Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Official pvp szerverre keresünk aktív 20+ tagokat.
Most 7-en vagyunk a cél az alpha kibombázása a szerverről és a helyébe lépés 😄
Jelenleg bázis építés, védelem építés stb folyik.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A tetején szoktak lenni, ahányszor arra hajóztam állandóan hullott a fejemre 1-2 százlábú fentről 😊
De persze garancia nincsen... de barlangon kívül én ott találkoztam velük.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.02.15. 13:54:27
Amúgy jól próbáljátok meg tamelni? Mert ezt se hagyomános módon kell (kábítás) hanem békés módon, amihez jó szórakozást 😄 wiki
Nem tudom hogy globális e a bugg vagy csak azon a szerveren halt valami le ahol mi vagyunk de találkozott már valaki ugyan ezzel a buggal a frissítés óta?
Scorched earth, a képen látható specifikus bokor, morellatops 1 hit, több száz darab fa!!! (official raten vagyunk)
http://www.kephost.com/image/wTKA
Utoljára szerkesztette: Daniizz, 2017.02.15. 01:53:49
Fekete gyöngy az miből jön ?
https://www.malwarebytes.com/
Elsőnek úgyis megcsinálja a virusellenőrzést a gépben.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.02.14. 12:38:11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Befogni se egyszerű ezeket a kis dögöket, mert nem lehet simán tameolni őket mint a többi dinót, hanem akkor tamelődik ha megöli a befogott dinóidat. De mindenképpen kell 2-3 ilyen a házam/hajóm védelmére 😊
08:24:11: Launching game...
08:24:25: Note: File blocks can be ignored if they don't cause problems with the game.
08:24:25:
ezután ki is dob.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Erre csak moddal van megoldás (nincs hozzá beállítás) az advanced rafts modnál vannak olyan raftok amelyek engedélyezik a nagyobb távolságra való építkezést... (amellett hogy a tructure limitet s felnyomják)
A 88 struktúra amúgy nem kevés, főleg ha az ember falak meg ceilingek helyett dinó kapukkal meg 2*2es trapdoorokkal operál. Itt egy videó, ami megmutatja mennyi minden belefér a 88-ba 😊 link
Tény, rusnyának rusnya, de vagy csicsás és designos vagy hasznos 😊
Én pl a szekrényeket el szoktam spórolni, helyettük inkább befogok kisebb dínókat (pl Dilo), akiket teherbíráshra húzok és bennük tárolom a könnyebb dolgokat (cementing paste, pearl, thatch, bőr, blueprintek stb). Sokkal kisebb helyet foglalnak, 256 tárfgy fér beléjük és szükség esetén áthelyezhetőek 😊
A vault is remek "falpótlék", ugye 5x erősebb mint a metal wall, 2x magasabb és bónuszként még 150es helyet is ad. Tehát egyszerre funkciónál áttörhetetlen falként és szekrényként, kapásból legalább 3 építési elemet meg lehet spórolni vele.
Ha vkit érdekel, este rakok be egy screenshotot a PVP szerveren lévő vashajómról (elég sok időt eltöltötem az optimalizálással, egyszerre funkcionál mobil crafting bázisként és csapatszállítóként, 3 vault van rajta amelyek raid esetén még a hajó megsemmisülésekor se sérülnk meg hanem szében lesüllyednek a víz alá 😊
Az is egy "trükk" hogy az ember nem használ large storage szekrényeket (mert az két fal magas), hanem helyettük smithyt rakunk be... az ugyan szélesebb de alacsonyabb, de cserébe 75 tárgy fér bele 45 helyett. Plusz mivel nem kell dupla magas fal, egy minimum 3x3as raft esetében is kapásból 12 falat megspórol az ember.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.02.13. 10:45:07
@Kazagor: alapbeálításokkal összesen 88 elemet építhetsz egy hajóra illetve egy platform saddlera. Minden elem számít, méretétől függetlenül, a mortar ugyanúgy 1nek számít mint a vault vagy a dinosaur gate (de persze a gateway + gate az már 2 ) 😊
Van viszont szerver beállítás (ez single playerben is használható, csak a megfelelő ini fájlba kell beleírni) - link
PerPlatformMaxStructuresMultiplier - ez a szorzója.. ha mondjuk átírod 2-re, akkor 2x88 = 176 elemet építhetsz a raftodra.
(folyt köv, szaladok a vonathoz 😊 )
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.02.13. 06:57:10
Vagy esetleg a szekrényekbe berakott cuccok is beleszámítanak a limitbe? Mert tele vannak 100-as stack fa, kő és egyéb alapanyaggal. Ha az is beleszámít, az megint szívás, mert hiába tudom esetleg így megépíteni a hajót, ha ennek az az ára, hogy a szekrényekbe gyakorlatilag alig fér valami. Ötlet?
A viz kozelseget arra ertettem (nem viz partra gondoltam), hogy kesobb ha szuksege lesz tutajra, akkor ne kelljen kilomtereket gyalogolnia vagy ha befog par delfint, capat, stb. vizi allatokat, akkor azokhoz is fog epiteni egy karamat a mantak es egyebek miatt, igy nem art, ha az a vizi bazis is aranylag kozel van a fo bazisahoz.
vagy mocsarbol piocak vere (nem gyerekjatek, csak ovatosan ha elindulsz oda)
vagy redwood kornyeken vannak nagy fak, amelyek nem vaghatoak ki, viszont lehet ra epiteni platformot. Egyet kinezel magadnak, raksz ra egy ilyen platformot, aztan gyartasz par csapolo csovet, es x ora alatt szepen lesz 20 darab SAP nevezetu anyagod, amellyel megint tudsz horgaszni.
Mind a pioca vere, mind a sap mas es mas halakra jo, mitn csali.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.02.11. 16:39:27
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.02.11. 15:32:26
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Kezdesnek erdemes megjegyezni egy jol felismerheto partszakaszt, egy kozelben levo ismeros bazist, mint tajekozodasi pont.
Ha van ra lehetoseged, azonnal csinalj egy tabortuzet, nyomd tele faval, rakj le melle egy tarolo ladat. Ha telenyomod 200 wooddal, az egni fog egy ideig (1-2 ora), igy azt a fenyt messzirol kiszurva konnyebben megtalalod a raktarba rakott cuccaidat.
Aztan ha szerzel eleg hide-ot, csinalj agyat, de lehetoleg akkor mar egy fa vagy ko 2x2-es epuletbe rakd le, hogy vetlelenul se szedjek szet a dinok (thatch-t szetkapjak).
Ha van agyad, midnig ott fogsz feleledni, vagyis onnantol kezdve mar barmit tervezhetsz, lehetsz batrabb is, mert van "hova" hazaterni.
Aztan mar csak egy jo helyet kell talalnod a fo bazisodnak (viz kozelsege nem hatrany).
Hol kell beállítani, hogy ha lan-on játszunk és egy törzsben vagyunk, akkor ne írja ki, hogy messze vagyunk a host-tól és ne teleportáljon oda? Lesz majd valami lehetőség, hogy olyan élelmet gyártsunk, ami nem romlik meg? Továbbá mi a trükk, hogy egy i7- 8GB RAM, GTX680-al ne legyen fps drop? Előre is köszi a választ! 😊
Valami tárgyat kell készítsek? Egy videoban láttam a Conan-os játékban, hogy ott ágyat kell csinálni. Itt is hasonló?