Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudtok nekem egy valamit mondani,miért nem működik az a funkció kijön a földből egy lilás cucc.Amit meg kell védeni,és utána lehet bányászni,ad elementet,element szilánkot,stb ezeket lehetett bányászni ankyval,meg Doedicurusal. Szétverni szét tudom velük de nem ad semmit,kénytelen vagyok csákányozni,vagy fejszézni.Viszont az állatokkal többet adna.8:30 tól nézni,sőt nem 12:00 onnantól már a lényeg amit én kérdezek.
ark
Beraktam a kívánságlistára kiderül majd.
Mondjuk annyi előnye lenne, h elég jó kis angol gyakorlás lenne a dolog.
Az unofficial atlas pedig nem egy nagy működő dolog tudtommal, van egy pár szigeted, és annyi.
Azt hiszem mégis marad a szerverem egyenlőre. Felmentem egy unofical szerverre ahol már volt karim. ugy volt bevesznek tribe-ba. Nagy nehezen rám talált az illető de aztán kiderült nem használok mikrofont, igy nem vett fel. <#email>

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

PiszkosFred
Mas a motor - unreal 4 ez is, de ujabb verzio - es nincsenek ott a kliesnel a sm4-es shader cuccok, igy nem fog menni paranccsal korabbi dx verziora eroszakolas. Egyelore legalabbis.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Kipróbáltam az inditási opciókat. Sajnos nem müködnek azok amik Arknál. Nálam csak ezekkel müködik.
-high -useallavailablecores -lowmemory -norhithread -nomansky
Ha bármit hozzá rakok, mint például a -d3d10 már a kliens sem tölt be.

A 29 nap visszaszámláló csak annyi, h annyi időn belül cryo hűtőbe kell tenni a cryopodot, különben az állat kiolvad.
Igen van classic flyers. A mini bagoly meg gacha majd atmegy a nagy terminalon egy masik mapra, ha nem lehet az sem gond. Rock drake meg szerencsere nem az elsodlegesem volt, igy az is megy a nagy obeliszkbe. Van rajta kivul meg par es meg megyek tojast lopni 😊

Ami modokat hasznalok, annyi infot tudok amit leforditoztam a steam oldalrol ahol letoltom.
Ezt a CrossARKAllowForeignDinoDownloads=true beallitast kiprobalom .
Managamrom meg nincs,mert par napja ujra kezdtem az egeszet es csak aberrationon vagyok meg.
Most keszulok csak Extencionra es a tobbire.

Koszonom szepen a segitsegedet!!! 😊
Meg is van, ahogy sejtettem: https://steamcommunity.com/workshop/filedetails/discussion/895711211/1318835718933967300/

A classic flyerses Rock Drake nem működik aberrationon, pl nem lehet letölteni sem dropból (és gondolom ezért nemmegy cryoból sem).... a potenciális megoldás egy ?CrossARKAllowForeignDinoDownloads=true beállítás...

Can't download CF Rock Drakes back to an Aberration server:
Aberration doesn't allow for modded dinos to be added to its download approved list, which includes the Classic Rock Drakes as they are modded. Transferring to an Aberration server with blacklisted dinos uploaded will also cause them to remain blacklisted when returning to other maps. You can force-allow all dinos to be downloadable to Aberration by using the ?CrossARKAllowForeignDinoDownloads=true server setting (hit Google or the Forums if you need help with that one).

ui: ha mod használatra adod a fejed, nem árt jó alaposan átböngészni a leírásukat...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.01.04. 00:01:07

A 29 nap az lényegetelen a problémád szempontjából, ne foglalkozz vele.

A hóbagoly az normális hogy nem megy, repülő állatokat aberrationon nem lehet se letölteni se cryóbol kidobni. A badco pet / gacha szintén lehet tiltott...

Nézd meg hogy medvét, ankylót tudsz e kidobni. Ha azok mennek, akkor nincs vmi mod ami a rockdrakedet manipulálta? Mondjuk classic flyers? Csak tippelek, nem tudom hogy a drake-nál is tiltva van e gyárilag a sebességre rakás és esetleg a classic flyers babrálja azt is...

A fórumokon senki más nem jelzett ilyen problémát, tehát ez nálad lesz valami sajátosság - sanszosan egy mod...

Én aberationon amúgy managart használok, azt szabadon lehet kidobni 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.01.03. 23:56:39

Aberrationon Cryopoddal szallitottam egy Rock Drake-et, majd par ora jatek utan leakartam tenni,de nem engedi. Azt irja ki - Cannot Deploy : Class disallowed . A Cryopodra vive a kurzort kiirja hogy a Cryofrigdebe tudom ujratolteni. De valami 29 napot ir meg hogy hasznalhatom. Van fent egy Badcopet mod ami alltal kicsinyitett hobaglyokat es Mini Gachakat kapok a jatekban. Azokat is cryopodban szallitottam es azokat sem engedi kitenni csak egy Bulldogot.
Hogy kapom vissza a dinomat?

Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.01.03. 23:22:12
Nem csodálkozom rajta, ez még kevésbé van optimalizálva, mint az ark. De nem is szorulnak rá, boldog-boldogtalan veszi megfele alpha állapotban is.
Nincs kizárva valami agyatlan leárazás, anno az arkot én 9 euróért vettem. Az extinction volt most 15, vagy 16. De igazából nagyot nem lehet spórolni már rajta.
Nagyon nem értek hozzá ezt bevallom.Magyarán 100%-íg nem vagyok biztos benn,írom majd,hogy miben nem.
Megnéztem,és szerintem jól néztem az Atlas a steamon belül 24,99€ ír.Az igaz fejből az átváltáshoz nem értek,mert még az 1 eurot sem tudom mennyi.Viszont átváltó oldallal már igen,vagy is szerintem 24,99€=8008.36.Akkor ez 8008 Ft nem de bár?Ennél csak drágább lesz?
Amúgy érdekes hogy pont a wildcard találta ki ezt a "nyomjuk fel az árat az egekbe mert már nem EA" koncepciót az Arkkal 2017-ben, és akkor majd mindenki osztotta őket ezért, mindenfelé cikkek erről hogy mekkora suttyó húzás ez... 1 évre rá ott tartunk, hogy mindenki boldogan dugja a fejét a hurokba és szalad megvenni a pre-alfa játékot, merthogy később drágább lesz és mennyire jó is ez igy...

Pedig normális esetben a játékokba "befeketetni" hülyeség,mert olyanok mint az autó, ahogy halad előre az idő úgy veszítenek az értékükből...

...vagy éppenséggel 12 valami jó kis bundléban vagy a következő black fridayon 😄

Én régebben úgy csináltam, hogy először egy rakás bogyót tettem az etetőbe, megvártam amig a növényevők telezabálták magukat bogyóval és amikor már nem fogyott a bogyó, akkor tettem be a sütit.

Igy biztos hogy csak a csigák ették és nem kellett egyesével szórakozni velük.

😊 ok,koszi
Érdemesebb a csigákba beletenni a sütit mert a többi dino felzabálja. Érthető hisz én is szeretem a sütit. 😛
Az Achatina csiga az eszik etetobol vagy a tarhelyebe kell tenni a sutit?
Az S+Etetot hasznalom de nem ertem mikor esznek. A dinoim ele allva a nevuknel latom az etetoikont ami soknal pirosas felhoben van, mig a csiganal is latom az etetoikonjat de az nincs ilyen pirosban. Most melyiknel kap enni akkor?
Mire rendben lesz a geped 60 ercsi lesz a jatek, igy nem volt ez rossz befektetes, csak kesobb fogsz vele jatszani. 😉
Nem mindig okoz problémát.
Nekem /pill az -sm4 és a -d3d10 nincs bent. Állítólag ezek is jótékony hatásúak, az én gépem specifikusan nem támogatta.
Több törzstársamnak és apámnak is bent vannak és működnek.
lammaer mondta, RAM kell a gépbe, nem még egy ilyen módon erőforrásokat zabáló játék 😄
Hát ez még egyenlőre pihen. Full low beállitással is csak 4-6 fps -em van ami semmire sem elég

Én hozzátettem volna a heti lottópénzt és vettem volna belőle ramot a gépbe 😛

Beirtam az osszeset. Gondot nem okozott csak javitott szerintem, mert most nem volt egy fagyasom sem lent az ejjel. Ma megyek megint Reaperezni azt hiszem es akkor kiderul 😊
En csak a lenti piros zonaban hasznalom, na es most mar a kek zonaban is. Fent jobb a pancelom, sokkal erosebb es a fenti hallucinacio ellen gombat eszek. 😊
Viszont ha kiforrja magát, már 60 ájró lesz. De amúgy ja, egyelőre nem látom a nagy hájp mögött azt, amiért érdemes lenne megvennem.
PiszkosFred
Hat, az akcios 20 euros/dollaros ar csak "tavaly" volt ervenyes, a megjelenes idejen.

Szerintem varhattal volna, mig kiforrja magat a jatek, mert igy szenvedes lesz a jelenlegi allapotaban, foleg az ARK-hoz kepest.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Áh nincs olyan mázlim megsajnáljanak. Mégcsak nem is válaszoltak. Ráadásul 4 euroval többe is került mire lett mani a számlán de sebaj. 😊

Köszönöm a válaszotokat.Már csak az utasítást kell áttanulmányoznom.
A valag-ad hétszentségit,megvetted.Remélem sok jó örömöd lesz a játékban.Az elejénél csak vicceltem.
Végül megsajnáltak a Steamnél?
Pikk-pakk és lent van <#csodalk>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Aberrationon vegyvédelmi ruhából sose szállj ki,

Mivel ezek nem szerverbeállítások, hanem a kliensre (azaz a játékra ami a megjelenítésrt felel) vonatkoznak, igy függetlenek attól hogy szerveren vagy single playerben játszol, teát a válasz igen, neked is jó.

Szerintem nem csak online játékosoknál segít ez az inditási paraméter hanem helyi játéknál is. Én mióta ezt beirtam egyszer sem dobott ki se szerverről se helyi játékból. Én ezzel egy időben telepitettem újra a directx-et és a visual c++ -okat is. Hogy konkrétan melyik segitett nem tudom eldönteni pontosan de a lényeg hogy nem dobál ki. Sőt. Annak ellenére hogy már 8 gb memoria van a gépemben megöriztem az összes inditási paraméter, igy azt is hogy 4 gb memoriával inditom. Ha majd lesz jobb vga karim kiszedegetem ezeket de addig igy marad, ugyanis még igy is a max amit kitudok préselni a gépemből a 18-20 fps.

Kiprobalom, koszi. 😊
A namelessek ellen világítós állatot használj. Nem jönnek elő fényhatására. Ha mégis beléjük szaladsz, akkor a fény jelentősen gyengíti őket. Sőt a reapert is.
Bakker, ott van nalam, de csataztam a gusztustalan Nevtelenekkel igy atcsereltem rendes pancelomra 😊))) Koszi 😊))
Vegyvédelmi ruha. 😊
Az Aberration normalis reszen ha gombafelhobe megyek es elkezdek hallucinalni, akkor van egy gomba ami elfogyasztasaval ez az elmeny megelozheto ill. ha mar hallucinalok, akkor csokkentheto a hatasa. A kek kristaly szedesenel szinten belefutok hasonlo felhobe amitol hallucinalok majd szepen megdoglok.
Van erre a kek genyora valami ellenszer?
Ja... Fene tudja, mit vesztesz, ha kipróbálod?
Nem kell szabadkozni, őrült vga árak voltak, csak most kezdenek helyre jönni. Egy rx470/4G verzióm van, egy 1080-at szeretnék, de mivel nvidia kártyát elvből nem veszek, ezért majd vmikor tavasszal cserélem egy jó kis használt rx580/8G-ra.
"Nagy távok",mi?
"Srácok, akinél összeomlik az ark, az próbálja ki ezt a parancs sori opciót hozzáadni:
-norhithread"
Én ezt kérdezem
Ez csak a szerveresre van?
Mármint csak nektek jó?Mondjuk szerencsére,nem sűrűn fagy ki nálam a játék,(lekopogjam).
Koszi 😊 Igen a vgat cserelni akarom,de egy eve mikor vettem csak erre tellett. 1080 at akarok majd venni. Most feltettem epicre a beallitasokat es eddig siman szepen fut.
A nagy távok? Fene tudja. Unofficiált ha indítasz, kapsz 4db ugyanolyan szigetet, egy csomó mindent nem tudsz csinálni, ott pár perc hajóút a szigetek közti táv. Officiálon meg agyig kiraidelnek, mert ez a játék tényleg sok playeres, nagy törzsekről szól.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.01.02. 18:52:24
Kis-nagy betű tök mindegy parancs sori opciónál.

A gépeddel annyit, h tök jó, de most kezdenek lemenni a vga árak, akár használtan is, próbáld meg a 1060 3G verziódat egy 1060 6G verzióra cserélni. Jelen esetben a 3G memóriával a textúrákat mediumra teheted maximum, mert kevés a vram.
Epictől nagyon messze van a géped, ahhoz 1080, vagy 1080ti kellene, és a cpu is gyenge. Ez nem a géped minősíti, hanem az ark van szarul megírva.

A 8x 3600mhz pedig azért van, mert az az i7 4 mag +ht, azaz 8 szálas.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.01.02. 18:46:28
Ugy irtam ahogy te is 😊

A gepem:
Intel(R) Core(TM) i7-7700 CPU @ 4x3600 Hz (ezt itt nem ertem, mert az Aida progi 8 x 3600-at mutat hasznalatban)
16Gb Ram
Alaplap: Acer Aspire GX - 781
Monitor: Asus VE248 24"LCD
VGA: Nvidia Geforce GTX 1060 3 Gb
windows 10 pro x64

Az fagyasok miatt mar leszedtem kozepes minosegre 1920X1080 ban, bar szerintem epicben kellene hogy fusson. Kiprobalom
Nem tudom, nekem is a fater állította be, aztán azóta amiket találok, ctrl+c segítségével rakom be. Lehet jó kicsivel is, nekem naggyal teljesen jól működik.