Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boldog szülinapot lammaer,és Mindenkinek Kellemes Húsvéti ünnepeket kivánok!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nem muszáj olyan szerveren játszani, ahol gyári madarak vannak. 😊

Pár napig én is játszottam vele, csak sok értelmét nem láttam, mert annyi volt a diffi, h egy argenttel repültem a platós quetz elött, amit magamra fütyültem, oszt mikor a sas elfáradt, akkor leszálltam pihenni a quetz platóra. Működött a dolog, csak sokkal több idő volt, meg a sok szervezés, h 2-3 quetzet fütyültem egymásra, és vonatoztunk.
GYÜLÖLLEK!

Sajnos úgy tűnik hogy a wildcard szarik az emberek véleményére madárnerf ügyében, bedobták ezt a hotfix v2 "balance"-t azt azóta semmi.. szóval 99% hogy ez mostmár igymarad 😞

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.04.16. 11:20:33

Persze. Azóta már 220 felett van, imádom. 😊 Nekem nincs időm arra, h lassabban érjem el ugyanazt single playerben.

Ja, melyik az a kicsi lény, amelyik felém repül, csinál vmit, amitől kiesek a nyeregből, nagy fény, oszt vagy 10 másodpercig mozdulni sem tudok? Marha vicces mondhatom. 😊
200as speed? Classic fliers modot tolod?

Himes tojásokat tojnak a dodok!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

drop
szia Sipi és wicheres medál a képem

Ó, ezt nem tudtam. Van jónéhány Sipi, úgyhogy írtam egy privátot! 😉

drop
szia vegyél fel steambe sipi néven vagyok fent és csatlakoz majd hozám
utána majd fel tudod venni ja miután beteted a kedvencek közé elvileg ot lesz ha belépsz a játékba steam szerver figyelö bugos sajnos
Utoljára szerkesztette: drop, 2017.04.14. 14:48:35

Köszi nagyon, megkaptam, de valsz én rontok el valamit de nekem az új IP-vel sem látja a steam 😞 Ott adtam hozzá a kedvencekhez...

Sziasztok, megvaltozot az IP cim, de frisitettema facebook csoportban is ( 109.169.4.35:7917 )
Jelszot tolem lehet kerni faebookon facebook csopt https://www.facebook.com/groups/1833407216898715/

MatrixTM - diablo
Utoljára szerkesztette: 0MatrixTM, 2017.04.14. 13:00:12
drop
szia nekem megy a szerver jelszóval védet írtam privátba a jelszó miat
facebook csoport
Utoljára szerkesztette: drop, 2017.04.14. 12:15:56

PiszkosFred
Jott ma is frissites, nem lehet, hogy meg nem frissult a szerver, azert nem tudod elerni?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Not responding 😞

Köszi, pár nap és akkor odamegyek, addig még itt singleben sajátítom el az alapokat.

Szerk: benézek inkább most 😊
Utoljára szerkesztette: Cnut, 2017.04.14. 10:54:20

Asszem rájöttem. Eddig 2x3 foundationt tettem a platformra, most csak 2 van, középen, és hátra fele, utána U alakban ceiling, majd hátra 2db ferde izé, h állattal fel tudjak rá állni, így megvan a 3x3-as plató. És nem akad.

Ja, tegnap láttam egy 108-as quetzet, gyorsan magamévá tettem, úgyis volt már 16 rex kibblém. Gyorsan ráugrott 21 szint, és máris megvan a 200-as speedje. 😊
Ha a quetzen lesűlyesztem a platfomos nyergen az alapot, az okozhat akadást a madár mozgásában? Marha sokszor nem hajlandó fordulni, stb, elég idegesítő.
Jabar
Én is pont a délieket néztem, a vízihez nincs állatom. Na majd megnézek egy északit is.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

PiszkosFred
Officialon jatszok (427-en)

Kb 3-4 hete voltam lenn a legdelebbi barlangban bogarakert, mert kellett meg 2-3 a meglevok melle. Teljesen ures volt a barlang, csak egy megalosaurus pihent benn a "nagy keresztezodesnel". Se bogarak, se verszivo fergek, se skorpiok, se pokok, semmi olyan eloleny nem volt benn, amelyekkel mar talalkoztam jo par honapja, amikor szinten hoztam onnan par ganajturot. Az egyik barlangi toban lattam egy piocat/ferget aludni a viz melyen a sarokban, de nem kotottem bele.

Korabban, jo par honappal ezelott aranylag gyors respawn time mellett annyi bogar, skorpi, fereg, pok, anyamkiinja volt lenn, hogy szegeny farkasom hatan alig birtam hordani onnan a kitineket egy-egy gyors takaritas utan. Most meg semmi, pedig par napig lementem oda par orankent, bizva benne, hogy pont elottem jart ott valaki es takaritotta ki, ezert nem talalok semmit es senkit. De nem. Ures volt minden esetben.

A tobbi barlangot nem neztem azota sem.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.04.13. 12:01:39

drop
gyere a matrix szervere jó kis társaság van hétvégén együtt szoktunk boss fightra menni

Sziasztok! Hogy érdemes kezdeni? Mármint milyen szerveren? Egyelőre szétnéztem pár hivataloson, de tele voltak építve, így local-on tolom, de jó lenne azért néha valami másik ember nyomába belefutni...

Jabar
Nem sp hanem hivatalos pve szerver. Nem rég kezdtem újra játszani sok-sok hónap után, akkoriban hemzsegtek ott a lények. Most meg tök üres.

Single playerben üresek a barlangok sajna, ez egy ezer éves bug. Indítanod kell egy lokális szerót a gépeden, és arra konnektálni.

A 112-es therizinosaurus fiúmnak leltem egy 116-os párt. Hát bakker, 5-600 narco, és több, mint 2 óra volt 4x taming speed mellett. Faja. És ha 15 percre otthagyod, már fel is kelt, úgy esik a torporja.
Jabar
Játszik itt valaki hivatalos PVE szerveren? Ott spawnolnak állatok a barlangokban? Akárhányszor megyek tök üres. Az istennek nem tudok befogni egy szarosbogarat... :/

Az nekem is rohadt gyanús, h 4-5 lövés neki a sari. Nekem vmi 150%-os logneck van, vmelyik alpha állat volt kegyes átadni, de már ezzel is mocsok mákom van. Kb 300-at sebzek vele.

Macsek meg ja. Eddig nagy szintű madár kellett, most nagy szintű falmászós cica. Ugyanezt a módszert láttam amúgy gólemmel is, belelő a sariba, visszapattan a gólemre, leveri. Ezt addig ismétli, míg kinyírja az összes sarit, majd madárral odarepül a fészekhez.
De azért tegyük hozzá, h az a 180-as szintű cicus nem mondható vmi nagy szintnek azon a mapon, ahol 150 a max. Igazából islanden sem mondanám olyan nagy szintnek. 😊
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.04.12. 15:04:09
A tejfogás az ugyanaz mint madáral, ebben viszont igazad van, tán kicsit nehezebb aggrót szerezni. Csapda az eddig is kellett, ez tény, csak most sebességre húzott földi dinó kell a sebességre húzott madár helyett 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.04.12. 14:24:11

Milyen longneckje van már hogy 4 lövésből lelő egy 104es poison wyvernt? Nincs it valami disznóság?

a videódból a 6. percnél... link

Amúgy azért sztem jóval macerásabb lett, eleve kell ugye egy spéci falmászós macska, jó magas szintü, ki kell nyírni puskával a vywernt, aztán nagyon pontosan kell ugrani hatalmas távon, és akkor lehet hogy találtál egy level 2-es tojást... ráadásul kétlem hogy az összes fészket el lehet igy érni... szóval ha éppen üres az elérhető fészek vagy szara tojás akkor csá...

En ezt nem nevezném nem vészesnek
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.04.12. 14:22:29

Ez pedig egyfajta solo steal. Szerintem nem vészes.
Tejet baromi egyszerű fogni. Kell hozzá vmi gyorsan szaladó állat, plusz puska, és egy okos csapda. Ehun.
Elég sok sárkány szokott lébecolni ott a tojások körül... de jah, mostanában nagyon kretivnak kell lenni.

Ámbár jelen állapotában nem nagyon biztos hogy megéri a küszködést a sárkány - főleg mivel a tojás önmagában kevés, tej is kell ugye rendszeresen amig felnő.

Mondjuk scoutnak tagadhatatlanul jobb a sárkány mint a ptera, szegény madarad eléggé megnyesték...

Csakhogy official szerveren már nem gyorsak a madarak. 😊 Most más a trükk, kell csinálni egy kecót, aminek a tetején spike-ok vannak, beagrózni a sárkányt mondjuk puskával, egy gyorsan szaladó állattal be a kecóba, majd a spike felkoncolja a sárkányt. És ez elég közel kell legyen, h nem spawnoljanak újra, majd miután elhalt mind, oda lehet repülni a madárral a tojásokért.
Igen.. de már nem annyira gyorsak az argenták.. 😄 Egy 274 es bánta (első madaram volt, mióta a Hydrán játszom, szóval régi 😄) és 2 sárkány jött utánam, a közeli hegyhez jutottam, ahol szétkaptak.
Állítólag gyors argentával lopsz egy sárkánytojást,és kikelteted,máris lesz sárkányod.D Van aki igy csinálta.

Figyelem, akik egyedül játszanak!

Játékos társakat keresünk öcsémmel elsősorban Scorched Earth mapon a HUN Hydra szerverre. Centeren van már egy alapabb bázisunk, ott most állnak a folyamatok. Rohadtul akarunk egy sárkányt, vagyis többet, ezért most ezt erőltetjük.

Akit érdekel írjon PM et, és ha kérhetem jelezze itt! 😄
No visszaspawnolt a metal. Le is arattam gyorsba. 😊
Jabar
köszönöm

Francokat, már hetek óta ott van. Még költözködöm az új bázisomra, ha addig nem jön rendbe, akkor az lesz amúgy, h lebontom, úgysem tudom ott már használni. Pedig jól berendeztem, még üvegház is van a tetején, kaja az ankylonak. 😊

Amúgy nem maga a pillar blokkol, hanem a pillar, és a celling a tetején.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.04.10. 15:58:07
Háát.. a 245.986-ban bizony növelték a pillarok blokkoló rádiuszát....

"Pillars now extend resource/respawn prevention radius as far out as foundations."

Mondjuk nem mai patch, de ha már igy rákérdeztél... én ezek után már odébb vinném azt az 1 vaultnyi vasat...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.04.10. 15:38:40

Á, peremen kívül van a bázis, plusz eddig is működött így. Már feltéve, ha nem változtattak a pillárok blokk távolságát...Mert 1 vaultnyi vasat nem szivesen vinnék arrébb. 😊
ezt majd mindig irom nekik, hogy miért nem ELŐRE konzultálnak a néppel? Sokkal egyszerűbb lenne megkérdezni hogy mi a vélemény erről meg arról, mint hogy 3-an próbálják meg kitalálni a dolgokat, aztán amikor megcsinálják utólag derül ki hogy tré.

Az a baj, hogy amikor valaki játékfejlesztővé válik tudatosan vagy tudat alatt elkezdi azthinni hogy okosabbá válik is ettöl... és hogy onnantól kezdve ő tudja mi a jó a sok tizezer játékosnak... pedig most is itt ül körülöttem vagy 80-100 fejlesztő, és valahogy nem látom rajtuk a mindentudás hatalmát 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.04.10. 11:41:28

Caliph
foundation blokkolja a respawnt,nem lehet ez a gond? gyakorlatilag ha közel építkezel fémhez akkor nem fog újraspawnolni.

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Volt hát. Amíg nem volt quetzem, addig hajóval jártam fémért a növényevő szigetre, csak ott is leállt a fém spawnolás, és azóta sem jön. Ugyanez a sima kövel, oda jártam építő anyagért a kő bázishoz, majd hajóval vittem vissza. Részben ennek hatására fogtam be a quetzet, és ugye nyomattam a vulkánt. Gyakorlatilag napok óta nonstop ment az ipari kohóm, már azon gondolkodtam, h csinálok mellé mégegyet, de már kb 8-10 játék órája nem spawnol vissza oda se semmi. Van másik hegy, és tudok mást is csinálni, de már csak vmi 130-150 stack fémem van kisütve, és nem szeretem, mikor így lefogy. :Đ
PiszkosFred
"Csak tudnám, hogy miért van az hogy az új UIn hónapokat ülnek és kb semmire nem jutnak, aztán amint kijön 5 napon belül sikerül betenniük rendes funkciókat. "

Hat igen. En azt nem ertem, hogy - nagyon keves fejleszto kivetelevel - miert nem kerdezik meg az aktiv jatekosokat, hogy mit kellene es hogyan valtoztatni. Es most nem a celebkurva szintu streamerekra gondolok es nem is egy forumposztra, amelyre ha jonnek is valaszok, a 90%-a hasznalhatatlan marhasag. Hanem azokra, akik evek ota jatszanak, a jatek korul vannak, olyan jatekosok/forumozok akik a guideket keszitik, akik aktivan jatszanak, akik kommentjeibol lehet latni, hogy atlatjak az egesz rendszert es talan tudnanak megfontolasra erdemes tanacsot adni.

Szerintem az UI-val kapcsolatban is ez volt. Megcsinaltak, es a visszajelzesek alapjan most gyurmaznak vele. De miert nem lehetne mindez megelozni par mondatos egyeztetessel, igenyfelmeressel, kerdessel - a megfelelo embereket megszolitva? Foleg ugy, hogy aranylag aktiv az ARK fejlesztoi garda a redditen, twitteren, steamen, vagyis latjak ok is, hogy kik azok, akikhez lehetne fordulni.

Ami sokkal szimpatikusabb az a mostani patchnotes - több olyan apróságot raknak be ami javitja vagy visszaállítjaaz inventory kezelhetőségét, pl

- végre megint nem lesz külön tab az engramnak meg az inventorynak (sztem craftolásnál rohadt idegesitő volt)
- kap hotkeyt a craft all (a régi UI-n 1 kilkkel lehetett 100-at craftolni, itt meg 2 klikk volt ugyanaz - aki gyártott már nagy mennyiségben valamit pl lőpor/lőszer az tudja mennyivel szarabb lett az új UI. Persze jó lenne ha acraft all az tényleg craft all lenne, nem craft 100
- és ha jól értelmezem a sortolás végre permanens lesz, azaz ha egy szekrényben besortolod a tárgyakat mondjuk súly szerint akkor úgy is maradnak...

Csak tudnám, hogy miért van az hogy az új UIn hónapokat ülnek és kb semmire nem jutnak, aztán amint kijön 5 napon belül sikerül betenniük rendes funkciókat. Olyan mintha fingjuk nem lenne róla hogyan kell nulláról rendesen megcsinálni valamit, de hotfixelni meg bugot javitani azt tudnak...

Viszont tartok tőle hogy a madár "balance" az a V2vel ki is fújt.. 😞

Volt ilyen bug egyáltalán... olyan 300 órát toltam single playerben de nem tapasztaltam ilyet.

Drop all.

Ja, akkor már itt lenne az ideje nerfelni a víz alatti lények sebességét is. Sokkal gyorsabban el lehet jutni bárhová, mint repülve, hol reális ez? 😊
Nem spawnol újra a vulkánban a fém single playerben. Még megvan az a bug, h ha úgy lépek ki (egyben nyilván állítom le a szervert), h még nem spawnolt újra, akkor már sosem fog?
Jabar
Hogy lehet úgy több cuccot kidobni hogy 1 táskaként jelenjen meg?

Megjött hogy mik lesznek a 257-ben:

Upcoming Version: v257, ETA: April 30
- New Dino: Giant Bee
- New Dino: Daeodon
- New Dino: Liopleurodon
- New Dino: Kentrosaurus
- New Structure: Tek Cloning Chamber
- New Structure: Tek Megalodon Saddle
- New Structure: Tek Turret
- New Weapon: Tek Grenade
- TEK Cave & Volcano
- "Ascension" Game Progression
- More UI overhauls
- New Hairstyle and Facial Hair
- Approximately 20+ New Explorer Notes