Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy, igazából nem tervezek nekimenni, mert számomra nem ad semmi értelmeset.
Vigyázz ezekkel a videókkal... ha jól rémlik te ugye szervert futtatsz, tehát nem singleplayer módban tolod, ott a gamma is kb 1 ütésből öli a gigákat (meteoreső meg társai). King titán ellen max single player módban van haszna gigának, egyébként csak és kizárólag titánokkal lehet nekimenni, minden mást instant öl.
Ennek múltkor utánajártam redditen, mert az Ark wiki is irkált olyasmit hogy a gamma titán ölhető gigákkal - szóval azóta a wiki is át van írva hogy a valóságot közölje.
Amúgy meg nem lennék meglepve ha a kisasszony admin commandos gigákkal sérthetetlen módot bekapcsolva győzte le a king titant... a youtube videók többsége használhatatlan emiatt.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.03.26. 13:17:14
Tök jó,hogy ez egy távoli szigeten van.Még nem volt idöm foglalkozni vele de majd megnézem.
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Legutobbi pálya updaten bekerültek ilyenek az Amissa pályára, egy külön szigeten, corruption dino island. Ezeken a valamiken simán áttudok menni, nincs tömege. Ezeknek a valamiknek ilyennek kell lenniük ?
Kb most gondolkodom rajta, h mif@szt is keresek az extinctionon. A king titán nem ad plusz szintet. nem érdekel. A minap láttam videót, ahol soloban egy csaj valami 8-10 gigával legyakta a gamma king titánt, de mivel az is csak a szokásos cuccot dobja, amire nekem nincs szükségem, ezért azt is hanyagolom. Tán vissza kéne menni centerre, és sorba témelni a gigákat, h egy olyan mutáljak, aminek alapból van 230-240% sebzése.
Amire jutottam, hogy hagyom a fenébe a piros dropot, mert az ice titánt plö 2db gigám leharapja, azt sokkal egyszerűbb megcsinálni, és ugyanúgy dob, sokkal kevesebb melóval. Van mondhatom a desert titánt, azt láttam már, h 4-6 sárkánnyal csinálták solóban, sárkányok helyett tudom vinni a mutált quetzáimat, azok erősebbek, mint akármilyen sárkány.
Apám ezek a keselyű-ek nem egy normális állat.Ha fütyülök hogy hova menjenek oda mennek de utána leszállnak.A hülye állatja leszáll a lávába,mondom neki Margit nooooooooooooooooormális. Nem baj ha leszáll,de akkor miért nem a rendes talajra.Magamra fütyültem de úgy körbe vettek,nem láttam merre kell menni,plusz akadályoztak a továbbhaladásba,pedig azt hiszem a követési távolság nagyra van állítva.
De ahogy elnézem manapság az S+ szinte alap elvárás,ahogy a classic flyer is. Ha utolag kivenném jópár emberrel kitolnák, igy aztán bent maradt listában. Én egy kicsit csalásnak érzem ezt a nannyt. Ez olyan mint más mmo-kban a bot program, ami helyettem dolgozik.
Szinte teljesen automata az egész gazdaságom. Lassan már nélkülem is játszik a karakterem 😄
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.03.24. 22:00:45
Amúgy mindig is szó volt róla, h az s+ valahogy bekerül az officiálba. Na, itt van. 😊
Csak szimplán nincs arra energiánk, hogy 2-300 állatot kikeltessünk, baby formájukban etessük őket. aztán még imprinteljünk is stb stb.
Hidd el, én szoktam olyan keltetéseket tartani, amire már azt mondjuk, nagy. A legutóbbi ilyen az kb. 30 gigatojás volt, abból a jó stat marad.
Egyszer kipróbálnék egy S+t, de ahogy halad a játék, lassan a modnélküli szerón is S+ lesz...
Jó sok életminőség-javító dolgot építettek be (cryozva lehet nevelni rendesen, ha becryozod és kidobod, mást fog kérni imprintre, az új kibble rendszer, flexibilis kábel, duplaajtó, háromszög foundation, 4 magas fal és még sorolhatnám), amiből ugye volt S+ is...
Nem csodálkoznék, ha végén egg collector, esetleg egg collector inkubátorral is lenne belőle a végén. Aztán, ha még Nannyt is kapunk, az életben nem fogom felírni a statokat <#hehe>#hehe>
De mondom, első körben bázis állatok, legjobb statta az összes szülőtől. Ha közben történik mutáció, azt ki kell nyírni. A bázis állatoknak mutáció mentesnek kell lenniük!!! Én mondjuk olyan barom vagyok, hogy a foodot, és az oxygént is kitenyésztem maximumra, viszont a wasted pontot a minimumra, ne legyen feleslegesen nagy szintje, így is van 480-490-es pterám (150 wild max szerveren).
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.03.24. 19:01:46
Dehogy mire csak találgatni tudnák.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A lenti képeken feltűnhet a hozzáértőnek, h nálam 30% az imprint bónusz, a hivatalos 20% helyett.
Ha 100%-ra van imprintelve akkor 20% plusz jár mindenkinek. Mindent emel kivéve a második és harmadik helyen lévő statot. Ez általában az oxigén és a stamina. Értelemszerűen, ha kevesebb az imprint mint 100% akkor olyan arányban kevesebb a bónusz. Ezt az imprint értéket hozzáadja a statokhoz. Ennyivel magasabb az adatlapon.
A 30% plusz bónusz az imprintelőnek jár, de csak a Hp-ra és a sebzésre adja meg. Ezt az adatlapon nem látni. Ha "H"-t nyomsz, akkor a felső jobb sarokban a két ököl alatt kiírja buborékban a valós %-ot. Ez az ökölpár csak akkor jelenik meg, ha a tulajdonos használja az állatot.
Köszönöm a javaslatot. Megpróbálok kicsit elmélyedni ebbe a dologba. Nem tudom mikor lesz pálya update, a készitője 1 héttel ezelött azt mondta 1-2 hét. Abban bizok berakja a tek barlangot. Ha ez meglesz szeretném megpróbálni az ascendet. Erre próbálok már most előkészülni. Raptor tojásból is van kb 50-60 db,azok még egyenlőre maradnak.
-Nanny atom jó, és úgy imprintel, h bárki, aki ráül élvezi a plusz bónuszt, mintha ő imprintelte volna sk
-A lenti képeken feltűnhet a hozzáértőnek, h nálam 30% az imprint bónusz, a hivatalos 20% helyett. Mivel solo player vagyok, ennyi "könnyítést" engedtem meg anno magamnak.
-A lenti rex 2M xp korül úgy alakul, h 62.5K hp, és 1389% DMG. Vág, mint a sarló, üt, mint a kalapács. 😊
Mutáláshoz ajánlom a super spy glass modot, vagy valamit, ami mutatja a statjait konkrétan. Illetve ahhoz, h mutációval kezdj foglalkozni, kell legalább 1db bázis lány, és 1 bázis fiú állat, pontosan ugyanazokkal a statokkal, mutáció nélkül. Ekkor ha az utód 2 szinttel nagyobb, akkor tudod, h mutáció történt, illetve a super spy glassal látod, h mire, de a statokból is látszik.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.03.24. 07:18:07
Egy apróságot szeretnék kérni tőled. Tudnál mutatni pár db képed a mutációs lényeid közül ha van rex a statjairól ?
Nekem most van 8 párban rex. Elkezdtem szaporitani öket. Van amelyiknek nincs bevésödése, van amelyiknek 85%, de a véletlen mutációnál mindegyiknél 0/20-at mutat. Most rábizom a bevésődést s+ nannyra háthajobb eredmények születnek mint nélküle. Ha van mutáció, azt hol lehet megnézni hogy mi a mutáció vagy ezt utolag nem lehet vissza keresni ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

@T62A: Ez még mindig a hibás VGA? 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.03.22. 21:40:40
Logikus lett volna komment elött kipróbálom de most nem tudok belépni a játékba.
Talán öröm hír,hogy sikerült elkuuuu azt a bizonyos ebayos vga kártyát. 😊 Kaptam egy GT 730 vga-t más alkatrészekért cserébe. Cserélgettem, szerelgettem. Beraktam a gépbe,.. aztán jött a postás, kikellett mennem hozzá, Bejöttem rádugtam táp kábelt és start. Akkor vettem észre egyszer már rádugtam, igy 2 táp kábelen kapta kakaót és most pihen 😊 pedig a kiskinai már elpostázta epromos cuccot. Hirtelen felindultságomban vettem egy SSD 500gb-t. Most ismét a jelszavaim meg könyvjelzőim keresem amit újfent elfelejtettem win telepités elött elmenteni <#nevetes1>#nevetes1>
TheMaxStructuresInRange=15000.000000
Ez ugyan nem magaságra vonatkozik de ez azt szabályozza hogy egy területen hány db építő elemet tudsz lerakni egymáshoz. Talán segit rajta.
Próbáld ki, rakj le 1 alapot. Gyárts mondjuk 200 db fa létrát és kezd el felfelé egymásra rakni és nézd meg hányat tudsz egymásra rakni. Arra tippelek sokkal többet mint amilyen magasra az épületet tudod épiteni. Szerintem ezért.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.03.22. 15:22:41