Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A fészkekhez van levezető út, csak kövesd a fém gerincet ami körgyűrűkből áll , az elvisz oda ahogy kell.

Viszont amikor leérsz, maguk a fészkek egy olyan hasadékban vannak amiből nincs kivezető út, tehát a rákon és a sárkányon kívül kijönni nem tud más állat onnan. Ez a kettő viszont tapasztaltaim szerint nem elég erős ahhoz, hogy kibírja azt, amikor tojáslopásnál rádaggrózik a sok sárkány....

Nekünk az vált be, hogy neveltünk 3-4 aberrált allosaurust, és azokkal legyalogoltunk az úton majd beugrottunk velük a hasadékba. Az alló azért jó mert egyrészt olyan erős mint egy rex, tehát elbírsz akárt még az útba eső reaperekkel is (mert lefelé lesz bizony reaper is), bírja a sugárzást és a drakek meg sem kottyannak nekik.
Devégülis a spino is jó, a lényeg hogy muszáj lesz bevinni őket a hasadékba, szóval úgy neveld őket hogy lenn fognak maradni...

De hát úgyis felgyorsitottad a dinó nevelést, mit számít 3-4 eldobható állat...

Amúgy sztem a kutyák kevesek a lefele úton a reaper queenek ellen meg amikor rádjön a rengeteg drake 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.07.20. 14:35:32

Na ne szórakozz,nekem spinokat javasoltál,most meg van kb 15-16.Most meg szerezek kutyát.😊
Viszont ha videóból jól láttam a kutya nem bírja a sugárzást sérül.
Ezt passzolom, de ha breedelsz 15-20 korrekt kutyát, azzal vastagon le tudsz menni, és vissza is tudsz jönni. 😊
Segítséget szeretnék tőletek,vagy legalább azt hogy amit kérdezek az lehetséges-e vagy nem.Lassan indulok az Aberrationon sárkány tojásért,még a felszerelésből hiányzik egy két dolog.A kérdésem az volna van-e olyan része a pályának ahol szépen le tudok gyalogolni a sárkány fészekig,a spinokkal?Azért kérdezem,mert nem szeretném őket otthagyni.Nem olyan utat szeretnék ami egy út oda,hanem vissza is szeretném őket hozni,már amelyik túléli.Láttam videókat,csak az indulás érdekelt,de vagy elugrottak,vagy kifeszített kötélen ereszkedtek le.Nekem ez a fajta nem nagyon tetszik,valami ösvényen szeretnék velük lesétálni.Csak azt mondjátok meg,van-e ilyen?Az,hogy ha van,hogy hol az ne megtalálom.Csak ne keressem feleslegesen ha nincs.
Stego tankolni jó pvp-re, meg kibble tojónak, de ennyi. Eleve a 150 max lvl dinónál ha nincs az adott must have statján legalább 30 pont, be sem témelem.Egy 180 max szintű állatnál már 35 pont kell ehhez.
Mivel tankoláson kívül másra nem jó, tökmindegy...

Attól függ, többi min volt
Láttam a szerómon egy 174-es tek stegót. Volt 20 pontja a hp-n, igazi hulladék. 😊
Nem csalódtam még mindig ebben a játékban.Raptor mellett ébredek! Hajrá! D

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Már nem...

Current Version: 280.130
...
- Plant Z fruits can no longer soak turrets

Az a pvp-t eléggé felborította volna. A magja így is gyenyó, mert a turret lő rá, úgyhogy állat nélkül is ki lehet üríteni az ellenfél turretét.
Köszi.Hát ennek nem örülök pedig olyan jól néz ki ez a nővény.A vadon élő olyan gyorsan gyógyít,ez jó lett volna.
Ültetett plant Z nem fog gyógyítani, és az eldobható flash gránát a magja.
Van plant X aberrationon, most fejből nem vágom, de macival valahol tudsz szedni.
Üdv!
Nem tudom ez hiba-e a játékba,vagy mindenkinél így van,vagy pálya függő mert másik pályán nekem nincsen ilyen állatom nem tetszett.Elmentem a krokodillal szilíciumért az aberrationon,érdekes módon a Piranha nem támadott meg,de még akkor sem mikor leszálltam a krokodilról és a közelében maradtam.Visszafordultak a Piranhák,az igaz ez nem gond,csak fura. Elültettem egy ilyet Plant Species Z Seed (Aberration) Kinőtt egy ilyen csak kékben
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez ugyan úgy gyorsítja az életerő növelést,vagy gyógyulást a közelében,mit amit a pályán lehet találni szétszórva?Amit elültettem ez nem ad új magot?Mert csak ilyen eldobható valami termelődik.Vannak Izlandon olyan nővény ami megvéd,és egy zöld plazma szerűséget lő ki,ilyen mag aberrationon nincsen,csak másik pályáról hozott maggal lehetne ilyenem Plant Species X Seed
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
?
Érdekes az is olyan nehéz ilyen magot gyűjteni Plant Species Z Seed (Aberration),mert mikor a nővény kiköp egyet van mikor egyből bele esik a talajba,és nem találom egymás után többször is.

Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.07.18. 16:12:08
Ez már nagyon elmebeteg DLC.D Hova fajult ez a játék is.Egy dinós túlélős játékból izig-vérig sci-fit csináltak belőle.Primitiv plus mod még mindig bejön nekem,csak arra meg sokáig kell várni a betöltésre.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Én most újratelepítem az egészet,kicsit megijedtem hogy 117 giga helyet javasol a steam a telepítésre.Ezt a méretet egyik játék se tudja már felülmúlni szerintem.

Elég sok szerver megszűnt,vannak újabbak is,frissítem a bannert

En azert spinoval csinalom mert sokszor viz alatt van, illetve nem egyszer beall a jeghegy ala. Igy gyorsabb. Turelmetlen vagyok 😊 Van mikor 2 nagyon ritkan 3 spino is van ott.

A voros es a swamp kozott van az a nagy zuhatag. Valahol elotte er veget az arok azon a vegen viszonylag kis teruleten van a spawn helye. Itt szoktam keresgetni. Az alpha nem gond, ha sikerul beakasztanom es nem kell hajkurasznom. Az alpha mosat nem szivlelem, csak feltart. 😊
Kösz a linket, búkmarkoltam. 😊

Spinót tudom, hogy van a zöld obinál, de akkor rendszeresítem a vadászatát, sajna a bázisom a kék obi szigetének kb a fele, úgyhogy nincs közel. Spinót úgy szoktam gyakni, h sniperrel nagyjából lelövöm, utána quetz levegőből elintézi a maradékot.

Tusót a durva mélységekben lelni rendszeresen, ha kimész a térkép jobb szélére, és lemész az aljára. De érdemes vigyázni, mert van alpha tuso, és mosa is, és mivel center, ezért nekem volt, hogy egyszerre vívtam egy 140-es alpha tusóval, és egy 100 feletti alpha mosával. Az mondjuk cinkes szitu volt, de nem vesztettem el egy állatot sem, nem sokon múlt. Én szoktam vinni magammal pitbullként 6db elég kellemes breedelt megalodont (15khp, 600% körüli dmg), 140 körüli nyergekkel. Arra kell figyelni, h a basilóval legyakjam az elektromos bigyókat, a többivel a cápák ki segítséggel megbirkóznak.
Itt nézem. https://survivetheark.com/index.php?/articles.html/community-crunch-140-extinction-chronicles-ii-arkaeology-ending-tomorrow-r870/
A spino az nem gond. A zold obinal a tohoz viszel egy csak meelere huzott spinot es csak ott olsz. Viszonylag hamar meg van. Nekem a tuso a mumusom. Irgalmatlan sokaig tart mire osszeszedem. Persze a basi sem egy raketa. Egyszeruen nem talaltam meg meg azt a helyet ahol megfelelo gyorsasaggal spawnolna vissza.
Amúgy ezt nem is láttam, itt szoktam nézni a changelogot. Na, mondjuk 184 elementtel már viszi valamire az ember. Utóbbi 1 hétben elkezdtem gyűjtögetni hozzá az állatokból az alkatrészeket, de az is kellemetlen, h nem lehet a szerverek között transzferálni.
Pláne ingyenes. Fizess, ha akarsz valamit! 😊
Center nekik csak egy plusz kiegészítő map, úgy vannak vele, h járjál az isnaldre. Centeren az a cikornya, hogy kell ugye kb az összes ott levő artifact, plusz minden bigyóból 25db, ami spino sailből mondjuk eléggé horror farmolás. Emellé jön az, hogy alig kapsz elementet, pedig egyszerre 2 bosst gyaksz le. Ja, és volt sárkány is, csak ugye kivették, hogy muszáj légy islandra menni, vagy megvenni a fizetős dlc-ket. Lásd, a sárkány milyen botrány erős volt islanden, nem csoda, hogy senki sem ott csinálta.
Rohejes is az a par darab amit azert a bele feccelt munkaert adott. Kivaltkepp, ha a ragnahoz viszonyitjuk. Meg az SE-hez is aranytalanul kevesnek ereztem. Akkor is ha konnyu a boss.
Miért oldották volna meg? Felesleges, végül is csak az egyik hivatalos map az ötből
Kemény munka lehetett.... vagy 1 éve pofázza mindenki nekik minden fórumon hogy röhejes a centeren az element reward, ennek átírása kb 2 perc lehetett....

Gondolom azt hogy centeren megszerezhető legyen az összes engram nem oldották meg... 😊

Azert nem teljesen. Legalabbis szerintem.
“The Center bosses now yield more Element (30, 83, and 184 for Easy, Medium and Hard respectively)”
Kis híjján a duplája.
Újabb patch, újabb +1 szint. A többi marhaság. 😊
Én olyan helyre raktam,amivel szerintem előbb felérek,mintha körbe mennék.Van olyan,hogy felveszem pl a kutyát a vállamra,és elindítom a liftet lefelé,hogy majd ha jövök vissza később akkor csak ráhuppanok azt irány felfelé.De mikor megyek lefele,én leugrok róla,és van az a repülős szárny amit ruhákra lehet rakni.Azzal elrepülők messzire,és közben megáll a lift.De már kitaláltam rá megoldást.Ha felértem egyből leküldöm,úgy is a bázison ténykedek,addig leér.
A liftet én is próbáltam mikor újdonság volt számomra szárny. Gondoltam épitek egy liftet fel egészen a felső energia pajzsig és onnan ugrálok le 😊
Ezt egyébbként sima fa létrával is próbáltam,hogy vajon milyen magasra lehet fel felé épitkezni. Se a fa létra se a lift nem vitt fel maximális magasságig. Hiába épitettem meg egy bizonyos magasságnál megállt 😊 Ha meg abba a magasságba raktam platformot az ugyan feljebb vitt de az meg nem ment le 😊

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Szia köszönöm ezt nem tudtam,hogy a vegyvédelmi ruha arra is jó.Azt hittem csak a sugárzás ellen jó,mivel nem tűnik szigeteltnek,mint a szőrme szett.A gombákat próbáltam de valamelyiktől elaludtam úgy bezabáltam belőle,hogy kifeküdtem😊De mindet kipróbáltam nem működött egyik se.
Meg a piros csúcsosra se. 😊
valaki játszik a Prometheus móddal?
Ne lépj rá a fehér/kék gombára.... amúgy meg a vegyvédelmi ruha az ami neked kell. Az véd a hallucináció meg a fagyás ellen is.

Jut eszembe érdekes ha elmegyek a területről akkor megáll az élet azon a területen.Ez helyén is van szerintem,de a kohóba közben kiég az összes nyers fém,aminek örülök mire visszaérek.De ha elindítom a liftet lefelé,és jó messzire elmegyek az nem megy le teljesen hanem megáll,egy bizonyos helyen,ez rossz.
Köszi megnézem.Az obeliszkhez menve ott is szivárványként láttam,rájöttem ott is gombát kell enni.De erre nem gondoltam,hogy itt is,mert fura mellékhatások voltak a többi gombánál.Azért gondoltam valami ruha kelhet.
Valamelyik gombát kell tolni az arcba ész nélkül.
Megoldottam a nadrág tervrajz problémát.Találtam egy kész nadrágot,és emlékeztem,hogy egyszer beraktam egy módot ami szétbontja a tárgyakat,tervrajzra,és alapanyagra lebontja.Hogyan lehet kivédekezni a fagyási sérüléseket,mikor kék drágakövet szeretnék bányászni?Próbáltam a tek ruhába is ami védettséget ad a hideg,és a meleg ellen.De nem véd a fagyás ellen.
1. Azért mert enélkül csaltak az emberek a hivatalos szervereken... feltöltötték a rengeteg cuccot az obeliszkekbe, majd lehalasztották a szervert. Mivel a szerverek csak bizonyos időközönként mentik az adatokat (mondjuk csak 5 percenként), amikor a szerver újraindult és betöltötte a legutolsó mentést, az obeliszkbe berakott tárgyak megmaradtak a karaktereknél is (ezt hivják duplikálásnak vagy röviden dupolásnak).

2. Aberrationon ugyanúgy megy mint máshol, nem láttam semmi speciális viselkedész.

3. Kamu. A kiskecske világit, nem tölt fel tárgyat 😊

4. Youtubeon nézelődj, van sokféle trükk... pl épithetsz turretes kunyhót a a sárkányokhoz közel, és magadra aggróztatod a sarikat. Ha elég előnyöd van, akkor eljutsz a házadig, ahol a turretek kivégzik a sárkányokat. Aztán ha szépen kitakarítottad a völgyet szedheted a tojásokat...

Volna pár kérdésem talán van itt valaki aki ismeri a válaszokat.
1. Miért van a tárgyak feltöltésénél ez a vissza számolási rendszer? Borzasztó idegesítő, nagyon nagy szívás, főleg a abi szerveren. Nem elég, hogy baromi ritkán van drop, a torony szinte elérhetetlen, még ez a számolás dolog is szívás.
2. Valaki ismeri, hogy milyen logika alapján működnek a dropok a abi szerveren? Nekem nem sikerült rájönni. Hány óránként jelenik meg ugyan ott a drop?
3. Halottam egy olyan pletykát, hogy a abi pályán van egy kis kecske amivel fel lehet tölteni a tárgyakat. Ez kamu vagy nem?
4. A sivatagos pályán, nem saját szerveren, hogy lehet sárkány tojást szerezni? A madarak sebességére nem lehet pontot tenni.
Mindent be lehet addolni, ascendant cuccot is.
Sziasztok!
Tervrajz admin parancsok léteznek,vagy csak kész tárgyak vannak?És ha van tervrajz,vagy csak kész tárgyak hogyan lehet beállítani,hogy ne alap legyen,hanem pl isteni tervrajz,vagy éppen kész tárgy?Egyenlőre csak kíváncsi vagyok,mert ami be van írva azok alap dolgok.Már van 3 vagy 4 védő ruha sisakom tervrajzba.Tegnap találtam egy felsőt istenibe,de nadrágot nem akar beadni tervrajzba.Csákányom már annyi van,meg ehhez hasonlók.Tudom meg kell küzdeni a dolgokért,ez a buli benne ez igaz is,de őszintén megvallva már unom napok óta keresgélek az obelisz részen.
köszi.megpróbálom
Meg kellene szerezned a szerver mentését file szinten, azt már át tudod tenni single playerbe.
sziasztok.az megoldható hogy szerverröl letöltöm a transzmitterbe a karakterem. singlébe meg letöltöm. majd vissza
Szép bázis helyek.

Érdekes, h ezeket a mesh hibákat nem akarják javítani.
Üdv.
Hátha érdekel valakit. A szervert ismét elinditottam. Szintén Shigoisland pályával, a régi konfiggal némi változtatással. Immár a max level szint lv 2000, wild dinó lv 2100. Egyébb modok maradtak, steam punk és egyébb hasznos modok, megtoldva wireles fusion generator moddal. (Ez tök jó, nem kell vezeték az elektromos készülékeknek és világitani is tud. Igaz kell neki némi fekete gyöngy de szerintem jó)
Az exp is maradt, 3xexp, tame4x. PVPVE stilúsban, ami annyit jelent szombat vasárnap pvp, hétközben pve van. 😊

Evengarda/PVPVE/Lv2000
37.221.209.129:27625

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.07.09. 00:15:36

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Amilyen hülyén néz ki,egyre jobban kedvelem Karkinos olyan sok szilíciumot szedtem össze vele a víz alatt,és nem csökkent az oxigén szintje.Mármint ő csak fuvarozott a víz alá,meg elkaptam vele egy Sarco amit hazavittem,és megszelídítettem.
Nekem sincs, de megmondom, nem is érdekel a dolog. 😊 Nagy hűhó semmiért, pár skin, 800M volt a patch, pont lesz@rom.