Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Dolgozó emberek sem örülnek, ha napokig minden szabadidejüket egy kis vasházra és pár állatra teszik rá, ami aztán annak, akinek több az ideje/régebb óta van fent, egy csettintés.
Az 50x az tényleg sok, de ugye ne felejtsük el, hogy mindenkinek ugyanannyi a szorzó.
activate the "Ark Cross Travel" feature
na ez alapból ki volt kapcsolva,viszont az alatta lévő tiltások be voltak kapcsolva (azokat tiltottam most le):
PreventDownloadSurvivors
Deny survivor download
PreventDownloadItems
Deny item download
PreventDownloadDinos
Deny dinosaur download
PreventUploadSurvivors
Deny survivor upload
PreventUploadItems
Deny item upload
PreventUploadDinos
Deny dinosaur upload
NoTransferFromFiltering
Blocks down- and uploads from servers, which are not in your cluster
CrossARKAllowForeignDinoDownloads
This allows you to download Non-Aberration Dinos on Aberration
Akkor az ARK Cross Travel maradjon kikapcsolva ugyanúgy?
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.07.02. 13:05:56
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Csak pár szorgos ember kéne akik szeretnek és tudnak valamennyire épitkezni. Bármit fel lehetne épiteni. Akár az egész pályát be lehetne.
Van több rendkivül jó mod. Mást ne mondjak a badco csapata most nevezett be egy modder versenyre az általuk készitett moddal. Lehet sziklafalat craftolni, de ami a lényeg, tudnak playerek párosodni és utoduk is születik. Egy emberi babát szülhet női karakter. Azt kell felnevelni. Talán vicces talán elrugaszkodott ötlett de hát, mégis csak magyar, és van.
Véleményem szerint ironmannak is az lenne jó ha átnézné a modok listáját, össze állitana párat ami tetszik neki, elképzelne egy virtuális világot, egy játékmenetet, a igy adna célt a playereknek.
Na, hát ez és hasonló elképzeléseim voltak. De a szomorú tapasztalatom az hogy az elmúlt 2 év alatt nem találkoztam senkivel aki hasonlóan gondolkodna a játékot illetöen.Én mindig kihangsúlyozom, hogy egy játékot akkor minösitenek jónak a playerek ha kapnak valamilyen siker élményt. A mai játékosok többsége az ark játékban tizenhúsz éves. Elvárják ezt a sikerélményt. Ők már nem akarnak hosszú unalmas napokat tölteni például kőfejtéssel. Nekik már szinte alap elvárás a 10-20 sőt 50x szorzó. Most rögtön de azonnal mindent.
Az én szerveremen 3-5x exp szorzó van és 3-5x harvest. A szerveremen az elmúlt 2 évben 1 kezemen megtudom számolni hányan voltak akik hosszabb ideig játszottak. 95%-ban én egyedül játszok.
Tegyük fel újra a kérdésed. Mi legyen a cél ? Első lépésként egy csapat összehozása akik eldöntik hogy együtt játszanak.
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
OverridePlayerLevelEngramPoints=1
OverridePlayerLevelEngramPoints=10000
Mondjuk ugy, figyelem felkeltő videót.
Én a legalapvetöbb dolgot teszteltem. Legalábbis szerintem a biztonság a legelső. Kérlek figyelmesen nézd meg a videót.
Ebből a témából facebookon egy kisebb vita volt. A videó végén mutatok neked egy szerintem jó bázis helyet. Szerintem ezt a helyet nagyon kevesen ismerik.
Amugy tök poén az egész. Mikor még moddolt pálya volt ez a valguero sokan köpködtek rá hogy még nincs kész, hogy igy meg ugy, szinte alig akart játszani rajta pár ember. Berakták dlc-be ugy ahogy volt a moddolt pálya, és most meg a csapból is ez folyik, mindenki valgueron akar játszani.A videóban láthatod a térképemet és rajta néhány jelölést. Keresd fel ezeket. Például van egy barlang egy vizesés mögött ahol kegyetlen sok kristály van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az első kis szigeten engedi minden bokorról a harvestet,de a körülötte lévőn már nem.Ez olyan safe zone akar lenni a kis sziget.Ezt én is tapasztaltam,ez a játék része szerintem.
A repülő dinók is vihetnek cuccot,ez alapból ki volt kapcsolva a szerveren,úgy mint a külső nézet is.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.06.30. 20:18:44
Én próbáltam:nem nagyon lehet bogyót szedni,ami szerintem gond nem mindenhol engedi ahol bokor van.A másik én szeretem a külső nézetre váltást.Azt nem biztos,hogy rendszeresen játszok.Meglátom még de ezek jók volnának ha javítva lennének.
És ezt írja ki felülre,de nem vettem észre."dino scan will not work correctly on singleplayer unless you prevent hibernation"
= "A dino szkennelés nem működik megfelelően az egyjátékoson, kivéve, ha megakadályozza a hibernálást"
176.57.181.154:28715
nincs jelszó! PvE szerver,kétszeres xp mindenre,structures plus,és platform plus modok egyelőre.
Várlak titeket sok szeretettel! 😊
Mivel még annyira nem vagyok jártas a tonnányi beállitásban,ha valamit észrevettek,ide irjátok be,min kellene javítani!
Tegnap keltettem 12 snow owlt. Eddig nem is figyeltem, h mennyit esznek. Reggelre kiürült a két s+ tek etető (600 slot sült hús...). Azért ez érdekes, mert egy giga 50 slotnyi kaját eszik, míg felnő.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.06.29. 21:52:20
Csak viccelek,értem,és köszi.
Legyártom még egyszer,hátha jobb lesz.Láttam videót is róla és ott is jó.Az összes állatot felsorolta,nálam a bázison egy állatot a Pteranodon látta csak.Arrébb vittem ott meg már többet látott.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2019.06.29. 14:39:28
Más: ncc1701 #10555 ez az s+ tek transmitter. Nem mutatja az egész pályán az állatokat egyszerre.Ha csak mindig arrébb nem viszem.Be lehet állítani,hogy lefedje az egész pályát egyszerre?
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.06.28. 20:48:01
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1591643730
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.06.28. 06:37:41