Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 12 ájró már nem is rossz ár érte, kár, h baromira nem jön be. 😊
Sziasztok!
Szerintem mindenkinél megjelent.Ha netalántán nincs meg nektek a steanin belül az ARK Aberration le van árazva akit érdekelne,legalábbis nálam le van,igaz benn van a kívánság listámban,de gondolom másnál is olcsóbb.
Ha a wildcard supportnak írsz, akkor arra reagálni fognak. Idővel.
Sziasztok!
Nagy gondom van. A Pár napja a the island 254 es PVE szerveren léptem ki a játékból. Ma meg nincs meg a szerver. Attól félek, hogy megszűnt. Ha ott ragadt a karakterem mit lehet csinálni? Hová lehet írni segítségért?
Francba, jól emlékeztem, h van tusó nyereg blueprintem. És ascendant, ami tök jó, viszont komoly, 28-as armorral. 😊
Én a felét crossbowval a másik felét harpoonnal szoktam tolni neki. Így még nem vesztettem egyet sem.
No, legkényelmesebb angler taming módszer az, h megfogom a tusóval, kiviszem lassan a pálya szélére, ahol semmi nem spawnol, elmegyek zuhanyozni, iszok egy kv-t, mire ez megvan, a tusó bealtatja, beteszem a kibblét, néha nyomok neki kis narkót, közben megcsinálom a vacsimat, és megeszem, esetleg nézek egy sorozatot mellette a másik monitoron. 😊
Ezelött kettőből egy meghalt a kábító nyilaktól, sosem tudtam rájönni, h a primitív crossbow a jobb, vagy egy ascendant, durva sebzéssel. Ugfye így úgy kapja a torport, hogy az élete nem csökken.
Tikal
Pletykálnak valami Jurassic Park-osat? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Szerintem az új DLC. Aztán a fene sem tudja.
Tikal
Mi ez a visszaszámlálás, mire lehet számítani 3 nap múlva? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

A tusó a legjobb vízi élőlény 😉
Sosem gondoltam volna, h tusót fogok témelni, de ma nem tudtam ellenállni neki. Először csináltam csapdát, de miután 3x lenyomott a világ alá, eldöntöttem, h a paraszt módszerrel fogom témelni, sima ügy volt. 😊 Fura egy jószág.
Én nem ismerek, de nagyon sok mod van, lehet, hogy találsz majd. Egyébként is megéri védelmet építeni PvE szerveren is, mert PvE módon is lehet támadni, pölö vad állatokat dobni vagy húzni a bázisra.
Caliph
Üdv!

Van e olyan mod ami mondjuk pve szerveren támadó dínókat indit a bázisod ellen,bizonyos időközönként. Amolyan Conan féle purge módon?
Mert nagyon fel tudná dobni a pve-t vagy a single playert,és megérné védelmet építeni

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Az is milyen érdekes,hogy lövöldözhetek a fémből készült falakra,nem tesz bennük kárt.De ha lángszóróval lövök rá akkor sérül.
Én olyan játékokon nöttem fel (ha lehet ilyent mondani) mint az Unreal Tournament, Call of Duty, és hasonlók. Szóval az én értelmezésemben mást jelent a pvp. Nekem nem kéne senki holmija, se semmi más vagyona. Egy eldugott helyen, egy minimális bázist épitenék, a fejlesztéseim irányvonala a lő fegyver készitése lenne+ruha. Max lenne egy repülő dinóm a közlekedés gyorsaságáért. Ha pedig megvan már a távcsőves fegyverem egy szatyor lőszerrel elindulnák felderiteni. Kinek hol van a bázisa. Aztán egy biztos távolból pufogtatnák 😊 Esetleg némi taposó aknát ajándék csomagnak. De például lehet olyannal is kedveskedni,hogy valami agressziv lényt bedobsz mondjuk a dinói közé a karámba. 😊 Valami ilyesmire gondolok én a pvp kapcsán.

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Valaki tudja, h pvp-ben mi értelme használni a tek építő elemeket? Több c4 kell neki, vagy miért szokták?
Létezik offline raid protection is. 😊

Bozi_Vilag: Én is popcornoznék mindent, ha már látom, h gáz van. Az értékes dolgokat meg gyorsan feltölteném, és szeva, a lényeg az, h ne legyen értelme raidelni a bázist, mert úgysem nyernének rajta semmit.

Amúgy én még nem láttam olyan bázist, amit ne lehetne offline beraidelni. Ha véfik, akkor ott már gyökeresen más a pálya.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.06.07. 21:56:06
De az online raid egyszerűen rossz.
Nem azért, mert van ellenfél, és tud harcolni ellened, hanem azért, mert az ilyen playerek 99%-a kidroppolja a dolgokat, hogy ne szerezhesd meg. Sőt, néha plusz falakat is felhúznak, hogy többet robbants a kevesebbért. (Megjegyzem, hogy én is ezt csinálnám 😄 )
És mivel nem lehet tudni, hogy ki csinálná ezt és ki nem, ezért mindenkit így támadnak.

Egyébként meg a része a játéknak az offline raid is, és ha a bázisod és a védelme jó, akkor offline is elég nehéz.
Ha tisztességesek és fairok a többiek én szivesen játszanák pvp szerveren is. De elnézve néhány youtubos videót, amikor az ellenfél nincs is jelen, és csak értelmetlen rombolás és pusztitás megy, az nagyon ellenszenves számomra. Az se nem játék se nem pvp, az én értelmezésemben. Sokkal inkább bunkóság. Éppen ezért ha én pvp szerverre mennék, minimális épületem és csak a szükséges dinóim lennének és csak szemtöl szembe, avagy online player ellen mennék.
Már alig várom tudjak egy normális gépet beszerezni 😊

Esetleg kínaival, ahol nemzeti sport a játk. Ezért állítottam én is úgy a szorzóimat, h ne az legyen, h egész nap csak fémet farmolok, de az se legyen, h 1x lefaromolom, és utána kb soha nem fog kelleni, azért legyen meg az is, ha vmiért az ember megdolgozott.
Most készülök breedelés szempontjából a ragnarokre, quetzet breedelek, külön vérvonalat hp-ra, staminára, weightre, és sebzésre. Úgy döntöttem, nem fogok sárkányokat fogdosni, viszont lesz olyan quetzem, amivel sárkányokat fogok vadászni. 😊
Caliph
erre azért pl ott a másik oldal is,aki munka/család mellett leül este 1 órára játszani,és nem azzal akarja eltölteni hogy ül egy rex tame mellett ami be sem fejeződik,és mire másnap belép,addigra kinyirja valami/elfogyott a belerakott kaja/magához tért 😄 vagy a breedeléssel ugyanez.
Én is ezen csoport része lennék,így pvp szeró pl szóba sem jöhet,nem versenyezhetek egy tribal ,ami csupa iskolásból áll a nyári szünetben tengernyi idővel és semmittevéssel 😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

10-es még nem is magas, simán van 100-as szorzóval is szerver. De alapvetően igazad van. Nálam 4X minden, kivéve a breedelés, mert az 50x. 😊
Az über magas exp és egyébb szorzók nem csak itt,hanem minden más játékban rövid életüre van itélve. Pillanatok alatt elvesztik a célt amiért érdemes játszani. Pvp szerver sem létezhet csak domináns tribeval. Mert a pvp sikerhez kell akit le lehet győzni. Pve-ben lehetnének más jellegü célok is mint az ascend. Város épités, vagy bármilyen más jellegü békés épitkezés. De csak alacsony szorzókkal. Márpedig rengeteg olyan szerver hirdetést lehet olvasni amiben 10x -es szorzók vannak.

Bázisom közelében grasszált egy titano, biztonsági okokból le kellett gyaknom. Vittem 3 bossolós rexet, 10k volt a legtöbb sebzés, amit az egyik benyelt. Azt hittem, adni fog valamit, vagy legalább q sok bőrt, de csak 4k-t kaptam. Viszont érdekes, h a sebzásük kb 40%-át tudták bevinni.
Igen, csak így elég csúf és fals képet fest 😄 Meg hát minek a magyaroknak sok szerver? Sztem bőven elég 5-10, tán még az is sok.
Egyébként akkor jelzés: Például van három Hydra szerver, meg egy csomó BadCo is, de a FB csoportban még vagy 10 biztos lesz.
PiszkosFred
Ketsegtelen, de hat "nema gyereknek..." 😊 Ha jelzi ezeket vki Ironnak, biztos vagyok benne, hogy kirakja azokat is.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ennél egyébként sokkal több magyar szerver van.
Nem csodálom, egyre kevesebben játszanak.
Nagyon sok szerver megszűnt,és születtek újak,majd hamarosan frissítem a bannert,csak kevés időm van rá.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nem baj, értettem. 😊 Már barátkoztak párszor, sajna még nem adta ki a jó statot.
A fenébe nem fejről,hanem helyről ezt elírtam bocs
Csak figyelj rá,hogy egyforma fejről származzanak.Például mind a kettő Izlandi legyen,vagy mind a kettő Center.Mert ha az egyik Izlandi,a másik Center.Akkor mit írsz a születési anyakönyvi kivonatba? 😊😄
De csak vicceltem,ez ugrott be hirtelen.😊
El sem hiszem, islanden leltem egy 150-es daeodont, olyannyira jó lett, h témelés után 42 pontja van a foodon. Többször kellett ránéznem, h tényleg 150-es-e. 😊 Most lehet a régivel összebreedelni, mert másban kb pocsék, de ez a legfontosabb statja.
Ja, sorry, akkor bocsi van. 😊 Egyébként én már láttam rock drake-el víz alatti cavet csinálni, jó sok pontott tett a srác staminára, és oxygénre, és álcázva csinálta végig az egészet 1 szünettel, ahol staminát gyűjtött.

Tegnap mondjuk jó nagy b@lfasz voltam. Ugye islanden van egy rakat víz alatti resource cave. Biztos más is ezt csinálja, de 5db-ban van ágyam szekrénykével, amibe gyűjtöm a pearlt, majd mikor teli a szekrény, akkor körbejárom basilóval. Tegnap figyelmetlen voltam, bejött utánam 3-4 eel, és hát csak a jó kis ascendant kesztyűm mentett meg, mert a prim scuba cucc rögtön betört, pedig kint voltam a parton. Ja, meg beittam hirtelen jó sok med brewt. 😊
Az a téves amit te írtál. 😊 Én a modatod első felére reagáltam. “Bocs, tévedtem, víz alatti barlangba befér” ezt a Rock dragonra írtad. Ismerem a basilot. Viziállatként csak ezt használom (bár vannak tusoim és moszám is, de nem vagyok oda értük). Bármilyen lassú is. Erről csak a balfaszságom szed le, ha véletlenül “E”-t nyomok. Sok türelemmel bármit kinyír.
Téves. Eleve nincs is oxigén statja (mint minden vízi lénynek), ha megnézed. Valójában ha plö super spy glass-al nézel vízi lényt, akkor láthatod, h valójában van neki, de nem esik az sehová.
Annyi van vele, h kb tengerszint felénél elkezd nyüszögni, és nagyon lassan veszít a hp-ból, de mivel baromi sok hp-ja van, ezért órák alatt halna el. Egyszerűen nem kell vele számolni egy breedelt, nagyon magas szintű, megfelelően felhúzott (hp-dmg) állatnál. Ha leugrasz a hátáról, akkor nem harcol, erre figyelni kell. Immunis az eel-re, a medúzákra, tusó nem tudja megfogni, nem dob le, a legjobb víz alatti lény, bolond biztos.
Centert nem tudom, mennyire ismered, de annak a nyugati fele kb 3-4x mélyebb, mint az island tengerei, és a legnagyobb mélységben gyaktam le vele 145-ös alpha tusót úgy, h 20k hp-vel jöttem fel a felszínre. Igaz a saddle az ascendant tier.
Víz alá csak olyan helyre szabad vinni ahol van levegő, mert gyorsan esik az oxigén szintje.
Na, ez vicces volt. Elkezdtem gyakni az egyik basilómmal egy 120-as alpha mosát, erre oda jön egy 10-es alpha polip. És persze az alphák boostolják egymást. 44k életéből maradt 17k a végére, így még nem sebezte le semmi.
Bocs, tévedtem, víz alatti barlangba befér, de oda egy erős basilo a legjobb választás.
Itt meg tudod nézni, hogy melyik barlangba mi fér be. A rock drake egyikbe sem fér be, legalábbis islanden nem. Eleve egy rakat barlangban vannak olyan szűk átjárók, ahová még állatot sem tudsz bevinni, max a válladon dimorph sereget.

Egyébként island barlangjait én úgy csinálom, hogy breedelt baryonyx + 8db breedelt dimorphodon, mindent szétszednek. Kivéve a snow cave, ott most kezdtem el építeni a bejáratnál a bázist, a belső bázisnál még nem tartok, de ott therizinókat fogok kikeltetni.
Ha be tudod vinni akkor a Rock dragon a legjobb. Semmi nem támadja meg (csak nem szabad leszállni róla). Falra felmászik, még a mennyezetre is. A víz alatt úszik, de figyelni kell az oxigen szintjére. A szakadékok fölött át siklik.
Köszi. Megnézem azt a baryonyx-et.

[...][...][...]

Barlangja válogatja. Amúgy a baryonyx.

Falkában jó a farkas, de mivel nincs nyerge, ezért benyeli az összes sebzést. Én a macskát preferálom a kettő közül.
Valaki tudja?

Melyik a jobb (pl. barlangban) a kardfogú tigris vagy a farkas?

[...][...][...]

Hoppá. Flak cuccok milyen nehezek lettek.
Caliph
hát a videókat elnézve ez még nagyon messze van attól hogy konkurencia legyen 😄

Bezzeg itt nincs a víz alatt köd. 😊
Na jön a konkurencia,már biztos hogy megjelenik május 16-án a Spirit Animal Survival!

https://store.steampowered.com/app/745810/Spirit_Animal_Survival/

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nos, pók, majom boss összes nehézségen megvan solóban. Majom iszonyat gyenge, azt hittem durvább lesz. Egyszer eltalált a yuti hátán kaviccsal, de csak a szokásos, 6-700-as sebzést kaptam be, örültem, h nem instant kill volt, bár a yutimnak van 60k élete, van jó pár mutáció a HP-n.
És ezek a tek ajtók eléggé rohadt jók. 😊 Csak most megint lehet black pearlt farmolni, elkopott a fele.