Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ainz
Köszi!
Official pvp szerverre keresünk aktív 20+ tagokat.
Most 7-en vagyunk a cél az alpha kibombázása a szerverről és a helyébe lépés 😄
Jelenleg bázis építés, védelem építés stb folyik.
PiszkosFred

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Pióca nem igazán, fertőzéssel mit kezdjek?
Terra Nova átment Scorched Earth pályájára,az előző mentés megvan nekik,de ne reménykedjetek hogy egyhamar visszahozzák.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

PiszkosFred
Valoszinuleg az lesz, fertozest kapott valakitol, valamitol.

Nincs rajta pióca?
Srácok az miért van, hogy van egy Rexem, múltkor harcoltam vele egy Alpha rex ellen, és azóta folyamatosan csökken a hp ja. Illetve mi a módszer a gyors hp töltésre?
Itten van e....

A tetején szoktak lenni, ahányszor arra hajóztam állandóan hullott a fejemre 1-2 százlábú fentről 😊

De persze garancia nincsen... de barlangon kívül én ott találkoztam velük.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.02.15. 13:54:27

Ainz
Hol van ez a batman sziget ? 😄
Persze, tudom hogy kell :d
A batman szigeten szokott lenni...

Amúgy jól próbáljátok meg tamelni? Mert ezt se hagyomános módon kell (kábítás) hanem békés módon, amihez jó szórakozást 😄 wiki

Sziasztok.
Nem tudom hogy globális e a bugg vagy csak azon a szerveren halt valami le ahol mi vagyunk de találkozott már valaki ugyan ezzel a buggal a frissítés óta?

Scorched earth, a képen látható specifikus bokor, morellatops 1 hit, több száz darab fa!!! (official raten vagyunk)

http://www.kephost.com/image/wTKA

Utoljára szerkesztette: Daniizz, 2017.02.15. 01:53:49
Ainz
Uderground World-be Center pvp serveren hol tamelhető a százlábú ? Mert kéne pár pvp miatt, de itt lent valamiért nem engedi.
Fekete gyöngy az miből jön ?
Bizony, amit Iron linkelt az jó lesz. Öcsémnek is ez volt a baj, pár nappal ezelőtt.
Ez egy remek írtóprogram, húzott már ki slamasztikából amikor más nagynevű írtók csak pislogtak meg pingvineztek hogy mivan.

Ajánlom neki az ingyenes Malwarebytes programot,legjobb erre a célra.
https://www.malwarebytes.com/

Elsőnek úgyis megcsinálja a virusellenőrzést a gépben.

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.02.14. 12:38:11

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

PiszkosFred
Szerintem nem a jatekkal van a baja, hanem a battleeye (amely azert felel, hogy ne fusson semmi 3rd party/bot/csalas a hatterben) talalt valamit, ami miatt nem engedi a jatekot inditani. Azt a valamit kell torolni (virust irtani, trojaikat, stb. atnezni), amelyet a battleeye blokkolt. Hatha amiatt van mindez.

Nem véletlenül ajánlom a CCleaner programot,megpucolja a gépet a sok szeméttől.Inditáskor van olyan opció hogy Battleeye nélküli indítás.Legvégső esetben telepitsd újra az egész játékot.

Azok nagyon szemetek valóban, ha nem ülsz dinón garantáltan megfekszel mert kb egy harapásból elkábítanak, és a biztonság kedvéért általában csapatosan járnak.

Befogni se egyszerű ezeket a kis dögöket, mert nem lehet simán tameolni őket mint a többi dinót, hanem akkor tamelődik ha megöli a befogott dinóidat. De mindenképpen kell 2-3 ilyen a házam/hajóm védelmére 😊

Ha nem hivatalos szerveren játazol próbáld meg battleye nélkül indítani (nekem van steamen ilyen opció)

PiszkosFred
Nem ertek nagyon hozza, de lehet at kellene nezned a geped, hatha az a .sys cucc valami olyan, aminek nem kellene ott lennie.

valaki tudja mi lehet ez a probléma?nem indul a játék a battleye miatt,és ezt irja: 08:24:07: Starting BattlEye Service...

08:24:11: Launching game...
08:24:25: Note: File blocks can be ignored if they don't cause problems with the game.
08:24:25: Blocked loading of file: "\??\C:\Users\KRISTF~1\AppData\Local\Temp\bk18AA.tmp\p1486985859am.sys".

ezután ki is dob.
Caliph

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Mik azok a kis voros szemu gedvak? Hat majdnem buktam miattuk 2 madarat....
PiszkosFred
Ujra felrakni probaltad? Jobb klikk az ark-on a steamben es battle eye telepitese?

Volt már másnak is Battle eye hiba?Mert sajnos hibát ir és el sem indul a játék,de olvastam hogy törölni szoktak egy fájlt a BEService_ark.exe fájlt.Ez megoldaná?
Ja mégvalami: a struktúra szám limit mellett (88) van mégegy limitáció - a rafttól max 2 vagy 3 foundation távolságig tudsz építkezni, tehát asszem 9x9es alapterületű raftot már nem tudsz csinálni, mert panaszkodni fog a rendszer hogy nincs foundation support a következő foundation lerakásához (tehát úgy tűnik hiáa nagyítod meg a raftot foundationnal, valójában csak maga araft számít foundationnak.)

Erre csak moddal van megoldás (nincs hozzá beállítás) az advanced rafts modnál vannak olyan raftok amelyek engedélyezik a nagyobb távolságra való építkezést... (amellett hogy a tructure limitet s felnyomják)

Ebben igazad van, állatoknál számít a súly (mind a szekrényekbe rakott tárgyaki, mind a rajtuk álló állatok/emberek inventoryjában lévő tárgyaké), mivel nekik van teherbírásuk. A raftnak viszont nincs teherbírása, ott az egyetlen limit hogy 88 dolgot tehetsz rá (de ebbe nem számítanak be az élőlények meg emberek).

A 88 struktúra amúgy nem kevés, főleg ha az ember falak meg ceilingek helyett dinó kapukkal meg 2*2es trapdoorokkal operál. Itt egy videó, ami megmutatja mennyi minden belefér a 88-ba 😊 link
Tény, rusnyának rusnya, de vagy csicsás és designos vagy hasznos 😊

Én pl a szekrényeket el szoktam spórolni, helyettük inkább befogok kisebb dínókat (pl Dilo), akiket teherbíráshra húzok és bennük tárolom a könnyebb dolgokat (cementing paste, pearl, thatch, bőr, blueprintek stb). Sokkal kisebb helyet foglalnak, 256 tárfgy fér beléjük és szükség esetén áthelyezhetőek 😊

A vault is remek "falpótlék", ugye 5x erősebb mint a metal wall, 2x magasabb és bónuszként még 150es helyet is ad. Tehát egyszerre funkciónál áttörhetetlen falként és szekrényként, kapásból legalább 3 építési elemet meg lehet spórolni vele.

Ha vkit érdekel, este rakok be egy screenshotot a PVP szerveren lévő vashajómról (elég sok időt eltöltötem az optimalizálással, egyszerre funkcionál mobil crafting bázisként és csapatszállítóként, 3 vault van rajta amelyek raid esetén még a hajó megsemmisülésekor se sérülnk meg hanem szében lesüllyednek a víz alá 😊

Az is egy "trükk" hogy az ember nem használ large storage szekrényeket (mert az két fal magas), hanem helyettük smithyt rakunk be... az ugyan szélesebb de alacsonyabb, de cserébe 75 tárgy fér bele 45 helyett. Plusz mivel nem kell dupla magas fal, egy minimum 3x3as raft esetében is kapásból 12 falat megspórol az ember.

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.02.13. 10:45:07

Én abból indultam ki, hogy amikor Quetz platform nyeregre raktam ládákat, és teleraktam kővel, ugyan úgy túlsúlyozott lett a Quetz, mint ha bele raktam volna.
PiszkosFred
Elvileg az esoviz eletben tartja, a tragyat kell neked potolni par hetente. Biztos, ami biztos, en azert szoktam melle rakni egy-egy viztarolot.

Solid Snake
Lekjopp, már azt hittem a dínók elől menekülsz <#buck>
Kizárt dolog, a raftoknál nincs súly és a szekrényekben tárolt elemek száma lényegtelen....

@Kazagor: alapbeálításokkal összesen 88 elemet építhetsz egy hajóra illetve egy platform saddlera. Minden elem számít, méretétől függetlenül, a mortar ugyanúgy 1nek számít mint a vault vagy a dinosaur gate (de persze a gateway + gate az már 2 ) 😊

Van viszont szerver beállítás (ez single playerben is használható, csak a megfelelő ini fájlba kell beleírni) - link

PerPlatformMaxStructuresMultiplier - ez a szorzója.. ha mondjuk átírod 2-re, akkor 2x88 = 176 elemet építhetsz a raftodra.
(folyt köv, szaladok a vonathoz 😊 )

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.02.13. 06:57:10

Ainz
A X növény felnőtt korában képes életben maradni víz nélkül ? vagy igényel egy minimális vizet ?
Bizony, a ládákban tárolt dolgok súlyát is számolja
PiszkosFred
Szerintem a telepakolt szekreny lesz a gond, es a suly limit, nem az epitesi limit.

Köszi a videót, de pontosan így csináltam én is. Először leszüllyesztettem az első elemet, hogy a kormánylapátot lehessen kezelni, majd kő alapokkal növeltem a hajót 8x5 méretüre. Ezután letettem 3 szekrényt amit teleraktam építési cuccokkal. Majd elkezdtem felhúzni a falakat stb. Egy idő után kiírta, hogy nem tehetem le az újabb elemet. Ha lebontottam valamit, akkor egy újabb elemet ismét engedett letenni és többet nem. De videókon, sokkal több elemből épített hajókat is láttam. Szóval nem tudom mit lehetne tenni.
Vagy esetleg a szekrényekbe berakott cuccok is beleszámítanak a limitbe? Mert tele vannak 100-as stack fa, kő és egyéb alapanyaggal. Ha az is beleszámít, az megint szívás, mert hiába tudom esetleg így megépíteni a hajót, ha ennek az az ára, hogy a szekrényekbe gyakorlatilag alig fér valami. Ötlet?
Igen,nem,viszont van egy trükk hozzá.

A hajó építésénél korlát van a hajóra rakható elemek számában? Ez vicc? Nem lehet valahogy ezt a limitet kikapcsolni, vagy növelni a számot?
Szia!

Őt kell ölnöd érte. Külön gyártani nem tudsz.
anglergélt.miből tudok csinálni ?
Az egész mapot bejártam oda vissza gyalog de sehol egy gigantopithecus,ki hol talált?A wikin leirt előfordulási helyein sincs.
Csak nekem hiányzik az új dinó első tamelésénél a Dino Dossier felugrása?
PiszkosFred
Vilagos, nalam is azokbol ontozik azon novenyeket, amelyek nem az uveghazban vannak es amelyek tavolsaga miatt nem akartam elronditani az osszkepet csovekkel 😊
A viz kozelseget arra ertettem (nem viz partra gondoltam), hogy kesobb ha szuksege lesz tutajra, akkor ne kelljen kilomtereket gyalogolnia vagy ha befog par delfint, capat, stb. vizi allatokat, akkor azokhoz is fog epiteni egy karamat a mantak es egyebek miatt, igy nem art, ha az a vizi bazis is aranylag kozel van a fo bazisahoz.

vagy mocsarbol piocak vere (nem gyerekjatek, csak ovatosan ha elindulsz oda)
vagy redwood kornyeken vannak nagy fak, amelyek nem vaghatoak ki, viszont lehet ra epiteni platformot. Egyet kinezel magadnak, raksz ra egy ilyen platformot, aztan gyartasz par csapolo csovet, es x ora alatt szepen lesz 20 darab SAP nevezetu anyagod, amellyel megint tudsz horgaszni.

Mind a pioca vere, mind a sap mas es mas halakra jo, mitn csali.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.02.11. 16:39:27

Horgászathoz hogyan lehet csalikat szerezni?
Caliph
Én nem víz közelébe költöztem,(illetve de,de magasabb területre és olyan szarul nézne a ki a semmiben lebegő vízvezeték 😄 )teljesen jól működnek a nagy víztároló tartályok(water reserve),sokat esik az eső 5-6 darab esetén szinte sose ürülnek ki. Persze érdemes összekötni őket
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.02.11. 15:32:26

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Pár dodot leölsz,és fejlődsz amíg el nem éred az ágyat,és a hide-okból tudsz már csinálni.Az elején a szigonyt ajánlom öldöklésnek.

Ha nem az EGG Incubátorban kell a tojást keltetni akkor az mire való?
PiszkosFred
Valaszthatsz mindig a spawn pontok kozul, hogy east 1-2-3 vagy west 1-2-3, stb. Ezek nem kis teruletek, de mindig ugyanazt valasztva nagyjabol az adott helyhez kozel eledsz ujja, igy konnyebben megtalalod a hulladat. (addig, amig nincs agyad).
Kezdesnek erdemes megjegyezni egy jol felismerheto partszakaszt, egy kozelben levo ismeros bazist, mint tajekozodasi pont.
Ha van ra lehetoseged, azonnal csinalj egy tabortuzet, nyomd tele faval, rakj le melle egy tarolo ladat. Ha telenyomod 200 wooddal, az egni fog egy ideig (1-2 ora), igy azt a fenyt messzirol kiszurva konnyebben megtalalod a raktarba rakott cuccaidat.
Aztan ha szerzel eleg hide-ot, csinalj agyat, de lehetoleg akkor mar egy fa vagy ko 2x2-es epuletbe rakd le, hogy vetlelenul se szedjek szet a dinok (thatch-t szetkapjak).
Ha van agyad, midnig ott fogsz feleledni, vagyis onnantol kezdve mar barmit tervezhetsz, lehetsz batrabb is, mert van "hova" hazaterni.
Aztan mar csak egy jo helyet kell talalnod a fo bazisodnak (viz kozelsege nem hatrany).

Titan
Srácok!
Hol kell beállítani, hogy ha lan-on játszunk és egy törzsben vagyunk, akkor ne írja ki, hogy messze vagyunk a host-tól és ne teleportáljon oda? Lesz majd valami lehetőség, hogy olyan élelmet gyártsunk, ami nem romlik meg? Továbbá mi a trükk, hogy egy i7- 8GB RAM, GTX680-al ne legyen fps drop? Előre is köszi a választ! 😊

Solid Snake
Látom Te is most "kezdted". Van benne hálózsák ami egyszeri újra születést engedélyez, és van benne puha pihe ágyikó is. Egyedül ez a játék elég szöszös, mivel én is most kezdek, kezdenék ha lenne kedved csatlakozni annak örülnék. Írj privit ha gondolod. <#law> Jó játékot sorstársam <#buck>
Ja és halál esetén, ami most még gyakori mutatvány az életemben, hogy tudom megoldani, hogy ugyanoda spawnoljak?
Valami tárgyat kell készítsek? Egy videoban láttam a Conan-os játékban, hogy ott ágyat kell csinálni. Itt is hasonló?