Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet még egy kört futok vele,megnézem van-e a youtubon róla videó
Utoljára szerkesztette: T62A, 2019.06.01. 18:28:55
T62, a fotót át tudod konvertálni PNT-be
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.06.01. 18:11:21
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Láttam egy videó mintha Apofisznál láttam volna,amint tápok készítéséhez a hozzávalókat festette volna egy vászonra.Megtetszett nekem is.
Ha gondolod nézd meg.
Amissa pálya
Talán van PNT-JPEG másik irányban is...
Esetleg 1-2 modot, ami nem túl bonyolult, nincs olyan nagyon cheat érzése vele az embernek, de kicsit színesíti a játékot?
Elvileg ez a hely: Steam/steamapps/common/ARK/ShooterGame/Saved/MyPaintings
Amit a játékon belül fényképezek a fényképező géppel azokat hova rakja a játék azokat a képeket?
Nem erre vagyok kíváncsi,C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\418610737\760\remote\346110\screenshots mert itt nincsenek.Valahova máshova teszi,de nem találom.
Gigánál plusz 4 mutációt összehoztam a hagyományos módszerrel, azaz sok tojással. Én úgy vettem észre, h negyed-ötöd annyi esélyed van mutációra, mint a klasszik 20-ig. Úgyhogy 800-1000 tojás kell egy megfelelő mutációhoz 20 felett.
De ekkor eszembe jutott, h az s+ modban van egy mutator című dolog, ami az állítással ellenében, míg tart a mutációs impulzus, 50% esélyt ad mutált tojásra. Azért így sem olyan laza, ahogy hangzik, de egészen jól lehet haladni. Az alap beállítást levettem a felére, mert úgy dupla mutációt adott, ami nekem nem célom, így most teljesen legit statú állatokat hozok össze. Therit nyomtatom most, 100hp, és 110-120dmg a cél, 96hp megvolt ma. Kicsit karaj lesz, pont nélkül imprint után valami 22k hp-val nő fel.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.05.25. 15:10:55
Bocs nem jól írom,ha megnyitom az internetes oldalt már azt is fel tudom venni.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2019.05.25. 14:42:31
Nem történt semmi gond,ha az ember videózásra adja a fejét,még ha nem is olyan rendszeresen mint mások.Viselje el a negatív kritikákat is.<#smile>#smile>
Abból is csak tanul az ember.
<#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: T62A, 2019.05.25. 14:23:55
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2019.05.25. 14:14:55
Lehet én vak vagyok,de 720p hd,ban néztem meg a videót újra miután felraktam.Önellenőrzés gyanánt,ha bármi nem úgy sikerül ahogy azt elvárom,már törlöm is.Én kitudom olvasni a parancssort,és még nincs is felrakva 1080p hd-be ami még szebbé rakná a képet.
De azért köszi.
Nem kötekedésként, csak szeretném ki igazitani a videód.
Azokat amit kapsz ha meghalsz, a beállitásokban kikapcsolhatod. Alapértelmezett túlélő tárgyak használata -a neve.
Nem tudom szoktál el kisérletezni dolgokkal a játékban, én igen. Ebből osztanák meg pár infót veled.
Kiváncsi voltam arra vajon nekem milyen stat pont elosztás lenne ideális az én játék stilsomhoz és ebből indult nálam egy kisérlet.
Az első amire kiváncsi voltam a hömérséklet. Mert ugye a ruhák is adnak védelmet hideg és meleg ellen de az is számitén mire hány stat pontot adok. A ruhákkal viszont az a baj váltogatni kéne amit én kinem álhatok. Hiába, férfi vagyok, utálok öltözködni. Jobb szeretek mindent egy ruhában csinálni. De sajnos a ruháknál ugye egyik mondjuk hideg ellen véd jobban a másik meleg ellen, van olyan ami ad némi szomjuság türést,... Szóval kerestem egy jó hideg helyet,ragnarok pályán egy hegy tetön kapásból volt -64 fok. Teljesen mesztelenre vetköztem és fél perc alatt megfagytam. Párszor rákészültem és vissza mentem, feltoltam maximumra level szintem majd töröltem amnézia tonikkal hogy legyen jó sok elosztható stat pontom. Aztán elkezdtem pakolni a szivóságra és figyeltem mikor változik a "Megfogsz fagyni" jelzés és mikor tünik el teljesen. Nos hát minusz 63 fokban annyi szívósság kell ami 1328 kihülés szigetelést ad. -28 foknál pedig 738 kihülés szigetelés.Aztán ugynigy megnéztem melegben is. +66 fokos hőségben 675 túlhevülés szigetelés kell. Ehhez hozzá kell tennem hogy ezt kint a szabadban mértem. Ez azért fontos mert zárt épületben kaphatsz vagy plusz vagy minuszban pontot a szigetelésekre.
Mint például sivatagban fém épületben hőségre.
Aztán jobban szemügyve vettem a ruhák statjait is, hideg és meleg elleni védelem tekintetében.
Hideg ellen. például szörme kabát 917 pont, kesztyü 470. Ez igy összesen 1387 hideg szigetelés.Vagyis 1 kabát és 1 kesztyü elég -64 fok hideg ellen. Meleg ellen pedig a Védő ruha, (ha jól látom ez vegyvédelmi ruha) véd legjobban, minden egyes része 846.4 pontot ad. Vagyis egy gumi kesztyü simán megvéd +66fokos sivatag ellen. Ezt azért irtam le,hogy lásd miként alakulnak. Ez az öltözkésben annyival befolyásolhat,hogy könnyebben eltudod osztani a stat pontokat hogy mire mennyi tegyél. Hogy ne csak ugy ráérzésből. Nekem a 300 szívósság lett az ideális. Igenám de hogy ennyi legyen ha jól rémlik kb lv 150 kell legyek. De akkor még nem raktam se súlyra se kitartás se oxigen se semmi másra.és szépen kiszámoltam hogy nekem az Ark játékban amivel kényelmesen tudok játszani az minimum lv 500 player szint. Ennyi stat pont elosztás ami számomra kényelmes. Tudok rakni mindenre amit gondolok. Nyilván a legjobb statokat a tek ruhák adják.
És itt kitérnék a blueprintre. Ugy értem a tanonc, mester, isteni megjelölésre a ruhákon. Mit is jelentenek ezek ? Persze, egyre jobbak a statok rajta. Ugy lesz jobb az isteni a többi fokozatnál hogy minden eszköznek van egy maximális stat értéke amit adni tud.Van egy felső határ aminél nem lesz nagyobb.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.05.25. 01:25:11
Csináltam egy videót,méghozzá PISZKOSFRED segítségét felhasználva,hogy hogyan kell utazni a pályák között,nekem sorozat kép formájában mutatta meg.Én meg megvideósítottam,amit utólag még egyszer köszönöm.
Ez azért készült,hogy könnyebb legyen mindenkinek eligazodni rajta,hogy hogyan is kell,aki még nem tudná.
Az admint másként is használhatod. Beirod consolba cheat gcm
Ekkor kapsz egy admin fegyvert. jobb egér gombal változtathatod a szinét és funkcióját. Ha kék szinü akkor teleportálásra használhatod, ha sárga akkor infót mutat, ha piros akkor pedig bármit megöl 1 lövésre és vagy rombol épitményt. A másik nagyszerü funkciója ennek a gcm parancsnak az,hogy bead minden engramot és gyárthatsz bármit nyersanyag nélkül. A teherbirásod megugrik 99999 kg-ra és a viz alatt nem kell levegő. Bármeddig a viz alatt lehetsz és nem hat rád a hömérséklet, nem fogyasztasz se vizet se élelmet. Nem kell munkapad se semmi. Ott azonnal helyben gyárthatsz bármit. A cheat givetome parancsal is forcetamelhetsz. Ilyen nagy munkánál sokszor jön jól valami amivel egyszerüen vissza bontható bármi. Ehhez nagyon jó az Automated Ark mod.Abban van egy távirányitó kinézetü eszköz. Ha ezt kézbe veszed olyan messziröl feltudsz venni bármit amilyen messzire ellátsz. Egy kis forgó gömb a célkeresztje.Ezzel például meglehet találni a föld alatt felejtett vizcsővet vagy alapot ami olyan mélyen van nem látni.Bármit felvesz 1 kattintással.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.05.23. 07:43:33
Készen van a videó,akinek tetszik annak örülök,meg ha valamit tudtok belőle használni.Mint ötlet.
Utána előveszem a kedvenc állatomat, a therizinót, 100hp, és 100dmg pont a cél. 😊 Most van neki 80-85.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.05.20. 18:18:45
A birkáról jut eszembe,tegnap átvittem 21 db birkát egyet ebben a Cryopod de csak kis szintűt hátha eltörik a Cryopod. De szerencsére nem,viszont tele volt teljesen,és mikor kivettem 2d mutatott csak,a másik meg úgy jött ki mintha meg lenne nyírva.Lesz egy 2-3-vagy 4 db farkas mint terelő juhász akik majd vigyáznak a birkákra.De ez majd még a jövő.
Csinálok róla videót,a vízi bázisról nem tudom melyik nap nem felejtem el.Most a wot megy a frontline mód.
Amikor unatkozok szoktam olyant is csinálni hogy a zárt udvaron adminból spawnoltatok jó sok birkát,dodot meg minden félét. Befekszek valahova jó messze és sniperrel gyilkolászom öket csak úgy unolamüzőnek <#eplus2>#eplus2>
Más:
Most néztem, mondták nekem, hogy a játék bugjából adódóan random véletlenül törlődik mindkét oldalról a mutáció, ha az egyik szülő vad.
Na, gondolkoztam ezen. Mivel most ez az egész amúgy is veszett fejsze, annak is a nyele, gigán kipróbálom. Most event alatt napi 50 kikeltett tojás volt, holnaptól ez "csak" 20-30 körülre csökken. Mindenképpen beszámolok az eredményről.
A rendes bázisállat nincs meg, de mondták, hogy az eggyel ezelőtti mutációról (amikor csak 2 mutáció volt, egy jó, egy nem fontos) van egy nőstényünk, majd ő is jön a hárembe 😉
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2019.05.12. 21:13:42
Ott honnan lehet meg szerezni a tek replikator recit.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k