Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem mindenkinél megjelent.Ha netalántán nincs meg nektek a steanin belül az ARK Aberration le van árazva akit érdekelne,legalábbis nálam le van,igaz benn van a kívánság listámban,de gondolom másnál is olcsóbb.
Nagy gondom van. A Pár napja a the island 254 es PVE szerveren léptem ki a játékból. Ma meg nincs meg a szerver. Attól félek, hogy megszűnt. Ha ott ragadt a karakterem mit lehet csinálni? Hová lehet írni segítségért?
Ezelött kettőből egy meghalt a kábító nyilaktól, sosem tudtam rájönni, h a primitív crossbow a jobb, vagy egy ascendant, durva sebzéssel. Ugfye így úgy kapja a torport, hogy az élete nem csökken.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Van e olyan mod ami mondjuk pve szerveren támadó dínókat indit a bázisod ellen,bizonyos időközönként. Amolyan Conan féle purge módon?
Mert nagyon fel tudná dobni a pve-t vagy a single playert,és megérné védelmet építeni
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Bozi_Vilag: Én is popcornoznék mindent, ha már látom, h gáz van. Az értékes dolgokat meg gyorsan feltölteném, és szeva, a lényeg az, h ne legyen értelme raidelni a bázist, mert úgysem nyernének rajta semmit.
Amúgy én még nem láttam olyan bázist, amit ne lehetne offline beraidelni. Ha véfik, akkor ott már gyökeresen más a pálya.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.06.07. 21:56:06
Nem azért, mert van ellenfél, és tud harcolni ellened, hanem azért, mert az ilyen playerek 99%-a kidroppolja a dolgokat, hogy ne szerezhesd meg. Sőt, néha plusz falakat is felhúznak, hogy többet robbants a kevesebbért. (Megjegyzem, hogy én is ezt csinálnám 😄 )
És mivel nem lehet tudni, hogy ki csinálná ezt és ki nem, ezért mindenkit így támadnak.
Egyébként meg a része a játéknak az offline raid is, és ha a bázisod és a védelme jó, akkor offline is elég nehéz.
Már alig várom tudjak egy normális gépet beszerezni 😊
Most készülök breedelés szempontjából a ragnarokre, quetzet breedelek, külön vérvonalat hp-ra, staminára, weightre, és sebzésre. Úgy döntöttem, nem fogok sárkányokat fogdosni, viszont lesz olyan quetzem, amivel sárkányokat fogok vadászni. 😊
Én is ezen csoport része lennék,így pvp szeró pl szóba sem jöhet,nem versenyezhetek egy tribal ,ami csupa iskolásból áll a nyári szünetben tengernyi idővel és semmittevéssel 😄
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Egyébként akkor jelzés: Például van három Hydra szerver, meg egy csomó BadCo is, de a FB csoportban még vagy 10 biztos lesz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
De csak vicceltem,ez ugrott be hirtelen.😊
Tegnap mondjuk jó nagy b@lfasz voltam. Ugye islanden van egy rakat víz alatti resource cave. Biztos más is ezt csinálja, de 5db-ban van ágyam szekrénykével, amibe gyűjtöm a pearlt, majd mikor teli a szekrény, akkor körbejárom basilóval. Tegnap figyelmetlen voltam, bejött utánam 3-4 eel, és hát csak a jó kis ascendant kesztyűm mentett meg, mert a prim scuba cucc rögtön betört, pedig kint voltam a parton. Ja, meg beittam hirtelen jó sok med brewt. 😊
Annyi van vele, h kb tengerszint felénél elkezd nyüszögni, és nagyon lassan veszít a hp-ból, de mivel baromi sok hp-ja van, ezért órák alatt halna el. Egyszerűen nem kell vele számolni egy breedelt, nagyon magas szintű, megfelelően felhúzott (hp-dmg) állatnál. Ha leugrasz a hátáról, akkor nem harcol, erre figyelni kell. Immunis az eel-re, a medúzákra, tusó nem tudja megfogni, nem dob le, a legjobb víz alatti lény, bolond biztos.
Centert nem tudom, mennyire ismered, de annak a nyugati fele kb 3-4x mélyebb, mint az island tengerei, és a legnagyobb mélységben gyaktam le vele 145-ös alpha tusót úgy, h 20k hp-vel jöttem fel a felszínre. Igaz a saddle az ascendant tier.
Egyébként island barlangjait én úgy csinálom, hogy breedelt baryonyx + 8db breedelt dimorphodon, mindent szétszednek. Kivéve a snow cave, ott most kezdtem el építeni a bejáratnál a bázist, a belső bázisnál még nem tartok, de ott therizinókat fogok kikeltetni.
[...][...][...]
Falkában jó a farkas, de mivel nincs nyerge, ezért benyeli az összes sebzést. Én a macskát preferálom a kettő közül.
Melyik a jobb (pl. barlangban) a kardfogú tigris vagy a farkas?
[...][...][...]
https://store.steampowered.com/app/745810/Spirit_Animal_Survival/
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
És ezek a tek ajtók eléggé rohadt jók. 😊 Csak most megint lehet black pearlt farmolni, elkopott a fele.