Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem HDD-n van, ezért a Valguero és a kis frissítés együtt majdnem két óra volt
Igen, 500GB ha nem is, de egy 256-os jól jön. (BTW ha nem ismeri fel a fájlokat, akkor megszívtad, törölni kell, ha nincs elég hely második telepítésre
Steam szerint az alap ARK 60GB kell neki..
Nekem most 160GB-t foglal (alap+Center+Ragnarok+Valguero vannak fent, semmi más.)
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2019.06.18. 20:58:04
Azok akik szeretnek dungiba járni ajánlom figyelmükbe a pók barlangot. Nem kell belépő meg semmi, simán be lehet sétálni. Én utálom a pókokat még monitoron is,de egész jó lett. Eleje olyan mint egy canyon, de aztán bemegy a hegy gyomrába és jönnek mindenféle pfúj meg brrr lények. Bejárat térkép alján.
Megnéztem az új lényt. Hát tök olyan mintha egy rock drake félre lépett volna egy raptorral 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.06.18. 19:50:05
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Fixed an exploit with Gasbags
Plant Z's weight is now 21
Fixed an exploit with feeding Plant Y seeds.
Cryopod and Cryofridge engrams are now available on all maps (edited) "
Azért az element dustot is ide vehették volna nyugodtan. Ha már a tek állatok dobják mindenhol.
De igazad van, ez nem kérdés 😉
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.06.17. 21:41:26
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1445088670&fbclid=IwAR2PTgwqzbIN_V-hyedDChiMdpFXEYyjx7Uk-U8IiYTE-bsRyn3BLfuavBU
Új állatról én azt hittem, valami pegomastax/compy méretű, de egész korrekt. Ha tud valami menőt, ránézek. A map egyébként mod formájában állítólag bugos mint a szar, és extiből kiindulva, nem hiszem, hogy ez holnapig javulna -.-
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.06.17. 19:56:53
Kérdésem azokhoz, akki jobban értenek ehhez, mint én: ez csak egy új map lesz, úgy mint a Ragnarok és a Center (semmi új, max 1 állat)*, vagy egy teljes értékű DLC, új dolgokkal, új állatokkal, új boss(okk)al?
*tudom, az a Deinonychus vagy mi az itt lesz
(UI.: lammaer, jöhetsz vissza még 500 órára <#hehe>#hehe>)
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2019.06.17. 18:26:50
Ugye az s+ tek generátor napi 1 elementet kér, szemben a gyárival, ami sokkal többet, illetve sokkal nagyobb is a hatótávolsága.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.06.12. 21:57:48
Azt hittem olyan mint a Egg N Poop Collector / Incubator,hogy van a közelben elektromos vezeték ami áram alatt van,plusz ez Electrical Outlet. És működik is,csak ne legyen messze tőle,de érdekes mert nem is kell csatlakozzon úgy mint a játék által elért dolgok,értem itt pl a hűtőt.
Te mivel használod?Csak a kíváncsiságból kérdezem.
Egyébként KÖSZÖNÖM AZ ÖTLETEDET.Olyan jól szedi a szilíciumot,jelenleg arra használom,majd a másik pályán kell a gacha kristálynak.Most a Főnix szilíciumot szedi.
Csak a tek generátor tudja működtetni?Máshogy nem lehet?
szerintem viccelsz.Igaz?
"collectortól elveszi, és kicsomagolja"Nem tudom miért,de olyan érzésem van,hogy viccelsz.
Szeretném megkérdezni a Gachanak a Gacha Crystálya azt szedi már Egg N Poop Collector / Incubator?Vagy be lehet állítani,hogy szedje?Mert egyszer valami ilyet írtál,jó lenne ha tudná a gép gyűjteni a szilíciumot is.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2019.06.08. 13:36:44
Viszont valami 15-nél tartok modoknál ami tetszik. Kéne szelektálni de olyan nehéz megválni 😄
és ilyen lett

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.06.01. 21:30:36
http://www.ark-survival.net/en/image-to-board-sign-pnt-converter/
Az emlitett lejjebbi kommentben is csak próbaként csináltam festést. Erről a weboldalról szedtem le találomra 1 képet. Ha gondolod nézz körül hátha van ami tetszik neked.
http://arktemplates.com/
Ha fényképeztél a kamerával ezen a linket megtudod nézni hogy azok a képek hogy néznének ki festővásznon.
pnt to image
Van egy-két decorációs mod de ahogy elnézem az abban lévő képek is ilyen festővásznos minöségü.
Paintable Structures and Interior Decor
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.06.01. 19:32:55
Egy képet berakni a játékba vagy onnan kivenni képbe ?