Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.02.10. 22:01:47
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Mit kell tennem, hogy a térképen lássam magam, mert egyszerűen ha ránézek a térképre, nem mutatja, hol vagyok. Így vakon vagyok...
Erdemes a tutajra epiteni egy kisebb 2 szintes, 3x3-as hazikot (szabadon hagyva a kormanylapatot), mert az igy kitakarja a jatekost a lenyek latoterebol, es nem lesz gond. Arkban a ragadozo dinok nem szag vagy mozgas alapjan tamadnak, hanem latniuk kell a celpontot ahhoz, hogy aggrozzanak - ezert is lehet teljesen nyugodtan elni nagy keritesekkel korbeveve a legveszelyesebb helyeken is (ha cska nem spawnol be valami a bazison belulre, de az egy masik - szomoru - tortenet).
Tutajjal en siman bementem a mocsarba anno, de nagy hiba volt 😄 Az egy dolog, hogy a legtobb szarsag ott szakad az ember nyakaba, de meg a tutaj is folyton elakadhat a keskeny fordulok es a terepakadalyok miatt. Folyokon ovatosan kozlekedj dinoval, mert rengeteg olyan szikla es egyeb akadaly van, amelyen a tutaj teste atmegy, de a tutajon piheno dino fennakad... csak a szokasos 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.02.10. 13:26:29
Mobile tamingolónak se utolsó, én az első rexemet egy olyan tutajról fogtam be, amire építettem 6 köoszlopot egymásra téve egy "kakasülőt" (létra az oszlopkon hogy felmehessek a tetejére), és simán az oszlopon állva addig lőttem a rexet amig el nem kábult. Félelmetesnek ugyan félelmetes volt ahogy rohant a tutajom felé majd amikor oaért elkezdett bámulni rám az oszlop tövében, de nem tudott elérni).
Azért mocsárba ne menj tutajjal (max egy falakkal-tetővel zárt tutajjal), mert ott vannak olyan állatok amik pikkpak leszednek róla (pl Kaprosuchus).
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.02.10. 13:00:55
Van még mit javítani, de még így is baszott jó ez a játék, akkora hangulata van.. nem gondoltam volna, hogy valamit ennyire fogok élvezni..
És még bugos, szar félkész, de így is fasza és ez a tény.
Utoljára szerkesztette: Ainz, 2017.02.09. 14:29:08
Nehéz megtalálni az arany középutat, de a jelenlegi állapot elég tarthatatlan, főleg úgy ha nincs admin.
A no tame PVP szerveren is, ugye ez még kb 2 hetes cucc, de pl a The Centeren már nincs olyan metal node, amit ne vettek volna körbe fallal, dárdakerítéssel meg mindennel a korábban érkezők. Ja és a biztonság kedvéért tele van verve a környék még stone pillarral is, hogy építkezni se tudjál.
Unoffcialon legalább van aki szól hogy fiúk ezt nem kéne, és esetleg el is bontja a starthelyeken lévő kezdők életét megnehezítő dolgokat, vagy ha valaki direkt griefel (mondjuk azzal hogy foundationokat rak a metal lelőhelyekre). Persze ennek is megvan a potenciális hátránya, mert ha hülye az admin akkor ezzel a hatalommal visszaélhet, szóval kell egy kis szerencse hogy az ember találjon egy rendes unofficial szervert.
De ami az official PvP szervereken megy az vicc sztem.
Az mar mas kerdes, hogy is hetente 3-4 lvl1-es "bob" hullat kell elhurcolasznom a keriteseken kivulre, mert nem jutott ki es ott halt ehen. Pedig direkt van tekercses szekrenyem es tarolom is open statuszban, benne altalam nem hasznalt receptekkel es hide/cithin felszerelessel, nemi alap fem fejszevel, stb. - segitendo a raszorulokat, illetve a dodoknal is ott a tabla, hogy lehet vinni a tojasokat, aki ehes (van 20-30 dodom, vigyek csak nyugodtan)
Kezdesnek elobb a teruletet talald meg, ahol le akarsz telepedni, rakj le oda par pillart, es kesz, a tobbit raersz utana elkezdeni osszeszedni. 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.02.09. 13:12:45
Van egyfajta hangulata a játéknak ami nem engedi hogy feladjam kicsit / Dark Souls 3 / érzés. Ez már személyes ügy úgy érzem <#hehe>#hehe>
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Thank you everyone!!!
Thank you all so much for playing ARK, as we hit a new high of 100k concurrent steam players. It means a heck of a lot to me & the rest of the WC team to have so many people on the ARK, experiencing this virtual world together. We're looking forward to an amazing 2017 as we strive every day to put together the best game we can heading into the release stretch. You all are the best, and we love you Survivors!
Your dev,
Jeremy Stieglitz
Lead Designer, Lead Programmer, Co-Founder, Co-Creative Director, Dev Director
de akkor most patchig békén hagyom a dolgot 😄
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
* Fixed Ovis not spawning properly 😄
Én sose ugrok rá a vadiúj dolgokra az arkban, mivel általában teljesen el vannak cseszve, meg kell várni amig stabilizálódik meg kicsit bugfixelik...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.02.09. 11:21:03
-Nee,rakjuk be a havas hegyvidékre trexek meg farkasok és kardfogúak közé,ott biztos jól ellesznek....
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2017.02.08. 17:33:45
Utoljára szerkesztette: nazzario, 2017.02.08. 17:28:57
1: optimalizáció
2: jobb ai és pathfinding
3: duplájára növelhetnék a térképméretet
Ezek szerint kevés a vas.. van ez igy, biztos találsz gyorsabb kártyát meg CPUt a piacon 😛
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.02.08. 12:55:56
Alapból nem azt használja? Vagy melyik DXet váltjuk ki amikor a DX10 opciót használjuk?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.02.08. 12:50:08
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
v254.894
* Optimized generation of large quantities of harvestable items (major performance improvements to Unofficial servers with boosted rates)
v254.892
* Further improved server performance by a significant margin (~10%)
v254.86
* Improved server performance approximately 20% by final timer optimization and Tamed Dino optimization
v254.7
* Fixed memory leak and performance overhead associated with low-level Timers.
v254.6
* Significantly improved server performance via low-level optimization of Timer system, reduced server stalls approximately 15% perf gain.
* Saved approximately 280 MB of GPU RAM due to distance field optimization, and increased distance field performance.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.02.08. 12:33:10
Engem most jobban zavar a texturás bug meg a server lag, mert hivatalos szerveren játszhatatlan kb a játék.
Az meg hogy új dolgok jönnek sose baj, jobb mintha nem lenne semmi.
Ahogy hatalmas fun a dinamikusan novekvo haj es arcszorzet is, de konyorgom, inkabb maradjon borostas kopasz az emberem (sisakban ugysem latszik, hello), de basszus, inkabb a teljesitmenyt rakjak mar rendbe, optimalizaljak ahelyett, hogy ujabb "szamolni valot" adnak a rendszernek.
Mondjuk ennek ellenere a "806 óra a nyilvántartásban" nalam jelzi, hogy a sok szarsag es bosszanto dolog mellett kurva jol el tudok szorakozni ezzel a vacakkal. 😊
Viszont én látom a másik oldalt is, hogy most a featureokon dolgoznak, és remélem hogy el fog jönni az optimalizálás/bugfixing fázis is. Elhúzódott nagyon, de egyelőre még nem látom az okát hogy ne bízzak a fejlesztőikben, folyamatosan szállítanak pedig lehet hogy már az eladások túl vannak a csúcson...
Grafikában elfogadom hogy más a véleményed, én láttam highon is a játékot, nekem az kevésbé probléma ha nem csillog annyira valósághűen a metal foundation vagy nem lobog olyan szépen a raptor haja a szélben. Többet ér nekem a tartalom, de elfogadom ha valakit zavara a puritán kinézet.