11997
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)
..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
-
ncc1701 #10511 Szedi, persze, már jó ideje. Sőt, van hozzá crystal cracker is, ami a collectortól elveszi, és kicsomagolja. :) -
T62A #10510 NCC1701
Szeretném megkérdezni a Gachanak a Gacha Crystálya azt szedi már Egg N Poop Collector / Incubator?Vagy be lehet állítani,hogy szedje?Mert egyszer valami ilyet írtál,jó lenne ha tudná a gép gyűjteni a szilíciumot is.
-
T62A #10509 Ez a Therizinosaur milyen egy jó állat úgy szedi a ritka virágot,meg a Ritka gombát.Csak néztem,leszálltamról nézem mi a fenétől van a mérleg vagy súly ikon félig,hát megszedte magát.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2019.06.08. 13:36:44 -
T62A #10508 Voltam már.
-
ncc1701 #10507 Akkor centerre ne menj... -
T62A #10506 Vissza mentem Izlandra,nevelgetni gigát,meg Therizinosaur az Extinction pályára.Már el is felejtettem,hogy Izlandom,milyen rohadt sűrűn esik az eső,de utálom.Magát az esőt szeretem,a való életben is,de a játékba egy nap egyszer azt kész,nem 2 óránként,mármint játékbeli óránként. -
Rae Apofisz #10505 2 évvel ezelött még "szigorúan" csak 1-2 modot engedélyeztem magamnak. Ahhoz képest ma 16+1 pálya nál tartok. De végül is igazad van. -
Bozi_Vilag #10504 Minek? Ha sok mod a jó, akkor sok mod a jó. -
Rae Apofisz #10503 Én nem várok el semmit ettöl. Engem nem érdekelnek az ilyen képek, meg festmények. T62 szeretne,de szerintem az max akkor fog müködni ha csinál hozzá egy modot. Falat néha szoktam szinezni de sose tetszik akármilyen szinre festem :)
Viszont valami 15-nél tartok modoknál ami tetszik. Kéne szelektálni de olyan nehéz megválni :D -
Bozi_Vilag #10502 Azért nehogy már a 35 színből álló képtől(, ami 256x256 pixeles) várjuk el a NASA-csúcskategóriás minőséget... -
Rae Apofisz #10501 Van némi hasonlóság
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eredeti kép
és ilyen lett
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.06.01. 21:30:36 -
Rae Apofisz #10500 Mákod van. Találtam neked egy converter weboldalt :)
http://www.ark-survival.net/en/image-to-board-sign-pnt-converter/ -
Rae Apofisz #10499 Tekerj lejjebb a #10396 - 10495 kommentekig a 2. lapon. Én nem szoktam képeket falra rakni.Lehet,hogy volt de én nem emlékszek ilyen jellegü videómra.
Az emlitett lejjebbi kommentben is csak próbaként csináltam festést. Erről a weboldalról szedtem le találomra 1 képet. Ha gondolod nézz körül hátha van ami tetszik neked.
http://arktemplates.com/ -
Bozi_Vilag #10498 Az egyszerűbb képek (ami igazából nem kép, hanem szöveg és egyszerű grafikák) az nagyon jól néz ki. Ha gondolod, küldök pár egyszerűbb mintát, ami jól néz ki, hogy tudj mihez viszonyítani) -
T62A #10497 Az is érdekes,hogy amit a táblákra festenek azok milyen szép képek,ahhoz képest ami a vászonra van festve. -
T62A #10496 Pedig úgy emlékszek nálad volt valami videó,amiben láttam festővászon képet kibble készítéséhez való hozzávalókról,és az szépen nézett ki.Az tetszett meg nekem is. -
Rae Apofisz #10495 A probléma az,hogy a festővászonra festhetö kép minősége egyszerüen borzalmas. Például amit én fényképeztem az igy nézne ki festővásznon. Vagyis arra tényleg csak a legegyszerübb rajzokat érdemes rakni.
Ha fényképeztél a kamerával ezen a linket megtudod nézni hogy azok a képek hogy néznének ki festővásznon.
pnt to image
Van egy-két decorációs mod de ahogy elnézem az abban lévő képek is ilyen festővásznos minöségü.
Paintable Structures and Interior Decor
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.06.01. 19:32:55 -
T62A #10494 Berakni.Fotóztam egyet,de csak azért,hogy hova rakja a játék.Mert festeni csak a fényképezőgéppel fényképezett képet lehet festeni.De én olyat szeretnék berakni mintha fényképezve lett volna,hogy mikor a vászonra szeretnék festeni látszódjon a listán az a kép is amit úgy raktam be. -
Rae Apofisz #10493 De végül is mit szeretnél csinálni ? Bocs de lehet félre értelek.
Egy képet berakni a játékba vagy onnan kivenni képbe ? -
T62A #10492 Semmilyen fület,vagy részt nem találtam ahol fel lennének sorolva a fájl típusok. Plusz ez ARKPntEditor a progi nem engedi,hogy beillesszek más képet,csak PNT fájl.
Lehet még egy kört futok vele,megnézem van-e a youtubon róla videó
Utoljára szerkesztette: T62A, 2019.06.01. 18:28:55 -
Bozi_Vilag #10491 Hogy úgy mondjuk, nem túl nagy felbontás, színek sem szépek :D
T62, a fotót át tudod konvertálni PNT-be -
Rae Apofisz #10490 Amit kamerával lefényképezel azt megtudod festeni :) Az a fényképezögép nem arra van hogy screenshotot csinálj hanem hogy átvidd festövászonra.Nem bibelődtem festékek beszerzésével igy nem festettem meg de ne számits se 4k se hd festményre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.06.01. 18:11:21 -
T62A #10489 Szerintem én ezt hagyom a fenébe,a PNT fájlt meg tudtam nyitni.De a fene tudja hogyan kell visszafelé.
Láttam egy videó mintha Apofisznál láttam volna,amint tápok készítéséhez a hozzávalókat festette volna egy vászonra.Megtetszett nekem is. -
Rae Apofisz #10488 Amissa pálya. Van vagy 5-6 barlang. Van aberrationos és extingtionos lény. Ennek a 2 dlc-nek a keveréke. Szépen kivan dolgozva. Kb 60-70%-ban van kész de már most is nagyon jó.1-2 tribe részére megfelelö. Még azt a repülő rája kinézetü lényt is meg lehet idézni egy terminál segitségével. Valami Titán. Van egy egyei kinézetü argentavis is, a Macaw Argent. Vannak épületek ami a pálya része és konfigfájlban megadható hogy épitkezni lehessen oda vagy sem. Van egy piramis ami nekem nagyon tetszik. Erekjéket is lehet gyüjteni.
Ha gondolod nézd meg.
Amissa pálya -
T62A #10487 Köszönöm nekem meg fogom nézni.
-
T62A #10486 Igazad van bocs nem figyeltem,csak arra koncentráltam hogy hol van az útvonal. Sorry!! -
topaktuell #10485 Convert Images <-> ARK .pnt files with ARKpnt Editor -
Bozi_Vilag #10484 Mondtam, ez nem egy fotó.
Talán van PNT-JPEG másik irányban is... -
T62A #10483 Köszi megvan de nem lehet megnyitni PNT fájlban fotózza le a fényképező gép.Mit lehet vele csinálni? -
Bozi_Vilag #10482 Tudtok mondani olyan (modos) mapot, ami nem teljesen bugos, vannak rajta lehetőségek, nem túl kicsi és van egy különleges hangulata?
Esetleg 1-2 modot, ami nem túl bonyolult, nincs olyan nagyon cheat érzése vele az embernek, de kicsit színesíti a játékot? -
Bozi_Vilag #10481 Tudtommal ahová a saját festményeket teszed be, oda menti el magának, merthogy a fényképezett dolog nem screenshot, hanem egy lefesthető kép. Szóval ez nem is egy fényképfájl, hanem egy átalakított, ARK-formátum (PNT).
Elvileg ez a hely: Steam/steamapps/common/ARK/ShooterGame/Saved/MyPaintings -
T62A #10480 Sziasztok
Amit a játékon belül fényképezek a fényképező géppel azokat hova rakja a játék azokat a képeket?
Nem erre vagyok kíváncsi,C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\418610737\760\remote\346110\screenshots mert itt nincsenek.Valahova máshova teszi,de nem találom. -
ncc1701 #10479 Számolgattam. Ha nem akarom átlépni szintezve a 450-es szintet, akkor fogok egy olyan 5-ös szintű therit, aminek nincs wasted pointja, témelem, közben párszor beleütök, h 0% taming effektívnesze legyen. Ezt breedelem a jelenlegiekkel, ezzel felszabadul 26 pontom. A matek úgy alakul, lesz 236 pontom hp-dmg-re, és beleférek a bűvös 450-be. Úgy döntöttem, h 118-118 pontot fognak kapni, mert miért ne, legyek igazságos. :) Na, és ezekkel már lemegyek a tek barlangba rendet rakni. Meg teszek fel majd videót is, amiben vad gigát gyakok therizinóval. :) -
Bozi_Vilag #10478 Na jó, de van nagyon sok 15 alatti is... -
ncc1701 #10477 Nullázni sosem fog. Szerintem volt anno valami bugos verzió, amikor véletlen beadta, de azóta ezt foltozták.
Gigánál plusz 4 mutációt összehoztam a hagyományos módszerrel, azaz sok tojással. Én úgy vettem észre, h negyed-ötöd annyi esélyed van mutációra, mint a klasszik 20-ig. Úgyhogy 800-1000 tojás kell egy megfelelő mutációhoz 20 felett.
De ekkor eszembe jutott, h az s+ modban van egy mutator című dolog, ami az állítással ellenében, míg tart a mutációs impulzus, 50% esélyt ad mutált tojásra. Azért így sem olyan laza, ahogy hangzik, de egészen jól lehet haladni. Az alap beállítást levettem a felére, mert úgy dupla mutációt adott, ami nekem nem célom, így most teljesen legit statú állatokat hozok össze. Therit nyomtatom most, 100hp, és 110-120dmg a cél, 96hp megvolt ma. Kicsit karaj lesz, pont nélkül imprint után valami 22k hp-val nő fel. -
Rae Apofisz #10476 Köszönöm. Nekem win7 van, igy ez sajnos nem müködik nálam. Tetszik benne hogy nem rak a videóra vizjelet, mint például a bandicam. Ez az első dolog ami megtetszett win10-ben
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.05.25. 15:10:55 -
T62A #10475 A windows 10-nek van valami elérhető felvevője.Ez megjelenik minden indításnál ha elindíttok egy játékot,hogy windows+G gomb megnyomásával,előjön egy ablak,majd windows +R gomb megnyomásával videó felvevés.Vagy csak rákattintok,ez a windows 10-en belül elérhető,nem töltöttem le semmilyen programot.
Bocs nem jól írom,ha megnyitom az internetes oldalt már azt is fel tudom venni.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2019.05.25. 14:42:31 -
T62A #10474 KEDVES APOFISZ!
Nem történt semmi gond,ha az ember videózásra adja a fejét,még ha nem is olyan rendszeresen mint mások.Viselje el a negatív kritikákat is.
Abból is csak tanul az ember. -
Rae Apofisz #10473 Milyen programmal veszel fel videót a játékról ? -
Rae Apofisz #10472 És valóban. Én kérek elnézést.Rákattintottam 1080p felbontásra de valamiért kisebb felbontáson maradt.