Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azon filozok, hogy hetvegen lehet kiprobalom a singleplayert es ott csalok magamnak 1-2 ilyen uj cuccost, hogy megnezzem mik ezek, mert official szerveren szinte biztos, hogy se energia se idom nincs erre. Arrol nem is beszelve, hogy egyszer lattam egy videot, amelyben ugy hullott a jatekos 100+ szintes rex serege a bossfight kozben, hogy a szivem szakadt meg minden voros feliratnal. En nem teszem ki ennek se magam, se a joszagaimat, az hetszentseg, annal jobban ragaszkodok hozzajuk! 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.02.01. 11:41:38
De mitől lesz easy/medium/hard mondjuk a broodmother?
Tek armor fogyasztása érdekelhet még,de majd singleben tesztelgetem.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Akit esetleg érdekel pár apró indulási tanács:
-Rengetegszer meg fogsz halni, ne húzd fel magad, just relax
-Víz,víz,víz addig rohangálj míg nem jutsz el egy vízforráshoz pl oázis vagy földben található vízforrások
-Az első 5-10 szinten csak a "bátorságra" pakolj, legalább 30-as értékig de 40 ajánlott!
-Első menedéknek építs egy sátrat (lvl10), megvéd a meleg és hideg ingadozásoktól
-Minél hamarabb fogj egy jerboát (jelzi az időjárás változást) és egy Morellatopst (Vízet tudsz benne tárolni és remek a teherbírása)
-Amíg nincs megfelelő kulacsod sprintelj minél kevesebbet és próbálj kaktuszok közelében maradni (ha elkezded ütni feltölti a vizedet a kaktusz nedv pedig ehető) illetve a víz hordozó bogarak is megoldást jelentenek
-Érdemes minél gyorsabban összedobni egy munkapadot hogy sivatagi felszerelést tudj készíteni magadnak
-Az első bázisod vályogból épüljön, megvéd a melegtől és a hidegtől is, későbbiekben pedig acél
-Kezdeti elhelyezkedés: http://www.kephost.com/image/wAKN (Piros: itt kezdj - alapbázis | V-Piros: másodlagos hegyi bázis - fém/kristály/kén/só nagy mennyiségben | V-kék: kezdeti farmoló hely | S-kék: közepes farmoló hely | Sárga: Argentavis)
Utoljára szerkesztette: Daniizz, 2017.01.31. 15:49:55
Én beszéltem is vele TSen ezügyben 2 napja - akkor még nem volt DLCm - , kiegyensúlyozott - szimpatikus embernek látszik, megegyzetünk hogy majd keresem ha úgy adódik hogy kijátszottam a The Center PVP-t. DE aki esetleg most akar SE-zn lehet érdemes felvenni vele a kapcsolatot 😊
Ahogy elmondta, kihívásban az SE sokkal survivalosabb, még PVEn is tud néha nehéz lenni, szóval érdemes lehet kipróbálni. Amit én meg is teszek, később 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.01.31. 14:01:42
Nézet menü,szerverek almenü,és ott hozzáadni a kedvencekhez,majd csatlakozás! Pici ugráló Jerboát kétszer pofonvágod,adsz neki mejoberryt,és máris a tied,az jelzi előre az időjárást! Wikin megtalálható,milyen hang,milyen időt jósol! Fel is veheted a válladra! F betüt kétszer nyomva meg ledobja a válladról. Vannak a repülő bogárkák,azok helyettesítik a pterákat,némelyik egész jól elrepül ha már magasabb szinten van.A földön mászkáló kék bogarak vizet adnak ha a háta mögé mész,a pirosak meg olajat.Minél előbb be kell ruházni egy asztalra,mert a desert rucikat abban lehet gyártani,úgy el lehet viselni benne a forróságot! Az egész vidék veszélyes,egyedül a south2 békés ha felmész a csontváz melletti fennsikra,ott van a bázisunk,mindjárt be is nézek!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.01.31. 13:50:38
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Annnyi van hogy bár én is mindíg morgok hogy miért nem a bugfixekre fekszenek rá a haj, szakáll meg bárány berakása helyett, igazából a fejlesztés alapvetően helyes irányba tart.
Nálunk a cégnél is, amikor egy feature-t le kell szálítani, akkor az az elsődleges, utána a kritikus bugfixek, aztán a nem kritikus bugfixek később jönnek, az optimalizálás meg a legeslegvége a történetnek. Ez kb normális a szoftveriparban...
A DLCt sose viitték le ennyire..., amikor akció volt mindig többe került mint az alapjáték - nelam ez volt a pszichológiai gát 😄
Ők ebből észre sem vesznek semmit hogy nem veszem meg,de az én lelkemnek picit jobb 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.01.31. 12:14:33
http://store.steampowered.com/app/512540/?snr=1_620_4_1400_45
Eljött az idő a vásárlásra 😊
Be van kapcsolva az esztergagép?
Gázolajat kemencében tudsz "égetni", sima olaj és bőr kell hozzá.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.01.31. 09:20:44
Az viszont tuti hogy most az össszes PvP szerve egy darabig PVE lesz, mert mindenki bossokat fog farmolni 😄
Sziasztok Island szerverünkre keresünk játékosokat, 3 hónap be van fizetve, szerver több mint fél éve üzemel. Addolás mentes!!!
PVP szerver offilen raid védelemmel. Szerver Békés!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Mert épp most akarom megvenni, de ez kicsit ijesztő...
Utoljára szerkesztette: Vampy, 2017.01.30. 20:44:21
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.01.30. 18:18:08
Haver is mondta, hajnali 3kor "kellett" felkelnie hogy játsszon a dínóval... basszus, még az igazi kutyámhoz se kelnék fel az éj közepén hogy megetessem, nem hogy egy online tamagocsihoz 😄
Meggondoltam magam, inkább menjünk el mégiscsak felégetni a developerek házait...
na majd estére jelzem túlélte e a napot 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.01.30. 09:35:50
Hát igy már neccesebb, tudtommal olyankor gyorsabban fogy a kaja, de sztem azért 1 napot igy is ki kell bírnia, hát menjenek a devek p*csába ha azt várják az embertől hogy online legyen egész nap 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.01.30. 09:29:07
Én pl a levegőben a világ végén hagytam pár quetzalomat - vésztartaléknak - nem csinálnak semmit csak lebegnek, szinte nem is fogy a kaja. Főleg ha nincs a közelükben senki, mert akkor talán még sztázisba is kerülnek.
Amúgy meg sajnos nincs tartósabb élelem.. max a jerky, de az meg olyan lassan készül hogy nem jó az állatokat etetni. De mondom, több napig nem nézel feléjük, semmi bajuk se lesz....
Szóval ha a vault alól kiszedik a foundationt/ceilinget, csak akkor nem semmisül meg ha kevesebbet esik mint ~27 fal magassága. Ennél nagyobbat kéne zuhannia (mert mondjuk mélyvíz felett semmisül meg a raft amin volt - ahogy az én esetemben - akkor szimplán csak eltűnik a benne lévő cuccal együtt. Nyilvá ez csak rafton gond, bázison elég nehéz 27 fal magas helyre tenni 😄
Beírtam az ark wikire is....
vagy fogjak egy rakás dodot,és kibble gyártásba fogjak?
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.01.30. 09:12:30