Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tudja, hogyan jelenhet meg bérelt vagy hotsolt server az ark ingame browserjeben? Mitol fugg, hogy belistazza-e a jatek?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Tippelni tippelhetünk, de én speciel abból hogy "homályos" semmilyen következtetést nem tudok levonni, el se tudom nagyon képzelni hogy te mit nevezel homályosnak a játékban.
Persze lehet másnak van távolbalátó képessége ugye...😊
Ha legalább beraktál volna egy fotót a játékról, meg a beállításaidról....
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ez mondjuk egy nagyon pozitív húzás... 4x annyi metál fér az ankyba...
várjál már: ez nem azt jelenti hogy ugyanúgy a fém súlya 75%al csökkenni fog ha az anky hasában van? Szóval úgy mint a fa a hódban... mert akkor ez igen kellemes buff.... pár napja ezt irkáltam is nekik...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.04.06. 15:28:08
Szerverbeállításoknál vissza lehet venni a spawnolt dinok mennyiségét ha jól tudom.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Az Island mappot ismerem a legjobban, ezert azzal peldalozok most. Tegnap beloggoltam es megneztem az ujdonsagokat picit komolyabban is, mint a szokasos 10-15 perces etetes. Vegigrepultem a szokasos utvonalaimon, es lenezve dugig volt a taj dinoval. De tenyleg dugig. Egymast kerulgettek a kisebb es nagyobb allatok delen a folyoparton, hogy aztan a redwood partjait ne is emlitsem. Egyszeruen nem ertem, mi ertelme van annak, hogy egy negyzetmeterre ennyi dino esik. Mert ugyebar a dino populacio peccsrol peccsre no, de a szarazfold az nem, az veges.
Ulve az argy nyergeben azon gondolkoztam, hogy basszus, most kezdve a jatekot hogy a feneben tudnek eljutni szarazfoldon delrol egy picit eszakabbra? Kikerulni nem tudod a sok ragadozot, mert ha egyet sikerul is, masik harom var par meterre toled, kicsi, nagy, szarnyas, szarazfoldi, barmilyen. Ez igy mar sok, nekem legalabbis annak tunik.
Egyetlen pozitivum, hogy az eteteshez szukseges hust fele annyi ido alatt osszeszedem a Rexszel, mert kis utlzassal csak harapok egyet vaktaban a levegobe, es maris megettem 2-3 allatot ugyanazon mozdulattal...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.04.06. 13:52:31
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Az optimalicázió miatt réges rég óta sírnak elég sokat.. miért nem lehet 1-1 jelentéktelen dínós patch között arra is fókuszálni picit?
Vagy ne legyen optimalizálás, de akkor az építésen javítsanak.. vagy ha elbaszol egy falat, fel tudd venni, vagy 100%át kapd vissza az alapanyagnak, hol reális, hogy 50%át kapjuk vissza? Főleg úgy, hogy az ilyen esetek 99,9%ában a játék fos építési rendszere miatt raksz szar helyre valamit, és nem azért mert átépíted a bázisod..
A dínók jönnek szarásig, ami jó.. de nem hiszem hogy az a prioritás..
Privat szervernel az admint kell ravenni, az officialon meg eselytelen az ilyen mod hasznalata.
De tegnap be se léptem még a házimunkára se... cseszi acsőröm nagyon a madár nerf... és sajnos nekem a mod nem opció
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.04.06. 13:06:01
Nekünk a bograk meg csigák szökdösnek ki rendszeresen a karámból... bár amióta korlátokat használunk falak helyett sokkal ritkábban... pár napja még azt modtam volna hogy soha, de azóta az egyig ganajtúró meglépett 😄
Ha szerverre mennék, akkor először tuti rafton élnék jó sok ideig. Majd most is át kell hajókáznom az argent fogó hajómmal a ragadozó szigethez, mert ugye a 100-as szinten befogott argentem már csak 70-esnek számít, meg ugye feleslegesen betoltam mindent a staminába (classic flyers mod elött), kellene fogni egy 110 felettit.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.04.06. 09:40:05
Amúgy a raftok szállítás szempontjából pont ugyanúgy viselkednek mint a quetz platform. Szóval alapesetben nem esik le róla az állat, kivéve ha túl közel mész a parthoz, és az állat úgymond érinti a földet/sziklafalat, ilyenkor az tolje le a raftról.
De a quetz ugyanez, ha közel repülsz a platformon álló állattal egy sziklához, arról leesik.
De egyébként ja, tököljön rafttal az akinek 7 anyja van.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.04.05. 12:40:46
És természetesen menjél fel bronto vagy paracer konvojjal... és amikor irom hogy menjek fel a The Center tetejére brontóval, vagy a vulkán szigetre a vizen keresztül, akkor jön az elmés válasz hogy tutajjal...
Pont most nyitott egy csávó egy topikot, hogy mennyivel jobb lett a játék a szerverükön, mert látja hogy az emberek brontóval járnak fémet farmolni, és csákánnyal (!!!) ütik az anyagot.... én nem tudom ezek mit szívnak...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.04.05. 12:38:47
Singleben nem erdekelne a nerf, hiszen vannak modok es ott raszannam azt az idot, hogy visszaallitsam a madaraimat az altalam realisnak tartott szintre, ez a modok lenyege. De hivatalos szerveren meg vagyok love 😊 (es nem, az elobb is irtam, nincs mar sem kedv es lelkesedes, nem tudnam ujrakezdeni se singleben, se privat szerveren, akkor inkabb hagyom a fenebe)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.04.05. 11:38:47
Meg igazából ha officiális lesz egy mod attól lehet hogy még rosszabb lesz a supportja mint eddig - lásd a The Center DLCt, ami tudtommal régen MOD volt, mostmár a modder fizetett WildCard alkalmazott, és olyan szinten elvesztette a lelkesedését hogy ihaj.
Ilyen az amikor a hobby átvált munkába...
En mar annak is orulnek, ha az argy es quetz visszakapna a korabbi allapotat. Ptera nerfet meg ugyahogy meg is ertem (bar annak sem orulok 😄)