Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont amikor leérsz, maguk a fészkek egy olyan hasadékban vannak amiből nincs kivezető út, tehát a rákon és a sárkányon kívül kijönni nem tud más állat onnan. Ez a kettő viszont tapasztaltaim szerint nem elég erős ahhoz, hogy kibírja azt, amikor tojáslopásnál rádaggrózik a sok sárkány....
Nekünk az vált be, hogy neveltünk 3-4 aberrált allosaurust, és azokkal legyalogoltunk az úton majd beugrottunk velük a hasadékba. Az alló azért jó mert egyrészt olyan erős mint egy rex, tehát elbírsz akárt még az útba eső reaperekkel is (mert lefelé lesz bizony reaper is), bírja a sugárzást és a drakek meg sem kottyannak nekik.
Devégülis a spino is jó, a lényeg hogy muszáj lesz bevinni őket a hasadékba, szóval úgy neveld őket hogy lenn fognak maradni...
De hát úgyis felgyorsitottad a dinó nevelést, mit számít 3-4 eldobható állat...
Amúgy sztem a kutyák kevesek a lefele úton a reaper queenek ellen meg amikor rádjön a rengeteg drake 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.07.20. 14:35:32
Viszont ha videóból jól láttam a kutya nem bírja a sugárzást sérül.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Current Version: 280.130
...
- Plant Z fruits can no longer soak turrets
Van plant X aberrationon, most fejből nem vágom, de macival valahol tudsz szedni.
Nem tudom ez hiba-e a játékba,vagy mindenkinél így van,vagy pálya függő mert másik pályán nekem nincsen ilyen állatom nem tetszett.Elmentem a krokodillal szilíciumért az aberrationon,érdekes módon a Piranha nem támadott meg,de még akkor sem mikor leszálltam a krokodilról és a közelében maradtam.Visszafordultak a Piranhák,az igaz ez nem gond,csak fura. Elültettem egy ilyet Plant Species Z Seed (Aberration) Kinőtt egy ilyen csak kékben
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Érdekes az is olyan nehéz ilyen magot gyűjteni Plant Species Z Seed (Aberration),mert mikor a nővény kiköp egyet van mikor egyből bele esik a talajba,és nem találom egymás után többször is.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.07.18. 16:12:08
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A voros es a swamp kozott van az a nagy zuhatag. Valahol elotte er veget az arok azon a vegen viszonylag kis teruleten van a spawn helye. Itt szoktam keresgetni. Az alpha nem gond, ha sikerul beakasztanom es nem kell hajkurasznom. Az alpha mosat nem szivlelem, csak feltart. 😊
Spinót tudom, hogy van a zöld obinál, de akkor rendszeresítem a vadászatát, sajna a bázisom a kék obi szigetének kb a fele, úgyhogy nincs közel. Spinót úgy szoktam gyakni, h sniperrel nagyjából lelövöm, utána quetz levegőből elintézi a maradékot.
Tusót a durva mélységekben lelni rendszeresen, ha kimész a térkép jobb szélére, és lemész az aljára. De érdemes vigyázni, mert van alpha tuso, és mosa is, és mivel center, ezért nekem volt, hogy egyszerre vívtam egy 140-es alpha tusóval, és egy 100 feletti alpha mosával. Az mondjuk cinkes szitu volt, de nem vesztettem el egy állatot sem, nem sokon múlt. Én szoktam vinni magammal pitbullként 6db elég kellemes breedelt megalodont (15khp, 600% körüli dmg), 140 körüli nyergekkel. Arra kell figyelni, h a basilóval legyakjam az elektromos bigyókat, a többivel a cápák ki segítséggel megbirkóznak.
Gondolom azt hogy centeren megszerezhető legyen az összes engram nem oldották meg... 😊
“The Center bosses now yield more Element (30, 83, and 184 for Easy, Medium and Hard respectively)”
Kis híjján a duplája.
Ezt egyébbként sima fa létrával is próbáltam,hogy vajon milyen magasra lehet fel felé épitkezni. Se a fa létra se a lift nem vitt fel maximális magasságig. Hiába épitettem meg egy bizonyos magasságnál megállt 😊 Ha meg abba a magasságba raktam platformot az ugyan feljebb vitt de az meg nem ment le 😊
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
2. Aberrationon ugyanúgy megy mint máshol, nem láttam semmi speciális viselkedész.
3. Kamu. A kiskecske világit, nem tölt fel tárgyat 😊
4. Youtubeon nézelődj, van sokféle trükk... pl épithetsz turretes kunyhót a a sárkányokhoz közel, és magadra aggróztatod a sarikat. Ha elég előnyöd van, akkor eljutsz a házadig, ahol a turretek kivégzik a sárkányokat. Aztán ha szépen kitakarítottad a völgyet szedheted a tojásokat...
1. Miért van a tárgyak feltöltésénél ez a vissza számolási rendszer? Borzasztó idegesítő, nagyon nagy szívás, főleg a abi szerveren. Nem elég, hogy baromi ritkán van drop, a torony szinte elérhetetlen, még ez a számolás dolog is szívás.
2. Valaki ismeri, hogy milyen logika alapján működnek a dropok a abi szerveren? Nekem nem sikerült rájönni. Hány óránként jelenik meg ugyan ott a drop?
3. Halottam egy olyan pletykát, hogy a abi pályán van egy kis kecske amivel fel lehet tölteni a tárgyakat. Ez kamu vagy nem?
4. A sivatagos pályán, nem saját szerveren, hogy lehet sárkány tojást szerezni? A madarak sebességére nem lehet pontot tenni.
Tervrajz admin parancsok léteznek,vagy csak kész tárgyak vannak?És ha van tervrajz,vagy csak kész tárgyak hogyan lehet beállítani,hogy ne alap legyen,hanem pl isteni tervrajz,vagy éppen kész tárgy?Egyenlőre csak kíváncsi vagyok,mert ami be van írva azok alap dolgok.Már van 3 vagy 4 védő ruha sisakom tervrajzba.Tegnap találtam egy felsőt istenibe,de nadrágot nem akar beadni tervrajzba.Csákányom már annyi van,meg ehhez hasonlók.Tudom meg kell küzdeni a dolgokért,ez a buli benne ez igaz is,de őszintén megvallva már unom napok óta keresgélek az obelisz részen.
Hátha érdekel valakit. A szervert ismét elinditottam. Szintén Shigoisland pályával, a régi konfiggal némi változtatással. Immár a max level szint lv 2000, wild dinó lv 2100. Egyébb modok maradtak, steam punk és egyébb hasznos modok, megtoldva wireles fusion generator moddal. (Ez tök jó, nem kell vezeték az elektromos készülékeknek és világitani is tud. Igaz kell neki némi fekete gyöngy de szerintem jó)
Az exp is maradt, 3xexp, tame4x. PVPVE stilúsban, ami annyit jelent szombat vasárnap pvp, hétközben pve van. 😊
37.221.209.129:27625
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.07.09. 00:15:36
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"