11997
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)
..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
-
T62A #9830 Megtaláltam,viszont ebben azok a parancsok vannak amiket használtam a játékon belül,és mindig a legrégebbi törlődik.De nem mindig használom pl a DestroyWildDinos,meg a Ghost,Walk. És ezek eltűnnek egy idő után.Ezt használom a legtöbbször admincheat saveworld,és ebből hogy sok van a másikakat törli.
Köszönöm azért.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2019.02.10. 12:12:02 -
ncc1701 #9829 Mik vannak. Amúgy kiteszi egy text fájlba, és lementi a parancsokat, onnan lehet bemásolni a konzolba simán. -
Rae Apofisz #9828 Sokkal egyszerübb ha manuálisan irod/törlöd az Input.ini fájl tartalmát ebben a mappában
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\ARK\ShooterGame\Saved\Config\WindowsNoEditor
Csak ez alatti részt változtasd
[/Script/Engine.Console]
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.02.10. 09:04:57 -
ncc1701 #9827 Sárga osd solo done. Kapukkal körbevettem, de csak 1db gigát használtam, egyik kaput leharapták, azt menet közben pótoltam, mert csak a belseje sérült. Azaz a pirosnál azért kicsit neccesebb lenne a történet, bár oda vinném a 6 gigát is. Tudnám ki találta ki, h ha ráharapok az arthrobigyóra, akkor sebződik az állat. -
T62A #9826 Játékon belül nincs olyan lehetőség,hogy elmentsem a parancsokat végleg?Ha használom a save parancsot pl 31 szer,akkor eltűnik a dinó törlése parancs,meg a levegőben séta,ha nem használom kimegy a listáról. -
ncc1701 #9825 Én elemet gondoltam beletenni amúgy. -
T62A #9824 Nem tudom mit csináltak ezzel a játékkal,de valamiért ki tudnak menni az állataim a falon keresztül a területemen kívülre.Sehol nem találok olyan nyílást ahol kiférnének,plusz eddig nem volt gond.Nézem mondom nem 3 farkasom volt hanem 5,nézem kint mászkálnak a fém behemót kapu előtt.Ma megint kint volt de csak egy.Úgy vannak beállítva,hogy mászkáljanak,egy van ami egyedül,a másik 4 pedig párban mennek.Így van élet a bázison. -
lammaer #9823 arra figyelj hogy a dinol eashnek kell anapfény mert abból nyeri az energiát, ha leárnyékolod nem megy - és gyanítom hogy ha ráteszel egy vaultot az árnyéknak számít. Mondjuk lehet hogy lehet bele tenni elemet, az megoldás lehet. -
T62A #9822 Ez se rossz,de elég nagy nem,Csak útban lesz,megérik kerülgetni a dinók,mármint a saját dinók. -
ncc1701 #9821 Nekem az a tervem, h a dropot úgyis körbe teszem dínó kapukkal, ezért oda teszek 1-2 ilyen dínó leash cuccot. Ha a fém kapukat leharapják, akkor úgyis mindegy. De ha ráteszel egy metal alapot, és arra egy vaultot, akkor az kb tuti fix dolog. :) -
T62A #9820 Néha tervezgetek olyan dolgokat amiknél még nem járok.De mivel elszeretnék,így ötletelek rajta néha.Beszéltük a dropokat hogyan lehetne könnyen,és hatékonyan védeni.Van ez a cucc Dino Leash az új pályán Extinction,viszont azt mondtátok,ha jól emlékszek,vagy a videóban,hogy hamar elromlik,mert szétharapják vagy mi.Nem nagy dolog,de ha tényleg így van amit kitaláltam.Talán jó rá,fém oszlopot közvetlen rá kellene rakni,ha be van állítva az elemek elakadásának a kikapcsolása.Sajnos pontos nevet nem tudok most.Habár lehet attól rá lehetne tenni anélkül is,és ezáltal védené a műszert,egy bizonyos Hp -íg. -
ncc1701 #9819 Ezt sem hittem volna. Rx470/4Gb - rx580/8G csere, és az akadások megszűntek, epic textúra mellett is. Ergo ennek a játéknak kevés a 4G vram is. -
ncc1701 #9818 Városból kisétáltam a king titán spawn helyére véletlen. Gigám vesztett 10k hp-t, durva menet volt. :) -
ncc1701 #9817 Igen, pont ezért kerülöm az összes olyan állatot, amire nem lehet nyerget tenni. Sárkány, farkas, grifin nálam felejtő, túl gyengék. Extincionon ki is jött a sárkány gyengesége, gyakorlatilag használhatatlan.. -
T62A #9816 NCC rájöttem miért sebez nálam a Giga olyan sokat,mert sárkánnyal mentem ugye azon meg nincs nyereg ami felfogja. -
jbl2001 #9815 Ha modot használsz akkor ott nem kell a dínóknak közel lenni egymáshoz, sőt nem is kell hím hozzá, hogy tojást rakjon le. Az SE térképen is az adott wyvern szintjével megegyező tojásokat fog a program lerakni. Máshogy csak akkor lehetséges, hogy a tojásnál egyforma szintű szülők legyenek, ha azonos szintű szülőket pároztattál. -
ncc1701 #9814 Okozott nálam mókás pillanatokat. :) -
topaktuell #9813 Mert eredetileg a mating engedélyezett állapotban volt. Nem rég állították át tiltottra, de az visszamenőlegesen nem érvényes. -
T62A #9812 Sziasztok.
Elnézést mindenkitől megvan honnan kapom az ingyen tojásokat.A vándorlás alatt felett,mikor hol van egy adott állatnál.Amivel lehet pároztatni az állatokat,amiket felneveltem állatok azoknak automatice engedélyezve volt ez a funkció felnevelés után,de nem értem miért.Észre vettem át állítottam,most már jó. -
T62A #9811 Köszi NCC. Rendes vagy de máskor miattam ne kelj korán ma, 06:16 ráértél volna később is válaszolni. -
T62A #9810 Köszönöm a válaszod,de nem értem egy vad quetza az hogyan tudna megtermékenyített tojást tojni.Mikor azok nem is mászkálnak a földön közel,és repülni sem repülnek közel egymáshoz.Plusz Izlandon tek Rexet vadonélőt nem is láttam még,meg még egy plusz ahol a bázisom van ott Rexek megjelenése egyenlő a 0 val. Mert az nem az élő helyük. -
Rae Apofisz #9809 Üdv.
Azok akik esetleg már unják ugyanazt a pályát és valami másra, egy kicsit szebbre vágynak azoknak ajánlom a figyelmébe ezt a viszonylag új pályát. Gyöngyörü helyszinek nagyon szép esetenként egyedi kinézetü lényekkel és helyszinekkel.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.02.05. 08:12:18 -
jbl2001 #9808 Szia! Ilyen akkor lehetséges ha használsz modot ami a vadon élő dinókkal megtermékenyített tojást rakat le és a gyűjtőd azt szedi össze. Ez gyakorlatilag olyan mintha az SE térképen ellopod a wyvernek tojásait, azoknál is egyforma szülői szintek szerepelnek. -
ncc1701 #9807 Azon a gigán, ami a videóban van, 350%-os ascendant nyereg van. A vad gigának a kivérzéses sebzése a durva, ezért kell hamar letolni, különben belehalsz.
Imprintre pedig ott van az S+ mod Nanny-ja. Az automatán imprinteli. Maximum néha ránézek az állatra, akkor megcsinálom, amit kér. És gigából egyelőre 6-ot viszek át. MIvel a king titan nem ad plusz szintet, ezért számomra érdektelen legyakni, de oda gigával nem érdemes menni, mert egyből ragel. A többi titán meg nem üt akkorát, van ott 12db rexem, plusz a 6 gigával kb bármit kinyírok. -
T62A #9806 Tudtok nekem segíteni,valamit nem értek alkalmanként megjelenik a bázisomon a tojás szedő gépben olyan megtermékenyített tojások amilyen állataim ,vannak de nem olyan szintűek.Nekem nincs egyforma szintű állat,lett quetza megtermékenyített tojás 311 az anya,és az apa quetza is ugyan az,de nincs egyforma szintűek,és nem is vannak párzás alatt,és nem is állítottam át semmit.Ugyan ez a helyzet a tek Rexeknél megjelennek plusz tojások egyforma szintűek.De azokba se egyforma,és itt nem a kikeltésre értem,hanem a tojásnál írja az apa,és az anya szintjét.Mi lehet ez?Gondnak nem gond csak érthetetlen. -
T62A #9805 Az igaz írja a páncélt a nyergeknél,de álmomba se gondoltam volna,hogy ez csökkenti a sebzést.Bár bevallom ez szégyen hogy nem tudtam,de nem is nagyon gondolkodtam el mire való a páncél a nyergeken.Köszönöm,és mindig tanul az ember -
Bozi_Vilag #9804 A nyeregnek van armor statja. Az minél nagyobb, annál jobban felfogja a sebzést -
T62A #9803 És az csökkenti a vad állatok sebzését?Tehát nem tud sebezni annyit? -
Bozi_Vilag #9802 Ott van a legalján a leírásnak, hogy szupernyerget használt -
T62A #9801 NCC ez hogyan?Nálam a vad gigák sebeznek vagy 600 hp,még néztem is,hogy ennyi mert ha többen jönnek egyszerre a dropnál mondom pik pakk meghal a te állatod,ha ilyen sok a harapás.Látom a videót,nézem milyen kicsit sebez nálad a vad Giga.Igaz nálam bele van bizergálva a szelíd állatok statjába. De azt hittem nálad is ilyen sokat sebeznek a vad Gigák. Pedig a hoz a stathoz nem nyúltam.
Eddig két Gigát neveltem fel,de úgy hogy a bevésődésük 100%,de maga az állat felnevelése még nem érte el,igaz felnevelve nincs teljesen de dolgom már nincs velük ez után,de azt hittem soha nem nevelődnek fel 5 x kaptak 20 %-ot 1 óra:15 percenként kértek törődést.Nyilván olyan tápot is kértek amiből nem volt csinálva.Még jó hogy tojásom volt belőle,csak meg kellett csinálnom a kibblét. Egy még nevelődik 40%-os bevésődés így lesz majd 3.Bele gondolok kell még vagy 45 db,mert azt mondtad te viszel 24 db ncc1701 #9669SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én mindenből a duplát,de nem vagányságból,hanem mivel lég nagy a terület,én a két végére rakok belőlük majd.Megfelezem őket,lesz két csapat ne keljen ide oda hurcolnom őket.Mármint a középső résznél a két végét értem ahol ki be lehet mászkálni.Odaviszek 24 gigát, 24 rexet, meg 18 therizinót,
Utoljára szerkesztette: T62A, 2019.02.04. 15:34:04 -
ncc1701 #9800 Nem, de nem is használok extra dínós modot. Ami segíthet az az, hogy van egy beállítás, ami minden szerver restartkor kinyírja az összes vad dínót, és újra generálja őket.
A dínó spawnolás befolyásolása nem egyszerű dolog ebben a játékban. Ajánlom az s+ modot, abban a tek transmitter/dino scan funkciójával ellenőrizheted, h milyen állat van épp a mapon. Plö innen tudom, h nem feltétlen van unikornis a mapon, csak ritkán. Pedig a szóbeszéd az az, h 1 mindig van a pályán. -
jbl2001 #9799 Egy érdekes jelenséggel bajlódom egy ideje, de egyenlőre nem találtam rá megoldást. Kezdetben csak az alfa rexek nem spawnoltak az alap térképen, még ini file-ba írt kóddal sem (pl. a redwoodi konténerhez hozzáadtam elég magas spawn rátával és egy darab sem jelent meg). Ha admin paranccsal spawnoltattam alfa rexet akkor az működött, de máshogy nem. Most teszteltem pár dinós modot és ott még érdekesebb jelenséget találtam. Bizonyos típusú dinók csak egyszer spawnolnak a destroywilddinos után, ha megölöm őket akkor többet nem. Kizárt, hogy mod hiba, mert két független módnál ugyanaz a jelenség. Ez nekem valami alapjáték hibát, esetleg beállítást rejt. (nem találtam erre vonatkozóan semmit). Használok pár módot amiket eddig is használtam rég óta, és ezek egyike sem indokolja ezt. Alfa raptort, carnot, mosat láttam de rexet nem. Találkoztatok-e hasonlóval? -
Vesporigo #9798 Sziasztok!
Tudtok ajánlani kis létszámú magyar PvE szervert, lehetőleg minél kevesebb moddal? Munka mellett szeretnék játszani, viszont nem fér bele, hogy minden nap fent legyek.
Vampy #9648:
Sikerült megoldani a szerver létrehozását, hogy offline módban nem fogynak az értékek és nem sebződik semmi? -
ncc1701 #9797 21 harapás volt egy vad giga. Ennyi. :) -
T62A #9796 Ha jól emlékszek az apa hím ami kék tek Rexbe. -
ncc1701 #9795 Az érdekes, mert nem kellene mindnek örökölnie a szülő szinét.
Ja, és van egy mellék projectem is, ankyló, most jön majd a 17. mutáció sebzésre. :) -
T62A #9794 Nálam nem tudom mi van,vagy a vízben van valami,de elég sokszor ikrek kelnek ki.
Most viszont a tek Rexek mentek az agyamra,most azok amik kikelnek mind kék,lényegtelen,hogy hím,vagy nőstény. -
ncc1701 #9793 Jelenleg még a szín mutácókkal szórakozok, babakék háta lesz, piros testtel, lila pocakkal. -
T62A #9792 Bizonyítani sajnos nem tudom nem csináltam képet,és már felzabáltattam. -
ncc1701 #9791 A 210% az a tojásból kikelés statja volt, de az még nagyon az eleje volt. Szerencsére gigával jól haladtam, mintha egyenesen szeretne mutálódni, gyakorlatilag napi 1 mutációm megvolt. Majd linkelek képet, jelenleg valami 380% körül jön ki a tojásból a végleges giga, az imprintelve annyi lesz, amennyi, szintezve kb 700% körüli sebzése lesz.
És sajnos átlagos, vagy az alatti gigát kezdtem mutálni. Ez van. Ez lehetne 800% feletti is.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.02.03. 10:47:24