11997
12731609321433338337

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)

..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games

• ncc1701
    Ott írja, 117 pont/605%, ezzel született. Offin sem hülyék, általában fognak egy 230-240%-os gigát (ez olyan 42-44 pont sebzésben), és azt mutálják.
  • ncc1701
    Azért 117 pont sebzésen nem rossz, ha az szintezetlenül jön össze. Enyémnél 254 pont van a sebzésen születéskor, plusz amit rá tudok tenni. Nálam valamiért csak +69 szintet enged az állatoknak, fene tudja, miért, de nem is érdekel.
    Offin azért ugye nem egyetlen ember hozza össze a mutációkat, nálam ezért magas (50x) a breeding szorzó.
  • Bozi_Vilag
    Ezeket honnan szerezted be?
    (((Egyébként továbbra sem értem ezeket a nagy statokat... Mi volt a "kezdőstat" a dmgnél?
  • topaktuell
    Azért ez offin így néz ki.:
    Breeding értékek.
    ¤ ¤ ¤ Rocknagyi ¤ ¤ ¤ (Giganotosaurus, Lvl 306, Female): HP: 18840 (46); St: 407 (35); Ox: 150,4 (1); Fo: 4440 (44); We: 1001 (43); Dm: 605% (117); Sp: 100% (19); To: 193000 (305);

A sebzés kifullozva.
    ¤ ¤ ¤ Rocknagyi ¤ ¤ ¤ (Giganotosaurus, Lvl 379, Impr: 100%, Female): HP: 35208 (46, 0); St: 407 (35, 0); Ox: 150,4 (1, 0); Fo: 5328 (44, 0); We: 1201,2 (43, 0); Dm: 1202,4% (117, 73); Sp: 120% (19, 0); To: 231600 (305);
  • ncc1701
    Gigámnak 105 mutációja van a sebzésen, valami 2700%-ot ír most a statja, szintezve 14ezret sebez. Ritka az a vad rex, amelyiknek 8k élete van. :) Vad giga 6 harapás, ha jó irányból rontok neki, akki meg sem tud harapni, mert elöbb meglepődik, majd beragel, ekkor üvölt jó hosszan, és mire annak vége, már halott. :)
  • Bozi_Vilag
    Gondolom az utóbbi könnyen megoldható nálad ;)
  • ncc1701
    Megvan a plusz 5 szint. Megint bejött az, hogy a gigák helyett rexeket spawnoltam. Csak iszonyatosan lagoltatja a szervert. És hát kell hozzá egy olyan giga, aminek 1 harapással megvan egy akármilyen rex.
  • Rae Apofisz #11305
    Köszönöm. Helyre állt a weboldal. Nem értettem mit akar az én órámmal. Még valamikor nagyon régen volt egy hülye vírusom. Vissza felé járt a gépemben az óra....
    Ebben tudna valaki segíteni ? Sajnos nem mindegyiket tudom hogy mi és lehet azt sem jól. Elöre is köszi szépen.
    Kellemes ünnepeket mindenkinek.
  • ncc1701
    Ezt magyaráztuk, az a szám, ha breedelsz az mutatja meg, mennyi mutációja van, ha 20-nál több van mindkét oldalt, akkor azt egymás között már hiába pároztatod, nem mutálódik. Ezért kell a mutált hímet 0/0-ás nőstényekkel párosítani.
    A mutator jó eséllyel egy random mutációt ad. A kulcsszó a randomon van. Akármilyen statra adja.
  • ncc1701
    Vagy valaki megtörte őket, és ellopta az oldalt, és egy kamu oldalon vagy, de ami valószinűbb, hogy lejárt a tanusítványa, és nem foglalkoztak vele. Ott a bal oldalt a https elött a lakat ikonja, kattints rá, megmutatja a lejárati idejét.
  • Rae Apofisz #11302
    Találkozott már valaki ilyennel ? Egyszer csak ezt dobta be a playark. Ilyenkor mi van ?
  • Rae Apofisz #11301
    Az normális hogy amikor Deinot pároztatok majd kikel az utod megsokszorozodik a mutáció rajta ? Elöször ilyen 20-30 mutáció volt. Aztán pároztattam, ezt-azzal, azt-ezzel, és már néhány keltetés után 3800/20 apai és anyai ágon is amit mutat. Vagy ez nem lényeges szám ?
    Mert amit felsorol pároztatásokat az apai meg anyai ágon 12-10 van. Igaz egy-két alkalommal megtoltam mutatorral is öket de egy kicsit soknak tünik ez a szám. A mutatornál sajnos nem teljesen értem mit csinál. Addig ok-s van a corrup meg aberationos csere vagy mi, de a többit hiába irkálom google forditóba, valahogy kinai marad :)
  • Bozi_Vilag
    Fasza...
    Ismét kezdődik, hogy "rebalancolják" a játékot, és mindent széjjel nerfelnek?
    Csak próbáljátok ki, a manák eddig kábé az ég urai voltak, gigát leszámítva bármit megcsesztek (talán tamelt gigát is), és úgy lehetett velük repkedni hosszú távra mint semmi másra erre most nézd meg: NEM tudsz manával repkedni rendesen, mert három ugrás/siklás ((összesen három ugrás VAGY siklás, tehát 2 ugrás 1 siklás is annak számít) után hiába van stamina, LEESEL!
    Komolyan az jut eszembe mint amikor flyer nerf volt, meg etetés nerf meg gázolaj nerd és a teljes struktúra újradolgozás...
  • ncc1701
    A veló most már turret módban eszi a staminát. Gondolom a szerver lag miatt ez jutott eszükbe, ahelyett, h erősebb szervereket bérelnek. Mindegy, ezek szerint a velóknak lesz egy kis továbbképzésük stamina mutáció terén.
  • Rae Apofisz #11298
    Neki elég volt.
  • Bozi_Vilag
    Nem vagyok biztos benne hogy bossokra elég, lévén kevés a hp és a dmg is rexhez képest
  • ncc1701
    És nagyon durva, hogy ez a spec sebzés stackelődik az "áldozaton". Bossozni is lehet velük, érdekes állatok.
  • Caliph
    én csak azokat tenyésztem,mert a tojásuk is jó a legjobb kibblehez :D és kisebb helyen elférnek mint a yuti :D
  • lammaer
    Hát pedig KONKRÉTAN erről a képességről szól a Deino :)
  • Rae Apofisz #11293
    Volt már Deinom de eddig ezt nem vettem észre,hogy ilyent is tud...
  • Rae Apofisz #11292
    Köszönöm már össze szenvedtem a dolgot. És köszönöm az infót a statról is.
    Amissa pályán alapból nincs valgueros Deino de AH -ból vettem és tudom használni. Meg az a tojás amire véletlenül bid-et nyomtam mikor lejárt az idö limitje, megkaptam. Egy kicsit elfoglalom magam most ezzel a tenyésztéssel. Rákészülök némi bosozásra :)
    Ez a 2 gacha nagyon jól teljesit. 2-3 naponta ahogy vagy speci magom, ontják a cristályt, 30-40.000 element dustok. Konvertálom element szilánká és klonozok is közben. Csak még nem tudom eldönteni Yuti legyen a lovam vagy velona. :)
  • Bozi_Vilag
    Hozz létre egy külön admin karaktert (akár legyen a neve admin ;)), és menj oda valamelyik régi állatához/struktúrájához a srácnak, és amikor a célkeresztben van, írd be, hogy ForceJoinTribe. Akkor bekerül az a karakter (mármint az admin) a srác régi törzsbe. Utána csak be kell venni a srácot, átadni neki az ownert, és kilépni.

(Illetve van egy másik metódus amihez nem kell új admin karakter, de sokkal több parancs kell hozzá, ez szerintem egyszerűbb, de ha gondolod, akkor leírom azt is)
    Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2019.12.22. 19:23:15
  • ncc1701
    Nem, hanem hogy 4 pontot tettek a súlyra.

Az, hogy mi mutálódott, utólag nem tudod megnézni. Azt az tudja, aki breedelte. Az első szám az a pont mennyiség, amennyivel született, a tötőjel után az van, amit rátettél, mikor szintezted.
  • Rae Apofisz #11289
    Például vettem egy Yutit.
    Erről mit lehet leolvasni ? 4 mutáció a súlyra ?
  • Rae Apofisz #11288
    Az addig OK hogy látom a statjait de mit kell nézni, mit jelentek a számok ? :)
    Most egy újjabb házi feladatot kaptam. Egyik player kilépett a tribejából majd csinált egy másikat és elbukta a bázisát és dinót. Ezt kéne vissza állitanom, amit eddig még nem csináltam.
  • ncc1701
    Superspyglass mod plö. Ad egy távcsövet, amivel ha ránézel a dínóra, látod a statjait. Vagy ki tudod exportálni, és beolvasni az ark smart breeding című progival.
  • Rae Apofisz #11286
    Ez az amit még szeretnék megtanulni. Ha van egy dinó és annak vannak mutációi, mit és hol kell nézni hogy lássam min mennyi pontja van ?
  • ncc1701
    Kb megvagyok a tusó mutációkkal, 80 pont a hp-ben, 81 pont a sebzésen. Imprinttel kb 60k élet, és 750% sebzés. Hátha genesisnél jó lesz a víz alatti bosshoz. :) Már csak nyereg kellene.
  • ncc1701
    Nincs maximum, és ez így működik. Ez csak annyit jelent, hogy ők egymás között már nem tudnak mutálódni. Ugye ha egy állatnak van 20 mutációja, az már nem mutálódik tovább. Ilyenkor szoktak befogni akármilyen lány velókat, és velük pároztatni.
  • Rae Apofisz #11283
    Vagyis akkor hiába ir külön az apai és külön az anyai ágon is 144/20 mutációt ? Mert amiket lehet görgetni sorok, ott apainál 10 van anyainál meg 9 valami számok. Azt hiszem a pároztatások lesznek azok
  • Bozi_Vilag
    Maximum bármennyi lehet. De ha több mint 19, akkor arra az oldalra már nem tud mutációt kapni.
  • Rae Apofisz #11281
    Amiket vettem tőled kékes szinü velonákat pároztattam. A 74/20 mutációból 144/20 mutáció lett az utódnál.
    Mennyi a maximum ? 255 ?
    Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.12.21. 22:20:56
  • ncc1701
    Arra figyeljetek, h szerver restart elött uploadoljátok fel a chibi dínót transmitterbe, mert amúgy resetelődik az xp-je.
  • ncc1701
    Na, extinctionos dropnál spawnoló enraged dögök nem alfák. Kár, de ezek szerint vagy kipachelték, vagy valaki félretájékoztatott.
  • Ironman2
    Egy kicsit alakítottam a szerverlistán,így legalább csoportokba lesz téve az egész,egy kattintással több szerver is elérhető a honlapokon.Flaming Skullsnak,és ANARHIA-nak nemtudom most hirtelen hogy van-e weboldal elérhetősége.Linkeljétek ha van.
  • ncc1701
    Ja, de 500-as szintűek, szép xp-t adnak. :)
  • Bozi_Vilag
    Ja hát ja, azért nem túl sok, max 4-5 darab/drop
  • ncc1701
    Mindig is jöttek. Alpha trike, és rex.
  • Bozi_Vilag
    Mióta jönnek alfák a dropoknál?
  • ncc1701
    A vírusirtók/blokkolól mindig a vírusok mögött járnak egy(több) lépéssel. Kevés az esély, h az ember legyen az első, aki belefut egy újdonságba, de mindig van első.

Más. Állítólag a chibi-dínókat extinctionon lehet szépen szintezni, el kell indítani egy piros, vagy lila dropot, és szép magas szintű alfák jönnek.