Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát hallod, meghoztad a szerencsémet. kb 2 éve játszok ezzel az Arkk-al de nekem még nem volt ekkora mázlim mint most, amit neked köszönhetek <#awink>
Egy lapos tetejü épület a bázisom. Annak a tetején van ez a steam punk generátor. Gondoltam készitek róla neked képet,hogy megmutassam melyik is az és hogyan müködik. A tetőn éppen félbe hagyott állapotban volt egy kisebb üveg kalitka amit ültető ládáknak szántam,egy narcoberry farmnak. lényeg az, véletlenül rossz helyre kattintottam és leromboltam a generátort. Emiatt leállt a tesca coil, megszünt az áramforrás. A tesla coilok minden vadon élőt támadnak a ház körül. nagy káromkodásokkal kisérve kéntelen voltam újra gyártani,. Megyek vissza tetőre, mit látok ? Egy lv 500 as tapejara sétál a tetömön. Beleboxolok, az megijed és bele akad az üvegházamba menekülés közben. Gyorsan lezártam, csak pár db oldal fal hiányzott. Nagy sokára kiütöttem és ez lett belölle 😄
Szegéyem rettentő ronda de én nagyon örülök neki 😄 Köszönöm.

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Ha valaki droppozni szeretne,én tegnap megvédtem egy kéket,végül is csak teszt volt.Fém dinoszaurusz kapuval raktam körbe,és azzal védtem meg,sikeresen.Viszont én 5 db-al csináltam,de maradt egy kis luk.Véleményem szerint 6 db kell,és igen sérül,de mégis jobban ellenáll mint a tüske fal,viszont ha még azt is elé rakjuk,plusz egymásra kettőt akkor már jól véd,csak iszonyatosan gyorsnak kell lennie.
Még egyszer köszi,tök jó cuccokat kaptam.
Építettél teleportot,hogy ne keljen végig vonatoznod az állatokkal?Vagy hogy oldottad meg,kíváncsi vagyok a részletekre,miből mennyit vittél?
Nekem ami miatt nagyon tetszik,hogy van benne ingyen energia forrás. A semmiből termel áramot. Vagyis nem pontosan a semmiből de lényegében igen. A szabad ég alatt kell elhelyezni és amikor esik eső steamot vagyis gőzt vagy mit gyárt egy tartályba. (Én nehéz víznek titulálom) ezzel müködik egy gőzgép ami áramot termel. Nem kell semmi gázolaj se semmi más. A bányagéppel pedig kristályt, fémet és rengeteg követ lehet gyüjteni annélkül hogy elhagynám a bázisom

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.12.26. 18:11:08

Gratula 😊
Nagyon bejon ez a Steam Punk mod. Holegbalommal is elmeny utazni 😊
Az állat kijön egyáltalán? Amikor én csináltam, akkor SEMMI nem jött ki, az állat garantáltan benne halt, é csak a pucér testünk jött vissza...

Megvolt solóban a gamma tek cave. Lejutni a legtrükkösebb, maga a boss fight a lazább rész. Most már sajnálom, h nem kapásból az alphára mentem rá, de majd legközelebb. Amire figyeljetek, h ami elementet bevisztek, az nem jön ki, hiába teszitek bele állatba. Ez van.
Ugy rémlik a meduzák is betámadnak. 1-2 lény van ami támad de legalább a cápa támadás elmarad 😊

Koszi, sikerult. Ugy vettem eszre a tengeralattjaro az csak vedelmet nyujt es magatol szed ossze dolgokat idonkent. Engem benne ulve is betamadtak a piranjak es nem tudtam hogy vedekezni vagy harcolni,csak tovabb uszni 😊)
Ok megnézem.
Ha beraktad az olajos hordót az O betüvel tudod be és ki kapcsolni. Ha nem használod kapcsold ki.
Nagyjából ugyanugy müködik mint más dinó. Például shiftet nyomva gyorsabban megy. Ha van teleport mátrix az inventoridban akkor a r betüt nyomva tartva szuper sebességre kapcsol. Ezt ötvözheted is. Nyomod a shiftet +R +W. Te magad is hangsebességgel futsz vagy úszol. Tengeralatt járónál is mükdöik. A léghajót nem tudom. még nem próbáltam.
Ami lényeges, a tengeralatt járóban ülve nem támad semmi amig kinem szálsz vagy te nem támadsz.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.12.26. 10:56:37

Koszi, Neked is 😊 Megtudod mondani, hogy a Steam Punk modban a tengeralattjarot es a Leghajot hogy tudom tankolni? Tengeralattjaroba is betettem az olajoshordokat, kiirja szurkevel, hogy 0% uzemanyag X 20 db amit betettem de nem megy .....
Raptor claustól szerezz fagyöngyöt meg szenet és azt rakd be a gacha tárhelyébe.

Köszönöm.
GachaClaus ezek mire jók?Mert hiába dobom ki neki a kaját megy tovább.A tárhelyét meg tudom nyitni,de átpakolni nem enged.
Vagy szaporítsd őket. Bár témelni egszerűbb, és ezeknél a szint sem számít tudtommal.
Ok köszönöm.
Igen
Azt mondod,többet szelídítsek és előbb vagy utóbb beadja a fekete gyöngyös lehetőséget,valamelyik állatnál?
Gocha, és amit témeltél, az sehogy, addig próbálkozz, míg nem lelsz fekete gyöngyöst. De van olyan is, ami element dustot tud adni, de az marha ritka.
Tudtok abban segíteni ez az állat Gacha hogyan tud fekete gyöngyöt termelni,na nincs is olyan lehetőség,hogy kiválasszam?
Ír:rostot,kristályt,fém,gombaszár,selyem,nyers só,gázlabda,agyag,kő.Kettőt szelídítettem azért írtam ennyit.Ez nem egy állaté.
Ennek a hátán ülök Velonasaur elég jól sebez.Viszont turrettként sebez 8 at.
TEK turret 15-öt sebez beléjük. Vicc. Mondjuk s+ flame thrower turretet majd lehet kipróbálom, ha átmegyek extinctionra.
Idén se ússzátok meg egy kis off nélkül 😊
Kellemes és Békés Ünnepeket Kivánok Mindenkinek.

De igen.
A Corrupted állatok thatchtól (szalmától) TEK-ig mindent tudnak sebezni. Ezért nem szabad a Wastelandre költözni, mert mindent szét tudnak szedni, ellenben a turretek nagyon keveset tudnak rájuk sebezni.
Valami nem stimmel nekem,tegnap megvédtem egy sárga doppot,4 db Velonasaur,2 db Rex-el.Körbe raktam fémtüske fallal,ami érdekes benn,hogy a fertőzött állatok szét tudták verni,pedig annak nem volna szabad sérülni,a fából készültet még megértem.
Ez majd megnézem én is.Habár van egy páncél szekrényben vagy 6 db tartalékban,még nem raktam le.Azért köszi az ötletet.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.12.25. 11:09:17
Végtelenszer nem lehet, de 1 kaptárból 5-öt lehet csinálni. 😊
Ez igaz a méhkaptárra is. Lerakod a kaptárt, ha 30 mp-en belül visszaveszed, akkor kapsz egy kaptárt az invertoridba és egy méhet amit kaptárosíthatsz. 😊
Okes, rajottem 😊)) Sikerlt a Reaper 😊))
Tud valaki tanacsot adni? Tobb filmet megneztem hogy lehet Reaper kingem. Sikerult egyet bekeritenem es leszukiteni a cellajat. Bemegyek pajzzsal, utom vagom, cserelem a pajzsokat meg a sugarzas elleni ruhakat,mert miert ne a sugarveszelyes helyen kaptam volna el 😊 20 as Kiralyno ,de nem akarja belem injektalni az embriot.....
Igen fent van,próbáltam használni,de a bázisomon mutatta a hím,és nőstény egy párokat.Valami jelet rakott föléjük valami 4000 valamennyi másodpercre,vagy nem tudom mi volt de 4000 valahány százról számolt visszafelé.De csak akkor láttam ha ráültem az állat hátára a számlálót.Kerestem videót,találtam is a youtubon,de nem értettem bevallom.
S+ mod, tek transporter, dino scan opció. De már írtam. Ha csak egy mod van, amit használsz, az az s+ legyen. A második pedig a classic flyers.
Mindkettőre jó poénnak látszott beírni. 😊

És mindenkinek kellemes Ádám napot kívánok én is.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.12.24. 21:36:19
Igen, koszi a tippet, igy csinaltam es rauntam. Van egy nagyobb szintum exten, csak ez a kisebb a taroloban volt igy ezt vettem ki 😊 De tervben van a visszateres nagyobbert. Ugy vettem eszre hogy ennek rendesen kell a kitartasat is emelni, hogy erjen is valamit .
Én így vagyok az extencionon nem találok nőstény Snow Owl 210-es be.De érdekes,hogy mamut annyi van mint a franc.Ebből meg alig akar megjelenni.Ha megjelenik 14-es 28-as 105-ös. Egyet tudtam fogni nőstényből 203-ast,tegnap is,meg tegnap előtt is keresgéltem.De már az agyamra meg,ez a keresgélés.
PiszkosFred
Reszemrol koszonom es neked is viszont! 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Öld le az összes kisszintűt, majd menj el. Utána ha visszamész új állatok lesznek, lehet kisebb és nagyobb is. Ha sokszor megcsinálod, találsz nagyobbat is (120-tól érdemes már befogni).
Igen azt hoztam at,csak kicsi 50 es volt,de most tuningolom 😊 150 est egyszeruen nem dobott a gep extencionon 😞
Repülő állatokat nem lehet átvini aberrationra, még tojás formában sem. Cryoból se lehet kidobmni öket ott.

Viszont az extinctionos managamr-t azt igen.. és az egy brutál OP jószág ott (meg máshol is)

😊))) bar en nem segitettem, dr koszonom es en is MIndenkinek Kellemes Unnepeket Kivanok!
KEDVES TAGOK,ÉS LÁTOGATÓK!!!
Nem szeretném olyan dologgal tele offolni az oldalt ami nem a játékhoz tartozik,de tavaly sajnos nem volt rá lehetőségem írni nektek,pedig nagyon sok segítséget kaptam tőletek ezért most pótolom.
Boldog karácsonyt kívánunk neked,és családodnak!!
Ezt már soha nem derül ki mire gondolt NCC1701 a dupla f-el.Lehet mind a kettőre.😄
A dupla f nel azert mosolyogtam mert azt lattam eloszor es azt sugallta ranezesre hogy f@sz vagyok 😊)) de kiderult, hogy tenyleg duplan kell nyomni hogy lejojjon a dino :😊))
koszi mindkettotoknek 😊 jot mosolyogtam a dupla f-en. 😊 De ha mar itt vagyok akkor megkerdem, hogy jol lattam egy videoban, hogy Reaper Kinget ugy foghatunk, ha belenk petezik es Alien film modjara kiszakad a hasunkbol? Most epp az abberationon vagyok es szivatnak rendesen. Persze a jatek is, mert nem enged szinte semmi dinot athozni a Portalon. Akartam argentavis meg sarkany meg mas tojasokat is athozni,de nem hagyta a mocsok. A tarolo frissiteset irta ki es utana idotullepesre hivatkozva nem tette at. Persze fegyo es mas targynal nem volt gond. Argentavissal akartam Rock drake tojast lopni.
Dupla f. 😊
F

Hogy tudom leszedni a vallamra tett dinot?