11997
12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games

• ncc1701
    Nem az a baj, h nem élem túl, mert poénból már indítottam pirosat egy gigán, hanem az osd elhal. :)

Azon filózom, h ha rare flowert tolok, akkor rám jönnek-e az osd helyett?
  • Bozi_Vilag
    Igazából, már 220-szal született imprintes gigával is kivitelezhető a lila, három-négy darabbal (ha üének rajta).
    Azért az olyan OP-val simán meglesz ahogy ti tudjátok, úgy is :D
  • T62A #10629
    Egy rugón jár az agyunk.Már olyan értelemben,hogy én is azokra készülök.Csak nekem más ötletek vannak.Most nyereghez gyűjtögetek cuccokat.Ha nem zavarna a csapat munka szívesen segítenék neked.Csak mire elérném a 105-ös szintet megint.Meg gondolom te is olyan vagy mint én,egyedül szeretnéd megoldani,segítség nélkül az volna a kihívás.
  • ncc1701
    Ugyebár én folyamatosan agyalok valamin. Szeretném csinálni extinctionon egyedül valami komolyabb dropot, plö red, vagy komolyabb veint, de egyedül marha nehéz. Egyedül ugye az is gond, h mondjuk 10-20 velót beállítsak rendesen turret módba, mert azt ugye nem lehet fütyülni. Tegnap kipróbáltam, ha leteszek egy s+ generátort, és egy-két foundationt, illetve teleportot, akkor az átteleportált veló megtartja a turret módot, aggresszívet, stb. Azaz a bázison beállítok annyit, amennyi ráfér a teleportra, és a helyszínen csak ostorral szétkergetem őket. Ez az elv most. :)
    A gigámmal pedig szerintem egyedül is megcsinálnék egy piros, de tán egy lila osd-t is, csak ugye leharapja a kütyüt, de az ellen meg van az, h teli spammelem fém, vagy tek dínó kapukkal. Szóval, alakul az elképzelés.
  • ncc1701
    Na, ehun a 130dmg. :) Ugye az nem 570%, hanem 670%, a super spy glass 100-al kevesebbet mutat. A szerveremen a giga kb 8-9 óra alatt felnő.
  • ncc1701
    Jaja, de mondom, csalok az s+ mutatorral. Ma meglesz a 130 is. Addig csinálom, míg imprintelve, felnőve 1000% lesz neki. Utána vissza a therizinókra, 200hp, 200dmg pontig meg sem állok. Jól besütizve kinyírják majd a king titánt nekem. :)

• T62A #10625
    Hát igen szegény asszonykáját meg hanyagolja.
    Csak viccelek.
    Utoljára szerkesztette: T62A, 2019.07.10. 17:22:14
  • Bozi_Vilag
    Tegnapelőtt még 126 volt, ne csináld :P
  • ncc1701
    A 128-as gigának 882% a sebzése imprint után. Elég szépen növekszik.
  • Bozi_Vilag
    Igen, de gigánál csak ez az értelmes stat sajnos, így még lassabb :D
  • ncc1701
    Már eleve 220%-os gigát befogni is mák kategória. VIdeóban láttam valakinél 240%-ot, az kemény. Amúgy azért érdemes mutáltatni, mert úgy 10%-ot kap kapásból, nem mindegy.

Azt csinálom, nézek valami videót, miközben craftolok. Most még rosszabb amúgy, mert az s+ modban van valami teleport kinézetű bigyó, amire ha ráállítod a gachát, akkor több cuccot is ad. Szóval eleve ha megy a szerver nonstop, ez napi 30-40 element, míg offline vagyok.
  • Bozi_Vilag
    Hát igen... Kicsit azért csalódtam, mert a 220->230 és a 230->240 nagyon egymás után jött. Konkrétan, a 220 megszerzése után egy hónappal egy tagnak minden breedelési tudás nélkül meglett egy 230-as hím-nőstény ikerpár, majd az én első nagyadagos 230 keltetésemkor az tizenvalahanyadik tojásból egy 240 hím született :D

Hát, akkor csak azt tudom javasolni, hogy gyűjtsd össze egy helyre, és amikor enni mész vagy ilyesmi, rakd be az összeset legyártásra.
  • ncc1701
    A 20->25 majdnem annyi idő volt, mint 0->20. Sok.

Centeren van a fő bázisom, a redwoodban levő nagy barlangban a vízesés mögött. Jelenleg már 8 gachám dolgozik az element problémán, napi 50-100-at becraftolni van vagy 15 perc semmittevés.
  • Bozi_Vilag
    Na jó, de az a 25 mennyi idő volt?
    Egyébként megnyugtattál, hogy az alapom nem volt halál rossz (csak a csapat breedelése, de ezen már túl kéne tenni magamat).

Extin "laksz"? Mert érdemes lenne a bázisodat (legalább egy kisebbet) egy City terminal köré építeni, nekünk úgy van, +körbeépítve a terminál egy házzal, és így senki nem lopja ki, és bármikor "bármennyi" futhat.
  • ncc1701
    Ha úgy nézed, csalok. Enélkül 25 mutációig mentem el, azóta az s+ mutatort használom. Jelenleg így mondjuk 50 tojás kell a megfelelő mutációhoz. Az meg 6 szülőtől elég hamar megvan a szerveremen. A mutatort pedig beállítottam, h szimpla mutációkat adjon, mert defaultból duplázza. A szülő 220%-os giga volt. Amúgy megvan a 126-os is azóta, az 650%-on kel ki a tojásból.

City terminált ismerem, de nálam "terem" napi mondjuk 50+ element, annyival nem mászkálnék ide-oda. Na majd keresek megoldást.
  • Bozi_Vilag
    Basszus, te hogy a fenébe csinálod ezt? Tudom hogy modok meg türelem, de 5-6-700 kikeltett tojás után se mutációtörlés, se mutáció (gigánál). Bezzeg a rexnél kaptam oxyt meg foodot is, "csak" 80 tojás után...
    Egyébként, a vad "szüleit" hányason fogtad be? Csak kíváncsiságból...

Úgy tudom, hogy (modok nélkül) csak magadban tudod gyártani, vagy ha jól tudom city terminalban, (de lehet hogy csak elementből dustot, és fordítva nem, meg kell nézni) sajnos obeliszk sajnos nem jó.
    Moddal pedig... hát, a fene tudja. Biztos van rá pár mod, ami ad rá lehetőséget.

(szerk.: Egy modot találtam (Element Plus), de nem vagyok benne biztos hogy ez a sebességét is növeli a gyártásnak.)
    Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2019.07.08. 22:21:27
  • ncc1701
    Van valami mód arra, h element dustból ne nekem kelljen pokoli lassan elementet craftolni?
  • ncc1701
    Amúgy. Már a 41-ik giga dmg mutációnál tartok, imprintelve 856% a sebzése, egyetlen rátett pont nélkül. Atum durva, asszem tényleg overkill. Már 124 pontja van a sebzésen.
  • ncc1701
    Köszi. A bogyó magra nem is gondoltam, jelenleg minden gacha mellett van 2db snow owl, de lehet, h 1 is elég lenne, mert mindig van bennük sok pellet.
  • Bozi_Vilag
    Elvileg a rendes nyersanyagnál nem számít mivel eteted. A kő-vas-térkép a színes kristályok mennyiségét és minőségét javítja.
    (Egyébként bogyómaggal a legjobb etetni, snow owl pellettel. Iguanodon sima bogyóból magot csinál)
  • ncc1701
    Múlt héten kicsit szabin voltam, látom, azóta voltak történések.

Nem, nem bérlek szervert, informatikusként van otthoni szerverem, amin elfuttathatok ark szervert is. Kettő szervert elbír egymás mellett, ezért tudom clusteres történetet csinálni, így közlekedve a pályák között, mint plö officiálon.

Más. Gacha element dropot nem vették vissza? Illetve a snow owl pelletet használva most mindha kevesebbet adnának, mint eddig. Lehet visszatérek a kőre.
  • Rae Apofisz #10610
    Lehet ez miatt van.
    https://steamcommunity.com/games/346110/announcements/detail/1597005110100848153
  • T62A #10609
    Megint vannak extra színes állatok.Lesz,vagy van,vagy volt valamilyen ünnep?Én ezekkel sose vagyok tisztában.
  • Rae Apofisz #10608
    Csak az utobbi idöben lett ugymond instabil a szerverem. Csak néhány mod volt fent a konfigban pedig többnyire apróságokat állitgattam.
    Sokszor estem abba a hibába,hogy jött egy játékos és engedtem a kérésének. Emeljek ezen vagy azon a szorzón, rakjam be ezt vagy azt a modot. Aztán valahogy bent maradtak ezek. Én például kinem álhattam a s+ modot. Sokáig nem is volt fent. Az is egy kérésre került be.
    Sokan ugy keresnek szervert hogy már eleve csapathoz szeretnének csatlakozni. Én nem vagyok alkalmas jelen helyzetben csapat játékra. Már nem. Sok sok éven át klán vezető voltam, pátyolgattam, tanitgattam a tizenéveseket, a kezdőket. Már ehhez nincs türelmem, kiégtem, talán ez a legjobb szó rá. Ezért is van az ha hirdetem a szervert nem tribeba invitálok embereket hanem felajánlom a szervert, nézze meg akit érdekel. Ha van akinek tetszik marad, ha nem az sem hat meg. Egyik szerveren felajánlottam,ha bevesznek tribeba, ugymond a védelemért (értem ez alatt a bázis biztonságát) cserébe farmolok amit kell akár egész nap.Nem leszek utba senkinek, nem zavarok senkit csak ott lakok közbe farmolom ami kell nekik. Mintha befogadnának egy hajléktalant a pajtába :) De nem használok mikrofonos cuccott igy nem volt szükség házvezetöre se kertészre :) Szóval még igy sem jött össze a dolog.
    Aztán valóban, problémás lett az első szerver szolgáltatóm. Ugy megvariálta a szolgáltatást még azért is fizetni kellett volna ha a szerver nevéből ki akarom venni a szolgáltató nevét. Rászántam magam, kifizettem a kemény 400ft ot ezért aztán kiderült ez a szolgáltatás nem müködik, nem lehet kivenni a nevet mégsem. Ezen berágtam és keményem beszóltam a supportnak, a fejükre olvastam minden addigi nyögetem velük szembe amit addig lenyeltem. Aztán megakartam szüntetnia szerverem. Már le is mondtam, tán 2 nap volt még mikor hirtelen jöttek playerek. Érted, az utolsó napokban.Kemnyen elkezdtek épitkezni, fellendült a látogatottság. Há mondom, jóvan, ujra inditottam, tovább vittem. Aztán rábeszéltek ragnarok pályára. Ez egy külön történet lenne, elég kacifántos. Végül 1 player maradt aki kitartó volt. Előre mondtam én nem szeretem ragnarokot, de berakom próbaként. Erre is ráharaptak a playerek. Volt hogy napokig már besem léptem mert nem volt kedven ragnarokon játszani. Kértem cseréjünk pályát. Felajánlottam hogy had legyen cristalyisles vagy valguero. Nem, egyik sem jó. Berágtam, nemá én könyörgök hogy hol játszhassak. Pályát cseréltem. Azota sehol senki. És tudod mit ? Miota dlc lett valguero, marha érdekes akik eddig szidták most csak ott akarnak játszani. Mindenkinek valguero kell. Eddig meg traktorral sem birtam volna bevontatni oda senkit. Most 3 hónapra meghosszabitottam a szervert, nyári szünetre. Ugyis nyári leálláson leszek én is.
    Aztán majd elválik megtetszik-e valakinek aki hosszú távban gondolkodik. Igazából már csak egy célom van. Ha valamikor végleg abba hagyom ezt a játékot, ugy szeretném abba hagyni hogy végig játszom, hogy valamelyik szinten megcsinálnám a tek barlangban a felemelkedést. Természetesen minden csalás meg admin nélkül. Addig nem hagyom abba. Pedig már olyan is volt letagadtam hogy én vagyok az admin,de valami mindig közbe jött hogy adminra volt szükség és lebuktam. :)
  • lammaer
    Ark tipikusan olyan játék, ahol az emberek csak stabil, megbízható, hosszú távon üzemelő, nagy slotszámú szerverekre mennek fel (és úgy tűnik hogy a a szorzók vhol 4-8 közt ideálisak). Szintén gyakori szempont a cluster - tehát hogy a legnépszerűbb térképek rendelkezésre álljanak.
    A sok MOD is elriasztó szokott lenni az emberek számára, az alapvetőeken kívül (pl S+, classic flyers) max 2-3 az elfogadott, ennél többre már allergiásak az emberek.

Az ok elég egyszerű: az ARK sok időt igényel, tehát senki nem fog időt feccölni egy olyan szerverbe ami az egyik pillanatról a másikra eltűnhet, megváltozhat.
    A túl nagy szorzók nem népszerűek, talán azért mert a komolyabb játékosok azért szeretnek megdolgozni az eredményekért (csak az offi az nagyon időigényes), magas szorzóknál meg csak az idétlenkedés megy, hamar kipörög a játék.

A nagy slotszám meg ahhoz kell, hogy sanszosan legyen lehetőség több emberrel találkozni - egy 10 vagy az alatti slotszámra senki nem fogfelmenni, mert ott egyszerűen még a lehetősége sincs meg egy nagyobb populációnak.

--------

@Apófisz: valószínüleg a fentiek miatt nem sikerült stabil szerverpopulációt összehoznod. Amennyire látom, gyakran állítgatod a szerver beállításokat, irreálsan nagy szorzókkal operálsz, cserélgeted a térképeket, ötletszerűen rakosgatod a modokat - azaz a szervered kiszámíthatatlan, nem stabil.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.07.04. 15:43:25
  • T62A #10606
    Nem bántásnak írom.Tudom mindenki pénzből él,ezért én nem költenék feleslegesen olyan dologra ami csak viszi a pénzt szórakoztatásra havonta.Viszont én nagyon megbüntetném pl a mobil szolgáltatókat is,mint példa hogy most elviheted 0 ft-ért az új samsung galaxy s10. Ha bemész a boltba,ott meg nem adják oda,hacsak nem vagy valami olyan magas rangú platina kártyás,vagy annál is nagyobb.Nem nagyon értek hozzá az igaz.De amit mond a tv az nem minden embernek szól,az a kedvezmény.Vettem én is telefont,még régen le kellett tennem pénzt külön,és még plusz a havidíj,nem pedig 0 ft.ért. Annak is van havidíja ha 0 fr-ért elviheted.De az emberek kis % érintett benne.
  • Ironman2
    Ennyire nem bonyolódok bele,amúgy se nagyon vannak fent játékosok.Adok neki még 3 napot hogy beinduljon,aztán ha nem megy,akkor törlöm az egészet.Más játékra érdemes átvinni a slotokat,mert így csak veszteség az egész.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.07.04. 13:29:35
  • T62A #10604
    Pedig itt is úgy lennél,csak soloba szerveren többen,de külön.
  • Nomad90Hun
    Sziasztok!

Egy ideje előveszegetem az Ark-ot én is néha, legjobb teljesítmény akkor volt, amikor 3-an összegyültünk, de ott is ellaposodott a dolog.
    Olvastam, hogy kerestek csapatjátékos építgetésmániás embert privát szeróra, szóval jelentkezem.
    Éppen töltődik lefele a game, ez az "új" térkép amúgy is érdekelne engem is, csak soloban kinlódás lenne erősen.
  • Rae Apofisz #10602
    Én már nagyon régóta próbálok olyan embert találni akivel lehetne közösen bérelni szervert.De eddig nem találtam senkit akivel közös nevezöre tudtunk volna jutni. Még olyant se aki egyáltalában hajlandó lenne fizetni akár 1 ft-ot is. Több szolgáltatót is kipróbáltam. Tapasztalataim szerint a playarknál lenne legérdemesebb bérelni,csak hát otta minimum 19euro ami kb 6000ft és ezért 100 slott ad. Összehasonlitva a webadminokat az is ott a legjobb. Gportálos sem rossz de vannak hibái.Ha konfigban jársz majd ugyis észre fogod venni,van egy két dolog amit hiába állitasz be, megkell eröszakolni hogy az müködjön is. Ugyanis van lehetöség webadmin saját rublikáiba irogatni és save gombot használni. Ez mellett bele tudsz irni magába a konfig fájlba és ott is van save gomb. Csak a gond az,hogy van néhány dolog amit webadmin rublikába irva és mentve nem ugyanaz lesz néhány dolog. A webadmin rublikás rész felll irja a konfig fájlt. Ha egyszer használtad ott a save gombot akkor már mindig felüll fogja irni. Éppen ezért elöfordulhat olyan hogy valamelyik parncs sor 2x szerepel. és hát ugye a listában a második lesz az érvényes. Hogy érthető legyen miről irok. Például Game.ini -ben bAllowUnlimitedRespecs=True ha ezt te beirod kézzel és mented akkor a webadminban is megkell keresned ugyanezt és ott is átirni mert 2x fog benne lenni. Egyszer true másik meg false. Mentéskor a teljes listát bele irja. Nekem olyan is van benne amit nem akarok hogy legyen de nem tudok megszabadulni tőle mert vissza irja mindig. Playark ennyiből jobb.Ugyanakkor van egy két dolog amit valahova máshova ir be , mintha lenne valahol egy rejtett konfig fájl is és ez mindkét szolgáltatónál megvan. Ne lepödj meg lesz majd egy két érdekes dolog :)
  • Ironman2
    A map és dinó extension is telepitve a szerverre!
  • T62A #10600
    Nálam ez annyira nem fontos.Én ha gyűjtök fémet vagy két hét játék után tudom kiégetni mire elfogy.És tartalékba most is van,nekem a single player játékban.Viszont ha van állatod,és nem tudsz belépni több napig,és nincsenek társaid elhullhat az állatod,akit nagy nehezen szelídítetted.
  • Ironman2
    Köszi,de egyelőre maradok így ahogy van,senkit se akarok bevonni,majd meglássuk hányan jönnek,aztán ha kevesen leszünk,akkor lejjebb veszem a slotot.Jelenleg mindkét játék 15 slottal megy amiket kiválasztottam.Ugye a slotért kell fizetni a gamecloudon a g-portálon belül,és azt annyi játékra osztod el amennyire akarod,meg van lehetőség.Most 30 slotot fizetek több mint 8000-ért egy hónapban,és 2 játék megy,az ARK,és a Conan Exiles.
    Ha viszont sikeres lesz a szeró,és jönni akarnak sokan akkor már érdemes segitséget kérnem.Viszont akkor jó lenne ha mások is beszállnának lóvéval,a g-portálon belül van donation a szerverre.Csak arra lehet felhasználni a kapott pénzt,másra nem!
  • Rae Apofisz #10598
    Köszönet azért hogy megmutattad ezt a modot. Lehet csak sokára bukkantam volna rá :)
  • Rae Apofisz #10597
    Hirtelen nem is tudom kinek válaszoljak.
    Ncc1701 Hálás köszönet,hogy megosztottad azt a modot. Nem is tudtam ilyen is van. Ha tudnád mit szenvedtem hónapokig a pálya választással. Nekem mindig ez volt a bajom,hogy végre találok egy pályát ami tetszik, és vagy ez vagy de valami hiányzik, mint a tek cave.
    Nyilván sejthető,helyi játékban kipróbáltam. Bementem admin modban. Megkellett néznem hogy lássan mi van bent.Elis mentem a végső bossig,de ez igy nem ugyanaz mintha normálisan öneröböl csinálnám meg. Régen játszottam egy mmo-val,abban is volt ilyen felemelkedés dolog. Nekem ez az egyik motivációm,hogy szeretném megcsinálni. Sokáig váltogattam a pályákat a szerveren. Végül 3 maradt ami tetszik,de egyiken sincs tek barlang.Többször is előfordult hogy a pálya váltás miatt mentek el játékosok. Én szeretem újra kezdeni a játékot. Tetszik az eleje a dolgoknak de úgy tünik ezzel egyedül vagyok. Megnézem ezt a modot és valószinüleg be is fogom rakni.
    Erről jut az eszembe. ironman. Véletlenül nem a gportálnál bérelsz szervert ? Én igen. Ha van kedved hozzá és ha megoldható (ugy tudom hogy igen) lehetnénk clusterben is. Nekem ami tetszik pálya a crystalisles,amissa és valguero. Rengeteget játszottam valguero-n. Sok helyen már a kövek formájáról is eligazodok.
    Tudom,nem vagyok éppen népszerü,de ha elfogadod én szivesen segitek a beállitásban.
    Én egyik nap a lagg vagy bugtól,nem tudom de ugy haltam meg hogy siettem. Kellett volna egy kevés keratin cementpasztához. Neki rontottam egy teknősnek és mikor megütöttem felrepültem a levegőbe olyan magasra hogy mikor le estem meghaltam.kicsúsztam az idöből, az elözö batyumban volt egy lootbol kapott isteni kard amin 538% sebzés volt. Mindössze 17db keratin kellett volna de sehonnan nem birtam szerezni. Buktam mindent. El is vette a kedvem attol a szervertől.
    Bozi. Én is dolgozok, 3 müszakban és nem lelkesedek én se a túl sok farmolásért. Nem ugy gondoltam én se,de szerintem valahol kell határt szabni, valamiféle egyensúlyt. Ez az én izlésemnek az 5x szorzó. Viszont én kevésnek érzem az lv 100 szintet. Nekem az lv 500ami bejön.Csakhogy ehhez igazitani kell a dinók szintjét is,ami player lv 500 mellé wild dinó 7-800 legalább. Ez viszont egy problémát vet fel. Ennek majdnem a 2x -ese van a bossoknál. Difficulti 15 mellett, ami lv 450, valgueron a pókbarlangban láttam lv 1400-1600 -as lényeket is.
    Bocsi ezzel untatlak titeket csak próbálom átfogóan kifejteni. Ez ark játék ebben ilyen fantasztikus. Millió lehetöség, minden kapcsolatban van mindennel, egy hihetetlenül szövevényes rendszer.Engem ez az összetettsége fogott meg.
    és T62A
    Az online szervereken valóban nem áll meg az élet ha kilépek. Szerencsére. Mert például ott van a keltetés vagy mást ne mondjak a kohó. Berakok 5000 fémet, kilépek és másnapra van egy csomó öntött fémem.Vagy mondjuk kinöttek a krumplik a ládában.Ezekkel nem foglalkoztam helyi játékban de én arra tippelek ha kilépsz megáll az ültetö láda is, vagy a baby nevelése.Bár, nem tudom.
  • Ironman2
    Ok,majd holnap belövöm! Kösz!

A decay rendszer beállitása még kicsit érthetelen nekem,ezek vannak a beállitásoknál:

AutoDestroyStructures
    Destroys old structures automatically

FastDecayUnsnappedCoreStructures
    Unsnapped Structures will decay faster

OnlyDecayUnsnappedCoreStructures
    Only unsnapped structures will decay

AutoDestroyDecayedDinos
    automatically destroys decayes dinos

FastDecayInterval
    43200
    Faster decay of items

PvEStructureDecayDestructionPeriod
    0
    How fast can decayed structured be destroyed

PvEStructureDecayPeriodMultiplier
    1
    How long do the decayed structures stay ingame (higher -> longer)

ResourcesRespawnPeriodMultiplier
    1
    How fast will the resources respawn (lower -> faster)

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.07.02. 23:02:16
  • ncc1701
    Ezt a modot feltetlen futtasd a szerodon. Az ark fejlesztok nem engedtek a valguerora betenni egy rakad mindent. Eyyel a moddal plo lesz tek barlang is.
  • Ironman2
    Na igen,itt nincsennek dodók kezdéskor a legkönyebb szigeten,de legalább a compyk,és dilók se őritenek meg.Nem muszáj amúgy a kis szigeten kezdeni,vannak más helyek is,de azok keményebbek.A szigetnél bogyókon lehet élni,mert minden bokorról jönnek le,és halászattal.El kell érni ott valamilyen szintet remete moddal,akkor érdemes csak tovább menni.A környező részek se annyira veszélyesek.
    Az elrepülő állat az bug,nem lepődök meg rajta.MAjd kijavitják gondolom,mert másik Unreálos játékban is előfordult.Van mikor bemegy a talaj alá is.Sajnos ez van.
  • Ironman2
    Pedig kilistázza a játék is a lobbyban,elég ha bekapcsolod a valguero szűrőt,és beirod hogy HUN.Utána már csak be kell favoritozni és kész is.

szerk:annyi ARK szerver van már a világon,hogy kötelező használni a szűrőket! Úgy hamarabb megtalálja.Direkt irtam oda elé a HUN nevet.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.07.02. 19:08:09
  • T62A #10592
    Berakta Ironman az ip címet hogy aki szeretne az jöhet az új pályára.Én kíváncsiságból felnéztem,de nem azért mert magára a pályára lettem volna kíváncsi.Mivel én amikor NCC segített hogyan tudok belépni erre a pályára,mert nem indult el,én utána körülnéztem.Aki ismer már egy kicsit az sejti is,hogy a sárkányokat néztem meg,hogy csak jégsárkány van vagy van tűzsárkányok is. Ironman szerverére azért mentem fel,mert kíváncsi voltam hogy az ip címmel tudok-e mit kezdeni.Kerestem a steamben a szerverek között,beállítottam hogy mutassa az ip címet nem találtam.Kerestem videót is,és addig kutakodtam,míg be tudtam állítani.Utána meg gondoltam kipróbálom,egyébként attól mert jóval megvan könnyítve a dolog,nem lesz unalmas.Aki szereti ezt a játékot az mindig talál új kihívást.Nekem maga a szerveres játék akkor jönne be lehet,ha egymást segítenénk.Jelenleg víznél voltam a karakteremmel,kiraktam mindent a szekrénybe.De mivel a megromlandó ételeknek van lejárati ideje,és attól,hogy én kilépek az idő nem áll meg.Így azok lejártak,és ez a rossz nem onnan folytatod ahol abbahagytad.Nyilván nem lehet mindenkinek a kedvében járni. kb játszottam 3 órát,de elérni nem nagyon értem el semmit.Kergettem az állatokat,hogy végre húshoz jussak,meg bőrhöz.Akkor végre megöltem egy állatot,hol halt meg?A vízben kihúzom erre felrepült az égbe,mondom felmegyek utána a levegőben séta,nem engedte.Kereshettem másikat,az meg vagy 10 hús adott.Találtam egy 11-es szintű Gigantopithecus,mondom ez kell nekem,legyek egy kicsit védve. Szelídítés csak a 30 vagy 31-es szintöl elérhető,ezt írta ki az állatnál mikor osonva mentem utána.Kergetek egy paracert a bőr,meg a hús miatt,megütöttem a Gigantopithecus 11-est,és ő ölt meg.Nekem az ARK játékban jelenleg 2898 órám van.De még nem untam rá,igaz nálam a fő játék favorit az a World Of Tanks,ha ott nem nyerek utána megyek az arkba.