Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahogy néztem, kb. ott 50x a mature szorzó
Amúgy ha nem akarsz szervert futtatni, akkor akár jöhetsz az enyémre is, de nálam dinamikus címen fut, azaz dyndns címet tudok max adni. Pvp amúgy a szeró, 4x taming, 4x xp, 50x breeding, pár hasznos mod, de semmi extra durva. Gondolom szövetséggel meg lehet oldani, h ne lőjön másik playerra a turret.

Ja, és hasznos dolog, breedeléshez, hogy az s+ hatchery, illetve a joan féle egg collector akkor is szedi a tojásokat, ha nem vagy beloginolva. És így tud összejönni a videóban látott tojás mennyiség. Nála amúgy nagyon durva szorzók lehetnek, nálam ez úgy működik, h 5 tojóval összejön 24 óra alatt 250-300 fert egg, ebből 1 jó statra adott mutáció 99.99%, hogy akad. Ez csak mák kérdése, illetve nagy számok törvénye.

Egy rex kb 2 óra alatt felnő a fenti szorzóval.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.06.27. 08:29:39
Felnyomod a breedelési szorzót alaposan, és s+ modot használsz. A viudeóban az s+ hatchery szedi össze a tojásokat, és inkubálja 1%-ig automatica. Mondjuk egy ideje csak 50 tojás fér bele, de le lehet tenni bármennyit. Az s+ nanny pedig szépen imprinteli őket.
A srácnak a szerverén pluszban van 60% imprint bónusz is a default 20% helyett.
Sziasztok!
Azon gondolkodom egy ideje, hogy elkezdenék megint játszani szabadidőmben, viszont most azokat a dolgokat erőltetném a játékban, amiket eddig pont nem, ez pedig a massziv PVE lenne, és ez is kifejezetten singleplayerben.
A kérdés a következő, ha én arra szeretnék menni, hogy a dínók gyorsan breedelhetőek legyenek, farmolni se kelljen órákat, milyen módokat illetve milyen beállításokat javasoltok?
Tehát a lényeg, ne legyen időigényes semmi, egyedül kényelmesen lehessen játszani.
Kifejezetten ez a videó hozta meg a kedvemet ahhoz, hogy bizonyos dínóknál rámenjek a mutációra.
De ha valakinek van ilyesmi szervere, az is szívesen érdekelne

Ja, de az unofficial szeró volt neki. 😊

Két giga, és egy titano gatte. Yutyn ülök, 4 rex jön utánam, bőven elegek, igaz csak 20k hp maradt nekik a végére.
Az vagy régi, vagy be van állítva
Az egyik videóba,pedig azzal mentek sárkánytojásért.És volt rajta turret,is.
Platós állatra alapvetően nem tudsz turretet tenni. illetve beállítás kérdése. És tudtommal egy 100x100 foundation nagyságú területenként számolja a 100 turretet. Ezt mondjuk én rég kikapcsoltam, mert nekem sokkal több van a bázisomon. Heavyből, és tek turretből természetesen.
Én azt hittem,ez most vagy pályánként 100,vagy profilonként 100.Egyébként köszi
Mondjuk szerintem ez is akkor bután van megcsinálva,ha egy Paraceratherium a platformra teszek pl 50 dbot ami a bázisomtól elég messze van,majd a bázisra teszek 80 db ot,akkor vajon azt hogy jelzi,ha a paracerrel a bázishoz közel megyek?
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.06.26. 19:33:47
Elvileg egy bizonyos területen belül adódik össze. Ha mondjuk azt olyan helyen nézed, amikor mind az öt a közeledben van, akkor talán kiírhatja azt is
Köszi
Ncc most néztem meg valamit azt írtad valamelyik hozzászólásodnál,hogy a turrets 100 db ot lehet lerakni.Az érdekes mert nekem Izlandon a nagy bázisnál le van rakva 2 ott így írja 2/100.Szintén Izlandon a folyó túloldalán ahol a szigeten is van egy bázis ott is van de 3 db ott ezt írja 3/100.Tehát összesen Izlandon van 5 db.Akkor nem így kellene kiírva legyen 5/100?
Tudom még nem értem el a 100-at,de össze kellene adnia nem?
Szerintem fejleszd ki és gyárts le sokat, legfeljebb majd amikor elfogy a pontod, mindwipeolsz és meg van oldva.
Ettől függetlenül van, úgyhogy ha nem szeretnél fejleszteni, akkor kereshetsz is
Nem tudja közületek valaki,van az aberrationon a sugár veszélyes terület,ahhoz kell ruha ez rendben is van.De létezik hozzá tervrajz?Lehet találni belőle?Mert addig nem igazán szeretném kifejleszteni.
Igen én is így szoktam,kivéve a dimorphodon,de attól függetlenül van hogy elakadnak így is.
Találtam aberrationon egy rákot 210-est,megkérdezem tőle,akarna-e csatlakozni a csapatomhoz.De szerintem ha még ott van biztos igent mond,meg egy raptort is találtam 210,azt is be kéne venni a csapatba.
Találtam egy ilyet Gigantopithecus 210 mászkált a fa,nem is tudom minek hívjam fagyökereken.Szelídítem meg amíg várok,én azt hittem le fog esni,úgy kiment a fagyökerek szélére.Láttam videót róla olyan ügyesen szedi a rostot magától,beraktam egy helyre,és az egész bokrot ami volt abból mindből kiszedte a rostot,képes volt a terület egyik részéről átsétálni a másikra azért az egy bokorért.
Ez ilyen. Egymásra fütyülöm az állatokat, nem rám (csak az egyiket, nyilván), ilyenkor ha az első nem akad el, akkor a többi sem, mert liba sorba mennek egymás után.
Végső esetben van egy szép dimorphodon a nyakamban, ha elhalnék, akkor az szépen megbosszul. 😊
Az se rossz ötlet,csak van vele egy kis gond,már ha te is úgy mész ahogy gondolom.Néha én is szoktam 3 állattal menni,egyiken ülök a másik kettő meg követ,támadd a célpontomra állítva,csak van mikor a hülye parasztja elakad,és nincs annyi esze,hogy kikerülje az akadályt.Ott áll a szikla mellett,és várja a csodát,mehetek vissza érte,többet megyek hátra mint előre.
Ezek valós rexek, mutáció nélkül? Mert ha igen, akkor durva. Enyémek 44-45-ös hp/dam stattal rendelkeztek, és azok sem piskóták, ezeket mutáltam, lett 84-85 pontjuk. Van egy saberem, aminek 52 pontja van a staminájában tamelés után, én még ennél nagyobb stat pontot nem láttam állatnál.
Szerintem a 450 is csak pletyka, aztán fene tudja, legmagasabb szintű állatom "csak" 412-es rex.
Én általában jelentős túlerővel szoktam közlekedni. De akkorával, hogy nem okoz gondot sem egy vad giga, sem egy titano sem. Ezeket mondjuk le is gyakom, mikor találkozom velük. 😊
Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni aki jártas az offis breedelésben?
Van-e a statnak max szintje? Azt tudom, hogy a dino szint az max 450. Ha jól bogarásztam a wikit, akkor mintha az lenne írva, ha valamely dino eléri a 450-et azt a játék kiveszi. Bár lehet, hogy ezt félre értem, ami bőven előfordulhat.
Na most arra gondolok, hogy pl. van egy mutálatlan rex breedelve mondjuk Hp58, Dm65. Két ágon mutáltatom. Feltételezve a Hp-t hímként a Dm-et nőstényként. A 20-20 mutáció után összehozva lesz Hp98 és Dm105. A példa kedvéért csak a Dm-et akarom szintelni a plusz 71-el. Nos a kérdés az, hogy itt van-e valami korlát. Persze figyelembe véve, hogy a 450-es összszintkorláton belül maradok.
Tegnap hogy jártam,még szerencse,hogy volt mentésem.Elmentem a kutyával szerves polimerért,ami a rákból lehet kinyerni.Sikerült is de besötétedett,erre rám támad a semmiből két raptor majd megjelent a Basilisk,és ő megölt.Visszamentem a helyszínre egy másik kutyával,de nem találtam meg se a hullám zöld fényét,se a másik kutyám,de még azt se írta ki,hogy meghalt volna.Ez az Aberration,ezekkel a szintekkel már néha az agyamra megy,elindulsz valahova,és totál nem arra kell menni,mert pl jobbra tartva van egy ösvény lefelé vagy éppen balra.Vissza kellett raknom a mentést,és előröl kellett kezdenem,de ott már okosabb voltam mert vittem magammal még egy kutyát a vállamon.
PiszkosFred
Megvan, csak jatszani nem jatszom most/mar az ARK-kal. Majd egyszer visszaterek, de ha nem, az sem gond, az eddigi 980 oram tokeletes szorakozas volt (oke, par ora kinai/orosz grieferekkel valo hadakozast kihagytam volna) 😊

Sajnos jellemzo ram, hogy megveszek mindent gogon, steamen, stb., mert "erdekel, es meg akarom nezni" es aztan sosem probalom ki. 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nem tudom figyeled-e, azt sem melyik kiegészítők vannak meg neked de ha nincs meg most érdemes megvenned ami hiányzik. Most jó kis leárazás van. Nekem -83% os kedvezményt mutat. Már alig várom 3.-át és megveszem a Season Pass csomagot, gyenge 7EU az eredeti 40EU helyett. Ennyiért megéri szerintem még akkor is ha most nem fut ezen a gépemen.
https://store.steampowered.com/sub/200222/

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Red obinál van a vízi, és a bossolós bázisom, van ott 8db s+ etető. Ezeket telitettem kajával. Van 2db malacom, egyenként 100k fooddal. Letoltam tegnap 4db alpha pók bosst egymás után, rexek átlagosan 10k-t sebződnek. Na, oda akarok kilukadni, h nem volt elég a kaja még 3 kanyarra sem, hihetetlen, mit falnak a malacok.
Szia megtaláltam a régi hozzászólásodat,több mint 1 órámba telt de meglett,LocalProfiles / PlayerLocalData.arkprofile. ezt kellett törölnöm,de nem úgy hogy benn vagyok a játékba,hanem kilépve.Ezt el is mentem magamnak.Nem tudom köze van-e hozzá de minden kis térképem most úgy néz ki mintha még nem jártam volna rajta.
Megint fatál error. Asszem ez a frissítés óta xarabb lett. 😞
Igen csak lusta voltam kilépni,de tudod mire gondol az ember mi bajom lehetne úgyse fogok meghalni.Kimentem az obeliszkhez a tek ruhámba,keresgélni hátha találok valami jó ruha tervrajzot,vagy nyereg tervrajzot.Abban reménykedtem találok olyan tervrajzot amit használni tudok ruhát a sugárveszélyeztetett részen.De nem találtam.Csak ehhez találtam egy isteni nyerget Rock Drake,viszont előtte olyan meleg lett,hogy tönkre ment a ruhám is,kezdhettem előröl,de akkor találtam a nyereg tervrajzot,meg hoztam olajat is.Egy órám elment kárba,de a nyereg tervrajz az valamilyen szinten kárpótolt.
De jó ez a játék,vissza mentem Izlandra egy két cuccért,látom amit csináltam fényképeket mind eltűnt és csak a vászon van fent a falon.
Ha nyomsz egy saveworld-ot, akkor átnevezi a régi mentést, és létrehoz egy újat. Ahhoz, h ezt vissza tudd tölteni, a parancs után le is kell másolnod, különben mikor kilépsz a játékból, akkor az felül fog íródni. Azaz saveworld, majd alt+tab, total commanderrel elmásolod, és visszamész a játékba.
De időnként magától is kiírja a lemezre az adatokat.
Dehogyis, ark server managerrel, ha windowsra kell, simán belöcöd a saját szervered. Ha legalább 6 magos, de inkább 8 magos géped van, akkor single playerhez képest még jobban is fog futni a játék maga. Akkor meg végképp, ha külön pc-n futtatod. Egy hátrány, h 2 egyidejű maphoz 12G, 3 maphoz pedig már 16G memória kell minimum.
Nálam csak ez az egy van LocalProfiles / PlayerLocalData.arkprofile. Én ezt már töröltem,de mégis kettőt mutat ugyan azzal a névvel,a feltöltésnél,vagy inkább mikor átmegyek,és le szeretném magam tölteni.
PiszkosFred
Nem emlekszem mar pontosan. Evlileg az ARK mentesek mappajaban (steamapps\common\ARK\ShooterGame\Saved\SavedArksLocal\) az .ark fajlok mellett vannak .arkprofile fajlok is, azok kozul az aktiv az a "LocalPlayer.arkprofile", a tobbi a feltoltott profil (altalaban rakas szam, peldaul 76561198051199484.arkprofile). Ezekkel kell szorakozni, esetleg torolni es meghagyni csak a localplayer-t. De mondom, nagyon regen volt mar, csak tippelek az alapjan, hogy gyorsan raneztem az ARK konyvtaramra (jo ideje nem jatszottam mar az ARK-kal, most akarom majd elovenni, csak a Conan egyelore nem ereszt).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.06.23. 13:17:37

Piszkos Fred egyszer nem te segítettél nekem,hogy hogyan lehet törölni ha véletlenül ugyan az a profil van feltöltve kétszer,az obelisznél,vagy a tek adónál?Leírnád még egyszer nekem,és ígérem elmentem,hogy mit kell csinálni ha netalántán ugyan abba a hibába esnék.
PiszkosFred
Hja ok. Lattam mar sok csodat, de 30 gigas mentes, azt betolteni is egy csoda lenne, nem hogy letrehozni 😄, de igy mar vilagos.

Így néz ki játékon belül de ehhez még nem nyúltam hozzá,ez kb 1,82 gb
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem félre érted van egy mappám ark mentések azon belül van Izland mappa,aberration,Ragnarok,sivatagos,minden mappában van kb 5-6 mappa dátummal megjelölve pl így 2018.06.19,és így van 18 gb pl Izland.Az összes most néztem meg 47 gb Izland az olyan 18gb,de csak az amit magamnak mentettem el félre.
Én mindenhol bebiztosítom magam
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.06.23. 12:24:01
Igen de gondolom a szerverért fizetned kell havonta,vagy fél évente/évente.De attól működhetne minden egyformán itt is,meg ott is.Látok olyan videókat pl stark panzer füttyül és megjelenik vagy egy piros jel,vagy egy zöld az állatok utasításánál.
PiszkosFred
30 gb a mentes? Jesszusom, az a map akkor dugig lehet epuletekkel rendesen 😊

Egyszer Írta nekem LAMMAER egy olyan kódot amivel nem kell kilépkednem a játékból hanem paranccsal tudok menteni,amit nagy szeretettel használok is.De ez a mentés dolog szerintem nem jól működik,a játéknál ha meghalok,és kilépek csak újra éledési területet,vagy akár ágyat ad be.Minap úgy jártam mondom csak nyomok egy mentést de nem mentem el külön mappába,hanem csak folytatom a játékot meghaltam,egy órám ment a levesbe hogy lusta voltam kilépni.
Erre is milyen jó hogy rájöttem van olyan pályám ahol már a mentésem kb 30GB,én azt hittem minden mentésnél a régi fájlokat írja felül,de nem hanem létrehoz egy ujjat.Játék belépés után kitörlöm az adott pályánál a mentéseket,majd mentek egyet az admin kóddal,és azt mentem el.Gondolom ti ezt már rég tudtátok,nekem viszont egy oltári jó érzés/élmény hogy rá jöttem.
Ez mondjuk érdekes, bár nem csodálom, single playert szinte mindenki arra használja, h beaddoljon mindent, kipróbálja a dolgokat, h officialon ne kelljen próbálkozniuk/pocsékolniuk.
De otthonra kb 15 perc beállítani, és futtatni dedikált szervert.
Én ezt untam meg és ezért volt minimális dinóm. Volt egy kaja szerzéshez és egy közlekedéshez, meg pár vad dodó, hogy legyen némi hang. Engem zavar hogy nincs állandó hang, zene, ezért dodókkal oldottam meg 😊

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Ez a része a játéknak nem tetszik,hogy nálatok szervereseknél megy passzív,támadj,agresszív fütty. Nálam meg nem,miért nem lehet megjavítani.Tudjátok milyen rossz,ha nem állítom át minden elindulás előtt támadd a célpontomat,akkor nagy az esélye annak,hogy meghalok ha lever pl egy raptor mert passzívon van,ha nem veszem le a támadd a célpontomat,szelídítés előtt megöli a szelídítéses állatot.
Szeretnék létrehozni egy bázist minél közelebb a sárkányokhoz,ahol már sötétség van,de magas helyre.Olyan jó ötletem támadt bázis terén,mindenféle képen fémből fogom megépíteni,és egy jó magas fém oszlopra fogom ráépíteni a bázist.
Létem. Magas szintű baryonyx, és a rá fütyült aggresszív dimorph mindent visz. 😊 Még a kis otterem is megmaradt.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.06.22. 21:05:44
Legjobb. Most barlangban járva omlott össze a játék. Kíváncsi leszek, élek-e még. 😊
Szerdán elkezdtem keresni ankylot elég mélyen le kellett mennem,de csak 21-és 100 alatti szinteket találtam.Sajnos le is öltem őket hátha megjelenik új.De nem haza felé jövet találtam egy 196-os kutyát gondoltam elkapom,de csak a szabadba,nem elkerítve,nem jött össze.Néha odarohant hozzám mert egy sziklán álltam,elég jól tudtam lőni,majd mikor már majdnem kifeküdne akkor szinte minden állat el kezd menekülni.Ő is próbáltam utolérni de egy rák megölte.Mérgemben azért is haza mentem,és legyártottam puskába való piros kábító lövedéket.Felpakoltam körülnézek még egyszer,keresés közben találtam megint egy kutyát,203-as szintűt mondom ezt el kell kapnom leraktam egy szikla tövébe oszlopokat egymás mellé közel,de a sziklától egy kicsit távol,hogy a kutya beférjen leraktam egy kis állat elkapó csapdát.Rá lőttem és ahogy felém kezdett futni bele ment a csapdába,már csak be kellett zárnom kettő oszloppal.Így már ketten tudtunk keresgélni közben találtam annyi fémet,mint a büdös szar.Leraktam a tek adót,és feltöltöttem rá 200/50 fémet ez 10 000 fém.Felvettem majd kerestem tovább és találtam is egy 203-ast,őt is hasonló módon kaptam el mint a kutyát,de nem mertem őt is felölteni hátha nem tudom majd letölteni.Egy kecskét feltöltöttem próbából,de le is tudtam tölteni ugyan azon a helyen,de gondoltam inkább haza gyalogolunk.Gondoltam felveszem a vállamra,de ott meg már volt egy világítós buldog.De sikerült haza vinnem csütörtökön szelídítettem meg,és ma Pénteken hoztam haza.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.06.22. 17:33:56
Alpha aberration ugyanúgy 15... Tek cavevel együtt lvl 130 lehetsz (most már 131 mert megemelték).

Láttam 2 napja islanden egy 145-ös mosát. Érdemes lehetne betémelnem? Elég jó, mert 27 pontja van a meelee-n, de a hp-je hulladék. Viszont nem látom, h mire tudnám használni, mert vagy basilóval megyek, vagy a tusóval. Víz alatti barlangba, ha artifactért megyek, akkor pedig viszek egy breedelt plesiót, aminek elég jó a sebzése, és ascendant nyerge van, hátán doboz, amibe bedobálom az artifactokat (4-5-öt általában, attól függ, mennyi kedvem van lent várni a víz alatt). Plusz baj esetére van a hátán egy bunk bed is. 😊
Ja, amúgy meg aránytalan is a dolog, mert alpha TEK cave ad +15 szintet, és aberrationon az alpha boss pedig +30-at. Utóbbit sokkal, de sokkal könnyebb megcsinálni.
Világítós állatot vegyél a nyakadba, és világíts, az jó namelessek, és reaperek ellen. Amúgy nem nehezebb, mint az SE, ha megvan a bázisod, ki van építve minden, akkor azért el lehet lenni egyedül is.