Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok na végre 2 nap után írhatok a fórumba 😊 . Segítséget kérnék valamiért nekem nem megy ez az arkaeology nem találok semmi fossilt a pályán . (Single player) islandon se ragnarok on sem . Már újraraktam az egészet modokat is kivettem mégsem jártam sikerrel . a command line ra kellene / lehetne beirni valami aktiválót de az sem működik (szerintem ) . Ha van tipp ötlet örömmel venném előre is köszönöm !
Nálam elindult a spino hadművelet,meg jó volna találnom még kellene két tervrajz a védő ruha mellvért,meg védő ruha nadrágból a többiből már találtam szerencsére.
Én kipróbáltam amit javasoltál.Először is köszönöm az ötleted,nálam hang effektek vannak ha földrengés van,a karakterem külső nézetből remeg,belsőből meg se mozdul a földrengés ideje alatt.
Hát nem tudom mi van ezzel a földrengéssel. Gondoltam kipróbálom amit javasoltam. Elöször mod nélkül beléptem aberrationra. kb fél órát röpködtem adminból de egy szemernyit sem remegett a föld. Nem tudom van-e köze annak hogy admin segitségével a levegöben mászkáltam. Sajnos aberrationon 3 meg 5 fps-em van csak és a földön tartozkodva kb 5 perc, jön egy dinó és lefagy a kliensem. Csak igy tudtam 3x fél órát eltölteni a játékban.
Elöször mod nélkül, nem volt földrengés. Aztán moddal, szintén nem volt föld rengés. Majd moddal és a konfig fájlba beirt parancsal, na ekkor volt egy olyan mintha földrengés lett volna.Ugy tünt mozog a föld pár másodpercig és valami morajlott. Szóval nem tudom, talán random van földrengés.... ? Vagy talán azért nem volt mert túlzottan laggolt a gépem ?

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Iratkozz fel erre a modra.Én eddig sajnos nem találtam konfig fájlba való parancsot. Meg a teljes kikapcsolással is gond lenne. Hiszen akkor potyognak egyes tárgyak.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1279364702

Sziasztok Urak!!!
Segítsen nekem valamelyikőtök,nagyon szépen kérem.Hogyan tudnám végleg,vagy lecsökkenteni az Aberrationon a földrengést? Már iszonyatosan zavar,66 nap/12:25 perc,tartott 12:27-íg. Következő földrengés ciklus 66 nap/12:46 perc,tartott 12:48-íg.
Úgyértem, addig nem támad. Természetesen nem igazán veszélyes
Amúgy sem, 2-3 boss rexxel szoktam nekimenni. 😊 Ha lusta vagyok, akkor felpattanok mögéjük egy yuty hátára. Idegesítő a topogása.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.07.05. 19:22:15
Titano még nem is veszélyes, ha nem aggróztatják
Nálam all targetre vannak állítva a turretek, bármilyen alpha állatot kilőnek, bár mindkét bázisomnál csak alpha carno a legnagyobb, ami spawnolhat. Az is tény, h megszámolni sem tudom a turreteim számát, és csak heavyt teszek le. Több 100 lehet, simán.
Ami mondjuk érdekes, islanden bespawnolt egy titano, arra nem lőtt a turret.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.07.05. 18:37:02
Mai első fatal error megvolt. 😊
PiszkosFred
Conanon kivul szerencsere mas sruvival is el ezzel a lehetoseggel, igy aztan pve "nyugdijas" kornyezetben is van nemi ertelme a vedelemnek, a tervszeru epitkezesnek, stb. Siman meg lehetne itt is oldani, hogy bizonyos idokozonkent mondjuk az adott zona/biome szintjehez igazodo magasabb szintu alfa (akar tobb is) spawnol (mint a dodorex) majd elindul es csak es kizarolag jatekosok altal epitett objektumokat, vagy szeliditett lenyeket tamad (a helyi faunat beken hagyja). Mivel be lehet allitani, hogy ne fix helyeken jojjon a beacon, hanem teljesen random helyekre is erkezzen (ezzel elkerulehto lenne az, hogy korbekeritem a fix helyen levo beacont oszt' jonapot), igy johetnenek ezek akar a beaconnel is, egyszerre, egy idoben tobb tucatnyi helyen a terkep egeszen (nyilvan szetszortan) es abbol jonnenek ki az alfa csapatok.

Feldobna kicsit a pve szerverek eletet, de meg a single playerben is siman jol jonne.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.07.05. 18:25:44

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Igen, éppen ezt mondom. De szerintem két-három allo ellen még jó lenne.
Vagy esetleg, be lehetne állítani, hogy ami túlnyomó többségben fából áll, azt kisebb állatok mondjuk dimorphodon vagy dilopho), ami tekből, azt meg nagyobbak - de azért nyilván nem nagy állatok, hanem ilyen három-négy carno. Azokat még tán a turret is lelövi. És akkor legalább lenne értelme PvE-ben is a védekezésnek.

Ugye nyilván azért nem rakják ezt bele, mert a playerek 90%-a feladná, azt a végére kutya se játszana (Ld. #8373)
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2018.07.05. 18:02:28
Engem egy ilyen eset, de max kettő nem arra ösztökélne, h majd most jól megmutatom, mert jobban csinálom, hanem h hagyham a fenébe az egészet.
Na az lenne aztán fasza 😄
És akkor megépítitek kemény munkával a bázist (mittomén, mondjuk fél éve ezen dolgoztok), praktikus is, turret és xplant is van jónéhány, jól is néz ki meg minden. Aztán szokásosan este tízkor kilép az utolsó ember is a törzsből. Aztán mondjuk hétkor felkel az első tribetag és belép. Mit lát? Hogy a fél év kemény munkájával felhúzott bázisból mi van ott? Max három foundation.

És abba gondolj bele, ez állatokkal még simábban megvan. Azt is egy ideje breedeled, azt másnap semmi nem marad. És mi az egyetlen védelmi lehetőség? Két-háromszor annyi gigát tartasz (plusz csomó rex meg ilyesmi), és akkor (talán) csak az állataid halnak meg (mivel a giga ugye beragel rohadt hamar).

Ez kb. olyan, mint az official giganevelés, hogy majdnem két hétig három óránként felkelsz. Ha sárkány, akkor kevesebb, de a tej... És ha az előbb felvázolt helyzet offin történik, az még idegörlőbb <#nevetes1>
Szóval, mondjuk carnoval, alloval, sabertoothhal, meg ilyenekkel még oké lenne, de gigával 😄
Szinte minden pályán vannak száraz, föld alatti barlangok. Igaz a 6x dmg nem véletlen van. És van TEK teleport is.
Shigoislandon és a steam punk moddal ez teljesen kizárt. Ugyanis több helyen is van a tenger mélyén olyan barlang ami száraz, van levegö, és épiteni is lehet ott. Egy pár elrejtett teleport kapszula és levan tudva a dolog. Steampunk nélkül is lehet találni olyan helyet ahol elég nehézkes lenne a rombolás. Természetesen a fő vonal a védekezésben a félre vezetés. Hogy azt hiszik az a fő bázis, de valójában meg vannak eldugott helyeken túlélő készletek.

Azért single player végigcsinálni egy multira tervezett játékot, nem annyira triviális dolog. De biztosan nem gyors.
Caliph
koncepció: Több farmolás,több idő a raid rombolás miatt a javítás,ami szintén farmolást jelent. A legolcsóbb játékidő növelő tényező,tartalomgyártás és kontent nélkül. Aztán ha a player ránéz a steam fiókra,látja hogy hopp már 800 órát beleöltem a játékba,akkor ezt megérte megvenni . Na de mennyi is volt abból a játék és menniy a farm, és a grind 😄 igaz hogy nem kötelező pvp szeróra menni 😄

Ezzel igazából afféle igényemet fejeztem ki,h ne csak az legyen sikeres pvpben , akinek nyári szünet miatt pl van ideje 20 órákat játszani 😄

Többieknek maradt a pve,a bázisépítgetés meg a bossolás sokadszorra. Ide is el tudnék képzelni valami conan purge féle mechanizmust,hogy pve szerón időnként gondol egyet egy csapat giga és kinéznek maguknak egy bázist,és nekiindulnak 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.07.05. 11:02:16

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Megnyugodtam. Ugyan nem játszom pvp-t, de elég sok pvp videót nézek. 😊

Bakker, ez a cucc elég nagyokat sebez kb mindenbe.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.07.05. 07:57:13
Nem ment át az irónia 😄

Sokkal több munka megépíteni egy bázist, mint breedelni mondjuk 4db soaker állatot, telitenni sütivel, és apránként elfogyasztani a skulót a turretekből.
Szerintem pont, hogy nevetségesen túl egyszerű rombolni, és mióta megvan a 100 turret limit, esélytelen olyan bázist építeni, ami megvédi magát. Ha nem vagy online 12 órán át, akkor simán léphetsz úgy be 1 nap után, h már ágyad sincs, ahová spawnolhatsz.
Nyilvánvalóan a támadók előnyeit kel növelni, hiszen sokkal könnyebb védekezni arkban mint raidelni....

Gondolom azért nem lesz vmi szuper nagy sebzése az épületekre...

És megint összeomlott. 😊
Ja, amúgy sok értelmét sosem láttam.

A mai frissítés olyan jó lett, h a fő menüben állva összeomlott a játék. 😊 Plusz a szerver is összeomlott egyszer. Vicc.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.07.04. 20:38:44
Na tessék... ha eddig nem akart vki befogni a menőség miatt, mostmár lesz is értelme 😄
280.130: "Arthropluera bite can now damage stone, metal, and tek structures"

Na, ez pvp-ben érdekes lesz.
PiszkosFred
Nem neztem a videot, de biztos vagyok benne, hogy "see ya" lesz az es nem "szia" 😊

Most, 1-2 napja találtam egy videót, pontosabban a steam punk quest npc modot, és ekkor jöttem rá, mi is hiányzik nekem az arkból. Megszoktam az mmo játékokban hogy vannak npc-k, vannak küldetések, jutalmak, kezdö városok, .... Hát ez az ami nekem rohadtul hiányzik az arkból. Egy npc ami mondjuk napi küldetéseket ad, menjek öljek meg 50 farkast, azért kapok x jutalmat. Tárgyak gyüjtögetése meghatározott feladatokban,. ilyesmik.
Igaz, öreg vagyok, vak és süket,de mintha halucinálnák is. Szerintetek jól hallom hogy ebben a videóban magyarul köszön el az npc. Szia ? 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szerintem ilyen réteg igényekkel nem nagyon fogsz lelni semmit. A városok megfelelhetőek lennének a nagy official mega tribeoknak, igazából officialon alapból lvl 131 a maximum. És PvP. Mega tribeot ugye ritkán foundation wipeolják.
Van egy Ragnarokos unofi szerver amin elkezdtem egy karit. Ez a szerver, legalábbis a nevében, PVPVE. Szabályzata szerint tilos másokat leamortizálni, csak ha előre megvan beszélve, stb... szóval,.... Jó lenne egy jó kis unofi szervert találni, ami nem kizárólag pve, de a pvp-t is ésszel és módjával csinálják.
Nem túl nagy szorzókkal,. officaltól egy picivel több, 100 level szinten fellüli szintek, kevés mód fusson, és jó lenne ha benne lenne a steam punk mód.
Nem center és nem ragnarok pálya, valami jó kis dzsungelos terep, sürün benött, barlangokkal, patakokkal,.... és amit ez mellé elképzeltem, egy olyan társaság akik szeretnek épitkezni. A szerveren 2 max 3 tribe. Minden tribe várost épitene magának, aztán idövel lehetne tribe warozni.
Valami ilyesmit szeretnék. Valakinek lenne javaslata ?

Hát, szerintem officalon az itt lévők közül nem sokan tolják....

Sztem facebookon csatlakozz be ide: https://www.facebook.com/groups/arksehungary

És itt dobd fel a kérdést, elég sok officialos csóka kering ott

(amúgy én unoffin toltam 1.5 évig, és pont volt egy ilyen problémám - a clusterben lelőttéka Center mapot az alatt a pár hónap alatt amg nem játsztotam. Csak hát unoffin általában van support, szóval az admin 10 percre visszakapcsolta a szervert amig kihoztam a karim...)

Végre 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tegnap találtam egy loot szerkesztőt, ezen a linken érheted el:Beacon
Ha valami nem okés a progival kapcsolatban, szólj és segítek.
Innen töltsd le az alapértelmezett Island beacons loot-ot és ezt szerkeszd:Alap loot
Ezzel a progival a bossok lootját is lehet szerkeszteni.
Infó.

Amúgy vagy alpha dragon islanden, vagy alpha boss ragnarokon. Szerintem utóbbira menj rá. 😊
Próbáld ki mondjuk egy fegyverrel. Gyüjts össze jó sok craft hozzá valókat és craftolj ugyanabból 10-20 db-ot.
Én azt vettem észre, ha például az adminból adok magamnak egy cuccott, mondjuk egy isteni fegyvert, nem egyformák a statjai. Némelyiknek több az attackja, vagy a durabja, sőt. Ha beirom, mondjuk adjon 10 db isteni fegyvert, nem lesz mind a 10 isteni, mert lesz benne tanonc, mesteri meg stb. Vagyis még is random. Aztán kezdett fény derengeni. Gyártottam 10 db kardot. Mindegyiknek van egy kicsi eltérése. Ebből arra következtetek, ha valamiböl elég sokat gyártasz a randomba lehet bead egy istenit is. Ez igy sokba kerülhet, meg idöben is, de például csákány, balta, amit gyakran koptatok azokból egyszerre többet gyártok és a jobbat tartom meg. Egyébként azok a loot cratek, nem csk kivenni lehet hanem berakni is.
érdemes azt is kipróbálgatni. Beraksz valamit az egyikbe hol tudod kivenni 😊
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.07.03. 00:11:03

bladex
Igen a TEK teleporter az. Pve, official. nem tudom melyik bosst kell lenyomni hozzá. Bent ragadt a 99 es karakterem egy megszűnt szerveren. Mind a két bázisomat elbuktam emiatt.😞 Új karaktert kellett csinálnom ami most 78 as. Arra gondoltam ha valaki tud segíteni átmennék arra a szerverre a bossozásra.

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

Azt elfelejtettem,apofisz egyszer adott egy kódot amit ha beírtam a game ini,vagy a másikba akkor jobb cuccokat ad.Ez jó is többször kapok isteni tervrajzokat,meg kész isteni tárgyakat.Csak a darabszám kevés,meg folyton az a halász ketrecet találok.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.07.02. 15:24:01
Hát, a teleport gép szerintem a TEK teleporter lesz 😄

Az igen
Zsákmány láda,meg a Beacon=Jeladó.Így már értem,csak megkavart a drop szó is.Én meg már azt hittem,hogy az állat át hozatalára gondol.Amit írtál még csak az egyik kódot próbáltam.
Az bigyó, ami adhat érdekes cuccokat. 😊 Loot crate.
Szia bocs de az mi is?
beacon drop=jelzőcsepp
Viccesek ezek a 300 feletti purloviák a snow barlangban.
PiszkosFred
De lehet, hogy a topik/jatek sem jo, csak felre lett veletlenul kommentelve (megesik) 😊

Offi? Unoffi? PVE? PVP?

Ezt egy kicsit pontosítanod kéne. Meg azt is hogy melyik bossokat (az insta itt nem helyes kifejezés) szeretnéd megcsináltatni....

bladex
Sziasztok!
Olyan magyar klánt keresek akik be tudnának vinni instába, hogy használni tudjam a teleport gépet. Valamilyen módon meghálálnám, farmolnák anyagot vagy egyéb.

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

T62 érdekel még a beacon drop módosítás?
Centeren eső+köd a tipikus. 😊
Olyan érdekes dolgok történnek az Aberration pályán,pl az egyik hirtelen felgyorsul az idő,egyszer lassan megy az éjszaka,pedig 1,5 re raktam az éjszakai sebességet.Van hogy tök lassan töltődnek a percek,van hogy hirtelen felgyorsul,és a sebességhez nem is nyúlok.