Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a ptera egy örökség része. Tribe társ eltünt hátra hagyva mindent. Mikor a videót készitettem akkor tünt fel nekem is a sebzése. Hogy bug-e fogalmam sincs. Ha jól tippelek azért annyi mert azoknak a szalma épületeknek mindössze 100 hp-juk van.

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Ha már bugok. Mostanában mindenki a mesh broblémákkal jön. Azért faja, h a fejlesztők ennyire xarnak rá. Pvp-zni nem szeretnék ebben a játékban, az tuti. Pláne official szerón, ahol ilyen inkorrektek a devek.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.10.08. 10:17:02
Kicsit kevésnek tűnik a pterád sebzése. 😊
Ebben a modban szerencsére elég sok mindent be lehet állitani. Például az agresszivitást. Lehet választani, hogy ha találkozunk vele azonnal megtámad vagy csak vissza támad ha megütöm. Ezt lehet ugy is, például egy megadott ideig agresszivak. Megütöm és megtámadnak, 2 percig nem ütöm öket akkor békén hagynak. Beállithatom milyen tipusú ruhában legyenek. Lehetnek akár sima vászon ruhában vagy akár tek ruhában. Állithatok a hp-m, a sebzésükön vagy akár a sebességükön. Tamelés is állitható. Elkábitani kelljen vagy integetni, (haverkodni)
Agresszivitásuk lehet olyan is hogy engem nem támadnak csak a tamelt dinóimat. Épitenek házakat. Amit szintén szabályozni lehet, hogy mondjuk 1000 npc jelenjen meg és monduk 10% uk épit házat. A készitő szerint a késöbbiekben komolyabb épületeket is fognak majd épiteni. Fából, kőböl, nagy házakat, kastélyokat....A dropjuk isteni felszerelések. Ami a szexet illeti 😊 .. jelenleg még nem szaporodnak de majd fognak párosodni is. Hogy a gazdájukkl-e vagy sem az csak a készitő fantáziáján múlik mit rak be majd 😊 Jelenleg beállitható az is,hogy romlik az armorjuk durabja, eltörik a ruhájuk és teljesen meztelen lesznek. Kitakarás nélkül. vagyis látszodik a nemi szervük is. Ezért javasolt a 18+ megjelölés a szerveren. Állitható milyen fegyvereik legyenek. Lő fegyverből jelenleg csak ijak vannak és tüzes nyilak.
Eleinte volt egy apró kis gond ezzel a moddal. Még nem volt korlátozva mennyi jelenjen meg. Most már be lehet állitani de ésszel kell csinálni ugyanis ha megtámadnak más dionókat könnyen elöfordulhat az hogy hamarabb jelenik meg ilyen npc mint dinó, és egy idö után magától is kevesebb lesz a dinó és elszaporodnak ezek a npc-k amik okozhatnak szerver túlterhelést. Mikor nem agresszivak megtévesztöen hasonlóan viselkednek a playerekhez, azzal a kivétellel hogy nem irogatnak a csetbe. Integetnek, füttyögetnek, nevetnek, mérgesek,.... Az épületeik 1 db-ból állnak. Nem falakat, alapot stb használnak. Egyszerre lehet lerombolni, elég könnyen. Ezt viszont támadásnak veszik és agresszivak lesznek ha a közelben is vannak.
Köszönöm a válaszokat.
Itt egy videó amin tesztelgettem néhány beállitást. Nem akartam újjat húzni a youtubeval a látható nemi szervek miatt ezért ez a videó 18+ beállitású.Csak egy játék,de ki tudja, lehet még ez miatt is tiltást kapnák.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

KÖSZÖNÖM!
Módok fent vannak.Újra lett rakva a játék,beraktam a módokat,mentéseket a GameUserSettingsbe is beraktam egy két dolgot amit régen javasoltatok,azokat el is mentettem mit hova rakjak de ez kimaradt.Magát a szerkezete nem kellett újra legyártanom,meg letennem.Néztem de nem szedte,átrakom ahova te mondtad.Egyébként jók a fütty parancsok töröltem a 10-es csoportot,és jó lett. KÖSZÖNÖM!
Nálam a legvégén van:

MaxPoopStacks=1
MaxAchaPoopStacks=15
CollectInterval=25.0
IncubateDistance=1500.0
IncubateBoostMultiplier=500
BlockAutoCompostBins=false
CollectDistance=40000.0
SiloDistance=40000.0

Le kell tenni a kütyüt, és bekapcsolni, már szedi is. Ha nem megy, akkor tedd fel az s+ modot, abban is van collector.
Eh,csak annyi az egész hogy intünk nekik,és máris átállnak hozzánk?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ez rohadt jó!! Bár az egyensúlyt szerintem meg kellene hagyni.Maradjon a sok dinó,és legyenek emberek is.Nekem tetszettek a videók.Érdekes elegy lenne ha a Conan Exiles keveredne evvel a játékkal.Elvégre ugyanaz a játékmotor hajtja mindkettőt.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

KEDVES NCC1701!
Légyszíves most utoljára,leírod nekem,hogy ami szedi a csiga pasztát parancssort az megvan nekem.Azt közvetlen mi alá,vagy mi végére illesszem be?
Én ide raktam:GameUserSettings//
MaxPoopStacks=15
MaxAchaPoopStacks=0
CollectInterval=40.0
IncubateDistance=1500.0
IncubateBoostMultiplier=1.5
BlockAutoCompostBins=false
CollectDistance=20000.0
SiloDistance=20000
És ennek a sornak a legaljára,de nem szedi a gép.
// ezek a sorok köré raktam be,úgy emlékeztem hogy a settings sor közvetlen alá.
Szerintem nem rossz,bár elég sokan vannak.Viszont ha megszelídíted,onnantól már nem lesz önálló szerintem.Ha csajt szelídítesz,szexszelni is lehetne vele?😄 Ha adja a játék kikel használni.😊
Sziasztok.
Egy kisebb közvélemény kutatásként a véleményeteket szeretném kérni. Bár tudom sokan az alap játékot szeretik azért mégis, kiváncsi vagyok mit gondoltok.
Szóval van egy mod, a Human Npc.
ITT
Ez lényegében embereket rak be. Modjuk ugy botokat. Kb mint bármely más lény, ezek is vadon élő emberek, lehet öket tamelni, támadni, még házat is épitenek maguknak. Egy kicsit utánozza a pvp játékot. Ha megtámadom öket vissza támadnak. Sok funkció van a modhoz, mint például milyen ruhában legyenek, vagy hogy isteni felszereléseket dropolnak,... vagy akár az hogy mikor ütöm öket eltörik a ruhájuk, meztelenek lesznek,.. stb...
Van egy elképzelésem,hogy milyen lenne a játék ha minimálisra csökkenteném a hagyományos dinókat és javarészt ilyen npc emberek lennének a pályán. Gyakorlatilag lépten nyomon npc botokba lehetne botlani és a dinók pedig alig lennének.
Szerintetek játszható lenne ?

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.10.07. 11:48:41

Köszönöm a linket,és a válaszod.A videóból ítélve szerintem nálam az a baj,hogy szelídített csoport 10-es van beállítva,de nincs hozzárendelve állat,ezért bagoznak rám.Ma megnézem igazam van-e.
Ez még mind nem lenne idegesítő, de teli van buggal.

Plö szerver oldalon elkezd 100% pörögni az egyik mag (xeon e3-1230v3), és lost connectionnal eldobja a klienset. Aztán 1 perc után visszaáll a terhelés, és visszaenged. Szóval, nem igazán több szálú a dolog, a másik 7 szálat közben ki sem használja sajna.
Azért idegesítő hogy még mindig mindennap szarják rá a patchet.Szeretnék játszani,de várnom kell steamen a frissitésre,pedig tegnap is frissített egyet.Tudom lehet késleltetni,de akkor meg szerver nem enged be,mert nem frissítettem le a játékot.

Ordering groups. Numerikus billentyűn tudsz kavarni, amelyik ki van választva, annak a lény csoportnak jön elő a lényen lefele mutató zöld nyíl.
Én a 10-esben vagyok,de ha át állítom akkor ha jól emlékszek a zöld jelzésről pirosra változik,meg azt hiszem nem is tudok akkor rájuk ülni.De azért ránézek még egyszer.Mondjuk ez nem rémlik hogy ez hol van "és hogy te melyik groupnak füttyögsz"
Nem jól írtam az állatok vannak a szelídített csoportban a 10-ben
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.10.06. 21:00:18
Beraktam a HGN.hu szerverek linkjét is a bannerba akit érdekel.Kösz Rashan a tippet! Crossark szerver mind az 5,át lehet vinni lényeket egyikről a másikra!

Nézd meg hogy a dinók milyen groupba van, és hogy te melyik groupnak füttyögsz
Sziasztok URAK,ÉS HÖLGYEK HA VANNAK!
Régen játszottam a játékkal már,közben újra is lett rakva a windoz is,meg maga a játék is.Szórakozásból elkezdtem vele csak úgy játszani,míg beállítok mindent,érdekes módon működik a fütty támadd azt a célpontomat,mennek és támadnak.Viszont a régi mentéssel továbbra is hidegen hagyják milyen parancsot adok.Már azt hittem kijavították,de nem is volt lehet baja,csak nálam szórakozik valamiért.Körülbelül 2 hónapja nem játszok vele,azóta hogy visszaraktam újra a wotot,remélem megjön az ihlet és építem tovább amit abbahagytam,csak jó volna tudnom mit akartam előtte.
Ha saját szerver akkor a GameUserSettings.ini fájlba kell beirni.

DinoCountMultiplier=1.25

1.0 az alap érték. Ajánlott kiadni egy konzolparancsot cheat destroywilddinos és ezt követöen szerver restart. Nem próbáltam a csökkentést de egy próbát megér, ha 0.75 irsz be.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.10.04. 22:59:14

Sziasztok!

Jelenleg Ragnarok map-on játszunk kis társaságommal, de újfent abba a problémába ütköztünk, mint korábban. Mintha sokkal több vadon élő állat lenne, a kelleténél. lehet ezen állítani valahogy vagy ez egy bug a map-nak?
Én kb 2 hétig ezzel kisérleteztem. Ahogy irtad is, a gond az hogy nem egyforma a dinók tamelési, nevelgetési stb ideje. A nagy dilemma nálam az volt hogy a beállitásoknál melyik lényt vegyem alapul. A dilo mellett döntöttem. Az is szerepet játszik hogy level hányas szintü a keltetett dinó. Igy lett lv 100 dilo nálam az alap beállitás. Ez azt eredményezte kb 3 nap mire felnött lett a sárkány a keltetéssel, ölelgetéssel és mindennel együtt. Sárkány esetében érdemes utána járni még keltetés elött hogy a sárkány tej tartóssága kitart.-e. Mert jártam úgy hogy mire magától ette volna megromlott.

Tegnap lecraftoltam a 18db ascendant theri nyerget. Nem mondom, kibírtam nevetés nélkül, mire összefarmoltam az 535e bőrt 4x szorzón. Ráment még kb 500 slot metal, a wood, és a fiber az egyszerű eset. Drágaszágok lettek. 😊
Még kell állatonként kb 100-150 fert rex tojást kikeltetnem, azzal meglesz mindnek olyan +55 szint, 30k hp, és 1400-1500% dmg a cél. Közben gyártok ezerrel sütit.
Gyertek a szerverre srácok!!
Ez bekerült a bannerba,bocs Bandi932,csak most vettem észre az üzenetedet,Sg megint nem jelzett szokás szerint:

Megvan a jó kis mutált therizinóm. A HP-ja nem volt valami fényes a témelt hp alapnak, de ez van. Talán ma sikerült befejezni a nyergekhez a farmolást, és ha igen, akkor elvileg holnap meglesz velük a beta, és az alpha dragon.
Ha HP-val megállok 30k-nál, akkor lesz nekik 1500% sebzésük, azaz kb annyi, mint a rexeimnek.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.09.29. 10:18:12
Második, mert nálam is változott az imprint idő.
Én úgy gondolnám, hogy a második. A jelentését változtathatták meg. Ezelőtt -tól, -ig egy random érték volt most fixen 8 óra.
Kérdés hogy csak annyit csináltak hogy megduplázták a BabyCuddleIntervalMultiplier -t 2.0-ra, vagy megváltoztatták az 1.0 jelentését... 😊

Ezzel a beállítással kiadja. Amúgy már egy ideje 7.5 óra körüli az official két imprint közötti idő. Kibalhézták az emberek.
A BabyCuddleIntervalMultiplier a kulcs MekNzi barátunk kérdéséhez.

A cuddle alapállaporban (1.0) értéknél olyan 3 óra körüli. Minél kisebb értékre állítjuk, annál gyakrabban (és ebből kifolyólag rövidebb időaszakonként) kér törődést az állat. 0.1 esetén olyan 20 perc körül van a törődési intervallum (1.0 = ~180 perc, a 0.1 kb ennek a tizede).

Ami fontos, hogy minél gyakrabban kér törődést az állat, annál kevesebb %-ot ad egy törődés. Elvben a rendszer kiszámolja a BabyMatureSpeedMultiplier és a Cuddleinterval alapján hogy egy törődés mennyi %ot adjon... ncc lenti konfigjánál, ha a
BabyCuddleIntervalMultiplier -t megduplázná, akkor a rex 3 imprinttel is meglenne 100%os...

Akkor van gond ha a speedet annyia megnöveli azember, hogy a rövidebb növekedésű állatok (pl Ptera) esetén nem fér bele egy imprint se a nevelésbe... szóval kell egy kis kisérletezés.

Nálam ez van beállítva, így megvolt mindennel a 100% imprint, rex asszem kért 6-ot :
BabyMatureSpeedMultiplier=55.0
BabyFoodConsumptionSpeedMultiplier=1.0
BabyImprintingStatScaleMultiplier=1.5
BabyCuddleIntervalMultiplier=0.073
BabyCuddleGracePeriodMultiplier=2.0
BabyCuddleLoseImprintQualitySpeedMultiplier=0.2

De mióta az s+ modba bekerült a nanny, azóta az automata imprintel 100%-ra.

Sziasztok!

Ajánlom mindenkinek a szerveremet (légyszi tegyétek ki a szerverlistába)
XP 3X, Harvest 3X, Taming 8X
Pénteken és szombaton az offline raid védelem kikapcsolva.

Utoljára szerkesztette: Bandi932, 2018.09.25. 21:35:20
Haló! Kérdés
Mit kell ahhoz babrálni, hogy a rex ugyan 2 óra alatt nő fel (50x szorzó körüli érték) viszont 4 percenként kér törődést.. 😄 A cél az lenne, hogy elérhető legyen a 100% imrpint, 2-3 törődéssel, de ha ez a szám kevesebb az sem baj, a lényeget értitek úgyis 😊
Támpontként ilyen infot kaptam
Baby Mature Speed Multiplier
57
Babys growing speed. Baby Cuddle Interval Multiplier
0.01
How often Babies wanna cuddle. More often means you'll need to cuddle with them more frequently to gain Imprinting Quality. Baby Imprinting Stat Scale Multiplier
25
How much of an effect on stats the Imprinting Quality has. Set it to 0 to effectively disable the system. Baby Cuddle Grace Period Multiplier
1
A multiplier on how long after delaying cuddling with the Baby before Imprinting Quality starts to decrease. Baby Food Consumption Speed Multiplier
1.0
How fast a baby can eat. Baby Cuddle Lose Imprint Quality Speed Multiplier
1.0
A multiplier on how fast Imprinting Quality decreases after the grace period if you haven't yet cuddled with the Baby.
A therikkel amúgy az a terv, hogy 30k hp-ig húzom csak őket. És vicc, de csak 1 pont kell nekik, és megvan a 20k hp imprinttel együtt, persze.
Mindig van tovább 😊
Egyébként is, HP-val tényleg nem sokat érsz, inkább damádzs
Na, akkor a meteor volt a gond, mert mire fújt egyet, addigra már 36k hp-nál volt egyik másik. Mediumot még megnézem velük hét vége felé, majd mozgatom őket, de egyedül elég nehéz ügy.
És most őszintén, majdnem 1400% a sebzésük. Hova a fenébe húzzam még? 😊

Therit meglátom, mindenképp rá fogok próbálni, jelenleg a 16. damage mutációnál tartok, ma nem jött össze a 17. sajna.
Hát nyilván meteort illik nem bekapni 😊

A probléma az hogy a sárkánytűz százalékosan sebzi a rexeket, ha jól tudom 20%ot fújásonként. Tehát én nem HPra húznám őket, hanem sebzésre.... mivel egy 30Ks meg egy 50Ks is 5 fújásból purcan ki, a cél hogy minél hamarabb megöld a sárkányt, nem az hogy tankolják a rexek.

Mi annó 20K HPs rexekkel mentünk (most néztem meg a törzsi dokumentációt) medium/hard dragonra.... a majomnál kellett a HP, a sárkánynál inkább sebzésre voltak húzva a rexek. Igaz, ez nem ma volt de az elv ugyanaz szerintem.

Therivel valamiért nem voltak sikereink, az elmélet nem ment vmi jól (tűzálló meg süti gyógyítás)

Az lesz. Illetve nem kardfogút szoktam erre a célra használni, hanem thylakólát. Nagyobb, masszívabb, és majdnem ugyanolyan jól szedi..
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.09.23. 16:31:23
Caliph
5-6 nagy szintű kardfogúval párszor végigjárod a szigetet lesz ott hide 😊

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Van egy ascendant 330-as theri nyereg bp-m. Na, ebből kell craftolnom 18-at, kiszámoltam, mi kell:
fiber: 300 006, hide: 534 402, metal: 103 122, wood: 225 000. Szép lesz 4x szorzón. 😊 A hide több, mint necces.
Na, szép. Nézem, h a weight quetzem nem kapja tovább az xp-t, megvan a max szintje, 71-et tudtam rátenni, 7150 weightje lett.
Nézhetek másik hóhér állatot.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.09.22. 08:29:43
A kedvedért mondjuk csak azért is megcsinálom therikkel. 😊
Igen, néztem is, h elővették a rhinókat, nekem tetszik a dolog.

Islanden mostanában a szarvast veszik elő, alámennek, és akkor nem sebzi a dragon, és leszedik puskával. De mivel egyedül vagyok, ezért csak a brute force működik nálam.

Most őszintén, mint rutinos player szemével, szted mit szúrtam el? Esetleg még mozgathattam volna a rexeket, hogy ne kapják be a meteorját, de az keveset sebez. Baromira meglepődtem, hogy mikor először ránéztem a rexekre, láttam egy 36k hp-t. Ergo a meteórnak is lehet szép %-os sebzése.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.09.21. 19:39:51
Hát, a Ragnarokos dragonnak semmi köze nincs nehézségben az islandhoz. De komolyan, mig egy alpha dragon islandon egy brutális mészáros és sanszosan bukó még jó állatokkal is, ragnán alig jelent kihívást.

Amúgy a ragnás bossokra nálunk mostanában rhinókat használnak a srácok.. rohamozva irdatlan nagyokat sebeznek, és mivel növényevők lehet gyógyitani sütivel őket (és elvben a növényevőket kevésbé sebzi a tűz)
Viszont ha jól tudom a rhinok maguktól nem rohamoznak, zóval ez csak akkor nyerő ha van 5+ játékos (ami neked nincs, ha jól emlékszem )
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.09.21. 18:54:01

Ok, de tudtommal azért szokták a ragnarökön gyakni a dragont, mert ott könnyebb. Most csak ezért nem akarok átmenni oda. 😊
Persze, official settings minden, kivéve az imprint bónusz, az nálam 20% helyett 30%, nem egy nagy diffi.
Ne hülyülj már. Ami statot a 3. másodpercben látok azzal 19 rex 100+-os nyergekkel és 1 yuti buff a ragnán az alpha dragon és mantikor röhögve lemegy. Persze, ha offis a beállításaid. Még csak a gólemeket sem kell kerülgetned mint a szart bedarálják őket is😊 Mi 30k hp-val és 1000-1100 meelevel 124-es nyergekkel megyünk neki másodmagammal. Daedon nélkül, yuti buffal.
Dragon gamma boss vs rexeim. Elég para a dolog, de még daeodont nem vittem, azzal a beta meg kell, hogy legyen, 100k foodból tud healelni kb 200k hp-t szumma, igaz sajna 10-15 másodperc alatt ki is fut a kajából, és hiába teszek bele kibblét, szerintem ha nem tudom force feedelni, akkor lassabban fog enni.
A sárkány tűz sebzése az, mikor fújja, vagy az elején a golyó, amit dobál, az is sebez?
Viszont az alpha dragonnak nem mennék neki a rexekkel, mert nem szándékozom veszteni egyet sem. Amin gondolkodom, hogy a 20hp/20dmg mutált theriket megvárom, a 20hp mutáció megvan, a dmg 13-nál tart. Elvileg ők jobban bírják a tüzet, illetve a süti elég jól healel, miközben hozzák egy rex 80%-át erőben. Nyereg bp-m meg van hozzá eleve 330-as, igaz, brutál anyagigénye van, de craftolható legalább a tek replicatorban.
Nem panaszkodom, de most havonta fogunk kapni +1 max szintet?