Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: DevLupius, 2017.02.03. 18:36:37
Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64
Mint tudjátok a fejlesztők, csak nagyon ritkán frissítik a nyelvi fájlokat, lehet, hogy én 2 nap alatt megcsinálom a szöveget, de ők 2 hónap múlva sem frissítik. Erre megoldás a Localization managger nevű program amivel az xls fájlt bele lehet fordítani a programba.
Ezt leírni és elmagyarázni sok idő lenne, így a blogon mindig megosztom az aktuális verzióhoz való "locers" fájlokat amiket csak be kell másolni és felülíratni az ott lévőket. Figyeljetek oda a "rejtett" azonosítóra amivel láthatjátok, hogy az aktuális verzió fut e, erről a blogon írtam.
Magyarítás steam beállítása: STEAM jobb klikk a játékra, majd TULAJDONSÁGOK, a felugró ablakban NYELV és ott válaszd ki a MAGYAR-t.
Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64
Ja és víz alatt sem jártam még,egy lopott megalodonom volt ami elkószált vagy megpusztult szal kell majd valami kikötőbázis is 😄
van még mit tenni 😄 és mindez csak az alapjáték 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.02.03. 11:59:22
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.02.03. 11:43:46
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Hozzateszem gyorsan, hogy legtobbszor patch utan szokott gond lenni, hogy egy-egy dino "atrendezodik", de mivel 2-3 naponta jon valami frissites a jatekhoz, a problema szinte allandonak is minositheto.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.02.03. 09:42:59
Nekünk sima faházban bóklászik 4 csiga meg hat bogár, mindíg ott vannak, nem mennek azok sehova.
Egyelore a ketrec bevalt (bar csak fel napja raktam bele oket, de nem logtak meg reggelre). Probaltam mar mindenhova rakni oket, de a vegen valahogy csak atmasztak mindig a falakon, a keriteseken, a dupla kerites+kapun, mindenen. Nem maguktol persze, a motor jeleniti meg ilyen szarul a dolgokat - elobb a dinokat aztan az epuleteket (ezert is van az, hogy foundation alapu hazba rakva egy-egy kisebb testu dinot, azt elobb jeleniti meg a motor, majd csak azutan jeleniti meg foundationt, ami eljaras miatt szerencses esetben felfele "csuszik" a joszag, rosszabb esetben lefele, ki a vilagbol).
Wanderingra allitott bogarnal meg az a gond, hogy ugyebar nem lehet oket lesulyozni, mint az oviraptort, mert amig az ovinak eleg, ha csak van, ezt meg tele kell tomnom szarral, amely suly folyamatosan fogy a konverzio (tragya+oil keszites) miatt, igy elobb-utobb megint mozogni fog. Ha pedig lesulyozom faval, hogy me se moccanjon, akkor meg szar nem fer bele 😊
Nem is lenne gondom egyebkent, mert a bazisom korul spawnolo dinok eddig nem bantottak a bogarakat, ha epp elcsatangoltak nagy ritkan (dilo es compyk, delen az obolben, ott tartom a bogarakat). De amiota vannak ujabb dinok a "bekesebb deli teruleteken is" es azok betamadnak egy triket is (hiaba 20x akkora), tartok a szituaciotol, nem szeretnem elveszteni oket, foleg (100+ szintuek mar, jo sok teherbirassal, hadd ne kezdjem elolrol).
Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy közvetlen az üvegházba tettük a bograkat. Onnan nem tudnak kimenni és a növényekben sem tesznek kárt.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Rengeteg mindent lehet benne csinálni.. ahogy nézem hónapokra el lehet benne veszni, ha az ember pvp-t is akar, akkor évekig garantált a szórakozás. SE mappon kezdtem, mert Daniizz bázisa ott van, de soloba megnéztem a többi pályát is. Nagyon tetszenek a hatalmas dzsungelek, mocsarak stb, de a sivatag is nagyon jó. Amit sajnálok, hogy ha jól tudom, akkor a sivatagos nehezítések nincsenek bent a két másik pályán. Viszont így is nagyon jó.. és még fejlesztik folyamatosan.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Sziasztok Island szerverünkre keresünk játékosokat, 3 hónap be van fizetve, szerver több mint fél éve üzemel. Addolás mentes!!!
PVP szerver offilen raid védelemmel. Szerver Békés!
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.02.02. 16:06:45
Mondanom sem kell, megerositettem a vedelmet, 1-2 rexet kihoztam a karambol es beallitottam az adott teruletre, par plant x-szel megtamogatva (bar onmagukban is elegek).
Mindenesetre furcsa, mert 770 oraval a hatam mogott meg sosem vesztettem offline dinot (kiveve egy capat/megalodont, mert az egy bug/figyelmetlensegem miatt a sekely vizben/parton ragadt es mivel nem tudtam onnantol kezdve vele mozogni, varhato volt, hogy elobb vagy utobb valami lemeszarolja)
LINK
Csak azért nem árt hozzá modernebb alaplap
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.02.02. 12:30:12
Most hogy akciós az SE, gondoltam megveszem, és megnézem milyen, holott eddig nem igazán fordult meg a fejemben, mert nem annyira dinós, viszont az a sárkány, és a beszerzése, rohadtul vonz, nem beszélve amiket leírtok PVE élményeket és kihívásokat, amit meg jobban preferálok, mint egy PVP-t jelen esetben.
Ehhez azonban a kérdéseim a következőek:
- Mivel egyenlőre van egy Q8300as 4 magos procim, 4 giga ramom és egy húgy gt 430 videókártyám. (1-2 héten belül cserélve lesz a VGA. Erre is írhatnátok ötleteket, hogy milyet ajánlotok. 40-50 ezer forint körüli árban gondolkozom) Ezáltal a játékot eddig nem igazán tudtam élvezni 20 fps el elevickéltem a 400 órámat, és a játékélményemet mindig ez rontotta el és ezmiatt is van csak ennyi órám a játékban..
- Ehhez kapcsolódóan lenne az a kérdésem, hogy mit igényel inkább a játék? Véleményem szerint VGA-t, mivel öcsémnek fele ekkora konfigja van, csak egy gt 730 vga és sokkal jobban futott neki mint nekem, leszámítva, hogy évekig töltött neki.
- Az SE létezik, hogy jobban van optimalizálva?
- Úgy, hogy nekem inkább az Alap Ark-os játékmenet jön be, ajánljátok a kiegészítőt?
- Mekkora helyet foglal az alap játék és a kiegészítő?
- Gondolom tudjátok, hogy van a steamen egy olyan opció, hogyha nem tettszik a játék amit megvettél, akkor vásárlást követően 2 hétben és x óra játékon belül vissza lehet kérni érte a pénzt, és kiveszik a könyvtárból (csináltam már ilyet) nem tudjátok, ez DLC-re is érvényes? Tehát DLC árát is vissza tudom kérni esetleg, ha nem tettszik?
- Illetve, ha felsorolnátok, linkelnétek néhány VGA-t akkor azt is megköszönném.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.02.02. 01:21:45
Viszont akadt egy kis problémám..Hogy tudom használni a Center mapot és a Primitive plusz dlc-t ? Mert ha a letöltésre megyek, akkor elindul a játék, de a letöltés nem.. ??
Azért azt is el tudom képzelni hogy pl a célkövető rakétának akadhat némi PvP értéke, de tény, ezeket max megszerezni nem tudod a DLC hiányában, de ha egy törzstársad legyártja/áthozza őket akkor te s tudod HASZNÁLNI őket.
Pl a korbács az egy igen hasznos eszköz (van vele néhány trükk, pl segítségével brutáklis mennyiségű nyersanyagot lehet mozgatni, kicsit exploit szagúan 😄 ) de ez nem kimondottan PVP 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.02.01. 14:25:44
https://www.twitch.tv/sp1gu
Nekem az nem tetszik benne, hogy a pl a TEK armor funkciók elementet fogyasztanak, ráadásul az element 3 nap alatt el is bomlik, tehát gyakorlatilag folyamatosan ölni kell a bossokat hogy használhassuk a TEK cuccokat.
Igy nekem annyira nem menők, funnak jó, de hogy folyamatosan használja őket az emberfia.... max vmi kemény raidre tudm elképzelni hogy az emberek TEK armorban menjenek, a napi teendőkhöz meg jók a klasszikus páncélok.