Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez lenne az ? Kiváncsiságból és mert csak 8 Euró az ára megvettem. Nekem nem jött be. Pedig van benne magyar nyelv is és valóban hasonló de túl lassú a játékmenet nekem 😊
https://store.steampowered.com/app/568570/Force_of_Nature/
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.08.10. 23:26:51

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Van egy játék ami nagyon hasonlít az ARK-ra valaki nem tudja a nevét? 1 napja keresem és nem találom. (Nem Jurassic world survival)

[...][...][...]

Fenébe. Köszi. 😊
Igen le tud.
Purlovia rex hátról le tud csapni?
Ha kibbléhez kell, akkor ahhoz a fertilized egg is jó. Fogsz egy pár állatot, wanderingre rakod, és felveszed a tojását.
Valaki nem tudja, hogy az abbin az oviraptor hiányát hogyan lehet kiküszöbőlni?
Mert így kínkeserves pár tojást is kiimádkozni a tojásrakókból. 😞
Centeren mennyire lenerfelték a bossokat, ez valami döbbenet. Először még 18 baszó rexet vittem, másodjára 12-őt, harmadjára már csak 6-ot fogok vinni, túlságosan durvák lettek.
Érdekesség történt: quetzzel irtom a sarcocat, és ha van mellette egy baryonyx a vízben, akkor az ugyanúgy be tud kábítani, mintha a vízben lennék, pedig a quetz a levegőben van.
Akkor bocs ezt nem tudtam.
Pvp bázis nem lehet nagy a 100 turret limit miatt. Zseniális bázisokat épít a srác.
Olyan szuper háza senkinek sincs mint nekem van. Hatalmas, szebbnél szebb csodálatos elképzeléseim vannak. Csak a megvalósitással néha van némi gond. 😄 Ez sem ilyen akart lenni.... 😊
Ez az én szinteltolásos házam 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.08.04. 15:29:25

Szerintem idétlen,az igaz szépnek szép,de minden össze van zsúfolva.
Ez mocsok jó kis bázis.
Megtaláltam a kérdésemre a választ,mivel a T gombot nyomva tartottam,és azt adta be,hogy hangulat.Rákerestem és a billentyű kiosztásban van nekem "hangulat 1" "hangulat 2"Angolul ez lehet mood és az 1-hez hozzárendeltem az E gombot,és azt kaptam amit eddig használtam.
Ez érdekes,mert nekem külön gombon volt mindegyik.Amit először nyom meg nekem az volt a T,ami másodiknak jön elő az meg az E gomb,és kb egy 4-5 napja raktam újra a játékot,nem is olyan régen.
Igen, és ott van leírva egy olyan is (bal oldalt), hogy Play Emote. Abba belekattintasz, és azon belül lesz a Light! is.
A videódból nézve, 3:05:25-re kattints és 0.25 sebességgel nézd, látni fogod, mit csinál.
A T gomb az NEM AZ! Már írtam,nem az állatoknak akarok parancsot osztani!A T gombnál előjön egy fül kör alakban az van rá írva: Passzív.Semleges,Támad azt a célpontot,Kövess stb a T gombnál kb 6 lehetőség jön elő.Amit én akarok az teljesen más az vagy 8-10 lehetőségből áll.
Itt van,hogy értsétek miről beszélek 3:05:18 másodperctől nézzétek,mit csinál a srác,van a vállán egy világítós buldog.

Nem is jól írtam mert 15 lehetőséget ad.Elsőnek ő is rosszat nyomott.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.07.29. 12:06:52
MEgkeresed, melyik a T gomb, és ott lesz a billentyűbeállításoknál.
Megnéztem a videót köszi.Ne haragudj de nem látom értelmét annak,hogy a szerverre menjek.Kezdjem előröl mindent,ezzel még nem is volna baj,de egyedül.Én azt hittem egy olyan szervert hozol létre amibe vagyunk egy páran,vagy idővel bővül,egymást segítjük,együtt építünk,szelídítünk.Volna aki elmegy fémért,a másik elmegy követ gyűjteni.Mint pl a Stark Panzer ha még nem láttad nézd meg a youtubeon van videója.Én is építek de közben ha találok valami nagyon jó állatot,vagy mert nagyon szép azt szeretem megszerezni,sőt ha építeni szeretnék akkor kell hozzá állat,pl ankylo az elején még elmegy a csákány,de ha van már jó felszerelés,akkor állatra váltok,mert az gyorsabb,annak nincs értelme három fém lelő helyet szétütök de csak összesen 20 nyers fémet szedek ki,és azalatt megéhezek 3 x.Meg nekem nem az fontos,hogy egy állat 777 szintes legyen,az igaz zavar ha csak 56 os,nekem 203-tól kedvelem őket de nekem csak 210-ig vannak a megszelídített lények tojásba van eddig a legnagyobb (266)de ott is 203-tol 266-ig,nekem fontosabb ami szintet adok az ne minimális legyen pl van egy állat 800 kg-ot tud vinni ha szintet adok neki akkor ne 810 kg-legyen hanem legalább 850-900,mert ami kap plusz szinteket ami összesen ha jól tudom +70-et kap,másra is el kell osztanom.Lementem tojásért nagy nehezen meg lett,átlagban 50 000-70 000 hp között vannak,sok vagy kevés ki ki maga dolga,és a Reapereknek is 45 000-től felfelé vannak a vadonélőknek,volt olyan lement kb 2 állatnak 30 000,re a hp-ja,és nem egy ellen kellett küzdenem.Ha én szelídítek vagy felnevelek,nem azért teszem,hogy elveszítsem.Elkezdtem piros kristályt bányászni,megörültem,hogy végre találtam az egyik állatomat amit nem vettem észre kifektette egy Reaper,elkábította,nem sok kellett,hogy ottmaradjon,és azok aztán tudnak jönni,meg figyelni a vízre is mert van amelyik sebzi is a szelídített lényeket.
Mi az Angol neve?Ha neked megvan,és tudod melyig gombbal használod,nézd meg légyszíves mi tartozik a gombhoz a billentyű beállításoknál.Az alapján lehet meg tudnám találni.
Köszönöm a bizalmat de velem nem nagyon fogsz tudni játszani. Egyrészt azért mert még bázisom sincs, még csak most indult ez a pálya. Másrészt én nem nagyon szoktam dinókat tartani. Csak a gond van velük. Én épitkezni szoktam, és közben magával a szerverrel is kell foglalkoznom idönként, meg esetlegesen másoknál felmerülő problémával. A tame nem egyszerü dolog a beállitása. Minden lénynek más a tamelési ideje. Amikor beállitottam sokat töprengtem azon melyik lényt vegyem alapúl. Végül a dilót választottam mert az volt a legegyszerübb. Igaz, 10x -esen van a tame de nálam a playerek és a dinók exp igénye is egyedi. Ráadul vadon élő dinók lv 1500 ig vannak. Teljesen más egy lv 100 és egy lv 1000 tamelése. Ha most azt mondanám 4x eszik ez nem lenne pontos mert egy másik meg lehet 10x eszik. Az egész beállitás nálam egyedi, ezért is hiába irnám le hogy mondjuk 5x exp van mert ez nem annyi mint általában máshol. Minden szinten 1000 exp kell, playernek is és dinónak is. Lv 2000 az a szint mire kb az összes staot ki lehet maxolni. Ezért nem lett magasabb a max level szint. Mert vagy lejjebb veszem a statokra osztható mennyiséget és akkor lv 3800 ig mehet vagy ez és csak lv 2000.
Igyekezek ugy beállitani az expet hogy ne legyen túl lassú de túl gyors se a fejlödés. Jelen beállitással nagyon lassúnak tünik az elején de amint van már mint craftolni egyre gyorsabb. Például steam punk craftolásnál 1-2 elem gyártása már szint lépést eredményez. Ezért kezdek újra és újra karaktert. Mert beállitok egy expet és letesztelem. kb 12-14 évig játszottam mmo játékokkal. Én azt szoktam meg hogy ha fejlödni akarok sok esetben vért izzadhatok mire 1 szintet lépek. Nálam 1 játékbeli nap 90 perc (ha jól emlékszek) Ugy gondolkodtam hogy ha egy új player csak 1 játékbeli napot tölt el a játékban és játszik is, csinál valamit akkor ebben a 90 percben legalább 1x szintet léphessen.Vannak akik belépnek a játékba, és csak álldogálnak egy helyben. A játékban eltöltött idejük meg ketyeg. Igy aztán vannak akiknek über mennyiségü a játéjban eltöltött idejük a steam szerint de valójában tizede idejét se játszotta ki. Na nálam ilyen nem lesz. Valós 1 óra tétlenség után kick és aki csak áldogál nem csinál semmit az szinte semmi expet nem kap. Vagyis kap de nagyon minimálisat.
Lényeg a lényeg, megesik hogy egyik nap gyorsabb a fejlödés mig másik nap kicsit lassabb, mert folyamatosan igazitom. Ezt ugy értsd például 3,25x exp, ezen ha változtatok például 3,20 lesz. Ráadásul valhallán nem találtam tek barlangot. Szóval a végcél még hiányos.
Van több elképzelésem is de azok teljesen mások mint a dinó gyüjtögetés vagy a kacsalábon forgó palota. Ettől jóval nagyobb dolgokban gondolkodok és jóval hosszabb távon. Eddig még nem találkoztam olyan játékossal aki hasonló dolgot képzelne el. Talán ezért van hogy egyedül játszok. Elérek egy bizonyos szintet és újra kezdem, és újra és újra. 😊

Igen azt is megtaláltam. köszi.

Már nagyon idegesített.
Valamikor régen, lehet rányomtam és akkor nem vettem észre.

Ott van, magyarul tököm tudja, minek fordították.
Azt nem tudom. Azt nem igazán használtam, de lehet, hogy az is a T egyik füle alatt lesz
Ugyan azt mondtam én is,vagy is funkcióként ugyan azt éred el,csak ott gombot kell egyszer megnyomnod,de ugyan azt kapcsolja be,csak én egérrel kapcsoltam be.
Nem az állat parancsok passzív,semleges,kövess támad meg,stb
Amit én mondok ott köszöntés volt,meghajol,hógolyó dobott,ujjongás stb.
Megnézem remélhetőleg holnap.Ha én csatlakozok,én veled szeretnék lenni egy helyen,együtt szelídíteni,vadászni ha kell gyűjtögetni.Attól félned nem kell,ha azt mondod ehhez vagy ahhoz ne nyúljak nem fogok.Remélem nálad nem 4 óra mire egy állatot megszelídítesz.Nálam 5 x ös szorzó van,ez szerintem nem rövid de nem is hosszú.Egy 210-es állat eszik nálam 4 x pl spino kiéhezett 80 jó lakottságot akkor evett 1-et kb 15-20 perc alatt meglett.
Ha jól emlékszem, a T gomb lesz az, de hosszan kell lenyomni ugye
Én is kérnék egy kis segítséget újra raktam a játékot valamelyik nap.Régen ha egy állatot a vállamra vettem,és tudott világítani megnyomtam,és nyomba is tartottam az E gombot kiválaszthattam,hogy világit,vagy fény.Most sajnos a pontos jeltőt nem tudom.De most nem működik az a funkció,nem az E gomb,de nem tudom,hogy melyik.Megnéztem a billentyű beállításoknál,de nem találom,és sajnos azt se tudom mit kellene keresnem.A billentyűn is végig nyomtam mindent de nem találom.Tuja valaki mi lehet az alp beállítása,vagy mi a neve?
A szerveremen nem igazán van csapat, mert 1-2 ember játszik. (Rajtam kivül) A pályát nem számolva most 8 mod van. Ebből egy nagy van a steam punk, azon kivül ilyen stack plus és hasonló kisebb hasznos dolgok. PVPVE játék van, ami annyit jelent hétköznap pve, hétvégén pvp-re váltom a szervert. Ez a Valhalla szép nagy pálya rendkivül buja növényzettel. A tenger nem túl mély és nem hemzsegnek ott a ragadozók.
Ha megnyitod a steamot, fellül a menü sorban van a Nézet lapfül és abban szerverek. A ksiebb ablak tetejét váltsd át Kedvencek lapra.És ott Szervert felvesz gomb, majd másold be oda az ip cimet. (Ha jól rémlik a port szám nélkül kell) Aztán ha elinditod a játékot benne lesz a kedvencek csoportban. Nem tudom milyen sebességü interneted van de elöször jócskát fogsz letölteni. Elvileg automatikusan feliratkozol azokra a modokra amik a szerveren futnak amire csatlakozol. A steampunk és a Valhalla ami nagyobb méretü.
Egy röpke videó. A videó végén az a human npc mod már nincs benne mert kisebb gondot okoz .

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.07.28. 20:29:47

Köszi mindenkitől aki segített.
A "G" betű nyert.
Magyarul játszom.

Köszi, Nem tudtam.

Azt még elfelejtettem leírni ha bent van valamid a gyorsító tárban,pl egy csákány mondjuk az 1-es gombon,ha azt nyomva tartod akkor kimutatja,ahhoz is mi kell a javításához.Ha már ismerted,akkor vedd tárgytalannak.
Köszi
Már használok módot,de csak ami nagyon fontos a stack plus mod igen ez miatt nem tudtam gyártani egyszer polimert mert nem látta az eszterga gép,meg eltűnt vagy 60 000 nyers fém.Mikor kivettem a módot.
Lehet kedvem volna belépni csapatba az arkba mondjuk napi 1 órára,de nem biztos,hogy minden nap.Van egy bökkenő nem tudom mit kezdjek azzal amit írtál,hova tegyem,hova másoljam,régen játszottam a haverokkal de bevittem akkor pont a gépet,és ott megcsinálták nekem,leírtam hova lépjek be,hova írjam a jelszót stb,meg ott volt TS,játékon belül azt se tudom,hogyan kell írni egymásnak,ha éppen szeretnék valamit.Csak ha kilépek a játékból.
Légyszi ne vedd rossz néven, tényleg nem megsérteni akarlak.. Immár kb 1 éve hogy elöször ajánlgattam neked pár módot illetve apró módositásokat. Én elfogadom hogy valaki alapjátékkal szeret játszani. De ez úgy is megéri hogy csak kinlódik és szenved ? Unofical szerverek esetében szerintem már alap elvárás a stack plus mod. Nagyon sok tárgyból 5000 de van amiből 10.000 db ot lehet tárolni 1 slotban és némi súly csökkentés is van benne. Singleplayer módban játszol, ha jól tudom még mindig. Semmiből sem telne, ÉS NEM CSALÁS, ha adminból adsz magadnak mondjuk 1 isteni szettet. Nem kell a ruházattal bibelödnöd, helyette foglalkozhatsz mással, akár a sárkány keltetéssel.
Ezt az admin használtatot, mondjuk úgy , átugrasz egy részt. Például ezt a szivatós részt. 😊
A szerverem ismét üzemel, és ismét meghivlak. Gyere és éld túl 😊
Most volt pálya váltás Valhalla pályára.
Evengarda/PVPVE/Lv2000/
37.221.209.129:27625
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.07.28. 19:53:32

Szia én tudom a választ a tárhelyedet nyisd meg,nem tudom magyarul játszol-e vagy nem.Nekem a tárhely megnyitásánál van egy i betűs ikon,a tárhelyem jobb szélén,ha ráviszem az egeret ezt írja(TIPPEK BEKAPCSOLÁSA) ha ráklikkelek hogy fehér legyen akkor mutatja,milyen anyagok kellenek ha ráviszem az egeret.Ha valamim sérült már és nincs bekapcsolva az i betűs rész nem mutatja a legyártott de sérülthöz,hogy mi kell a javításához.
Három lap van egymáson elcsúszva,és az mellett. Mappa nézet a neve,és az mellett.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.07.28. 19:54:25
Nálam Q betü

Asszem a G betűt kellene megnyomnod. 😊
Nektek kiírja hogy milyen agyagok kellenek pl. csákány, fejsze, tábortűz.-höz (gyártásnál)?
Az emlékképnél kiírja az adatokat.

Régen kiírta, de jó pár frissítés óta nem.
Mi lehet a megoldás?

Hehe. Van 2 ilyenem, legalábbis ennyit próbáltam, egy quetz, és egy mosa platform saddle.
Az is milyen érdekes találok egy,isteni tervrajzot de nem tudok gyártani belőle az még hagyján,hogy sok cucc kell hozzá,de nincs mibe legyártani kb 16 hely híján.Még a Tek Replicatorba se fér bele,ott hiányzik 16 plusz hely,mivel 600-as férőhelyes.
Ma 18.2 gigát szeretne leszedni a játék.
Nálam van a hiba? Rosszul látok?
Rémes a netem. Így napokig nem fogok játszani.
Mellesleg mi jön ezzel az adatmennyiséggel?
Ne csak te pqanaszkodj, most omlott össze 2 óra alatt negyedjére a játék. Ki sem merek menni a bázisomról, szerencsére van mit breedelnem.
Na urak eddig tartott a szerencsém tegnap nem volt játék kifagyás/kidobás.De ma ark indítása/helyi játék/helyi játék indítása/képernyő betöltés majd AB_Drake_Trench_Near megakadt és jött a The UE4 hiba,feladat kezelő,ark nem válaszol felírat.Megint rakhatom vissza a régebbi mentést,és egyáltalán azzal be fog-e tölteni.Olyan nekem ez a sárkány tojás szerzés,mintha időgépbe ülnék néha,és visszautaznék a múltba,majd kezdem előröl.Egy élmény lesz ha végre tojás lesz a kezembe,de belegondolva lassan leérek igen ám de fel is kell érnem.
Nyilván ott szerezz tojást ahol visza tudsz jönni....

Sziasztok!
Tegnap lassan nem kapkodva este 23:00 órakor elértem a sárkányokhoz.De csak arra a részre,ahol gyalogolsz lefele az ösvényen.Mintha lenne egy szakadék és alattam vannak.
LAMMAER Csak egy segítség kellene nekem,ti hol szereztetek tojást?Mert ha teljesen lemegyek ahol már a sugárveszélyes víz van,és azon keresztül elmegyek legalul a sárkányokhoz,mert el lehet.Ott nem találok visszautat,van egy kis szikla perem,lemenni letudok,de visszajönni nem.Ha viszont ottmaradok ahol most vagyok ott tudok szerezni tojást,vissza is tudok jönni velük,de ott meg attól félek ha rám támadnak a sárkányok az összes spino lejön a szakadékba,és nincs mivel visszamenni.Gondolom arra gondolsz,hogyan lehet ilyet kérdezni,én egyedül játszok,és mindent át kell gondolnom mire lépek,egyrészt iszonyú szenvedés volt eljutni idáig is velük.A 10-ből egy valahova leesett még nem is találtam meg,elakadtak akkor gyalog visszakellet mennem kiszabadítani,leesett egy két spino a szakadékokba ahol megakadt a szikla peremen,lemászni érte fel a vállamra.
Inkább a pvp, ezek az unintelligens bigyók csak zavarják az embert. 😊
Végre egy értelmes mod ! 😄

Ez a google forditó nagyon vicces tud lenni. Sajnos azzal is ugyanaz a baj mint az arkban a magyarositással. Bárki beleirhatja a saját forditását. Az Ark esetében hogy valaki ellenörzi-e hogy helyesen forditotta-e valaki magyarra azt nem tudom nálam sok vicceset ír az ark.
Már mindjárt az elején, Szerver lista helyett ülés lista,.. aztán megöltél egy egy dodo,.. tele van hibával. Nem tudom nem-e ez a baja, talán az ékezetes betük.... nem tudom.
A vga kártyákról. Jó pár évvel ezelött volt a NVidia sorozatban a TI 4200 -as tipusú. Kiadtak belölle pár szériát. A korát durván megelözte az a vga kártya.Rendkivül jó grafikája volt szinte bármit elvitt. De aztán egy ferde szemü katonai hacker rájött hogy olyan chippet épitettek rá ami alkalma célra vezető rakéták vezérlésére. Mikor ez kiderült hamar gyorsan vissza vonták amik még a boltokban voltak és a netre dobtak valamit, talán virúst, vagy nem tudom ,de furcsa modon akiknek olyan vga kártyájuk volt hipp-hopp tönkre mentek. Ezt követöen drasztikusan le estek egyrészt a vga árak, másrészt a következö sorozatok némelyike megsem közelitette. Szerintem volt az a vga kártya olyan mint most mondjuk gt710-es. Szóval kb azóta van ez,hogy van az alsó árszinten ezek a gagyik, utána hatalmas ugrás, teljesitményben és árakban is. És van az nvidia, van a ati és ennyi. Ez mellett ahogy már régen is megcsinálták,hogy beéptettek kém szofvert az operációs rendszerbe, megcsinálják most is. Az ami ma a piacon van techinai eszközök tudása megsem közeliti azt ahol valójában tartunk. Ennek nem más oka van mint a civil lakosság kontrol alatt tartása. Vagy ahogy ők mondják, terror megelözési célokkal, a mi érdekünkbe, .... De most komolyan. A mai technikánkkal millió meg millió fényév távolságba képesek vagyunk fényképezni, mi meg itt szórakozunk 10-20 fps-ekkel ?....

Értem nekem nem is a kidobás a baj,mert az volt máskor is,de ott beléptem újra,és játszottam tovább.Másnap megint volt egy hiba,majd kidobott visszaléptem folytattam tovább.De itt valami nem jó,most vagy az,hogy mélyre mentem és sötétebb részre értem,vagy nem tudja a játék kezelni a harcokat,meg még az se,hogy több spino van egy helyen 10 állattal megyek.És volt olyan kidobott a játék,visszaléptem felültem a spinora,jött a hiba majd kidobott,és egymás után vagy 5 x.Onnan nem tudtam se visszamenni,se előre,visszaraktam eggyel régebbi mentést,egy darabig ment,majd ismét hiba.De ott már másik irányba is mentem.
De nem akarok senkit se idegesíteni ezzel,nem ez a célom,csak rossz,hogy tehetetlen vagyok.