Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arra nincs parancssor,hogy magasabbra építhessek?Nem hülyeségből kérdezem,mert hátha van.
Az stacable modoknak van egy kisebb elönye az ilyen kézzel irt konfighoz képest. Némelyik levesz valamennyit a súlyból. Én sokat szoktam bosszankodni a súly határ miatt. Most kivettem a steam punkot és szivok ezzel.1500 a teherbírásom,de a steam punkos ruha adott dupla súly buffott, 3000 kg birtam el. Nem is volt gond, de most meg kicsit farmolok már figyelnem kell a súlyra 😊
Amit egyszer reklámoztam ark futurism mod, amiben van egy mek-re emlékeztető cucc ebben is sokat segit. Ha azt használom nem adódik össze az én és annak az invnetorijában lévő súly. Ha nálam fullon van,alig birok mozogni, belülök rá és simántudok vele mozogni,repülni.
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
(Ez az általad is forgatott ARK Wikin van fent itt)
Ha az ARK Wikin rákeresel egy itemre (Cooked Prime Meat), akkor az alsó spawn kódban ott lesz az item "kódneve".
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És most Apofisz nekem tanított újat: a #10135 kommentben teljesen jó az item ID, tán még jobb is, mint az én megoldásom.
https://www.reddit.com/r/playark/comments/aqbczn/itemstacksizemultipier_still_borked/
Fertilized, vagyis termékenyitett tojásokad ne ird át. Hagyd 1.0 -án.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.03.20. 19:52:56
A kaja, vagyis a consumable listában az angol neve a tárgyaknak classname oszlopban.
https://ark.gamepedia.com/Item_IDs
Ez a kerete gyöngyöt lehet állítani.
Igaz Ncc írta,hogy benne van a parancs sor nevében,hogy mire van.
Na most odáig eljutottam hogy ez RawPrimeMeat,ha így írom be a google fordítóba Raw Prime Meat=Nyers Prime hús,és a C" előtt van,de ennél fogalmam sincs,hogy mi lehet mármint kíváncsiságból mi lehet.Pedig itt is trükköztem de nem ad a google fordító értelmes szöveget.Pedig szeretném megérteni.
ConfigOverrideItemMaxQuantity=(ItemClassString="PrimalItemResource_SubstrateAbsorbent_C",Quantity=(MaxItemQuantity=10000,bIgnoreMultiplier=true))
SubstrateAbsorbent=Substrate Absorbent=Szubsztrát abszorbens
T62A.
Nem akarok rád eröltetni semmit,de felirtakoznál mondjuk az ultra stack modra abban mindenféle húsból 2000-ret enged egybe rakni.
Abban a S+ ban van egy gardner nevü npc. Annak mi lenne a feladata ? Mert 4 npc van. A Nanny van az imprinthez .Aztán van az amelyik birkákat nyir, van amelyik az ültető ládákat rendezi, összeszedi a termést,de a 4. nem csinál semmit. Pedig a közelében van méh kas, van ültetö láda,vannak dodok amik tojnak, etető láda is van. Ugy értelmezem ez a trágyás dolgot rendezné, de lehet az azért nem csinál semmit mert az egy másik moddal van automatizálva ?
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.03.20. 17:10:47
Ncc amit írtál parancssort.Hogy több szerves polimert rakjon egymásra,van a kiváló húsra amit beírtál.Az nem mindegyikre van?Mármint a nyers meg a sült hús,mindegyikre külön parancssor van?Beírnod nem kell előbb megpróbálom megkeresni.Tegnap beraktam az ipari grillbe vagy 500 kiváló nyers húst,nem az s+ ba hanem a játék által elértbe,és csak 20-at rakott egymásra.
Viccelsz? 😄 Anno officialon egy-egy nagyobb törzs ha kiszállt a buliból, akkor a claim timer lejártakor szinte a teljes szerver ott állt ugrásra készen a kiszemelt dinó mellett. Nagyobb szintű es ritkabb allatoknal a timer elott fel perccel mar szpemelte mindenki az "e" gombot. Volt aki a ladakra ment ra, csak hat az mindig lutri volt, hogy ki miben mit tartott, es lehet, hogy amig te tobb tonna woodot talaltal a vaultban, a masik vitte a ritka blueprinteket egy vacakabb tarolobol.
Szoval a lenyeg, ez a jatek resze. Max, ha a lelki torest okoz a dolog, akkor nevezd at a dinokat, tarold kulon oket es ha visszajonnek, visszaadod.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
----
Más.Szerintetek mennyire etikus dolog átvenni az elhagyott, örökbe fogadható dinókat ?
Köszönöm. Azért egy próbát megért. 😊
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.03.20. 01:00:35

Pont van benne egy jatek, a MGS V: TPP, amelyet fogalmam sincs mikor kaptam meg, valoszinu vmelyik bundlevel kaptam egy extra masolatot, ami csak a helyet foglalja jelenleg.
Na most mivel ez nekem mar megvan es/vagy nem kell (elobbi), ezert el tudom ajandekozni barkinek (ingyen, vagy valamiert cserebe, ez mar reszletkerdes). Ha nem lenne mar meg, akkor a konyvtarhoz tudnam adni, es akkor a raktarbol eltunik, az accounton megjelenik. Addig nem is tudom kiprobalni, amig nincs az accounthoz rendelve, vagyis raktarbol nem tudsz telepiteni, nem tudsz jatszani. Eladni a marketen nem tudom, de ezt jelzi is mindig a steam, hogy mit lehet penzze tenni es mit nem.
Na most te az Atlast mar kiprobaltad, vagyis az marad nalad, bizva abban, hogy ha mar eladni/cserelni nem tudod, hatha akkor idovel kiforrja magat a jatek.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.20. 00:47:05
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.20. 00:39:06
Csere Súgó
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.19. 22:49:40
Erről a lehetőségről még nem is hallottam, de gyanús, hogy bizonyos feltételeknek meg kell felelni. Ezt azért mindenképpen nézd meg.
Nem az accountot adnám el. Eszembe sincs eladni egy 2006 -os accountot. Nem. A steamban lévő csere lehetőségre gondoltam. Steam barátok tudnak cserélni játékokat.
Ha esetleg érdekel valakit,az Atlas játékot elcserélném Unreal Tournament 2004 és Hellgate London játékokra. Nekem nem jön be az Atlas.
Par napja kint van a Outlaws of the Old West. alig 3500 pengoert lehet most beszerezni, bar nagyjabol ennyit is tud egyelore. Early Acces, annak is egy alfaverzioja, vagyis van hova fejlodnie es bovulnie, de hat vagynyugat, postakocsik, hatlovetuk, nalam instant szerelem minden ilyesmi 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.18. 21:25:57
Utoljára szerkesztette: T62A, 2019.03.17. 17:54:45
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.17. 12:17:29
Szeretnék kérni egy kis segítséget,akinek kedve van segíteni az legyen szíves ezt a kis rövid 2 perces videót megnézni.A probléma 00:40-től kezdődik,van egy másik is 01:10-01:15 között ,egy bevillanás.Lehet összefügg a két hiba egymással.Mitől lehet,és hogyan szüntessem meg?Másik játéknál nem észleltem ilyet.
Velók kicsit szintezve olyanok, h 750% dmg, és 30k hp. Végül nem bírtam magammal, 20 hp, 10 dmg, és 6 stamina mutációt gyúrtam össze bennük.