Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asszem szerveren engedélyezni kell a fertilized egg adás-vételét, ezt most megcsináltam, restartoltam, de majd csak holnap próbálok betenni veló tojást. Most már csucsuka van. 😊
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.11.26. 22:26:21
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
A héten mindenképp be akarom izzítani a modot, jó, h kitaláltál egy marketid-t. 😊
MarketID=HUNARK2019
Van egy mod, egy kereskedő ház.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=898049820
Ehhez tartozik pár sor a konfigba. Ami a nagyszerü benne pont a konfig része. Meg lehet adni neki egy amolyan piac nevet. Azok akik szintén ezt a modot használják, akár dedicalt, unofical, vagy akár helyi játékban, a mod segitségével tudnak kereskedni más emberekkel akik szintén ezt a modot használják. Csere kereskedelem a lényege. Mindenki azt árulja ami neki sok van és azt kér amire szüksége van. Lehet lényekkel és lehet fertilized tojásokkal is. Például nem rég vettem egy lv 150 villám sari tojást 2500 öntött fémért.
Csak a szerver adminon múlik mit állit be. Lehet level szint limited is állitani. Például ne látszódjanak lv 350 feletti lények.
Ezt kell bemásolni a GameuserSettings.ini -be
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MarketID=HUNARK2019 <-- az egyik fontos rész. Akik ugyanezt irják be azok tudnak egymással kereskedni, bárhol játszanak.
ExtraCurrencyItems=
ManifestRange=50000
TransporterRange=25000
DisableCreaturePurchasing=False
DisableCreatureSelling=False
DisableFertilizedEggPurchasing=False
DisableFertilizedEggSelling=False
DisableItemSelling=False
DisableItemPurchasing=False
DisableBlueprintTrades=False
EnableSingleplayerTrades=True <--- helyi játékosok engedélyezése
PurchaseBlacklist=
PurchaseWhitelist=
DinoBlacklist=
DinoWhitelist=
PaymentBlacklist=
PaymentWhitelist=
PlayersBlacklist=
DisallowFlyerDinos=False
DisallowWaterDinos=False
DisallowCoreClasses=False
DisallowScorchedEarthClasses=False
DisallowAberrationClasses=False
DisallowExtinctionClasses=False
DisallowModdedClasses=False
MaxItemQualityIndex=5
MaxPaymentAmount=5000
MaxDinoLevel=350
CurrencyExchanger=PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,1😛rimalItemResource_MetalIngot_C,100;PrimalItemResource_Element_C,1😛rimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,100;
FeeCurrencyOverride=PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C <-- Az AH használati dijért ezt kér
FeeFlatAmount=1 <--- és ennyit fog kérni
HarvestAmountMultiplier=3 <---- ez a költségkiszámolására vonatkozik nem a szerver harvest szorzó
WorldScanMaxStructures=20
WorldScanMaxDinos=20
WorldScanMaxPlayers=20
UseStructureLimits=False
PlayerStructureLimit=100
TribeStructureLimit=100
ServerStructureLimit=100
Vagyis például tudnánk kereskedni akár T62A, -val is mint helyi játékos, vagy akár kivel aki használjaezt a modot. Nekem mindjárt eszembe is jutott nc1701 -nél idönként vannak selejtezésre szánt lények 😊
Bővebb infó, ha érdekel valakit.
https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=hu&rurl=translate.google.com&sl=en&sp=nmt4&tl=hu&u=https://ark.gamepedia.com/Options&xid=17259,15700021,15700186,15700191,15700256,15700259,15700262,15700265,15700271,15700283&usg=ALkJrhiumWD1ES5BYrj7lODJ9ftixGGSLQ
Dino Storage v2
Most ha bármelyik modnál megnézem eltüntek az összes kommentek. Kitakaritották még a Témák részt is.
Ez valami steamos nagy takaritás volt, vagy mi ez ?
Officialon ugye azt szokták csinálni, h megvárnak 2 szintlépést, és akkor egymás után csinálják a kettő mindwipe-ot, és közben craftolnak.
És érdekesség, h az ini módosítás az én karaktermen nem működik, mert a nagyon régiekkel nem megy, nekem mod kellett.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.11.20. 06:12:27
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\ARK\ShooterGame\Saved\Config\WindowsNoEditor mappában Game.ini fájlt nyisd meg valami szövegszerkesztővel és ha nincs ird bele
[/Script/ShooterGame.ShooterGameMode] <- ez a sor alá
bAllowUnlimitedRespecs=True
Ez például arra jó,ha valamiből sokszor, sokat craftolt, reszeteled magad, minden pontot rányomsz gyártási képességekre.
Aztán újra oszthatod.
Ha megtanultad a generátor engramját, az esztergagéphez kell áram + gázolaj. Berakod ami kell hozzá és gyártasz egyet. A generátorhoz kell majd vezeték is és elosztó. Nem kell teljesen elvinni a vezetéket, elég ha az elosztó valahol a közelben van. Mondjuk a hütö felett.
Amint kirakod automatikusan behúzza a vékony drótot az elosztó és a hütö, vagy más eszköz köz. Nem éppen szépen, mert nyil egyenesen fesziti ki de annyi baj legyen, müködjön, ennyi. De vannak wireles generátorok is különféle modokban.
Ajánlom figyelmedbe ha még nem használnád az S+ és az Automated ark modokat. (Meg még van pár hasznos kis mod)
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=812655342
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=731604991
Ez az egyik kedvenc pályám. Próbáld ki. Szerintem tetszeni fog.
CrystalIsles
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.11.19. 19:41:25
Core i7 6700k, MSI GTX 1080, 16 gb ram és M.2 SSD
Én úgy szoktam, h 400hp, 500 súly, 150 stamina, 2 fortitude, maradék meg movement speed. Mondjuk én 110-es vagyok, csináltam egy gamma tek barlangot.
Szoktam nézni Starkot, de neki 200-300-as szinten van az élet ereje. Akkor biztos rosszul osztottam szét a pontokat. Generátort sem tudok készíteni, pedig minden összetevője megvan.
Utoljára szerkesztette: TS zsadnok, 2019.11.18. 21:42:56
Még elég kezdő vagyok és csak a szigeten játszok single-ben. A karakterem 180-as életerőnél abbahagyta a fejlődést (105-ös szintű) és nem fejlődik tovább. Mi lehet a gond? (oda engedtem a gyereket, lehet, hogy valami gombot megnyomot?) A dinóknál működik a fejlődés.
Köszi a segítséget előre is!
De hogy neked, aki senkinek sem szokott "ártani" nem értem.
Én ha kérdezek valamit, akkor többnyire már elötte utána keresek a dolognak, azaz pár órát belefeccölök. Ne várd, h helyetted ezt más megtegye.
A személyeskedés pedig téged minősít. Hidd el, élőben ilyet nekem nem szólnál be.
Attol,hogy te külföldön tolod az ipart még vehetnéd magadnak a fáradtságot és saját magad jársz utána annak ami neked kell, és nem másoktól kell elvárni hogy helyetted megoldják a te problémád.
Nem arról van szó senki nem segit. Még én is szivesen segitenék, de a segitségnek is van határa A segitség nyújtás nem azt jelenti hogy helyetted oldjuk meg a feladatot hanem abban segitünk neked. A kettö nem ugyanaz.
Te prédikálsz a magyar összetartásról ? Az nem összetartás hogy másik küzködik azzal amivel neked kéne te meg közben a segged vakarod. Téged itt eddig senki nem sértegetett. Te mégis beszólsz annak aki segitett volna. Hogy sértésnek vetted amit irtam.... nagy kaland, nem sétegettelek csak öszinte voltam.
Másrészről pedig nekem csak 8 általános iskolám van amit be is fejeztem. Mégis önszorgalomból, mert érdekelt, és vettem a fáradtságot, megtanultam weblapot késziteni, telepiteni, megtanultam mysql adatbázist beállitani, müködtetni. A windowst álmomban is feltelepitem, a pc-t pedig bekötött szemmel is össze rakom akár darabokból is. Az iskolában oroszt tanultam mégis igaz csak irott formában de tudok komunikálni angolul. nem tökéletes és néha puskáznom kell szótárból de megy. Akár angol szöveget is tudok értelmezni.
Ark esetében pedig rohadtul egyszerü, még 8 osztály sem kell hozzá. Csak értelmezni kell a szöveget. De neked ez nem megy.
Ha ezt a 12 beállitási dolgot nem tudod magadtól megoldani , ne játsz az ark játékkal, keress valami egyszerübbet. Ajánlom figyelmedben a farm szimulátort. A te értelmi képességeidnek az megfelel. <#ejnye1>#ejnye1>
Igaz van néhány nem egyértelmü dolog de nem olyan ördöngös dolog azt felderiteni hogy mi micsoda benne.
ark
Szerintem itt a virágok nem mindegy melyiket szeded. Szerintem, de nem biztos.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.11.08. 23:39:06
argy már témelve,már csak nyereg kell a 62 szintre és lehet nagyüzemben témelni mindent ami kell , és felhúzni a bázist 😄
de ezzel a napi frissítésekkel kiakasztanak,lenne idő játszani de minden indításnál frissit szinte valamit 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.11.08. 22:40:30
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.