Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kerülget engem is
Én most tuti agyvérzést kapnék ha elvesztenék mindent,tegnap brutális cuccokat szedtem össze a mikulás dropokból.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Igen,ha tudja kezelni a konzolparancsokat.

http://ark.gamepedia.com/Console_Commands

de elég nehézkes visszaállítani,nekem asszem a megboldogult Huntersark szerveren sikerült egyszer kilógnom a törzsből,és valamelyik admin állította vissza
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.01.01. 14:50:10

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Akkor elmeletileg aki üzemelteti a szervert az vissza birná csinálni nekem?
Én úgy tudom hogy adminként aki hostoli a szervert,a konzolba lehet tribe parancsokat kiadni.Volt már rá eset az egyik szerveren hogy kiléptem a törzsből véletlenül,és valahogy visszairta a személyemet újra a törzsbe.Ez csak az tudja leirni aki ért a konzolparancsokhoz.Wikin le vannak irva a parancsok,és paraméterek,miket kell hozzá rendelni.De ezt csak a szerver admin tudja kezelni,ne feledjük!

Akkor ezt nagyon elcsesztem 😞
PiszkosFred
Hat, igen is, meg nem is.
Dinok 7 nap utan ujra elfoglalhatoak - hivatalos szerveren. Nem hivatalosan passzolom a kerdest.
A ladak es tarolok is lebomlanak x (7-15) nap utan, amit kovetoen 10-15 percig barki hozzaferhet a tartalmukhoz. Azatn ezek is eltunnek, vegleg.
Epuletek es epitmenyek megsemmisulnek, azoknak annyi.

Sajnos ha kilepsz egy torzsbol, akkor mindened ott marad, ures zsebbel lepsz ki. Ha neadj'sten van meg valaki abban a torzsben, akkor gyorsan vetesd vissza magad es akkor visszakapod a dolgaidat. Ha csak egyedul voltal benne, akkor ennyi, sajnos az ellen nincs mit tenni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Semmi esély rá.hogy vissza kapjam?az én nevem van minden felett
A lányom csinált egy törzset én meg beléptem hozzá.nem is gondoltam volna.hogy így oda lessz mindenem
Na ezt majd mindjárt megnézem,de ha már unclaimeltem egyet,akkor viszont kiirja hogy ki tamelte,személy vagy törzsnév alapján.Nem is egy ilyen van a kertemben.

De az enyemeket új karakterrel meg tudom szeliditeni nem?
PiszkosFred
Idegen dinonal nem latod a "tamed by" infot, csak a jelenlegi tulaj nevet.
Akkor szokott ilyen eset elofordulni, amikor valaki atallitja a torzsben az egyes szintek (akar az admin sajat magaet) jogait, jogosultsagait.
Vagy, ha valakit kiraknak a guildbol. A pin code azert nem mervado, mert azt beallitva valamire/valahova pont ezt a celt szolgalja, vagyis a tulajdonos nelkul is hozza lehessen ferni vmihez, at lehessen menni egy ajton, ki lehessen nyitni egy ladat/tarolot, stb.

Akkor most nekem érdemes új karaktert készíteni?az állataim zárva vannak idővel vissza mennék újra szelídíteni őket.gondolom ìgy lehet
Ránézel egy állatra,és ott kiirja hogy tamed by:xy.Van amikor csak egy személy neve van kiirva,de van amikor az egész tribe név van ott.Az a helyzet ha te voltál az admin a tribében,és megszüntetted,vagy klléptél belőle,akkor bukik minden.Valami csak történhetett.

mert pl. a bejárati ajtókat kóddal .ki birom nyitni.(ezt én adtam mikor kezdtem) de semmi mást nem tehetek
Utoljára szerkesztette: urbi, 2017.01.01. 05:02:07
vagy a tribe nevét .hogy tudom megnézni.és abba belépnék
az a baj.már piros nála is minden.én nem tudok csinálni semmit-neki kellene?valahogy én nem tudok vissza lépni a saját törzsembe?gondolok arra hogy amit a dinok feje fölé ir pirosan
Utoljára szerkesztette: urbi, 2017.01.01. 03:57:04
Ha a lányod ki tud nyitni mindent,és nála nem piros a feliratok,akkor állj elé a játékban,és csatlakozz hozzá.

Megváltozott a tribe neve,vagy kiléptél belőle szerintem.Meg kell nézni mi volt a tribe neve,és arra átirni,nemtudom van-e admin,vagy ki volt egyáltalán,mert csak ő tud visszavenni,azért irja ki pirosan a neveket mindenhol.

sziasztok.nagy bajba vagyok.beszállt mellém a lányom.játszani.és oda lett mindenem.ofline kár megelözhetö.ezt irja ki.a saját építményemmel nem tudok mit kezdeni.a dobozokat sem tudom kinyitni.a dinójaim fölött meg kiírja pirossal a nevem.hogy tulajdonos.de nem reagálnak azok sem.offline kár megeőzhető.azoknál is. van rá mód.hogy vissza kapjam öket?
Kegyetlen jó dolgokat dob a raptormikulás,aki nem bulizik,és játék előtt ül,az most nagyon jól jár.Piros és kék cuccokat,piros és kék tervrajzokat.Nekem adott quatz platform nyerget,és tervrajzot,compound bowból már harmadikat szereztem.Szenet megduplázta,kár hogy csak holnap délig van az akció.

Köszönöm!
Nektek is Boldog Újévet !
Boldog Újévet minden kedves játékosnak!

PiszkosFred
8 of ARK: Survival Evolved's Coolest Bases
Van egy-ket tetszetos koztuk
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.12.31. 01:24:48

Mégegy barlangtúra,2 artifact megvan:

Békaember:

Fárasztó volt a tegnapi nap:

Egy utód,a sok közül:

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.12.30. 18:01:28

De akkor ez alapján már nem sűlthúst célszerű odatenni hanem inkább bogyót vagy zöldséget.

Wikin ezt le is irjak, konkretan igy lehet oket szeliditeni 😊

http://ark.gamepedia.com/Pegomastax
Ez a 2 titano már a vulkánnál van.D

Caliph
titano volt eddig is,adminéknál láttam,de gigát nem láttam még.

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Ezt a tippet Sorryt társam mondta a lopósok ellen:

A 0-ás slotba tegyetek sült húst,és először azt lopják ki,ha nincs ott semmi,akkor fog a leltáradból random lopni,tehát azért ott is legyen valami hús hogy utána tudd tölteni.Amúgy engem is megloptak már,és el is kábultam,de nem azonnal,hanem mikor az incidens után felugrottam a madaramra.Le is estem róla azonnal,jó hogy az ejtőernyő megvédett.Nagyon hasznos az ejtőernyő is,csak nem mindegy hova esel le,éppen egy Rex hátára.
Terra Novások figyelem,valahogy újra lett Giga,,és Titano,úgyhogy legyetek résen,2 Titanot is lefotóztam a havasokban:

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.12.29. 20:27:48

Tikal
Lopnak? 😄 A kis rohadékok

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Az váltott még ki nagyon "vegyes" érzelmeket, hogy tegnap ere a kecské szavazósdira azt írták az Ark devek, hogy csak akkor kapja meg a nép a kecskét ha az Ark nyer a szavazáson... sokaknál kicsapta a biztosítékot, meg utána az hogy gyorsan átírták a szöveget miután a nép elkezdett hörögni...

Caliph
Lesz mivel etetni a rexet legalabb. Mint a jurassic parkban bar ott kecske volt . ☺

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Jönnek a báránykák a 254-ben,húsáért,gyapjújáért lesz érdemes tenyészteni őket! (azt nem tudni hogy mit ad,pelt-et,vagy woolt,ami még nincs a játékban.Igaz még kérdőjeles az egész felhasználási mod az ábra szerint:

IDE KATT!

Még mindig tart a Steam awards jan.2-ig,az ARK:Survival Evolved is bennt van a döntőben,az „Egy haszonállat legjobb felhasználása” díj kategóriában szerepel a bárányka miatt.Először úgy volt ha rá szavaznak,és megnyeri a díjat,akkor berakják a báránykát,de ma úgy döntöttek hogy mindenképpen jön a 254-ben a bárány.
Szavazzatok azért ti is,lejjebb görgessetek az oldalon hogy megtaláljátok a kategóriát:

Steam Awards Dijak

A többire sem árt szavazni!! Hiszen kapunk érte játékkártyákat minden egyes szavazatért.Igaz már csak kettő dij van hátra!

szerk:az utolsó dij a holnapi lesz a Legjobb haszonállat szavazás,úgyhogy holnap essetek neki,és az ARK-ra szavazni ám!!! Gondolom este már lehet,mert az amerikai időszámítás van az oldalon.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.12.29. 13:11:46

Az új állatok is vegyes érzelmeket váltottak ki a rajongokból,lejjebb esett a játék értékelése is a vegyes kategóriába az újabb értékelések szerint,de még így is összesen többnyyire pozitív.

A gaz az, h lopnak a mocskok, nem az h megtamadnak...😄
Tikal
ugy olvastam, hogy nagy részük növényevő, nem?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mit ne mondjak elég gyorsak,és pofátlanok..DD Szárazföldön már nem is lehet közlekedni gyalog,csak valamilyen állattal.

No, én is upgradeltem 253-ra, kissé tartok az új dinóktól de majd meglátjuk... 😊

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.12.28. 14:23:17

PiszkosFred
Jesszus, nekem mar 10 bogar is annyi tragyat termelt par nap alatt, hogy egy evre eleg a mennyiseg, nem hogy 100... 😊 Oda kellett raknom az ultetvenyek melle egy leszedalt Lystrot, hogy "abban" taroljam a tragyakat, mert a szekrenyek es ladak nem volt elegek.

A ganajtúró olajat,és trágyát termel,kaki kell neki,volt aki 100-at is tartott belőle!! A vulkán melletti central cave-ban van a legtöbb!! Az egy nagyon kicsi barlang!!

Ez a legegyszerűbb barlang.A felette lévőnél a red forest előtt van az újabb a sziklahasadékban,a rengeteg fa miatt nem látni a bejáratot.Ott már az elején koppanik,nem lehet álatot bevinni egy szük átjáró miatt.Azért a dimporphodont nem tudom befér-e velünk.Nem próbáltam.Ott még nem mentünk beljebb,de kell a szőrme,a rendkivüli hideg miatt,és az ejtőernyő a hatalmas szakadékok miatt is!! Amúgy meg van egy térkép a barlangokról:

Itt leirják mi kell a barlangokhoz
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.12.28. 12:41:00

Mi south2-n mentünk az alsó barlangon ketten,társam egyedül,én meg farkassal,pókok miatt veszélyes,de maga a barlang amúgy nem vészes.Nagyon sok kitin jött össze,többezer,és ganéj túró bogár is van bennt.Azért egy kitinpáncél ajánlott,farka meg amúgyis gyors,és erős,de tigrissel is lehet menni,annak meg egy erősebb védelem nem ártana.Van 2 nagy loot,ilyen zölden forgó gúla,ha jól emlékszem rá,elég komoly cuccokat dobnak,azért is érdemes bemenni sokszor,egy nagyobb tó amit át lehet úszni,de visszafele simán átrepültem a farkassal,és a végén meg az artifact:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egyik legjobb élményem volt a játékban,tényleg aki unja már,menjen barlangászni,nem bánja meg!!

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.12.28. 12:31:03

Najah, olvastam róla hogy van egy-kettő ahova semmilyen állat nem fér be plusz még rohadt nehéz is... ez legalább ad célt meg kihívást 😊

hollo
még a könnyebb barlangok amikbe állattal tudsz menni az még ok de a nehezebbek egyedül hát fogalmam nincs hogy lehetne azokat megcsinálni😄
én még nemprobáltam egyedül csak egy barlangot ami könnyebb de még az is rizikos volt😄 bekábitottak de az állataim megvédtek a haláltol
egyedül állatnélkül esélyt se látok 😊 a páncélt gyorsan leverik rolam aztán jön a kábulat és annyi is gyorsan hát nemtudom de én is majd ki akarom probálni
Hát, most kezdjük el jobban látni a játék idegesítő hiányosságait 😊 De azért a jópár 100 óra eddig beleölt idő azért kihozza egy jó ár-érték arányú játékká.

Ami nekem most cél, hogy bejárjam az összes barlangot hogy a végén megidézhessem a bossokat.. mondjuk nemtudom single playerként hogy lesz esélyem ellenük (esetleg coopba a fiammal), de a barlangokra való felkészülés az elég szórakoztató, és odabent is elég sok az akció.

PiszkosFred
Egy picit nalam is alabbhagyott a lendulet, hetente 1-2x belepek, 1-2 oracskat kovalygok (etetek, szetnezek a szomszedok kozott, stb.) es ennyi. Esetleg megnezem az ujdonsagokat, de pl most a Raptor Claus fele event teljesen hidegen hagy. Feladni nem akarom az eddig felepitett dolgokat es nem hagyom veszni a joszagokat es a bazisokat, de egyelore csak vegetalok es varok egy ujabb lokesre, lenduletre 😊

Caliph
Az a gond mostanában a játékkal hogy hasznos dolgot nem igazán raknak bele,inkább csak olyanokat amik szivatják a playert,hogy minél jobban kihúzzák a bele fektethető időt 😄 Én élvezni szeretném a játékot nem mérgelődni hogy buktam valamit önhibámon kívül...Erre betesznek ilyen lopkodós dínót 😄 2 napja is netszakadásom volt,persze hogy quetz hátán ültem , visszalogolok,karakter bent a mocsár közepén,koromsötétben,quetz sehol...szerencsére később megtaláltam a dögöt,de a cuccaimat buktam,olyan ideges voltam a madár miatt,teli metal ingottal ,szerencsére amikor már ragequit jött volna megtaláltam.
Másik az ipari forge...már kész a metal bázisom,még pár apróság kell bele,mire meglesz az ipari forge alig kell már metal,leglábbis ahhoz képest ami bázis építéshez kellett 😄
Most kicsit pihentetem a játékot,csak etetni járok fel,majd megnézzük milyen lesz januárban a tek update.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.12.27. 19:56:11

PiszkosFred
"Az ellopott cuccot amúgy vissza lehet szerezni tőlük?"

En most futottam ossze veluk, nem is lattam oket, csak hirtelen eltunt par cuccom (faklya, stb.) es irta a rendszeruzenet, hogy "kiraboltak". Utanuk futottam es agyonvertem oket, a hullajuk mellett meg ott volt a szokasos "stash", benne a cuccommal. Csak hat futnak ezek, mint a bolond, igy vigyazni kell, meddig es foleg hova kergeted. Nem probaltam, de lehet ismet kirakom a bolat az actionbarra 😊