehet erősebb.
Quetznél is behozhatnák ezt, poén lenne. Bár igazából nincs jelentősége, mert viszem a témelő ketrecbe.
Igy igy. Se a rák, se a tusó nem engedi el amit megfogott ha leszállsz róla, szóval egyszemélyes tamelésre is alkalmasak.

Tudtommal a rák sem engedi el azt, amit megfogsz, ha kiugrassz a nyeregből.
Ezt elfelejtettem megkérdezni tőled
"Bónuszként tökéletes vizi tamelő állat is, az alfákon és a másik tusón kivül minden további nélkül meg lehet vele fogni vele bármit (beleértve a mosát is), szépen felhozod a célpontot a viz tetjére és kialtatod puskával 😊"
Meg tudod fogni az ellenséges állatot,vagy amit szeretnél szelídíteni.Ez rendbe is van,nekem az nem tiszta ha leszállsz a tusoról miközben megfogtad pl cápát,hogy hogy nem engedi el?Én ha viszek pl a quetzával másik állatot,és lebeg,leszállok hogy feltöltse a kitartást akkor leesik az az állat amit előtte felkaptam a quetzával,pedig le se szálltam.
Jaj bocsán bocs,nem figyeltem.Én a single player ben megyek.Csak gyorsan akartam neked válaszolni.Nem figyeltem hogy a szerverest kérdezed,bocs.
Csak olyan szerverek között van átjárás, amik össze vannak "drótozva". Tetszőleges két szerver között nem. Ha ugyanaz a tulaj, és egy clusterbe teszi őket, akkor igen.

Mellesleg iszonyat béna megoldásuk van, egyetlen fájlba ír bele minden ilyen szerver. Ezért veszik el egy rakat karakter officialon, mert foglalt a file, a barom fejlesztőknek adatbázisba kellett volna pakolniuk mindent.

És kb mindent át lehet vinni, spec itemeket nem, amik plö a bossoláshoz kellenek.

Szerver configban giga helyett tégy be rexet. Hemzsegni fognak, és könnyebb lesz találni jót.
Igen lehet,csak a trófeákat,és a z ereklyéket,meg az elementet nem lehet ide oda vinni.Legalább is én másról nem tudok eddig,pedig ide oda mászkálok néha napján.
Én is úgy láttam, h le tudják úgy sokkolni, h mozdulni nem tud néha. Az egy dolog, h nem dob le, de ilyen basilóval nem fordul elő, arra semmit sem hatnak.
Köszönöm neked is,én arra voltam kíváncsi.Neked melyik jön be,melyik tetszik.Nem arra hogy melyiket mire tudnád használni.Ha sokan válaszolnátok rá,és tetszene is ez a fajta kérdés.Mert kíváncsi vagyok kinek milyen állat a kedvence.Az lett volna lehet a következő kérdésem de majd jövőhéten.Kinek melyik az az állat a kedvence amit nem szeretne hogy kivegyenek,mert pl hasznos.
Itt már én is mást választottam volna,mondjuk az első az mindenféle képen a sárkány,de másodiknak már quetzát,harmadik anky,és negyedik rex.
Tapejara: szeretek csak úgy repkedni

Kérdéseim akadtak:
A szerverek közt mint ahogy olvasom az írásokból van átjárás.
Élőlényeket, embereken kívül lehet mást is átvinni? Pl Tojásokat, cuccokat tervrajzokat?

Rexek szaporításával leálltam időre mert mindig sikerül egy jobb stattal rendelkezőt befogni.
Nem okoskodok,de igaz a tuso egy nagyon jó állat.De van gyengéje,én bementem vele valamelyik barlangba.Igaz brutálisan erősre van húzva az állt statja,de még így is lement a fél hp-ra az élete.Ha az ember nem figyel és az Electrophorus túl közel megy,én akár merre forogtam nagyon nehezen találtam el,főleg még rám jött vagy 3 cápa,ebből is vagy 4 Cnidaria. Egy kicsit eltudják valamilyen szinten kábítani.
De szereti őket. Nem okoznak semmilyen kárt, nem is vernek ki a nyeregből nagyon régóta, egy high level tusón ülve SEMMILYEN veszély nem fenyeget (ugye még a másik tusó se, mert tusót nem tud grabbelni másik tusó), és hatékonybban öl mint egy basiló (könnyebb vele eltalálni a dolgokat, mert a csápok elég nagy területen ütnek, a basilónak nekem kicsi volt a sebzésterülete).

Bónuszként tökéletes vizi tamelő állat is, az alfákon és a másik tusón kivül minden további nélkül meg lehet vele fogni vele bármit (beleértve a mosát is), szépen felhozod a célpontot a viz tetjére és kialtatod puskával 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.04.18. 12:24:13

Tusó sem szereti a medúzákat, meg az angolnákat annyira, vagy tévedek? 😊 Én 3 basilóval szoktam járni, kettő követ. Sajna mikor már mélyben vagyok, akkor a követők nem harcolnak, csak nyüszögnek.
😊

1. Quetz: igazi mindenes, farmer, harcos
2. Tuso: a vizek igazi ura
3. Na igen, bossoláshoz rex kell...

Caliph
1: Mantis: igazi mindenes,farmer,harcos
2: Basilo : a vizek ura 😄
3: Rex: bossfighthoz nélkülözhetetlen,meg csak mert REX 😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Köszi,rendes vagy örülök.
Ez relatív egyszerű: Quetz, Thyla, Rex. 😊 Ha lehet negyedik, akkor a Therizino, öt is nagyon csípem.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.04.17. 19:47:20
Szeretnék tőletek kérdezni valamit,ha időtök engedi,és ha van kedvetek válaszolni.Nem szavazás hanem csak a véleményetekre vagyok kíváncsi,és ne az legyen a szempont,hogy az az állat mennyire hasznos,hanem mennyire tetszik.Szeretném megkérdezni tőletek ha 3 db állatot fel kellene sorolnotok hogy melyik tetszik nektek,amit nem szeretnétek,hogy ne vegyenek ki a ark játékból ti melyiket választanátok?Kezdem én ha már az ötletgazda vagyok.Nekem az első helyen áll Wyvern,a második Direwolf,és a harmadik,bár vele bajban vagyok mert az Aberrationon nem játszok és nem tudom,hogy ő vajon milyen Ravager,de addig ezt választanám Hyaenodon. Szó sincs arról hogy bármelyiket kivennék,csak kíváncsi vagyok. Szerintem ezt még nem kérdeztem tőletek,ha jól emlékszek.
Á, le is lehet ugrani simán az állattal.
Izlandon a jég barlangba,ahol jetik is vannak.Hoztam át Ragnarokról keselyűket 20 db-ot,bevittem a tek adót és ott kértem le őket,a 20-ból csak 19 lett.Mert először megijedtem az elsőnél,hogy bele esik a szakadékba ahova a víz is csöpögött.Mondom átmegyek a másik oldalra,és ott kérem le,igen ám de a teteje egy kicsit ferde volt,és bele ért a jég mennyezetbe.Így buktam egyet,én leraktam egy etető ládát,és raktam bele romlott húst.Azzal el lesznek a nagy bevetésig,még kellene egy két cucc,és támadás.
Ragnarokon a jeges barlangba (aminek úgy van megcsinálva a bejárata hogy csak bekúszni lehet rajta) mi úgy vittünk be állatot, hogy amig bébi volt besétáltattuk. Igy még madarat is be tudtunk vinni. Ez nem opció?

Persze kifele nem jön, de őszintén.. egy normál állat (nem giga/quetz, hanem a kisebbek, de még a rex is), nagyon sokáig elvan kaja nélkül... illetve: a benti állatok nem tamelhetőek? Barlangja válogatja...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.04.17. 16:46:15

Az is jó lehet, teszek bele sok dodo kibblét, az kb sosem romlik meg. Mondjuk a baryonyx nem tudom, eszi-e a kibblét etetőből. A sima hús, vagy a fűtt hús belerohad, hetente mehetek tölteni.
Én leraknék egy etető ládát azt csókolóm.
Nálam egyszer kijött az az állat akit otthagytam az akadálynál.Rám volt fütyülve,és mikor mentem vissza kint volt a barlang előtt.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.04.17. 14:52:27
Én nagyon szentimentális barom vagyok, nem szeretek állatot otthagyni. Mert akkor néha oda kell mennem kaját adni neki, h ne haljon éhen. 😊 Már így is van 3 hely, ahová vinnem kell kaját. A vega szigeten van a vízi bázisom, a red obitól visszább a nagy platón a fő bázis, meg van egy harmadik, ahol dimetrodonokat tettem le, h tojjanak, de nem tojnak. Na, ez utóbbit fel kéne számolnom. Lehet ma meg is teszem.
Jó lesz a lépcsőház, kőből csinálom, megvan hozzá minden. Majd csinálok videót. 😊
Én tudod mit csinálnék a helyedbe?Vinnék két olyan állatot ami elfér magában a barlangban,az egyikkel elmennék addig amíg lehet a másikkal lemennék a gödörbe.Ha felvetted az ereklyét irány kifelé,és ha elértem azt a pontot ahol már nem tudok átmenni,leszállok és átülök a másikra amivel kijövök.Én így csinálom csak békával.És az ereklyéért sem kell körbe mennem,hanem fel tudok menni a falon van egy kis kiálló sziklák,azon végig megyek,majd be a kis lyukon.
Nem, számomra az túl nagy könnyítés. Csak azért vagyok mérges, mert régen saberral is ment, erre kiderült, h nem megy már. Ok, hol a leírás? De nem baj, akkor néztem videót, h a baryonyx az igazi, szerencsére volt befogva egy magas szintű pár, kb 100-150 tojásból meg is lett a legjobb statú szülőpár, plusz két gyerek, amiket átvittem islandre. Ez officialon lett volna, nem is tudom, 1-2 hét? Namost akkor odamegy az ember, és ott veszi észre, h bakker, ez sem fér be, pedig 3-4 hónapos a videó, amiben lementek. Kis gúgli után kiderül, h a 279.22-es patch okozta ezt, de most h ez bug, vagy feature, a fene tudja.
Rengeteg megoldás lehet, eleve 8db dimorphodont szoktam vinni, agresszívra állítva, gyakorlatilag lövés/bántódás nélkül le tudnék sétálni, de nem akarok sétálni. Dínós játék, dínó háton akarok menni, pont. Pláne ez szinte a leghosszabb barlang.
Utána jött a harmadik fejlővés, rendben, akkor csináljunk egy q liftet. Liftet megépítettem, generátor, stb, kb 25db lift függőleges elem. Ez egy solo playernek, vagy kis törzsnek officialon sem vicces gürizés. Összeraktam, ráteszem a lift platót, és nem megy se le, se fel. Szerencsére s+ mod van, fel tudtam szedni mindent, de officialon az ember nyilván vagy otthagyja, vagy lerombolja.
De sebaj, csinálok lépcsőházat lefele, most már csak azért is leviszek állatot, kapják be.
NCC nem próbáltad azt a módot,hogy felveszed a válladra,és ott átviszed,majd mész vele tovább?
Szerver bejelentkezési infóba írd ki ezt, egy elérhetőséggel, és állítsd be, h mondjuk 60 másodpercig látszódjon.
Sziasztok.
Nem tudom van-e itt olyan akit érint,azért mégis szeretnék egy infót megosztani azokkal akik játszanak a Evengarda/SteamPunk/Lv1000/Extinction Event ! - szerveren.
Május 10.-ig van befizetve a szerver. Ez az idöpont után egy időre megfog szünni a szerver. Megszünés elött mindent lefogok menteni a szerverröl (ahogy máskor is rendszeresen) Elnézést kérek mindenkitől akinek ez kellemetlenséget okoz.
Az oka semmi különös, egyszerü oka van. Egyik az a gépem 2008-as, egy hulladék De a fő oka hogy autót szeretnék vásárolni amihez minden fillérre szükségem lesz. Ezt követöen (vagy reményeim szerint ezzel egy idöben) kicsit komolyabb gépre cserélném a mostani gépem és ugy tervezem ismét üzemelni fog a szerver, már amennyiben szükség lesz rá.
Köszönöm a megértést.

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Fasza. Lift nem működik! Marad a rámpa. 😊 Baryony nem fér el, ez egy bug a 279.22 óta.
Na, abban a barlangban már a baryonyx sem fér be, ami érdekes, mert 2017 végi videókon még befért. Na, ez csecs, lehet liftet építeni lefele.
Köszi, majd kipróbálom.
Mikor megszületik az állat, akkor beírod neki. Én az adott vérvonalra jellemző értéket szoktam adni nekik, míg nem születik meg a végleges, plö hp mutációs vérvonal, F351-86H: female, 351lvl, 86 pont a hp-n.
Én nem arra gondoltam, a spy glass-t használom én is.
Én erre gondoltam, azt állat neve után szerepel egy 0/0 érték, ami gondolom a felmenő ági mutációkat jelenti.
mutation
Utoljára szerkesztette: jbl2001, 2018.04.16. 09:15:25
Super spy glass. De nem mutációk számát írja ki, hanem az állat statját. 😊