11997
12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games

• Ironman2
    Na így voltam a Conanban is,teljesen egyetértek,kell egy kis könnyítés,mert én is dolgozok aktívan,és háztartást is vezetek mellesleg,szóval nem sok időm van gép mellett ülni,de azt szórakozással akarom eltölteni,nem órák hosszat köveket,és fákat gyüjtögetni hogy legyen végre egy kis viskóm,meg fél napokat a dinó mellett örködni,mikor kel végre fel.A Conan szerveremen bevezettem hogy ne vesszen el a leltár halálkor,aztán kaptam hideget-meleget érte,páran le is léptek a szerverről,pont azok akiknek pár nap alatt lett több mint száz órájuk.Éjjel-nappal tolták,viszont többségbe voltak azok akik változtatást akartak.Nekem megérte elveszíteni 2 embert hogy másik 10 jöjjön.Viszont ez a kis könnyítés már alap lett a szerón,tetszik mindenkinek,már senki nem reklamál érte.
  • Bozi_Vilag
    Azért ne mondd, hogy csak a tizenévesek nem szeretik a kis szorzókat...
    Dolgozó emberek sem örülnek, ha napokig minden szabadidejüket egy kis vasházra és pár állatra teszik rá, ami aztán annak, akinek több az ideje/régebb óta van fent, egy csettintés.
    Az 50x az tényleg sok, de ugye ne felejtsük el, hogy mindenkinek ugyanannyi a szorzó.
  • Ironman2
    Még csak tesztelgetem,irtam amúgy korábban hogy nincs minden beálltva a közönség kedve szerint,mert alapból nagyon furcsák a beállítások.Van egy tonnányi opció,itt bizony mindent be lehet lőni aprólékosan,még nem foglalkoztam idáig ARK szerverrel,ezért kértem ha valaki észrevesz valamit,akkor rögtön irjon! Amúgy köszi,máris letiltottam az átviteli lehetőséget.Viszont ott van egy olyan hogy activate travel,activate travel
    activate the "Ark Cross Travel" feature

na ez alapból ki volt kapcsolva,viszont az alatta lévő tiltások be voltak kapcsolva (azokat tiltottam most le):
    PreventDownloadSurvivors
    Deny survivor download

PreventDownloadItems
    Deny item download

PreventDownloadDinos
    Deny dinosaur download

PreventUploadSurvivors
    Deny survivor upload

PreventUploadItems
    Deny item upload

PreventUploadDinos
    Deny dinosaur upload

NoTransferFromFiltering
    Blocks down- and uploads from servers, which are not in your cluster

CrossARKAllowForeignDinoDownloads
    This allows you to download Non-Aberration Dinos on Aberration

Akkor az ARK Cross Travel maradjon kikapcsolva ugyanúgy?
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.07.02. 13:05:56
  • Rae Apofisz #10588
    Ez egy nagyon jó kérdés. Mi lenne a cél... Eddig sajnos nincs, legalábbis én nem találtam tek barlangot. Igy viszont nem lehet felemelkedni erröl a pályáról. Igy viszont a bossok leölésénél véget ér a dolog. Itt jött anno képbe az én elképzelésem. Hogy célt adjak. Képzelj el egy szervert,ahol megbiznak egymásban a játékosok. mindenkinek van admin joga. Mindenki addolhat magának azt amit akar. Többek közt épitő anyagot. Hatalmas területek vannak. példának okáért ott van a kastély épitős mod. Vagy biztosan emlékszela a steampunk city videóra.
    Csak pár szorgos ember kéne akik szeretnek és tudnak valamennyire épitkezni. Bármit fel lehetne épiteni. Akár az egész pályát be lehetne.
    Van több rendkivül jó mod. Mást ne mondjak a badco csapata most nevezett be egy modder versenyre az általuk készitett moddal. Lehet sziklafalat craftolni, de ami a lényeg, tudnak playerek párosodni és utoduk is születik. Egy emberi babát szülhet női karakter. Azt kell felnevelni. Talán vicces talán elrugaszkodott ötlett de hát, mégis csak magyar, és van.
    Véleményem szerint ironmannak is az lenne jó ha átnézné a modok listáját, össze állitana párat ami tetszik neki, elképzelne egy virtuális világot, egy játékmenetet, a igy adna célt a playereknek.
    Na, hát ez és hasonló elképzeléseim voltak. De a szomorú tapasztalatom az hogy az elmúlt 2 év alatt nem találkoztam senkivel aki hasonlóan gondolkodna a játékot illetöen.Én mindig kihangsúlyozom, hogy egy játékot akkor minösitenek jónak a playerek ha kapnak valamilyen siker élményt. A mai játékosok többsége az ark játékban tizenhúsz éves. Elvárják ezt a sikerélményt. Ők már nem akarnak hosszú unalmas napokat tölteni például kőfejtéssel. Nekik már szinte alap elvárás a 10-20 sőt 50x szorzó. Most rögtön de azonnal mindent.
    Az én szerveremen 3-5x exp szorzó van és 3-5x harvest. A szerveremen az elmúlt 2 évben 1 kezemen megtudom számolni hányan voltak akik hosszabb ideig játszottak. 95%-ban én egyedül játszok.
    Tegyük fel újra a kérdésed. Mi legyen a cél ? Első lépésként egy csapat összehozása akik eldöntik hogy együtt játszanak.
  • Rae Apofisz #10587
    Felesleges ez a kínai nagyfal hosszúságú engram pont elosztás. Ez csak akkor jó ha ugy szeretnénk szabályozni,hogy minden szintlépésnél adjon egy bizonyos mennyiségü engram pontot. De ezen kivül be lehet állitani hogy autounlock legyen az engram.Ez esetben szintlpéskor automatice megad minden tanulható engramot. Vagy ugy is dönthetünk mindjárt az elején kap mindenki egy rakás engram pontot aztán ossza be. Ez esetben mindössze 2 sor kell
    OverridePlayerLevelEngramPoints=1
    OverridePlayerLevelEngramPoints=10000
  • Bozi_Vilag
    Vigyázz, a legtöbb extis állat bugos mint a fene. Főleg modokkal együtt, még főleg az új pályán.
  • Rae Apofisz #10585
    A bocsánatodat kérem,hogy vettem a bátorságot és leteszteltem a szervered. Azért is bocsánat,hogy ebből videót is csináltam.
    Mondjuk ugy, figyelem felkeltő videót.
    Én a legalapvetöbb dolgot teszteltem. Legalábbis szerintem a biztonság a legelső. Kérlek figyelmesen nézd meg a videót.
    Ebből a témából facebookon egy kisebb vita volt. A videó végén mutatok neked egy szerintem jó bázis helyet. Szerintem ezt a helyet nagyon kevesen ismerik.
    Amugy tök poén az egész. Mikor még moddolt pálya volt ez a valguero sokan köpködtek rá hogy még nincs kész, hogy igy meg ugy, szinte alig akart játszani rajta pár ember. Berakták dlc-be ugy ahogy volt a moddolt pálya, és most meg a csapból is ez folyik, mindenki valgueron akar játszani.A videóban láthatod a térképemet és rajta néhány jelölést. Keresd fel ezeket. Például van egy barlang egy vizesés mögött ahol kegyetlen sok kristály van.
  • Ironman2
    Kösz megvan! Amúgy a configuration files-ben is megtalálható a szerveren,csak pont ott nem kerestem ahol kell! :)
  • Ironman2
    Arra háromszoros van!
  • T62A #10582
    IRONMAN a 2x szorzó az a szelídítésre is érvényes?
  • drop
    game init keres akkor
  • Ironman2
    CSak egy abaj hogy ftp-n keresztül beléptem,és pont ez a mappa nincs a szerveren
  • Ironman2
    Na akkor ezért nem találtam a szerverbeállításoknál! Kösz!
  • drop
    engram
    Utoljára szerkesztette: drop, 2019.07.01. 09:23:28
  • Ironman2
    Most állitottam be mindent,még elnézést a kellemetlenségért,már van külső nézet is.Egyébként melyik szorzó ad több pontot az engramokért?

Az első kis szigeten engedi minden bokorról a harvestet,de a körülötte lévőn már nem.Ez olyan safe zone akar lenni a kis sziget.Ezt én is tapasztaltam,ez a játék része szerintem.
    A repülő dinók is vihetnek cuccot,ez alapból ki volt kapcsolva a szerveren,úgy mint a külső nézet is.

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.06.30. 20:18:44
  • T62A #10576
    Meg mi a szerver célja?Mármint egy nagy térkép,és mindenki kialakít magának valahol egy bázist,és játszik ahogy akar?Vagy közösen érünk el minden célt?Építkezést,állat szelídítést,barlangokba menést?És mondjuk az utóbbi akkor az mellett akár lére hozhat magának külön bázist is.
  • drop
    ja külső nézet nagyon kell
  • T62A #10574
    Ironman
    Én próbáltam:nem nagyon lehet bogyót szedni,ami szerintem gond nem mindenhol engedi ahol bokor van.A másik én szeretem a külső nézetre váltást.Azt nem biztos,hogy rendszeresen játszok.Meglátom még de ezek jók volnának ha javítva lennének.
  • T62A #10573
    Bocs ,hogy nem figyeltem.Ma vettem észre,ha belépek az s+ transmitterbe ugye nyomva tartom a gombot,majd kiválasztom az alsó részt,valami dinó.
    És ezt írja ki felülre,de nem vettem észre."dino scan will not work correctly on singleplayer unless you prevent hibernation"
    = "A dino szkennelés nem működik megfelelően az egyjátékoson, kivéve, ha megakadályozza a hibernálást"
  • drop
    este felnézek köszi
  • Ironman2
    Elindítottam a saját kis szerómat Valguero pálya!!

176.57.181.154:28715
    nincs jelszó! PvE szerver,kétszeres xp mindenre,structures plus,és platform plus modok egyelőre.

Várlak titeket sok szeretettel! :)

Mivel még annyira nem vagyok jártas a tonnányi beállitásban,ha valamit észrevettek,ide irjátok be,min kellene javítani!
  • T62A #10570
    Tegnap gyártottam egy új S+ mod tek transmittert. De ugyan úgy nem fedi le a pályát.Mindegy a fene tudja mi van vele.Ez van.
  • ncc1701
    Hmm... Második baby gigám tűnik el. Tribe logban nincs nyoma, wandering off.
  • Vampy
    Sziasztok! Ismertek olyan Survival MMO-t ami hasonlo mint az ARK, de nem elemekbol kell epitkezni, hamem kesz epuletek vannak? (mint a Life is Feudalban)
  • ncc1701
    Ahogy elnézem, a lejobb pálya. :)

Tegnap keltettem 12 snow owlt. Eddig nem is figyeltem, h mennyit esznek. Reggelre kiürült a két s+ tek etető (600 slot sült hús...). Azért ez érdekes, mert egy giga 50 slotnyi kaját eszik, míg felnő.
  • Ironman2
    Nekem az Extinction hiányzott,de már megvan.Amúgy milyen ez a Valguero pálya? Kiváncsi vagyok rá.Látom a hgn.hu-nak már van VAlguero pályája is.

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.06.29. 21:52:20
  • ncc1701
    Ha valakit érint, 7 ájrós leárazás van a fizetős dlc-kre. Be is zsákoltam az aberrationt, és a scorched földet is. Ki tudja, hátha előveszem őket valamikor. :)
  • T62A #10564
    Hogy hogy magától?Tőlem biztos nem működik.És miért magázol?
    Csak viccelek,értem,és köszi.
    Legyártom még egyszer,hátha jobb lesz.Láttam videót is róla és ott is jó.Az összes állatot felsorolta,nálam a bázison egy állatot a Pteranodon látta csak.Arrébb vittem ott meg már többet látott.
    Utoljára szerkesztette: T62A, 2019.06.29. 14:39:28
  • ncc1701
    Abszolút semmit.Magától működik.
  • T62A #10562
    Írtál be valamit pluszba a Game.ini-be,valami parancssort?Vagy elehet ez csak a szervereseknek jó?
  • ncc1701
    Ezt nem fogom tudni, mert nálam az egész pályán tudja az állatokat. Lehet, h vmi single player sajátosság.
  • T62A #10560
    Megint vissza kellett raknom egyel régebbi mentést.Ez vicc komolyan mondom.
    Más: ncc1701 #10555 ez az s+ tek transmitter. Nem mutatja az egész pályán az állatokat egyszerre.Ha csak mindig arrébb nem viszem.Be lehet állítani,hogy lefedje az egész pályát egyszerre?
  • ncc1701
    Gigámnak megvana 40. mutációja, ezzel 120 pontja van sebzésen. Némileg szintezve 6500-at sebez. Durva. :) Ayon filózom, h ice titán ellen elég lesz kettő. De lehet, h csak a 6 db war quetzet viszem az ellen is. :)
    Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.06.28. 20:48:01
  • Ainz
    Official serveren vagyok és nem használok modokat, de azért köszi
  • T62A #10557
    Ez is érdekes,mert a steam-on belül a műhely elemeknél,a feliratkozott elemeknél se találom,de a játékba meg igen,csak nincsenek feloldva.Úgy rémlik S+ mod valami volt a neve.
  • T62A #10556
    Nem értem ezt az Ark-ot az összes S+ mód cuccom eltűnt.És játékban elérhető a cuccok,de újra fel kell oldanom őket,ugye 0 fejlesztési pontért.De nem értem ki szórakozik,minden jó a gépben állnak a korlátok a magasban,közöttük meg semmi.Csináltam anno egy üveg hidat,két sziget közé ami nem kevés időmet vette el.Hol van?Eltűnt miért nem lehet végre berakni az a sz@jb@ k..t S+ modot teljesen.Nem értem attól hogy kifejlesztve nincs,miért tűnt el.
  • ncc1701
    S+ mod tek transmitterében is van dino scan opció. :) Ahogy néztem, az új maphoz még nincs spawn map sem.
  • Rae Apofisz #10554
    Ha már más nem had válaszoljak én. Moscops szerintem sok helyen található. Nem hiszem van nekik nagyobb gyülekező helyük. Hogy argentavis ? Hát, egy modot szeretnék mutatni neked. Sajnos helyi játék módban nem tökéletesen müködik,de tételesen lehet bármilyen lényt keresni. Beállithatod, him vagy nöstény, beállithatod a level szintet. A találatot sorba rendezi és egy szines nyil mutatja hogy hol van, még a távolságot is ki irja.Ez a creature finder. Nekem nagyon bejön mert a tamelt dinókat is be lehet állitani. Ha például elvesztesz egy pterrát vagy valamit, azt is megmutatja hol van.Én valgueron arra is sokszor használom hogy van egy lény a bázisomon és,talán vicces de gyakran eltévedek, van hogy nem találok egyből haza.Ezzel meg rákeresek a bázisomon egy tamelt lényre és mutatja a haza útat :)
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1591643730
    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.06.28. 06:37:41
  • Ainz
    Valgueron hol van sok Moschops?
    Plusz kérdés.. hol érdemes Valgueron Argit tamelni?
  • T62A #10552
    Tegnap szelídítettem egy tek rexet sajnos csak 67-es szintű.Olyan jó lett volna ha van előtte egy 2-es szám.De olyan szép szint van.Nem bírtam otthagyni.Már a színe miatt is.