Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régen szerettem az ilyen fajta játékokat.Azóta hogy kipróbáltam a Gears of war játékot,szinte csak külső nézetes játékokat kedvelem,amibe karakter irányítok.
Van kód de csak az alapkódok. Amivel engedélyezni lehet a túlélő, dinó stb le és fel töltést. Aberration lényeket be lehet csempészni sima pályákra is. Leszámitva 1-2 lényt. Én a nagy tágas, napfényes, virágos mezöket, erdős, patakos,... helyeket szeretem. Én az aberation pályát percek alatt megunnám 😊 Nyomasztana zárt tér.
Az elöbbi kommentemhez.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.06.20. 16:59:28
Az elöbbi kommentemhez.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nézd meg ezt a videót. Ezzel a silány grafikával és szegényes lehetöségekkel is, egy rendkivül sikeres játék volt.
https://youtu.be/SlY3oCOv1BM
Vagy itt egy másik rendkivül sikeres játék.
https://youtu.be/wwFtXbFA8rQ
Ezeket összehasonlitva az ark játékkal, kb a trabant vs űrsikló. Mégis sikeresek voltak a maguk nemében. Akkor képzeld el mit lehetne kihozni az arkból.
https://youtu.be/SlY3oCOv1BM
Vagy itt egy másik rendkivül sikeres játék.
https://youtu.be/wwFtXbFA8rQ
Ezeket összehasonlitva az ark játékkal, kb a trabant vs űrsikló. Mégis sikeresek voltak a maguk nemében. Akkor képzeld el mit lehetne kihozni az arkból.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.06.20. 16:59:28
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Köszönöm hogy válaszoltál.Akkor kár hogy nincs ilyen kód ha jól értem singlehez. Tetszik a pálya az aberration,de iszonyatosan nehéz,van ez az állat Nameless olyan idegesítő ha olyan helyre megyek.Folyamatosan kijön a földből,és még a felturbózott állatom ami kb 7-800 sebet ebbe az állatba csak 166 ot tudok sebezni.És a szintek nehéz rájönni mikor hol menjek le,hol forduljak el.Itt kihívás lesz sárkány tojást lopni.
Az ark játék még ha nem is tünik úgy, .. eszméletlenül hatalmas lehetőségeket rejt magában. Mondom ezt közel másfél évtizednyi mmo és fps játék után. Ez az alap játék, ahogy a nevében is van, egy alap, amire szinte bármit lehet épiteni. Most ezzel nem házakra értettem, hanem például az engramokba, kiegészitők, modok, egyéni dinók, pályák.... Sok mmo játékban tapsoltunk volna a boldogságtól ha ilyen környezetben játszhattunk volna. Csúnya hasonlattal mint a windows op rendszer a gépen. Ettől müködik a gép,de ez önmagában kb semmi. Viszont ennek segitségével bármit lehet.
Ha jobban átgondolom az egész arkot, felfedezni vélek benne más mmo játékokból részleteket.
Mást ne mondjak az ascend. A jade dynasty játékban ha valaki eléri a maximum level szintet felvesz egy küldetés sorozatot és ha azt végig csinálja újra születik. Ismét lv 15 level szintü lesz, de ehhez már kapcsolódnak tulajdonságok. Több hp, több attack szint lépéseknél, beléphet az ascend pályára,stb... Aztán a ruhák, fegyverek stat pontjai, a durability, hogy javitani kell ez is szintén sok mmo ban fel lelhető. A keltetés, a tamelés, a nyers anyag gyüjtés,.... viszont vannak benne lőfegyverek, robbanó szer. A pályán szabadon lehet mozogni, benézni minden fa mögé...
Én az arkban egy fps+mmo keverékét látom. Véleményem szerint ez kimondottan unofical szerverekre készült, ahol ezt az alap játékot megtoldják valamilyen móddal. ott van például a steam punk mód. Sokkal jobb ruhát lehet craftolni mint ami az alap játékban van, tek ruha. Repülő szerkezetek lehet késziteni. ... A határ a csillagos ég. Csak sajnos ehhez a játékhoz kell komoly gép is. De ez már üzlet politika. Miért készitsenek játékot csoró embereknek, akik nem engedhetik meg maguknak a komoly gépet ? Hiszen az olyan emberek valószinüleg nem is fognak pénzt költeni a játékra. A logika az, aki megteheti hogy vigan játszik ezzel a játékkal, az azt is megteheti hogy pénzt költsön rá. Nem azért készülnek a játékok hogy mezei embereknek a kedvére tegyenek, hanem a pénz, pénz pénz. Véleményem szerint egyszer valamikor lesz egy olyan kiegészitő amiben nem csak embert választhatunk túlélőnek, hanem például Orkot, varázslót, elfet, szörnyeket. Mindegyiknek lesz valamilyen saját engramja, aztán épithetik a saját birodalmukat és háborúzhatnak....
Na, akkor lesz ez egy olyan játék ami soha nem ér véget.
Ha jobban átgondolom az egész arkot, felfedezni vélek benne más mmo játékokból részleteket.
Mást ne mondjak az ascend. A jade dynasty játékban ha valaki eléri a maximum level szintet felvesz egy küldetés sorozatot és ha azt végig csinálja újra születik. Ismét lv 15 level szintü lesz, de ehhez már kapcsolódnak tulajdonságok. Több hp, több attack szint lépéseknél, beléphet az ascend pályára,stb... Aztán a ruhák, fegyverek stat pontjai, a durability, hogy javitani kell ez is szintén sok mmo ban fel lelhető. A keltetés, a tamelés, a nyers anyag gyüjtés,.... viszont vannak benne lőfegyverek, robbanó szer. A pályán szabadon lehet mozogni, benézni minden fa mögé...
Én az arkban egy fps+mmo keverékét látom. Véleményem szerint ez kimondottan unofical szerverekre készült, ahol ezt az alap játékot megtoldják valamilyen móddal. ott van például a steam punk mód. Sokkal jobb ruhát lehet craftolni mint ami az alap játékban van, tek ruha. Repülő szerkezetek lehet késziteni. ... A határ a csillagos ég. Csak sajnos ehhez a játékhoz kell komoly gép is. De ez már üzlet politika. Miért készitsenek játékot csoró embereknek, akik nem engedhetik meg maguknak a komoly gépet ? Hiszen az olyan emberek valószinüleg nem is fognak pénzt költeni a játékra. A logika az, aki megteheti hogy vigan játszik ezzel a játékkal, az azt is megteheti hogy pénzt költsön rá. Nem azért készülnek a játékok hogy mezei embereknek a kedvére tegyenek, hanem a pénz, pénz pénz. Véleményem szerint egyszer valamikor lesz egy olyan kiegészitő amiben nem csak embert választhatunk túlélőnek, hanem például Orkot, varázslót, elfet, szörnyeket. Mindegyiknek lesz valamilyen saját engramja, aztán épithetik a saját birodalmukat és háborúzhatnak....
Na, akkor lesz ez egy olyan játék ami soha nem ér véget.
Mert ez a parancs sor cross szerverhez való, ami nálad singleben valószinüleg nincsen.
Detto, teljesen hidegen hagy az Aberration. Ez erdekesnek tunik, de... mondjuk 6 euros season passnal en is elgondolkodnek rajta 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Én meg kivárok. Aberration sem érdekel, jó eséllyel ez sem. Ha meg igen, akkor majd megveszem, mikor 10 ájróra lenyomják az árát.
Ncc
Várjunk egy picit,valami nem jó egyrészt hibáztam,bevallom utólag bocs.Méghozzá azért mert nem közvetlen alá írtam be,hanem annak a sornak a legaljára rész alja.A másik most nézem először ezt írtad Ezt leltem: CrossARKAllowForeignDinoDownloads=false ott false van írva.Másodjára meg CrossARKAllowForeignDinoDownloads=true ott meg már true van.Akkor melyik a jó?
Várjunk egy picit,valami nem jó egyrészt hibáztam,bevallom utólag bocs.Méghozzá azért mert nem közvetlen alá írtam be,hanem annak a sornak a legaljára
Értem,de miért nem engedi akkor?
CrossARKAllowForeignDinoDownloads=true
Elvileg mindenféle lényt át tudsz vinni. Akár rexet is. 😊
Elvileg mindenféle lényt át tudsz vinni. Akár rexet is. 😊
Én a tek ruhát most jelenleg azért használok mert nem tudok quetzáról építeni,mert nem engedi hogy áthozzam.A tek ruha még annyiban jó,hogy tele rakhatod fémmel magad az sem baj ha jóval többet raksz mint amit elbírsz,és a sprintelés gombot ha nyomva tartod akkor is el fog indulni.Repülni is tudsz vele ha fullon vagy súllyal,de csak akkor ha magas helyről ugrasz le,ha a földről szeretnél felszállni több száz kilóval az nem fog menni de magasról leugorva igen.
Köszi a választ,de true=kapcsolóval de mi?
Bocs hogy hülye vagyok addig értem,hogy a GameuserSetting.ini ini section ,oda is írtam.De mit jelent hogy true=kapcsoló?Nekem kell játékon belül kapcsolgatnom?És ha igen mit érek el vele,áthozhatok repülős lényt az aberrationra?
Bocs hogy hülye vagyok addig értem,hogy a GameuserSetting.ini ini section
Majd valami víz alatti tek bázist mondjuk fokog csinálni.
A mostani patchben is csalódtam, berakhattak mondjuk vmi víz alatti boss-t plö.
A mostani patchben is csalódtam, berakhattak mondjuk vmi víz alatti boss-t plö.
Én még ki sem próbáltam a tek ruhát, mert olyan nevetségesen alacsony a durabilitije, h 2-3 harapás egy nagyobb állatból, és kampó. Az ascendant flak armoromnak a mellvértje plö 2000 feletti, azt haraphatják egy ideig. Na, ebből következik, h gyakorlatilag elementet nem használok, csak ajtókat csináltam belőle, van a páncélban kb 4-500db elementem. Megy egy tek generátor, mert az kell az s+ hatcheryhez, ill a tek etetőhöz, de az is majdnem a legalacsonyabb rangen, alig fogy. A tek fegyver is lófütyi, max víz alatt lövök néha, de azt sem. Fabim 750-et sebez, ütősebb annál.
A kutyák harapása olyan, mint a gigáé, ez a vérzés effekt azt csinálja, h 10mp alatt lemegy az állatod életének 5%-a. Durva, de ha allosaurus falkád van, az is így harap.
A kutyák harapása olyan, mint a gigáé, ez a vérzés effekt azt csinálja, h 10mp alatt lemegy az állatod életének 5%-a. Durva, de ha allosaurus falkád van, az is így harap.
Elvileg a GameuserSetting.ini ini section alá kellene írni, de =true kapcsolóval.
Ncc ez mire szolgál ez a kód?És bocs hogy nem tudom,én bemásoltam de nem veszek észre semmit.
Hát igen nehéz is,eddig könnyű dolgom volt,átmentem egy adott pályára.Elszaladtam az obeliszkhez felvettem a cuccom a madaram,gyorsan leraktam egy ágyat valahova,mentettem,és irány bejárni a környéket.De ez az aberration,nem nagyon merek elmászkálni 5-6 osával vannak a raporok,és nem játszottam egy két hónapig,nem is tudtam,hogy a raptor ki tud ütni a nyeregből.Van az aberrationon egy Ravager én kutyának hívom azok is minimum 3 de láttam mát 5 ös falkát.Igaz erősek az állataim,de még ennél is egy nagyobb küzdelemnél ahol még raptor is oda keveredik,lemegy az állatom fél hp-ja.Elkezd vérezni.És igen nálam is kilép lefagy naponta legalább kétszer.Tegnap elkaptam egy paracert,mondom majd ezzel bejárom a környéket a hátán egy mozgó bázissal,vagy kétszer szelídítettem meg,mert hibát dobott be.Nem szeretek csalni,egyedül az elementet csinálok admin paranccsal mert nagyon hamar elfogy a ruhához.Mivel Izlandon már legyőztem a bossokat igaz kettőnél egyből a nagyokra mentem,így hozzá jutottam a tek ruhához,legyártottam ,és áthoztam Aberrationra.De ott csak kevésszer használom.De vissza térve az adminra,abból nem nagyon szeretnék létrehozni állatot,de iszonyatosan nehéz ez a pálya legalább is szerintem.Olyan mintha több szintek lennének,nehéz eligazodni.
Nyilvanvalo, hogy nem ertenek olyan szinten a motorhoz, ahogy mas fejleszto is kinlodik vele komplexebb rendszerrel. Az is teny, hogy a hibak javitasa sosem volt prioritas naluk sem. 😊 En csak azt mondom, hogy nem feltetlen a "lassitsunk a jatekon, hogy tobb idot csesszen el a hulye jatekos" elv miatt kovetkezett be a madarak sebessegenek csokkentese, hanem kenyszerbol.
Nem lett jobb a helyzet igy sem, azt tegyuk hozza, de legalabb nem lett sokkal rosszabb, ahogy jottek az uj cuccok, uj dinok, uj anyamkinja cuccok...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.06.18. 13:34:51
Nem lett jobb a helyzet igy sem, azt tegyuk hozza, de legalabb nem lett sokkal rosszabb, ahogy jottek az uj cuccok, uj dinok, uj anyamkinja cuccok...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.06.18. 13:34:51
Akkor költői kérdés következik, ez miért nem derült ki hamarabb?
Másik, nem költői kérdés, nálam 2-3 naponta összeomlik a játék random, azért, mert bugos a régi unreal engine, az újban megvan erre a javítás. Szerinted csinálnak ezzel vmit? Fenéket. Szerencsére boss közben még nem szállt el a játék, de nem véletlen van fél óránkénti mentésem, kb 2-3 hetente kell ez miatt visszatöltenem. Azt már le is xarom, ha víz felett repülve halok meg, és mire visszaloginolok, már meg is fulladtam. De plö nem szivesen veszíteném el az ascendant fabimat egy ismert bug miatt, 10k polymer kellett hozzá.
Ja, az, h otterbe "bármennyi" ugyanolyan artifactot lehet tenni, az szerinted bug, vagy feature?
Másik, nem költői kérdés, nálam 2-3 naponta összeomlik a játék random, azért, mert bugos a régi unreal engine, az újban megvan erre a javítás. Szerinted csinálnak ezzel vmit? Fenéket. Szerencsére boss közben még nem szállt el a játék, de nem véletlen van fél óránkénti mentésem, kb 2-3 hetente kell ez miatt visszatöltenem. Azt már le is xarom, ha víz felett repülve halok meg, és mire visszaloginolok, már meg is fulladtam. De plö nem szivesen veszíteném el az ascendant fabimat egy ismert bug miatt, 10k polymer kellett hozzá.
Ja, az, h otterbe "bármennyi" ugyanolyan artifactot lehet tenni, az szerinted bug, vagy feature?
> Rengeteg példa van erre, én a flyer nerfnél jöttem rá arra, hogy egyetlen céljuk van, a lehető legjobban belassítani a játék menetet.
Latva mas Unreal motort hasznalo survival jatek fejlesztoi nyilatkozatat, jelen esetben a flyer sebesseg nerfelese anno inkabb volt technikai jellegu "maszthev" megoldas, mint sem jatekmenet lassitas - bar ez utobbi is lehet, hogy nemileg szerepet jatszott. Egyszeruen a motor valik instabilla es a jatekmenet rovasara megy a gyors mozgas az ARK-ban, mivel a motort nem tudjak (foleg, hogy korabbi verziot hasznalnak) erre felkesziteni teljes egeszeben a rengeteg objektumnak es dinonak koszonhetoen.
Latva mas Unreal motort hasznalo survival jatek fejlesztoi nyilatkozatat, jelen esetben a flyer sebesseg nerfelese anno inkabb volt technikai jellegu "maszthev" megoldas, mint sem jatekmenet lassitas - bar ez utobbi is lehet, hogy nemileg szerepet jatszott. Egyszeruen a motor valik instabilla es a jatekmenet rovasara megy a gyors mozgas az ARK-ban, mivel a motort nem tudjak (foleg, hogy korabbi verziot hasznalnak) erre felkesziteni teljes egeszeben a rengeteg objektumnak es dinonak koszonhetoen.
Majd a játék feljesztői eldöntik, hogy hogyan is játsszál. Nekik az a lényeg, hogy minél több időt b@ssz el ezzel, akár úgy is, hogy állsz egy helyben és vársz valamire. Rengeteg példa van erre, én a flyer nerfnél jöttem rá arra, hogy egyetlen céljuk van, a lehető legjobban belassítani a játék menetet. Számukra az lenne a legjobb, ha brontó háton sétálnál napokig két hely között.
Ott van plö, h a sok turret lagot okozott, nem bírta a szerver. Mi lett volna a normális megoldás? Optimalizáció, erősebb szerver. Mit csináltak? Max 100 turret lehet. De nagyon sok ilyen van. Flyer nerf miért lett? Mert nem tudta a szerver lekezelni a gyors mozgást, itt sem optimalizáltak semmit.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.06.18. 13:13:33
Ott van plö, h a sok turret lagot okozott, nem bírta a szerver. Mi lett volna a normális megoldás? Optimalizáció, erősebb szerver. Mit csináltak? Max 100 turret lehet. De nagyon sok ilyen van. Flyer nerf miért lett? Mert nem tudta a szerver lekezelni a gyors mozgást, itt sem optimalizáltak semmit.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.06.18. 13:13:33
Imásom mikor ilyen szar játékot hoznak létre,Beírtam CrossARKAllowForeignDinoDownloads=false a GameUserSettings fájlba
a legaljára.Furcsa mód állatot még ez után sem enged áthozni,ha kóddal hozok létre az megjelenik,de csak próbából néztem meg.Gondoltam ha kód engedi,és mivel beírtam a gemeus ba azt a kódot is,már biztos át hozhatom a saját állatomat.De nem engedi,de még hódot sem.Áthozom a sárkány tojást,azt sem lehet,de még admin parancsból sem,megjelenik ugyan a tárhelyemben de ha eldobom olyan mintha csak kapálóznék a levegőbe tojás az nincs.
Milyen jó lenne ha néha az emberre bíznák,hogy ő hogyan akar játszani egy adott pályán,és mi tesz őt boldoggá.Igaz hozzászoktam a repüléshez,jó volt úgy felfedező útra elmenni.
Milyen jó lenne ha néha az emberre bíznák,hogy ő hogyan akar játszani egy adott pályán,és mi tesz őt boldoggá.Igaz hozzászoktam a repüléshez,jó volt úgy felfedező útra elmenni.
Sziasztok
Véletlenül egymás után feltöltöttem a profilt,és most kettő van.Olyan dezsavű érzésem van,biztos jártam már így,de sajnos nem mentettem el magát a hozzászólást,hogy ilyen estben mi a teendő.Tudnátok segíteni,hogy töröljem az egyiket?Mert zavar,hogy most melyiket töltsem le.
A LocalProfiles csak egy fájl van,mintha arra emlékeznék,hogy abból kel törölni mindent.Megcsináltam de ugyan úgy mind a kettő profil benn van még.
Véletlenül egymás után feltöltöttem a profilt,és most kettő van.Olyan dezsavű érzésem van,biztos jártam már így,de sajnos nem mentettem el magát a hozzászólást,hogy ilyen estben mi a teendő.Tudnátok segíteni,hogy töröljem az egyiket?Mert zavar,hogy most melyiket töltsem le.
A LocalProfiles csak egy fájl van,mintha arra emlékeznék,hogy abból kel törölni mindent.Megcsináltam de ugyan úgy mind a kettő profil benn van még.
NCC ezt a parancssort kell beírni?Melyik be is a Game,GameUserSettings ?
Ezt leltem: CrossARKAllowForeignDinoDownloads=false
Aha, bingó. Alapvetően aberrationra nem tudsz repülő állatot átvinni, de azt hiszem, ez csak beállítás kérdése.
Úgy értem, lehet, hogy megjavították a bugot, vagy kikelni nem engedik stb.
Addolni továbbra is lehet állatot. Viszont átvinni nem (vagy talán valamilyen server setting van, de arról ne engem kérdezz).
Addolni továbbra is lehet állatot. Viszont átvinni nem (vagy talán valamilyen server setting van, de arról ne engem kérdezz).
Milyen büntire gondolsz?
Láttam egy videót ahol griffmadárral repült egy játékos.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.06.16. 21:49:11
Láttam egy videót ahol griffmadárral repült egy játékos.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.06.16. 21:49:11
Ja bocs, nem figyeltem.
AberrationRA nem lehet átvinni állatot, csak cuccokat. Volt még régen egy bug, hogy fertilized eggeket lehet átvinni, tehát ha ott neveled fel, akkor lehet ott mindenféle. Talán még most is működik, próbáld ki (először egy semmit sem érő tojással sztem, a büntik miatt). AberrationRÓL pedig szabad az átvitel állatoknál is.
AberrationRA nem lehet átvinni állatot, csak cuccokat. Volt még régen egy bug, hogy fertilized eggeket lehet átvinni, tehát ha ott neveled fel, akkor lehet ott mindenféle. Talán még most is működik, próbáld ki (először egy semmit sem érő tojással sztem, a büntik miatt). AberrationRÓL pedig szabad az átvitel állatoknál is.
Köszi a válasz.Át szerettem volna vinni a sárkányomat,meg egy quetzát sötét színe maradt az állat neve,hiába kattintottam rá nem lehetett lehívni.Próbáltam az obeliszknél is,meg külön a tek adónál,de nem engedi.Tárgyat lehet,lehet állatot is tudok,de talán csak egy irányba,az aberratinról másik pályákra,sikerült elkapnom kettő ilyent Ravager,nagyon aranyosak a másodiknál kettő darab kábító íjvesszőm maradt,pont kifeküdt.Szóval őket engedné,hogy feltöltsem.
Igazad van NCC abban tényleg találtam már fémet ami azt illeti van tényleg úgy néz ki bőven,de nem férek hozzá.Legalább is az obeliszk körül,de tele van ilyen állatokkal Reaper , Nameless
A fémről még annyit tegnap bányásztam egy helyről már játszottam egy jó pár órát,de nem jelent meg újra,és azok a beállítások amit más pályákon is használok.Igaz már rég nem néztem a fémet,kb 2 hónapja,lehet változtattak valamit.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.06.16. 21:47:05
Igazad van NCC abban tényleg találtam már fémet ami azt illeti van tényleg úgy néz ki bőven,de nem férek hozzá.Legalább is az obeliszk körül,de tele van ilyen állatokkal Reaper , Nameless
A fémről még annyit tegnap bányásztam egy helyről már játszottam egy jó pár órát,de nem jelent meg újra,és azok a beállítások amit más pályákon is használok.Igaz már rég nem néztem a fémet,kb 2 hónapja,lehet változtattak valamit.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.06.16. 21:47:05
Esetleg azt a típusú állatot defaultból nem engedi.
Amúgy aberration mapon annyi fém van, h direkt oda járnak fémet farmolni. Teli van vele. Majdnem egyszerűbb fém elemekből építeni, mint fából.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.06.16. 21:24:36
Amúgy aberration mapon annyi fém van, h direkt oda járnak fémet farmolni. Teli van vele. Majdnem egyszerűbb fém elemekből építeni, mint fából.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.06.16. 21:24:36
Lehet, hogy elérte a törzs a max állatszámot
Ez fura nem engedi a játék,hogy letöltsek másik állatot az aberration pályára.
Sziasztok
Nem állítottam át semmit,de nem termelődik újra a fém az Aberration pályán,ez mitől van?És ráadásul olyan kevés van belőle,alig lehet találni.
Nem állítottam át semmit,de nem termelődik újra a fém az Aberration pályán,ez mitől van?És ráadásul olyan kevés van belőle,alig lehet találni.
Szintén 101 lett a szintem.
Ez az event része?
Amúgy meg miről szól ez az event? Újabb skin?
A víz alatt lehet enni miközben van rajtad maszk.
Ez az event része?
Amúgy meg miről szól ez az event? Újabb skin?
A víz alatt lehet enni miközben van rajtad maszk.
Mi a picsa? 101-es szintű lettem.
Hát persze. Kikapcsoltam a gépet, míg matattam a kertben, hát persze, h frissíette a klienst a háttérben.
Na, asszem most nem frissítek egy darabig, ez a patch engem pont nem érdekel.
ARKaeology Event: Ez lett a vegen belole, meg egy 800 megas patch 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.06.15. 22:53:54
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.06.15. 22:53:54
Köszi szépen. Írtam nekik.
Jó tudni. Annyit tudtam, hogy az ember elveszett karakter helyett inkább indított újat, mert hetek teltek el anélkül, hogy válaszoltak volna.
foxxi: Én inkább indítottam saját szerót. Másban nem bízom, kitalálja, hogy akkor eddig fizette, stb, nem thx. Igaz, ez pvp-re van állítva a barlangi építkezés, meg egy rakat más miatt is, de úgysincs rajta senki rajtam kívül. 😊
Ja, rohadt jó anglert témeltem tegnap, breedeltem őket, szokásos. Kapott még pár pontot a speedre, kb semmi sem ér utól. 😊
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.06.15. 07:49:21
foxxi: Én inkább indítottam saját szerót. Másban nem bízom, kitalálja, hogy akkor eddig fizette, stb, nem thx. Igaz, ez pvp-re van állítva a barlangi építkezés, meg egy rakat más miatt is, de úgysincs rajta senki rajtam kívül. 😊
Ja, rohadt jó anglert témeltem tegnap, breedeltem őket, szokásos. Kapott még pár pontot a speedre, kb semmi sem ér utól. 😊
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.06.15. 07:49:21
Vagy nem. A support katasztrófálisan szar, és amióta elkezdték lelövöldözgetni a hivatalos szerverket, még azt se lehet mondani hogy az élet ott biztonságosabb mert a szerverek nem tűnnek el csak úgy...
Sziasztok!
Ha már akciós volt és egyszer élünk, megvettem én is ( igaz hogy csak az alapot ).
Stabil PVE szervert tudtok ajánlani? Este már kezdhetem is a játékot 😊
Ha már akciós volt és egyszer élünk, megvettem én is ( igaz hogy csak az alapot ).
Stabil PVE szervert tudtok ajánlani? Este már kezdhetem is a játékot 😊
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Tudnál valami linket adni, hogy hová írjak?
Találtam egy csomagot mibe benne van az aberration is,meg ami nem tudom,hogy mi valami dlc.Ennek az ára 6.79=2179.46 akkor kb 2180 ft
ark
Viszont külön az aberration 11.99€ ha jól számolom kerekítve (3848.56) 3849 ft. De a csomagban benne van már az is ami nekem megvan attól meg tudnám venni a csomagot,mert szerintem az jobban megérné?
ark
Viszont külön az aberration 11.99€ ha jól számolom kerekítve (3848.56) 3849 ft. De a csomagban benne van már az is ami nekem megvan attól meg tudnám venni a csomagot,mert szerintem az jobban megérné?