Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Caliph: Steam-en van meg(korábban megvettem de még csaak most vettem elő mert előző videókártyával élvezhetetlen volt) és semmi DLC se mod nincsen(mindössze egy stack növelőt tervezek betenni) illetve Islandon kezdtem el aztán majd késöbb ha már belejöttem akkor megnézek más pályát is akár.
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2020.06.25. 22:26:29
Ma indult ez az event
https://steamcommunity.com/games/346110/announcements/detail/2522527900756794060
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ez után ami jó ha van a griff. Ugyanis ehhez nem kell nyereg és miközben ülök rajta kézbe lehet venni fegyvert és lehet lőni. Pikk pakk megvan a quetza egy griff hátáról. A griffet befogni meg csapda kell. Aztán ha megvan a quetza, én is csapdát épitekés ott tamelek.
Ezek mellett ami szerintem még nagyon hasznos a phiomia. Kell épiteni üvegházat, lepakolni ültető ládákat és termelni. A phiomia egész jól ad trágyának valót. Lehet ültetni narcoberry és speci y -t. Az a speci y a gacháknak jó kajának. Adják rendesen a gacha kristályt.
gachát tök egyszerü tamelni. csak kikell dobni eléje a földre például kővet. Megeszi és ennyi. érdmes pár gachát tamelni. Ezeknek a productionban vannak különféle dolgok amik lehetnek a gacha kristályból. Például tud olajat, vagy fémet termelni. Ez is egy kis könnyebbséget ad. Nekem a kedvencem a velonasaur. Umlimited gépágyú ez a lény. Jó nagyokat tud sebezni. Kiválló farmoláshoz. Hús, bőr, kitin sec perc alatt össze lehet szedni egy jókora adagot. Hát a bosozás az már más tészta. nem mindegy melyik pálya, melyik boss ellen készül az ember, de hát az még ráér szerintem,ha kezdő. Elöször szerintem legyen meg biztonságos bázis, legyen áram, viz, kaja, 2-3 pterra a biztonság kedvéért, üvegház. Farmolni, farmolni, gyüjtögetni nyersanyagot, elraktározni amennyit csak lehet. Nincs annál bosszantobb mint amikor kéne még 5 db öntött fém és nincsen. Elkell menni fémet szedni, megvrni mig öntött fém lesz,... jobb előre bespejzolni amit csak lehet.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.06.25. 21:57:02
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
pteranodon,az első könnyen szelidíthető repülő dínó,csak ledobod egy bolával és mehet a kábítás. a bola idővel leesik,szal újra kell dobni rá. akylosaurus: fémszedésre ideális. doedricus: kőszedő,bár a nyereghez már magasabb szint kell. castoraides,a hód,faszedésre a legjobb. nagyjából ezekkel mindent tudsz szedni ami építkezéshez kell.
argentavis: a sas,erős tud lenni ha jót szelidítessz,továbbá tud állatokat cipelni ami pl megkönnyítheti a szelidítést: bedobod vele a szelidíteni kívánt állatot a bázisodon lévő ketrecbe és ott biztonságosan tudod elkábítani/szelidíteni
később a mantissal,annak a kezébe lehet adni csákányt vagy fejszét aztán kő fém és favágásra is jó attól függ mi van a kezében
max szinten genesises mining drill a legjobb,bogyó rost,szalma kő fém kristály mindenre jó,fára meg láncfűrész a scorched earth dlcből.
bossozáshoz jöhet a rex. cement pasztát csiga termel,vagy fogsz megatheriumot és azokkal bogarakat ölsz(bonust kap bogár ölésre de csak arra,és egy rakás kitint lehet szedni vele amiből pasztát gyártassz erre jó a kardfogú tigris is,vagy béka és irány a mocsárba szúnyog vadászatra,vagy kirabolod a hódvárakat(mindent ki kell venni vagy szétverni a várat utánna mert nem spawnol addig új),ovis is kell a legjobb húshoz idomításhoz,amig nem tudsz legjobb kibblet gyártani,ahhoz meg yutirannus fog majd kelleni,mert annak a tojásából lehet gyártani a legjobb kibblet(ez bármelyik állathoz jó és nagyon lerövidíti a szelidítési időt)
egyedül nehéz lesz,de quetzal is jól jön ,nagy repülő dög amire platform nyerget lehet tenni amire építkezni lehet,és szállítani pl a fémmel kővel megrakott állatokat,szal farmhoz jól jöhet...
asszem más nem nagyon hagytam ki,a többi állat már csak fun 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.06.25. 21:03:44
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Előre is bocsi,hogy nem Ark témában irok. Nem régiben találtam egy segitségkérő oldalt.Megnéztem róla pár videót is és úgy döntöttem szeretnék segíteni. A dolog arról szól,hogy sajnos még ma is magyarország egyes területein vannak családok akik mélyszegénységben élnek.
Sőt még ovodák is. Volt pár momentum ami megfogott. Olyan gyerekekről van szó,akik még egy szines ceruzának is annyira tudnak örülni mintha karácsony lenne. Vannak gyerekek akik télen azért nem járnak oviba mert nincs cipőjük. Elsőre talán hihetetlennek tünik de sajnos nem az. Nem szeretnék belemenni politikai meg hasonló témába, csupán segiteni szeretnék. Ezeknek a családoknak, oviknak rettentöen nagy segitség ha megkaphatják azokat a játékokat amit valaki már megunt,de még használható. 0-18 éves kor közötti gyerekekről családokról van szó. Akár egy mesekönyv, egy csomag nyomtató papir, megunt számitógépes játékok, megunt mobil telefonok, gyerek, vagy akár felnött ruhák, bármi ami még használható de már nincs rá szükség, mindennek jó helye lenne.
Ehhez gondoltam arra,hogy milyen nagyszerü lenne ha össze állna egy kis csapat az Ark Survival világából, hogy mondhassuk az Ark magyar közössége segitett ezen vagy azon az ovodán. Nálam is sok ilyen dolog akad, mesekönyvek, régi pc játékaim, kinött ruhák, sőt még az egyik epices ark accountot is átfogom adni. De lehet mindkettöt.
Szóval ha lenne olyan személy aki szeretne segiteni, van bármilyen dolga amit felajánlana az kérem keressem meg.
Én nagyon örülnék ha lenne pár ember aki részt venne. Sokan fizetünk x pénzeket szerver bérlésre és egyébb dolgokra. Nem azt kérem mondjunk le ezekről, csak ha valakinek beleférne a költségébe bármilyen összeg akkor annak is lenne jó helye.
Én mindenképpen részt veszek benne majd,de jó lenne ha nem egyedül lennék hanem minnél többen.
Előre is köszi ha elolvasodtad. És bocsi hogy nem ark a téma. Ennek a dolognak a neve, Örökbe fogadok egy ovit.
https://www.facebook.com/orokbefogadokegyovit/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.06.24. 14:18:32
https://discord.com/invite/KyKtPF3
Ha pedig jelszavas is ott kéne megadni szerintem. De ha nem tudod az ip cimet hogy fogod megtudni a jelszót ? Szerintem maga a szerver admin tudna legtöbbet segiteni.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.06.20. 17:54:36
Segíteni tudna valaki abban, hogy tudnék steam-es klienssel csatlakozni, Epices Dedikált (jelszavas) szerverhez?
A steam and epic players be van állítva.
Arra sem jöttünk rá, hogy magának a szervernek az IP címét hogy nézzük meg, hátha úgy tudnánk csatlakozni!
(Epices ARK-al megy a csatlakozás rendesen)
Köszönöm!
Jó szolgálatot tett a láncos bola. Azt a két kaput viszont nem tudom hogy sikerült keresztbe letenni de aztán kiderült,hogy egész jó ötlet.
Se elrepülni nem tudott se a kapukat rombolni és végül meglett a quetza is. 😊

Csak egy kérdés. Vannak azok a repülő lények amiknek repülés közben lehet állni a hátán, és füttyögve irányitani.
Például quetza tamehoz. Ehhez van valami beállitás valahol, amivel ezt lehet szabályozni ? Próbálok quetzát tamelni de amint E -t nyomok és állok a hátán azonnal elkezd sülyedni és leszáll a földre. Hiába füttyögetek neki hogy merre repüljön, 4-5 másodperc és leszáll a földre.
Eddig wyvernel, griffel és tapejarával kinlódtam de mindegyik ezt csinálja. (Tapejarán utasként) Még annyi idöt se hagy hogy legalább 1x belelőjek quetzába.
Viszont amikor le estem,meghaltam, a wyvern ott maradt a levegöben,akkor bezzeg nem szállt le a földre.
Van erre valami megoldás,vagy miért csinálják ezt ?
Ha már egyszer ingyé volt. Még meglátom, lehet eladok belölle, vagy keresek valamit ami kapcsán ki lehet sorsolni majd 😊
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.06.18. 17:19:14
vagy valami hasonló a gond 😄 aztán persze lehet semmi köze a te bajodhoz
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.06.17. 14:47:09
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
Gportalon éppen ez az egyik probléma hogy nem jelennek meg listában a szerverek de ezt idönként ki is irják. Köztük az én szerevem is csak az ip ismeretében található. Szerintem az egyik probéma forrás az hogy a crystalisles továbbra is elérhető mint moddolt szerver. A másik meg a steam-epic közti "harc"
A gportalon beállitottad,hogy epices szerver fusson ?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
De végül is, az pár + szint nem létszükséglet.
Ha valakit érdekelne egy viszonylag alacsony szorzós szerver,amin csak pár kisebb mod van annak ajánlom figyelmébe a szerverem. Szorzók 2-10x PC PVE
IP: 176.57.168.15:28015
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.06.17. 12:38:31
Hogy ez most alapbol is van vagy valamelyik mod rakta oda nem tudom. De én arra tippelnék kéne hogy kapjad a +5 max szintet. Nálam alapból 150 a maximum szint de mindennel együtt +15 szintet lehet még felvinni, köztük a chibi dologgal. Azt ugye tudod,ez ugy müködik hogy amennyit a chibi ad, annyi szintel léphetsz tovább ha elérted a maximum szintet ? És implantátumhoz van kötve.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.06.17. 12:02:16
Egy dolgot viszont sehol nem találok. Azt megtudom oldani mod nélkül hogy cuccott lehessen egybe rakni mint a stack modban, viszont a súlyt nem tudom csökkenteni.
---------------
Lentebbi kommentemet helyesbiteném, amiben azt irtam epices arkal lehet modos szerverekre menni. Egy apróság elkerülte a figyelmem.
Hiába töröltem a steamos arkot, az accountomra belépve feltudok menni modos szerverekre. De ez nem az ark miatt hanem a steam accountom miatt. Többen is jelezték nekik nem müködik a dolog. Utána jártam és ez derült ki. Ha csinálok egy vadi új steam accountot,már nem müködik a stemmal az epices verzió. Ennek is utána néztem hogy miért nem. Kiváncsi voltam hogy megjegyzi-e hogy én megvettem-e vagy nem az arkot, vagy valami más... Azt találtam hogy mivel új accountom van, fizessek minimum 5 USD mert annélkül korlátozott funkciója van a steam accountomnak. És itt elakadtam mivel jelenleg egy árva fillér sincs a számlámon és nem tudom tovább folyatni a dolgot,hogy mi van ha befizetek 5 USD akkor müködne-e az epices ark. Ami a videóban van járható út szerintem de ezt még nem sikerült kideritenem. Ha 5 usd befizetése után sem engedi akkor a steam figyeli milyen játékaim vannak steamon és csak azokkal müködik együtt.
Cross szerverre tök egyszerüen lehet csatlakozni ip cimmel. Nem kell külön fájlt csinálni meg semmi, csak annyi bekell lépni helyi játékmodba, elinditani bármilyen pályát és a konzolba bekell irni
open xxxx ip cim.:port számmal együtt. Nem kell semmi jelszó sem,csak ennyi.
Ha esetleg valakinek van olyan steam accountja amin már valamikor vásárolt minimum 5USD értékben és nincs meg neki a steamos ark
arra kérem, csinálja meg ami a videóban van és irja le müködik-e a dolog vagy nem.
Köszi, és elnézést azoktól akiknek téves információval szolgáltam.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.06.16. 15:37:51
Utoljára szerkesztette: T62A, 2020.06.14. 20:52:34
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.06.14. 20:38:18
Hoztam nektek egy videót arrol hogyan lehet EpicGames-es kliensel steamos szerveren játszani és modokat használni.
Nem csalás,nem ámitás. Müködik a dolog.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.06.14. 19:58:58
Nos ezt a épületet elmentettem a structure saverben és onnantól kezdve bármelyik pályán megtudom épiteni. Egy kattintással elötudom varázsolni az összeset. De ez a mod ha adminban használod képes az élő lényeket is elmenteni.Mi több, olyan mintha klonoznád öket 😊
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2020.06.14. 12:54:52
Szerintetek ez csalás ?