Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm Bozi_Vilag,Rae Apofisz
Én csak a tutorialig jutottam mert nem volt idöm ezzel játszani. Nem tudom hogy pvp -e. kb 1 órámba telt mire kezdtem kapizsgálni hogyan kell irányitani. Ezzel a fajta irányitási rendszerrel még nem találkoztam sehol. CTRL -el kikell jelölni a célpontot. Ekkor azonban nincs elmászkálás.
Megjelenik az egér kurzor körül 3 irányba mutató jel. Előre, jobbra, és balra. Amerre mozditom az egeret kivillan annak az iránynak megfelelő nyil. Szamurájt próbáltam.Ez a jel a támadás iránya. Jobbról, balról vagy egyenesen előre támadok. Jobb egér gomb teljes erővel ütök, bal egér gomb fél erővel, (mondjuk igy) De van olyan mint az Ark-ban, kifulladás, ha sokat ütök teljes erővel legyengülök.
Ez a játék, majdnem teljes értékü mintha megvásároltad volna. Bár megmarad a könyvtárban de van egy két dolog ami nem elérhetö az ingyenes verzióban. Ha jól rémlik valamelyik kiegészitő dlc, meg mintha kevesebb katarerrel tudnál játszani. Ebben most 3 van.
Végül is, nem rossz játék, ingyenben megéri 😊
---
Ja és a rendszerigényben bár I3 procit kér, nekem simán elindult. Nyafogott hogy gyenge a gépem de gond nélkül megy. Legalábbis a tutorial rész 😊
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.08.24. 12:38:40

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Akkor ingyenes marad, amíg megvan neked
Ez most ingyenes,ha bekerül a könyvtár/játékok közé.Az megmarad miután nem lesz már ingyenes?Eddig mindent úgy vettem meg,vagyis csak az ARK-ot
Ez PVP- játék?

Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.08.24. 10:15:56
Ha lenne, de sajnos még nincsen. Most szombatra van meghirdetve a synhostingnál az új webadmin és több más újitás is lesz. Egy kb egésznapos leállás lesz. Hát kiváncsi leszek rá. Már 1 éve ezt igérgették. Vasárnapra okosabb leszek.

Valóban, be kell állítani a szervereket, hogy egy clusterben legyenek. Csak úgy magától nem fog menni ez.
Ez sajnos nem ilyen egyszerü. Shigoislandon feltöltök egy dinót. Aztán pálya csere mondjuk Valguero-ra. És nincs ott semmi letölthetö. Mert a két pálya között nincs semmi kapcsolat. Csak a Savegame mappa. Amiben a profil fájlok vannak és a pálya mentése. Shigoisland.ark. Ez általában 30-50mb os fájl, és azt gyanitom ez a mentett fájl tartalmazza az épületeket és a dinókat is. Ebből kivenni pedig én nem tudok semmit. Itt sajnos nincsenek local fájlok mint singleben.
------------
Ha esetleg érdekel valakit most ingyenesen meglehet szerezni egy szerintem egész jónak tünő játékot a steamban. Még pár napig ingyenes.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fel kell tölteni obinál az állatokat, beállítani, hogy sok ideig ott maradjon, aztán letölteni az új pályán
Droppold magadból a cuccot, és gyorsan (!) vonszolj oda egy másik talicskát (mondjuk Jenifer Lopezt), és pakold bele a szajrét. Aztán már játszhatsz is a csapatban 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.08.23. 15:05:17

Ragnarok

Rae: Minden rohadt modról leiratkoztam, mert azokat is olvastam, mindenről, még más játékból is 😄
Ez melyik szerveren a Hydrából?

Egyébként, szintezd fel magad súlyra 😄
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2018.08.23. 13:58:40
Köszönöm, de más jellegü a gondom. Bérelt szerverem van. Ahol idönként pályát cserélek. Volt aki reklamlált miért nulláról kezdik és a dinóikat is féltették. Az sima ügy hogy a karakterek level szintje megmaradjon de a dinókat átvinni másik pályára még nem jött össze. Valószinüleg a savegame fájlba van elmentve, vagy nem tudom hova de nincs neki külön fájla, ami a legegyszerübb megoldás lenne.
--------------
Az inditási opciók sajnos a fatal error-on nem nagyon segítenek. Annak egyik balószinüsitett oka a túl sok mod amiket valaki begyüjtöget. Illetve gond lehet net kapcsolatban is. Azt a steam/beállitások/játékban a játékbeli webböngésző max pinget. Nálam ez 1000

De most is felmentem, és a testem 3320/100 súlyon van 😄 Ez a "hátránya" ha a Hősök törzsében vagy inaktív 😄
😄 Gyere Hydrára, régen nem volt jó?
hozzá tettem még a d3d10 et illetve nvidián lenyomtam, hogy optimális legyen a beállítás, és azóta jó.. már csak pve/pvp szervert keresek 😄
Akkor nem tudom. -sm4 esetleg?

Ha az sem, akkor semmi ötletem sincsen.
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2018.08.23. 12:36:14
Beírtam mindet, mint régen, de sajnos még mindig nem jó 😞
Hát, talán ezek:
-USEALLAVAILABLECORES -nomansky -lowmemory -norhithread -novsync
Bár nem tudom, melyik segített a sok közül, de mindegyik jó (meg géptől függően a -d3d10)
És tudsz segíteni abban, hogy mik voltak azok?
Ha jól emlékszem, nekem a parancssori opciók segítettek ezen a gondon
pls help... mikor csatlakoznék szerverre ezt írja... letörölte, újraraktam, 2x, semmi
Kép
Utoljára szerkesztette: MekNzi, 2018.08.23. 01:15:05
A GameUserSettings.ini fájlba írd bele ezt:
TributeItemExpirationSeconds=31449600
TributeDinoExpirationSeconds=31449600
TributeCharacterExpirationSeconds=31449600

Ezzel vmi brutál sokáig megmarad a feltöltött cucc. Valami 8000 óra, vagy hasonló. Elemeket, valamint dínókat átvinni úgy a legegyszerűbb, ha két szervert futtatsz clusterben. Nekem nagyon bejött. Egy hátránya a magas memória igény, kb 5G RAM kell/pálya a szervernek. Azaz 16G memóriával tudsz futtatni párhuzamosan 3 szervert.
Amire megoldás szerettem volna találni az hogy például pálya csere esetében miként lehetne átvinni a dinókat a másik pályára. Sajnos a feltöltés nem müködik. Egyszrész mert van valami idö korlát ami után eltünik a lenem töltött dinó. Legalábbis ezt találtam válaszként hogy hova lett a feltöltött dinó. Mert a karaktert átvinni az sima ügy. Épületeket értelem szerüen lehetetlen, ezt értem hogy az adott koordinátán akár tenger is lehet a másik pályán. De a dinókat nem sikerül elkülönitenem. Pedig szerintem valahogy meglehet oldani a dinók átvitelét csak rákéne jönnöm.

A clusterdata file az tök más, ebben valóban vannak adatok, de nem ilyen olvashatóan.
Bocsi, helyesbitenék.
Valóban fel meg le töltögettem és kisérleteztem a dinók költöztetésével de valamit elnéztem és bele keveredtem.
Ez a dinó export csak adatok, nem alkalmas a költöztetésre. <#fejvakaras>

Talán senkit nem érdekel, de azért megosztanák egy számomra is új infót.
Ez első sorban azoknak jön jól akik utaznak egyik szerverröl a másikra és valami oknál fogva gondjuk akad a dinó fel majd le töltéssel.
Na de a lényeg. Eddig elkerülte a figyelmem egy érdekes fájl.
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\ARK\ShooterGame\Saved\DinoExports\765611545451205320\
Ez a számsor a végén az én steam azonosítóm (beleirkáltam fals számokat)
Ebben a mappában található egy
DinoExport_21586545418201894.ini -nevü fájl. (na most biztosan felcsillan egy-két szem 😊
A fájl tartalma

DinoID1=215860901
DinoID2=18201894
DinoClass=/Game/Mods/ClassicFlyers/Dinos/Quetz/Quetz_Character_BP.Quetz_Character_BP_C
DinoNameTag=Quetz
bIsFemale=True
bNeutered=False
TamerString=Apofisz
TamedName=Tenyész Lily
ImprinterName=
RandomMutationsMale=0
RandomMutationsFemale=0
BabyAge=1.000000
CharacterLevel=3003
DinoImprintingQuality=0.000000

ColorSet<0>=(R=0.750000,G=1.000000,B=0.750000,A=0.000000)
ColorSet<1>=(R=0.581026,G=0.600000,B=0.594170,A=0.000000)
ColorSet<2>=(R=0.012500,G=0.050000,B=0.012500,A=0.000000)
ColorSet❤️>=(R=1.000000,G=0.400000,B=0.400000,A=0.000000)
ColorSet<4>=(R=0.200000,G=0.200000,B=0.200000,A=0.000000)
ColorSet<5>=(R=0.100000,G=0.100000,B=0.100000,A=0.000000)

Életerő=2400.070068
Kitartás=40640.000000
Kábulat=334739.500000
Oxigén=3705.000000
Étel=2622.000000
Hidratáltság=100.000000
Hőmérséklet=0.000000
Súly=9504.000000
Közelharci sebzés=15.609823
Mozgási sebesség=1.195702
Szívósság=0.000000
Gyártási Képesség=0.000000

DinoAncestorsCount=0
DinoAncestorsMale=0

Mint látható átlehet irni benne sok érdekes dolgot. A statjait, a nevét, még a szinét is. ilyen fájlt akár gyártani is lehet, ha mondjuk valaki szerver admin, valami oknál fogva elveszett pár dinója valakinek.....Azért csak óvatosan a számokkal 😊

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.08.21. 22:30:18

Dettó. Saját pvp szerveren, magamat még nem raideltem be. 😊
Kb 2 hete leltem egy olyan therit, aminek tamelés után meglett a 45 pontja sebzésben. Ezt már lehet mutáltatni, mert ennél nem fogok jobbat lelni.
Én kb másfél éve egyedül játszok, de még nem untam meg magam. A legjobb társaság én vagyok magam számára 😊
Néha vitatkozunk, néha balhézunk, de végül ugyis nekem lesz igazam 😄

Nem, ráuntam hogy egyedül nyomom 😞
Végül tönkretették a játékodat? 😊

Tény, nem sokan maradnak meg a szerveremen a konfig miatt. De nem is az a célom hogy tolongjanak az emberek. Bármelyik szerverre felmész vagy agyon van modolva vagy hatalmas exp szorzó van. Nem terveztem hogy 1-2 nap alatt maxos level legyen mindenki. Sőt.
Bár nem lehetetlen elérni de ahhoz tenni is kell. Amugy van 1-2 magyar (rajtam kivül) meg egy svéd páros akik rendszeresen játszanak.
A mai nap sajnos elég gányos. 1 nap alatt 3x jött ki frissités a pályához. Ezt sajnos manuálisan kell feltöltenem ftp-n keresztül, ami nem kevés idö. Inkább leállitottam a szervert mintsem gond legyen a feltöltés és restartokkal.
Ha csapatban szeretnél játszani, abban nem nagyon tudok segiteni, mert én elég önfejü vagyok ahhoz hogy többnyire egyedül játszok. Nem vagyok jó társas lény 😊 De ha tudsz külföldiül a svédek biztosan szivesen fogadnak. Kitartóak, még elzavarni se lehet öket. Néha furcsa dolgokat müvelnek de nem vészes.
A múltkor például odahivott az egyikük, hogy bugos, nem kap követ. ELnem birtam képzelni mi lehet a bug oka. Oda megyek, hát egy fát üt, és közben csodálkozik miért nem kap követ....De előnyükre szóljon, hogy kitartóak még ebben is. 😊

Tegnap óta nézegetem, nem nagyon láttam még rajta embert 😞
Ez a komment irás alatt éppen áll a szerver mert frissitem a pályát, de ha érdekel nézd meg a szerverem.
Egy ideig eljátszhatsz vele. Player max level 2000, wild dinó max level 3000. Level 100 ig simán eltudsz jutni, onnantól egyre több exp kell. A tamelt dinóknál 1000 szintet tudsz emelni.(Level up)
Steampunk + pár hasznos mod van. (Classic flyer stb)
Tame20x,Drop3x,Exp5x,Baby20x Lv 1000-tól 100 szintenként autounlock tek engram. Pálya Valguero.
Evengarda/PVE
37.221.209.129:27625
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.08.20. 17:16:53

Lejjebb adtam az igényeimből.. már pve is érdekelne, csak játszani tudjak.. 😄
Nem kell adonmoddolt legyen, soloba is lehessen érvényesülni
Fasza, van egy 2x2-es logout boxom, full dupla falazott TEK, stb. Ott lépek ki a játékból, de rendszeresen nem ott vagyok, mikor belépek. Fasza kis bug.
Csak egy ajánlat. Pve van, egyedi pálya van a Valguero, egyedi konfiggal. Van magyar player és van külföldi is.
Néhány hasznosabb mód van csak fenn a steampunk mellett és alig pár napja indult ez a pálya.
Player max level 2000, wild dinó level 3000. Lv 100 ig sima ügy, onnantól mmo stilus van expben. Ami azt jelenti vért izzadsz mire szintet lépsz <#mf1>
Evengarda/PVE
37.221.209.129:27625
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.08.16. 15:04:02

Sziasztok. Valaki Ark survival? Újra kezdő vagyok, pc-n. És Pve.
PiszkosFred

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hát, ha pvp-re mész, akkor ne is breedelj, mert masszívan be fognak raidelni minden nap. 😊
Halóóóó, valaki pvpzik jelenleg arkba?
Konkrétan Small Tribes szerver érdekelne, leszedtem egy hete a játékot, de nem találok barátkozni vágyó ismerősöket, akik játszanának/játszanak.
Jelen esetben letettem a PVE dino keltetésről, masszív pvp-s raidelésre fáj a fogam.
OFF:
Ha nem itt PVP, akkor Rustba, ezzel kapcsolatban is írjatok, az is érdekel, a lényeg, hogy valaki játékát tönkre akarom tenni, és azt akarom, hogy az enyémet is próbálják meg tönkretenni 😄
PiszkosFred
(es a vege megint az lesz, hogy tobb napos otleteles es tervezes utan frissul majd 2 hetig a lista, aztan soha tobbet)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Végül is.... még akár fekete lista is születhet <#awink>

Majd berakja más 😛

"ami nem a legbiztosabb".
Nem mondtam, hogy jó ötlet
Én vitatnám hogy jó ötlet-e ha bárki beleirogathat, de te tudod.Én ilyen listába nem rakom be a szerverem.

Nem lesz, mert hiába írjuk meg. Olyan kellene, ahol mindenkinek van joga írkálni, ami nem a legbiztosabb. Ide tényleg hiába írjuk, mert valójában nagyon sok magyar ARK szerver van, és a frissítés unalmas.
De, ha aki frissíti, nézi ezt a hozzászólást, berakható a BadCo szerverek összessége (itt fel van sorolva az összes szerver), és a Hydrák is (Aberration, Ragnarok és Island szerverek).
Az ilyen docu fájlokkal az a baj hogy bárki beleirogathat és még azt sem fogod tudni hogy ki volt az. A másik pedig az ebben nem látod aktiv-e az adott szerver. Szerintem ehelyett egy weboldal kéne ahol mindenki belinkelhetné a maga szerverét például a gametracker-ról és akkor van ott egy szép banner is. De ez csak egy vélemény. Amugy meg ha beirod a szerver nevébe hogy HUN akkor erre rákeresve maga a játék is megtalálja. Hogy milyen szorzó meg milyen mód ? Kikell próbálni, ennyi. Akinek nem tetszik ott hagyja.
Amugy meg ezen az oldalon, a fejléc alatt is vannak szerverek. Na egy ilyen vagy hasonló kellene ahol az összes magyar benn van. Bár szerintem olyan ugysem lesz.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.08.12. 13:55:02

Nem ez (se a The Isle). Gyanús hogy visszavonták mert sehol sincs róla semmi infó. Megtévesztően hasonlított az ARK-ra.

[...][...][...]

husi
Sziasztok,

Ha van kedvetek hozzunk létre egy ARK Szerver listát amit lehet frissíteni stb.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1C9Tmf89-12-eUJ6MDwf4Un961SbgmXx_hsyNzjNxoBY/edit?usp=sharing
The Isle?