Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
En sem 700+ oraval a hatam mogott 😊 De a TEK cuccokat is maximum akkor fogok latni, ha valakirol lelopom.

Azon filozok, hogy hetvegen lehet kiprobalom a singleplayert es ott csalok magamnak 1-2 ilyen uj cuccost, hogy megnezzem mik ezek, mert official szerveren szinte biztos, hogy se energia se idom nincs erre. Arrol nem is beszelve, hogy egyszer lattam egy videot, amelyben ugy hullott a jatekos 100+ szintes rex serege a bossfight kozben, hogy a szivem szakadt meg minden voros feliratnal. En nem teszem ki ennek se magam, se a joszagaimat, az hetszentseg, annal jobban ragaszkodok hozzajuk! 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Vagy 300+ órám van a játékban és még csak youtubeon láttam bossfightot 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.02.01. 11:41:38

A nehézség az mitől függ? Még nincs bossokkal tapasztalatom, de annyit láttam hogy ugye a lootcrate-ban van 3 boss különféle "nyersanyag" igénnyel...
De mitől lesz easy/medium/hard mondjuk a broodmother?

Caliph
hát eddig sem siettem el a játékot,igazából ráérek farmolgatni,ha fél év alatt is lesz meg a tek páncél,most jutottam el odáig hogy kezdek barlangokba nézelődni,szal van még mit felfedeznem.
Tek armor fogyasztása érdekelhet még,de majd singleben tesztelgetem.

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Fehercsoki
Itt van hogy melyik boss milyen nehézségen mennyit dob:

Fehercsoki
Próbáld ki single playerben. 6 element egyébként nagyon kevés, kb. 30x kéne megölnöd hogy le tudj craftolni mindent ami kell. (arról nem is beszélve hogy mennyi elementet fogyaszt a tek armor)

Caliph
<#eljen>

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
Lenne még egy kérdésem most hogy itt a tek 😄 Bosst én még csak youtube videón láttam,egyedül játszom többnyire. Mekkora esély van egy easy Broodmothert leszólózni manapság? dobna ugye 6 elementet ami a tek "üzemanyaga". láttam videót hogy pár nagy szintű rexel ment be a tribe és a munka nagy részét a dínók végezték el,kb 2 perc alatt leverték a pókot. Az nem derült ki hogy modol szeró volt e vagy official,épp ezért kérdem mennyire reális ez a történet egy offi szerón?

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Ainz
Csatlakozom én is a dinótenyésztők népes társaságához 😄

Köszönöm a kedves szavakat : ) Én mindenkinek csak ajánlani tudom a kiegészítőt, főleg ekkora kedvezménnyel. Lehet hogy mostanában nem fejlesztették a kiegészítőt de bőven megéri az árát. Kifejezetten azoknak ajánlanám akik inkább a PVE részét kedvelik a játéknak és abból is a nehezebb fajtát, viszont mindenképpen legalább 2 fővel ajánlott nekivágni. Aki esetleg szívesen csatlakozna hozzám dobjon egy pm et : )

Akit esetleg érdekel pár apró indulási tanács:
-Rengetegszer meg fogsz halni, ne húzd fel magad, just relax
-Víz,víz,víz addig rohangálj míg nem jutsz el egy vízforráshoz pl oázis vagy földben található vízforrások
-Az első 5-10 szinten csak a "bátorságra" pakolj, legalább 30-as értékig de 40 ajánlott!
-Első menedéknek építs egy sátrat (lvl10), megvéd a meleg és hideg ingadozásoktól
-Minél hamarabb fogj egy jerboát (jelzi az időjárás változást) és egy Morellatopst (Vízet tudsz benne tárolni és remek a teherbírása)
-Amíg nincs megfelelő kulacsod sprintelj minél kevesebbet és próbálj kaktuszok közelében maradni (ha elkezded ütni feltölti a vizedet a kaktusz nedv pedig ehető) illetve a víz hordozó bogarak is megoldást jelentenek
-Érdemes minél gyorsabban összedobni egy munkapadot hogy sivatagi felszerelést tudj készíteni magadnak
-Az első bázisod vályogból épüljön, megvéd a melegtől és a hidegtől is, későbbiekben pedig acél
-Kezdeti elhelyezkedés: http://www.kephost.com/image/wAKN (Piros: itt kezdj - alapbázis | V-Piros: másodlagos hegyi bázis - fém/kristály/kén/só nagy mennyiségben | V-kék: kezdeti farmoló hely | S-kék: közepes farmoló hely | Sárga: Argentavis)
Utoljára szerkesztette: Daniizz, 2017.01.31. 15:49:55
Daniiz nevű játékostársunk is említette hogy keres barátokat SE PVE szerverre játékhoz - gondolom nem haragszik ha megemlítem.

Én beszéltem is vele TSen ezügyben 2 napja - akkor még nem volt DLCm - , kiegyensúlyozott - szimpatikus embernek látszik, megegyzetünk hogy majd keresem ha úgy adódik hogy kijátszottam a The Center PVP-t. DE aki esetleg most akar SE-zn lehet érdemes felvenni vele a kapcsolatot 😊

Ahogy elmondta, kihívásban az SE sokkal survivalosabb, még PVEn is tud néha nehéz lenni, szóval érdemes lehet kipróbálni. Amit én meg is teszek, később 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.01.31. 14:01:42

Igen! Ajánlom a DarkAngels szerverét,felül van a link,ott kipróbálhatjátok PvE-ben a Scorched Earthet.Csak steamen belül inditható a szerver,játék nem látja!
Nézet menü,szerverek almenü,és ott hozzáadni a kedvencekhez,majd csatlakozás! Pici ugráló Jerboát kétszer pofonvágod,adsz neki mejoberryt,és máris a tied,az jelzi előre az időjárást! Wikin megtalálható,milyen hang,milyen időt jósol! Fel is veheted a válladra! F betüt kétszer nyomva meg ledobja a válladról. Vannak a repülő bogárkák,azok helyettesítik a pterákat,némelyik egész jól elrepül ha már magasabb szinten van.A földön mászkáló kék bogarak vizet adnak ha a háta mögé mész,a pirosak meg olajat.Minél előbb be kell ruházni egy asztalra,mert a desert rucikat abban lehet gyártani,úgy el lehet viselni benne a forróságot! Az egész vidék veszélyes,egyedül a south2 békés ha felmész a csontváz melletti fennsikra,ott van a bázisunk,mindjárt be is nézek!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.01.31. 13:50:38

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

PiszkosFred
Pont a steames winter sale elott beszeltuk itt, hogy ha lemegy 1 szamjegyure, akkor megveszem a SE-t. Nalam is ez a lelektani hatar, nem az osszeg nagysaga miatt, hanem mert istenigazabol nem hianyzik az SE, de hatha egyszer kedvem szottyan... 😄

Alapjátéknak telepítve kell lennie, hogy futtatható legyen a SE? (megvan az alapjáték)
Nos, megértelek.

Annnyi van hogy bár én is mindíg morgok hogy miért nem a bugfixekre fekszenek rá a haj, szakáll meg bárány berakása helyett, igazából a fejlesztés alapvetően helyes irányba tart.

Nálunk a cégnél is, amikor egy feature-t le kell szálítani, akkor az az elsődleges, utána a kritikus bugfixek, aztán a nem kritikus bugfixek később jönnek, az optimalizálás meg a legeslegvége a történetnek. Ez kb normális a szoftveriparban...

Tudtommal az csak az alapjáték volt (a monthly bundle), sajnáltam is hogy lemaradtam de azóta sokszor adták az alapjátékot azon az áron vagy olcsóbban (én helloweenkor vettem meg).

A DLCt sose viitték le ennyire..., amikor akció volt mindig többe került mint az alapjáték - nelam ez volt a pszichológiai gát 😄

Caliph
jó ár,bár én tüntetőleg nem veszem meg,mert úgy látom nem arra halad a fejlesztés amerre kéne. gondolok itt bugjavításra,kicsit jobb ai,ne akadjon be a dínó stb stb.
Ők ebből észre sem vesznek semmit hogy nem veszem meg,de az én lelkemnek picit jobb 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.01.31. 12:14:33

Szerintem be is ruházok rá 😊
PiszkosFred
Gondolom nem veletlen (Conan "premierje"😉, hogy az alapjatek is akcios, megint, igy azzal egyutt is csak ~16 euro az ARK+SE. 😊

Fehercsoki
De volt, humble bundle egyszer 12 dollárért adta egy hónapon át.

Ó jee... egyjegyű árú lett a DLC (50%os akció van, sose volt még ilyen olcsó)

http://store.steampowered.com/app/512540/?snr=1_620_4_1400_45

Eljött az idő a vásárlásra 😊

Nyilván nincs 😊

Szia!

Be van kapcsolva az esztergagép?
Be kell kapcsolni az esztergát, tegyél bele gázolajat és akkor lesz egy turn ON gomb.
Gázolajat kemencében tudsz "égetni", sima olaj és bőr kell hozzá.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.01.31. 09:20:44

Hát, a wiki szerint csak a fákon meg sziklákon lehet átszaladni, de azért bízom benne hogy kőfalon/vasfalon nem....

Az viszont tuti hogy most az össszes PvP szerve egy darabig PVE lesz, mert mindenki bossokat fog farmolni 😄

Az miért van hogy nem tudom a polimert legyártani az esztergagépen?Minden hozzávaló be van téve obszidián és a cementpaszta is,fehéren világit hogy legyártható de mégsem csinál semmit hiába nyomok rá.Már ujrainditást is csináltam de semmi.
78.143.35.32:27015
Sziasztok Island szerverünkre keresünk játékosokat, 3 hónap be van fizetve, szerver több mint fél éve üzemel. Addolás mentes!!!
PVP szerver offilen raid védelemmel. Szerver Békés!
ARK SERVER/ H3x T 2x XP 1,5x Island Map sorched erathos DLC-tartalommal. (dlc megléte nem szükséges)
PvP szervereken az lesz!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ainz
Fasza! De most az alap módban fognak majd lézerfegyverrel oneshotolni ? meg átszaladni power rangers ruhában a bázisomon ?
Mert épp most akarom megvenni, de ez kicsit ijesztő...
Optimalizáció felejtős mi?
Nagyon jó! Amúgy csak 4 állatot sikerült belerakni a 7-ből amit igértek.Fele TEK cucc is hátravan,ami február 20-án jön,és egy vizalatti TEk bázis is lesz majd.

Utoljára szerkesztette: Vampy, 2017.01.30. 20:44:21
Sztem jobban jársz egy carnoval azokban a barlangokban... meg ugye vihetsz többet is, ők csak kövessenek neutralon. Viszel egy himet meg egy nőstényt, máris 3x-4x erősebb leszel. Logisztika kicsit nehezebb, vigyázni kell hogy ne essenek be a vizbe/lávába/gödörbe, szóval én azt szoktam hogy beállok egy bizonságos terembe, ott megállítom a követő dinókat, és kihúzom a vad dinókat oda (beléjük lövök és visszafutok)

PiszkosFred
Hat en 120 alatt meg a deliekbe se, biztos ami biztos 😊

Caliph
viszont a 70es cica kevés lesz a north central cave barlanghoz úgy látom,az első kanyarig jutottam és már menekülni kellett 😄

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.01.30. 18:18:08

Caliph
na megmaradt a cica,meg is nőtt közben

Be lehet rakni

Töröld a gyorsítótárat a böngészőben,nekem is az oldotta meg! Újdonság hogy már alul piros csíkban is értesítenek ha jön üzeneted!

Na jah, a cuddling is egy nagy marhaság részükről, de ott azért nem pusztul el a dinó ha esetleg kimarad egy séta..

Haver is mondta, hajnali 3kor "kellett" felkelnie hogy játsszon a dínóval... basszus, még az igazi kutyámhoz se kelnék fel az éj közepén hogy megetessem, nem hogy egy online tamagocsihoz 😄

Meggondoltam magam, inkább menjünk el mégiscsak felégetni a developerek házait...

Caliph
hát most ez az új interaktív baby caring elvárná hogy négy óránként foglalkozzak a kis döggel. nem történik semmi ha nem ,de ha igen akkor extra statokat kap. sétáltatni kell,meg random kibblét adni neki,épp amit kér 😄

na majd estére jelzem túlélte e a napot 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.01.30. 09:35:50

Jaaaaaaaaaaa... akkor benéztem, bocsi. Szaporítással nem nahyon foglalkoztam, túl nagy macera az, főleg a szerveren ahol 15x tamingom van 😄

Hát igy már neccesebb, tudtommal olyankor gyorsabban fogy a kaja, de sztem azért 1 napot igy is ki kell bírnia, hát menjenek a devek p*csába ha azt várják az embertől hogy online legyen egész nap 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.01.30. 09:29:07

PiszkosFred
igen am, de neki szaporitas utani etetesre van szuksege, bebikent, amikor mar nem te eteted, hanem az etetobol is tudnak, akkor is gyorsabban esznek elvileg.

Caliph
Ez igaz a frissen született de már nem baby állatokra is?most épp Juvenile szinten van.

KIblét etetésre... isten ments 😄

PiszkosFred
Hat, sosem probaltam, de esetleg kibblet vagy prime/cooked meat jerkyket nem esznek esetleg etetobol? Prim+ szerveren van par noveny, amely nem romlik (fott rizs peldaul), de normalon tudtommal nincs, csak a spoil idot tudod kitolni.

Nem fog meghalni, ha nem csinál semmit akár egy hétig is elvan kaja nélkül, elvben a kaja csak akkor fogy ha mozog vagy sérül és gyógyítani kell (mint játékos esetén is, ha mondjuk bányászolvagy sprintelsz és a staminát tölteni kell, AZ fogyasztja nagyon a kaját, vagy ha sérült vagy és gyógyulni kell, az is a kajából töltődik. De ha csak álsz, akkor nem igazán fogy..)

Én pl a levegőben a világ végén hagytam pár quetzalomat - vésztartaléknak - nem csinálnak semmit csak lebegnek, szinte nem is fogy a kaja. Főleg ha nincs a közelükben senki, mert akkor talán még sztázisba is kerülnek.

Amúgy meg sajnos nincs tartósabb élelem.. max a jerky, de az meg olyan lassan készül hogy nem jó az állatokat etetni. De mondom, több napig nem nézel feléjük, semmi bajuk se lesz....

Hátha érdekel valakit, hétvégén kiteszteltem hogy mennyire biztonságos a vault tutajon, miután elsüllyesztették a hajóimat és kiderült hogy a vaultok meg csak ugy-sitty-sutty eltűntek... 😊 Éljena PVP 😄

Szóval ha a vault alól kiszedik a foundationt/ceilinget, csak akkor nem semmisül meg ha kevesebbet esik mint ~27 fal magassága. Ennél nagyobbat kéne zuhannia (mert mondjuk mélyvíz felett semmisül meg a raft amin volt - ahogy az én esetemben - akkor szimplán csak eltűnik a benne lévő cuccal együtt. Nyilvá ez csak rafton gond, bázison elég nehéz 27 fal magas helyre tenni 😄

Beírtam az ark wikire is....

Caliph
Tudtok mondani olyan kaját amit viszonylag könnyű elkészíteni,megeszik a dínók(húsevő és növényevő) és etetőben több mint egy napig megmarad? tegnap nekiálltam kardfogút szaporítani,elérte a kort hogy már eszik az etetőből de rajtam kívülálló okok miatt este hétnél hamarabb biztos nem tudok fellogolni,a raw meet addigra megromlik az etetőben és féletk hogy megpusztul a kiscica 😄
vagy fogjak egy rakás dodot,és kibble gyártásba fogjak?

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.01.30. 09:12:30

Ainz
A videóra gondoltam 😄😄
emailk cimet berakhatok ide vagy tiltja a szbalyzat