Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Komolyan mondom.. ezek kibaszott nagy faszfejek.. sehol nincs a kész játék... LOL
"Jabar sa bu eeda murishani!"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: kraven54, 2017.07.03. 16:09:32
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2017.07.03. 14:27:40
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.07.03. 14:15:24
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.07.03. 13:48:40
Jó 800 játékóra és 6 hónap kihagyás után, gondoltuk az asszonnyal játszunk egy kicsit. Nocsak új térkép! Új dinók. Az első pofon 100+ giga, második betöltés kétszer kivágott időtúlépés miatt, az új térkép a ragnarok az nincs kész? Mert hajókázunk, hajókázunk erre hopp vége a térképnek, egy üvegfal előttünk. És csak a felénél járunk. De legalább ingyen volt. Hát van mit csiszolni a játékon pedig augusztusra ki akarják adni.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az az infó igaz, h rex saddle sárga, és piros air dropban lehetséges, alatta nem?
Ha SSD-n van ha HDD-n akkor is 92GB (eddig, minden frissítésnél nő ez a szám, mi lenne ha megvettem volna a fizetős DLC-t?)
Nemsokára új HDD kell, olyan nagy ez a "szar" játék!
Az egyik ismerősömnek meg 150GB-nál jár lassan..
ui. És nincs semmilyen mód beletéve.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.07.01. 12:23:08
Segítenétek nekem ebbe a mutáció dologban?
Pontosan ez mit takar?
Teljesen random vagy van némi "beleszólásunk" a dolgok alakulásába?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.06.30. 22:03:09
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.06.30. 21:42:09
2nap szórakozás után rájöttem, hogy
Fel van sorolva a Center és a ragnarok térkép vagy 5x és az utolsó kettő az igazi és akkor tölti be végre a center vagy a ragnarok térképét...
Mire jó, mit csinál ha átállítom a None-t, Primitive Plus Offical-ra? (ha a 3.ra akkor tudom, semmit, visszaállítja az előzőre, amin volt...)
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Ábakker, befrissített a háttérben. 😊
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.06.30. 17:11:38
Jó pár hónapja játszottam vele utoljára... Azóta átalakították teljesen a játék menüit, nem találok semmit.
Van valahol videó vagy magyarázat mi hogy működik az új felületen?
És a többi térkép hogy érhető el.
A kulcs az hogy hány ember lovagol, ugyanis az AI rexekkel sztem nem egyszerű összehozni az akasztást, 4+ ember sztem erősen javallott... és akkor nem is kell AI irányitotta rex, mi csak annyi rexet vittünk ahány emberünk volt.
A másik két bossal más a helyzet, a gorillát csak nem lovagolt rexekkel lehet megölni (mert a kődobás támadása instakill a nyeregben ülő számára), a broodnál meg szintén a tömeg a lényeg, ott lehet lovagolni az imprinting bonusz miatt de az AI is pont olyan jó.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.06.30. 13:14:51
Minden fajból több állat kajaszintét irtam fel (különöző szerveren/helyen voltak), meglepő módon egész stabil eredmények jöttek ki (tehát pl 4 giga 2 külön telephelyen/szerveren is szintre pontra azonos kaját fogyasztot, az egy-két pont eltérés lehet abból hogy idő amig felirtam az adatokat meg járkáltam a két szerver/telephelyek közt).
A lenti adatok passziv, álló, senkit nem követő állatokra vonatkoznak, 22 óra alatt ennyi kajafogyott (zárójelben hogy hány különböző állatot figyeltem meg az adott fajból hogy lássam egy faj egyedei konzisztensen fogyasztanak)
Quetz: 278 (274/277/278)
Gigantosaurus: 551 (543/550/551)
Wyvern: 15 (14/14/15/15)
Turtle aka Carbonemys: 250 (246/250)
Ichty aka Dolphin: 152 (151/152)
Bear: 250
Tuso: 394 (391/394/394)
Amit eddig is gyanitottuk az látható itt is, a gigák túlságosan sok kaját esznek naponta, és mivel általában nekik a kaja statjuk nem magas (a mieinkén 4-5 ezer), ők könnyebben halhatnak éhen, főleg ha alacsonyabb sintűek még kevesebb kaja stattal.
Ami meglepő az ugye a wyvern - szinte semmit nem eszik - a többi az többé kevésbé arányos.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.06.30. 12:06:04
Mig egy funkciót hozzáadni vagy egy bugot kijavitani egy jól meghatározott és ezért viszonylag rövid időn belül megoldható feladat, az optimalitáció az zsákbamacska kategória. Valószinüleg ők is úgy vannak vele mint mi, amig vannak könnyebben megoldható dolgok addig inkább azzal foglalkoznak, statisztikailag is jobban néz ki 30 lezárt bug mint 3 optimalizációs sztori (és az effort kb azonos).
Scorched Earth fizetos, szokott lenni akciozva.
Primitive plus egy total conversion, szinten ingyenes.
VAGY
Steam-könyvtárak-ark jobbklikk-tulajdonságok-dlc és pipáld be amit leakarsz tölteni.
Én csak az alap játékot vettem meg, és csak 1 térképet tartalmaz, miért?
Az új menü felületén nem tudok eligazodni.. :S