Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az inkább egy teljes játéknak felel meg, nem javításnak!
És a Steam is 1000-s net mellett jó ha 5megát eléri a letöltési sebesség..
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2017.07.14. 20:42:20
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Hozzá teszem max beállításokon szerintem kifejezetten szép (bár képregény szint kb. nálam legalábbis), sőt egyre szebb, textúrákat szépítgettek, talaj növényzetet szépítgettek
"Jabar sa bu eeda murishani!"
https://kephost.com/images/2017/07/14/WP_20170714_007.jpg
második meg az eszterga gép közvetlen utána fotóztam le
https://kephost.com/images/2017/07/14/WP_20170714_008.jpg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ami meg lehet, hogy megoldas - en legalabbis igy jartam az interface csereje utan -, hogy amikor belepsz a crafting menube (munkapad, fabricator, stb.), akkor nem valtottam at jobb kez felol a fenti Crafting/Inventory "fulecsket", igy nem lattam a recepteket, csak a nyersanyagot, vagy forditva. Probald ki ezt, hatha.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.07.14. 15:43:12
"Nem biztos, hogy ez a gond, de amikor geppel vagy eszkozzel gyarthatsz valamit, akkor az uj UI a szar ott, probald meg a menuket atnezni, vagy beXelni, hogy mutasson mindent."
Ne haragudj,de nem értem,Ul dolgot nem találok se a beállításokba,se a játékon belül,se az eszterga gépnél.Mutasson mindent bexeled,megnéztem magyarul,úgy nem írja,lefordítottam Angolra Show everything ilyet sem találtam.Találtam mást is ami így kezdődik de magyarra fordítva az sem az.SHOW ITEM SELECTOR BUTTON=MUTASSA A SZEMÉLYVÁLASZTÓ GOMBOT
show floating damage text=Mutatják a lebegő kár szöveget
Ezért jó ez az oldal,vannak emberek akik nem veszik a fáradságot,és részletesen leírják,mit kell beállítani,van olyan aki meg csak annyit mond,a beállításokba kell állítani,de hogy mit azt nem mondja,isten ments,hogy bántsam,de pl:youtubos Stark Panzer,volt olyan a kérdésemre sem válaszolt,és nem úgy értem,hogy azonnal,az sem lett volna gond ha egy hét múlva válaszol,tőle kérdeztem meg a fémet először.
Koszi, de itt a topikban rengeteg segitokesz ember van, csak most eppen mi valaszoltunk. Ha barmikor kerdesed van, itt valoszinuleg kapsz ra valaszt, ha epp nem tolunk, akkor mastol.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.07.14. 13:14:33
TE EGY NAGYON RENDES EMBER VAGY!!!Még ide írhatom a NCC1701 tagot is.Sajnos elég kevés ember van ilyen.Miért írom?Vissza jött a fém a szigeten is,meg a kő,meg a nagy fák,megyek is valamikor a 2 db ankynoval átviszem őket a szigetre megint,meg ruhát,és ha minden jól megy néha gyors utazok,felveszem a ruhát,és irány a fém.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.07.14. 13:00:59
Próbáltam azt is, hogy a keresőbe beírom a polimert de csak azt mutatta mi már kész van,volt egy nagyobb frissítés,és akkor visszakaptam minden fejlesztési pontot,akkor tűntek el a megfőzött kész ételek,amit a madaraknak,csináltam,és vele együtt a receptek is, a kitartás főzet,ne kelljen leszállni pihenni.Észrevettem egy lehetőséget "egyéni receptek készítése",ezt kipipáltam,és máris beadta a kondérnál a recept készítése menüt,kb 1 hónapig nem tudtam csinálni ételt,receptből,tudom ez nem ide tartózik,csak az előtt még tudtam polimert létrehozni,de most nem engedi.
Megint elakadtam,nem tudok polimert létrehozni,van cement pasztám,és van obszidián,is a polimer ki van fejlesztve,de nem jelenik meg az eszterga gépben,és sajnos még nem találtam polimer tervrajzot,és az elektronikát sem látom a gépben,hogy gyárthatnék belőle.Van ötlete valakinek mi lehet a gond?Mondom magamnak csinálok egy keményebb fegyvert,de nem akar összejönni,polimer nélkül.Gázolaj van a gépben,de ha bekapcsolnám a gépet akkor ki kellene villannia azoknak a tárgyaknak a képe amiből lehetne gyártani,amihez van alapanyag,de ott polimer nincs.
ha jol emlekszem, akkor a megadott nehezseg ertek*30 a maximum dino szintje. Regebben 4-es nehezseggel volt 120-as a legnagyobb dino az official szervereken, aztan valtottak 5-re, es igy a wild dinok is 150-ig generalodhatnak.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.07.12. 21:25:12
Nekem az volt a sorrend, h trike, ptera, sas, majd a quetz. Az a bázis, ami az első pár állathoz kell, azt sk építettem fém csákánnyal, és baltával. Ha pedig a növényevő szigeten vagy, akkor ott körbe sem kell keríteni semmit, mert ott nincs ragadozó.
Tegnap elveszítettem egymás után 2 madarat,ott járok a vörös erdőben repülve,kicsit már sötét volt,kerestem egy állatot doedicurus nagyon jól szedi a követ,el kéne kezdenem építkezni egy sokkal jobb modernebb,házat kőből.Nézem hogyan tudnék a teher hordó hajómmal a vörös erdőhöz közel parkolni,mert sok a vadállat,és nem tudom haza vinni lábon,a quetzal madaram meg nincs.Megyek tehát az erdő szélén repülve,nem látok állatot a földön,egyszer már lerántott egy állat a földre,na szóval,egyszer csak valami lelökött a sasról,meg is haltam.Megyek vissza egy másik madárral a pteranodon,mondom hátha megvan a sas még,mert nem írta ki,hogy meghalt,és kíváncsi vagyok mi rántott le a földre,sas nincs meg, de már világos van,egyszer csak valami leugrott a fáról egyenesen nekem,ütöttem jobbra balra ahogy csak tudtam,kis híján megúsztam,és megölte a másik madaramat is ami közben leszállt a földre,de fogalmam sincs,hogy mi volt az.A fáról tudnak vadállatok ugrálni?Ez érdekes Alfáka miért nem lehet megszelídíteni?Nagyon tetszik nekem ez a madár quetza miért nem jelenik meg napok/hetek óta az élő helyén?Nagyon sokszor láttam a térkép bal alsó sarkán,ahol a piros jelző torony van,egy sziget körül.
Egyébként már azt hittem,hogy ez egy hiba a játéknál,nem jön vissza a fém már majdnem újra kezdtem a játékot,úgy hogy még egyszer köszi.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.07.12. 15:57:17
Az ujratermelodest viszont meggatolja ha epitesz a kozelben (foundation, ceiling, stb. cuccokat), igy a nyersanyagban gazdag helyekre lehetoleg ne epits semmit, hagyd szabadon, igy kis ido mulva ujra tudsz majd menni termelni.
Ja, amúgy rexet sem tudja felkapni a quetz, hátán viszont megbírja. Ne kérdezd, miért. Stegót, therezinót plö fel tudja venni, pedig azok sem kis testű állatok.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.07.12. 14:39:06
Szerinted ha ki van bányászva,milyen sűrűn lehetne újra bányászni,mármint játékon belüli óra,vagy napon?
Jó nagyot nevettem a hozzászólásod,egyik részén"bar a x9 szorzo szerintem tulzas 😊"😄
Írtad "RESOURCES RESPAWN PERIOD
Ez egy szorzo (mint a tobbi eseteben is), vagyis ezt csokkenten kellene, nem novelni, mert igy - ha jol emlekszem -, akkor 9x annyi ideig tart a respawn (9.0 ertekkel), mint ha levenned 1.0 ala, mondjuk 0.1-re (ahol tized annyi ideig kellene varnod).0,1-re."Én ezt is tovább fejlesztettem,remélem beválik 0,01-re.A másik írtam 9,0-ra volt olyan 1000,0-ra raktam egy pár napra még az elejét,azt hittem akkor előbb jön a fém.😄