Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó az Aberration pálya,szerintem szép is,de sajnos ezen is van egy olyan ami egy idő után már rohadt idegesítő.Ez a földrengés,mert ha naponta csak 1 vagy 2 szer lenne azt mondanám még oké de kb óránként.Szinte majdnem mindegyik pályán van valami idegesítő dolog,és sajnos állítani nem lehet rajtuk.Izlandon esik az eső elég sűrűn,itt földrengés van amitől nehéz építeni,mert nem oda rakja az elemet ahova az ember szeretné.Sivatagos ott sűrűn van homokvihar,kánikula.Centert nem ismerem,de Ragnarok az még az ami szerintem a legjobb.
Köszönöm. Észben tartom. Most 5.-éig levan árazva az Aberration, nekem a 40eu helyett 7eu a csomag ára amiben benne van ez is. A rendszerigényét elnézve szinte biztos vagyok abban nem fog elindulni, vagy ha igen nagyony csúnya grafikán. De mindenképpen megfogom venni, mert 7 eurot nekem is megér és talán egyszer jobb gépem lesz.
Amugy is ahogy elnézem a szerverek listáját az unoficalban nagyon sok olyan van amin az aberration pálya van.
Ha esetleg valaki nem tud róla, érdemes most megnézni az Ark-ot a steamon, nekem -83% os kedvezmény van most.
Amugy is ahogy elnézem a szerverek listáját az unoficalban nagyon sok olyan van amin az aberration pálya van.
Ha esetleg valaki nem tud róla, érdemes most megnézni az Ark-ot a steamon, nekem -83% os kedvezmény van most.
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Én világos helyen találtam az egyik helyen van 3 kupac fém lelő hely egymás mellett,nem messze tőle van még egy hely ott meg kettő van egymás mellett.Egy játékbeli óra után mint Izlandon egy kupac jött vissza a 3-ból,ahol kettő van egymás mellett ott még nem. Igaz nekem ankyval ad durván 700-1100 fémet kupaconként körülbelül.De a villanyos kohó pikk pakk kiégeti.Ott a helyszínen szeretném legyártani amiből majd építek.
Aberrationon szarásig van fém, amint az ember eljut a sötét (kék) zónába. De komolyan, olyan brutális mennyiségben van, hogy mi a szerver clusteren átjártunk ragnáról aberrationra farmolni, annyira sűrűn vannak a metal spawnpontok.
Annyi azonban igaz, hogy a pálya "elején" ahol világos van, valóban nincs fém, csak 1-2 helyen, és ott is max 1 vagy 2 node van egymáson. Emlékszem, amikor kezdtem azon a pályán a seggemet vertem a öföldhöz mire sikerült legyártanom az első fémcsájányomat... Szóval fémért be kell menni sötét zónába...
Annyi azonban igaz, hogy a pálya "elején" ahol világos van, valóban nincs fém, csak 1-2 helyen, és ott is max 1 vagy 2 node van egymáson. Emlékszem, amikor kezdtem azon a pályán a seggemet vertem a öföldhöz mire sikerült legyártanom az első fémcsájányomat... Szóval fémért be kell menni sötét zónába...
Ascendant plesio platform saddle. Nem tudom legyártani a tek replikátorban sem! 😊
Lehet,mert fém az van,elég jól vannak olyan kövek amik kéken világítanak,és abból is jön fém elég jól.Tehát nem csak a sárgát kell keresni.De újra spawnolni nem nagyon akar.
Szerintem ez pálya függő is. Aberration nekem nincsen,de másoktól olvastam többször is hogy panaszkodnak a fémre,hogy nem mindenhol lehet találni, és hogy ritka fém. Ha a leggyorsabbra van állitva, nem biztos a te hibád, lehet ilyen a pálya.
Nehogy azt higgyétek,hogy ezt újra,és újra el kell mondanotok.Na most ezt a részét értem,hogy ha valamiből bányászni szeretnék a közelébe építeni nem szabad.Csináltam egy kis kutatást,hogy ne csak valami marhaságot írjak be,hanem legyen bizonyíték a kezembe.Először leírom a beállításomat.
NAPI KÖRFORGÁS SEBESSÉGE:0,5
NAPSZAK SEBESSÉGE:0,2
FORRÁSOK RESPAWN IDŐ:0,1
Ezt használom,legalábbis szerintem ez segítség,hogy kiderüljön mi lehet a gond.Izlandon elmentem fémért.
Nap 827 Óra 19:15 akkor bányásztam újra termelés Nap 827 Óra 20:11.Tehát durván egy játékbeli óra idő.
Aberrationon nem tudom mi lehet a gond,tegnap is játszottam rajta több órát,és még mára se jött vissza a fém.És nincs hozzám olyan közel,hogy blokkolnám.És végig Aberrationon voltam,tehát nem azért nem jön vissza mert közben másik pályán voltam.
NAPI KÖRFORGÁS SEBESSÉGE:0,5
NAPSZAK SEBESSÉGE:0,2
FORRÁSOK RESPAWN IDŐ:0,1
Ezt használom,legalábbis szerintem ez segítség,hogy kiderüljön mi lehet a gond.Izlandon elmentem fémért.
Nap 827 Óra 19:15 akkor bányásztam újra termelés Nap 827 Óra 20:11.Tehát durván egy játékbeli óra idő.
Aberrationon nem tudom mi lehet a gond,tegnap is játszottam rajta több órát,és még mára se jött vissza a fém.És nincs hozzám olyan közel,hogy blokkolnám.És végig Aberrationon voltam,tehát nem azért nem jön vissza mert közben másik pályán voltam.
Bocsi, nem vettem észre hogy nem a megfelelö névvel léptem be.
Én inkább ugy fogalmaznák, nem vissza spawnol hanem újra spawnol. Nem csak a fák, füvek, hanem a kövek is, és minden.
Ehhez egyébbként van parancs utasitás a konfig fájlba, hogy milyen idönként tegye ezt. Viszont ha kivágsz egy fát, vagy szétütsz egy követ és a helyére épületet raksz nem fog újra kinőni ott a fa,sem a kő. Kivéve ha mondjuk egy régi pálya mentést vissza töltesz, előfordulhat hogy a nappali közepén egy fa áll. De ha kivágon nem nől oda újra.
Utoljára szerkesztette: EntropiaHUN, 2018.06.30. 15:37:35
Ehhez egyébbként van parancs utasitás a konfig fájlba, hogy milyen idönként tegye ezt. Viszont ha kivágsz egy fát, vagy szétütsz egy követ és a helyére épületet raksz nem fog újra kinőni ott a fa,sem a kő. Kivéve ha mondjuk egy régi pálya mentést vissza töltesz, előfordulhat hogy a nappali közepén egy fa áll. De ha kivágon nem nől oda újra.
Utoljára szerkesztette: EntropiaHUN, 2018.06.30. 15:37:35
Sziasztok!
Kérdezni szeretnék valamit,lehet azt gondoljátok,hogyan lehet ilyen hülyeséget kérdezni,de komolyan gondolom mert nem tudom.Ha bányászunk akár fát,szalmát,követ,fémet stb azok vissza spanolhatnak úgy is,hogy nem túl közel állok hozzá,de ott vagyok,és látom?
Kérdezni szeretnék valamit,lehet azt gondoljátok,hogyan lehet ilyen hülyeséget kérdezni,de komolyan gondolom mert nem tudom.Ha bányászunk akár fát,szalmát,követ,fémet stb azok vissza spanolhatnak úgy is,hogy nem túl közel állok hozzá,de ott vagyok,és látom?
Az eléggé más. 😊 Visszajöttem islandre, mert majd szeretném lenyomni soloban a tek barlangot.
Ja, hogy ez Island 😄 Én Ragnarokra gondoltam
Akkor vagy nem ismerem azt a részt, vagy csak simán rosszul emlékeztem
Már megépítettem. 😊 Ahogy bemész a szűk részen, utána van egy nagyobb terem, ott szépen felfalaztam mindent, tegnap már kikelt 6 therezino, és fel is nőttek.
Elég parasztul csináltam amúgy, a bejáratot körbe kerítettem behemoth kapukkal, a barlang bejáratába csináltam egy 2x2-es kis mini bázist, bele generátort, majd szépen elkezdtem a vellanyt befele vezetni. Bentre meg raktam heavy turreteket, jó sok skulóval, ahogy mentem előre. És így is kaptam 2 purloviát a nyakamba, de a jó kis ascendant shoti végül lebeszélte őket a lábam csócsálásáról. 😊 Körbekerítés után még letettem 10 heavyt, all target, high range, elég szépen durrogtatnak, bevittem vagy 10-15000 töltényt. Most még átmegyek a fő bázisomra a centerre, mert itt csak 66-os nyergem van a therezinókhoz, szerintem a centeren van ascendant is, utána mehetek artifactért, és tán ha minden igaz, akkor hétvégén megütöm az alpha sárkányt. Ha meg jó idő lesz, és tudok bicózni, akkor csak a jövő héten.
Elég parasztul csináltam amúgy, a bejáratot körbe kerítettem behemoth kapukkal, a barlang bejáratába csináltam egy 2x2-es kis mini bázist, bele generátort, majd szépen elkezdtem a vellanyt befele vezetni. Bentre meg raktam heavy turreteket, jó sok skulóval, ahogy mentem előre. És így is kaptam 2 purloviát a nyakamba, de a jó kis ascendant shoti végül lebeszélte őket a lábam csócsálásáról. 😊 Körbekerítés után még letettem 10 heavyt, all target, high range, elég szépen durrogtatnak, bevittem vagy 10-15000 töltényt. Most még átmegyek a fő bázisomra a centerre, mert itt csak 66-os nyergem van a therezinókhoz, szerintem a centeren van ascendant is, utána mehetek artifactért, és tán ha minden igaz, akkor hétvégén megütöm az alpha sárkányt. Ha meg jó idő lesz, és tudok bicózni, akkor csak a jövő héten.
Én PvP-n játszottam, mégis úgy rémlik, hogy oda nem lehet építeni
Tudtommal csak a drop minőségét tudod állítani.
Lehet valami állítani,hogy ne csak 1 vagy 2 dolgokat tartalmazzon a Beacon (jeladó)?Ami az égből ereszkedik lefelé.
Bocs azt nem is írtam le,hogy miért halsz meg habár én magam sem értem.Nappal van 70 fok,de este 22:00 mikor van 1 fok,mitől tudok kigyulladni,és attól megy tönkre a ruhám is,meg meg is halok.
Na, a tusót este kipróbálom. Mintha úgy emlékeznék, h elengedné azt, amit megfog, de ha nem, akkor kilövöm a 145-ös mosát, majd csak jó lesz vmire. Arra már lusta vagyok, h csaptád építsek neki, még ha csak 10 behemoth gate is az.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.06.29. 09:55:53
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.06.29. 09:55:53
Ha pvp-re rakod a szervered, akkor nagyon kevés helyre nem enged építeni. 😊
Sziasztok!Szeretném megosztani veletek a tapasztalatomat,hogy más ne essen ugyan ebbe a hibába.Elmentem az obeliszhez tek ruhába tervrajzokat gyűjteni,legalábbis ez volt a terv.Azért írom ezt,mert ugye nem csak tervrajzok vannak,hanem legyártott termékek is.A pályán belül a zsákmány ládákban sok értelmes dolgot nem találtam,vagy kék kristályt,halász csapda tervrajzot,meg ehhez hasonlókat.Ha valaki hasonlóra gondol,hogy elmegy ő is gyűjteni arra az egyre figyelni kell,az erős túlerőn kívül,hogy (NEM SZABAD A JÁTÉKOT AZ OBELISZKNÉL ELMENTENI),hanem vissza kell menni az alagútba biztonságos helyre elég jól ahol mondjuk nappal is sima ruhába nincs melegünk.Tudom hogy nappal kegyetlen nagy fóróság van.Viszont nekem eltűntek tervrajzaim,nem szó szerint,hanem nem fértem hozzájuk.Mentettem az obeliszk részen,kiléptem a játékból,majd 4-5 óra elteltével újra be,22:00 körül járt ugye este.Mégis tönkre ment a ruhám,és meghaltam ugrott egy két jó tervrajz.Mert igaz menteni lehet az obelisznél,de ha lefagy a játék,és újra belépsz így járhatsz mint én.Vissza kellett raknom eggyel régebbi mentést,amikor elterveztem,hogy tervrajz keresésre megyek.
Hát, amikor én játszottam, a karkinos meg a tusó is tartotta tovább az állatot ha kiszálltam a nyergéből... (a karkinost tán 3 hónapja használtam, tusót régebben).
Tudtommal nem is lehet oda építeni
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2018.06.29. 09:33:52
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2018.06.29. 09:33:52
Faján elterveztem a snow cave erődömet. Teszek bele üvegházat, vízzel, megterem a zöldség a sütihez, mejoberry a therezinóknak... Na, persze. Crop plotot nem enged letenni, és víz sem jön össze. 😊 Viszont a 300 feletti yetik elég kemények, jól bírják az ütéseket.
<#eljen>#eljen>
Az a baba benne, h megfogsz valamit, kiugrassz a nyeregből, és tartja tovább. Sajna a tusó nem ilyen, pedig igen király lenne.
Halljátok nem is gondoltam volna,hogy ez a Karkinos állat ilyen jó,bár kinézetre nem valami vonzó vagy inkább vagány,d azért elmegy.Elkaptam tegnap a 210-es raptort,nem mintha kellett volna,csak megtetszett a szintje.A Karkinokal lekaptam és kifektettem a raptort,nem kellett semmi csapdát,vagy ketrecet létrehoznom.Ma néztem meg mi van akkor ha a nyakamba veszem,de közben fog valamilyen állatot,hát hozza magával azt hittem eldobja.
Én a cossacks napoleo a teljes nevét sajnos nem tudom,megvan de most nem tudom melyik dobozba.Én is megvettem egyszer vagy kétszer játszottam vele,de nem tudtam úgy elfoglalni a bányákat,mint a régi cossacksnál,és legyőztek mindig.El akartam adni de nem kellett senkinek.Bele gondolva mennyi pénzt megspórolhattam volna.
Mikor még új, felkapott játék volt például a call of duty és hasonlók, voltam olyan elszánt, eredetiben vettem meg néhány játékot ami tetszett. Többek közt ilyen a Battlefield 2 is. Közel 10 év telt el úgy,hogy egyetlen egyszer nem volt telepítve 😄
De a lényeg, megvan eredetiben 😊
De a lényeg, megvan eredetiben 😊
Sajna nem. Viszont nem kell túl parázni, mert a modhoz tartozó large compost bin kegyetlen gyorsan termeli a fertilizert. És 200 slotos.
Azt hittem megeszi,mivel azzal lehet megszelídíteni is.
A joan poop and egg collector stackeli a kakát, azt nem tudja használni a bogár. Döntened kell, mi maradjon.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.06.27. 20:38:28
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.06.27. 20:38:28
Köszi,pont ezt csináltam én is.Számít az,hogy mennyi ürülék van a tárhelyébe?
Kilogrammban,vagy darabszámban?
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.06.27. 19:39:48
Kilogrammban,vagy darabszámban?
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.06.27. 19:39:48
zárd be egy ketrecbe és enable wander(bóklászás engedélyezése vagy valami hasonló magyarul),csak így termel
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.06.27. 19:32:01
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.06.27. 19:32:01
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Köszi ncc
Nem szeretnék,megint beindulni a kérdések záporával.Fogtam ilyet Dung Beetle láttam videót róla,de nem termeli se az olajat,se a trágyát.Sőt nem eszi,vagy nem is csinál semmit a szarral,vagy széklettel.Mi lehet a gond?Már vagy 3-4 napja csak van.
Max stack moddal tudsz ilyet. A rohadás sebességét tudod levenni, illetve s+ hűtő 100 slotos.
Fogsz spinókat, breedeled őket, és lemész azokkal, simán gyakják a sárkányokat. Leviszel jelentős túlerőt, és szeva.
Tényleg nem tudtok egy olyan ini kódot amit beírnék a game valamibe,és pl a kiváló húsokat legalább 10 db-ra rakná?Úgy sajnálom az ovisokat legalábbis én nem ölöm őket csak a szelídítés miatt hanem akiket megöltek azokat feldolgozom,de egyszerre megy tönkre az összes hús.
Oda jött a bázisomhoz egy ilyen Ravager 210-es ő is csatlakozni akar.A falkához,már lesz belőle vagy 5,de biztos elkapom,mert 210-es nagyon ritka.Ki van alakítva a bázison egy szelídítő ketrec direkt nekik.😊
Én aberrationon vagyok most,és ott szeretnék sárkány tojást szerezni,de most trükkök nélkül.Azért kellett volna a paracer,és a gépágyúk.
szia.egy gyors ptera.azzal simán kíüríted a két barlangot.(ragnarok)
Sziasztok,meglett a rák szelídítve,vagy 6x kellett visszaraknom a mentést mire meglett,plusz egyszer megöltem.
Egyébként igazatok van tényleg platformra nem lehet rakni gépágyút(turrets),de még akkor sem ha,rakok rá valamilyen alapot.
Ez lett volna a tervem a sárkány tojásért menni.De most ötletem sincs,ha ezt tudom nem szelídítek paracert,legalábbis nem kettőt.Igaz bogyót azt nagyon szedi.
Egyébként igazatok van tényleg platformra nem lehet rakni gépágyút(turrets),de még akkor sem ha,rakok rá valamilyen alapot.
Ez lett volna a tervem a sárkány tojásért menni.De most ötletem sincs,ha ezt tudom nem szelídítek paracert,legalábbis nem kettőt.Igaz bogyót azt nagyon szedi.
Viszont a novemberi Extinctionra tuti visszaterek, olvasva a cikket es latva a DLC koncepciojat, ez az a "posztap" felallas/kornyezet, amelyet imadok, legyen az sorozat, film, konyv, vagy jatek. 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.06.27. 12:44:19
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.06.27. 12:44:19
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Aztán lesz cooked prime meat 😄
Én általában félreteszem az érdekes szinűeket, és abból breedelek egy olyat, ami tetszik. Utána ezt breedelem azzal, amelyiknek jó a statja, és így lesz meg a végső breeder pár, aminek a tojásaiból már a jó szinű, jó statú állatok kelnek ki.
Quetznél ezzel nem foglalkozom, pedig már jött mindenféle szín. Megy a sütőbe a hús.
Quetznél ezzel nem foglalkozom, pedig már jött mindenféle szín. Megy a sütőbe a hús.
Lehet, hogy már nem érdekli a stat, csak a szín. (Van ilyen ismerősöm)
Az dettó nálam is annyi. Ha menne nonstop a szeróm, akkor lazíthatnék is rajta, mert általában nem nő fel egy állat 1 napi játék alatt, mert nem tudok vele annyit foglalkozni.
De a srác nem jól csinálja a mutációkat, illetve nem a statra megy, hanem a színre. Nálam most quetz megy 4 vérvonalon, hp-dmg-weight-stamina. Már minden van 5 mutáció, alakulnak a sárkány gyilkos quetzek. 😊
De a srác nem jól csinálja a mutációkat, illetve nem a statra megy, hanem a színre. Nálam most quetz megy 4 vérvonalon, hp-dmg-weight-stamina. Már minden van 5 mutáció, alakulnak a sárkány gyilkos quetzek. 😊