Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Caliph
állítólag így működik,még nem teszteltem

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

ott kell őket befogni körbekeríteni ahol már kialakították maguknak a rendszert. lehet így műxik a dolog.
Talán amíg nem nőnek fel,addig alkalmazkodnak a környezethez,de idegen helyről áthozott hód,kizárt dolog hogy megmarad az új helyen.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

PiszkosFred
En is probalkoztam mar mindennel, kite+csapda, korbekerites, stb. de csak a szabadon elok "termeltek" gatakat a spawnpointjuk kozeleben. De fenntartom az eshetoseget annak, kihagytam egy variaciot amelyre Rocco rajott, ezert lennek ra kivancsi.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.19. 12:34:32

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Erre én is kiváncsi vagyok,mert ha szaporítja őket,és elengedi,akkor azok nem fognak várat épiteni,viszont ha másik helyről hozza őket,akkor azok meg visszamennek oda ahonnan jöttek,pláne ha várat is épitettek ott.Saját szememmel láttam hogy képesek a folyón leúszni métereket vissza.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

PiszkosFred
Hogy telepitesz be hodokat?

Én a hódokat rabolom ki rendszeresen. Ha kevés a hód, telepíts be és elszaporodnak. Legalábbis nekem ez működött, olyannyira hogy már nem csak a tavaknál építkeznek, hanem távol a tavaktól is. A csiga befogása is működik, csak etetni kell.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.03.19. 01:45:42

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Csiga. Befogsz 10 achatina csigát, percenként generál mindegyik 1 cementing pastét.
Igaz, ők sütit esznek, aminek az előállítása nem egyszerű, de elég sokáig elvannak 1 darabbal

PiszkosFred
Hodok es gatjaik, azokban van mindig.

Hello!

Cementpasztából kellene nekem rengeteg...
Most az egyetlen módja, hogy levadászom a bogarakat meg a teknősöket, vagy van valami alternatívabb mód is? Mert ez nem valami gyors...
Eddig sem volt eldugva a világ elől és aki akart az jöhetett rá. <#awink>

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Végre már hogy meghirdetted.. 😄
Üdvözlet,

Egy új szervert szeretnék bemutatni. Jelenleg 50 slotos, The Center pályával és PvE játékmóddal fut szerverteremből lagg-mentesen immár 2 hónapja. Minden szorzó 4X-es.
TeamSpeak3-on szobát tudunk biztosítani, jelszóért, segítségért vagy bármi más kérdésért Steamen (rocco027) lehet megtalálni.

Két modot használunk:
- Structure Plus, ez új építőelemeket ad és a meglévők funcióit is kibővíti
- Low Stackable Resources, ez egy moderált stackelést ad (tételenként változó, 1x-5x), viszont a súlyhoz nem nyúl hozzá

Cím: 188.165.225.155:7778
Honlap: https://club27.eu
Szerver szabályok: https://club27.eu/showthread.php?tid=4
Banner:

Kellemes hétvégét!
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.03.17. 20:27:58

Ma befogtam egy 120-as Gyapjas Rhinót, 179-es lett mire megszelídült. Neki futottam egy 75-ős rexnek és olyan 1500 hp-t sebezz.Két ütésből kínyirta. Vicces😄
rendben köszönöm a segítséget!
PiszkosFred
Lepesek:
1. mamadnal toltsd le a jatekot.
2. Otthon ne csinalj semmit egyelore, lepj be a steambe es kezds el letolteni a jatekot.
3. Allitsd le (pause), es lepj ki a steambol
4. Most masold fel az usbrol a korabban letoltott cuccokat abba a steam konyvtarba, amelybe elkezdted letolteni az elobb.
5. inditsd el a steamet es a letoltest folytatna, de latja, hogy mar lent van igy oke. Esetleg par megat leszed meg, maximum.
6. Ha nem folytatja, akkor nyomj egy verifyt es kesz is.
Kesz.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.17. 14:50:41

nekem most a steam egy hdd-n van azt vinnim átt és ott tölteném le azaz igazából nem is kellene másolni ha minden igaz.
DevLupius
Szia, én próbáltam már másolással átrakni régebben, de nekem nem sikerült.
A letöltött játékot beraktam a steam könyvtárba, de a steam nem látta, mondtam akkor töltsd le és kijelöltem neki a játék könyvtárát, erre újra letöltött mindent, nem érdekelte, hogy már ott vannak a fájlok.
Mivel nem is látta, így helyi tartalom ellenőrzése szóba sem jöhetett.
Gondolom, az egész steamapps könyvtárat kéne másolni, mert abban lehetnek a telepített játékokkal kapcsolatos információk, ezt még nem próbáltam.

Érdekelne, hogy működik e az amit Rocco27 írt, mert én nem tudtam a játék könyvtárat megadni, csak tárolómappát, akkor ezt jól benéztem <#zavart2>

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

Köszönöm a választ ez már tetszik akkor 😄 ARK érkezem!
Igen, a Steamben mikor megadod a játék mappáját az észlelni fogja, hogy a fájlok léteznek és letöltés helyett elkezdi a fájlok ellenörzését. Csak azt tölti le újra, ami eltér az eredetitől.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.03.17. 14:07:48

Sziasztok! Az lehetséges hogy a mamámnál letölteném a játékot a steamemről. lemásolnám és nálam meg beilleszteném az működne ?
-Azaz mamánál töltöm usb-re rakom nálam bemásolom steamba
-Saját steamről tölteném le
Utoljára szerkesztette: geri66, 2017.03.17. 13:59:19
Kösz mindkét választ,megmaradok az Nvidiánál,nálam soha nem az volt a cél amúgy,hogy überbrutál felbontásban toljam a játékokat,meg ultrahigh beállításokkal,még most is 1280x800-ban tolom mindegyiket,és ez meg is fog maradni ezek után is.A videómemória mérete,és a directx12 támogatása miatt kellene az új kártya,ne legyenek kompromisszumok az elkövetkező években.

DevLupius
Off - Ironman és a videokártya

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fabot jól mondja, ebben az árkategóriában RX 470-et kell venned, itt van pár teszt a két kártyáról, ha ez nem győz meg akkor semmi 😊
TESZT-1
TESZT2

Én világ életemben nvidia párti voltam, csak ezekkel szereltem gépeket, ezt ajánlottam mindenkinek, de kb. 2 éve váltottam AMD-re, és azótai is csak ezekkel a kártyákkal rakok össze gépeket.
Most egy R9 390 8 gigás kártyát használok, ennek a teljesítménye kb. 30%-al jobb mint amit ajánlani fogok, és az kell mondjam, hogy az Ark-on és a Conan-on kívül mindent visz maxon 😊
De megjegyzem, hogy a többi alkatrész teljesítménye is befolyásolja az összteljesítményt.
Az alaplapod jó, a procid egy 4. generációs i5 is megfelel, hiszen csak 9%-al gyengébb mint a 7. generációs.
A merevlemez típusát nem tudom, de javaslom, hogy 'C' -nek egy 120 GB-os SSD, és 'D'-nek egy 240Gb -os SDD legyen berakva.
A 'C' rendszer és segédprogramok, a 'D' a telepített játékoknak, a 16 GB memória rendben van.
Megemlíteném a tápegységet is, perifériáktól és egyéb beépített alkatrészektől függően min. egy márkás 550W-os kéne bele.
A végére hagytam a videokártyát, én ezt venném meg : A FÉMBE ZÁRT ERŐ
Igaz drágább kicsit, de hosszú távon ez a kártya igazán jó vételnek számít. <#eljen>
Ja, a 3 év gari felrakja az i-re a pontot.

Lábjegyzet: Többször találkoztam már olyan esettel, hogy kicseréltem a videokártyát és az új nem adott képet, ASUS lapokra jellemző, ekkor az alaplapi bios-t kell frissíteni.

Utoljára szerkesztette: DevLupius, 2017.03.17. 08:02:24

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

Elbírja, ez a kis GTX 1050ti alig fogyaszt valamit. Ebben az árban az RX 470 jobban megéri. Mondjuk nekem is nvidia van csak GTX 1060 6gb De még az se bírja az arkot epik-en. Minden játékban fut maxon 60fps-el kivéve ez..
Nálam 55G DLC nélkül
Már beszéltünk róla itt ha jól emlékszem,de mégegyszer megkérdezem a hozzáértőktől,mert nagyon közel vagyok az új videókártya megvételéhez kb 1-2 hét.Erre gondoltam,igaz nem innen,de mindenképpen ez a gyártó,és architektúra kell nekem,mert idáig jól vizsgázott.

Kártya linkje

Kérdés az hogy elbirja-e az alaplapom? Ez se olyan régi.

ASUS H87-PRO

Oh akkor valahogy megkell oldanom mert az nem kicsi 😄
steam esetében ugyanaz a letöltés,és foglalás mérete,mondom 70 gb-re számits minimum
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.03.16. 14:52:49

de hogy annyit tölt le vagy annyit foglal ?
Nekem most 85.5 gb a Scorched Earth DLC-vel együtt,de az alapnak is kell min.70 GB hely,mert leszedi a Center mapot is.

Olyan 70-75 giga helyet számíts neki!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.03.16. 14:19:32

Hány GB letöltelteni az ARK-ot steamről. Csak mert olyan az internetem amivel maximum 300 gb-t tölthetek le és akarom tudni mennyi az ARK.
Magyar karakterkészlet letöltésénél a következő feliratot kapom:
That file isn’t here anymore
Someone might’ve deleted the file or disabled the link.
Utoljára szerkesztette: Kazagor, 2017.03.16. 08:01:13
<#eljen>

DevLupius
Sziasztok!
A magyarítással kapcsolatos dolgokat mostantól a következő honlapon érhetitek el:
https://devlupius.wixsite.com/home
(rendeznem kellett az infókat valahol az átláthatóság miatt)

Gyertek ide:151.80.98.69:27099
DragonClaw szerver
Páklya:Center szorzó 5x
<#papakacsint>
Nekem most van benne a 200 órám kb, és talán már nem utasítom el azt az opciót, h felmenjek szerverre. 😊 De persze előbb rá kellene néznem a center mapra is, h mi merre van. Megbízható, stabil szervert sem egyszerű találni sajna.
Főleg ha elkezded szerveren tolni másokkal.

Nekem 300-400 óra volt a single player, akkor éreztem úgy hogy ideje kimenni a világba a többi ember közé.

ok ok igen ezen már én is túl estem :-)
de most új alapokra helyezem a dolgokat most hogy már nagyjából képbe kerültem.
és szerintem még mindig nagyon sok olyan dolog lesz benne ami új lesz számomra.
ebbe a gáméba benne lesz az 1000 óra :-)

Arra azért figyelj, hogy minden modolt cuccod a modok törlésével el fog veszni. Tehát ha te használtál pl. megnövelt tárhelyű szekrényt, akkor a mod leszedése előtt szedd ki belőle a cuccaidat, mert bukod a szekrényt, és vele együtt mindent ami benne volt. Vagy ha használtál stack modot, amivel 1 tárhelyre ugyanabból a cuccból sokkal többet tudtál rakni, akkor az az utolsó darabig elvész (én így jártam több ezer stackelt fémmel, hehe).
Sziasztok.
Igen most akkor onnan kezdem ahonnan kellett volna kezdenem :-)
Az volt a baj hogy elcsábúltam a sok mod láttán és kel mind azonnal :-))
A wiki-vel találkoztam igen, amikor rákérdeztem a gázolajra és elküldtem és már nem engedte szerkeszteni akkor jutott eszem hogy valóban ott is megnézhettem volna :-) Na de akkor kezdem ma este előröl mod-ok nélkül és a Center map-ot néztem ki magamnak :-)
Remélem így hogy nincs benne mod csak a 2 db ingyenes DLC, minden rendesen fog működni.
Köszi nektek 😊
PiszkosFred
Emellett en meg hozzatennem, hogy javallott a dodorex (web/applikacio) hasznalata is, mert tobbek kozott az egyes dinok befogasahoz szukseges ido, kaja, stb. mennyiseg kalkulasanal aranyat erhet.

Tudja valaki miért nem látszik külső nézetben ha valamilyen sisakot a fejemre teszek?
Én azt javaslom hogy első játékban hagyd a modokat a fenébe, inditsd el a játékot a The Island térképen és hajrá.
Modokat majd akkor tegyél fel ha már kialakult egy képed az alapjátékról és tudod hogy téged mondjuk idegesít az hogy a hús csak 20-as stackekben tárolható, szeretnéd hogy több legyen és akkor keresel hozzá modot.
De nagyon csínján kell ezzel bánni, sajnos nagyon sok mod van ami inkább csalás mintsem értelmes mod, és ha esetleg felteszed azokat kinyírja az egész játékélményt (pl olyan nyil ami egylövéssel kábítja még a gigantosaurust is). De persze rengeteg nagyon jó mod van, amelyek konkrétan hozzáadnak a játékélményhez vagy javítják a játék gyerekbetegségeit, csak jól körbe kell nézni mielőtt az ember feltesz vmit.

Szóval márcsak emiatt is először mindenképpen az alapjátékkal játsz, és utána kezdj el a modokkal foglalkozni. Én még a játékbeállításokat se babrálnám az elején, játszogass aztán ha kiderül hogy nagyon időigényes a nyersanyaggyűjtés akkor picit tekerd fel a harvesting szorzót. De csak apró lépésekben.

A játékhoz nagyon jó wiki van ami rengeteg dolgot leír (az összes dinó benne van gyakorlati tippekkel, az összs craftolható cucc benne van, az összes nyersanyagról infó hogy merre találod) azt érdemes böngészgetni olyan kérdéseknél hogy hogyan működik a fabricator vagy hogyan kell gázolajat csinálni.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.03.14. 09:08:40

Ha valaki játszik esetleg PS4-en, tudna nekem választ adni arra, hogy miért van az, hogy pl. a növényevők szigetét, vagy a húsevők szigetét kipucolom, ahol van több fajta állat, de miután repopolnak az állatok, akkor csak 1 faj repopol, pl csak Parasaurusz, vagy csak Raptor. Vagyis onnét kezdve bármennyit ölök meg ezekből, csak Raptor popol vagy csak Para.

Tudja valaki miért van ez?

Valamelyik mod csinálja ezt a bugot. Próbáld meg modok nélkül is.
na jó........ újra rakom az egészet töröl minden és install.
szerencsére még csak próbálgattam így nincs mi oda vesszen.......... ja de van! azért beleraktam 62 órát baszics :-)
mondjuk ebből a fele a töltés idő volt :-) muhahah :-)
hdd re raktam megint nem az ssd-re :-)

Utoljára szerkesztette: Futocsiga84, 2017.03.13. 17:37:21
PiszkosFred
Prim+ mod miatt (is) tolt(het) lassan, ssdrol is 4-5 perc, sima hddrol 10-15 perc.

ok köszönöm a válaszokat akkor próbálgatom csak sajna míg betölt egy mapot elég sok idő. néha van hogy 10 percig is tölt de kárpótlásul megy a gáme epic beállításban, szerintem olyan 30 FPS körűl lehet de nem mértem még :-)
igen természetesen fel vannak oldva :-)
Caliph
kitanultad pontokért a polymert és az elektronikát?

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.