Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aztán fogy a gázolaj a generátorból,az üvegház teli szüretelésre váró gyümivel,nincs aki leszedje 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.01.11. 21:35:44
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Szép vízió, de ilyen formában ez tuti hogy nem fog megvalósulni, az Arkban biztos hogy nem. De őszintén szólva hirtelen nem is tudok olyan játékot amiben ez lehetséges, hacsak nem ilyen settlers meg Sims kategóriákra gondolkodunk.
Marha bonyolult lenne egy open world 3d világban ilyen szintű logikát megépíteni. Ark már ott vérzik, hogy pathfinding kompletten nincs benne... ki se találna a bázisról az NPC, nemhogy megtalálja a legközelebbi sziklát amit kibányászhat....
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.01.11. 15:36:55
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Katonának legalább jól működnek a dinók, craftolni meg el se tudom képzelni hogy mi az amit te egy NPCre akarsz bízni... nincs a játékban olyan craftolnivaló amihez NPC segítség kéne szvsz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Illeve nem is a tartalmakal van baj, hanem a játék motorja (collision detection, pathfinding) beteges, csak reménykedek hogy azon is dolgoznak suttyomban
Kicsit azért prioritizálhatnák már normálisan (az utóbi időben is azzal szivatják a népet, hogy kihoznak olyan létfontosságú hotfixeket mint az hogy a pelagornis vízben lassan fordult... ezt muszáj hotfixeli..)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.01.10. 13:00:51
Jön a TEK rendszer,és jön a fodrász rendszer!!!! Külön hajvágó ollóval,valódi hajvágással! Az érdekesen hangzik.Ilyet még sehol nem láttam.Gondolom a birkanyírás miatt kell,de az emberek frizuráit is lehet majd alakítani!
New Mechanic: Hairstyles & Facial Hair (with real-time growing), Hair Dye-ing, & Haircutting + Scissors
- Tek Tier Phase 1: Tek Engram system, Element Resource system, Tek Replicator, Tek Rifle, Tek Helmet, Tek Visor, Tek Jetpack, Tek Boots, Tek Gloves, Tek Rex Saddle, Tek Transmitter, and more.
- New Dino: Ovis Aries!
- New Dino: Thylacoleo!
- New Dino: Basilosaurus!
- New Dino: Baryonyx!
- New Dino: Purlovia!
- New Dino: Microraptor!
- New Dino: Ammonite!
- New Item: Lance (for jousting of course!), and you can now also use a Shield when Weapon-Riding (provided you are using an appropriate Weapon).
- Alliance-Chat channel!
- Admin Command Logs & Chat Logs file-output options
Bárányok,lovak,csinálok egy otthoni farmot,csak ahhoz le kell bontanom a fél Island pályát.DDDD
Egyfajta kémiai állomás,és pár fajta ételt is lehet majd előállítani benne!!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.01.10. 12:47:13
Bemutatkozik az Equus:
Common Name: Equus
Species: Equus Magnus
Time: Pleistocene
Diet: Herbivore
Temperament: Loyal
Wild
Equus Magnus appears to be an ancestor of the modern horse. Based on its stripes, it may be the African Variant of Equus Giganteus, which appeared in North America during the Ice Age, but that is pure conjecture. Its behaviour in the wild is similar to that of other wild members of the Equus genus - it sustains itself by grazing, while keeping safe from predators by living in herds and outrunning its attackers via superior speed and stamina.
Domesticated
Horse and man have long been partners in survival, and this remains true on the Island. In Equus, survivors will find a trusty steed or pack animal that can carry them swiftly across the land.
In fact, Equus’ reliability has led some survivors to construct special saddles for them. I even encountered a man who added extra saddle-pouches that doubled as mobile crafting stations for chemical supplies, foodstuffs, and other items. Although not as robust as what you might find within a village, this utility helped him live a nomadic, solitary lifestyle.
Some survivors employ Equus to herd other creature with extra-long whips, or wrangle using a specialized lasso. These tools are sometimes effective for self-defense as well, as Equus is limited in battle on its own… at least compared to aggressive prehistoric carnivores.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.01.10. 12:45:54
Mondjuk gyanús hogy ez a lándzsa nem lesz olyan jól használható, ha tényleg olyanra csinálják mint ahogy a lándzsák működtek (tehát ilyen rohamozó fegyver ami a lendületet használja sebzésnek, de becsapódás után meg használhatatlan...)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.01.10. 09:17:54
https://twitter.com/arkjeremy/status/818600398927908864

már meg volt szelidítve a dung beetle,2 hete megvan nem is volt gond eddig,de most 4 napig nem voltam aztán nincs meg 😊
Nálam amúgy olyan is van hogy dobálom a taming ketrecbe a megszelidítendő dinókat, és egy idő múlva szimplán csak eltünnek onnan. Ennek utánaolvasva azt írták a népek, hogy a vad dínók simán tudnak despawnolni (tehát egyszerűen csak megszűnni), főleg akkor ha olyan helyen vannak ahol normál esetben nem szoktak spawnolni (tehát mondjuk egy mammut a tengerparton).
Ez tapasztalatok szerint még akár az orrod előtt is megtörténhet, nem kell hozzá messzire menni...nekem ilyen nem történt, de olyan sokszor hogy bedobtam a dinót, 1-2 óra múlva mentem tamingolni és nem volt sehol (nagy dög volt pl mammut, az nem mászik ki, és mivel single playerben tolom nem lophatta el senki 😊 )
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.01.07. 09:03:51
Nem tudom hogyan lehet szervert hozzaadni a fenti listahoz - ezert elnezest ha a rossz helyre irok.
Miutan megannyi szerver megszunt alattunk - mashol a magukat Istennek kepzelo Alfa klanok keseritettek meg az eletunket ugy dontottunk hogy sajat szervert inditunk! A szerver hostolt, alacsony pinggel es keves laggal.
Westeros ezennel megnyitja kapuit, szivesen varunk mindenkit aki jol szeretne szorakozni.
Adatok:
Westeros
Map: The Center
westeros.ur.gd:19716 vagy 163.172.20.66:19716
Nincs moddolas, powerkodas vagy adminkent jatszas csak fun 😊 Gyertek, varunk.
A wikin a Taming szekciónál látható hogy a megcélzott dinó növényevő tehát vegetablessel vagy mejoberryvel is szelidíthető.
Annyi a hátrány, hogy ezekkel több időt vesz igénybe a befogás, aminek egy mellékhatása hogy a befogáskor kapott bónusz szintek száma kevesebb lesz (perfekt befogás az amikor olyan gyorsan megszelidül a lény, hogy 100%-on marad a mutatója, ez azt jelenti hogy az alap szintjéhez képest kapsz még +50% szintet - tehát ha mondjuk látsz egy 60as rexet akkor a szelidités után 90es lesz, kap 30 szintnyi bónusz statot elosztva a képességeire)
Ha nem kibblével csinálod akkor a taming tovább tart, nem lesz csak mondjuk 65-70-75 százalékos, igy vesztesz pár bónusz szintet, ami alapvetően csak akkor szignifikáns ha valami ordasnagyszintű dinóra hajtasz.
De tipikusan szerintem ez már inkább egy végjáték cél, amikor már annyi mindened van, hogy ráálssz például a tenyésztésre, vagy a minél tökéletesebb dinók megszerzésére. Mer ugye kell szerezni tojást, kell legyen farmod is, kell legyen szárítodd húsod - tehát kell némi infrastruktúra és előkészület.
Mivel kérdéseidből ítélve még viszonylag új vagy kevés infrastruktúrális háttered van (pl valamiért úgy érzem sanszosan nincs egy szelídített megalosaurusod ami tojna neked tojást 😊 ) én azt mondom ne foglalkozz a kibblével, ess neki simán csak mejoberryvel egy alacsonyabb szintűnek.
Már ha tényleg egy ilyennel akarod kezdeni a befogást 😄
Indiszkrét kérdés: miért pont ez a dinó kell? (simán lehet hogy van könnyebben befogható dinó is ami megfelel arra a célra amiért ezt szemelted ki)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.01.05. 09:26:06
Fogsz egy Cooking pot-t (magyarul nem tud mi a neve, "kondér"? Haromlabu allvany.)
Alagyujtasz faval
Raksz a konderba:
1 × Megalosaurus Egg (megalosaurus tojas)
1 × Rockarrot (ez ilyen hazilag termesztett repa)
2 × Prime Meat Jerky (Preserving Binbe (magyarul nem tudom, "hűtőbe?"😉 rakj bele 1 × Cooked Prime Meatet, 1 × Oil és 3 × Sparkpowdert, es egy kis ido alatt lesz belole Prime Meat Jerky)
2 × Mejoberry (lila bogyok)
3 × Fiber ("rost" magyarul?)
1 × Water (viz, ez lehet kulacs vagy tomlo, barmi)
...es szepen kesz is a kibbled. Egy darab. Ha tobb kell, akkor annyiszor ez a fenti mennyiseg kell ertelemszeruen.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ahany kibble, annyi fele osszetevo, azt dontsd el, milyen kell neked, es annak a receptjet nezd meg!
Van egy ascendant nagykabát receptem, de elég macerás a pelt farming, mert a mamutos hegyvidék elég veszélyes (szóval én csak rexekkel megyek be oda), de peltet effektíven farmolni nem lehet rexxel, csak kézzel VAGY farkassal (de ugye a farkas meg nem olyan strapabíró).
Szóval állandóan fel-le ugrálok a rexekről...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.01.03. 09:23:02
Tud valaki valamit a szekrény PIN kódokról (nem lehet kódolni) vagy a Szövetség beállításokról...valami patch hiba lehet?
Urbi: Igen, admin vissza tud tenni a tribe-ba, ahol az állataid vannak (tapasztalat :-) )