11997
12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games

• T62A #10551
    Köszönöm.
  • ncc1701
    Ez talán segíthet.
  • T62A #10549
    Nálatok működik a ARK: Valguero?Rámegyek a helyi játék,kiválasztom a pályát helyi játék indítása elkezdi tölteni,majd visszadob a játék indítása részhez.Ha újra rámegyek,már nem is tölti,hanem egyből visszadob.Van ötletetek mi lehet a gond?

• ncc1701
    Pontosan. A joan féle egg collectornak is hűtő hangja van, zavaróan hangos volt számomra.
  • Bozi_Vilag
    Zavaró, ha gyártasz olyat, farmolsz, breedelsz, és olyan hangos :D
  • Rae Apofisz #10546
    Virtuális zugevő lettél ? Vagy miért zavart ?
  • ncc1701
    Hála égnek, lehalkították a hűtő ajtó nyitást. :)
  • ncc1701
    Nekem nincs sok opcióm, mert nincs hdd a desktop gépemben. Azt kitettem a szerverembe. :)
  • Bal0924
    És SSD-t nem fogok erre pazarolni.
  • ncc1701
    250-esen nálam be van kapcsolva a tömörítés, így kb 150G helyet ír szabadnak.
  • Bozi_Vilag
    Höhö, a mázlista :D
    Nekem HDD-n van, ezért a Valguero és a kis frissítés együtt majdnem két óra volt

Igen, 500GB ha nem is, de egy 256-os jól jön. (BTW ha nem ismeri fel a fájlokat, akkor megszívtad, törölni kell, ha nincs elég hely második telepítésre
  • ncc1701
    Nálam SSD-n van. :) Ha belegondolok, így is vagy fél óra volt a tegnapi frissítés.
  • Bal0924
    ARK dobozos változata mellé adhatnának egy 500GB-s vincsesztert, hogy arra tegyék a játékot.
  • ncc1701
    Island+Center+Extinction nálam 150G.
  • Bozi_Vilag
    Nyugi, nekem mindennel együtt 195 giga (mínusz Valguero, azt most töltöm)
  • Bal0924
    Javítottak a tárhelyfoglaláson?
    Steam szerint az alap ARK 60GB kell neki..
    Nekem most 160GB-t foglal (alap+Center+Ragnarok+Valguero vannak fent, semmi más.)
    Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2019.06.18. 20:58:04
  • Bozi_Vilag
    Pont ez volt Center és Ragna is...
  • Bal0924
    Köszi, meglesem.
  • Rae Apofisz #10533
    Hát, ahogy vesszük hogy új... De szerintem nagyon jó ötlet volt hogy egy moddolt pályát beraktak dlc-be. Igy tudnak játszani rajta a xbox meg ps4-esek is. Legalábbis ezt feltételezem.
    Azok akik szeretnek dungiba járni ajánlom figyelmükbe a pók barlangot. Nem kell belépő meg semmi, simán be lehet sétálni. Én utálom a pókokat még monitoron is,de egész jó lett. Eleje olyan mint egy canyon, de aztán bemegy a hegy gyomrába és jönnek mindenféle pfúj meg brrr lények. Bejárat térkép alján.
    Megnéztem az új lényt. Hát tök olyan mintha egy rock drake félre lépett volna egy raptorral :)

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.06.18. 19:50:05
  • Bal0924
    Jó az új ingyenes DLC?
  • ncc1701
    "Current Version: v297.14 - June 18, 2019

Fixed an exploit with Gasbags
    Plant Z's weight is now 21
    Fixed an exploit with feeding Plant Y seeds.
    Cryopod and Cryofridge engrams are now available on all maps (edited) "

Azért az element dustot is ide vehették volna nyugodtan. Ha már a tek állatok dobják mindenhol.
  • ncc1701
    A boss fight az fincsi lesz, a dragon+manticore mellé betették az islandes majmot is. De ez nem lesz probléma a therizinóimnak.
  • Bozi_Vilag
    Én az új csapat óta táplálok egy apró reményt, hogy azért nem halál glitchesen adják ki...
    De igazad van, ez nem kérdés ;)
  • ncc1701
    Az Ark fejlesztőket ismerve, ez nem is lehet kérdés. :)
  • Bozi_Vilag
    DLC lesz, csak kérdés, milyen állapotú
  • Rae Apofisz #10526
    Nekem tudod mi a legnagyobb vicc benne ? Mikor megjelent ez a pálya,megtetszett benne párdolog. Több helyen több alkalommal is leirtam, ajánlgattam szerver bérlőknek, játékosoknak.... de rá se hederitettek. Sőt, volt aki még szidta is csak mert én ajánlottam. Erre most egy csomóan rávannak kattanva. Arra amit már én rég meguntam, lecseréltem :) Egy kicsit olyan mintha idöben előbbre járnák Szerintem következő dlc az Amissa pálya lesz. Bár, megvallom én egy kicsit kamunak érzem ezt az egészet. Biztos hogy dlc lesz a Valgueró-ból és nem csak egy átverés az egész ?
    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.06.17. 21:41:26
  • Bozi_Vilag
    Hát, exti sem volt elején pont ilyen mint most, bizakodó vagyok, de párszor elbukom majd a másik szerverről szállított alapanyagot és állatokat :D
  • Rae Apofisz #10524
    Ami a bugot illeti, én már estem ki a pályáról és jócskán van olyan hely,gödör, ahova ha bele esel nem tudsz kijönni csak ha meghalsz.
  • Rae Apofisz #10523
    Lassan 1 éve létezik már ez a pálya. Ha emlékeztek néha emlitettem hogy a szerveremen is ez futott egy időben. Nem tudom miért olyan hihetetlen. Tudtommal még nincs teljesen kész ez a pálya teljesen. Amugy semmi extra nincs rajta. Ami extra lehetne hogy nem a szokásos tenger van körben a pálya körül hanem hegyek,hasonlóan mint Extin, és egész nagy pálya.
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1445088670&fbclid=IwAR2PTgwqzbIN_V-hyedDChiMdpFXEYyjx7Uk-U8IiYTE-bsRyn3BLfuavBU
  • Bozi_Vilag
    Pedig talán itt van a legjobban kihozva - persze csak ami a minimális utánaolvasásom alapján kiderült.
    Új állatról én azt hittem, valami pegomastax/compy méretű, de egész korrekt. Ha tud valami menőt, ránézek. A map egyébként mod formájában állítólag bugos mint a szar, és extiből kiindulva, nem hiszem, hogy ez holnapig javulna -.-
  • ncc1701
    Map érdekel, az új állat nem. Meglássuk. Sajna a víz itt is hanyagolva van.
    Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.06.17. 19:56:53
  • Bozi_Vilag
    ARK Valguero trailer
    Kérdésem azokhoz, akki jobban értenek ehhez, mint én: ez csak egy új map lesz, úgy mint a Ragnarok és a Center (semmi új, max 1 állat)*, vagy egy teljes értékű DLC, új dolgokkal, új állatokkal, új boss(okk)al?
    *tudom, az a Deinonychus vagy mi az itt lesz

(UI.: lammaer, jöhetsz vissza még 500 órára )
    Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2019.06.17. 18:26:50
  • ncc1701
    Közben készül a therizino. 119 pont sebzésben, 118 pont hp-ben. Ez azt jelenti, h imprint után van kb ~27k élete, és ~1050 sebzése, szintezés nélkül. Ez most 405-ös lett, most breedelem azzal a kicsivel, aminek csak 2 pontja van speedben, ezzel 22 pontot csökken a szintje majd. Viszont kb 99.99% biztos vagyok benne, h a lvl450 cap csak officiálon létezik.
  • ncc1701
    S+ tek generátorral használom. A fő bázis épületemben nincs semmi s+ cucc, csak sima ark, hogy ha valami történik a moddal, ne legyen katasztrófa. A centeren a redwoodban a nagy barlangban vagyok, bázis hátul, középen van még egy s+ tek generátor, meg elöl. Meg van még az egyik láva barlangban, ahol van 3-5 red drop, plusz van egy generétorom a víz alatti tek bázisomon. Erre van 6 element gachám, és most, h lementek a szaporítások, megint egyre több elementem van, megint 800 fölé kerültem.
    Ugye az s+ tek generátor napi 1 elementet kér, szemben a gyárival, ami sokkal többet, illetve sokkal nagyobb is a hatótávolsága.
    Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.06.12. 21:57:48
  • T62A #10517
    Én ezt nem tudtam.
    Azt hittem olyan mint a Egg N Poop Collector / Incubator,hogy van a közelben elektromos vezeték ami áram alatt van,plusz ez Electrical Outlet. És működik is,csak ne legyen messze tőle,de érdekes mert nem is kell csatlakozzon úgy mint a játék által elért dolgok,értem itt pl a hűtőt.
    Te mivel használod?Csak a kíváncsiságból kérdezem.
    Egyébként KÖSZÖNÖM AZ ÖTLETEDET.Olyan jól szedi a szilíciumot,jelenleg arra használom,majd a másik pályán kell a gacha kristálynak.Most a Főnix szilíciumot szedi.
  • ncc1701
    Nem tudtam nagyon utána nézni, de abból kiindulva, h az összes s+ itemet lehet működtetni a tek generátoron kívül mással is, logikus, h azt is lehet.
  • T62A #10515
    Megtaláltam végre a választ a kérdésemre.Ez működteti Propellant.
  • T62A #10514
    Akkor bocs.Megtaláltam,nem is tudtam,hogy van ilyenem.Viszont azt hittem az is szedi mit belinkeltem.
    Csak a tek generátor tudja működtetni?Máshogy nem lehet?
  • ncc1701
    Ebben nem érzek akkora poén lehetőséget, úgyhogy komoly. Az s+ item collectoron ellenőrizd a collection options alatt, h szedje a kristályt, a distribution options alatt pedig, h ne legyen letiltva. Az s+ crystal cracker-en pedig nem kell semmit állítani. Sajna a dustot nem craftolja át elementté, pedig jó lenne.
  • T62A #10512
    De akkor ahhoz raktál be valami parancssort,amitől szedi nálad úgy mint a csiga pasztát.Én létre hoztam egyet adminból,de már vagy 5 perce hever a földön és nem tűnt el.
    szerintem viccelsz.Igaz?
    "collectortól elveszi, és kicsomagolja"Nem tudom miért,de olyan érzésem van,hogy viccelsz.