Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm.
Eddig nem is hallottam ilyen videó kártyás átverésről. Az árát tekintve ha GT 710 nél nagyobb teljesitményü akkor már benne vagyok az árában. Ebayon azonnal levonja az árát, és már shipped státuszban van. Az átverés kockázatára értettem a lotto -t.Esett már meg olyan hogy nem kaptam meg a megrendelt dolgot de van pénz vissza téritési lehetőség. Ha kapok valamit és müködöképes szerintem a mostaninál csak jobb lehet.
-----------
A szerveremen futó modok között volt a stack plus. Találtam egy másik ultra stack plus nevüt. Picivel jobbnak tünt hát lecseréltem. Fura modon kb 5-6% -al kevesett a szerver terheltsége.

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Hehe, szerinted official miért lagol? Mindenki azt hiszi, h a netjével van gond, de nem, az official szerver is azért lagol, mert a szerver oldal igazából 1 magot tud használni, olyan borzasztó szarul van megírva. Plusz még kifuthat a memóriából is. De mi, akik dedikált szervert futtatunk, és nézzük a szerver kihasználtságát, látjuk a turpisságot. Időnként kiakad a cpu használat 100%-ra egyetlen magon, ilyenkor megáll a játék rövid időre. Rá lehet kényszeríteni a szervert a logjai szerint a 4 magra, de nem használja. Több mag a több szerver futtatásakor jön jól, valóban.
Amúgy nálam egy xeon 1230v2, és mivel nincs leterhelve, ezért a szerver szála 3.7GHz-en fut. És igen, lagol. Ez az eredménye, mikor a sok hülye (mint én is), meg veszi az early access játékot, és meg sem kell írniuk normálisan, már dől a lé, aminek az eredménye, h nem írják meg rendesen, mert hát így is veszi a sok hülye, mint a cukrot. Kb ez ugyanaz, mikor olcsón tudsz nagy kupac szart venni, és ugye ami ingyen van, az kell. Még ha egy kupac szar is, majd csak jó lesz valamire. Rohadék, mocsok banda ez a wildcard, de gondolom a 60 ájrós pénzből nem futja normális fejlesztőkre.
És akkor most még csak a szerver oldalt fikáztam, mert a játék grafikája sem indokolja azt, h erőmű kelljen alá.
Kérdezném, hogy aki több szervert is futtat milyen procival tolja, mert nekem az lsland térképen kb. 1 másodperces lag van egy rendes szerver gépen 3GHz-es Xeon procikkal 16GByte rammal? Utánanéztem, az Ark inkább órajeltől függ mint sem a CPU magok számától de gondolom a magok száma inkább több térképnél számít.
Annyit viszont tudsz. Sőt 50-el többet. Én egyszerre 300 adag fémet viszek át. Persze nem a teleportba feltöltve, hanem magamban.
Én nem bánnám ha pl nem csak 50/50 tárgyat is lehetne feltölteni,hanem 500/500,jó ne legyek ilyen nagyravágyó.Akkor legyen 250/250.
Na, megnéztem. A vulkánnál a tek kapun max 10 player, és 50 lény léphet be. Utána levő teleportnál a kiírás pedig csak a 10 playert maximálja. Ergo gondolom ahány lényt be tudtam vinni a barlangba, az jöhet velem overseerhez.
60-ért veszel használt, garis rx580-as vga-t 8G memóriával Az oda-vissza lenyomja a 1050ti-t, ami eleve úgyis egy vicc.
Nem, oda vagy 50 fér be. De bakker, utána nézek, lehet több darabban vihetnék be többet, az single player nem műxik..
LAMMAER!
Igaz nem nekem segítettél,de nagyon rendes vagy,hogy vetted a fáradságot,az időt és utána néztél.
Én azért köszönöm.Bár közöm nincs hozzá. De rendes vagy
No közben kigugliztam, ha van VGA kimenete akkor egyértelműen átverés, sanszosan egy GTX 450-460 lesz az.
Youtube is tele van a fake 1050-ekről szóló videókkal.
Guglizz a "FAKE GTX 1050Ti" szavakra... rengeteg találatod lesz.

Ha még lehet most állj el a vásárlástól és indíts refund requestet, esetleg blokkold a kártyád ha még nem szedték le a pénzt.

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.01.07. 17:04:26

A. Ezen mi a lottó?

B. Felhivnám a figyelmet a piros betüs részre:

"The product is not compatible with win10 system, it is recommended that you install win7 system"

Nemtom miért ne menne Win10en, de valamiért odaírták...

Nem szeretnélek lelombozni, de egy ilyen újonnan Magyarországon 70.000 forint, de legalább 57.000.
De még külföldön is 190 dollár, vagyis cirka 53.000 forint.

Egy szó mint száz, nem kis lottó volt.
Ezt nem értem,nem csak max 20 állatot vihetsz be?
A választást rád bízom.
1
2
Sok szerencsét egy zsákkal!
Léci segítsetek drukkolni hogy azt kapjam amit szeretnék.... <#fejvakaras> Csak 1 hónap
Ebay Lotto
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.01.07. 15:23:12

Nem a damage a lényeg, a mieink olyan 2000-et harapnak, tehát nekik se probléma ha jön 1-2-3 spino, rex vagy épp wyvern. Csak éppen ezek egyben jönnek mind az ötvenen 😄

Tegnap már én is legyártottam a fém dinókapukat, hogy megpróbálunk egy vöröset úgy hogy körbeépítjük, de sajnos csak egyszem lila drop volt, abba nem láttam értelmét belekezdeni, igy elmentünk bosst ölni 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.01.07. 13:46:53

Jól gondoltam, h boostoltak az állatok, 60% bónuszt kapnak ott az imprintelt állatok, offin csak 20% ez.
Lehet, h ez a szerver pve, simán el tudom képzelni ezt a diffit, fene tudja. Az tuti, h nem egyszerű. Ha nem sebezné az állatom a dopot, akkor nem lenne nagy kihívás, szimplán odamennék egy hadsereggel, és szeva.
Neten amúgy láttam 3 emberrel is lila dropot, egy forest, egy desert titan, meg tán giga, vagy hasonló volt a felállás.

Amúgy az hülye ötlet, h mindenki visz mondjuk 100db dinó kaput, és elkezdi spamelni a környéket telibe? Tudom, h leharapják idővel, de addig eléggé lassítaná az ellent.
Valami susmus van a videós vagy a mi szerverünkön ahol játszunk... nálunk a piros meg a lila drop úgy néz ki, hogy kör elején az összes állat EGYSZERRE zuhan anyakunkba - nem igy szép libasorban jönnek mint nekik, hanem berobban a képernyőre 5 wyvern, meg egy nagy hullámban az összes körítés. FPS mindenkinek leesik 2-re 😊

A szintek stimmelnek (ilyen 400-500as ellenfelek), de egyszerűen azért nem bírjuk megvédeni a droppot mert simán átrohannak az állatok a gigák lábai közt hogy üssék a dropot, még akkor se aggróznak ránk ha rájuk harapunk... nem halunk meg, állatunk se pusztul, a drop nem bírja...

Kék/sárga drop meg az összes fajta element vein nem gond, ott tényleg igy jönnek áz állatok, szép nyugodta, majdhogynem egyesével... dee a piros vagy a lila az nálunk vmi egészen más élmény 😊

Meg lehet. Valamelyik videóban láttam, 4-en csinálták, egy light sárkánnyal, és 3 brutál gigával, de csak a 3. körig mentek. Ha jól tudom igen erősen mutált állatok voltak, valamint ahogy néztem a számokat, kb duplára volt húzva a statjuk, azaz a gigák sebeztek 4e körül. Azaz kb 7-8 ember a boss rexeimmel meg tudná csinálni. Meg is kerestem a videót.
Egyedül természetesen nem menne. 😊
Igen, egyszerűbb úgy, mivel akkor bejönnek az állatok, és akkor egyhelyből lehet védeni.

Más: lila dropot alapjátékban, normális állatokkal meg lehet csinálni? Tehát nem ilyen 514545445854 szintű állatokkal.
Hiába próbáljuk imprintes, 400%-os gigákkal + 600-as velonokkal heten, szétesik a drop
Mi egyből kikapcsoljuk és úgy védünk. Egy helyben állunk, alig kell mozogni. Így hatékonyabb, legalábbis nekünk.
Az a paraceren van, de nem segít, mert "csak" 20 lényt lehet feltölteni rá. Én meg olyan vagyok, hogy szeretek jelentős túlerővel érkezni. És így majd meglesz a 18 rex + daeodon + yuty, +10db therizinó.
Tek adót se lehet?
Megvan a megoldás: s+ vivarium. Elöbb jött ki, mint a cryopod, de ugyanazt tudja, és szerintem ezt nem fogják akadályozni. Meglátom majd.
Ilyet még nem csináltam, de youtubeon nem foglalkoznak a pajzzsal, amikor eltűnik, akkor eltűnik, de a drop hp-ja nem csökken. Fene érti. Lehet single player itt is más, mint a szerveres pvp játék.
NCC1701!
Én ha hibázok akkor elnézést kérek.Most hibáztam valamit nem jól mondtam bocs.A droppnap van védőburka,ez igaz azt jól mondtam,hogy pl 50 000/50 000 az egyik droppnak hp-ja.Na most ahogy sebzik,úgy fogy a dropp hp-ja mert egy hp-juk van.Viszont ma megnéztem,milyen közel aktiválódik,az igaz hogy métert nem tudok nem nagyon tudok mihez viszonyítani.Talán 30-40 alap távolságra,viszont én is elkezdtem ütni,és tudtam sebezni a burkot,egy bizonyos hp vesztése után kisebb lett a burok,volt egy kék,és egy sárga dropp. Nem védtem meg egyiket sem,csak teszt,a kéket otthagytam,és mire visszatértem eltűnt a burok,úgyhogy szerintem igazad volt abban,hogy egy idő után eltűnik,viszont a dropp védésénél nem jó megvárni,mert mire eltűnne elég sok hp lemegy a droppból.
Halasztok egy-két hetet, nekem ehhez most nincs idegem. Célegyenesben hullottak be a paracert követő therizinók a lávába....
Még jó
Aha, nem lehet cryo podot használni a tek barlangan. Azaz nem tudsz állatot kivenni belőle...
Bocsi,hogy kicsit off témában kérem véleményeteket. Videókártyában szeretném a véleményeteket ha használ valaki ilyent.
A kiszemelt vga karik, Nvidia GT 1030, GTX 750Ti Szeretném minnél olcsobban meguszni a dolgot de nem tudom milyen külömbség van a kettö között mondjuk az Ark fps-ben

Azért mondom, elvileg
Oksa,koszi 😊 Bar egyik Rock Drakem valami tapot is kert es az epp nem volt,de valoban tobbnyire simogatast kertek.
Bónusz:
Ugye ahogy le is van írva, nem dínótól, hanem szervertől függ, mit kérhetnek.
KIVÉTEL a sárkány jellegű állatok (sárkány, reaper, rock drake), akik saját dolgaikat kérhetik (tehát sari tejet, reaper feromont, a drake elvileg csak simogatást).
Csak hogy ne nézegesd folyton, mert elég egyszerű fejben tartani.
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2019.01.05. 22:04:27
Pont erre van szuksegem, nagyon koszonom 😊
Imprint kibble list. Aztán fene tudja meddig lesz így, elvileg nagyon akarnak változtatni az extinctionhoz hasonlóan.
Ez az ot perces szerkesztes a sirba visz....
Van olyan oldal ahol reszletezik, hogy melyik dinobaby milyen kibbleket kerhet a fejlodese soran?
Aberrationon valosagos feketegyongy es obszidian banyara bukkantam a piros zona aljan,ha kell valakinek a koordinata szivesen megosztom, bar lehet valamelyik video is kozolte mar.
Akinek mint nekem, korulmenyes az element es elementdust termelese Aberrationon vagy mas mappon, annak ajanlani tudom a BadcoPet modot, mely mini gachat es hobaglyot ad a jatekba.
A meretuktol eltekintve a kulonbseg a mini gachanal az,hogy valaszthatsz az element vagy elementdust termelese kozott.
Lassan de biztosan jovogetnek az elementek. Ha collektort is tesz be az ember akkor nincs gond az osszeszedessel sem.
Nekem gyorsabban jon igy az element mint az elemek toltesevel es hogy 3 db elementet keszit csak egy toltessel a terminal.
Köszi. 😊 Most az a tervem, h feltöltöm a 18 rexemet, a daeodont, és a yutyt a transmitterbe. A therizinókat pedig viszem cryopodban, legalább 8-at, de lehet, h viszem mind a 18-at. Paracerrel lerohanok, mint a gammánál csináltam, a barlangban levő teleportnál leszóróm a therzizinókat egymás után. Most teszteltem, a cryo sickness tart náluk 5 percet, azaz szépen felébrednek. Az alatt letöltöm a rexeket, felnyergezem őket, kapnak kis kaját. Sütiket szétosztom a therizinóknak, kapnak kis bogyót, teleportálok a csapattal az overseerhez. Ott láncba fütyülöm őket, besétálunk, és ellátom a bajukat. 😊
Nincs mit. Az én szerverem nem a közkedvelt kategoriába tartozik. De talán megtetszik.

Köszi, majd megnézem
Hát, az IP cime 37.221.209.129:27625
Evengarda a neve. Most lett inditva az Exctingtion pálya. Eddig Shigoisland futott. Ez bevált,ha más pálya nem tökéletes erre szoktam vissza állitani.
Ezek a modok futnak.
Homing Pigeon,Steampunk,Death Recovery,Ultra Stack,Classic Flyers,Human Npc
Max Level 500. Wild Dino Level 1000. Tame20x,Harv3-5x,Exp5x,Baby20x. Level 100-tol hard exp. Obeliskbol_letoltes_idolimit_365_Nap.(Elvileg)

Az a level 100 tól hard exp az annyit jelent vért izzadsz mire max level leszel. De már lv 20 on megkapod az összes engram pontot amivel mindent megtudsz tanulni.
2 hónapig még biztosan futni fog, utána mi lesz nem tudom.

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.01.05. 13:44:10

Egyébként, a szervered IP-jét megkaphatnám? Érdekelne a szerver
Igen.
Ez a drop megvédés mikről irtatok, ez az Exctingtion pályán van ? Átállitottam a szerverem erre a pályára. Ezen még komolyabban nem játszottam. Elvileg már müködik rajta a Human Npc mod igy megpróbálkoznák vele.

Sok szerencsét!
Köszönöm a válaszod!
Indul a készülődés az alpha tek barlangra, szerintem holnap megejtem.
Csak kézzel lehet farmolni. Az állat le van tiltva.
Igen en is igy akartam sokat szerezni,de nekem sem jott ossze. En is egy filmben lattam N ooblttol, de engem akkor levert a viz is,mert nem talaltam a megadott kordinatakon ezeket a venakat. Majd rajottem hogy legalabbis nalam akkor jonnek ezek a venak,mikor bevedek egy droppot. Sajnos en is csak kezzel tudtam betermelni.
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.01.04. 18:55:07