Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, nyilván ugye a modok és dlck azért vannak, hogy színesítsék az alapjátékot. Így van ez mindennel.
Bocsi a véleményemért de szerintem pont az alap játék az ami legkevésbé tetszetős. Szerintem sokkal jobbak a moddolt pályák és egyéb modok. Nyilván van aki az alapot szereti. Én az Ark-ot olyannak látom mint a pc számitósgép. Van az alap és sok egyébb kiegészítő amik nagyszerüvé teszik. Például ilyen volt a Valguero map is. Vagy ott van a crystalisles pálya, vagy amissa. Ezekben én látok fantáziát,de mondjuk az island pálya olyan "ne itt egy sziget játsz" <#vigyor5>#vigyor5>
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Ez a tesó! Nem szólt hogy pillants egy kicsit jobbra hogy észrevedd a pálya nevét <#awink>#awink>
Miért lenne? Bárki bárhol játszhat.
(De mint mondtam, leginkább a Magyar ARK Szervereket ajánlom
(De mint mondtam, leginkább a Magyar
Island, Ragnarok, Center, Valguero mapok freek. Ooa tudsz menni. Extinction, ScorchedEarth, és az Aberration pedig fizetős dlc-k.
A felsorolt szervereken nem feltétel a legújjabb dlc-k megléte? Most csak az alapjátékot vettem meg, a többi majd ha tetszik.
Egy pvp szerveren, ha az admin is játszik, az erősen bizalom kérdése. Onnantól pedig szerintem jogos a mondás, h a bizalom alapja az ellenőrzés.
Én is admin vagyok otthon, ez be is van állítva, de őszintén, fogalmam sincs, mi az admin jelszavam. Generáltam egy random 8 karakteres jelszót, és az van a szerver beállításban, sosem használom. Ha valami nagyon félremegy, akkor visszatöltöm a szervert mentésből. A félremegy alatt azt értem, h plö tek barlang közben összeomlik a játék, azaz nem saját hülyeségből. Ha valami gebasz van saját hülyeségemből, azt nyilván el tudom fogadni.
Én is admin vagyok otthon, ez be is van állítva, de őszintén, fogalmam sincs, mi az admin jelszavam. Generáltam egy random 8 karakteres jelszót, és az van a szerver beállításban, sosem használom. Ha valami nagyon félremegy, akkor visszatöltöm a szervert mentésből. A félremegy alatt azt értem, h plö tek barlang közben összeomlik a játék, azaz nem saját hülyeségből. Ha valami gebasz van saját hülyeségemből, azt nyilván el tudom fogadni.
Köszi megoldodott,csak szegény tesom nem mondta, hogy átállította a szerot Valguerora<#circling>#circling>
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Persze, megoldható. De aki csal, az nem fogja ezt beállítani 😄
Plusz hogy néz már ki, hogy próbára teszed az admint?
Plusz hogy néz már ki, hogy próbára teszed az admint?
Ja. Center, redwood vízesés mögötti nagy barlang. Elkezdtem azt, amitől régóta húzódoztam, mert tudtam, h bazi sok idő lesz, a bejáratot teljes magasságában elfalazom, rendes "death-wall"-t csinálok belőle. Tek kapukkal, mindennel. Az egyik oldalára farmolást nem számítva ráment már 3 napom, és messze nem vagyok kész vele. Van/volt 4db plafonig érő turret tornyom teli turretekkel, relatíve kevés elemből, mert akkor még jóval lassabb volt a gépem, és nagyot esett az fps. Nálam 1000 a turret limit, ilyen 6-700-akat ír ki, ha ránézek egy turretre. 😊
De mocsok jó lesz, majd csinálok videót róla.
De mocsok jó lesz, majd csinálok videót róla.
Amúgy be lehet úgy állítani a szervert, h belépéskor minden playernek kiírja egy ablakban a használt admin parancsokat. És kivétel nincs. Ez a legegyszerűbb. Ha valami gyanús, és online az admin, akkor megkéred, h csináljon valamit adminként. Mondjuk állítson időt. Ha beállítja, és jön az üzenet, akkor ok a dolog, ha nem állítja be, hanem sumákol, akkor tudhatod, h csítel.
Szerintem van a szerveren valamilyen mod amihez időközben jött frissités. A kliensed frissitette azt a modot de a szerveren még a régi fut.
Elvileg kiszokta irni hogy modverzio eltérés van de már velem is történt ilyen,hogy nem irt semmit. Ha a szerver nem tudja automata frissiteni a modokat akkor az adminnak kell erre figyelnie, és ftp-n feltölteni saját klienséből a már frissitett modot. Persze lehet más oka is. Azt kellene tenni hogy megkérsz valakit próbáljon meg belépni.Ha neki sikerül akkor nálad van valami gebasz. Ha neki sem akkor a szervernek.
Nézd meg a feliratkozásaidnál a frissitések dátumát. Ha a legutobbi játék után volt valamelyiknél akkor az a ludas. De azt is megcsinálhatod,hogy le iratkozol azokról a modokról amik a szerveren futnak. Az se baj ha manuálisan törlöd azoknak a maradék mappáit a gépedről. Majd megpróbálsz belépni.ismét Lefogod tölteni a modokat. Ha még ekkor sem enged be megvan a hiba. Ftp-n feltöltöd a modokat, majd szerver restart. Ha ez után se enged be, fogd meg két kézzel a billentyüdet és teljes erővel verd szét az asztalon. <#zavart2>#zavart2>
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.07.18. 06:35:46
Elvileg kiszokta irni hogy modverzio eltérés van de már velem is történt ilyen,hogy nem irt semmit. Ha a szerver nem tudja automata frissiteni a modokat akkor az adminnak kell erre figyelnie, és ftp-n feltölteni saját klienséből a már frissitett modot. Persze lehet más oka is. Azt kellene tenni hogy megkérsz valakit próbáljon meg belépni.Ha neki sikerül akkor nálad van valami gebasz. Ha neki sem akkor a szervernek.
Nézd meg a feliratkozásaidnál a frissitések dátumát. Ha a legutobbi játék után volt valamelyiknél akkor az a ludas. De azt is megcsinálhatod,hogy le iratkozol azokról a modokról amik a szerveren futnak. Az se baj ha manuálisan törlöd azoknak a maradék mappáit a gépedről. Majd megpróbálsz belépni.ismét Lefogod tölteni a modokat. Ha még ekkor sem enged be megvan a hiba. Ftp-n feltöltöd a modokat, majd szerver restart. Ha ez után se enged be, fogd meg két kézzel a billentyüdet és teljes erővel verd szét az asztalon. <#zavart2>#zavart2>
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.07.18. 06:35:46
Úgy írtam mint egy 10 éves tele hibával, sorry érte.
Amúgy ha official kérdésed van, akkor én tudok neked rá válaszolni.
Játszottam rengeteget pvp-t nagy híres alliancekban.
Amúgy ha official kérdésed van, akkor én tudok neked rá válaszolni.
Játszottam rengeteget pvp-t nagy híres alliancekban.
Unoffis vagyok, kb. 2300 órát toltam ott le, hadd egészítsem ki saját tapasztalattal.
Ezidő alatt 3 szerveren játszottam rendesen (1. szerver 1200 óra, 2. szerver 100-150 óra, 3. szerver lassan 1000 óra).
Zárójelben írom, mettől meddig játszottam.
1. HUN Hydra PvP szervercsoport (2016-2018)
Ez már megszűnt, szóval nyugodtan mesélhetek.
16-ban kezdtem el egy ismerősömmel, végül egy viszonylag jó törzsbe kerültem be (Hősök vagy Csokis Hősök, ha mond valamit). A Hydrát két korszakban gyűlölték: a REBELS/Teddy Bear/Apex Predators korában, amikor Hent és Saw admin volt. Tény és való, ők tényleg sokat addoltak, de Naradicsom utána kivágta őket a francba, és sokáig nem volt baj (persze a hatelés azért megmaradt). 2018-ban kezdődött újra, hírek keringtek arról, hogy Nara is addolni kezdett (én egyébként itt már nem játszottam, barátaim és admint ismerők mondták a dolgokat). Lényeg ami lényeg, tényleg történtek gyanús dolgok, és végül állítólag egy adminbarátja player is admint kapott, ami hát tudjuk, mivel jár. A szervercsoport egyébként abba bukott bele hogy az Extit nem nyitották meg "bizonyos okokból".
2. BadCompany PvE szervercsoport (2018-2019)
Nem sok órát töltöttem itt, de az mind pozitív volt. Ez mivel PvE, még ha addolnak is leszarom, mert nem ellenem vétenek, csak maguknak adnak előnyt. Sok modjuk van, és admini segítség az maximálisan működik. PvE miatt meguntam, 1800+ óra PvP után sok volt a változás. Ha PvE-t keresel, javasolnám, csak nem érdemes modokkal kezdeni.
(Sok jó tapasztalatot meséltek itt játszó aktív playerek egyébként. Ajánlom PvE-re.) badco.hu
3. Survivor's Empire PvP Szerver (2018-2018)
Na, ez az a szerver, amit konkrétan azért hagytam ott, mert igaz rá mindaz, amit írtál. Adminon látszott, hogy csalt. Amikor egy kicsit ártottunk nekik (belerepült a veloinkba, amikor szóltunk hogy egy fél óráig ott vagyunk, vigyázat), egy mondvacsinált indokkal leraideltek (egyébként adminhelp volt a megtalálásunk is). Egyébként azóta is hallom, a szerveren nem mi voltunk az egyetlenek, akikkel ezt tették (mindig a vérvonal lopása volt az indok). Aki többet játszott ott, mesélte, hogy aki nem tetszik az alfaadminnak, annak kampec, amúgy nyugis (tehát a PvP egy részt tiltott). A szabályzat semmit sem ér itt. (Ha van itt Survivor's Empirés, akkor helló, mi voltunk a Menekültek 😄) Elvileg wipeolni fogják, tehát a belefektetett 100-150 órámból megmaradt pár dolog kuka :c
(Ezt nem ajánlom, de ha valakinek kéne: survivors.hu)
4. Magyar ARK Szerver (2018-)
Jelenleg futó, PvP szerver. És igen, ez itt a reklám helye. Itt is van hate-hullám (ahogy látom, nincs szerver ami ellen bármi miatt nincs). Az admin segítőkész, elsősorban a playerekkel és a szerverrel foglalkozik, sőt, még helyettese is van.
És igen, itt is játszó adminról van szó, de! Kapta már az ívet, és a csávó nem lett kibannolva, rollback sem volt, és a megtorlás is egy baráti tribe által volt (és ők sem kaptak adminhelpet, megbízható barátom van az említett törzsben fontos pozícióban).
Egyébként az összes nem modos map megvan clusterben, a szorzók nem túl elszálltak, de munka/család mellett is élhető. Egy kis dolog van: egy stackbe kétszer annyi fér bele, de a súlya nem lett változtatva, csak kétszer annyi fér a 300 stackbe bele.
Aki szeretne jönni, nyugodtan. Van sok kezdő aki itt tanult, nyitottak az emberek, és nem túl vérPvP, de nincs rá szabály. arkhungaming.hu
(((ÉS NEM, NEM ÉN VAGYOK AZ ADMIN, SŐT, MOST KAPTAM EGY TELJES WIPEOT EGY TÖRZSTŐL <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2019.07.17. 23:13:17
Ezidő alatt 3 szerveren játszottam rendesen (1. szerver 1200 óra, 2. szerver 100-150 óra, 3. szerver lassan 1000 óra).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És fontos megemlíteni, hogy amit írok, saját tapasztalatot és hiteles történetmesélést is tartalmaz! Bár szerencsére előbbiből van több, majd jelzem hogy hol van az "elmesélt" rész.
Zárójelben írom, mettől meddig játszottam.
1. HUN Hydra PvP szervercsoport (2016-2018)
Ez már megszűnt, szóval nyugodtan mesélhetek.
16-ban kezdtem el egy ismerősömmel, végül egy viszonylag jó törzsbe kerültem be (Hősök vagy Csokis Hősök, ha mond valamit). A Hydrát két korszakban gyűlölték: a REBELS/Teddy Bear/Apex Predators korában, amikor Hent és Saw admin volt. Tény és való, ők tényleg sokat addoltak, de Naradicsom utána kivágta őket a francba, és sokáig nem volt baj (persze a hatelés azért megmaradt). 2018-ban kezdődött újra, hírek keringtek arról, hogy Nara is addolni kezdett (én egyébként itt már nem játszottam, barátaim és admint ismerők mondták a dolgokat). Lényeg ami lényeg, tényleg történtek gyanús dolgok, és végül állítólag egy adminbarátja player is admint kapott, ami hát tudjuk, mivel jár. A szervercsoport egyébként abba bukott bele hogy az Extit nem nyitották meg "bizonyos okokból".
2. BadCompany PvE szervercsoport (2018-2019)
Nem sok órát töltöttem itt, de az mind pozitív volt. Ez mivel PvE, még ha addolnak is leszarom, mert nem ellenem vétenek, csak maguknak adnak előnyt. Sok modjuk van, és admini segítség az maximálisan működik. PvE miatt meguntam, 1800+ óra PvP után sok volt a változás. Ha PvE-t keresel, javasolnám, csak nem érdemes modokkal kezdeni.
(Sok jó tapasztalatot meséltek itt játszó aktív playerek egyébként. Ajánlom PvE-re.) badco.hu
3. Survivor's Empire PvP Szerver (2018-2018)
Na, ez az a szerver, amit konkrétan azért hagytam ott, mert igaz rá mindaz, amit írtál. Adminon látszott, hogy csalt. Amikor egy kicsit ártottunk nekik (belerepült a veloinkba, amikor szóltunk hogy egy fél óráig ott vagyunk, vigyázat), egy mondvacsinált indokkal leraideltek (egyébként adminhelp volt a megtalálásunk is). Egyébként azóta is hallom, a szerveren nem mi voltunk az egyetlenek, akikkel ezt tették (mindig a vérvonal lopása volt az indok). Aki többet játszott ott, mesélte, hogy aki nem tetszik az alfaadminnak, annak kampec, amúgy nyugis (tehát a PvP egy részt tiltott). A szabályzat semmit sem ér itt. (Ha van itt Survivor's Empirés, akkor helló, mi voltunk a Menekültek 😄) Elvileg wipeolni fogják, tehát a belefektetett 100-150 órámból megmaradt pár dolog kuka :c
(Ezt nem ajánlom, de ha valakinek kéne: survivors.hu)
4. Magyar
Jelenleg futó, PvP szerver. És igen, ez itt a reklám helye. Itt is van hate-hullám (ahogy látom, nincs szerver ami ellen bármi miatt nincs). Az admin segítőkész, elsősorban a playerekkel és a szerverrel foglalkozik, sőt, még helyettese is van.
És igen, itt is játszó adminról van szó, de! Kapta már az ívet, és a csávó nem lett kibannolva, rollback sem volt, és a megtorlás is egy baráti tribe által volt (és ők sem kaptak adminhelpet, megbízható barátom van az említett törzsben fontos pozícióban).
Egyébként az összes nem modos map megvan clusterben, a szorzók nem túl elszálltak, de munka/család mellett is élhető. Egy kis dolog van: egy stackbe kétszer annyi fér bele, de a súlya nem lett változtatva, csak kétszer annyi fér a 300 stackbe bele.
Aki szeretne jönni, nyugodtan. Van sok kezdő aki itt tanult, nyitottak az emberek, és nem túl vérPvP, de nincs rá szabály. arkhungaming.hu
(((ÉS NEM, NEM ÉN VAGYOK AZ ADMIN, SŐT, MOST KAPTAM EGY TELJES WIPEOT EGY TÖRZSTŐL <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2019.07.17. 23:13:17
Persze.
Official pvp valóban necces, még a profik is szenvednek, h naponta raidelik őket porré. Régebben még az volt, h nem b@szogatták a kicsiket, ma már ez sincs, mert a nagyok unatkoznak, és simán felrobbantják a kő bázisokat is.
Szóval, unofficial szerókat keress, vannak magyarok, állítólag jó csapattal.
Official pvp valóban necces, még a profik is szenvednek, h naponta raidelik őket porré. Régebben még az volt, h nem b@szogatták a kicsiket, ma már ez sincs, mert a nagyok unatkoznak, és simán felrobbantják a kő bázisokat is.
Szóval, unofficial szerókat keress, vannak magyarok, állítólag jó csapattal.
Miért ne lenne érdemes?
Ha official szerverre még és pve-zel, akkor simán tudsz csinálni mindent amit akarsz.. persze rengeteg szerver már be van építve etc, de mindig indulnak új szerverek (új map mikor megjelenik) kb fél évente vagy kicsit több.. pont most jött ki nemrég a Valguero map.. ami teljesen új szervereket hozott pve és pvpben is.
PVP már kicsit necces.. officialon soloba meg pár emberrel kb semmi esélyed.. ha csak nem bírod h naponta 10 építed fel a bázisod.. nagy tribeokba bejutni csak haveri kapcsolattal lehet, ehhez nem ár ha kitartó vagy és 100x is felépíted újra a baset amit kiraideltek.
Officialon amúgy rengeteg időt követel meg a játék.. pve és pvp egyaránt.. Napi 1-2 óra játékidővel el is felejtheted..
Unofficial szerverek más tészta, ott mindenféle szorzót tudsz találni..én special nem szeretem az unoffit, mert tele van csomó moddal ami szvsz idegesítő meg pvpbe és pvebe is addolnak az adminok etc etc
Mondjuk offi se sokkal jobb, de ott legalább ha elérek valamit, akkor úgy érzem h tényleg elértem.
Ha official szerverre még és pve-zel, akkor simán tudsz csinálni mindent amit akarsz.. persze rengeteg szerver már be van építve etc, de mindig indulnak új szerverek (új map mikor megjelenik) kb fél évente vagy kicsit több.. pont most jött ki nemrég a Valguero map.. ami teljesen új szervereket hozott pve és pvpben is.
PVP már kicsit necces.. officialon soloba meg pár emberrel kb semmi esélyed.. ha csak nem bírod h naponta 10 építed fel a bázisod.. nagy tribeokba bejutni csak haveri kapcsolattal lehet, ehhez nem ár ha kitartó vagy és 100x is felépíted újra a baset amit kiraideltek.
Officialon amúgy rengeteg időt követel meg a játék.. pve és pvp egyaránt.. Napi 1-2 óra játékidővel el is felejtheted..
Unofficial szerverek más tészta, ott mindenféle szorzót tudsz találni..én special nem szeretem az unoffit, mert tele van csomó moddal ami szvsz idegesítő meg pvpbe és pvebe is addolnak az adminok etc etc
Mondjuk offi se sokkal jobb, de ott legalább ha elérek valamit, akkor úgy érzem h tényleg elértem.
Régebben létezett jobb rakétából blueprint. Ezt már kiirtották a játékból? Csak mert én sosem találtam.
Ezt gondold át, mert 40000 élete van, szeretik használni pvp-ben. 😊 Több c4, és azt meg kellemetlen lepakolni, miközben a turretek lőnek. Amúgy elég ha egy kis falat berobbantasz, már bemehetsz. Teljesen mindegy, h kis lukon mennek be, vagy nagyon.
Igen, azt nagyon sajnálom... Bár nem biztos hogy gyakran használnám, bázisomra (az épületre) alapból nem szerelek nagykaput (még dinót sem) építeni, mert ha berobbantják, hatalmas lyukat ad. 12 magas házat nem építek, és a területet ne fallal veszem körbe.
Az XXL fal igazából semmire nem jó, egyet berobbantasz és ott van előtted az egész bázis.
Az XXL fal igazából semmire nem jó, egyet berobbantasz és ott van előtted az egész bázis.
Jaja. S+ xxl wall pedig 12 magas, pont behemoth gate kompatibilis. Sajna azt pont nem vették át.
Az s+ gacha kristály gyüjtőben lesz annyi. Megy a szerver nonstop, offline is termelnek. Napi 100 element lazán megvan.
Attól, hogy gyorsan craftolod, mitől jelenik meg olyan sok mikor belépsz? Vagy én nem értem
És ha 4 magasat épít, érdemesebb a large wallt használni, kevesebb ojjektumot kell beszámolnia
Focal chilivel gyorsabban craftolom az elementet, Most is belépek, és itt van 60x1000db dust...
Amúgy minél nagyobb a bázis, annál több memóriát, procit igényel a kirajzolása. Érdemes ésszerű méretre építeni. És most már, h le lehet cryozni a dínókat, elég kis, kopakt bázisokat lehet csinálni.
Amúgy minél nagyobb a bázis, annál több memóriát, procit igényel a kirajzolása. Érdemes ésszerű méretre építeni. És most már, h le lehet cryozni a dínókat, elég kis, kopakt bázisokat lehet csinálni.
Vagy is lehet arra helyre alám építettek, de nem úgy, és nem akkora bázist.
Azt kétlem BOZI_VILAG Bátyja! <#smile>#smile>
Miért lenne az utánzás? Nincs új a nap alatt, szinte biztos vagyok benne, hogy ahol a mostani bázisod van, előtted is sokan építettek oda, és a jövőben is sokan fognak 😄
Lehet az a hely amire gondolok, de azt a helyet már láttam más videóban is használni. Na most igaz tiltva nincsen, hogy oda építhetek-e vagy nem, meg ugyan azt úgyse tudom felépíteni. De nem szeretek másokat utánozni.
Hy valaki help légyszi.
tegnap óta van saját szeronk,játszottunk is egész nap tesommal,ma be akarok menni, kilép menübe,már probáltam mindent,ujraraktam,driver frissités stb,,,
valakinek valami ötlet?
köszi
tegnap óta van saját szeronk,játszottunk is egész nap tesommal,ma be akarok menni, kilép menübe,már probáltam mindent,ujraraktam,driver frissités stb,,,
valakinek valami ötlet?
köszi
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Az tényleg szögegyenes, és jó nagy helyek vannak itt-ott.
Na, hát ott pont egyenes <#hehe>#hehe>
Ha nagyon problémás, jópár ilyen vasplatformot le tudsz oda rakni. Elvileg alapból rangen belül 3 rakható le, de ha ügyesen kisakkozod, gyakorlatilag "végtelen" mennyiséget le tudsz rakni, de szinte biztos vagyok benne, hogy arra a helyre amit mondok, meg tudod kétszerezni a helyet, ha nem még többszörözni
Ha nagyon problémás, jópár ilyen vasplatformot le tudsz oda rakni. Elvileg alapból rangen belül 3 rakható le, de ha ügyesen kisakkozod, gyakorlatilag "végtelen" mennyiséget le tudsz rakni, de szinte biztos vagyok benne, hogy arra a helyre amit mondok, meg tudod kétszerezni a helyet, ha nem még többszörözni
Az a baj velem, hogy nem szeretek mindent összezsúfolni. Szeretem ha jó nagy területem van, és ha lehet egyenes.
"De én sem magamtól vagyok okos amúgy, hanem officialos srácok videóiból."
Nembaj de tovább adod a tudást, és ez számít.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2019.07.14. 20:13:25
"De én sem magamtól vagyok okos amúgy, hanem officialos srácok videóiból."
Nembaj de tovább adod a tudást, és ez számít.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2019.07.14. 20:13:25
Köszi. 😊
Extin valóban nem érdemes talaj szinten építkezni, egy-kettővel feljebb már nyugi van, max pár pók, de azokat le lehet rendezni.
Amúgy elementes gacha elég nehezen breedelődik ki. Nem akarok számot mondani, de vagy 50-100 után jött össze, jó sokat szórakoztam. De én sem magamtól vagyok okos amúgy, hanem officialos srácok videóiból.
Extin valóban nem érdemes talaj szinten építkezni, egy-kettővel feljebb már nyugi van, max pár pók, de azokat le lehet rendezni.
Amúgy elementes gacha elég nehezen breedelődik ki. Nem akarok számot mondani, de vagy 50-100 után jött össze, jó sokat szórakoztam. De én sem magamtól vagyok okos amúgy, hanem officialos srácok videóiból.
Én a talajtól pár méterre építek.
Nem lesz nehéz, valamelyik magas kiszögellésre kell építeni. Van egy nagy medencés, az nagyon jó hely, ajánlom
Olyan bázist csinálok amit nem fognak tudni bántani azok a gurulós robot izék.
Aj ha ezt nem tudtam. Nagyon szépen köszönöm a segítségedet. Hallod NC bátyja egyre jobban kedvellek. Még így láthatatlanba is.
Elementes gachát nem témelni kell. Fogj egy kis szintű lányt, és fiút (max lvl 20!), és breedeld őket, míg jön egy elementes. Utána azt már olcsón klónozhatod.
Kellett nekem átmennem Extinctionra. Ott is maradtam egy időre, találtam egy tek rexet 243 -as szintűt hímet. Meg keresek Gacha elementest, de az istenért nem adja be.
De én nem befogni akartam, hanem legyakni a loot miatt. 😊 Témelni tudom, hogy kell, azt a három bigyót kell lelőni róla. Csináltam róla videót is. Párszor lefújta a quetzámat, meglepődtem, h ez a dög milyen gyorsan fordul rám.
Single playerben fogalmam sincs hol van. Első blikkre a gúgli sem ad rá találatot, lehet nincs is olyanja.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.07.14. 11:54:37
Single playerben fogalmam sincs hol van. Első blikkre a gúgli sem ad rá találatot, lehet nincs is olyanja.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.07.14. 11:54:37
Nyeregnél nem volna rossz. Meg a tárgyaknál. Hol található ez a fájl?
Én videóban láttam azt nem megölni kell, hanem szelídíted. Vannak rajta ilyen fertőzés vagy mik, és azokat kell lőni. Míg el nem tűnik róla mind, ha egyek kilősz és eltűnik, jön helyette másik egy másik helyen, és vagy három alkalommal jön.
Szerveren a feltöltött dolgok egy külön fájlban vannak. Lehet single playerben is így van. Így szoktak dupeolni, feltöltenek egy halom dolgot, letöltik, majd összeborítják a szervert. Az visszarakja magát restart elött az utolsó mentésből, és megint ott a feltöltött sok cucc.
Legyaktam az ice titánt, és nem dobott semmit. Egyik gigám nyírta ki, eltűnt a hulla. Csomag sehol. Gyakran van ilyen?
Amúgy 4db giga elég volt bőven, 40 mutációs generációból való. Azóta megvan már az 50-es, 140 dmg ponttal. Ez már olyan 7500 körül sebez.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.07.14. 10:29:12
Amúgy 4db giga elég volt bőven, 40 mutációs generációból való. Azóta megvan már az 50-es, 140 dmg ponttal. Ez már olyan 7500 körül sebez.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.07.14. 10:29:12
Engem szívat ez a játék, néha jó de néha idegesítő. Elmondom mit csináltam tegnap, azt hittem összekarmolom magam. Átvittem azokat az állatokat akiket felneveltem, illetve egy részét mármint a Gigákat. Az Extinctionra, 20 állatból kettő volt kardfogú tigris. A Gigákból volt 6 db ilyen gyöszös, vagy ilyen lepke fingos magyarán gyengék. Ezeket majd a Ice titánhoz szánok, hogy majd azokra támadjon én meg végezzem a dolgomat. Csinálok mentést mielőtt feltöltenék bármit is, Feltöltöm szépen az állatokat sorban, a nyergeket is amik elég sok munkámban vannak, mert vagy 26 000 bőr kell egyhez. Feltöltök minden, újabb mentés. Plusz ahova megyek ott is egy mentés. Átmegyek Extinctionra, szépen töltöm lefele az állatokat,kivetem 6 db Giga nyerget. Ráteszem a Gigákra majd arrébb megyek velük, lent van már vagy 7 db kb. Töltöm le a következőt és kilép a játék, mondom fasza. Belépek újra és honnan megy a játék? Segítek mintha akkor mentem volna át, akiket letöltöttem állatokat nincsenek letöltve, nyergek nincsenek nálam. Mondom nem baj letöltöm újra őket. Aha nyergek sehol, mármint a tek adóban se,akiket már letöltöttem állatok nincsenek sehol. Viszont akiket még nem azt a 13, vagy 14 állat még ott van feltöltve. Mondom jól van vissza Izlandra,kilépés vissza a mentések. Lépek be Izlandra ott van az összes állatom nyergekkel. Akkor kezdjük újra, Igen ám de akik fel voltak töltve azok még ott vannak, tehát ingyen klónoztam vagy 13 14 állatot. Csak nincs hozzájuk nyereg, mondom de jó amiből kéne állat az nincs amiből nem kéne abból meg van. Mindegy jók lesznek a Ice titánhoz passzívra állítva. Elismerem én voltam a balf..z, mert nem mentettem. Ha elsőnek kiveszem az összes nyerget, és berakom a szekrénybe, vagy nem is kell de a tek adóból kiveszem, és mentek megvolna mindenem. Nem értem ezt miért csinálja, főleg úgy hogy már nem a régi videó kártya van bent a gépben.
Ja igen, nálam nincs 100 turret limit sem. 😊
Természetesen van külső nézet, officiálon is van. Célkereszt is van, sőt, gammát is lehet állítani.
Ezért írtam, h lehet szövetséget is kötni, nem muszáj beköltöznöd az én bázisomra, csinálhatsz sajátot. Ha kell valami állat, akkor breedelhetnénk sajátot, mivel tudom, h mi-hol van. Ha teliteszed az etetőt, akkor elég hetente felnézni. Ha s+ tek etető van, akkor ez szerintem 1 hónap.
A túlerő iránti igény az teljesen közös. Ugyanígy játszom én is. 😊 Az állataimra is vigyázok, nálam nem hullanak, alpha sárkány bossnál is csak 1 therizinó esett el. Plö ha megyek silica gyöngyért víz alá, akkor az angler mögé van fütyülve két keményebb cápa, verőembernek.
Ja, ez nem szép bázis, hanem full pvp, kb 1500 heavy turrettel. 😊 Egy szabály van, breeder állat nem hagyhatja el a bázis területét. Minden más pótolható.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.07.13. 12:13:47
Ezért írtam, h lehet szövetséget is kötni, nem muszáj beköltöznöd az én bázisomra, csinálhatsz sajátot. Ha kell valami állat, akkor breedelhetnénk sajátot, mivel tudom, h mi-hol van. Ha teliteszed az etetőt, akkor elég hetente felnézni. Ha s+ tek etető van, akkor ez szerintem 1 hónap.
A túlerő iránti igény az teljesen közös. Ugyanígy játszom én is. 😊 Az állataimra is vigyázok, nálam nem hullanak, alpha sárkány bossnál is csak 1 therizinó esett el. Plö ha megyek silica gyöngyért víz alá, akkor az angler mögé van fütyülve két keményebb cápa, verőembernek.
Ja, ez nem szép bázis, hanem full pvp, kb 1500 heavy turrettel. 😊 Egy szabály van, breeder állat nem hagyhatja el a bázis területét. Minden más pótolható.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.07.13. 12:13:47
Köszönöm NCC a felajánlást!
Rendes tőled!
Utoljára szerkesztette: T62A, 2019.07.13. 11:21:04
Rendes tőled!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én ironman2-nél sem azért adtam az ötletet, hogy magamra formáljam a szerverét. Tudom nem írtad, csak ö írta ha valamit ötlet van szóljunk, modokkal kapcsolatban stb. Én pl: azért adtam be az ötletet a külső nézetre váltás lehetőségre, mivel igaz meg is szoktam azt , plusz építésnél nagyon jó a külső nézet. Az admint én építésre szeretem csak használni, mivel olyan hülyén néz ki ha az ember pl bevezeti a vizet csövek segítségével, és ott látszódnak a csövek a levegőben. Ha az élet is úgy akarja csinálok egy videót, rájöttem valamire az s+ mód felhasználásával meg tudom építeni a játékba elérhető dolgokat. Ez úgy értem, hogy az s+ kő alapot felhasználva, majd kicserélve a játékban elért kő alapot, építek.
A másik biztos szép bázisod van, meg ha belegondolok olyan sok állatod lehet, hogy nem is mernék hozzájuk nyúlni. Mivel te volnál képben velük melyik hogyan volt már pároztatva, meg azt se tudnám mihez szabadna hozzá nyúlnom. Nem kifogást keresek, és igen egyik szavam üti a másikat. Írtam kipróbálnám egyszer csapatban, viszont az, hogy nem lépek be pl 3 napig és mindenem tönkremegy amit előtte megszereztem aminek lejárati ideje van. Ez frusztráló, Itt a single playerben meg mindig onnan folytatom ahol abbahagytam, akár egy hét játék kihagyás után is. Meg én szeretek úgy játszani, hogy nem kell félnem. Főleg a szívem miatt jó ez, nem kell nagyon félnem, hogy elveszitek állatot. Kivéve azok amikre már nincs szükségem. Például elmentem bőrért Izlandon a vörös erdőbe, azt hiszem az a neve. Méghozzá ezzel Thylacoleo, vagyis nem sárkánnyal mentem, ez a vállamon volt Thylacoleo, majd egy gömbben vittem a farkast. Oda érek a Thylacoleo ledobtam a vállamról, támadd a célpontomra állítottam, és magamra fütyültem. A farkast szintén támadd a célpontomat-ra állítottam, és ráfütyültem Thylacoleo. Nézegettem a fákat van-e ilyen Thylacoleo rajtuk. Mire rám ugrottak a két állatom szétszedte. Én szinte minden hova túlerővel szeretek menni semmit nem bízok a véletlenre.
A másik biztos szép bázisod van, meg ha belegondolok olyan sok állatod lehet, hogy nem is mernék hozzájuk nyúlni. Mivel te volnál képben velük melyik hogyan volt már pároztatva, meg azt se tudnám mihez szabadna hozzá nyúlnom. Nem kifogást keresek, és igen egyik szavam üti a másikat. Írtam kipróbálnám egyszer csapatban, viszont az, hogy nem lépek be pl 3 napig és mindenem tönkremegy amit előtte megszereztem aminek lejárati ideje van. Ez frusztráló, Itt a single playerben meg mindig onnan folytatom ahol abbahagytam, akár egy hét játék kihagyás után is. Meg én szeretek úgy játszani, hogy nem kell félnem. Főleg a szívem miatt jó ez, nem kell nagyon félnem, hogy elveszitek állatot. Kivéve azok amikre már nincs szükségem. Például elmentem bőrért Izlandon a vörös erdőbe, azt hiszem az a neve. Méghozzá ezzel Thylacoleo, vagyis nem sárkánnyal mentem, ez a vállamon volt Thylacoleo, majd egy gömbben vittem a farkast. Oda érek a Thylacoleo ledobtam a vállamról, támadd a célpontomra állítottam, és magamra fütyültem. A farkast szintén támadd a célpontomat-ra állítottam, és ráfütyültem Thylacoleo. Nézegettem a fákat van-e ilyen Thylacoleo rajtuk. Mire rám ugrottak a két állatom szétszedte. Én szinte minden hova túlerővel szeretek menni semmit nem bízok a véletlenre.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2019.07.13. 11:21:04