Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megnéztem alap pályán is, és valóban, összekevertem a kettöt. <#worship>
Nem tudom mit hogyan csináltam de egyszer csak eltünt a grafika fele. A talaj helyett mindenhol víz felület van. Azért ez bosszantó hogy kijön pár patch és újra kell rakni gamet.
Már igy is 141 Gb felett van Ark mappa
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.10.20. 22:39:22

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Az artifactok a barlangok végén találhatóak,amik kellenek az obeliszkekhez,plusz még pár gyönyörűséges élőlény végtagja.Ha megvannak,akkor megnyílik a pálya az egyik főboss-hoz,attól függ melyik szinü obeliszket nyitottad meg.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Az nem az artifact, hanem a trófea. 😊 Illetve az egyes alpha állatok alkatrészei kellenek még értelem szerűen.
Ha jól tudom az artifactok amik a tek barlangba belépéshez kellenek. Ha össze szedem amiket kér berakom és klikk-klikk Kinyilik a tek barlang
ajtó. Amiket oda beraktam nem kell legközelebb újra berakni mert ott maradnak. Én logikám szerint egyszer használatosaknak kéne lenniük. Bár ebben már nem vagyok biztos 😊
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.10.20. 18:26:50

Sziasztok!
Ha jól emlékszek ezt a kérdést már feltettem nektek,de szerintem most másként fogalmazom meg hátha van megoldás.Azok akik használják azt a módot amivel egymásra több dolgot tudnak rakni,a stack mód ha jól tudom a nevét.Azoknak létrehoz a game in fájlba vagy valamelyikbe valamit plusz parancssort?
Ezt hogy érted?Bemész a barlangba,felveszed az artifacktot,és nem tűnik el mert újra megjelenik a következő,de amit felvettél az bent van a tárhelyedbe?
"Minden alkalommal új artifactok kellenek vagy elég őket egyszer összegyűjteni?"Attól függ szerintem ha jól értem a kérdést,mit szeretnél az artifacktal. Csak a bázison ereklyetartóba rakni,mint dísz vagy bossok ellen felhasználni.
Remélem, hogy nem hiba, kiváltképp nem büntetendő. Elgondolkodtató, hogy ezzel az összes artifact összeszedhető. Még a vízalattiak is. Ezért gondolom, hogy tervezett lehet.
Tavaly augusztus végén került be. Eddigre már ki kellett volna, hogy derüljön, ha hiba. Én úgy gondolom hiba esetén egy év alatt vagy javították, vagy kivették volna.
Persze a tévedés jogát most is fent tartom. 😊
A wiki ennyit tud róla.

"Artifact Transporter
Ever since the Otter was introduced to the game at the official launch of ARK, it has been able to store as many of the same Artifact as its weight allows, despite the fact that no other creature, including players, in ARK can hold more than one of the same type of Artifact. It is unknown if this is a glitch that has still somehow not been fixed, or intended."
Nem tudom,hogy bug lehet-e, vagy ez a shigoisland pálya sajátossága de az én szerveremen ha berakom az artifactokat, nem tünik el onnan. Nem kell minden alkalommal összeszedegetni hanem elég csak egyszer. Filoztam is azon ez vajon direkt ilyen ? Nem tudok róla hogy a konfigomban ilyesmiről lenne benne bármi is. Ez most akkor hogyan van ? Minden alkalommal új artifactok kellenek vagy elég öket egyszer összegyüjteni ?

Egy ideje dínóba egyet sem lehet, de az otterbe annyit tudsz, amennyit a súlya alapján megbír. Ne kérdezd, h ez direkt van-e így, vagy majd kipatchelik, esetleg majd a devek wipeolják azt, aki kihasználta officialon, fene tudja. De működik. Odaállsz az artifact konténer mellé, kiveszed az elsőt, beteszed az otterbe, vársz, és repeat.
Hogyhogy az otterbe 1nél több artit lehet berakni? Vmi speciális képessége van? Mert dinóba alapból csak egyet lehet...

Ottert én is viszek, de islanden 5 perc, míg respawnol egy fartifact, ebből 3-4-nél tovább nem tudok várni. Officialon is van cave building, csak pvp szerón. Pve-n külön kell szerver configban engedni. Ugyanúgy, ahogy a cave flyers is be lehet kapcsolni.
Én Ottert viszek magammal. 186 kilót bír el. 37 darabot beleteszek 1-et meg én viszek. 38 meg elég egy darabig. A centen kb másfél perc alatt jelenik meg a következő. A ragnára valókat is itt szedem. Ugye az offin nem igazán lehet a barlangokban építkezni.
Teleportnernak csak a vége alá kell alap, nem kell egy 8x8-as alapot csinálni neki. Ha noclip be van kapcsolva, akkor még jobban elfér, de az s+ mod teleportere plö csak egy oszlop. Amit tehetsz platformos állatra is akár. 😊
Én ezt nem értem.A teleport nem kicsi,el se fér minden hol.Én bementem tegnap előtt abba a barlangba ahol ez Artifact of the Strong található,elég sok kristály van benn közben szedegettem is,és mivel hordok magammal tek adót.Így feltöltöttem őket,és véletlenül a nálam lévő artifactot feltöltöttem,legalábbis ha jól láttam,de nem tanúsítottam nagy jelentőséget,mert gyorsan ki is vettem.De legközelebb,jobban szemügyre veszem.Nálam vannak olyan helyek,legalábbis egy van egy ágy meg szekrény,csak oda rohanok az artifactorért,és rakom a szekrénybe.Így közvetlen mehetek is vissza nem kell várnom a megjelenését.
Biztosan nem én találtam fel a lyukat a csőben, de rájöttem, hogyan érdemes bossolni. Az artifact mellé leteszek egy tek generátort, és egy teleportert, esetleg rátolok még egy turretet, és már tudom is szedni gyorsban az artifactokat. 😊
Akarok menni ragnarokre, meg itt kellene a centeres tek cuccokat is összefarmolnom, mert így egyszerűbb, de ugye elementet nem lehet átvinni másik mapra.
Valamelyik achievementet meg kell hozzá csinálni.
Na tek quetza az új patchben. Ez még érdekelne is, ha nem lenne a mostani quetzámban vagy 40 mutáció, 4 vérvonalon szétszórva. Viszont valaki tudja, h addoláson kívül a quetz bionic skint hogyan lehet megszerezni?
A patchben kapott +1 szintnek meg alapból mindig örül az ember. 😊
Egy pár auto turret legyen all targeten! 😊
Tikal
just another day in ARK...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kigyó átmegy csak úgy simán a kőfalon,be a kertembe,elkábitja a fél dilo állományt,és felfalja a pterámat.WTF?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Sziasztok,

favagofarkasok* szerverclustert erdeklodes hianyaban leallitottam, ha vkinek igenye van ra irjon ram steamen es ujra elinditom.

BR
Szabka
Default difficultyval nyomom, de islanden leltem. Én is meglepődtem, mert ott marha kis szintűek spawnolnak eleve. Az s+ transmitternek van egy dino scan funkciója, az mutatta.

Más. A transporterrel már tudok úgy farmolni az obszidián hegyen, hogy slot capes lesz az anky. Ez azért király. Persze a classic flyers segít.
Ragnarokon 47,4 / 2,3 a tengerfenéken van egy Artifact (Devourer) Az környékén öld őket. Itt állandóan van. Ők védik az artifactot. Elég sűrűn bedob alphat is. Vegyél fel gázmaszkot és belső nézetben legyél.
Melyik pályán találtad?Nálam Izlandon nagyon kicsik,pedig be van állítva a max level,meg a GameUserSettings/OverrideOfficialDifficulty=7.0.Meg kevés van belőle,megyek egy kört a pálya körül a víz alatt,de van hogy nem is találok egyet sem.Jó hogy van ez a mintha köd volna a víz alatt,ami zavar a látásban.
Megvan a 150-es tusó. Vicces, hogy a damage kapott tamelés után kemény 18 pontot, de legalább hp-n van neki 36, az elég jó. Viszont legalább a másik nemű tusómnak van 27 dmg pontja, úgyhogy lehet breedelni őket.
Aha. TEK shield alatt nem esik az eső, és elpuszulnak a plant-x-ek. 😊 Mondjuk lógikus.
Köszi!

A fene egye meg, hogy csak 5 percet ad a hozzászólás szerkesztésére. <#boxer>

Az elérési útvonalat az ARK Smart Breedingben be kell állítani.
File ---> Settings ---> Imported Exported (fül) ---> Choose Folder... (gomb)

Ark telepítési útvonal\ShooterGame\Saved\DinoExports\ --- és itt egy hosszú számsor a könyvtár neve amit meg kell adni.---

Az elérési útvonal megadását annak írtam le, akinek nehezen megy a megkeresése.
Ha használsz "ARK Smart Breeding"-et, akkor oda átadhatod a statokat. Nem kell kézzel beírni. Van fönt egy "Last Export" gomb, ennek a használatával. Az "Import Exported Data" az összes eddigi exportált dinó adatait teszi kiválaszthatóvá.
Az export dino az mire vonatkozik a dinók beállításainál?

Ez is meglett, alpha dragon boss vs therizino army. Sajna egy fő elhullás volt, elfelejtettem passzívot fújni, mikor felszállt a sárkány, Talán menthető lett volna, mert akkor ha tud enni 1 sütit, az töltött volna rajta. De ez van, itt már 10% veszteséget tartottam elfogadhatónak. Szerintem a rexeimet dulván leradírozta volna.
Főleg ha egymás után kell gyorsan lőnöd a dinóra,ez nemtudom hogy a mod okozza-e.S+ mod van fent a szerón

Nekem csinálta régebben is.. nem túl gyakran, de emlékszem, roppant idegesítő volt...

Amúgy tudom, hogy az s+ sokak szerint egy komplett csít, de a tek transmitterének a dino scan opciója marha jó. Éppen jelez egy jó kis 150-es tusót, azt el kell kapnom, nem tudom kihagyni.
Köszi. Kár, így azért csökkent a stratégiai értéke a dolognak.
Miért van az hogy lövök hármat az ijjal egymás után,és a negyedikre beragad,nem tölti be a nyílvesszőt? Ilyen nem is volt régebben.Csak akkor lehet újra lőni ha megnyomom a slotgombját ahova beraktam az ijat.

Jól. Se ki, se be nem lő semmi.

Amúgy azt jól tudom, h a turret nem lő át a tek forcefielden?
GTJack3d amúgy a srác. Marha jó tartalmakat tett fel amúgy.
Az építkezős sztorit ismerem, a youtubereket meg amúgy se szeretem szóval megérdemelte 😛 (na jó csak viccelek, nem volt korrekt eljárás a WC részéről)

Igen, csak most úgy meggyógyították a climbing pick-et, h ahol be tudod dugni a fejed a meshbe, már be is tudsz vele mászni.
Plusz volt egy hely az aberration mapon, a felszínen, ahol marha magasba asszem a kék obinál tudtál építeni úgy, hogy nem égett le nappal. Pedig ők úgy gondolták, hogy oda nem szabad építeni. Pechükre ez egy marha népszerű youtuber srác törzse volt, és ezért kompletten wipeolták az egész törzset. Érted, azért, mert szarul íták meg a progit. Normál esetben elnézést kérnek, szólnak, h költözz le onnan, majd egy patchel javítják a hibát, de ők nem. Na, itt borult ki a bili, azóta tele van a net how to mesh videókkal.
A mesh az nem új, mindig is volt sajnos, 2 éve is kaptunk raidet textúra alól.

Kéne nekik, mert ez miatt a mesh balhék, valamint az inkorrekt dev wipe-ok miatt eléggé esik az ark népszerűsége.
Juteszembe.. követi valaki a híreket? Lesz novemberben DLC vagy csúszik?

Na, beta dragon therizinókkal. Ez a bzui sárkány beszorította az állataim egy sarokba, és csak az egyik oldaláról ütötték. Az alphát megpróbálom úgy, hogy high/highest following távra teszem őket, és magamra fütyölöm, úgy csak nem ragadnak le egy helyre. De azért eléggé megdádázta őket a beta is. A daeodon a fene tudja, hová tűnt, a sütikből a késleltetése miatt csak keveset tudtak enni.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.10.09. 20:44:08
Én egyet megcsináltam, de annyi elég is volt 😛
Igen sajnos ez van,nekem meg már nincs türelmem újra nekiállni,igaz én a rövid szavakat fordítottam,a komplett mondatokat mások csinálták,de az is elvett jópár órát az életemből.Inkább játszom a szabim alatt.Át is kapcsoltam angolra,mert ez igy borzalmas.

Eddig is ilyesmi volt, ld. régen a mesterbarkács szót
Tiszta szégyen lett ez a magyarítás!! A mienké nem ilyen volt amikor fordítottuk.Igaz benne van a mi munkánk is,de a maradékra valaki ráengedte a google translatet,ahelyett hogy lefordították volna.Borzalmas!!!