Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Hat prim+ modnak pont az a lenyege, hogy nincs elektromossag es egyeb high tech cucc, vagyis az eloltolto pisztoly a technika csucsa 😊 Ezek alapjan valoszinuleg valamelyik moddal akadt ossze a rendszer, mert amig az egyik letiltja, addig a masik engedi, stb.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

igen néztem állítgattam azt is de sehogy nem jelent meg sajna :-) csak a generátort mutatja.
lehet hogy a modokkal van valami baj??
Illetve lehet hogy az első menü képnél ahol lehet változtatni a "" teljes átalakulás"" . -nál nekem a moon-nal együtt 4 db van.
None, Primitiv+, és offical primitive+.....vagy mi most pontosan nem tudom végig.
mert ezeket is állítgattam,nézegettem miközben modok is vannak benne és még a map-ok között is váltogattam.
lehet összekutyultam valamit :-) nincs kizárva mi? :-)
És most a center mapot néztem ki hogy elkezdem az egészet előről de ott meg a mozsárnál nem jelenik meg a kraftolható cuc nehogymá jól érezzem magam :-)
Utoljára szerkesztette: Futocsiga84, 2017.03.13. 15:59:16
PiszkosFred
passz. Ha megtanultad es a fabricatorral kell elkesziteni, akkor ott kell lennie. Esetleg nem lehet, hogy valami egyedi szurot/filtert aktivan hagytal (az inventory es a gep inventoryja tetejen lehet allitgatni) es emiatt nem jeleniti meg a listaban, pedig ott van az? Esetleg Show all opcio?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.13. 15:46:09

áááááá...... konicsuáá :-)

és hogy a kraftolható alapanyagok nincsenek ott amikor megnyitom például az esztergagépet, erre nincs valami jó ötleted??

köszi.
Utoljára szerkesztette: Futocsiga84, 2017.03.13. 15:41:59
PiszkosFred
Hide-t + oil-t rakj a kohoba, gyujts be es kesz is!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.13. 15:35:52

Sziasztok.
Sikerült egy kicsit belemélyednem a játékba hát.... nagyon beteg :-) eszméletlen mi minden van benne :-)
Viszont észre vettem valamit amit nem nagyon tudok hova tenni.
Vannak map-ok ahol például nem műxik a mozsár vagy éppen az esztergagép. (nincs ott a craftolni kívánt anyag)
Az egyik map-on a mozsár a másikon meg az esztergagépnél nincs ott a ktaftolható cuccos.
Most egy olyan mapon vagyok ahol elvileg minden műxik kivéve az esztergagép.
Ez csak azért kellemetlen mivel most jutottam el oda hogy legyártsam az esztergagépet és elkezdjek elektronikát és polymert craftolni hogy belépjek az áramellátásba:-) de sajna nem tudok mert nincs ott a kraftolható elektronika és a polymer. és szinte mindenhez ez a kettő alapanyag kell az árammal ellátott dolgokhoz.
A generátor megjelent az esztergagépben amit feloldottam. Tudom hogy kell hozzá gázolaj hogy be tudjam kapcsolni.
Bevallom, hogy egy kis csalással persze kipróbáltam de ez így nem jó!! nagyon kíváncsi voltam rá, így hát adtam magamnak annyi elektronikát , polymert, és gázolajat hogy kipróbáljam. de ebből nem szeretnék rendszert csinálni.
Tényleg amúgy gázolajat hogy tudok kraftoln? olajat már találtam :-)
Szóval a lényeg, hogyan tudom előcsalogatni az esztergagépből a kraftolható alapanyagokat(elektronika,polymer) ??
Köszönöm szépen.

Sziasztok!

A hét folyamán pár barátommal új szerverre költözünk, újrakezdeni mindent az alapoktól. Akit esetleg érdekelne azt örömmel látjuk. Az angol nyelvtudás előny mert az egyik tag külföldi. TS szerver biztosított. A szerver: PVE 3x rates - center map és aktív játékos bázis. Általában este 21:00 órától szoktunk aktívan játszani.
Bakker, bázisom alatt lespawnolt egy 16-os kis alpha raptor. Kíváncsi voltam, nem bírtam magammal, legerősebb állatom egy 132-es rex, 8k life, ~320% dam, letoltam csont nélkül, alig kopott az életemből. Azért egy alpha rexnek nem mennék neki, de lehet egy carno is menne ezek szerint. Pedig fostam a raptorkától. 😊
Köszönöm szépen :-)
PiszkosFred
steam\steamapps\common\ark\shootergame\saved\SavedArksLocal\
"TheIsland.ark" - terkep jelenlegi allapota
"LocalPlayer.arkprofile" - ez a karaktered allapota

Center es mas mappoknal is van mappa, es benne a "map".ark fileok, azokkal is ugyanigy.
Neha korruptta valik a save, foleg akkor (de nem csak kizarolag) ha frissul a kliens, azzal vigyazni kell.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.10. 10:11:11

Ok Fred köszi.
de még egy kérdés :
""De, elotte csinalj a local/dedicated szervered ide vonatkozo adatbazisairol mentest, hogy ne kelljen ujra kezdeni az egeszet""
ezt hogy is csinálom ? mert most nem vagyok otthon nem tudom vizuálni:-) köszi.
PiszkosFred
Igen, ahogy mas jateknal is, ahol van komoly mod tamogatas/kozosseg.

De, elotte csinalj a local/dedicated szervered ide vonatkozo adatbazisairol mentest, hogy ne kelljen ujra kezdeni az egeszet.

Sziasztok.
Tegnap kipróbáltam egy-két modot de sajna egy idő után kb 2 óraára rá elkezdet laggolni és egy hiba üzenettel ki is fagyot
igazából azt a hibát írta ki hogy Extra Large Storage Box valami ......... X. az után történ miután megtanultam a hütőgép gyártását amihez kellet az Extra Large Storage Box
Újra indítottam a gámét kivettem belőle a Extra Large Storage Box modot de sajna a többi mod is eltünt mind a craft listából mind az amit már lekraftoltam és lehelyeztem a pályán teszem azt például : fák bokrok fegyverek és még nagyon sok minden ami 0 pont ért tudtam megtanulni. Kár érte mert nagyon jó kis kertet építettem a házam köré és mikor ujra indítottam ugy jött be hogy semmi nem volt ott :-(
Szóval igazából az lennem a kérdésem hogy van valami módja hogy milyen modokat rakjak bele hogy ne akadjon össze?
Vagy ki kell tapasztalni hogy mi az ami műxik együtt? a két ingyenes DLC fent van.
Köszi előre is a segítséget.

Ha lehet sztem tedd be ezta linket a fejlécbe: https://www.battlemetrics.com/servers/ark?dir=asc&feature%3A8=False%2C+unofficial&page=1&sort=location

Úgy paraméteretem fel hogy távolság szerint van berendezve, igy nekünk magyaroknak a magyar szervereket listátzza elsőnek.
Itt csak élő szerverek vannak, plusz ugye minden szerverre rábökve lehet látni mennyien játszottak rajta, szóval látható hogy mennyire populáris.

Sok az offline szerver,majd puccolok ha lesz rá időm.Még itt is található pár magyar szerver:

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.03.08. 14:27:06

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Elsőre mindenképpen PVE (NE PVP) szerverre menj, hogy ne az legyen az első játékélményed hogy építesz egy bungalót amitmásnapra eltörölnek a föld szinéről.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.03.08. 13:28:34

PiszkosFred
Fejlec

szabo15
Sziasztok én most vettem meg a játékot és keresnék egy jo magyar szervert

Miért öröm? Mi az hogy "is" ? 😊

Örömmel jelentem be mi is át álltunk pve-re. Elég jó kis csapat lett.
Szia! Ment egy privi ...
Annyival jobbak mint mi, hogy ők viszont képesek összeállni egy nagy kommunista klánná, és igy kinyírni mindent.

Ha van 10 magyar, az garantáltan minimum 4, de inkább több törzset fog létrehozni, majd egymást fogják öldösni és gyülölni.

Hali! Kalandozó társakat keresek a Dragonclaw serverre,pár napja kezdtem 70 körüli szinten vagyok most...akinek van kedve pvp zni szeretettel várom!üdv
Utoljára szerkesztette: majeretanith, 2017.03.07. 04:53:30
Ez annyira igaz... Én még normális orosszal Cs-ben nem találkoztam, de mondhatnám azt hogy egy játékban sem..
PiszkosFred
jatekrol-jatekra, szerverrol-szerverre* - igy a pontos 😊

A kockául beszélőket azonnal raidelni kell és kipusztítani. Az vagy kinai, vagy orosz, egyiket se akarod hogy betelepüljön a szerverre.
Legalábbis az internet népe ezt mondja, a transzfer lehetősge óta ez a két náció hires arról hogy szerverről-szerverre járva elpusztítanak mindent.

PiszkosFred
Elvileg lesz majd frissites amely megjeleniti a ciril es keleti betuket is. Addig 99%-ban a [][][][][] jeleket fogod latni, 1% amikor esetleg szolsz nekik, hogy ne a ciril abct hasznaljak es hallgatnak ideig-oraig a keresre. Hozzateszem, oroszokat megvaltoztatni es ravenni valamire kb annyira eselytelen, mint minket magyarokat, ontorvenyu nep az is, mint mi. Ha nem egyedul van, hanem 2-3 tarsaval egyutt az adott szerveren, akkor egybol jon a "ha erteni akarod, akkor tanulj meg oroszul/magyarul" mentalitas es a nonstop orosz/magyar szoveg 😊

Ainz
Az orosz betűket nem tudom beírni 😄 mivel nem ismerem... így elég nehéz.. és nem beszélgetni akarok velük, csak tudni miről írnak. :d
Kötelező volt az általánosban,ha tetszett ha nem<#vigyor3>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

PiszkosFred
😄 nekem meg kozepfokum szobelim is van/volt, mert "onkentes alapon kotelezo" volt anno - alapfokbol a C megvolt, a kozepfok irasbelije nem sikerult, aztan nem raktam le ujra.

Nem tudom kikkel akarsz kommunikalni, de nalunk a gugli transz tokeletes volt erre, amikor kinaiakkal vagy oroszokkal kellett megertetni par dolgot. Hozzateszem, tud angolul az oroszok tobbsege, csak szarik bele, hogy valaszoljon 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.06. 15:34:20

Én tanultam vagy 32-33 éve,csak már elfelejtettem azóta.<#idiota>

Ainz
Buta kérdés, de valaki nem tud közületek oroszul ?
PiszkosFred
Hat fel kell vinni 1-2 ankyt a vulkanba es mindjart lesz ott allat 😊

Néha olyan furcsák az emberek 😊

Vulkánban sok van, ott nincs is fennt semmilyen állat. Vagy van a növényevők szigete a jobb alsó sarokban, ha az island mapon játszol, én oda szoktam elrepkedni, építettem egy kis bázist, ahol kiégetem, és mikor összegyűlik jó sok, akkor hajóval érte megyek.

A rexek viselkedésén változtattak vmit? Argenttal hiába csipkodom meg, nem hajlandó követni a csapda hajóra. Pedig nem repülök túl messze tőle. Elöbb csipkodom döggé. 😊
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.03.06. 06:07:30
Ja,én 5 argentával felmentem a déli nagy hegyre,és 500-at raktam mindegyikbe egy kanyarban.D

PiszkosFred
Hegyek kornyeken, azok oldalain vagy csucsain, illetve a vulkanban van annyi, mint a nyu.

Hello!

Eljutottam addig, hogy fémcuccokat gyártsak, de fémet nagyon nehezen találok. Van valami módja, hogy tudok gyorsan sok fémet szerezni. Most 2-3 óra mire kifarmolok egy hosszúcsövű puskára valót...
Pvp szerón mit csodálkozol, ha másnapra nincs ott a kő cucc? 😊
PiszkosFred
Akkor basszus ujra meg kell etetnem a joszagokat mert a vegen meg baj lesz. (szombat delelott szoktam, azzal kihuzzak egy hetig minimum)

A Terra Nova visszaállhatna már Islandra!!! Hahóóó!! Sokan kérdezték tőlem mi van.Nem én üzemeltetem a szervert.Tőlem ne kérdezősködjetek!!!

Még ez talán ami barátságos pve:

https://toparkservers.com/server/85.190.134.95:27016

Nézz be hozzájuk,és érdeklődj,elég régta megy már.

Amúgy meg 2 szerver is indult mostanában:

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.03.05. 14:24:42

Offical szervereken rollback volt 2 napra visszamenőleg azt hiszem
Kezdetben egyébként egy pve szervert ajánlok mindenképp, legalább megismered a játékot, anélkül, hogy egyik napról a másikra elviszik mindened.
Akár egy unoffical nagyobb szorzós szerveren
Utoljára szerkesztette: MekNzi, 2017.03.05. 13:11:22
Offical PvP szerver volt (szerver neve: The-EU-PrimitivePVP-OfficalServer459) , és direkt kőből építettem a falakat! de minden eltűnt ... . meg még amúgy a sziklák amiket kiütöttem egy csomót, még azok is visszateremtek.. meg volt egy Bronto a hegyen.. azt belöktem a vízbe, és onnan nem is tudott mozdulni egész nap... most néztem, minden ugyan úgy van azon a helyen mint mikor kezdtem.. még a Bronto is fent van a hegyen.. volt mellettem pár ültetős cucc, amit nem én tettem le, azok viszont ugyan úgy ott vannak mint legelőször. Én nem hiszem hogy egy rövid éjszaka alatt valaki mindenemet lerombolták volna... egész nap 1 emberrel találkoztam.. direkt olyan szerverre mentem, ahol csak páran voltak. Nagyon tetszik a játék, de nem merek most újat kezdeni, mert lehet megint csak ez lesz. Ha nincs rá magyarázat, akkor esetleg tudok ajánlani valamilyen jó szervert, ami viszonylag kezdetleges? Szóval nincsen mindenki fullon.. mert még elég kezdő vagyok.
Caliph
legnagyobb annak az esélye hogy pvp szerverre mentél,és leraideltek amíg offline voltál.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

PiszkosFred
Pve vagy pvp, hivatalos vagy magan kezben levo szerver, milyen anyagbol epitkeztel, thatch vagy wood, esetleg stone? Picivel tobb reszlet nem artana, mert sok oka lehet 😊

Sziasztok! Tegnap elkezdtem ARK-ztam egy szerveren, egy egész napot beleöltem, építkeztem stb... most beléptem, erre azt írja hogy újraéledés.. újraéledtem, odamentem a helyre ahova építkeztem, és nincs ott semmi amit egész nap csináltam....... egy picit felbosszantott most ez.. mitől tűnt el mindenem? Választ köszönöm előre!!!!
Vadássz alpha állatokra.
Sziasztok.

Tippek , javaslatok level 85+ utáni gyors fejlődéshez? milyen módszereket szoktattok használni ?

Köszi, a pet managert kipróbálom.