Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Tökre bírom mikor a szerver konfigjában mókerolok és restart után restartokat nyomok, majd egyszer csak nem tudok belépni, nem jelenik meg a szerver. Fél órát azon filozok mit csesztem el, aztán kiderül egyik modhoz egy restart alatt jött ki valami update <#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.12.07. 22:03:57
Meglett a sari is, kikeltettem, de érdekes módon nincs imprint számlálója. Egyelőre cryóztam, de a 480-as szintje elég bíztató. 😊
Amúgy a yetim most lila szinű, tuti ez is jelent valamit. 😊
A betett therizinó tojás 603-as.
Szerk: Megvan minden! Szerintem lejárt az 1 hét aukció, mindjárt felteszem megint az összeset.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.12.07. 21:41:46
Egyik nap volt bent valaki ha jól rémlik Tonyo vagy valami hasonló néven rakott be követ. Neked mi a neved játékban ?
Eddig nekem Falsen volt a singleplayer rész. Átálitottam true-ra. Csak igy meg nem tudom milyen név alatt ki van bent.
Amit te beraktál az hányas level szintü ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azok akik szeretnek épitkezni ajánlom figyelmébe.
Valhalla pálya, 3x szorzókkal + valguero dinó extension is bent van. (gacha,velona stb)Valhalla pálya egy igazi dög unalmas térkép szerintem. De ezekkel a modokkal nagyon szép dolgokat lehet épiteni. Ami elöny benne hogy jó nagy pálya. 100 slot,+ rengeteg hely. Pc-Pve
176.9.18.90:7107
Pár kép belölle.

Minden 3x szorzón van és Pc-Pve. AH mod még nem döntöttem el marad-e vagy sem. De egyenlőre zárt piaccal müködk a lentebbi kommentem szerint. Ami azt jelenti hgy szerveren bellül müködik, illetve ha valaki csatlakozik ehhez a piachoz. Helyi játék piac tiltva.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.12.06. 14:45:58
Azt hiszem bekellene szereznem egy laptopot ilyen esetre amin elmegy az ark 😊 Azért ez szörnyü. 1 hete nem tudtam jàtszani. A jàtékban ez jól megvan oldva. Le esek egy sziklàrol,meghalok nagy kaland . újra éledek 😄 és mehet tovàbb a tulélés
Arra viszont kivancsi leszek unoficalos stackokba bekever e majd. lehet bukunk némi nyersit ,?
Amugy tudod mi a legrosszabb szamomra?
Az hogy basszus felnött meglett emberek csàmcsogva zabàlnak. Hangosan. cuppognak. csamcsognak es meg nem is szolhatok rajuk. Mar total kivagyok a kedves szobatarsaktol
csamcsogva zabal kozben kragog fingik...
Azt írtad eltörött a lábad. Igaz? Igaz.
Akkor hogyan akarsz haza menni, ha nem tudsz ráállni? 😊
Vagy menni nem szabad, csak jönni?
Csak vicc.
(tudom hogy typo, de nem hagyhattam ki)
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
De ha megnézed, elég sok youtuber jár konditerembe. Valamit muszáj mozognod. Az erő sportok direkt sűrítik a csontozatot, enyém kb 2x olyan sűrű, mint az átlagé.
Az a helyzet hogy 2004 Ben mikor bekötötték a netet internet és játék függő lettem. Szó szerint a gépem előtt éltem
Az elmúlt tizen pár év megbosszulta magát. Szemüveges és túlsúlyos lettem. Talán ezért talán a köröm miatt a csontok is ritkul. Tavaly közelharcot vívtam a kettes létrával. Azóta is vásak vannak a lábamban Hiába panaszkodtam dokinál fáj alig tudok ralepni. Mankóval meg sántítva jártam dolgozni
Most pont a lépcső tetején nyilat bele a fájás és dobtam egy hatast.
Bocsi ha zagyva az írásom de gagyi telefonom van és kiegészíti a szavakat.
Szóval. Ezért ne legyetek játék függők
(Majd ha visszajöttél folytathatjuk az AH-s vitát, addig szünetel <#buck>#buck>)
Jobbulást!
Therizinóm tojását viszont már nem fogadja el, majd megnézem, mi lehet, az ugye valami 600-as szinten születik. 😊
Tudó nyereghez meg kéne mászkálnom ragnarokre, vagy centeren a víz alatti loot crate-ket nyomatnom, abból anno már adott egy ascendant 37-es tusó nyerget. 😊
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.11.29. 09:51:15
Mondjuk érdekes lenne ránézni egy titánra super spy glassal, mert az jó magas szintű, nekik több stat pontjuk van, mint 255.
Viszont a HLNA-t engedte berakni 😊
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.11.29. 09:19:15
Ebben én tudok beállitani tamelt dinókat,akár olyant is amit nem lehet tamelni, vagy akár tamelt bosst. Lehet tárgyakat berakni amiknek tudom állitani a statjait. Betudom állitani a tartósságát, sebzését, a védelmét, mindent. Na most innen tudnák adni neked bármit, akár velo nyerget full extrásat. Lényegében jobb mint ha konzolba irva admin addolásos lenne. Ez kb olyan lenne ha adnák mintha adminból addolnám.
Ezt nyilván te is megtudnád tenni és becsapásnak érzem ha ilyent adnák. Feltételezem ilyenre nem tartasz igényt. Talált meg nekem sincs.
A milliós, vagy több mutációs számláló teljesen OK, legit. Ha fogsz két állatot, aminek 20-20 mutációja van, és szaporítod őket, akkor az utódnak már 40 lesz, és így tovább, ezek összeadódnak. Én azért törekszem a minimális szinten tartására, de mikor megvan a megfelelő stat, akkor az ember visszanyúl a neki tetsző szín mutációs korábbi egyedekhez, és még nálam is kijön pár 100-as mutációs számláló. Ezzel nem kell foglalkoznod. Szerintem ez nincs limitálva.
Ja, ha nem írsz be marketid-t, akkor kb mindenkivel egy közös kalapba kerülsz. 😊
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.11.29. 08:10:32
Mindkettönek az anyai ágon több mint 8 millió mutációt mutatott. De volt olyan is aminek csak pár ezer. Nem tudom mennyi lehet a maximum, nem néztem utána csak felületesen de úgy rémlik 250 a maximum mutáció (?). ugyhogy az a több ezer, meg a 8millió feletti nem stimmel. Sajnos azt sem tudom eldönteni hogy hibásan jelzi ki és normális a mutáció vagy ténylegesen annyi van neki. A statjairól meg ránézésre nem tudom eldönteni. majd csinálj 1-2 próba vásárlást market id nélkül. Vegyél olyant aminél ir mutációt és nézd meg léci hogy nálad mit mutat és szerinted az mi ha te is kifogsz ilyen über mutációst.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.11.28. 23:03:27
MarketID=HUNARK2019
ExtraCurrencyItems=
ManifestRange=50000
TransporterRange=25000
DisableCreaturePurchasing=False
DisableCreatureSelling=False
DisableFertilizedEggPurchasing=False
DisableFertilizedEggSelling=False
DisableItemSelling=False
DisableItemPurchasing=False
DisableBlueprintTrades=False
EnableSingleplayerTrades=False
PurchaseBlacklist=
PurchaseWhitelist=
DinoBlacklist=
DinoWhitelist=
PaymentBlacklist=
PaymentWhitelist=
PlayersBlacklist=
DisallowFlyerDinos=False
DisallowWaterDinos=False
DisallowCoreClasses=False
DisallowScorchedEarthClasses=False
DisallowAberrationClasses=False
DisallowExtinctionClasses=False
DisallowModdedClasses=False
MaxItemQualityIndex=5 <--- ezt a részt nem értem. Leirás szerint 255 lehet a maximum,de az 5 jelenti az isteni szintet. Elvileg....
MaxPaymentAmount=5000
MaxDinoLevel=350
CurrencyExchanger=PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,1😛rimalItemResource_MetalIngot_C,100;PrimalItemResource_Element_C,1😛rimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,100;
FeeCurrencyOverride=PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C <--- ide akármit rakhatsz be. Ez a kezelési költség AH-ban
FeeFlatAmount=1
HarvestAmountMultiplier=3
WorldScanMaxStructures=20
WorldScanMaxDinos=20
WorldScanMaxPlayers=20
UseStructureLimits=False
PlayerStructureLimit=100
TribeStructureLimit=100
ServerStructureLimit=100
Az exchangerbe rakhatsz be akármit. Én gold coint és elementet raktam be. Majd egyszer sok idöm lesz lehet rakok be mást is. Csak figyelj a sima kettös pontra és a pontos vesszőre.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.11.28. 22:48:14
Vagy szeretnél róla beszélni ? Most hogy a nők elmentek..... 😊