Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi NCC!
Azért kérdeztem mert találtam két Rexet Ragnarokon 7000 pár száz élettel,szelídítés után lett 10 000 pár száz,gondoltam belőlük pároztatok,és nem adok nekik statot,hanem így megyek a ragnar bossok ellen majd.
Azért kérdeztem mert találtam két Rexet Ragnarokon 7000 pár száz élettel,szelídítés után lett 10 000 pár száz,gondoltam belőlük pároztatok,és nem adok nekik statot,hanem így megyek a ragnar bossok ellen majd.
Illetve vannak még alap szabályok, amiket érdemes betartani: plö a breeder pár soha nem megy sehová a bázis biztonságából. Nincs kivétel, soha. Valamint mikor lesz egy állatom, akkor adok neki egy nevet, plö F224, azaz lány, és 224-es szintű volt, mikor témeltem. Mikor mutációra megyek, akkor mögé írom, h plö 79D, azaz neki lett meg a 79 dmg stat pontja. Super spy glass moddot nagyon nagyon ajánlom, mert alapvetően el van qrva a játéknak ez a része, egyszerűen nincs rá officiál egyszerű mód arra, h rájöjj, mi volt az állat statja szintezés elött.
Illetve tudod még azt csinálni, hogy utólag fogsz egy nagyon alacsony szintűt, és pároztatod őket, ekkor az utódok statjából meg tudod mondani, mi volt a szülő statja, főleg, ha az egyik szülő statját ismered.
Illetve tudod még azt csinálni, hogy utólag fogsz egy nagyon alacsony szintűt, és pároztatod őket, ekkor az utódok statjából meg tudod mondani, mi volt a szülő statja, főleg, ha az egyik szülő statját ismered.
Természetesen szintezem őket.
De alapvetően van több megoldás, egyik, h felírod excelbe az állat statjait. Van az a megoldás, mikor az állat inventoryjába beírod a témeléskori/születéskori statjait. Illetve van a legegyszerűbb, mikor használod a super spy glass modot, ez mutatja az alap statjait, és külön azt, amit sk raktál rá.
De alapvetően van több megoldás, egyik, h felírod excelbe az állat statjait. Van az a megoldás, mikor az állat inventoryjába beírod a témeléskori/születéskori statjait. Illetve van a legegyszerűbb, mikor használod a super spy glass modot, ez mutatja az alap statjait, és külön azt, amit sk raktál rá.
NCC!
Tudjuk,hogy te szeretsz pároztatni,meg keltetni.Ha kikeltetsz állatot,te azt hagyod meg ami az alap statja,vagy raksz rá szinteket is és úgy mész a bossok ellen harcolni?Meg amit szelídítesz,arra se teszel plusz szinteket,hanem hagyod a megszelídített szinten,hogy tud milyen alap stattal rendelkezik?
Tudjuk,hogy te szeretsz pároztatni,meg keltetni.Ha kikeltetsz állatot,te azt hagyod meg ami az alap statja,vagy raksz rá szinteket is és úgy mész a bossok ellen harcolni?Meg amit szelídítesz,arra se teszel plusz szinteket,hanem hagyod a megszelídített szinten,hogy tud milyen alap stattal rendelkezik?
Csak megfogtam. Ahogy sejtettem, de a staminája, és a foodja elég jó lett.
Islandes szerómon leltem egy 180-as tek rexet, de olyan fos statja van, hogy be sem témelem.
Ilyet még nem láttam. Egy 40-es alpha mosa bespawnolt az egyik pici pearl cave-be islanden.
Nekem máig eszembe jut az első hód amit szelídítettem,viszem haza hajóval,falak nem voltak mert zöldfülű létemre nem tudtam,hogy lehet rá építeni.És erre egy krokodil lekapta a hajómról,nem is voltam mérges.
Shotival lődd ki a fenébe ilyenkor. 😊
Más szerveren játszom,de rohadt idegesitőek tudnak lenni,főleg ha nem veszem észre őket!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A nagyobb halaknak a mélyvízben kéne lenniük,nem a part közelében úszkálni,ezt elcseszték rendesen,vagy kell valami beállítás hozzá.A kis szigetem mellett folyamatosan úszkál egy jókora bálna,majdnem hogy kijön hozzám a partra.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ha saját szeród van, akkor ezeket a lopkodós vackokat érdemes letiltani, nálam pego plö nincs is. Leeds ellen pedig már mióta bejött, csak az a védelem van, hogy a víz alá teszel legalább 4 auto turretet, azok leszedik, mielött a raftodhoz érne.
A partok mentén haladok mindig,de azok a nagy dögök oda is kiúsznak!
Elég furán néznek ki a többi dinó között,kár volt ezeket a TEK szarokat összevegyíteni a többivel.Jó kis játék volt ez régen,de mostanra annyira nehéz lett singlében hogy az iszonyat! Megyek hajóval pterát vadászni,centeren,crossbow már megvan,csinálok kis ládát a tutajra,meg tüzhelyet hogy tudjak húst sütni közben amíg utazok a partok mentén,kibblét otthon megfőztem vagy 10-et,narco is nálam volt,beraktam mindet a tutaj ládikájába hogy ne nálam legyen,hátha kinyírnak,de a kibble jó ha megmarad.Láttam is egy jó madárkát,kiszállok,megyek felé hogy elkábítom,erre a rohadt tüskéshátú megtámad,és kilopja a bogyóimat az uccsó slothelyről,mondom nembaj,erre pár mp-re jön az égi áldás,na az meg a leltáromból lopkod folyamatosan,és elvette a crossbowot is,de azt kiejti hála istennek.Rohantam utána felvenni,aztán spuri másik ptera után,hátha elcsípek egyet.Elhagyom visszafele a láva szigetet (persze a túloldalon a kis szigeteknél,jungle northnál),fordulnék lefele,erre egy nagy bálna lezabál mindent a tutajról,majdnemhogy nullára szét nem szedi.Odaveszett ládástól,tüzhelyestől,mindenestől az összes cuccom,csak ami nálam volt az maradt meg.Köszi!
Mondjuk nézegettem a tek rexeket, de úgy döntöttem, nem foglalkozom velük. A mostani sima mutált dögjeimnek van 84 pont a sebzésen, és 85 pont a hp-n. Ennél sokkal jobb úgysem lehetne, és elég op-k így is.
Island-center spawn mapja külön hozza a TEK állatkákat. De amúgy ja, én is úgy gondolom, hogy ugyanott spawnolnak, mint a mezei állatok.
Nem rossz az a spawnmap mert spawn szempontból a stego és a TEK stego nem különböző álllat, tehát ahol spawnolhat stego ott X % eséllyel spawnolhat TEK változat is.
Ha megnézed a wikin pl a stegot https://ark.gamepedia.com/Stegosaurus#Stegosaurus
A habitat térképen összenézheted, a TEk és a sima állat pont ugyanazokon a helyeken fordulhat elő minden térképen, gondolom a spawn containerben csak a sima van, azt dob egy kockával a gép hogyha stegó akkor sima legyen vagy tek.
Ha megnézed a wikin pl a stegot https://ark.gamepedia.com/Stegosaurus#Stegosaurus
A habitat térképen összenézheted, a TEk és a sima állat pont ugyanazokon a helyeken fordulhat elő minden térképen, gondolom a spawn containerben csak a sima van, azt dob egy kockával a gép hogyha stegó akkor sima legyen vagy tek.
Centerről van szó. 😊
A vulkán az ahol a sárkányok is vannak,azon a részen?Ilyet láttam már én is stegót,meg Parasaur.
Egy tanács, ha sok vad rex kell, és saját szeród van, a configban cseréld ki a gigát rexre. Hemzsegni fognak ott, ahol giga spawnolhat, 10-es csoportokban fognak grasszálni. Horror, saját csapat erős rex nélkül (5-6db minimum) oda be nem teszed a lábad. Viszont bőven lehet válogatni.
Game.ini-be:
NPCReplacements=(FromClassName="Gigant_Character_BP_C",ToClassName="Rex_Character_BP_C"😉
Game.ini-be:
NPCReplacements=(FromClassName="Gigant_Character_BP_C",ToClassName="Rex_Character_BP_C"😉
De spawnol, csak elég sokat le kell ölni hozzá. Igazad van, hogy a centen érdemes. A vulkánon folyamatosan ölni kell. Kb minden 20.-ra bedob egyet-egyet. Eddig 3 db volt bent egyszerre a legtöbb amit találtam. Pedig rengeteget leöltem. Ebből csinálom a saját boss rexeket. 56 hp és 55 dm. Az 5. mutációt próbálom előcsalogatni.
Amúgy ez a spawn map hülyeség, mert láttam már videóban plö tek stegót spawnolni ragnán.
Eszerint semmiféle tek állat nem spawnol ragnán.
Menj át centerre, oda spawnlnak, és szép nagy szintűek szoktak szaladgálni.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.10.24. 21:53:15
Menj át centerre, oda spawnlnak, és szép nagy szintűek szoktak szaladgálni.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.10.24. 21:53:15
A Ragnarokon talált már valaki TEK REXET?
Nem félek, mert kitakarítom elötte a környéket. Ha elbököm, akkor még mentésből visszatehetem. 😊 Amúgy meg ott vagyok időben, mert tudom a pontos etetési időt, és nem esik gyorsan a %, legalábbis nekem még gondom ebből nem volt, bár összesen 3 tusót témeltem csak. Vad állat csak úgy nem jelenik meg, játékos nyakába nem spawnol be semmi. Ha mégis, ott a basilóm.
Movement alatt persze, sebességet értek. De van rá leves is, azzal már veszettül gyors vagyok.
Movement alatt persze, sebességet értek. De van rá leves is, azzal már veszettül gyors vagyok.
Szia!
Olvastam amit írtál,nem is egyszer.Feltűntek dolgok,egy nem félsz hogy elcsámborog amíg vársz,a következő etetésig?Nem is azon van a hangsúly,hogy félsz-e vagy nem,nem foglalkoztat az a dolog,hogy ha nem vagy ott időben akkor eshet a szelídítési százalék,és vele a +szintek száma is?A másik mivel nem egy fix helyen szelídítesz,nem tartasz attól,hogy közben megjelenik egy vad állat,és rád támad,vagy inkább arra az állatra kivel pont a szelídítést végzed?"Van kb 140% movementem"Ez a statodra van rakva?
Olvastam amit írtál,nem is egyszer.Feltűntek dolgok,egy nem félsz hogy elcsámborog amíg vársz,a következő etetésig?Nem is azon van a hangsúly,hogy félsz-e vagy nem,nem foglalkoztat az a dolog,hogy ha nem vagy ott időben akkor eshet a szelídítési százalék,és vele a +szintek száma is?A másik mivel nem egy fix helyen szelídítesz,nem tartasz attól,hogy közben megjelenik egy vad állat,és rád támad,vagy inkább arra az állatra kivel pont a szelídítést végzed?"Van kb 140% movementem"Ez a statodra van rakva?
Nem, teljesen felesleges. Odaúszok hozzá a plesióval, megfogja, megetetem, majd felfele megyek, ahol a basilót hagytam, a plesió meg rá van fütyülve a másik állatra, így mikor a tusó elengedi, utánam jön. Van kb 140% movementem, úgyhogy elég gyors vagyok a vízben. Mikor fent van mindkét állat, akkor felfele megyek, hogy ne renderelődjön a tusó, és ott várok.
A két etetés közötti időt meg ki tudod számolni, 177 másodperc + 14 x állat food pontja, és másodpercben kapod meg az időt. A food pontot a super spy glass mod mutatja, de ha 30-nak veszed, akkor nem tévedsz nagyot, kb 11.5 perc. És 4x szorzón két etetés kell egy maxos tusónak is.
Basilót pedig azért viszek, mert az immunis az elektromos dögökre. Elötte körbe kell nézni, mert mindkét állatot passzívra kell tenni, h ne bántsák a tusót. Bár a mélyben a basiló eleve passzívként viselkedik.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.10.23. 13:56:30
A két etetés közötti időt meg ki tudod számolni, 177 másodperc + 14 x állat food pontja, és másodpercben kapod meg az időt. A food pontot a super spy glass mod mutatja, de ha 30-nak veszed, akkor nem tévedsz nagyot, kb 11.5 perc. És 4x szorzón két etetés kell egy maxos tusónak is.
Basilót pedig azért viszek, mert az immunis az elektromos dögökre. Elötte körbe kell nézni, mert mindkét állatot passzívra kell tenni, h ne bántsák a tusót. Bár a mélyben a basiló eleve passzívként viselkedik.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.10.23. 13:56:30
Sziasztok!
Te nem is csalod be ketrecbe?
Te nem is csalod be ketrecbe?
Én ezt a módszert akkor hagytam abba, mikor rendszeresen átnyomott a pálya padlóján. 😊
Én teknőssel csinálom,csinálok 4 db kő behemót kaput,oszlopokat a szélére kicsit ferdén,és minden oszlopra 3db kő mennyezet,elkapja a teknőst,én a hátán,és ha jól kapja el,akkor leszállok róla,és odaúszok a szájához a gyönggyel.Tegnap elkaptam 2,hát tényleg sokan vannak azon a helyen.
Faja, velem először fordult elő, kicsit meglepődtem. Szerencsére a szerómon automatán van óránkénti mentés.
Az elementet sajnálom, mert ilyen alapon beállítottam volna, h 2x-4x annyit adjon, de akkor marad a munka. 😊
Az elementet sajnálom, mert ilyen alapon beállítottam volna, h 2x-4x annyit adjon, de akkor marad a munka. 😊
TUsó témeléshez nekem van egy breedelt plesióm, mert őt meg tudja fogni a tusó, ő a boxzsák. Meg viszek egy basilót, amire rá van fütyülve a másik. Nem vacakolok hajóval. 😊
Amúgy ha víz alá teszel turretet, legalább 4-et, akkor az lelövi a leedseket szépen.
Amúgy ha víz alá teszel turretet, legalább 4-et, akkor az lelövi a leedseket szépen.
Én csináltam egy hajót,fém alapokkal,meg csináltam rá egy fém tüskét is,de nem bántotta az állatokat a víz alatt.Pedig be van állítva a vad dinók sebzése a tüskefallal.Kipróbáltam úgy,hogy létrehoztam egy bálnát paranccsal,hogy jó lesz-e így.De a bálna szétverte,nem is tudtam előle elmenekülni.Létrehoztam egy motorcsónakot,megnéztem azzal le tudom hagyni a bálnát,de szétveri azt is.Mondom megépítem a motorcsónakot,és azzal legalább le tudom hagyni a bálnát,akkor még nem gondoltam,hogy a Ragnarokon nincsen.És erre nem sok dolog fér,de mindenféle képen kellett,mert a tusó elég kint van a tengeren,majdnem a pálya szélén.Ki kellett vinnem a teknősöket,fekete gyöngyöket,fehér bogyót stb.És mondom kell valami amin ezeket tárolóm,mert quecával nem tudok leszállni a vízre.Másik vízi állatom amin platform lehetne olyan állatom meg még nincs,csak Izlandon.És a sok súly miatt kell egy hajó.
Így csinálom én is ha fémért megyek.Csak én elementet használok.
Fasza! Nekem a csirkéket is megzabálta az udvarban,hehe.Egyébként tök jó opció hogy turretre lehet tenni a dilókat,lehet jópárat befogok még.Igaz a kigyó elől én menekültem akkor,de ki gondolta hogy ez nem fordul vissza egy idő után? Némelyik állat ha elveszti a nyomomat,akkor fogja magát,és visszacammog,de ez a dög a viz alatt követett végig a szigetemre.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.10.22. 12:29:07
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.10.22. 12:29:07
Nem. Nem duplázza. Ezért inkább ha nem kényszerülök rá, akkor hétközben bossozom.
Igen, párszor. 😞 Elég ha a rex szarik vagy eszik és megemel. Ha rosszul állsz. Ha a centen odaszalad egy vad yuti és leüt az obiról. Ha fent ülsz az állaton. És jól gondolod, a nagy nehezen felnevelt rexeknek és a méreg drága 124%- os nyergeknek csak az emléke marad. Ezért van nekem 2 garnitúrám a rexekből és nyergekből a ragnán is és centen is.
Jól értettem azt, h ha officialon mondjuk 2x szorzó van egy hétvégén, akkor a bossok is dupla elementet adnak?
Jártatok már úgy, h megnyitjátok a boss portált, visszaszámlálás vége, állatok eltűnnek, te pedig ott maradsz? Hókuszpókusz, besz@ptad. Na ez officiálon f@sza lehet, mert én töltöm vissza a mentést.
Ja, erre nem reagáltam, igen, 88db valamit tehetsz a hajóra. Egyes források szerint, ami a hajó alá kerül, arra ez egy ideje nem vonatkozik, fene tudja, nem teszteltem. De a 88 elembe elég sok minden belefér.
Spawnol másik, ne foglalkozz bele. Annyiban egyetértek, h golyó pazarlás. 😊
Bkker, mekkora ötlet, köszi. 😊
Üzemeltesd őket Element Shardel. Ágyon visszamész és lekapcsolod. Így elenyésző a veszteséged.
Tudom,hogy vad állatokat bánt,nekem a hajón van és nem szeretném ha delfint lőne.Csak agresszív állatokat.
Nem szelíd, hanem vad állatokat bánt a turret. A bázison semmi keresnivalójuk nincs. De ha feldobsz egy s+ modot, ott a turretnek, heavy turretnek meg tudod adni, h plö csak a kélgyóra lőjön.
Amúgy nagyon bejött ez a transporteres artifact gyűjtés. Kb végteleníett element, de persze az állatokból szükséges alkatrészeket ki kell nyerni, de a pókhoz nem vészes ami kell. De kicsit fájt elcraftolni kb 350 elementet a transporterekre, generátorokra, és sajnálom, h megy 3 tek generátor pluszban, de úgy tettem le őket, h minimális hatótávnál is menjen a transporter. Az meg ugye 18 óra/element, és nem megy nonstop a szerverem.
Amúgy nagyon bejött ez a transporteres artifact gyűjtés. Kb végteleníett element, de persze az állatokból szükséges alkatrészeket ki kell nyerni, de a pókhoz nem vészes ami kell. De kicsit fájt elcraftolni kb 350 elementet a transporterekre, generátorokra, és sajnálom, h megy 3 tek generátor pluszban, de úgy tettem le őket, h minimális hatótávnál is menjen a transporter. Az meg ugye 18 óra/element, és nem megy nonstop a szerverem.
Köszi a választ
Igaza volt IRON MAN 2 nek,az a rohadt kígyó átjött a fém falon,és szétszedett egy fa ládát tele cuccal,és a hajón. Turet van de nem szeretném a szelíd állatokat bántani.Viszont marhajó,hogy korlátozva van mennyi cuccot lehet egy hajóra pakolni.
Ragnarokos spawn map szerint ott tényleg nincs. Szimpatikus hozzáállás, amúgy is csak a hajósok sz.patására jó.
Sziasztok Urak!
Jól látom,hogy ez a lény Leedsichthys a Ragnarokon nincsenek?
Jól látom,hogy ez a lény Leedsichthys a Ragnarokon nincsenek?