11997
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)
..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
-
ncc1701 #9790 Én fém dínó kapukat szoktam letenni, kapustól, esetleg simán oszlopokat 4-5 magasra, tetejükön itt-ott plant-x növényekkel. Ezen így nem megy át semmi. Fém tüskét nem szabad elé tenni, mert arra rá tudnak állni a vadak, és esetleg bejuthatnak.
A majmot nem tudtam, h belemegy a vízbe, érdekes. -
T62A #9789 Mondjuk utólag gondolkodok ezt hogy érted el?
ncc1701 #9685SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megvan az első, 500% damage feletti gigám (szintezve, persze). 2600 felett sebez, 7 mutációnál tartok. Ha jól számolom, igen közel lesz a 4000-es sebzés.
ncc1701 #9655SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megvan az 5. giga mutáció, piros test, lila has. Elég epic a kinézete, 210%-os sebzéssel kel ki a tojásból.
Nem kételkedek de egyik nap azt írod 210% os a sebzés rá 3 napra meg már 500% a sebzés,mutációból,úgy hogy nálad alap beállítások vannak,ez érdekes.Igaz 100%-osan nem értek hozzá,de egyszer azt mondtad válogatsz a Rexekből,és abból néha néha talál az ember jót.Na most abból kiindulva,hogy Giga nagyon nehezen spavnol,elég nehéz jókat találni meg kevés van belőlük,még centeren is a lávánál megjelenik nekem vagy max 2,de az se mindig. -
T62A #9788 Ügyes ügyes,én is nevelgetem őket,viszont közben alakítom a bázist is nagyobbra sőt úgy nézem 3-4 sort ki kell cserélnem a körbe kerített falból,mert a sziget túloldalán ahol a tek replikátor van,egy alfa Raprot elakart érni,és nekiesett a kőfalnak,és sebezte is.Le kell cserélnem fémre.Plusz amit belinkeltem képet a Gigantopithecus egy elpusztult a kettő közül.Be állítottam a vándorlást bázisomon belül rost gyűjtésre,beakadt a hajóm alá és megfulladt,de nem értem minek ment a vízbe.Azt is át kell variálnom,hogy jól nézzen ki,és ne tudjon vízhez közel menni. -
ncc1701 #9787 Lassan összeáll a giga. Kb 3800-as damage, elég durva dög lett. Red dropozni ideális. :) -
Bozi_Vilag #9786 Ez teljesen olyan mint az ARK, az abba tervezett elemek is ebbe lettek berakva -
ncc1701 #9785 Átment, de már nagyon rég rájöttem. :) Atlason nagyon látszik, h több pénzt akartak kérni érte, mint ha egy sima dlc lenne. Pedig az alapja tök ugyanaz. -
lammaer #9784 Nekemse, de nem ez a lényeg... lehet nem ment át, de az Ark vizi DLCje lett végül az Atlas.... -
ncc1701 #9783 Á, atlas az nekem nem gyerebe sajna. -
lammaer #9782 Pedig jó ideig dolgoztak egy DLC-n, aminek Ocean volt a neve....
Aztán más lett belőle... link -
ncc1701 #9781 Támogatom. De sajna sok esélyt nem látok rá, a hivatalos wildcard mapokon ugye nevetséges a víz alatti világ mérete. Csak centeren, és a ragnarokon van normális víz... Jó lenne valami víz alatti boss. -
Bozi_Vilag #9780 Jaja :D
A tetején kéne egy egyszerű, több légbuborék, esetleg szigetek
Bár, akkor nekik nem érné meg, mert akkor olyan vízalatti báziskockát kéne csinálniuk, ami nem TEK, és akkor máshol sem használnák azt -
lammaer #9779 Aberation stílusú többszintű pálya csak vizzel... vmi fenomenális lenne.... -
Bozi_Vilag #9778 Nem lenne rossz... volt már teljes sivatagos (ugyebár az SE), abin sincs túl sok víz, extin meg éppenhogy egy medencére valót össze lehet hozni.
Egy jó kis vízi boss, egy-két apró szigettel... Örülnék, ha végre a tuso meg a mosa is meta lenne valahol.
(BTW ez az Atlas )
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2019.01.30. 21:29:48 -
lammaer #9777 Akkor ideje beszélgessünk az új DLCkről, hogy milyet szeretnénk. Személy szerint vmi fasza vizes pályát kedvelnék.... -
topaktuell #9776 A te hozzászólásodat biztos. :P
-
lammaer #9775 Hehe úgy néz ki a wildcard is olvassa az sgt...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.01.30. 19:50:53 -
topaktuell #9774 Current Version: 291.102
Enable Mating Option
Disable mating on dinos by default (not retroactive)
Fix bug that caused the UI to improperly reflect mating state -
Bozi_Vilag #9773 Azzal a bázissal vigyázz, egy nap után éhenhal, mert nem tudod etetni. Az csak raid állatnak jó, raid előtt két órával befogod és mehetsz.
(Bár amennyi mod van, biztos találsz egyet, kérdezd meg ncc-t )
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2019.01.30. 17:31:02 -
T62A #9772 Találtam egy olyan állatot ami jobban utálok még a Gigánál is,de szeretném elkapni.Egyrészt azért mert még nincs belőle egy se,másrészt jó lenne egy mozgó bázis Titanosaur,két napja szenvedek vele,beszorult egy helyre beszorítottam behemót kapuval,egyszer fejbe találtam de szétvert mindent.Másnap legyártottam fém behemót kaput,ugye vissza előtte a mentést.De mire odaértem kijött,ez a hülye dög bement a bázisomra,és megakadt a pároztató ketrecné a nagy sétálás után.Körbepakoltam még fém oszloppal,fém mennyezet,de úgy,hogy a feje az lejjebb volt,mondom ebből ki nem jön.Nem a francokat nem jött ki,megértem kergetni,de mire eltalálnám másodszor lemegy a torporja. Van ötletetek,hogy oldjam meg?De úgy,hogy egy helybe legyen ne tudjon elfordulni,és folyamatosan tudjam lőni ágyúgolyóval.A torporja 34 000 tehát nem kevés,videókat néztem,de mind idétlen quetzával kergessem folyton oldalt van a feje lehajol. -
T62A #9771 Mindig tanul az ember,én úgy pároztattam,hogy olyan szorosan zártam be őket,hogy ne tudjanak nagyon mozogni se.Nem tudtam,hogy U gombot kellene nyomni meg fogom próbálni.
-
Bozi_Vilag #9770 Aberrationön vagy Extin bárhol van olyan hely, ami olyasmi, mint ami az Abi boss jelenet végén látható? Mondjuk itt, 12:51-től (elvileg oda mutat a link) -
lammaer #9769 Csak kiismerjük egymást igy 1 év fórumozás után :D -
ncc1701 #9768 Jaja, tényleg így van, egy kupacban az azonos neműek. Inkább a wanderinget használom. Amúgy kifeledtem ezt a dino leash cuccot, az is jó. -
lammaer #9767 Már megint jössz a modjaiddal meg az agyonkonfigolt szervereddel :D
(amúgy valóban van vele egy bug, hogy a frissen felnőtt állatoknál alapból be van kapcsolva a párosodás, de a kezelőfelületen továbbra is azt írja hogy párosodás bekapcsolása, mintha ki lenne kapcsolva. Ezért van az hogy ha először rányomsz hogy párosodás engedélyezése, akkor utána megint az engedélyezés opció látszik... arra még egyszer rábökve már jó lesz és a valóságot mutatja. Gondolom mivel orrba szájba neveled az állatokat, van egy halom fiú meg lány egymás mellett ami éppen felnőtt és azért párosodik mindenki mindenkivel, mert felnövés után mindnél be van kapcsolva)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.01.29. 19:28:54 -
ncc1701 #9766 Kicsit mondjuk bugos, ha több állat van egymás mellett, akkor random hímmel párosodnak a nőstények. Plusz nálam van egg collector, és az új módi szerint beállított állatok offline nem tesznek fertilized eggeket. -
lammaer #9765 Az nem jó, mert a túlterhelt dínók nem párosodnak...
Amúgymeg már van enable mate opció a legutóbbi patch óta... -
#9764 Vagy telepakolom őket kővel és nem mozdulnak :D
Koszi -
ncc1701 #9763 Fiút, és a lányt közel viszed egymáshoz, behavior -> enable wandering, és közben nyomod az u-t, nehogy eltotyogjanak. Ha van s+, akkor a hitching posthoz kikötöd őket, és nem mennek sehova.
Illetve most már van enable mating is, inkább azt használd. A fertilized tojást meg fogod ismerni, pirosan füstöl. -
#9762 A fertilized tojás úgy készül hogy osszezarok egy hímet meg egy nőstényt és odadobom a tosajt nekik vagy kinyomja az egyik? :D koszi -
ncc1701 #9761 Tűz is jó, fáklya is jó, de az macerás. Sőt, dimetrodonok is jók. :) De csinálj inkább 4-6 légkondit.
Ja, és megtermékenyített (fertilized) tojás jó csak. A sima nem kel ki.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.01.29. 16:41:01 -
#9760 Srácok ez a tojás kikelteses dolog hogy működik, tuzhelyekkel korbepakolom a tojást vagy legkondit építsek mi kell hozzá? Argentarvis tojásra gondoltam.
Koszi és bocs az amatorkodesemert csak nemrég kezdtem :) -
ncc1701 #9759 Dejó. Azt hittem, h a tek cave ad 15-öt, aberration 15-öt, meg ez is 15-öt, így már 150 a max lvl, de nem. Még mindig csodálkozom, de így abszolút nem tervezek nekimenni. -
lammaer #9758 Hirnév és dicsőség :)
Meg megnézheted a cutscenet a végén, és kész, kijátszottad az arkot. -
ncc1701 #9757 Centire úgy tudtam, h ad plusz szintet. Ha viszont nem ad, akkor mi értelme legyakni? Kicsit gúgliztam, valóban nem ad plusz szintet. -
lammaer #9756 Hát biztos, mert azt irja hogy "Alpha form", az az az Alpha forma kiváltsága. -
lammaer #9755 Redditen most találtam postot, ahol explicit írja valaki hogy ugyan az implant másképp néz ki, nem ad plusz szinteket a király... -
Bozi_Vilag #9754 De jó :D
Akkor ezt még most kell kihasználni -
lammaer #9753 A wikit is hülyék írják.
Appropó érdekes QOL (Quality of Life) bug: ha imprintet kér az állat, becryozva és újra kidobva mást fog kérni :)
Ha esetleg olyasmit kér ami épp nincs raktáron.
Ide a rozsdás bökőt hogy még ezen a héten kapunk egy hotfixed a wildcardtól erre... :( -
Bozi_Vilag #9752 Itt viszont azt írja, hogy a Mega MEK is könnyen meghal az alphánál? -
Bozi_Vilag #9751 Lehetséges, hogy hülyeséget gondoltunk, mert az alja azt írja a wiki cikknek: "In his Alpha form, The King Titan Can deal around 100000 up to 500000 damages per attack". Lehet, hogy ez csak az alpha kiváltsága?