Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.10.08. 10:17:02
Agresszivitásuk lehet olyan is hogy engem nem támadnak csak a tamelt dinóimat. Épitenek házakat. Amit szintén szabályozni lehet, hogy mondjuk 1000 npc jelenjen meg és monduk 10% uk épit házat. A készitő szerint a késöbbiekben komolyabb épületeket is fognak majd épiteni. Fából, kőböl, nagy házakat, kastélyokat....A dropjuk isteni felszerelések. Ami a szexet illeti 😊 .. jelenleg még nem szaporodnak de majd fognak párosodni is. Hogy a gazdájukkl-e vagy sem az csak a készitő fantáziáján múlik mit rak be majd 😊 Jelenleg beállitható az is,hogy romlik az armorjuk durabja, eltörik a ruhájuk és teljesen meztelen lesznek. Kitakarás nélkül. vagyis látszodik a nemi szervük is. Ezért javasolt a 18+ megjelölés a szerveren. Állitható milyen fegyvereik legyenek. Lő fegyverből jelenleg csak ijak vannak és tüzes nyilak.
Eleinte volt egy apró kis gond ezzel a moddal. Még nem volt korlátozva mennyi jelenjen meg. Most már be lehet állitani de ésszel kell csinálni ugyanis ha megtámadnak más dionókat könnyen elöfordulhat az hogy hamarabb jelenik meg ilyen npc mint dinó, és egy idö után magától is kevesebb lesz a dinó és elszaporodnak ezek a npc-k amik okozhatnak szerver túlterhelést. Mikor nem agresszivak megtévesztöen hasonlóan viselkednek a playerekhez, azzal a kivétellel hogy nem irogatnak a csetbe. Integetnek, füttyögetnek, nevetnek, mérgesek,.... Az épületeik 1 db-ból állnak. Nem falakat, alapot stb használnak. Egyszerre lehet lerombolni, elég könnyen. Ezt viszont támadásnak veszik és agresszivak lesznek ha a közelben is vannak.
Köszönöm a válaszokat.
Itt egy videó amin tesztelgettem néhány beállitást. Nem akartam újjat húzni a youtubeval a látható nemi szervek miatt ezért ez a videó 18+ beállitású.Csak egy játék,de ki tudja, lehet még ez miatt is tiltást kapnák.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MaxPoopStacks=1
MaxAchaPoopStacks=15
CollectInterval=25.0
IncubateDistance=1500.0
IncubateBoostMultiplier=500
BlockAutoCompostBins=false
CollectDistance=40000.0
SiloDistance=40000.0
Le kell tenni a kütyüt, és bekapcsolni, már szedi is. Ha nem megy, akkor tedd fel az s+ modot, abban is van collector.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Légyszíves most utoljára,leírod nekem,hogy ami szedi a csiga pasztát parancssort az megvan nekem.Azt közvetlen mi alá,vagy mi végére illesszem be?
Én ide raktam:GameUserSettings/
MaxPoopStacks=15
MaxAchaPoopStacks=0
CollectInterval=40.0
IncubateDistance=1500.0
IncubateBoostMultiplier=1.5
BlockAutoCompostBins=false
CollectDistance=20000.0
SiloDistance=20000
És ennek a sornak
Egy kisebb közvélemény kutatásként a véleményeteket szeretném kérni. Bár tudom sokan az alap játékot szeretik azért mégis, kiváncsi vagyok mit gondoltok.
Szóval van egy mod, a Human Npc.
ITT
Ez lényegében embereket rak be. Modjuk ugy botokat. Kb mint bármely más lény, ezek is vadon élő emberek, lehet öket tamelni, támadni, még házat is épitenek maguknak. Egy kicsit utánozza a pvp játékot. Ha megtámadom öket vissza támadnak. Sok funkció van a modhoz, mint például milyen ruhában legyenek, vagy hogy isteni felszereléseket dropolnak,... vagy akár az hogy mikor ütöm öket eltörik a ruhájuk, meztelenek lesznek,.. stb...
Van egy elképzelésem,hogy milyen lenne a játék ha minimálisra csökkenteném a hagyományos dinókat és javarészt ilyen npc emberek lennének a pályán. Gyakorlatilag lépten nyomon npc botokba lehetne botlani és a dinók pedig alig lennének.
Szerintetek játszható lenne ?
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.10.07. 11:48:41
Plö szerver oldalon elkezd 100% pörögni az egyik mag (xeon e3-1230v3), és lost connectionnal eldobja a klienset. Aztán 1 perc után visszaáll a terhelés, és visszaenged. Szóval, nem igazán több szálú a dolog, a másik 7 szálat közben ki sem használja sajna.
Nem jól írtam az állatok vannak a szelídített csoportban a 10-ben
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.10.06. 21:00:18
Régen játszottam a játékkal már,közben újra is lett rakva a windoz is,meg maga a játék is.Szórakozásból elkezdtem vele csak úgy játszani,míg beállítok mindent,érdekes módon működik a fütty támadd azt a célpontomat,mennek és támadnak.Viszont a régi mentéssel továbbra is hidegen hagyják milyen parancsot adok.Már azt hittem kijavították,de nem is volt lehet baja,csak nálam szórakozik valamiért.Körülbelül 2 hónapja nem játszok vele,azóta hogy visszaraktam újra a wotot,remélem megjön az ihlet és építem tovább amit abbahagytam,csak jó volna tudnom mit akartam előtte.
DinoCountMultiplier=1.25
1.0 az alap érték. Ajánlott kiadni egy konzolparancsot cheat destroywilddinos és ezt követöen szerver restart. Nem próbáltam a csökkentést de egy próbát megér, ha 0.75 irsz be.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.10.04. 22:59:14
Jelenleg Ragnarok map-on játszunk kis társaságommal, de újfent abba a problémába ütköztünk, mint korábban. Mintha sokkal több vadon élő állat lenne, a kelleténél. lehet ezen állítani valahogy vagy ez egy bug a map-nak?
Még kell állatonként kb 100-150 fert rex tojást kikeltetnem, azzal meglesz mindnek olyan +55 szint, 30k hp, és 1400-1500% dmg a cél. Közben gyártok ezerrel sütit.
Ha HP-val megállok 30k-nál, akkor lesz nekik 1500% sebzésük, azaz kb annyi, mint a rexeimnek.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.09.29. 10:18:12
A cuddle alapállaporban (1.0) értéknél olyan 3 óra körüli. Minél kisebb értékre állítjuk, annál gyakrabban (és ebből kifolyólag rövidebb időaszakonként) kér törődést az állat. 0.1 esetén olyan 20 perc körül van a törődési intervallum (1.0 = ~180 perc, a 0.1 kb ennek a tizede).
Ami fontos, hogy minél gyakrabban kér törődést az állat, annál kevesebb %-ot ad egy törődés. Elvben a rendszer kiszámolja a BabyMatureSpeedMultiplier és a Cuddleinterval alapján hogy egy törődés mennyi %ot adjon... ncc lenti konfigjánál, ha a
BabyCuddleIntervalMultiplier -t megduplázná, akkor a rex 3 imprinttel is meglenne 100%os...
Akkor van gond ha a speedet annyia megnöveli azember, hogy a rövidebb növekedésű állatok (pl Ptera) esetén nem fér bele egy imprint se a nevelésbe... szóval kell egy kis kisérletezés.
BabyMatureSpeedMultiplier=55.0
BabyFoodConsumptionSpeedMultiplier=1.0
BabyImprintingStatScaleMultiplier=1.5
BabyCuddleIntervalMultiplier=0.073
BabyCuddleGracePeriodMultiplier=2.0
BabyCuddleLoseImprintQualitySpeedMultiplier=0.2
De mióta az s+ modba bekerült a nanny, azóta az automata imprintel 100%-ra.
Mit kell ahhoz babrálni, hogy a rex ugyan 2 óra alatt nő fel (50x szorzó körüli érték) viszont 4 percenként kér törődést.. 😄 A cél az lenne, hogy elérhető legyen a 100% imrpint, 2-3 törődéssel, de ha ez a szám kevesebb az sem baj, a lényeget értitek úgyis 😊
Támpontként ilyen infot kaptam
57
Babys growing speed. Baby Cuddle Interval Multiplier
0.01
How often Babies wanna cuddle. More often means you'll need to cuddle with them more frequently to gain Imprinting Quality. Baby Imprinting Stat Scale Multiplier
25
How much of an effect on stats the Imprinting Quality has. Set it to 0 to effectively disable the system. Baby Cuddle Grace Period Multiplier
1
A multiplier on how long after delaying cuddling with the Baby before Imprinting Quality starts to decrease. Baby Food Consumption Speed Multiplier
1.0
How fast a baby can eat. Baby Cuddle Lose Imprint Quality Speed Multiplier
1.0
A multiplier on how fast Imprinting Quality decreases after the grace period if you haven't yet cuddled with the Baby.
Egyébként is, HP-val tényleg nem sokat érsz, inkább damádzs
És most őszintén, majdnem 1400% a sebzésük. Hova a fenébe húzzam még? 😊
Therit meglátom, mindenképp rá fogok próbálni, jelenleg a 16. damage mutációnál tartok, ma nem jött össze a 17. sajna.
A probléma az hogy a sárkánytűz százalékosan sebzi a rexeket, ha jól tudom 20%ot fújásonként. Tehát én nem HPra húznám őket, hanem sebzésre.... mivel egy 30Ks meg egy 50Ks is 5 fújásból purcan ki, a cél hogy minél hamarabb megöld a sárkányt, nem az hogy tankolják a rexek.
Mi annó 20K HPs rexekkel mentünk (most néztem meg a törzsi dokumentációt) medium/hard dragonra.... a majomnál kellett a HP, a sárkánynál inkább sebzésre voltak húzva a rexek. Igaz, ez nem ma volt de az elv ugyanaz szerintem.
Therivel valamiért nem voltak sikereink, az elmélet nem ment vmi jól (tűzálló meg süti gyógyítás)
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.09.23. 16:31:23
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
fiber: 300 006, hide: 534 402, metal: 103 122, wood: 225 000. Szép lesz 4x szorzón. 😊 A hide több, mint necces.
Nézhetek másik hóhér állatot.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.09.22. 08:29:43
Islanden mostanában a szarvast veszik elő, alámennek, és akkor nem sebzi a dragon, és leszedik puskával. De mivel egyedül vagyok, ezért csak a brute force működik nálam.
Most őszintén, mint rutinos player szemével, szted mit szúrtam el? Esetleg még mozgathattam volna a rexeket, hogy ne kapják be a meteorját, de az keveset sebez. Baromira meglepődtem, hogy mikor először ránéztem a rexekre, láttam egy 36k hp-t. Ergo a meteórnak is lehet szép %-os sebzése.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.09.21. 19:39:51
Amúgy a ragnás bossokra nálunk mostanában rhinókat használnak a srácok.. rohamozva irdatlan nagyokat sebeznek, és mivel növényevők lehet gyógyitani sütivel őket (és elvben a növényevőket kevésbé sebzi a tűz)
Viszont ha jól tudom a rhinok maguktól nem rohamoznak, zóval ez csak akkor nyerő ha van 5+ játékos (ami neked nincs, ha jól emlékszem )
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.09.21. 18:54:01
Persze, official settings minden, kivéve az imprint bónusz, az nálam 20% helyett 30%, nem egy nagy diffi.
A sárkány tűz sebzése az, mikor fújja, vagy az elején a golyó, amit dobál, az is sebez?
Viszont az alpha dragonnak nem mennék neki a rexekkel, mert nem szándékozom veszteni egyet sem. Amin gondolkodom, hogy a 20hp/20dmg mutált theriket megvárom, a 20hp mutáció megvan, a dmg 13-nál tart. Elvileg ők jobban bírják a tüzet, illetve a süti elég jól healel, miközben hozzák egy rex 80%-át erőben. Nyereg bp-m meg van hozzá eleve 330-as, igaz, brutál anyagigénye van, de craftolható legalább a tek replicatorban.