Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi.
Én azon kisérletezgettem,hogy vannak azok az apró kövek amiket puszta kézzel is fel lehet venni. Ilyenekkel tele van a bázisom udvara is.
Ez a AA és S+ is szedi a követ de nem birtam rábeszélni ezt is vegye fel. 😊 Ha én dobok el követ azt felveszi, de azokat az apró kavicsokat sehogy se akarja 😄
Legutobbi AA frissités 2018 december.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.04.16. 16:09:40
Ez a AA és S+ is szedi a követ de nem birtam rábeszélni ezt is vegye fel. 😊 Ha én dobok el követ azt felveszi, de azokat az apró kavicsokat sehogy se akarja 😄
Legutobbi AA frissités 2018 december.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.04.16. 16:09:40
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
A behemót kapu tuti nem. Teljesen jól működik a dolog, és mivel van a szerómon s+, ezért csak behúzom az állatokból a cuccot a teher quetzába.
Kár 😞 Bírtam azt a modot, de kérdés, hogy és mi van vele...
A kapu nem akadályozza a spawnt?
A kapu nem akadályozza a spawnt?
AA-val óvatosan, a fejlesztő srác már nem arkozik. Úgyhogy helyette, és a creature finder helyett én az s+ modot javaslom.
Ja. Ha valaki sok követ akar farmolni, mondjuk gachának, akkor javaslom a módszerem. 😊 A bázisom mellett, ahol járok-kelek van egy 6-8 metal node-ból, és némi kőből álló kis farmolós rész. Ezt lekerítettem behemót kapukkal, bedobtam 3 doedet, wanderingre raktam őket, így automatán szedik a követ, és megállnak, ha teli vannak. A doedeket meg súlyra húzom, így rengeteg fér beléjük.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.04.16. 10:09:48
Ja. Ha valaki sok követ akar farmolni, mondjuk gachának, akkor javaslom a módszerem. 😊 A bázisom mellett, ahol járok-kelek van egy 6-8 metal node-ból, és némi kőből álló kis farmolós rész. Ezt lekerítettem behemót kapukkal, bedobtam 3 doedet, wanderingre raktam őket, így automatán szedik a követ, és megállnak, ha teli vannak. A doedeket meg súlyra húzom, így rengeteg fér beléjük.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.04.16. 10:09:48
Bocsi véletlenül 2x raktam be ugyanazt a videót csak márnem tom újra szerkeszteni. Ez a 2. rész
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.04.16. 09:33:08
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.04.16. 09:33:08
Tudom nem szereted a modokat de szeretnék neked javasolni pár dolgot a szerverem futó modok közül és beállitásokból.
Az egyik a Creature Finder
Ez egy tök egyszerü dinó kereső kis mod.Nagyon praktikus ha például egy adott dinót keresel mert megmutatja hol merre van amit keresel hány db van és azt is megmutatja hányas level szintü.Ez single player modban kicsit macerás beüzemelni de megoldható.
Aztán van az Awesome spyglas
Ez kb mint egy távcső de teljes képernyő modban használható. Nem kell szemedre helyezni a távcsővel hanem elég ra célkeresztet ráirányitod egy lényre és megmutatja torport, hp, még azt is tameléséhez mi és hány db kell.
A kedvencem, az Automated Ark
kis tároló szekrényeket kell gyártani amiket feliratozni is lehet,hogy például mi van benne. Van egy eszköz ami hatalmas körzetben mindent össze szed. Még a szekrényekből is,amit eldobsz a földre, akár zöldéségeket, csiga pasztát,.. mindent.
beraksz a szekrénybe mondjuk1 követ,rákattintasz egy gombra és onnantol kezdve ez a mod mindenhol ahol követ talál automatice össze szedi egy helyre. A munkapadokba nem kell zsebbenoda cipelni a gyártáshoz szükséges nyersanyagokatmert automatice feltölti.
Erről egy kis videót is készitettem.
Szerintem nagyon hasznos mert sok felesleges "munkától" megkimél.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.04.16. 09:24:39
Az egyik a Creature Finder
Ez egy tök egyszerü dinó kereső kis mod.Nagyon praktikus ha például egy adott dinót keresel mert megmutatja hol merre van amit keresel hány db van és azt is megmutatja hányas level szintü.Ez single player modban kicsit macerás beüzemelni de megoldható.
Aztán van az Awesome spyglas
Ez kb mint egy távcső de teljes képernyő modban használható. Nem kell szemedre helyezni a távcsővel hanem elég ra célkeresztet ráirányitod egy lényre és megmutatja torport, hp, még azt is tameléséhez mi és hány db kell.
A kedvencem, az Automated Ark
kis tároló szekrényeket kell gyártani amiket feliratozni is lehet,hogy például mi van benne. Van egy eszköz ami hatalmas körzetben mindent össze szed. Még a szekrényekből is,amit eldobsz a földre, akár zöldéségeket, csiga pasztát,.. mindent.
beraksz a szekrénybe mondjuk1 követ,rákattintasz egy gombra és onnantol kezdve ez a mod mindenhol ahol követ talál automatice össze szedi egy helyre. A munkapadokba nem kell zsebbenoda cipelni a gyártáshoz szükséges nyersanyagokatmert automatice feltölti.
Erről egy kis videót is készitettem.
Szerintem nagyon hasznos mert sok felesleges "munkától" megkimél.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.04.16. 09:24:39
Jó,hát nem tudhatjuk 😊 Nem lennék meglepődve. 😊
De van most egy másik poén amin egyfolytában vigyorgok. Van az egyik modnak amit használok, a steam oldalán egy szép hosszú angol nyelvü leirás. oda van irva szines, kék betükkel.
(gameusersettings.ini)
A cset részben néha társalgunk a modról. Ami számomra poén, hogy google forditóval bibelödök,hogy megértsem amit szöveget nem ismerek fel. És tölem kérdez egy fickó, .. nem a game.ini -? Há mondom basszus nem igaz, aki angol nem képes arra elolvassa a szöveget, én aki nem tudok angolul meg magyarázzam el az angolnak mi hogyan ? <#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.04.12. 17:38:38
De van most egy másik poén amin egyfolytában vigyorgok. Van az egyik modnak amit használok, a steam oldalán egy szép hosszú angol nyelvü leirás. oda van irva szines, kék betükkel.
(gameusersettings.ini)
A cset részben néha társalgunk a modról. Ami számomra poén, hogy google forditóval bibelödök,hogy megértsem amit szöveget nem ismerek fel. És tölem kérdez egy fickó, .. nem a game.ini -? Há mondom basszus nem igaz, aki angol nem képes arra elolvassa a szöveget, én aki nem tudok angolul meg magyarázzam el az angolnak mi hogyan ? <#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.04.12. 17:38:38
Köszönöm neked is.
BOCSÁNAT BOCSÁNAT!
Az oldalt már akkor elmentettem mikor elsőre beraktad,megnéztem a mézet angolul,ami a hivatalos oldalon van fent.
1
De ezzel nem találtam olyan parancssort,pedig meg találtam volna,nem viccelek egymás után kétszer is átnéztem,sőt másnap is.De nem találtam mindet a _C" előtt ami ír azt néztem.
Kerestem a mézet így Giant Bee Honey_C".
Az oldalt már akkor elmentettem mikor elsőre beraktad,megnéztem a mézet angolul,ami a hivatalos oldalon van fent.
1
De ezzel nem találtam olyan parancssort,pedig meg találtam volna,nem viccelek egymás után kétszer is átnéztem,sőt másnap is.De nem találtam mindet a _C" előtt ami ír azt néztem.
Kerestem a mézet így Giant Bee Honey_C".
Mindegyikkel meg lehet csinálni, a metódus ugyanaz. Csak a kódját kell átírni (amit ARK Wikin azt hiszem, itt találsz meg, de majd javítsatok ki ha tévedek)
De csak hogy lásd:
A tortának PrimalItemConsumable_SweetVeggieCake_C ez, a méznek meg PrimalItemConsumable_Honey_C a kódja
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2019.04.12. 16:11:50
De csak hogy lásd:
A tortának PrimalItemConsumable_SweetVeggieCake_C ez, a méznek meg PrimalItemConsumable_Honey_C a kódja
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2019.04.12. 16:11:50
Ncc azt mondtad ezeknek is sütit adsz Therizinosaur,meg lehet csinálni hogy ne 5 db ot rakjon egymásra?Nem találok parancssort hozzá,meg a mézhez sem.
Apofisz, rajtad kívül nem sokan szoktak ebayről rendelgetni 15000 forintért 60.000 fts videókártyát 😄
Az sem mindegy melyik pályáról beszélünk. Az elöző gépemben P4 E6550 proci volt mindössze 4 gb DDR2 memoriával és GT 710-es vga kártyával. Offical szerveren belépést közben, mire megjelent volna a karakterem kifagytam. Egy dodot megölni is kihivás volt még helyi játékban is. Crystalisland besem töltött, ragnarokon és centeren atom lagg.Ami ugy ahogy elment a island és shigoisland.
800x600 felbontáson full low grafikával és inditási opciokkal 8-10 fps el tudtam játszani , az island és shigoislandon volt 12-15 fps is.
Bocs,hogy felemlegetem de az a 1050Ti vga véletlenül nem ebayról van ?
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.04.11. 22:16:03
800x600 felbontáson full low grafikával és inditási opciokkal 8-10 fps el tudtam játszani , az island és shigoislandon volt 12-15 fps is.
Bocs,hogy felemlegetem de az a 1050Ti vga véletlenül nem ebayról van ?
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.04.11. 22:16:03
Volt.
Szerintem most elég jó az ára már
Szerintem most elég jó az ára már
Használtan is horror volt az ára sajna.
Igazából, nem is kell újonnan venni
hardverapro.hu-n már többet is találni, nem egy helyen vállalnak rá néhány napos próbagaranciát is
hardverapro.hu-n már többet is találni, nem egy helyen vállalnak rá néhány napos próbagaranciát is
Mondjuk most szépen mennek lefele a memória árak, már simán érdemes venni.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.04.11. 16:03:26
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.04.11. 16:03:26
Nono, nekem a full low (csak a látótávolság epic) beállítással megy i5-2400 és Radeon HD7850-nel.
Tényleg, a RAM az kevés, én legalább 12 GB-t ajánlok, annyival simán el kell futni.
Tényleg, a RAM az kevés, én legalább 12 GB-t ajánlok, annyival simán el kell futni.
Biztosan igazad van, és elmegy alacsonyabb grafikán. Annyit tudok, h nálam a vga 99%-on jár végig.
És abban is igazad van, h bármennyire is lehet fikázni ezt a játékot, de a játékmenet teljesen egyedi, úgyhogy nekem megérte rákölteni a gépre a pénzt.
És abban is igazad van, h bármennyire is lehet fikázni ezt a játékot, de a játékmenet teljesen egyedi, úgyhogy nekem megérte rákölteni a gépre a pénzt.
Raksz bele pár ezerért még 8GB memóriát és meg van oldva. Amúgy sem árt annyi manapság, és az Ark szerintem a maga játékmenetével és komplexitásával megér annyit.
(anélkül hogy turkálnék a zsebedben, de az I7 proci meg az 1050ti mellé valahogy be kell hogy férjen a 8GB memória)
Amúgy ncc-vel ellentétben, szerintem egy 1050-en szépen el kell hogy fusson közepes/low beállításokkal, full HD felbontáson. Én speciel egy r9 380-al tolom (az kb az 1050 kategóriája), de ismerősöm Radeon 7850-el is szépen elboldogul. 16GB rammal.
A memória számít piszkosul.
(anélkül hogy turkálnék a zsebedben, de az I7 proci meg az 1050ti mellé valahogy be kell hogy férjen a 8GB memória)
Amúgy ncc-vel ellentétben, szerintem egy 1050-en szépen el kell hogy fusson közepes/low beállításokkal, full HD felbontáson. Én speciel egy r9 380-al tolom (az kb az 1050 kategóriája), de ismerősöm Radeon 7850-el is szépen elboldogul. 16GB rammal.
A memória számít piszkosul.
Hát akkor mind1 keresek valami mást 😊 Köszönöm a segítséget azért 😊
A 8G memória is nagyon, de nagyon karcsú. Az akadozásokért az felelhet.
A fix 60fps-hez erőmű kell. Nekem egy ryzen 5 2600+16G 3200-as RAM+ tuningolt 580/8G géppel a bázisomon kb 35fps-em van, kijjebb megvan a 60, igaz, majdnem minden epicen van.
A fix 60fps-hez erőmű kell. Nekem egy ryzen 5 2600+16G 3200-as RAM+ tuningolt 580/8G géppel a bázisomon kb 35fps-em van, kijjebb megvan a 60, igaz, majdnem minden epicen van.
Van benne 8GB DDR3-mas de régebben fele ennyivel szépen futott, milliós gép kell már hozzá? Elkeserítő
Memóriád mennyi van?
A 1050Ti hát ize amúgy. Na. Hát, az nem a legjobb vga a piacon. A proci is kezd gyengus lenni. Igazából ez egy rettenetesen pocsékul optimalizált játék, ajánlott gép valami jobb i9, és 2db 2080Ti.
A 1050Ti hát ize amúgy. Na. Hát, az nem a legjobb vga a piacon. A proci is kezd gyengus lenni. Igazából ez egy rettenetesen pocsékul optimalizált játék, ajánlott gép valami jobb i9, és 2db 2080Ti.
Sziasztok. Érdeklődnék hogy egy Nvidia GTX 1050 Ti 4gb és egy intel i7-4770-es procival miért szaggat a játék? Szinte élvezhetetlen, még alacsony grafikán is.
Na, mákom volt, a 140-es giga 26 pontból csinált 40dmg pontot, azaz megvan neki a 220% dmg témelés után. 😊
Azzal már elégedett lennék. Tegnap láttam olyat, h 9 pontja volt a 150-esnek a sebzésen. Az ütős. 😊 Most van bekészítve egy 26 pontos, azt holnap témelem, remélem, értékelhető lesz a kicsike.
Mi nekünk már jött össze 220 dmg giga tameből (nem egyszer), onnantól meg csak mutáció
Már megcsinálták,hogy ami a tojást is szedi az a gép szedi a gacha kristályt?
Tegnap csináltam egy klónozót, és klónoztam a lvl6-os element gacsámat, 54 elementbe került. De megérte. 😊 Azt hiszem, még csinálok belőle vagy kettőt. Azt mondják, h 4db element gacha ad óránként kb 100-120 elementet, az nem is rossz. Elég jó ötlet volt befogni a legkissebb szintűeket.
Pegóval is megvan a trükkje, rohadt ötletes. Igazán idegesítő emberke lehet. 😊
kösz ránéztem a csávóra,az a dimorph turret zseniális,mindig tenyésztek pár kis dögöt csak úgy,de igy akkor használhatóak is lesznek bázisvédelemben 😄
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Gyerekek, igazán jó gigát nem egyszerű fogni. Eddig a legjobb, amit láttam, vadon volt 28 dmg pontja, témelés után lett 31-es, és ez is csak 195% dmg. Egy rakat hulladék van, plö 150-es 17 dmg ponttal, stb. Nem adom fel, ha lenne legalább 220%-ja, akkor már elkezdeném sebzésre mutáltatni, de videóban láttam 240%-ost is...
Megcsináltam xonewingx témelő motorboatját a víz alatti rész nélkül, ezzel nevetségesen egyszerű megfogni a gigát. 😊
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.04.09. 08:05:29
Megcsináltam xonewingx témelő motorboatját a víz alatti rész nélkül, ezzel nevetségesen egyszerű megfogni a gigát. 😊
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.04.09. 08:05:29
Szerintem csak olyant kérhet ami az adott platformon elérhető.
Azóta hogy új tápok vannak,a felnevelni kívánt állatok kérhetnek a telefonos tápból is?Mikor törődést kérnek arra gondolok.
Ha jól véded a bejáratod, nem jutnak el odáig, és nagy HP veszteséggel jut el oda.
De egyébként mondom, hogy maga a rejtettség a legfőbb védelmi módszer vízalatti bázisnál.
De egyébként mondom, hogy maga a rejtettség a legfőbb védelmi módszer vízalatti bázisnál.
Ott meg cryopodból kidobnak paracert/stegót. Mire meghalna a turretektől, addig úgyis megfullad.
Ezért kell jól eldugni a bázist, esetleg oda, ahová nem jöhet be tuso.
Vagy elementpor, vagy legyártja a szükséges dolgokat másik szerveren.
Vagy elementpor, vagy legyártja a szükséges dolgokat másik szerveren.
Elementet egy apró trükkel lehet átvinni másik pályára. Gyárts belölle valamit amihez kell element, azt átviszed és dobd be ipari darálóba.
Ahogy én elnéztem, víz alá annyit mennek csak szinte, h anglerfish, és silica pearl vadászat. De mindkettőtöknek igaza van amúgy, víz alatt elbújni relatív könnyű, de tusóval is szépen lehet tankolni a turreteket.
No, azért halálosan nem kell mélyre építeni. Sztem ragnán is van 1-2 jó hely. Ha meg picit sérülnek, na bumm, kiraksz egy TEK etetőt (ha már úgyis megy a generátor), és naponta egyszer elmész húsért. Mosa/tuso, 2-3 nagyobb állatot lecsapsz és kész (de ott van még szárazföldre vagy levegőbe a giga vagy a sari). Esetleg a cryopod segíthet a problémádon.
Azért ez nem igaz. HA az ember jó helyre épít, ahová nem fér be a mosa és/vagy a tuso, onnantól nyert ügy van. Nem egy ilyen barlang van, ahol max cryoval viszed be az ilyet, de ha bejáratot levéded, akkor ennyi. És a turretek beállításáról nem is beszéltem még.
No, és ember be sem tud rohanni. Pajzs nem használható, víz alatt (TEK és Scuba kivételével) lassúak vagyunk, de a kivételek miatt pedig kevesebb az armorunk.
És ugye, mivel a víz alatt nyersanyagok nem igazán vannak, könnyű olyan locot találni, ahová az ember kb soha nem megy magától, ezért az elrejtés is könnyű. A legtöbb tribe (legalábbis unoffin) víz szempontjából nulla, vagy épp hogy több annál. Ezért az underwater base legnagyobb taktikai előnye a rejtettség.
Farmolni meg, átmész egy másik szerverre, és áthozod. Fa és metál van centeren, metál dögivel abin, element pedig adott abin és extin is, mint nagy forrás. És esetleg egy áttöltő bázis (2x2, egy terminál mellett, 5-10 turrettel) segítségével még a szerveren belüli mozgás sem nehéz (ugye cluster esetén)
Azért ez nem igaz. HA az ember jó helyre épít, ahová nem fér be a mosa és/vagy a tuso, onnantól nyert ügy van. Nem egy ilyen barlang van, ahol max cryoval viszed be az ilyet, de ha bejáratot levéded, akkor ennyi. És a turretek beállításáról nem is beszéltem még.
No, és ember be sem tud rohanni. Pajzs nem használható, víz alatt (TEK és Scuba kivételével) lassúak vagyunk, de a kivételek miatt pedig kevesebb az armorunk.
És ugye, mivel a víz alatt nyersanyagok nem igazán vannak, könnyű olyan locot találni, ahová az ember kb soha nem megy magától, ezért az elrejtés is könnyű. A legtöbb tribe (legalábbis unoffin) víz szempontjából nulla, vagy épp hogy több annál. Ezért az underwater base legnagyobb taktikai előnye a rejtettség.
Farmolni meg, átmész egy másik szerverre, és áthozod. Fa és metál van centeren, metál dögivel abin, element pedig adott abin és extin is, mint nagy forrás. És esetleg egy áttöltő bázis (2x2, egy terminál mellett, 5-10 turrettel) segítségével még a szerveren belüli mozgás sem nehéz (ugye cluster esetén)
Van egy ismerősöm aki szintén a vizi bázis létrehozásán pörög már jó ideje. Igazából én 1x kipróbáltam egy megemelt szorzós szerveren, de nemjött be, elképzelhetetlen hogy funon kívül másra jó legyen.
Lakni benne nagyon rossz, iparilag használhatatlan, PVPre szintén nem jó (mert a vizi állatoknak sok HPja van, és marha könnyű hozzájuk 80+ armoros nyerget találni).. sztem a wildcard egyik legnagyobb melléfogása volt a viz alatti bázis, kár volt a sok beleölt idő.
Lakni benne nagyon rossz, iparilag használhatatlan, PVPre szintén nem jó (mert a vizi állatoknak sok HPja van, és marha könnyű hozzájuk 80+ armoros nyerget találni).. sztem a wildcard egyik legnagyobb melléfogása volt a viz alatti bázis, kár volt a sok beleölt idő.
Element dustot enged csak transzferálni a játék. A többihez mod kell.
Meg is néztem gyorsan látom lehet használni a tek generátort element szilánkkal.Van egy csomó az Extinction,ha jól rémlik utoljára mikor cuccot vittem engedte volna áthozni de nem hoztam.
Én mostanában gondolkodok egy víz alatti tek bázis létesítésén, de még nem jutottam el a megvalósításig. A basilók miatt olyan mélységben kellene lennie, ahol még nem sérülnek. Viszont a centeren iszonyat mélységek vannak, jó lenne kihasználni azt.
Jó sokan vannak.Bocs hogy a képről kiszúrtam de mire használtad a ritka virágot?Mert nem a 0-ás gombon van.
Nálunk igy nézett ki annó a Nemzeti Tusókutató Intézet telephelye. Nincs kerités, a tusók szeretik a nyilt vizet....
Ugyanúgy egy tutaj volt a leszállópálya 😊
Ugyanúgy egy tutaj volt a leszállópálya 😊
Köszi.Nem rossz ötlet.Nekem Ragnarokon nincs vízi bázisom,egy hajóm van mellette csináltam egy oszlopot úgy hogy kiér a víz főlé arra csináltam fém mennyezetet mint egy leszálló hely.Mert a quetzal,meg a sárkányok nem szálnak le a hajóra.És az körül vannak a tusok azért gyűjtöm őket mert egy részét viszem át Izlandra.Ha már körbe kerítem csinálok egy ilyen kapszulás víz alatti bázist is.