Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Pár napig én is játszottam vele, csak sok értelmét nem láttam, mert annyi volt a diffi, h egy argenttel repültem a platós quetz elött, amit magamra fütyültem, oszt mikor a sas elfáradt, akkor leszálltam pihenni a quetz platóra. Működött a dolog, csak sokkal több idő volt, meg a sok szervezés, h 2-3 quetzet fütyültem egymásra, és vonatoztunk.
Sajnos úgy tűnik hogy a wildcard szarik az emberek véleményére madárnerf ügyében, bedobták ezt a hotfix v2 "balance"-t azt azóta semmi.. szóval 99% hogy ez mostmár igymarad 😞
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.04.16. 11:20:33
Ja, melyik az a kicsi lény, amelyik felém repül, csinál vmit, amitől kiesek a nyeregből, nagy fény, oszt vagy 10 másodpercig mozdulni sem tudok? Marha vicces mondhatom. 😊
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
utána majd fel tudod venni ja miután beteted a kedvencek közé elvileg ot lesz ha belépsz a játékba steam szerver figyelö bugos sajnos
Utoljára szerkesztette: drop, 2017.04.14. 14:48:35
Jelszot tolem lehet kerni faebookon facebook csopt https://www.facebook.com/groups/1833407216898715/
MatrixTM - diablo
Utoljára szerkesztette: 0MatrixTM, 2017.04.14. 13:00:12
facebook csoport
Utoljára szerkesztette: drop, 2017.04.14. 12:15:56
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Szerk: benézek inkább most 😊
Utoljára szerkesztette: Cnut, 2017.04.14. 10:54:20
Ja, tegnap láttam egy 108-as quetzet, gyorsan magamévá tettem, úgyis volt már 16 rex kibblém. Gyorsan ráugrott 21 szint, és máris megvan a 200-as speedje. 😊
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Kb 3-4 hete voltam lenn a legdelebbi barlangban bogarakert, mert kellett meg 2-3 a meglevok melle. Teljesen ures volt a barlang, csak egy megalosaurus pihent benn a "nagy keresztezodesnel". Se bogarak, se verszivo fergek, se skorpiok, se pokok, semmi olyan eloleny nem volt benn, amelyekkel mar talalkoztam jo par honapja, amikor szinten hoztam onnan par ganajturot. Az egyik barlangi toban lattam egy piocat/ferget aludni a viz melyen a sarokban, de nem kotottem bele.
Korabban, jo par honappal ezelott aranylag gyors respawn time mellett annyi bogar, skorpi, fereg, pok, anyamkiinja volt lenn, hogy szegeny farkasom hatan alig birtam hordani onnan a kitineket egy-egy gyors takaritas utan. Most meg semmi, pedig par napig lementem oda par orankent, bizva benne, hogy pont elottem jart ott valaki es takaritotta ki, ezert nem talalok semmit es senkit. De nem. Ures volt minden esetben.
A tobbi barlangot nem neztem azota sem.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.04.13. 12:01:39
A 112-es therizinosaurus fiúmnak leltem egy 116-os párt. Hát bakker, 5-600 narco, és több, mint 2 óra volt 4x taming speed mellett. Faja. És ha 15 percre otthagyod, már fel is kelt, úgy esik a torporja.
Macsek meg ja. Eddig nagy szintű madár kellett, most nagy szintű falmászós cica. Ugyanezt a módszert láttam amúgy gólemmel is, belelő a sariba, visszapattan a gólemre, leveri. Ezt addig ismétli, míg kinyírja az összes sarit, majd madárral odarepül a fészekhez.
De azért tegyük hozzá, h az a 180-as szintű cicus nem mondható vmi nagy szintnek azon a mapon, ahol 150 a max. Igazából islanden sem mondanám olyan nagy szintnek. 😊
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.04.12. 15:04:09
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.04.12. 14:24:11
a videódból a 6. percnél... link
Amúgy azért sztem jóval macerásabb lett, eleve kell ugye egy spéci falmászós macska, jó magas szintü, ki kell nyírni puskával a vywernt, aztán nagyon pontosan kell ugrani hatalmas távon, és akkor lehet hogy találtál egy level 2-es tojást... ráadásul kétlem hogy az összes fészket el lehet igy érni... szóval ha éppen üres az elérhető fészek vagy szara tojás akkor csá...
En ezt nem nevezném nem vészesnek
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.04.12. 14:22:29
Ámbár jelen állapotában nem nagyon biztos hogy megéri a küszködést a sárkány - főleg mivel a tojás önmagában kevés, tej is kell ugye rendszeresen amig felnő.
Mondjuk scoutnak tagadhatatlanul jobb a sárkány mint a ptera, szegény madarad eléggé megnyesték...
Játékos társakat keresünk öcsémmel elsősorban Scorched Earth mapon a HUN Hydra szerverre. Centeren van már egy alapabb bázisunk, ott most állnak a folyamatok. Rohadtul akarunk egy sárkányt, vagyis többet, ezért most ezt erőltetjük.
Akit érdekel írjon PM et, és ha kérhetem jelezze itt! 😄
Amúgy nem maga a pillar blokkol, hanem a pillar, és a celling a tetején.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.04.10. 15:58:07
"Pillars now extend resource/respawn prevention radius as far out as foundations."
Mondjuk nem mai patch, de ha már igy rákérdeztél... én ezek után már odébb vinném azt az 1 vaultnyi vasat...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.04.10. 15:38:40
Az a baj, hogy amikor valaki játékfejlesztővé válik tudatosan vagy tudat alatt elkezdi azthinni hogy okosabbá válik is ettöl... és hogy onnantól kezdve ő tudja mi a jó a sok tizezer játékosnak... pedig most is itt ül körülöttem vagy 80-100 fejlesztő, és valahogy nem látom rajtuk a mindentudás hatalmát 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.04.10. 11:41:28
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Hat igen. En azt nem ertem, hogy - nagyon keves fejleszto kivetelevel - miert nem kerdezik meg az aktiv jatekosokat, hogy mit kellene es hogyan valtoztatni. Es most nem a celebkurva szintu streamerekra gondolok es nem is egy forumposztra, amelyre ha jonnek is valaszok, a 90%-a hasznalhatatlan marhasag. Hanem azokra, akik evek ota jatszanak, a jatek korul vannak, olyan jatekosok/forumozok akik a guideket keszitik, akik aktivan jatszanak, akik kommentjeibol lehet latni, hogy atlatjak az egesz rendszert es talan tudnanak megfontolasra erdemes tanacsot adni.
Szerintem az UI-val kapcsolatban is ez volt. Megcsinaltak, es a visszajelzesek alapjan most gyurmaznak vele. De miert nem lehetne mindez megelozni par mondatos egyeztetessel, igenyfelmeressel, kerdessel - a megfelelo embereket megszolitva? Foleg ugy, hogy aranylag aktiv az ARK fejlesztoi garda a redditen, twitteren, steamen, vagyis latjak ok is, hogy kik azok, akikhez lehetne fordulni.
- végre megint nem lesz külön tab az engramnak meg az inventorynak (sztem craftolásnál rohadt idegesitő volt)
- kap hotkeyt a craft all (a régi UI-n 1 kilkkel lehetett 100-at craftolni, itt meg 2 klikk volt ugyanaz - aki gyártott már nagy mennyiségben valamit pl lőpor/lőszer az tudja mennyivel szarabb lett az új UI. Persze jó lenne ha acraft all az tényleg craft all lenne, nem craft 100
- és ha jól értelmezem a sortolás végre permanens lesz, azaz ha egy szekrényben besortolod a tárgyakat mondjuk súly szerint akkor úgy is maradnak...
Csak tudnám, hogy miért van az hogy az új UIn hónapokat ülnek és kb semmire nem jutnak, aztán amint kijön 5 napon belül sikerül betenniük rendes funkciókat. Olyan mintha fingjuk nem lenne róla hogyan kell nulláról rendesen megcsinálni valamit, de hotfixelni meg bugot javitani azt tudnak...
Viszont tartok tőle hogy a madár "balance" az a V2vel ki is fújt.. 😞
Upcoming Version: v257, ETA: April 30
- New Dino: Giant Bee
- New Dino: Daeodon
- New Dino: Liopleurodon
- New Dino: Kentrosaurus
- New Structure: Tek Cloning Chamber
- New Structure: Tek Megalodon Saddle
- New Structure: Tek Turret
- New Weapon: Tek Grenade
- TEK Cave & Volcano
- "Ascension" Game Progression
- More UI overhauls
- New Hairstyle and Facial Hair
- Approximately 20+ New Explorer Notes