Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez alapján, meg a logika alapján sem tudja vinni a quetz a delfint. Más kérdés, h eleve nem lenne szabad a parton lennie. Szerintem baltával hamar elbontod amúgy az állatot. 😊
Sziasztok!
Szerintetek ez a madár elbír egy delfint quetzal?Van egy érzésem azt hiszitek rossza a kérdés,na most nem hordani akarom a delfint,csak beragadt a semmibe lóg a delfin a levegőben a part közelében,nincs se kő se semmi,és nem tudom belökni a vízbe,fütyültem,hogy kövessen,fütyültem,hogy ne ,aztán megint,de nem mozdul el,és 47 szintes.Szabadon engedtem,és egy trikeval megpróbáltam belökni de csak sebzést kapott.
PiszkosFred
Hat, nalam csak a felszin ala esett joszagok tuntek el. Amikor a madarrol estem le (vagy mert hulye voltam es "e" betut nyomtam menet kozben, vagy tengerparton harcoltam ptera nyergeben es beleforogtam veletlen (vagy lag miatt) a vizbe, stb.) azok ott maradtak egy helyben a levegoben (vagy leszallt ritkan a viz melle). Lehivni nem tudtam, mert tavol volt, igy haza kellett mennem egy masikert, majd follow futtyel elvontatni. Levegoben maradt madar meg mindig meglett, igaz azonnal reagaltam ra.

Egyszer jartam ugy az elejen, hogy nem tudtam visszamenni a joszaghoz, mert akkor epp nem volt masik madar es mivel alacsony szintu volt, gyorsabbnak tunt fogni egy ujat, mint sem erte lovagolni keresztul sok-sok veszelyen 😊 (meg nem volt highlevel rex, es ilyesmi) Aztan par nap mulva arra repultem, es megtalaltam, ott allt immaron a foldon, es csodak csodajara nem ette meg semmi sem, pedig volt a kornyeken Carno, kroki, spino stb. (redwood keleti reszen, a vizesesnel) De ez inkabb mazli, mint sem altalanos allapot 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.07.12. 13:18:20

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Amikor elbugol egy állat, akkor nem is fogja írni a log, h meghalt. Egyszerűen eltűnik.
Caliph
kis szintű pterát könnyű fogni,használd rajta a bola nevű itemet , az összeköti a szárnyát és egy rövid ideig nem tud elrepülni.ez ilyen parittyához hasonló kötél,fel kell pörgetni és eldobni a célra

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Tikal
Néztem a log-ot, és nem írta hogy megölték volna, pedig már egy hete elhagytam 😊

De ma megpróbálok szerezni egy madarat, és megkeresem
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.07.12. 10:43:52

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
PS4-en vagyok 😞

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

PiszkosFred
Vagy felul egy masik madarra, es elrepul oda, ahol kb. leesett es futtyent egy followot. Bar az a baj, hogy a levegoben maradt madar bug csak egy ideig aktiv, egy relog vagy server restart utan leszallnak ok is a (legkozelebbi) szaraz foldre (ha van) es akkor mar felo, hogy megeszi oket valaki vagy valami 😊

Caliph
van egy mod,homing pigeon a neve asszem,leraksz egy zászlót meg a madárra egy lábbilincset és haza lehet hívni a zászlóhoz pont az ilyen esetekben

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Tikal
na meg van a kék Doed 😄 Nem tudom, hogy ez most ilyen gyakori e ( azt írják wikin hogy elég ritka ), de visszamentem ugyanoda és egy kis keresgélés után találtam egy narancs színűt, elkezdtem tamelni, majd elugrottam nyersanyagért és belebotlottam egy kékbe. Hagytam a narancsot a francba, elkaptam ezt. Mondjuk a hazaút az most is kalandos volt, megtámadtak az úton a hajómhoz, aztán később két kis krokodil ugrott a fedélzetre... pff, meleg volt, de szétlőttem őket 😄

Egyébként van egy argentavis-om, de nem találom 😄 Egyszer ledobott magáról, azóta is ott van magasan valahol...

Tikal
Igen igy ment kb, csak a mocsárba is bementem és nem tudtam, hogy a krokodil lekaphat a dodi hátáról 😄

Szia!
Kipróbálom,ha jó ha nem köszönöm.
PiszkosFred
> RESOURCES RESPAWN PERIOD
Ez egy szorzo (mint a tobbi eseteben is), vagyis ezt csokkenten kellene, nem novelni, mert igy - ha jol emlekszem -, akkor 9x annyi ideig tart a respawn (9.0 ertekkel), mint ha levenned 1.0 ala, mondjuk 0.1-re (ahol tized annyi ideig kellene varnod).

> HARVEST AMOUNT
Ez szabalyozza, hoyg egy utessel mennyi nyersanyagot szedhetsz ki a forrasbol, ezt erdemes emelni, bar a x9 szorzo szerintem tulzas 😊

> HARVEST HEALTH
Ez szabalyozza, hogy az adott nyersanyag forras (fa, iron node, stb.) mennyi nyersanyagot tartalmaz, vagyis meddig utheted es szedheted belole a josagokat. Ezt is novelni kell, de ez is tulzas x9 szorzon 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.07.11. 17:27:00

Sziasztok!
Üdvözlök mindenkit aki az oldalon regisztrálva van!
Tisztelt urak,és hölgyek,szeretném kérni a segítségeteket,hogy mit tegyek,vagy mit állítsak be?

https://kephost.com/image/0nC5
https://kephost.com/image/0nNA
https://kephost.com/image/0nNv
https://kephost.com/image/0nNJ
Van 6 kép,3 helyszínről.A gondom az,hogy a szigeten ami a térkép jobb alsó sarkában van,ha jól tudom a nevét növényevő sziget,vagy nővény evő állatok vannak csak.Bányásztam fémet a 145-ödik napon,jelenleg tartok 255 napnál,és 91,es szinten,és a helyi játékkal játszok,nem építettem semmit egyik helyre se ahol a fémeket lehetne bányászni.Ezeket állítottam át"HARVEST AMOUNT 9.0-RA"
"HARVEST HEALTH 9.0-RA"
"RESOURCES RESPAWN PERIOD 9.0-RA"
Bányásztam állattal is,meg csákánnyal is,de nem akar a fém vissza jönni,egyszerűen nem termelődik újra,és új helyeket kell találnom mindig kb egy hegy van még aminél nem voltam ahol sok fém van még,meg a hegyek lábánál is van még egy kevés,de így nincs értelme a játéknak,mert egy idő után elfogy az összes,és akkor mit fogok tenni,se fegyver,se páncélt se tárgyakat nem fogok tudni csinálni.Az utóbbi időben már a kövek is fogyóban vannak,a brontoszaurusszal szedek bogyókat,de ott is üres területek vannak,csak bogyó bokrok,a fa is fogyóban van.Előre is köszönöm a segítséget.
Pedig érdemes nézegetni, mert madár nerf ide, vagy oda, az egyik legjobban használható hátas.
PiszkosFred
Akkor pedig madarral odarepulsz, korbekerited tuskes vacakkal, hogy ne bantsa senki a tame alatt, a madarat followra teszed, mindent atraksz magadtol a madarra (csokkentve a sulyt), raulsz a doedire es elindulsz haza. Amikor gaz van vagy erzed, hogy meg fognak tamadni, akkor gurulsz, gurulsz es gurulsz, ameddig a staminaja birja 😊 (madarad, amivel odamentel passiveon legyen, ne alljon le harcolni ha nem muszaj, a cel az, hogy elve kijussatok valami bekesebb helyre, ahonnan mar biztonsaggal hazajutsz.

Tikal
Quetzel... hol van az még nekem, még látni se láttam egyet se 😄

Quetzzel kell megfogni, és elvinni a témelő ketrecedbe a bázisodra. Fontos a sorrend, mikor állatokat fogsz be, sok opástól meg tudod magad kímélni.

Wipe-ről pedig annyit, h eleve törlődnek a régi ojjektumok, amiket nem használnak az emberek. Ha teli vannak a szerverek, akkor új szerókat kellene tán indítani.
Tikal
aha, nagyon durva, elég nagy a sűrűség...

SAD story: találtam egy kékes doedicurus-t... sikeresen befogtam, csak lvl25, két órát elbasztam rá.. erre lekap róla egy krokodil a hazafele vezető úton.. respawn, gyorsan visszamegyek egy Kapro-val.. a kis labdát addigra már kinyírták, meg a Kapro-t is utána.... legalább a cuccaim visszaszereztem végül.

PiszkosFred
Lore mar van, tenyleg johetne sztori is. Csak konyorgom, tobb dino ne jojjon mar vele, mert pl. Island jelenleg olyan szinten tele van, hogy ha eldobok egy kavicsot egy random iranyba, legalabb harom dinot talalok el vele 5 meteres roppalya alatt 😊

Azért még mindig hiányolom a jó kis sztorikeretet, annyi lehetőség van a settingben... 😞

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Tikal
Igen, csak erre egy hónap nem lesz elég, a review-k meg jönni fognak day1...

PiszkosFred
Hat... most, hogy hamarosan a tartalom lassan kesz (meg az a szerintem teljesen felesges TEK iranyvonal is) es bekerul mindent, amit akartak, talan nekikezdenek a vegleges optimalizacionak. Mar most jobban fut nalam a jatek (azonos hardveren), mint par honapja, de azert van hova fejlodni, van mit javitani.

Tikal
Ja, meg majd mikor jönnek az első review-k és azt látják, hogy ugyan remek játék, de folyamatos szerver problémák, szörnyű lag és sok bug 😊

PiszkosFred
En sem latom sok ertelmet. Uj jatekos meg kerdes, mennyi fog jonni latva a megemelt arat. Aki akarta, mar regen megvette a jatekot, platformtol fuggetlenul.

Tikal
Értem. De szerintem is csak annyi fog történni, hogy egy két napig lesz tiszta minden, a tapasztalt játékosok úgy is hamar lerohanják majd a szervereket.. meg ezzel a lépéssel szerintem sok játékost is vesztenének.

PiszkosFred
Hogy mindenki tiszta lappal induljon a releasekor, az akkor aktualis allapotok szerint egy szuz szerveren, ahol nincs meg levedve a terulet 80%-a pillarkombinaciokkal, ahol nincsenek blokkolva a spawnok, stb. Na nem mintha nem tortenne meg ez 2 heten belul ujra, de hat az emberi gyarlosag mar csak ilyen, a fejlesztok megadtak a tiszta lappal kezdes lehetoseget, az mar mas kerdes, hogy a kozosseg el e vele vagy sem.

De korant sem biztos, hogy lesz wipe, egyelore csak a juzerek talalgatnak, az ARK fejlesztok nem nagyon nyultak ehhez a modszerhez, meg a szignifikans valtozasoknal sem, max kaptunk egy (sok) skill es engram resetet 😊

Tikal
De mi szükség van rá? Miért nem hagyják a régi játékosokat? 😄 Azért több száz órányi munkát elveszteni nem lesz nagy élmény... Nem bánnám, ha egy két dinot legalább magammal tudnék vinni.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.07.10. 10:22:36

Érdemes azt csinálni, h elkezdeni keltetni a tojást, majd pár %-nál betenni a hűtőbe. És akkor kikeltetni, mikor tudod, h van rá időd. Nagy testű állat lassan fejlődik, ami nekem meglepő, h plö egy therezino kb 50%-al lassabban fejlődik, mint egy rex, és onnan már csak egy lépés a quetz féle horror lassúság. Ptera meg villám gyors, nála 11% egy imprint lépés, sabernél 8%, rexnél 4%, therezinónál 3%, quetznél csak 2%.
PiszkosFred
Nem, de szamitok ra (meg ha nem is orulok neki). A legtobb jatekban az EA vegen megejtik (van ahol kozben is, lasd Conan mostansag).

Tikal
köszi a tippeket

Állítólag lesz valami szerver törlés, erről tudtok bővebbet? 😞

Caliph
van még egy olyan trükk(mostani szervertársak mondták) hogy beraksz a baby mellé egy healing malacot(daeodon),megtömöd kajával és bekapcsolod rakja a healinget 😊 gyógyítja a babyt és nehezebben hal meg

Javaslom az ark breeding calculator használatát, vagy ha okostelefonon akarod a dododex appot. Azzal percre pontosan ki tudod számoltatni meddig tart a bébi illetve a teljes növekedési időszak.

Nem kell dobozba zárni öket, folyamatosan fütyüld a stop all-t (alapesetben U billentyű). Persze ettől még bénán van megcsinálva, de ezzel azért kényelmesebb, mint állandóan pakolászni az állatokat.

Tikal
Csak azt nem értem miért csinálták ilyen hülyén meg a párzást, miért nekem kell őket egy kétszer kettes dobozba zárni? Miért nem úgy oldották meg ha egyszer elkezdik akkor be is fejezik? 😄

Tikal
és rohadt sok hús kellett neki 😄

Caliph
függ a dinótól,a szorzóktól
10% ha eléri már eszik magától etetőből

Tikal
menny idő amig baby-ből junior lesz? tegnap már nem bírtam tovább etetni a kis mocskot.. reggelre meg meghalt...

Kijönnek azok mindenhonnan. Rex is kijön, ha akar. 😊

De most komolyan. Megy a center szerverem, tudok rá kapcsolódni. Megy a ragnarok szeróm, tudok rá kapcsolódni. Island nem megy. Melóhelyi windowsos gépen indítva sem megy, center ott is megy. Egyszerűen nem látszik sem a lan-on, sem a favorites alatt a játékban. A steam appban a szerverek között ott van, de "Unable to query server info for invite" ha próbálok csatlakozni. Ok, kitöröltem a játék állást, indítson újat, úgy sem megy. Áttettem a centeres portokra, úgy sem. Letöröltem a modokat, újra tettem, semmi. Official island szerverre tudok csatlakozni. Szervert, gépet restartoltam.

B@ssza meg, át kellett volna nyomni, h pvp szerót nézzen. Na, mól megsz*pattam magam. 😊
Tikal
Raptor hogy tud ebből kijutni? Ez a wandering mode ez tulajdonképpen prison break mode 😄

Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.07.07. 23:01:03

De f@sz vagyok, h frissítettem 261-re... Azóta nem látja a lan-on a szervert. RCON persze látja, megy a szeró, faja. 😞
Tikal
De ha nem vagyok online akkor nem tudom elcsalni... minap arra léptem be, hogy hallom ezt az idióta hangot, körülnéztem, és nem messze tőlem volt beakadva valahova ez a szerencsétlen, egy játékos meg épp egy Rexel gyilkolta 😊

Én max a madarakat, és a nagyon kicsiket passziválom. Platós quetzen van ágy, így az is naturál nálam. Titánt inkább el kell húzni a bázisról, nem nagy ügy. Bele a vízbe. Tegnap plö egy 20-as gigát fullasztottam meg. 😊
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.07.07. 06:15:50
Tikal
Értem, akkor a Rexeket is jobb passzivba rakni 😊

Érdekes, twitteren rákérdeztek és a devek megerősitették ez nem elirás, terveztek árat emelni. Gondolom egy utolsó próbálkozás a nép megfejésére... mondjuk ezzel csak a másodlagos kulcsárusoknak tesznek jót, ott még egyelőre 15 euró, de még ha meg is duplázzák, akkor is messze alatta lesznek a steames árnak. Kétlem hogy bárki is ad ennyit egy ilyen kevésbé ismert játékér, főleg ha meglátják a revieweket...

Szerintem elég komoly kábítószerezésekbe kezdtek a fejlesztők a summer sale-ből befolyt árakból... majd elfogy a cucc.. 😄
PiszkosFred
Jaja, 70 euroert mar Collectors Ediitont kap mas esetben az ember 😊

Konzolon sem olcsobb, en ertem, de ez igy baromira soknak tunik.

Sziasztok!

Ez a 70 euró nem valami elírás?!
Ennyiért a kutya nem fogja megvenni, komolyabb AAA címek (amik természetesen nem korai hozzáférésűek) kerülnek maximum 60 euróba.
Kedvelem a játékot a összes hibájával együtt -ami sajnos van bőven- de így félő, hogy nem igazán frissül a játékosállomány.
Amíg nem üti meg semmi, addig ahogy elnéztem, nincs gond.
Tikal
Ha a Titan utjába esik a bázisom mi történhet? Mindenképp lerombolja vagy kikerüli? 😄

Minap láttam egyet a közelben, de szerintem azt odacsalták, nem tudott átlépni egy 4 magas kőfalon elég sokáig.. aztán tovább húzták, berombolt egy bázisra, de minden épp maradt, elég sokat forgolódott pedig.. persze, lehet voltak sérülések, nem néztem meg.