Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintetek ez a madár elbír egy delfint quetzal?Van egy érzésem azt hiszitek rossza a kérdés,na most nem hordani akarom a delfint,csak beragadt a semmibe lóg a delfin a levegőben a part közelében,nincs se kő se semmi,és nem tudom belökni a vízbe,fütyültem,hogy kövessen,fütyültem,hogy ne ,aztán megint,de nem mozdul el,és 47 szintes.Szabadon engedtem,és egy trikeval megpróbáltam belökni de csak sebzést kapott.
Egyszer jartam ugy az elejen, hogy nem tudtam visszamenni a joszaghoz, mert akkor epp nem volt masik madar es mivel alacsony szintu volt, gyorsabbnak tunt fogni egy ujat, mint sem erte lovagolni keresztul sok-sok veszelyen 😊 (meg nem volt highlevel rex, es ilyesmi) Aztan par nap mulva arra repultem, es megtalaltam, ott allt immaron a foldon, es csodak csodajara nem ette meg semmi sem, pedig volt a kornyeken Carno, kroki, spino stb. (redwood keleti reszen, a vizesesnel) De ez inkabb mazli, mint sem altalanos allapot 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.07.12. 13:18:20
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
De ma megpróbálok szerezni egy madarat, és megkeresem
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.07.12. 10:43:52
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Egyébként van egy argentavis-om, de nem találom 😄 Egyszer ledobott magáról, azóta is ott van magasan valahol...
Kipróbálom,ha jó ha nem köszönöm.
Ez egy szorzo (mint a tobbi eseteben is), vagyis ezt csokkenten kellene, nem novelni, mert igy - ha jol emlekszem -, akkor 9x annyi ideig tart a respawn (9.0 ertekkel), mint ha levenned 1.0 ala, mondjuk 0.1-re (ahol tized annyi ideig kellene varnod).
> HARVEST AMOUNT
Ez szabalyozza, hoyg egy utessel mennyi nyersanyagot szedhetsz ki a forrasbol, ezt erdemes emelni, bar a x9 szorzo szerintem tulzas 😊
> HARVEST HEALTH
Ez szabalyozza, hogy az adott nyersanyag forras (fa, iron node, stb.) mennyi nyersanyagot tartalmaz, vagyis meddig utheted es szedheted belole a josagokat. Ezt is novelni kell, de ez is tulzas x9 szorzon 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.07.11. 17:27:00
Üdvözlök mindenkit aki az oldalon regisztrálva van!
Tisztelt urak,és hölgyek,szeretném kérni a segítségeteket,hogy mit tegyek,vagy mit állítsak be?
https://kephost.com/image/0nC5
https://kephost.com/image/0nNA
https://kephost.com/image/0nNv
https://kephost.com/image/0nNJ
Van 6 kép,3 helyszínről.A gondom az,hogy a szigeten ami a térkép jobb alsó sarkában van,ha jól tudom a nevét növényevő sziget,vagy nővény evő állatok vannak csak.Bányásztam fémet a 145-ödik napon,jelenleg tartok 255 napnál,és 91,es szinten,és a helyi játékkal játszok,nem építettem semmit egyik helyre se ahol a fémeket lehetne bányászni.Ezeket állítottam át"HARVEST AMOUNT 9.0-RA"
"HARVEST HEALTH 9.0-RA"
"RESOURCES RESPAWN PERIOD 9.0-RA"
Bányásztam állattal is,meg csákánnyal is,de nem akar a fém vissza jönni,egyszerűen nem termelődik újra,és új helyeket kell találnom mindig kb egy hegy van még aminél nem voltam ahol sok fém van még,meg a hegyek lábánál is van még egy kevés,de így nincs értelme a játéknak,mert egy idő után elfogy az összes,és akkor mit fogok tenni,se fegyver,se páncélt se tárgyakat nem fogok tudni csinálni.Az utóbbi időben már a kövek is fogyóban vannak,a brontoszaurusszal szedek bogyókat,de ott is üres területek vannak,csak bogyó bokrok,a fa is fogyóban van.Előre is köszönöm a segítséget.
Wipe-ről pedig annyit, h eleve törlődnek a régi ojjektumok, amiket nem használnak az emberek. Ha teli vannak a szerverek, akkor új szerókat kellene tán indítani.
SAD story: találtam egy kékes doedicurus-t... sikeresen befogtam, csak lvl25, két órát elbasztam rá.. erre lekap róla egy krokodil a hazafele vezető úton.. respawn, gyorsan visszamegyek egy Kapro-val.. a kis labdát addigra már kinyírták, meg a Kapro-t is utána.... legalább a cuccaim visszaszereztem végül.
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
De korant sem biztos, hogy lesz wipe, egyelore csak a juzerek talalgatnak, az ARK fejlesztok nem nagyon nyultak ehhez a modszerhez, meg a szignifikans valtozasoknal sem, max kaptunk egy (sok) skill es engram resetet 😊
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.07.10. 10:22:36
Állítólag lesz valami szerver törlés, erről tudtok bővebbet? 😞
10% ha eléri már eszik magától etetőből
De most komolyan. Megy a center szerverem, tudok rá kapcsolódni. Megy a ragnarok szeróm, tudok rá kapcsolódni. Island nem megy. Melóhelyi windowsos gépen indítva sem megy, center ott is megy. Egyszerűen nem látszik sem a lan-on, sem a favorites alatt a játékban. A steam appban a szerverek között ott van, de "Unable to query server info for invite" ha próbálok csatlakozni. Ok, kitöröltem a játék állást, indítson újat, úgy sem megy. Áttettem a centeres portokra, úgy sem. Letöröltem a modokat, újra tettem, semmi. Official island szerverre tudok csatlakozni. Szervert, gépet restartoltam.
B@ssza meg, át kellett volna nyomni, h pvp szerót nézzen. Na, mól megsz*pattam magam. 😊

Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.07.07. 23:01:03
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.07.07. 06:15:50
Konzolon sem olcsobb, en ertem, de ez igy baromira soknak tunik.
Ez a 70 euró nem valami elírás?!
Ennyiért a kutya nem fogja megvenni, komolyabb AAA címek (amik természetesen nem korai hozzáférésűek) kerülnek maximum 60 euróba.
Kedvelem a játékot a összes hibájával együtt -ami sajnos van bőven- de így félő, hogy nem igazán frissül a játékosállomány.
Minap láttam egyet a közelben, de szerintem azt odacsalták, nem tudott átlépni egy 4 magas kőfalon elég sokáig.. aztán tovább húzták, berombolt egy bázisra, de minden épp maradt, elég sokat forgolódott pedig.. persze, lehet voltak sérülések, nem néztem meg.