Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you want help with this, make a new thread so people will see it, and include your specs as steam sees them by opening steam, clicking 'help' at the top left, clicking on 'system information' and copying that into your thread.
Ha segítségre van szüksége ehhez, hozzon létre egy új szálat, hogy az emberek látni fogják, és a szemüvegtípust a gőzzel látja el a gőz megnyitásával, a bal oldali "segítség" gombra kattintva, a "rendszerinformációk" gombra kattintva, és a szálba másolással .
Nem találom azt a segítség gombot sehol se.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nekem speciel 1-2 naponta csinalja, igy ha csak epp nem egy razos szituban vagyok, nem gond - foleg, hogy online szerverrol vna szo, igy a mentes nem az en kliensem dolga, ellentetben veled, singleplayerben bukod ilyenkor a mentest/progresst -, viszont frusztralo.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
A pc cserével az a baj teljesen gépet úgy ahogy van kikell cserélnem. Ez már 10 éves gép. Szeretnék legalább I3 procit és ddr4-es memoriákat. Jó lenne 16db memoria. Azzal már talán pályát is tudnák késziteni. Szeretném kipróbálni magam abban is. A vga kártya, hát azzal bajban vagyok. Egy komoly kártyának az ára is komoly. Nem hiszem kifogok adni 50.000 ft ot egy vga kártyáért.Jó lenne a monitorom is kicserélni mert most ami van nem téglalap alakú hanem kocka alakú a kép, és igy sok játékban nem férek el. De majd meglátjuk. Sajnos csak apránként tudom össze szedni. Ki tudja, mire meglesz az ára lehet olcsobb lesz az egész. 😊
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.07.25. 14:08:59
Nálam a többi játékkal nincs gondol.Elkezdtem játszani a WAR THUNDERREL de semmi gondom vele.
Azt írtak kicseréled a gépet,mert úgy néz ki sikerül befektetni egy jobb gépbe.Nem jött össze?
Igen ám de olyan pálya mint a crystalisles, madagaszkár, .. ahol már komolyan grafikák vannak, szépenb kidolgozott fák, stb, ott már keményen le esik az fps-em. Hivatalos dlc közül az aberration ami éppen csak elindul, a ragnarok meg a határ eset. De ha olyan helyre tévedek ahol van sok ház már végem van, sokat tölt a game. Ezek a tesztelgetések során jutottam el oda, Shigoisland fut a legjobban, ami mázli mert tetszik a pálya és a synhosting szerver szolgáltatónál lévő szervereken tudok legjobban játszani.
Most egy újjabb dologot tapasztaltam meg. Újra kellett telepitenem a windows 7-et. Amit eddig használtam 64 bites ultimate,de a lemez sérült nem olvassa a meghajtó. Kinomban elökotortam egy eredeti windows home premium 32 bitest. Egész éjjel ment a letöltés, majd reggel csalódottan tapasztaltam a játék felét le sem tölti és nem indul el. A követelményben 64 bites ir. Mázlim van mert találtam egy microsoftos hivatalos weboldalt ahol beirva a telepitó kodot letudom tölteni ugyanezt 64 bites verzióban. A 32 bites 1 magos procihoz van. Nekem hiába van 2 mag, kikapcsolja és lebutitja a memoriám 800 mhzre. Kezdek azon filozni talán nem is a játékkal van gond hanem az op rendszerrel. A lefagyásaidat okozhatja például az utp kábeled lazasága, a kontakt hiba. Esetleg valami más probléma a net kapcsolatban.
Nálam igaz más játékban de okozott problémát a hang kártya hibája. Ezzel csak arra célzok nézz körül a gépeden nincs e valami más gond is. Esetleg virús, hibás eszköz a gépben, felesleges mod, valami más program ami nem kéne...
A másik ami nem értek,hogy a fenébe tudok ezzel a játékkal játszani?Ez a gépigénye
CPU: Intel Core i5-2400/AMD FX-8320 or better
RAM: 8 GB RAM
GPU:NVIDIA GTX 670 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB or better
DX: Version 10
Ilyen az enyém:
CPU: Intel(R)Core(TM)i3-6100 CPU @ 3,70 GHz
RAM: 8 GB RAM
GPU: AMD Radeon HD 7770 1GB
Ha jól tudom a netem az 10 Mbit/s
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.07.24. 09:12:45
Nem dicsekedek,mert nincs nagyon mire,és nem is szoktam tehát nem azért írom,de van 8 gb memória a gépben,i3 6100 proci,Radeon 7770 HD 1GB os videó kártya ha jól tudom.Minden le van véve a leggyengébbre,de egyszerűen nem értem miért szórakozik velem ez a játék,mert annyira nem rossz ez a gép szerintem.Szinte mindent pipát kivettem,rakok be képeket hátha te találsz még valamit amit nem vettem észre.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A társamnál volt olyan, hogy a a világosban minden rendben volt, a sötét zónába lemenve viszont véletlenszerűen kifagyott (az üzenetre nem emlékszem). Kiderült, hogy a namelessek animációja volt a ludas, amikor a földből kibújnak akkor fagyott le neki. Fél óra kisérletezgetés után kiderült az egyik parancssori opció a hibás...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.07.22. 16:57:17
Végre,én mennyit szívok ha képet akarok berakni,hogy ez hihetetlen.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.07.22. 12:37:08
Kérnék egy kis segítséget,elkezdtem aberrationon sárkány tojásért menni.Úgy veszem észre,hogy már sínen vagyok.Ahogy egyre lejeb haladok ezt a hibát adta be.

Leírom a hibát is,mármint amit bead mint cím: the UE4 shootergame game has crashed and will close
És mindig kifagy,nem tudok tovább menni,felszállok a spinora,és jön a hibaüzenet.
Elsőnek csináltam egy helyi fájlok ellenőrzését.Ki is javított 1-vagy 2 fájlt,de a hiba nem szűnt meg.Beírtam a googléba,ott ezt tanácsolták
1.delete these two folders:
\steamapps\common\ARK\ShooterGame\Content
\steamapps\common\ARK\ShooterGame\SeekFreeContent
Töröltem mind a kettőt a kettő több mint 100 GB volt,miután töröltem csinálnom kellett egy helyi fájlok ellenőrzését.Egész éjjel ment a gép,több mint 52 ezer fájlt töltött le,kb 27 GB-ot. De a hiba még mindig megvan.Tud nekem valaki segíteni?Azt előre is köszönöm.Nem csináltam vele semmit,csak játszottam új módot sem adtam hozzá. Torrenteket is leállítottam ez időre,de semmi javulás.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.07.22. 12:33:11
Már több mint 1hónapja nem játszottam a játékkal, de közben jött pár frissítés.
Érdemes újra rakni vagy jó így is?
És telefonon is vagy 50et foglal?
Elfut egyáltalán egy telefonon is?
Még várok arra a játékra ahol a PCseket összeeresztik a konzolosokkal, nem hogy a mobilosokkal... el tudod képzelni hogy a mobilodon PVPz egy PCs ellen? 😄