Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Orok hala Neked, beillesztettem a kivant sort es mukodik. 😊
Koszonom segitsegedet! Hidd el rengeteget google-zok, mert a modokat is ugy nezem meg mit hogy.....Jelen esetben azt dobta a gep , hogy alapitvanyi tamogatas, es igy ezen formaban nem sikerult semmit talalnom, viszont segitsegeddel remelem megoldodik. 😊
Mergemben este talaltam Hid modot es kesz hidak vannak benne, mukodik az is,de magam is szeretnek epiteni onalloan. 😊
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2018.12.23. 17:42:56
Mergemben este talaltam Hid modot es kesz hidak vannak benne, mukodik az is,de magam is szeretnek epiteni onalloan. 😊
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2018.12.23. 17:42:56
Második válaszban rögtön ott a megoldás. Google marha sokat tud ám segíteni. 😊
És ne használd magyarul, mert csak magadat szivatod vele.
És ne használd magyarul, mert csak magadat szivatod vele.
Szia, nekem magyarul van a jatek es nem talalom ezt a "Foundation supportot" amit hasonlot talaltam azt bejelolgettem,de nem tudok ugy hidat epiteni, hogy csak egy helyen erjen talajt 😞
Koszonom
Sajnos ja. Stamina jó lenne néha.
A 20% az oxigén és a stamina kivételével, illetve ami ezen a helyen van, pl. világítós állatok.
Állatok statját növeli 20%-al, valamint ha a gazdi ül rajta, akkor +30% sebzés, és 30% bekapott sebzés csökkentés.
Egyszer mar kerdeztem,de azt hiszem nem volt ra valasz : hogy a baba dinoknal mit befolyasol a bevesodes szazaleka ?
Az szívás. Sokkal egyszerűbb legyártani. 😊 De ha elveid vannak, akkor tudsz menni karavánnal.
Értem viszont eddig úgy szoktam áthordani mindent,de az új pályán szeretném legyártani a tek replikátort.És ez által megszerezni.Megvan már,de nem a másik pályáról szeretném átvinni.
Szerintem ne eröltesd, vannak barlangok, amikben nem tudsz repülni.
Csak ma kb 50x ttöltöttem fel a szerveremre a konfig fájlt. Mire rájöttem mi az egyik amivel szivat a szerver. Amit én feltöltök konfigfájltabbabele irogat sorokat illetve töröl belölle. Például törli a Dinocountmultiplier sort. Ezt én rendszerint alap érték alá vittem hogy ne terhelödjön túl a szerver. Csak hogy a köv restart után ezt a sort törli belölle és igy vissza áll azalap érték és túl terhelődik ami miatt restartolgat. <#boxer>#boxer>
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Most az a tervem megvédek egy piros droppot,viszek elég állatot,meg más trükköt.Jó lenne szereznem jobb nyereg tervrajzokat az új állatoknak,mivel itt már nem jönnek az égből leereszkedő dolgok amik adnak cuccokat.Nem értem az új pályán a burkokon kívül hogy hogy nem sötétedik be?
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.12.21. 17:11:31
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.12.21. 17:11:31
Köszönöm kérdésed utoljára mikor az GameUserSettings/ /Allowcaveflyers=true
Beraktam ezt a parancssort utána kipróbáltam de ledob az állat a hátáról.Plusz be van kapcsolva a barlangban repülés engedélyezése.De nincs változás.Azóta hogy jöttek a frissítések nem mentem megpróbálni.
Beraktam ezt a parancssort utána kipróbáltam de ledob az állat a hátáról.Plusz be van kapcsolva a barlangban repülés engedélyezése.De nincs változás.Azóta hogy jöttek a frissítések nem mentem megpróbálni.
T62A , sikerult megoldanod a barlandban repulest?
Koszi, akkor ranyomulok. Elhalalozott kedvenc sarkanyom az ejjel, Most tojasokat lopkodok 😊 Extencionon veletlen kirepultem a terkeprol es mindketten kinyultunk 😞
Hogyne lenne centeren quetza. 😊 Elég szép szintűek vannak, fogsz egy kicsit, csak staminára húzod, ha nincs classic flyers modod, majd teszel rá quetz csapdát, és a levegőben betémeled a következőt. Kibblével, mert úgy gyorsabb.
Ha van s+ mod fent, ott ki lehet kapcsolni szerver beállításból a foundation supportot. Akkor elég csak 1 helyen leérnie a földre, onnan bármeddig el lehet vinni a levegőben.
Igen, regen csinaltam ra olyan quetzal fogo epuletet a platrformra video alapjan es sikerult is fognom. Most elobb a Tapejaraval kuldom ra magam de az kicsit meg kinlodas nekem. 😊)
Pedig mindegyiken van.Én legalábbis láttam.Ha rám hallgatsz kicsit fogsz meg előbb,egyedül elég nehéz kifektetni,egy nagy szintűt ha egy kicsit késel a lövéssel,úgy hogy el is találd már csökken is a kábulata.De elkapsz egy kicsit pl 7-es szintűt utána azzal már el tudsz kapni nagyobb szintűt kicsivel könnyebben.
Nagyon koszi 😊 Tudsz arrol hogy Quetzal van - e a Centeren? Beakarok egy part szerezni,de Extencionon 2 db 20 ast volt azokat kinyirtam es azota nem lattam ujat, Centeren nem lattam egyet sem. Most Islandon sem talalok.
Ok, kozben rakerestem youtubon es kell lennie Centeren is 😊
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2018.12.21. 13:12:39
Ok, kozben rakerestem youtubon es kell lennie Centeren is 😊
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2018.12.21. 13:12:39
Alulra kell rakni a földre alapokat,és utána tudsz a magasba építeni mennyezetből hidat.
Sziasztok, lattam egy videoban, hogy 2 szikla kozott a magasban egy jarohidat epitettek, de oszlopok nelkul.Legalabb 50 vagy tobb darab kellett hozza . Ezt hogy lehet megcsinalni? Eddig ahogy probaltam, a menyezeti lapoknak is par darab letetele utan kellett minimum oszlop vagy alap , fallal.
Megjelenes napjan 25 euro, utana vegig az EA fazisban 30 euro, a premier utan 60 euro, mint az ARK eseteben.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.12.21. 11:43:27
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.12.21. 11:43:27
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nézegettem az Atlas videóit. Furcsállottam,hogy nincs kirakva hogy mennyibe fog kerülni. Az extingtion dlc esetében már jóval a megjelenés elött meglehetett venni, kint volt az ára. Nekem most tünt fel az újjabb videónak a vége felé egy felirat. Open world mmo. Vagyis ha jól gondolom ez is olyan free game lesz amihez lesz majd item shop amiben lehet vásárolni tárgyakat igazi pénzért. Az is feltünt bele van épitve néhány mod, mint a steam punk. Lesz benne tank, repülő. Amit már most látok benne, hogy a tengeren nem ringatózik a hajó. Hiába hullámzik a tenger a hajók mozdulatlanul szelik a tengert. Dézsából kell vizet önteni a tüzre, meg javitani a sérülést... Hát kiváncsi leszek elérhető lesz-e ma. Ha ingyenes lesz mindenképpen kipróbálom. Bár igaz I5 procit ajánl, de talán... Viszont arra tippelek ez pvp stilús lesz és a szintlépések harchoz lesznek kötve.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.12.21. 09:22:11
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.12.21. 09:22:11
Kár, h az eventes dino candy csak 24 órára adja a speed bónuszt.
A tek adót nálam az írta ki 2x felvéve,viszont a tárhelyembe csak egy volt,és Izlandon csináltam az oszloppal.A többi pályát nem tudom,hogy egységes-e.
Reménykedni még szabad 😊
Le is teszek valami komolyabb tek cuccot, hátha. 😊
Hát, biztos nem feature.
Vicces is lenne, ha benne lenne a patch noteban, hogy "a farm könnyítése érdekében, a TEK építmények felvételkor duplázódnak" <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2018.12.20. 19:04:30
Vicces is lenne, ha benne lenne a patch noteban, hogy "a farm könnyítése érdekében, a TEK építmények felvételkor duplázódnak" <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2018.12.20. 19:04:30
Akkor mar vegre jatszhatsz, gondolom, mar hianyzott 😊 A Fatal error 2x elert engem is, miutan feltettem a Mini Mantigore modot. Repult a mod es azota nincs gondom.
Nem tudom ez bug-e,de két napja leraktam próbából kettő tek oszlopot, hogyan néznek ki,és vissza is vettem őket.De minden egyes darab után + egyet számol el.A kettőből lett 4.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Üdv.
Több órán keresztül voltam játékban crash nélkül. Nem akarom elkiabálni de eddig úgy tünik müködik a dolog. Köszönöm.
-----------
Tegnap kipróbáltam egy másik szerver szolgáltatót. 24 órás ingyenes szerver bérlés lehetőséget ad. 1 hónapra 16USD amiért 100 slotot ad. Kipróbáltam a modokat és a konfigomat. Gond nélkül indul és fut. Azt hiszem ha letellik a mostani áttérek a https://playark.today -ra
Több órán keresztül voltam játékban crash nélkül. Nem akarom elkiabálni de eddig úgy tünik müködik a dolog. Köszönöm.
-----------
Tegnap kipróbáltam egy másik szerver szolgáltatót. 24 órás ingyenes szerver bérlés lehetőséget ad. 1 hónapra 16USD amiért 100 slotot ad. Kipróbáltam a modokat és a konfigomat. Gond nélkül indul és fut. Azt hiszem ha letellik a mostani áttérek a https://playark.today -ra
Köszönöm, kipróbálom. Tegnap éjjel hagytam települjön a windows updateból a kb 180 frissités amit talált és kivettem a Vulkan librariest ami valószinüleg az alaplap dvd ről jött. + A 1 GBos Ark frissités... majd kiderül javult-e a dolog.
Elvileg a játék motor bugjával összefüggő lerohadásokat hivatott csökkenteni.
Ez a -norhithread mit csinál, mit kapcsol be vagy ki ? Keresgéltem a neten de nem találtam semmit erröl.
Nekem a -norhithread oldotta meg valószinű a restartokat. Meg egy registry beállítás talán. Elötte 5-15 percenként pusztult el a game, akár boss közben is, egyetlen fegyverem az esemény elötti mentés volt ellene.
Koszi 😊
Az elmúlt pár napban, mióta új gépem van és újra raktam az Arkot ki crashel a játék. Újra felrakam amik csak eszembe jutottak c++ meg directx stb, és mégis, vagy szerverre belépés közben vagy játék közben ki dob egy szép nagy hiba üzenettel amiben ilyen dllekre hivatkozik.
Steamban is beállitottam mindent úgy ahogy voltrak. Még mit rakjak fel ? mert kezd bosszantó lenni. Még inditási opciókat is vissza raktam, hátha... de hiába. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Steamban is beállitottam mindent úgy ahogy voltrak. Még mit rakjak fel ? mert kezd bosszantó lenni. Még inditási opciókat is vissza raktam, hátha... de hiába. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ja, nyerget plö barlangi dropokból tudsz szerezni. Rohadt kis esélyed van rá, h találj, de nagy számok alapján kell csinálni. De nyilván víz alatti dropok is játszanak, és azt hiszem, csak pirosból.
Alap nyereg a sebzés 40%-át csökkenti, egy 100-as meg plö a 70%-át. Egy jó ascendant pedig mondjuk 85%-al csökkenti a sebzést. Süti pedig a sweet veggie cake, de csak növényevőknek jó.
Mit befolyasol egy nyereg, es hogy tudok jo nyerget szerezni? Milyen sutit? Nem ertem ezt a sutis fele Healelest.
Nem lenne rossz,csak akkor kis ido mulva elvesztene a jatek az elvezetet.
Pontosan, s+ hatchery nagy király cucc.
Nem sajna. Ha szaporítod őket, akkor az anya, illetve az apa témeléskori statjait kapja meg az állat.
Boss ellen jó nyereg kellene, illetve részemről a pontok felét hp-ra, a pontok másik felét sebzésre tenném. Raqadozó esetén. Mert mondjuk ha therizinót viszel, annak elég kevesebb hp, viszont tennék beléjük sok sütit, mert az durván healeli őket.
Boss ellen jó nyereg kellene, illetve részemről a pontok felét hp-ra, a pontok másik felét sebzésre tenném. Raqadozó esetén. Mert mondjuk ha therizinót viszel, annak elég kevesebb hp, viszont tennék beléjük sok sütit, mert az durván healeli őket.
Nem befolyásolja.
A befogáskor/születéskor adott statot örökíti tovább. Tehát, még imprinting előttit. Vagy, miután felállt, de szintet nem raktál rá. Jó is lenne, mindegyik generációnál ráraksz +50 HP-statot, és a végére végtelen HP-d lesz 😄
A befogáskor/születéskor adott statot örökíti tovább. Tehát, még imprinting előttit. Vagy, miután felállt, de szintet nem raktál rá. Jó is lenne, mindegyik generációnál ráraksz +50 HP-statot, és a végére végtelen HP-d lesz 😄
@ncc1701 , ha a paroztatasra kiszemelt 2 dinom elviszem harcolni, hogy sok pontot tudjak elosztani es a kapott pontokat Hp ra teszem, az befolyasolja majd a szuletendo dinok Hp-jat? Esetleg valami tanacs, hogy erdemes oket minnel kemenyebbre kepezni, Boss ellen?