Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boldogabb újévet kívánok nektek kedves Ark fórumoz, Admin,és tagok!!!!
Aberrationon nem szoktam játszani mert nem tetszik. Egyedi pályákon játszok, mint a Shigoislands, Valguero stb. A szerver konfig fájlomban a beállitás szerint 365 nap van a feltöltött dolgok letöltésére. Valoszinüleg ez egy hibás idöintervallum mert arra tippelek van valami felső határ.
Amit feltöltök lényeket mondjuk Shigoislandon abból nem mindent enged letölteni Valguero pályán. Nálam ez nem teljesen pontos mert igen csak alaposan megkevertem a rendszert. Amiket még nem próbáltam ki,például ismeretlen modot elöször helyi játékban szoktam kipróbálni és ha tetszik utána rakom fel a szerverre. Voltak olyan modok amiket a szerveren lévőkhöz kellett igazitani. Például ne kelljen épitkezni vagy tamelni, hogy más playereknél is láthassam az eredményt helyi játékban egy apró cselhez folyamodtam. A szerveren lévő mentést bemásoltam az én helyi játékomba. Igy az épületek, tribek, más playerek, és minden ott van a helyi játékomban. Helyi játékban az én profil fájlom neve Localplayer.profile és .ark. A szerveren viszont egy hosszú számsor. Ezek közül kikerestem hogy melyik számsor kihez tartozik. Ez után csak lecseréltem átnevezéssel a helyi profil fájlomat. Igy akár idegen játékos karakterével is tudok helyi játékban játszani. Tagja vagyok a tribenak, ott vannak a dinók, stb. Ez a dolog oda-vissza müködik a szerveren. Ha akarnám akár a te karaktereddel is játszhatnák a dinóiddal a tribeoddal....
Rövidre fogva, hogy a fel és le töltések az obeliszkben miért nem müködnek egyes esetekben csak tippelni tudnák de nálam is volt hogy például 6 feltöltött dinóbol csak 4 et tudok letölteni és a tárgyak,főleg a steam punkos tárgyak amiket feltöltök idövel eltünnek. Mintha nem vonatkozna azokra a konfg fájl szerinti 365 nap.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.12.31. 11:40:42

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Nem tudom, single playerben hogy van, de szerver esetén 24 órád van letölteni a feltöltött holmit/állatot alap esetben. Mert persze az nálam 8000 óra. 😊
Csak most lattam ezt az irasod, sorry. Viszont orulok a szerencsednek 😊 Amugy meg nem is csunya !

Rae Apofisz #9237 leveledre valaszolva ezt nem tudtam. En a videok alapjan vizet vezettem be ala es ugy mukodik nekem 😊 Nekem a Tesla torony is nagyon nyero,mert csak energia kell neki. Tobbi fegyo meg zabalja a loszert...
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2018.12.31. 02:22:31
Egy idoben tettem be kb 10 dinot a terminalba, mikor mentem eloszor az Aberationra. Ott szembesultem vele, hogy nem tudok repulo allatot letolteni arra a mapra. Jatszottam par napot azon a mappon, majd atmentem egy masikra, es mar a masikon levo terminalon lattam, hogy a 12-bol, 2 dino nevenek az irasa tompabb szinu a tobbitol. Nem lehetett vele semmit kezdeni, se kijelolni se semmi. Viszont a tobbit siman kivettem. Igen engedve van a letoltes.
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2018.12.31. 02:15:04
Koszi mindkettotoknek . Mondjuk en egyszer sem lattam , hogy kiirta volna amikor menti a vilagot.
Bocs,hogy ezt nem tudom van sugárfertőzött terület az új pályán?Csak lehet,hogy én még nem jártam arra.
Én ezt használom:admincheat saveworld
A saveworld, amit keresel. Erre írja ki az aktuális játék mentést a lemezre, de amúgy is kiírja, csak mondjuk 15 percenként.
"Alt +Tabbal eleg ha kimegyek a jatekbol es mentem le a mappat? Vagy kikell lepni teljesen a játékból?"
Én Lammaer mestertől kaptam anno egy nagyon jó ötletet. Admi paranccsal mentek tehát TAB gomb/admin mentés.Hirtelen a parancssort nem tudom.Majd ami írtál kilépek,nem teljesen a játékból.És mentem a mentést.Alkalmanként mikor bent vagyok a játékba,és elmentettem a mentést kitörlöm a fő mentést mert elég sok szók lenni a mappába,és elég sok helyet is tud foglalni.Mikor visszalépek a játékba gyorsan adminból mentek megint ami már nem olyan sok helyet foglalna.
Igen ha valami zűr van akkor teljesen ki kel lépni,ha csak menteni akarsz akkor nem kell kilépni teljesen.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.12.30. 13:19:25
Koszi, akkor mar ertem, miert nem sikerult az elozo 😞 Mindegy, idegesitett az a 2 beragadt dino...
Ki kell lépned a mentéshez. A visszatöltéshez is ki kell lépned a játékból.
Koszi a javaslatot,bar a gond az velem van, mert nem ertem igazan hogy megy ez a dolog.
Alt +Tabbal eleg ha kimegyek a jatekbol es mentem le a mappat? Vagy kikell lepni teljesen a jatekbol?

A dropp pajzsnal en is ugy vettem eszre hogy serul, ezert a vedelem elkeszulte utan en is le szoktam kapcsolni.
Most kezdtem ujra, 8 as szinten vagyok, szerintem megint benez egy 30 oras game 😊 Nem ertem a b.nom miert mondja , hogy fuggo vagyok 😊))
Az faja, kösz az infót. 😊
Ez nem jól írod,mert a pajzs sebzésével sérül a dropp is.Egy hp-juk van összesen.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.12.30. 12:59:19
Pajzsot úgyis leverik hamar, nem kell lekapcsolnod.
Ha neki álok piros droppnak nekem ez a tervem Velonasaur beállítok azokra az oldalakra ahonnan a támadást várható,agresszív,és torony módban.Utána lesz egy állat amivel mászkálok a dropp körül,és ide oda.De mielőtt ezt megcsinálnám 6 db fém kapuval körberakom,és fémtüske fallal körbeveszem,és az utolsót mielőtt behelyezném kikapcsolom a dropp pajzsot.Meg valahova beállítok egy vagy két paracert tele gépágyúval,lehet nem sokat ér de piszkálásnak jó lesz.
Lehet egy javaslatom?Én így csinálom ha utazok két pálya között.Tegyük fel jelenleg a Ragnörökön vagyok,ha utazni szeretnék Izlandra,először csinálok egy friss mentést a Ragnaokon amin ép vagyok,És közvetlen elmentem az Izlandit is az Izlandi mappába.Utána utazok ha valami balul ütne ki,kilépek visszarakom az elmentett mentéseket a megfelelő mappákba.Majd belépek újra,és a Ragnarokon kezdek,és megpróbálom újra míg nem sikerül,általában sikerül ami szeretnék kivéve ha hibát dob be és kilép.
Azt hiszem te irtad, hogy korbeveszed a droppot kapukkal ( ebbol vettem az otletet en is) . Akkor viszont a dinoid nem fernek a dropphoz. En magamra futyulom oket mindig es agresszivra mellette. Mikor szet megy a csorda es segitseg kell, akkor futyulok egy semlegeset rajuk es visszahivom oket, persze nagy tamadas alatt ezt figyelmen kivul hagyjak parszor. A dinoknal csataban beallitom, hogy ne vesgyenek fel semmit a holttestektol.
Igen én is ez miatt agyalok,sajnos nem egyszer volt hogy én miattam semmisült meg a dropp.Nem lehet ész nélkül vinni az állatokat,mert nem lehet rájuk figyelni.Főleg mikor 2 vagy három irányból támadnak.Én is ráfütyültem a Velonasaura a rexet,hogy védje a rex.Erre össze vissza mászkált,és amit leöltek állatokat azt elkezdte felenni,meg belemászkált a fém tüske falba.
Jol hangzik ez a a vezetek nelkuli dolog. Probaltam az automata gepagyut is de egy piros dropphoz rengeteg loszer kellene hozza es ezert jobb a Teslatorony. Meregcsapdat nem is lattam hogy van benne vagy nem emlekszem ra. Most hajnalban kb 30 ora folyamatos jatek utan kivagtam az egesz jatekot a geprol. Azt meg elfogadtam, hogy 2 dinom bent ragadt a Terminalban es nem lehetett kivenni oket. De amikor cryopoddal szallitottam a sarkanyom Ragnarokra, majd vissza fele nem engedte a jatek felvenni a terminalra , kezdtem beragni. Cryopoddal vittem vissza es mikor ledobtam, nem tudtam raulni. Nem volt kabult es semmi. Hivtam, nem jott , kicsomagoltam egy Rock Draket es rogton tudtam a hatara ulni ....
Gondoltam kiprobalom az ncc1701 altal javasolt mentes visszaallitast. Korabban lementettem ARK\ShooterGame\Saved\SavedArksLocal -mappa tartalmát egy kulon mappaba. Most akar felulirtam, akar attettem egy uj mappaba a tartalmat es tettem vissza a regebben elmentettet, akkor is ugyan ott voltam ahol kileptem a jatekbol. Na ekkor repult minden a torles gombbal....kedvenc sarkanyom volt....
Nem tudom mennyire szeretsz vagy nem modokat használni de vannak wireles generátor modok. Némelyik mod egész jónak bizonyul. Ezekhez nem kell még a vezetékezéssel is bibelődni. Steam punkban vannak automata gépágyúk is. Ezek bár nem sokat sebeznek viszont elég rendesen ellöki a célpontokat. Próbáltál használni méreg csapdát ?

Nem, Singleben. De bevallom, hogy Ha Steam punkt mod nem lene fent akkor nem sikerulne. 2 x beletoltam rengeteg rexet , velot yutit ,Wyvernt 200-250 szintueket es ledaraltak mint a [email protected] oda lett.. Ebben a modban eljutottam, hogy lett Tesla tornyom. Csak ugy tudtam levadaszni, hogy odamentem. Villam gyorsan 3 generator egy-egy vezetek es elosztoval, es dobaltam lefele vagy 30 Tesla tornyot. Beallitani mindet,hogy idegent lojon csak es tavolra is lojjon. Utana villam gyorsan 6 nagy kapuval es ajtoval korbezartam a droppot. Rock Drakekel vagyok, lathatatlanban es ha latom a kozelgo Rock Drakeket, azokra megyek eloszor ,mert elso harapas utan lathatova valnak. Csak akkor lovi a torony oket is. Kozben ahogy serul le a Rockm, cserelem es folytatom....veresen de tulelve parat lenyomtam.

Csinálnánk ha menne 😄

Szerveren tolod?

Pedig erdemes levadaszni a piros droppot, Nekem vagy 16-17 menet utan volt vege es rengeteg "Isteni" cuccot , tervrajzot adott, nem beszelve az elementrol.
Hát, tegnap még sebződött...

A mostani frissítés alapján ötletelek, egyik srác videójában azt láttam, h már nem sebzed a dropot a saját állatoddal. Még nem próbáltam.
Nem tudom tapasztalatból írsz, ötletelsz vagy szingle playerben tolod... szerveren azt tapasztalom, hogy a nem irtányított állatok legalább akkora kárt okoznak mint amennyi hasznot hoznak, mert ők is sebzik a dropot ha a közelében harcolnak.

Mi pirossal/lilával próbálkozunk, 4en 4 imprintelt 270% damage körüli gigával, plusz 8 velóval (kb ennit tudunk lerakni cryóból)
Nem az a gond hogy meghalunk, hanem az hogy nem tudjuk magunkra aggróztatni azt a rengeteg megjelenő állatot, egyből mennek a dropra még akkor is ha körbeálljuk és harapjuk őket ahogy tudjuk. Simán ignorálják azt hogy harapjuk őket, csak ütik a dropot.

A sárga az nagyon könnyű, a pirosnál általában 2-3 menetig bírja a drop azt vége. Pedig körbevesszük gigákkal, minden irányból, harapunk kifele de hiába.
Arról nem is beszélve hogy míg a könnyebb dropoknál (és az összes element veinnél) szép fokozatosan jön a támadóhullám, itt egyszerre vágjaa nyakunkba az összes állatot az első másodpercben... majd beszarik a gép amikor jönnek ez a rengeteg 300-400as szintű dög.

Szóval egyszerűen nem találtunk megoldást. Lenne akár 20 gigánk is amit kivihetnénk, de ha irányítatlanul harapnak előbb verik szét ők a dropot mint a corruipted állatok....

Vellany oszlop, asztal bigyó is respawnol. Amit ki tudsz termelni, az minden respawnol idővel.

Amúgy dropra meg vinni kell egy nagy csapat b@szó rexet, és kalap.
Kipróbáltam valami,jönnek néha egy két jó ötletem.Kipróbálom,de nem mindig válik be.Próbáltam a tek erőteret,de az sem ér semmit a fertőzött részen.Nem építeni szeretnék,hanem azt hallottam,a piros dropp megvédése már nagyon erős,és ahhoz keresgélek dolgokat,ötleteket.De ez megint nem vált be,úgy át jönnek az erőtéren,mintha ott sem lenne belesebeznek egyet,és átjönnek.Hülyén van kitalálva,egy erőtér,ami nem véd minden ellen.
Az új pályán nem működik az egy tek oszlop lerakás,és kettő lesz ha felveszed.Nemrég próbáltam 15 perce.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.12.29. 21:27:49
Igen igazad van,volt gondom abban segített piszkosfred. De az már megoldódott,itt a fém,kő,és fa azok visszajönnek,de az asztalt,padot nem látom.
Az is újratermelődik. De ha jól emlékszem neked islandon isvolt vmi grimbusz ebben a témában...

A legjobb cuccokat háborús térképpel (War Map) dobja. Persze ha csak a feketegyöngy a lényeg, akkor tökmindegy. Viszont tényleg elég akkor a kő is.
Köszi.Hogy lehet,hogy az asztalok,meg a padok nem jelennek meg újra?
Ugyanúgy újratermelődnek a lámpák mint a fák és kövek. Nincs olyan nyersanyag az Arkban ami nem termelődne újra...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.12.29. 20:33:24

Van aki játszik az új pályán?Ha kibányászom a lámpákat azok megjelennek újra,vagy egyszer kibányászod és nincs többé?Azért kérdezem valamelyik részen találtam asztalokat,elég sok Element Dust bányásztam,de nem találok már.
Ez nem is rossz ötlet.
A baglyokat csak parkold le a gatchák mellé, és mikor köpnek, a gatcha magától fel fogja venni, ha minden igaz.
Hát ez így elég hülyén van kitalálva,igaz eddig a legtöbb 18 db volt ami adott az egyik(gacham fekete gyöngy).Az ötletetek alapján ami köszönök.De megérem nekik hordani a köpetet,és az a legrosszabb benne,hogy megállás nélkül figyelem mikor köpnek a baglyok.Tudom lehet őket úgy is megcsinálni,hogy szándékosan köpjenek ha a hátukra ülök,és a kitartásukat lenullázom a gyógyítási képességeivel.Nem bánnám ha valamilyen gép gyűjtené a köpetet is.
2 gacha lehet egymás mellett (csak hím és nőstény). A legközelebbi tíz egynéhány alap távolságra lehet. Boldognak kell a gachaknak lenniük. Úgy ellenőrizheted, ha eléjük állsz, akkor vigyorogva feléd fordulnak. Ha elfordulnak, akkor gond van. Ha olajat dobatsz vele akkor 60 darabot ad. Ha kevesebb akkor valami nem stimmel. És folyamatosan kell a bagolyköpet is hozzá. Persze ez az egész offis beállításra igaz.
Érdekes egy event. Kristályt kapok amiért olyan itemeket ad amiket előzöleg beraktam 😊

Nerfelték őket, nem tudom, most mennyit adnak, mert még nem vagyok extincionon, még csak most breedelek jó doedet hozzá. De ami videót láttam a neten, ott ilyen 10-25db-ot adott egy kristály. Amúgy adhat keveset, mert van gatcha kristály felszedő mod, illetve a következő s+ frissítés s+ collectora majd ezt is fogja szedni.
A gatchaclaus nem témelhető, és csak a raptorclaus ad hozzá kaját. Amúgy ez map függő, h mennyit tudsz összeszedni, centeren nem is foglalkozom vele, mert víz felett nem dob, és van, h 2db csomagot ad az egész map felett. Viszont islanden egy 300% speedes quetzzel az összeset fel tudom venni, ez lb 5-6 csomag. És csak quetzzel érdemes érte menni, mert ennek van elég teherbírása hozzá. Classic flyers moddal, természetesen.
Viszont az eventet addig tartom meg, mí] akarom, mert szerver beállítás.
Nekem tojt 1 db kristályt. Megettem és kaptam belölle kristály tervrajzot de hogy mi kell hozzá ott nem ir semmit.
Ilyen fagyöngyöt és coalt lehet valahonnan máshonnan is szerezni mint a raptor claus dropjából ? Mert ez a raptor claus 00:00 -kor jelenik meg. Végig repül az égen és 02:00 -kor távozik. Akárhogy igyekszek 2 csomagnál többet nem tudok össze szedni. És nálam kb 70 percenként van éjfél. Ha tamelem, az megmarad az event után is ? Mikkel lehet etetni még ? Én hiába próbáltam nem fogad el mást.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.12.29. 14:02:39

Én is raktam bele,köpetet,követ,kovakövet,kristályt,meg bogyókat.Adnak fekete gyöngyöt,de mind a 3 db állat csak kettőt ad mindegyik,összesen lesz 6 db.Ami iszonyatosan kevés,láttam én is videót,ahol az illetőnek 13 db adott alkalmanként.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt irtad nem tudod kivenni a feltöltött dinókat. Arra kérdeztem, hogy bevan-e állitva a letöltés engedélyezése. Azon kivül ha jól tévedek alap esetben a feltöltött dolgok letöltésére van valami idö limit amit pontosan nem tudom hogy mennyi.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.12.29. 10:43:19

Igen tudom, koszi. Milyen letoltes?
Steam punkban a gyémánt fúró fejjel kristályt is kapsz. A letöltés engedélyezve van ?

Koszi a valaszokat 😊 Most lett csak Gacham es csak azt adtam at amit a filmben lattam. A fem nekem nem erdekes, a Steam punktban vannak furotornyok amik kitermelik nekem bosegesen a femet is 😊
Amit nem ertettem, hogy Extencionon feltett 2 dinom ugyanott miert nem tudom kivenni.
Mindent át tudsz vinni az ext. kivételével bármelyikre. Legfeljebb nem tudod kidobni. De cryoban tárolhatod még a quetzet is akár az abbin is.
Víziállatot nem tudod véletlenül sem kidobni szárazföldre. Jelezni fogja, hogy nem mély víz.